Gebruikerswaardering: 2 / 5

Ster actiefSter actiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Afgelopen vrijdag had ik met mijn vriendin afgesproken om een dagje lekker aan het strand bij Scheveningen door te brengen. Het was erg warm en ik had alleen een kort zomerjurkje met halve cups en een stringetje aan. Ik stapte op fiets en reed naar station Haarlem, om de trein naar Den Haag te nemen. Ik was vroeg vertrokken zodat we een lekker lange dag voor ons hadden en moest tijdens de spits reizen.

Op het perron stonden veel mensen op de trein te wachten. De sneltrein naar Dordrecht kwam na enkele minuten aan en ik stapte in. De trein zat bomvol en ik besloot op het balkon te blijven staan. Ik kon me vasthouden aan een beugel van één van de deuren en de mensen stonden redelijk op elkaar gepakt. Met een korte beweging begon de trein weer te rijden.

 

En even later stopte hij weer bij station Heemstede/Aerdenhout. Het werd nog drukker op het balkon. Nadat we weer vertrokken waren dacht ik iets tegen mijn billen te voelen. Ik lette op of ik het goed gevoeld had want iedereen stond tegen elkaar aan het kon ook zomaar een toevallige aanraking zijn geweest. Ineens voelde ik toch duidelijk dat er een hand tegen mijn billen aan werd gelegd. Ik bedwong mijn impuls om me niet om te draaien en besloot even af te wachten.


Ik vond het ook wel erg opwindend zo in een volle trein met mensen.

Blijkbaar durfde degene die achter me stond meer omdat hij of zij misschien dacht dat ik het niet doorhad of zo. De hand gleed nu duidelijk over de ronding van mijn billen en ik voelde hoe er zachtjes geknepen werd. Ik concentreerde me op het raam voor me om te kijken of ik iets in de weerspiegeling kon zien. Ik merkte dat de man (dat ontdekte ik nu wel) recht achter me kwam staan en tegen me aan.

Zijn hand bevond zich nog tussen mij en hem in hij ging door met het kneden van mijn billen. Doordat iedereen zo op elkaar gepakt stond kon hij dit makkelijk ongemerkt doen zolang ik er niets van zei of tegen deed. Nu voelde ik hoe zijn andere hand op mijn heup werd gelegd en hoe deze langzaam over mijn zij naar boven gleed. Naast mij stond ook een man maar deze stond met zijn rug naar me toe en kon niet zien wat er gebeurde. De hand gleed via mijn zijn iets naar voren en ik voelde hoe de vingers aan de onderkant mijn linkerborst streelden. De andere hand wreef op en neer over mijn billen.

Terwijl de man dat deed voelde ik dat hij zijn bekken tegen mijn billen aan duwde zodat hij waarschijnlijk tegelijkertijd tegen zijn penis aanwreef. Ik bleef onbewogen staan en geef toe dat ik het allemaal erg spannend vond en genoot van de situatie.


De man durfde daardoor steeds verder en ik voelde hoe zijn hand nu omzichtig over mijn borst gleed en hij er even vluchtig in kneep. Zijn andere hand gleed nu van mijn billen naar de zijkant van mijn bekken en ik voelde hoe hij mijn billen naar achteren trok terwijl hijzelf zijn bekken naar voren drukte en zijn penis tegen mij aanduwde. De halve cups op mijn jurk bedekten mijn borsten tot net iets boven mijn tepels en ik kreeg het nu toch wel wat benauwd aangezien de man zijn vingers in mijn cup liet zakken en mijn borst redelijk tevoorschijn begon te komen.

Ik dacht snel na wat ik nu zou doen en of ik een eind aan de situatie zou maken. Ik keek vluchtig opzij en zag dat het nog altijd niet opviel voor de andere mensen op het balkon. Ik was behoorlijk opgewonden door het hele gebeuren en besloot de gok te wagen en de man verder zijn gang te laten gaan. Het feit dat ik hem niet kon aankijken en hij dus anoniem bleef droeg bij aan de spanning.

De hand bij mijn borst kneep intussen in mijn tepel die hij uit de cup had gelift en ik voelde hij duidelijk een harde bobbel in zijn broek had die hij tegen mijn billen perste. Het was voor de man makkelijk om aan mijn borst te zitten aangezien ik me met één hand aan de beugel van de deur vasthield en hij dus alle ruimte had om me te betasten. Mijn andere hand hing langs mijn zij naar beneden en ik voelde hoe de man mijn heup losliet en mijn hand vastpakte.

Hij leidde mijn hand nu naar achter tussen mijn billen en zijn broek in. Hij draaide mijn hand om zodat ik met mijn handpalm tegen zijn broek aankwam. Ik voelde hoe zijn harde penis door zijn broek tegen mijn hand aan duwde. Ik trok mijn hand niet terug maar ik begon zijn penis door zijn broek heen te masseren en kneep tussendoor ook in zijn ballen. De man bleef mijn borst masseren en met zijn andere hand had hij mijn heup weer gepakt en trok mijn billen tegen mijn masserende hand aan. Ik werd bloedgeil van het spelletje en we bleven elkaar zo opwinden tot we station Leiden binnen reden.

 

Daar stopte hij om niet door de andere mensen opgemerkt te worden en ik zou hier overstappen in de stoptrein naar Den Haag C.S. Ik draaide mij nu om en zag de man die mij zo brutaal betast had. Het was een man van ergens achter in de 40 of een jonge vijftiger schat ik. Vrij normaal, niet onaantrekkelijk maar ook niet echt heel knap of zo.

De man keek me met een brutale/ geile blik aan, duidelijk nog erg nagenietend van zijn actie van zoeven. Ik trok even mijn jurkje goed strak en stapte met een hoop mensen de trein uit en liep naar de stoptrein die aan de andere zijde van het perron al klaar stond. Het was nog een oud model trein met zo’n bolle neus op de voor en achterkant. Ik liep naar de achterste wagon en stapte in bij de laatste deur waar het wat rustiger was. Het was het eerste klas gedeelte. Links kon je de wagon in richting de voorkant van de trein en rechts was een kleine cabine met 4 grote banken.

 

Deze was leeg en ik ging daar zitten.

 

De deuren werden gesloten en zodra de trein vertrok werd de schuifdeur van de cabine geopende en stapte de man uit de andere trein naar binnen. Hij keek me met dezelfde blik aan als net in de andere trein en kwam nu recht tegenover me zitten. We zaten bij het raam en waren vanaf het balkon niet zichtbaar.

De man zei niets maar keek me aan en leunde wat naar voren waarbij hij zijn handen op mijn blote knieën legde. Ik bewoog niet en was een beetje verbijsterd dat hij me in de trein gevolgd was. Ik kreeg echter direct weer een kriebelend gevoel in mijn onderbuik en de geilheid van zoeven kwam in snel tempo weer terug.

Ik bleef rustig zitten en leunde achterover tegen de rugleuning aan. De man schoof naar voren en bracht zijn beide handen nu naar mijn borsten. Hij schoof zijn vingers onder de bandjes van mijn jurk en trok deze over mijn schouders zodat ze slap langs mijn armen omlaag hingen. Hij liet zijn handen naar beneden over mijn borsten glijden en schoof de halve cups van mijn jurk naar beneden en ontblootte mijn borsten. Hij keek me recht in mijn gezicht aan met een geil lachje om zijn mond en kneep met zijn vingers in mijn tepels We stopten bij het volgende stationnetje, maar er kwam niemand onze cabine in.

De man trok brutaal mijn jurkje nog verder naar beneden zodat mijn bovenlijf bijna helemaal naakt was. Hij kneedde mijn borsten nog even en bracht daarna zijn handen weer op mijn knieën. Hij duwde mijn benen uit elkaar en schoof zijn handen langs de bovenkant van mijn dijen en trok mijn jurk naar mijn middel. Hij liet zijn handen onder mijn billen glijden en trok de jurk onder me vandaan zodat deze in zijn geheel om mijn middel zat. Hij keek naar mijn stringetje en begon over de stof tussen mijn benen te wrijven.

 

Inmiddels stopten we weer bij een station en ik keek angstvallig naar de deur of er toch niet iemand binnen zou komen en ons zou betrappen.

Ook nu verscheen er niemand.

De man greep mijn string beet en trok deze in één beweging kapot en gooide het stukje stof naast me op de bank. De man zei nog altijd niets en spreidde mijn benen wijd uiteen. Ik zag overduidelijk dat hij enorm opgewonden raakte van mijn naaktheid. Ik wilde er op dat moment een eind aan maken want hoe geil ik het ook vond, ik besefte heel goed dat ik eigenlijk compleet naakt op de bank zat en mezelf nooit meer op tijd zou kunnen bedekken als er onverwacht iemand de cabine in zou komen.

Daarbij zat ik ook nog voor het voor mijn gevoel enorme raam.

 

Toch deed ik het om de één of andere reden niet.

 

De opwinding die door mijn lijf gierde hield me in zijn greep. Ik verwachtte al met al dat de man me terplekke zou nemen. Hij stond op en knoopte zijn broek los. Zijn harde pik sprong naar buiten maar in plaats van tussen mijn gespreide benen te zakken ging de man naast me zitten en begon zichzelf af te trekken terwijl hij met zijn andere hand tussen mijn benen verdween en zijn vingers tussen mijn schaamlippen liet glijden.

Ik smolt weg van geilheid toen zijn vingers over mijn clitoris gleden.

 

De man trok zijn hand weer tussen mijn benen vandaan en greep mijn arm en bracht mijn hand naar zijn geslachtsdeel en in legde mijn hand op zijn stijve penis. Ik begon hem zonder na te denken af te trekken. Met zijn andere hand ging de man achter mijn rug langs en trok mij een beetje schuin voor zich langs zodat hij onder mijn oksel door, mijn borst kon pakken en begon te kneden en met mijn tepel te spelen. Zijn andere hand plaatste hij gewoon voorlangs op mijn andere borst en liet zich zo door mij af trekken. Een volgend station diende zich weer aan en voor het eerst zei de man iets.

“Doorgaan” kreunde hij zacht in mijn oor.

Met mijn blik op de deur gericht deed ik wat hij vroeg. Er stapte iemand in of uit, dat kon ik niet zien, maar ook nu ging de deur van de cabine niet open. Nadat we vertrokken duurde het niet lang of de man begon hijgend naar zijn hoogtepunt te komen. Hij liet me los en kwam voor me staan.

Ik schrok omdat ik dacht dat hij zomaar over me heen klaar wilde komen maar ik zat als versteend naar hem te kijken.

 

Vlak voor mijn gezicht begon hij klaar te komen maar hij richtte zijn straal niet in mijn gezicht, maar duwde mijn mij zijn andere hand achterover in de bank. Met een vloeiende beweging stoote hij diep in mijn kutje, ik voelde zijn warme paal genadeloos tegen mijn baarmoeder stoten. Gillend nee, nee, niet zonder condoom.... kwam ik schokkend klaar zoals ik nog nooit was klaargekomen.

Kreunend en snuivend kon hij door mijn krampende kutje zich ook niet meer inhouden, en met een enorme brul spoot zijn hete zaad diep in mijn buik, weer kwam ik klaar door die wildvreemde man. Met zijn hand als een kom voor mijn kutje, drukte hij met zijn andere hand op mijn buik, ik perste wat mee zijn droop in zijn hand, deze zat nu vol met zijn sperma, een echt grote hoeveelheid, vermengt met mijn kutgeil.

 

Vervolgens deed hij iets compleet onverwachts, de hand vol met  zaad hield hij boven mijn mond, als vanzelf ging mijn mondje wijd open. Wat mankeerde mij ineens, ik slikte geen zaad, dat leek me zo vies. Het zaad droop diep in mijn keel, ik moest slikken, het was te veel, met de vingers van zijn andere hand smeerde hij de laatste druppels op mijn tong. Gulzig slikte ik alles door, ik was een slet vandaag bedacht ik me. Ik lag een beetje perplex achterover op de bank. De man greep mijn borsten en veegde zijn handen droog door het restant van zijn zaad over mijn borsten te smeren.

Nog voor ik in staat was om te reageren had hij zijn broek alweer omhoog gehesen en dicht geritst en verdween hij snel uit de cabine. Ik realiseerde me dat ik nog altijd zo goed als naakt op de bank lag en veegde mijn borsten zo schoon als ik kon met mijn hand en smeerde het goedje maar aan de bank.

 

Tussen mijn benen was het nat en kleverig maar ik trok snel mijn jurkje weer op zijn plek en 2 haltes later was ik op Den Haag C.S. Mijn vriendin stond op me te wachten en ik begroette haar en ging daarna eerst naar de toiletten om mezelf weer een beetje schoon te krijgen.Het zaad plakte nog tussen mijn benen, daar liep ik dan, zonder slipje in mijn blote kut door Den Haag.

 

Na een duik in zee was ik weer het vrouwtje.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen