Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Hallo geile vrienden, ik ben Missy, 49 jaar, lekker slank, een paar heerlijk 85D tieten en een altijd nat en gladgeschoren kutje. Ik had zin om eens lekker onder de zonnebank te gaan, daarna een heerlijk bad want vanavond zou Petur komen. Petur had haar de laatste tijd wat dingen geleerd over bdsm en ik begon het steeds leuker te vinden.
Ik kwam thuis, ging even onder de zonnebank en nadat ik me weer lekker glad geschoren had ging ik in een lekker warm bad.


Terwijl ik in bad lag hoorde ze de voordeur open gaan. Ben je thuis schatje? Riep Brabo en ik riep dat ik in bad lag. Brabo mompelde wat terug wat ik niet kon verstaan, het interesserde me ook niet veel, vanavond had ik afgesproken met Petur. Petur is een oude vriend van me, waar ik nog vaak seks mee heb en we proberen steeds onze grenzen te verleggen. In gedachten verzonken schrok ik toen de badkamerdeur openging.
Hee kom je er nog uit vroeg Brabo, ik heb eten meegenomen, dus als je geen koud eten wil moet je even opschieten.


Ik liet het bad leeglopen en maakte zich snel even op. Snel liep ze naar beneden om te eten, ze moest namelijk zo naar haar werk een nachtdienst.
Brabo mopperde wat "iets van alweer?" maar ik gaf geen antwoord, was in gedachten al weer bij Petur.
Ik stand op na het eten, gooide de vuile vaat in de vaatwasser en riep dat ik mijn tas ging pakken.


Even later stapte ik in de auto en reed naar de afgesproken plaats waar Petur al vol ongeduld stond te wachten.
Ik heb wat voor je glunderde hij, een verrassing! Hij hield triomfantelijk een tasje omhoog, ga maar op de achterbank lachte hij dan kun je even omkleden. Ik stapte achterin de ruime stationwagen, en pakte het tasje uit. Wauw. een lekkere kinky body, kwartcups, lange latex laarzen en wat kettinkjes en klemmetjes. Zo goed en zo kwaad als het ging kleede ik me snel om op de achterbank. Ik besloot de kettinkjes en de klemmetjes nog even te laten voor wat het was, en met haar benen in de lucht trok ik de laarzen aan. Wauw, zuchtte Petur, wat zie je er toch lekker geil uit.


Ik was al opgewonden van de kleding die ik aanhad maar onder het rijden maakte Petur het nog veel erger. Ik ga je straks meenemen sletje, dan kan je laten zien wat ik je geleerd heb lachte hij. Eerst maak ik de kettingen vast aan je tepels, aan je schaamlippen en ga ik je vingeren tot je bijna klaarkomt, steeds weer, tot je me smeekt door te gaan.
Bij een stoplicht stapte ik vlug voorin de auto, van alle kanten begonnen auto's te claxoneren en Petur genoot. De mannen maakten obscene gebaren naar me, en ik liet ze nog even mijn borsten zien die ik tegen het raam drukte, de kwartcups verborgen niet veel van mijn heerlijke tieten en en mijn tepels werden spijkerhard van het koude glas.

Snel reden we door toen het licht op groen sprong. Hmmm waarheen? Vroeg ik gretig, daar kom je wel achter slet van me, gromde Petur. Bij het volgende stoplicht greep Petur het tasje van de achterbank en zoals beloofd maakte hij de klemmetjes stevig vast. Hij gaf een paar flinke tikken tegen mijn volle borsten die over de body heen priemden en vergat natuurlijk ook mijn kutje niet.

Tintelend van top tot teen voelde ik me al drijfnat worden. Een spoor geil liep langs mijn benen op de stoel en de laarzen in. Petur zag het ook, en begon me wild te vingeren. Net toen ik bijna klaarkwam stopte hij en wachtte tot mijn ademhaling weer wat rustiger was. Dit herhaalde hij een paar keer tot ik het uitbrulde. Alsjeblieft lieverd laat me komen, al is het maar een keer.
Hij lachtte. Nee slet, meekomen jij!

Op een vrij donkere parkeerplaats aangekomen vertelde Petur me dat we naar een club gingen. Het was een besloten club waar mensen die in de BDSM geinteresseerd waren hele hete avonden zouden kunnen beleven. Uiteraard was er een kamer waar ze flink konden spelen, allerlei attributen stonden vanavond helemaal tot hun beschikking.


Ze trok een lange jas aan over haar outfit en samen liepen ze naar de ingang van de club.  


Petur had de kamer voor een paar uur gehuurd en ook wat vrienden uitgenodigd. Ik keek hem aan, en wat gaan die vrienden doen? Die vrienden doen net als jij wat ik wil vanavond, en aangezien ik weet wat jouw fantasie is, lachte Petur.
Hij voelde in mijn kruis. Tering, geile slet. Jij gaat vanavond flink afgeneukt worden! Gromde hij.
Ik keek hem nog een keer aan.


Maar als ik niet meer wil, vroeg ik aarzelend. Lieverd, jij smeekt alleen maar om meer vanavond maar als je wil stoppen, dan stoppen we direct.


Ze waren aangekomen bij de club en Petur belde aan. De deur ging open en een leuke kerel kwam ze tegemoet. Jij moet Missy zijn lachte hij en ik knikte toch wat gespannen. Relax meid jij gaat een wereldavond hebben zei hij en ging ze voor naar de bar. Hiernaast is een kleedruimte, daar kun je je jas kwijt en wat je nog meer wilt doen. Kom zo maar even een drankje halen.


Ik verdween met Petur de kleedruimte in en Petur liep alle kettinkjes en klemmetjes nog even na, zette ze nog wat vaster en we gingen wat drinken. Ik wilde wel een stevige borrel, was best wel een beetje gespannen maar na twee borrels voelde ik me wat meer op mijn gemak.


Petur knikte me toe en we liepen naar boven. Op de zolderverdieping bevond zich een geweldige SM ruimte. Er stond een groot bed in het midden van de kamer, om het bed heen stonden allerlei bankjes, rekken, een stoel met beugels, er hing een schommel en overal hingen handboeien, touwen, kettingen, zwepen en ga zo maar door.


Petur trok me op het bed, we lagen driftig te zoenen en Petur zweepte haar op door allerlei hitsige zinnen in haar oren te fluisteren. Ineens stond hij op. Zo sletje. ga maar op je rug liggen.
Ik ging liggen en Petur bond mijn tieten op.


Mijn handen bond hij vast boven mijn hoofd en maakte ze vast aan het bed. Ik moest mijn benen optrekken op en ook die werden vastgemaakt. Ik lag daar, wijdbeens. Kutje wijd open en kon me niet bewegen.


Er werd op de deur geklopt, Petur deed me een blinddoek voor en ik hoorde dat hij de deur opendeed. Zo dat is lekker Petur, hoorde ze een vreemde stem. Die ga ik eens lekker neuken lachte hij en ik voelde dat hij bij mij op het bed kwam zitten.


Hoi Missy, ik ben hier gekomen om het jou ontzettend naar de zin te maken. Hij voelde aan mijn kutje, liet een vinger door mijn schaamlippen glijden en duwde de vinger in mijn mond.
Hier proef maar eens hoe geil je al bent.
Hij stond op en ik hoorde kleding ritselen. En nu je toch aan het proeven bent. Hij duwde zijn lul diep in mijn mond en gretig begon ik hem te pijpen.


Terwijl ik daarmee bezig was gaf hij een paar tikken op mijn opgebonden overgevoelige tieten. Ik kreunde en begon wild met mijn heupen te schokken. Ooow, ze was zo ongelooflijk geil! Petur lachte haar uit. Jij wilt te graag schatje.


Weer werd er op de deur geklopt en ik hoorde dat er meerdere mannen binnenkwamen. Ze kwamen rond het bed staan en vertelden luid wat ze van zo'n geile neukhoer vonden. En hoe meer ze vertelden hoe geiler ik werd.
Ik was nog druk bezig de eerste man te pijpen en voelde hoe iemand tussen mijn benen kwam zitten. Ik hoopte dat hij me eens flink zou neuken maar nee, hij bukte zich voorover en begon me te beffen.
Zoog zachtjes op mijn schaamlippen en ineens beet hij in mijn klitje.


Ik lag te kronkelen en gaf een verschrikte gil toen hij me beet. De man die ik aan het pijpen was trok zich terug en ik voelde dat mijn benen en handen werden losgemaakt. Ik werd overeind geholpen en over een laag bankje gelegd.
Mijn benen werden gespreid door een stalen stang en mijn handen werden vastgemaakt aan de vloer.


Daar lag ik wijdbeens, kont in de lucht. En voor ik het wist werden mijn billen flink bewerkt met zweepjes, blote handen en geen idee wat nog meer. Ik wilde het wel uitgillen maar steeds werd mijn mond gevuld met een lul die ik pijpte tot ik kramp in mijn kaken kreeg. En steeds hoorde ze Petur: goed zo sletje. Laat je maar gebruiken zoals ik wil.


Heb je het naar je zin?
Een diepe kreun was mijn antwoord, waarop de mannen begonnen te lachen. Ik had nog steeds geen idee hoeveel het er waren. Ze waren inmiddels gestopt met mijn kont bewerken en ineens voelde ik dat mijn kontgaatje ingesmeerd werd. Langzaam verdwenen er twee vingers in mijn kontgaatje en rustig begonnen die mijn anus te bewerken.
Steeds dieper en het duurde niet lang voor er vingers bijkwamen. Het geil droop uit mijn kut, zeker bij het idee dat ik daar zo lag en de mannen twee wijdopenstaande neukgaten zagen.


Ineens voelde ik dat er iemand zijn lul voor mijn kontgaatje zette en langzaam vulde een harde paal mijn kontje. Ik gilde het uit, neuk me dan, zo hard als je kan, maar nee, hij zat erin en verroerde zich niet. Ik probeerde mezelf te bewegen maar werd tegengehouden. Petur lachte weer. Zou je wel willen he geile slet. Je bent nog niet aan de beurt.


Terwijl de man nog steeds diep in mijn kontje zat werd ik losgemaakt en voelde dat de man ging zitten en mij op schoot nam, nog steeds gespiest aan die heerlijke lul. Ik voelde dat hij nog dieper ging, mijn benen werden gespreid en ik voelde een dikke eikel tegen mijn schaamlipjes, een ongelooflijk dikke lul gleed mijn drijfnatte kut in.


Ik gilde het uit, "Ik wil nu geneukt worden" maar ook deze man hield zich stil. Ik spande de spieren in mijn onderlijf, gekreun uit twee monden was het gevolg maar ook nu deden ze nog niets.
Petur kwam bij hen staan en trok aan mijn tepels, wat zeg je dan slet?


Ooooh alsjeblieft Petur, zeg dat ze me neuken, allebei, zo hard als ze kunnen. Laat me gebruiken als een gewillige neukhoer, alsjeblieft. De tranen liepen inmiddels over mijn wangen, ik wilde zo graag geneukt worden en klaarkomen.
Petur lachte en zei dat is goed, drie halen mannen.


En inderdaad drie halen, keihard tegen elkaar in. Ik gilde het uit van genot en balanceerde weer op het randje van een orgasme. Petur maakte de  blinddoek los. Ik zag vier mannen die alle vier een enorme lul hadden, minstens 23 a 24 centimeter. Het waren heerlijke kerels, goed gespierd en goed verzorgd.
Twee ervan waren Surinamers en een van die Surinamers zat nu diep in haar kutje. Maar zonder condoom merkte ik geschrokken op, wild keek ik Petur aan.


Petur keek haar aan, bevalt het je? Jaaah, maar wel met condoom alsjeblief, zuchtte ik smekend.


Petur ging op een stoel zitten, keek haar strak aan en antwoorde, of ze neuken je zonder, of ze neuken je niet! Aan jou de keuze slet!


Dit kon niet waar zijn, twee dikke lullen zitten zonden condoom diep in me en ik moet een keuze maken, ik wil alleen maar klaarkomen! Wat moest ik Brabo vertellen als ik een SOA zou oplopen? Ruw werd ik uit mijn gedachten gerukt, Petur kneep hard in mijn tepels en brulde: Wat is je keuze slet?


Ik rilde van geilheid, die twee dikke pikken branden in mijn lijf, die brand moest geblust worden, dus het was geen eerlijke keuze meer. Jaaaa kreunde ik neuk me, neuk me spuit me vol met negerzaad.


Oke mannen leef je maar uit op die hoer, lachte Petur, en dat lieten ze zich geen twee keer zeggen.
Keihard neukten ze me, ze kwam brullend klaar en ze bleven maar doorpompen. Het ene orgasme na het andere kreeg ik en jammerend spoorde ik de mannen aan.
Kom op neuk me dan, maak me gek, woon me uit, zo hard als je kan. Toen de mannen voelden dat ik bijna kwamen trokken ze zich terug. Een van de andere mannen greep me bij mijn haar en dwong me op mijn knieën. Pijpen kreng, zo hard als je kan.


En terwijl ik hem driftig aan het pijpen was kreeg ik van een andere kerel weer genadeloos op mijn kont. Ik gloeide van top tot teen, helemaal plakkerig van mijn eigen geil, en regelmatig werd er weer van plaats gewisseld.
Petur gaf de mannen een teken en ze bonden me vast in de stoel. Ik kon niets meer bewegen en zat daar wijdbeens te wachten op actie. De mannen keken elkaar aan, gingen om de stoel heen staan.


Vier lekkere neukstaven wezen mijn kant op, ik kon er alleen net niet bij. Petur kwam aanlopen met een elektrische trillende dildo. Hij zette de dildo op mijn klitje met de stand voluit.
De mannen begonnen me overal te strelen met af en toe een ferme tik. Brullend kreeg ik het ene orgasme na het andere, wist niet meer waar de ene eindigde en de volgende begon. Onder de stoel lag al een enorme plas geil. Af en toe duwde iemand een paar vingers in mijn kut en dat werd steevast beloond met een enorme natte spuitpartij.


Na een kwartier was ik echt uitgeput. Petur maakte me los en vertelde dat ze even pauze hadden. Ik plofte op het bed neer, kreeg wat te drinken en al snel kwamen de vier mannen bij me liggen. Ze kleedden me helemaal uit en begonnen me te strelen, heel teder, heel lekker en ook mijn tieten, kutje en kontje vergaten ze niet.


Toen ik helemaal was bijgekomen en heerlijk relaxed was lieten ze me opstaan. Mijn armen moest ik omhoog doen, benen wijd en ik werd vastgeketend aan de vloer en aan het plafond. Petur vertelde dat ik het heel goed deed en dat ik nu heel even rust kreeg. Na vijf minuten weer een klop op de deur, Petur deed de deur open en daar kwamen nog twee enorme negers binnen, naakt hun enorme pikken slingerden tussen hun benen. Dit had ik nog nooit in levende lijve gezien, wat een heerlijke palen. Die waren minsten dertig centimeter en enorm dik, ze bestonden dus echt! De gedachte dat die in mij zouden komen maakte week, en het geil droop uit mijn kutje.


Terwijl Petur mij lekker zat te pesten met de trillende dildo kwamen die twee enorme pikken op me afgelopen, het geil droop uit mijn kutje zo graag wilde ik die zwarte palen diep in me voelen, Petur maakt mijn armen los en de twee negers bogen me voorover, mijn handen bond Petur aan een ring in de grond vast.


Een van de negers ging voor me op zijn knieën en drukte zijn paal in mijn mond, hmmm heerlijk, eindelijk mocht ik genieten. De tweede neger ging achter me staan en speelde met mijn kutje en klitje, sloeg met zijn harde paal op mijn billen en drukte uiteindelijk zijn dikke eikel tussen mijn kutlipjes. Wow, dat was een vol gevoel, die was wel heel erg dik. Met kleine schokjes drukte hij verder en langzaam maar zeker zat zijn eikel tegen mijn baarmoeder. Dit was het einde, wat een heerlijk gevoel, maar hij zat er nog lang niet helemaal in, even gluurde ik tussen mijn benen door en zag dat hij er pas voor de helft in zat.


De neger die ik aan het pijpen was trok mijn hoofd weer de juiste richting in en drukte zijn paal dieper in mijn keel, ik stikte haast en had spijt van mijn gluren. Maar de neger achter mij wilde ook dieper, en ik voelde hem pompen en de druk opvoeren, mijn baarmoeder werd dieper mijn buik in gedrukt, steeds weer die druk, pijn en genot gingen samen met deze lange dikke paal. Ik besloot flink door te pijpen en de neger in mijn mond snel plaar te maken, ik zoog zo hard mogelijk op zijn dikke eikel als ik maar kon, en likte ondertussen zijn pisgaatje in kringetjes. Dit had het gewenste effect, hij begon te steunen en te kreunen, en nog geen 10 seconden later spoot hij een enorme lading zaad diep in mijn keel. Ik stikte haast, kon niet alles doorslikken en het kwam door mijn neus weer naar buiten, proestend en brakend slikte ik de laatste restjes weg en hij trok zijn paal uit mijn mond.

Nu kon ik me helemaal concentreren op de dikke paal die mijn kutje aan het oprekken was. Steeds weer die pijn in min baarmoeder als die met geweld naar binnen werd gedrukt. Maar toen ik keek zag ik dat hij al een stuk dieper ging, oh wat was ik geil, ik was al drie keer klaargekomen op die dikke zwarte paal en wilde hem ook helemaal erin hebben.


Nu we beide hetzelfde doel voor ogen hadden beukten we tegen elkaar op, hij had mij bij mijn heupen vast, en trok mij naar zich toe als hij die enorme paal mijn kut in ramde. Dit ging zi niet werken dacht ik, en ik vroeg hem even zo diep mogelijk stil houden en zo veel mogelijk druk te zetten. Dan zou het oprekken wel sneller gaan was mijn gedachte.


De neger knikte en drukte zijn eikel tegen mijn baarmoedermond, ik perste zo hard ik kon mijn kontje over zijn enorme paal, dit was pijnlijk maar ik voelde hem dieper en dieper gaan. Het ging de neger toch niet snel genoeg en hij greep mijn heupen weer vast en rukte mij over zijn lul heen. Aaauuuuuw een snerpende pijnscheut schoot door mijn buik, zijn eikel was in mijn baarmoeder geschoten. Verschikt stopte de neger met persen, maar ik keek hem aan en kon alleen maar knikken, de tranen rolden over mijn gezicht. Van pijn en geil genot, nu moest hij er helemaal in!


Langzaam begon hij te bewegen ruim 25 centimeter zat nu in mijn buik, maar dat was lang niet heel zijn paal, hoe lang was die wel niet? Nu de ergste pijn was afgenomen drukte ik mijn kontje weer naar achteren, ik wilde heel die paal diep in me voelen. En voelen deed ik het ook, het leek wel een bevalling, centimeter voor centimeter gleed zijn paal verder mijn baarmoeder in, af en toe kreunde ik luid maar bleef druk zetten. Uteindelijk was het gelukt, zeker 10 centimeter van dijn enorme paal zat in mijn baarmoeder, en de dikke eikel had de weg vrij gemaakt om nu stevig te neuken.
De neger greep mijn heupen weer stevig vast en begon als een geolide machine te pompen. Elke keer als hij terugtrok knelde mijn baarmoeder zijn eikel stevig vast en werd mee naar buiten getrokken, de pijn die ik eerst voelde was nu puur genot. Ik gilde dat hij harder en sneller moest neuken, elke minuut kwam ik spuitend klaar, en nu begon de neger ook te snuiven en te kreunen.


Met een keiharde laatste stoot brulde hij het uit en ik voelde zijn paal verstijven, zijn eikel opzwellen zijn hete zaad diep in mijn stromen. Kermend ontving ik het, schokkend ik een laatste orgasme, nog een paar stootjes en de neger viel bezweet over mijn rug, ik zakte haast door mijn knieën. Voorzichtig probeerde hij zijn paal uit mijn kutje te trekken, zijn eikel zat vast in mijn baarmoeder, deze kwam uitgerekt geheel tussen mijn lippen door mee naar buiten, wat een zalig gevoel. Met een plop kwam hij los, zaad en bloed stroomde op de grond, Petur schrok zich een ongeluk, maar ik lachte naar hem, niets aan de hand.


De neger die me net geneukt had, trok mijn hoofd aan mij haren omhoog en kuste me vol op mijn mond. Heerlijk schatje, ik had niet gedacht dat jij mijn 35 centimeter en 9 centimeter dik kon hebben. Je bent een geweldige slet, ik wil je vaker neuken. Ik lachte en voegde er aan toe, vannavond en vannacht zoveel je wil, de rest regel je maar met Petur.


De mannen wilden allemaal we even de schade bekijken, maar ik wilde dit nog een keer! Al die pikken wilde ik in mijn baarmoeder voelen, en de mannen kregen ter plekke weer een keiharde paal toen ik ze dat vertelde. Volgens mij had ik nu de macht overgenomen.


Mijn handen en voeten werden losgemaakt, ik werd naar een gynicalogenstoel gebracht en met mijn beentjes in de beugels vastgebonden. Nu mochten de mannen een voor een mijn baarmoeder neuken.

De neger die ik net gepijpt had was weer op volle sterkte en niet veel kleiner en ook nog iets dikker dan de eerste die mijn baarmoeder binnen was gedrongen, jij eerst wekte ik hem, nu staat alles nog goed open!
Met een breede grijns op zijn gezicht dreef hij zijn enorme paal in mijn openstaande kut, weer die pijn, ik gilde het uit, hij rekte me op tot het uiterste met zijn monsterpaal. Maar mijn gillen mocht niet baten, als een wilde stier dreef hij zijn paal dieper en diepen mijn buik in. Met een schokje schoot hij mijn nog openstaande baarmoeder in en ramde gelijk door, in drie stoten was hij helemaal binnen. Hij neukte me met een ongenadig tempo, het geil spoot uit mij kut, ik bleef maar klaarkomen. Woest snuivend en grommend spoot hij even later de tweede lading heet zaad diep in mijn buik.

 

Het hek was van de dam, de mannen waren wild geworden van geilheid, allemaal wilden ze hun zaad diep in me spuiten. En ik was zo geil dat ik ook niets liever wilde dan liters zaad in mijn buik, het kon me niets meer schelen al gingen ze nu een elftal negers van de straat halen, ook die mochten me vullen met hun zaad. Een voor een doken de mannen op mijn kut, en probeerden hun palen in een keer diep in mijn baarmoeder te rammen, de twee wat dunner geschapen blanke mannen lukt de ook, maar de negers hedden meer moeite. Om de beurt neukten ze me, en die al waren geweest moest ik weer stijf pijpen. Ik weet niet meer hoeveel keer ik ben klaargekomen en al helemaal niet meer hieveel keer de mannen in me zijn klaargekomen. In deze houding kwamen ze allemaal veel dieper en ik brulde constant het uit, de een na de ander spoot zijn zaad diep in mijn buik.
Ik dacht dat ze gek werd. mijn god wat was dit geil!

 

Zes gewillige pikken die me  in alle gaten neukten. Ik wist nu pas echt hoe het voelde om flink afgeneukt te worden. Nadat alle mannen zich stevig hadden uitgeleefd in mijn opgerekte kut gingen ze om het bed heen staan. Ik gaf ze allemaal nog een flinke pijpbeurt en zodra ze goed op stoom en stijf waren kantelde Petur de stoel nog verder achterover. Op een teken van Petur spoten ze een voor een diep in mijn buik hun zaad. Ik lag nu zover achterover dat alles mijn baarmoeder in liep, en de twee negers met grootste palen duwden hun eikel weer diep in mijn buik, door mijn baarmoedermond heen en spoten hun zaad voor de derde keer diep in mijn buik.


Ik was haast buiten bewustzijn, en wilde alleen nog maar rusten. De mannen kusten en tongden me liefdevol en daarna gingen ze allemaal weg, mij en Petur achterlatend.
Half bewusteloos zakte ik achterover in de stoel. Kleverig van al dat zaad en geil. Uitgeput maar oh zo voldaan.

Petur kuste me. Was het lekker schatje?

 

Oooow heerlijk lieverd, en ik viel in een diepe slaap. Na een poosje werd ik wakker, ging douchen en we reden op huis aan.

Bij hem thuis zette Petur een dvd op. Wauw, alles was gefilmd en uiteraard werd ik daar weer bloedgeil van.
Petur heeft nog een hele hete geile nacht gehad, omdat mijn kutje te ver was opgerekt die avond, en zijn pik een stuk kleiner is dan de mannen die hij had geregeld mocht Petur in mijn strakke kontje neuken en spuiten natuurlijk, iets wat ik normaal nooit doe, maar na deze avond maakte het niet veel meer uit!

 

Ik was voortaan een zaadslet, dat had Petur me wel duidelijk gemaakt, ik kan niet wachten op de volgende verrassing.

 

De volgende morgen zette Petur mij weer op de afgesproken plek vlak bij mijn huis af, ik stapte in mijn auto en reed alsof er niets aan de hand was naar huis. Brabo wist niet beter of ik had een nachtdienst gewerkt. Dat ik door 6 mannen de hele avond en de verdere nacht door Petur was geneukt kon ik maar beter niet vertellen. Ik dook dus gelijk onder de douche, verstopde de dvd en kroop in bed, zoals na elke nachtdienst.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen