Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Nadat ik mijn opleiding had voltooid voor verpleging van zwakzinnigen, kreeg ik een baan als begeleidster in een tehuis voor minderbegaafden. Het betrof een woonproject van mensen, die net niet genoeg bijdehand waren om zelfstandig te wonen, maar met een beetje begeleiding zich prima konden redden. Van het hoofd kreeg ik als primaire taak om Hendrik te begeleiden. Ik werd verantwoordelijk gesteld voor zijn hele doen en laten en samen met drie collega’s moesten we dag en nacht toezicht op hem houden. In de praktijk kwam dat er dus op neer, dat ieder 8 uur op hem lette en 1 persoon was dan vrijaf.

Na een dag rondgelopen te hebben om wat ingewerkt te raken, werd ik de dag daarna voorgesteld aan Hendrik. Het was een hele rustige, lieve jongen van pakweg 20 jaar met het lichaam van een mijnwerker. Groot en sterk en bijna 2 meter lang. Hij voelde zich direct bij mij op zijn gemak en zijn houding straalde zachtmoedigheid uit. Dat zal wel klikken, dacht ik bij mijzelf, maar mijn cheffin waarschuwde mij.

 

“Het is een lieve vent”, zei ze, “maar af en toe is hij onvoorspelbaar driftig. Zo’n bui duurt ongeveer tien minuten en dan kun je beter even uit zijn buurt blijven. Hij bonkt dan overal tegen aan”.

 

Ik nam haar waarschuwing ter harte en zou wel zien hoe het uitpakte. De eerste week gebeurde er niets. Tenminste niet als ik op hem moest letten, dus de driftbuien zouden zich wel voordoen bij mijn collega’s. We leerden elkaar goed kennen en in deze eerste week sloten we eigenlijk een innige vriendschap die bestond uit wederzijds vertrouwen. Hij was eigenlijk een Joris-goedbloed en ik wed, dat als er iemand mij onheus zou bejegenen, deze reus het onverbiddelijk voor mij op zou nemen.

Op zaterdag moest ik ook werken en voor de bewoners was dit de dag om in bad te gaan of te gaan douchen. Hendrik wilde douchen en ik wachtte ik de doucheruimte tot hij zich uitgekleed had. Naakt kwam hij uit zijn slaapkamer en schaamteloos stond hij voor me. Ik schrok van de enorme afmeting van zijn pik. Het was in overeenstemming met zijn lichaamsbouw, maar omdat hij zo groot en sterk was, was zijn pik ook een waar gevaarte. Ik moest er niet aan denken om zoiets om mijn kutje te krijgen, al leek het me ook wel lekker om zo’n enorme paal in me te voelen. De voorstelling daarvan wond me op en mijn kut werd iets nat. Maar ik was er om hem te wassen en niet om sex met hem te hebben. Ik duwde hem onder de douche en begon hem in te zepen. Daarna zette ik de kraan aan en spoelde hem af. Hij vond het lekker en genoot zichtbaar van het warme water. Maar opeens veranderde zijn houding en werd hij wild. Ik dacht aan de woorden van mijn bazin en wilde maken dat ik weg kwam. Ik zag in een flits, dat Hendrik tegen de muur begon te bonken met de voorkant van zijn hele lichaam en toen ik goed keek, zag ik ook waarom. Hij had namelijk een behoorlijk stijve pik en ik had in  een keer door, waarom hij zijn zogenaamde driftaanvallen kreeg. Hij had dan gewoon een geile bui en daar wist ik wel raad mee. Zachtjes sloop ik terug en pakte de zeep. Ik smeerde mijn handen er flink mee in en wilde hem bij zijn lul grijpen. Maar opeens gaf hij een schreeuw en ik zag, hoe hij klaar kwam en een enorme dosis zaad tegen de wand spoot. Ik dacht dat het nu wel afgelopen zou zijn, maar hij ging gewoon verder. Zijn pik was ook nog even stijf en ik besloot om in te grijpen. Ik greep hem tussen de benen en voorzichtig masseerde ik zijn ballen. Met een geile blik in zijn ogen draaide hij zich naar me toe en ik begon zijn voorhuid op en neer te bewegen.

 

Hier schrok hij van, want hij wist blijkbaar niet, dat dit kon. Maar al snel ervaarde hij hoe aangenaam dit was en voor de eerste keer in zijn leven werd hij afgetrokken. Ik was verbaasd over de enorme omvang van zijn pik en kreeg zin om hem in mijn mond te nemen. Maar meteen daarop gaf hij weer een schreeuw en mijn hand en arm raakte bedolven onder een verschrikkelijke hoeveelheid sperma. Zelfs mijn kleding zat er nog onder. Hij produceerde nog meer zaad dan zonet tegen de muur, maar dat was wel logisch, omdat dit veel lekkerder was dan tegen de tegels bonken. Blij keek hij me aan, maar zijn lul blijf even hard en hij draaide zich weer naar de wand. Opnieuw begon hij tegen de muur te rijden en ik begreep, dat hij nog niet genoeg bevredigd was. Ik draaide de kraan dicht en keerde hem naar me toe. Snel zakte ik door de knieën en nam zijn heerlijk, massieve paal in mijn mond. Zo’n lekkere lul had ik nog nooit te verwerken gehad en zijn eikel vulde mijn hele mond op. Met soepele bewegingen bewoog ik mijn hoofd op en neer en liet hem voor de eerste keer kennis maken met fellatio. Blijkbaar beviel hem de kennismaking erg goed, want opeens voelde ik zijn zaad in mijn mond stromen. Hij schreeuwde het weer uit en ik hoopte, dat zijn lul na dit orgasme nog hard genoeg bleef om mijn kut op te vullen, want daar had ik ongelooflijk veel zin in gekregen. Voordat mijn mond dreigde over te lopen, slikte ik zijn sperma door en genoot van de kenmerkende smaak. Ik wist nu zeker, dat ik iets in mijn kutje moest hebben en als zijn potentie ontoereikend was, zou ik mijn vingers wel gaan gebruiken, want ik moest klaar komen. Terwijl Hendrik zijn laatste stralen zaad in mijn keel deponeerde, greep ik onder mijn rok en streek over mijn natte kut. Als het me vandaag niet zou lukken om zijn pik in me te krijgen dan de volgende keer wel, nam ik me voor, want ik moest en zou die enorme paal een keer in me voelen. Ik had geluk, want toen zijn pik op hield met spuiten, trok ik mijn hoofd terug en bekeek het openstaande eikelgaatje. Zijn pik verslapte niet en ik troonde hem mee naar de slaapkamer. Blijkbaar was de ergste druk van zijn ballen, want hij was niet wild meer, maar hij was nog geil genoeg om een flinke stijve te hebben. Behoedzaam leidde ik hem naar zijn bed en liet hem op zijn rug gaan liggen. Ik keek hem geruststellend aan om zijn vertrouwen te winnen en op zijn gemak ging hij bekijken wat ik ging doen. Snel scheurde ik me de kleren van het lijf en kroop op hem.

 

“Laat mij maar begaan”, fluisterde ik tegen hem, “ik zal je geen pijn doen en je zult mij ook geen pijn doen. Geloof me maar, ook al zal ik schreeuwen en gillen. Ik vind het net zo lekker als jij”.

Hij keek me niet begrijpend aan en dat was geen wonder, want hij had geen idee wat ik ging doen. Hij wist niet wat neuken was, maar dat zou niet lang meer duren, want ik hield mijn spleet boven zijn pik en leidde zijn lul naar binnen. Langzaam liet ik me zakken en ik kon zijn dikke pik amper verdragen. Zoiets diks had ik nog nooit in mijn poesje gehad, maar ik kan je wel verzekeren dat het een enorm lekkere gewaarwording was. Ik ging door tot zijn hele pik in me zat en kreunend bij elke beweging begon ik te wippen. Hendrik keek zijn ogen uit en wist niet wat hij er aan had, dat ik zo luidruchtig te keer ging. Ik kraaide het uit en kronkelde bij elke stoot. Al snel had hij door dat neuken een lekkere bezigheid was en dat het zelfs aangenamer was dan rukken of pijpen.

Ik nam me voor om hem zo ver te krijgen dat hij een keer boven op me kwam liggen en in mij zou stoten, zodat hij het initiatief had en het tempo kon bepalen. Zelfs beffen zou ik hem leren, want een man met zo’n lekkere lul verdiende een beloning.

Voordat hij klaar kwam, had ik al drie hoogtepunten gehad en trillend voelde ik zijn eikel tegen mijn baarmoedermond spuiten. Prompt kwam ik opnieuw klaar en zuchtend beleefde ik een eindeloos durend orgasme. Hendrik had er nu haast genoeg van, want ik voelde zijn lul in me verslappen. Ik kroop van hem af en voelde zijn sperma uit mijn kut lopen en zag, dat het over zijn nog halfstijve pik stroomde. Blijkbaar was hij toch nog niet helemaal verzadigd en ik al helemaal niet.

Behalve dat ik graag iets in mijn kutje krijg, heb ik ook heel graag iets in mijn kontje. Wat dat betreft ben ik een echte slettebak. Ik huiverde bij de gedachte, dat zijn enorme fallus in mijn nauwe aarsje zou doordringen, maar ik wilde absoluut zijn paal in mijn reet.

 

Maar eerst moest zijn pik weer op oorlogssterkte worden gebracht en snel nam ik hem in mijn mond. Ik likte en zoog wat ik kon en stak zelfs mijn natgemaakte vinger even in zijn aars. Dat werkte, want schokkend kwam zijn lul op volle sterkte. Ik ging op zijn benen zitten en schoof met mijn natte gleuf heen en weer over zijn dijbenen. Zijn lul nam ik tussen mijn borsten, die ik tegen elkaar aan drukte. Met mijn handen drukte ik zijn billen omhoog en bracht hem zo de beginselen van neuken bij. Al snel had hij in de gaten hoe het moest en ragde zijn lul met snelle bewegingen van zijn onderlichaam tussen mijn borsten heen en weer. Maar ik wilde meer en hem niet tussen mijn tieten laten spuiten. Ik stapte van hem af en liep naar de doucheruimte. Ik wist, dat daar een pot zonnebrandolie stond, waarin nog voldoende zat om zijn leuter en mijn aars me in te vetten, waardoor een soepele penetratie mogelijk gemaakt zou worden. Toen ik terug kwam in de slaapkamer zat Hendrik half overeind om te kijken waar ik bleef. Toen hij me ontwaarde, zakte hij terug op het bed en liet zich lijdzaam insmeren met de olie. Ongezien werkte ik ook een hoeveelheid in mijn kont en ging toen op hem zitten. Behoedzaam en heel voorzichtig liet ik me over hem heen zakken en heel langzaam verdween zijn eikel achter mijn kringspier.

 

Toen bleef ik even roerloos zitten om mijn aars de kans te geven om te wennen aan de enorme omvang. Toen dat gebeurd was, begon ik te bewegen en bij elke stoot gleed iets meer van zijn pik in mijn darm. Stilaan verdween zijn hele lul naar binnen en had ik een geweldige paal in mijn endeldarm gevangen. Dat besef deed me opnieuw trillen van genot en ik begon nu geestdriftig te rijden en over mijn klit te wrijven. Het feit dat Hendrik zo’n nauwe tunnel totaal niet gewend was, zorgde ervoor dat zijn pik al snel weer op exploderen stond. Ik voelde zijn eikel kloppen en toen zijn zaadstengel opnieuw een kwak zaad produceerde en ik de warme stralen in mijn endeldarm voelde terecht komen, kreeg ik een geweldig orgasme, die me deed schokken en kronkelen en me helemaal van m’n stuk bracht. Hendrik bonkte met snelle heupbewegingen nog dieper naar binnen en ik liet me voorover zakken. Mijn tieten rustten nu op zijn borstkas en dankzij deze manoeuvre kwam zijn lul iets minder diep te zitten, want hij scheurde me haast open. Toen was het trouwens wel afgelopen, want zijn pik werd helemaal slap en gleed vanzelf uit mijn reet. Ik ging naar de WC in de doucheruimte om me te ontdoen van het overtollige zaad, wat uit beide gaatjes liep. Toen ik terug kwam in de slaapkamer lag Hendrik te pitten en ik stopte hem onder, opdat hij geen kou zou vatten. Zijn pik was helemaal verschrompeld en ik vroeg me af, wanneer hij weer op krachten zou zijn. Ik kleedde me aan en ging verder met mijn andere dagelijkse werkzaamheden. De dagen daarop hield ik Hendrik scherp in de gaten en zelfs op mijn vrije dagen kwam ik nog een kijkje bij hem nemen. Maar hij kreeg geen driftbui, totdat er vijf dagen verstreken zaten na onze enorme wippartij. Ik was er nu op bedacht en kende hem wat beter en dus had ik snel in de gaten, dat hij deze dag een driftbui zou krijgen, omdat hij enorm geil was. Zijn hele gedrag vertoonde de kenmerken van sexuele spanning en ik wist wat me te doen stond. Niet dat ik dit vervelend vond, want ik verlangde alweer hevig naar zijn geweldige pik. Dus lagen we die middag weer enorm geil te neuken en net als de eerste keer kon hij het zo’n vijf keer uithouden. Ik ook trouwens, want ik kreeg ook een stuk of vijf orgasme’s.

 

De weken daarop probeerde ik te ontdekken of er een bepaald ritme zat in zijn gedrag en ik ontdekte, dat er telkens zo’n vijf dagen tussen zat tot Hendrik weer een geile bui had. In het verleden kreeg hij dan een driftaanval omdat er niets aan gedaan werd, maar nu zorgde ik ervoor dat hij dan flink aan zijn trekken kwam (en ik ook), waardoor de driftaanvallen achterwege bleven. Na enige tijd viel het mijn collega’s ook op, dat Hendrik totaal geen aanvallen meer kreeg en het kon niet lang uitblijven of het hoofd van de afdeling hoorde er ook van. Prompt moest ik op het matje komen. Ze vroeg: “hoe komt het dat Hendrik zo rustig is de laatste tijd?”. “Misschien door de manier waarop ik hem aanpak”, zei ik, “ik denk dat ik weet waardoor hij zo driftig wordt en daar speel ik op in, hoewel ik denk dat de behandeling niet helemaal volgens de regels is”.

 

“Je mag met hem doen en laten wat je wilt”, zei ze, “als je hem maar rustig krijgt”.

“Wilt u dat even zwart op wit zetten”, zei ik, “want het is geen gangbare methode die ik gebruik. Sterker nog, het is eigenlijk niet helemaal toegestaan wat ik doe”.

“Je hebt Carte Blance”, zei ze, “verder wil er niets van weten. Je doet maar. En mochten er problemen ontstaan, dan zal ik je altijd dekken, zolang je Hendrik rustig weet te houden”.

“Daar hou ik u aan”, zei ik en vertrok naar het appartement van Hendrik.

 

Ik verheugde me al weer op de volgende geile neukpartij.

Reacties   

0 #1 WimV 16-01-2014 16:11
Kan ik nog eens met je afspreken?
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen