Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ze liep naar zijn bureau en pakte een grote, rijpe, sappige sinaasappel uit de kristallen schaal die vol zat met fruit en begon hem in haar hand te rollen. Ze nam hem tussen haar sterke vingers en begon erin te knijpen. De schil van de sinaasappel barstte open, het sap begon eruit te spuiten en hij viel in haar sterke grip uit elkaar.

 

Leo's ogen puilden uit hun kassen toen hij dit zag. Hij was een goed gebouwde man en een vermaard advocaat met een smetteloze reputatie. Hij vroeg zich af hoe hij het voor elkaar had gekregen om in deze situatie terecht te komen.

 

Hij keek verveeld naar deze enorme vrouw, die voor hem stond met alleen maar een beha en een slipje aan. Haar uiterlijk was ongelofelijk. Ze zag er ontzagwekkend uit. Ze was lang, zo'n een meter tachtig schatte hij, en ze moest minstens honderd kilo wegen. Allemaal keiharde, geribbelde spieren. Haar borsten waren enorm. Die sappige meloenen zagen er ontzettend verleidelijk uit. Wat had hij zin om zijn hand uit te steken en ze aan te raken. Hij kon door haar kanten beha heen haar stijve tepels duidelijk zien. Die konden de aandacht niet afleiden van haar gezicht. Ze was oogverblindend... diepbruine ogen, een goudbruine huid met honingblond haar rond haar ovale gezicht. Haar ogen keken hem boos aan. Hij kon maar niet verzinnen wat hij gedaan had waardoor deze mooie, sterke vrouw zijn smaakvol ingerichte kantoor was binnengestormd.

 

"Denk je eens in dat deze sinaasappel jouw linker teelbal is. Kun je je voorstellen hoe ik hem met mijn vingers beetgrijp, en hem op deze manier fijnknijp? Want dat ga ik met je te doen: ik ga JE BALLEN KRAKEN!!" beloofde ze hem met fonkelende ogen.

 

"En het grappige is dat je dat nog lekker zult vinden ook, en dat je om meer zult smeken." Ze hoorde hoe Leo even moest slikken toen hij dit hoorde en ze zag zijn penis tot haar genoegen voor haar ogen opzwellen. Ze kon de contouren van zijn erectie duidelijk in zijn broek zien.

 

"Mijn God..." fluisterde Leo. Toen hij de dreigementen van deze vrouw aanhoorde, voelde hij zijn ballen verkrampen en zijn pik verstijven. In zijn gedachten zag hij haar dat al bijna met zijn testikels doen en dat wond hem ontzettend op.

 

Het begon Leo te dagen wie deze ongelofelijke vrouw die voor hem stond precies was. Dit was dezelfde dame die hij nog geen vijftien minuten geleden buiten had uitgescholden, nadat hij met zijn splinternieuwe Mercedes achteruit tegen haar oude, gedeukte auto was aangereden, 'waarom stond ze verdomme precies daar geparkeerd?'

 

Hij peinsde even. Oh ja, de vorige keer dat hij haar gezien had, had ze een driekwart lange overjas aan en had ze haar haar onder een honkbalpetje gestopt. Zelfs met haar jas aan had hij al gezien dat ze een 'enorme bos hout voor de deur' had. Hij was zo teleurgesteld en kwaad geweest dat zijn auto beschadigd was, dat hij deze vrouw bestookt had met een litanie aan scheldwoorden. Hij had haar gezegd dat ze nutteloze koe was, een echte vrouw. EEN VIES VET VARKEN dat al helemaal niet op de weg thuishoorde, maar thuis in de keuken, aan het aanrecht of met een stofzuiger of desnoods achter het raam.

 

"Shit!" Had hij deze vrouw echt een VIES VET VARKEN genoemd?!?!? Niets kon minder waar zijn.

 

Ze wreef met haar vinger over het gegraveerde naamplaatje dat op zijn bureau zat.

 

"Leo Veensma? Je mag Cindy tegen me zeggen. Heeft jouw Mama jou nooit geleerd om vrouwen met respect te behandelen, Meneer Veensma?? Jij vindt dat vrouwen alleen maar bestaan om gebruikt en misbruikt te worden en behandeld te worden als voetveeg, dat ze alleen maar bestaan om door jou versierd te worden en gebruikt te worden voor jouw persoonlijke, egostische genot. Jij vindt dat vrouwen alleen maar bestaan om je superieur en sterk en stoer te laten voelen. Maar deze keer ben je de verkeerde vrouw tegengekomen. Dat kan ik je verzekeren!!"

 

Al die tijd was ze met haar hand de sinaasappel blijven wrijven en knijpen, totdat er alleen nog maar moes van over was. Leo had tijdens deze demonstratie geen woord uitgebracht. Zijn gezicht was rood van het blozen, zijn ogen stonden wijd en zijn mond een beetje open. Er waren zweetstraaltjes op zijn voorhoofd verschenen, wat minder te maken had met de warme zomerdag, maar meer met zijn angst, maar ook zijn bewondering voor deze enorme Amazone die voor hem stond. Hij was gehypnotiseerd door de aanblik van haar sterke biceps en hij kon haar paarse, opgezwollen aders duidelijk zien afsteken tegen haar goudkleurige huid. Ze zag er werkelijk prachtig uit en ze had op verschillende manieren uitwerking op hem. Hij voelde zijn penis bijna uit zijn broek barsten en hij moest zich inhouden om er niet over te gaan wrijven.

 

Cindy's ogen glinsterden. Haar lichaam was strak, gespierd, afgetraind en sterk. Haar hormonen raasden door haar heen. Haar tepels stonden strak tegen het kant van haar kleine beha, die haar enorme borsten nauwelijks bedekte. Haar kutje tintelde, haar slipje was vochtig en ze stond in vuur en vlam. Ze zag wat voor uitwerking ze op Leo had en het wond haar ontzettend op dat deze Eikel zoveel ontzag voor haar had.

 

"Ben je soms je tong verloren, Meneer Veensma? Nu ben je niet meer zo stoer, h? Ben je soms onder de indruk van zo'n grote en sterke vrouw? Ik ben nog maar net begonnen om je iets te laten zien van wat ik met dat "Vette" lichaam van me kan doen. Tegen de tijd dat ik klaar met je ben, zul je schreeuwen en smeken om genade. Je zult de dag vervloeken dat je geboren bent, dat kan ik je alvast beloven."

 

Op dat moment dacht Leo dat hij uit een boze droom ontwaakte en probeerde hij zich een houding te geven.

 

"Ha, je bent maar een vrouw! Okay, ik geef toe dat je een uitzonderlijk goedgebouwde, sterke vrouw bent, maar toch maar een vrouw. Jij maakt me niet bang. Ik heb wel voor hetere vuren gestaan."

 

Cindy liet de sinaasappelmoes uit haar hand glijden en liep naar Leo toe. Ze zette haar handen onder zijn oksels en tilde hem met gemak ongeveer vijftien centimeter van de grond.

 

"DUS IK BEN MAAR EEN VROUW?"

 

Ze bleef hem op en neer langs haar lichaam heen tillen, zodat haar tepels tegen hem aan wreven, en genoot van de wrijving die zijn lichaam ertegen veroorzaakte. Ze wreef met zijn erectie langs haar kruis. Ze tilde hem moeiteloos op en neer, alsof hij zo licht was als een veertje. Nadat ze dit een paar minuten gedaan had, hoorde ze Leo zwaarder gaan ademen en zag ze hoe zenuwachtig en opgewonden hij aan het raken was.

 

"Ik ga je een heel duur lesje leren, Meneer V. Je zult er achter komen hoe het voelt om als oud vuil behandeld te worden. Ik ga je pijn doen en je vernederen, en daarna zul je voortaan meer respect voor het schonere geslacht tonen. Ik ga je alle hoeken van de kamer laten zien!!"

 

Hierop liet ze hem los en viel hij met een smak op de vloer. "Ohhhhh, Cindy, doe me niet te veel pijn..." kreunde hij met een waas voor zijn ogen.

 

"Hou je bek, begrepen?" snauwde Cindy... "Ik heb het hier voor het zeggen, en volgens mij moeten we wat meer ruimte maken, zodat we kunnen zien of er eigenlijk wel iets van mannelijkheid onder dat kostuum van je zit. Ik ga JOUW lichaam inspecteren, en ik zal je wel precies laten weten wat ik wil dat je gaat doen. Ik ben ook uitermate genteresseerd in wat JIJ met die mond van je kunt, in het bijzonder met je tong!!"

 

Ze liep naar het bureau van Leo en kwam even op adem. Ze ademde een paar diepe teugen lucht in en ontspande haar lichaam. Terwijl ze de lucht inademde, spande ze heel haar lichaam en wreef ze met haar handen over haar prachtige spieren. Ze liet haar ogen over haar prachtige lijf dwalen. Ze bewonderde haar borstspieren, haar buikspieren, haar biceps. Toen ging ze door haar knien, greep zijn bureau beet en sjouwde het de kamer door.

 

Leo's mond viel wijd open van dit machtsvertoon. "Kom jij maar eens hier, watje, ik wil dat je die bullen uittrekt. Ik wil dat slappe lijfje van je wel eens zien. Ik wil precies zien wat voor een watje van een man je bent," beval Cindy.

 

"Cindy... weet je wel wie ik..."

 

Voordat hij zijn zin kon afmaken had Cindy hem met haar ene hand in zijn gezicht geslagen en hem met de andere bij zijn pols gegrepen, die achter zijn rug gedraaid en naar zijn nek omhooggeduwd.

 

"AAaaaahhhHHH," kermde Leo. "Hou je kop, watje, JA! Ik weet precies wat voor soort figuur ik voor me heb, Meneer Veensma. Jij bent niets anders dan uitschot. Jij maakt me niet bang. Mannen als jij zijn alleen maar goed om pijn te doen en om er mijn ontzaglijke krachten op uit te oefenen. Trek je die kleren nou nog uit of moet ik het zelf doen? Ach, laat ook maar zitten."

 

Ze scheurde hem zijn overhemd af: "die kleur staat je toch al niet." Ze rukte zo hard aan de stof, dat alle knoopjes er vanaf schoten.

 

"Je moet eens wat meer marineblauw proberen," en rukte zijn stropdas af.

 

"En die stropdas," SCHEUR- "is walgelijk. Je moet eens wat aan je gevoel voor kleding doen. Kom, laten we eens een kijkje nemen naar die pik van je." RITS- "Hmmmm, niet slecht, beslist een van je aantrekkelijkere spieren."

 

"En nu zie ik ook hoe ontzettend je geniet van de aandacht die ik aan je besteed," zei ze terwijl ze een blik wierp op zijn opgezwollen geslachtsdeel.

 

Eigenlijk schoot Cindy bijna in de lach toen ze hem zo naakt en kwetsbaar zag staan, met zijn kleren aan flarden, zijn stijve en sidderende piemel, en alleen maar zijn schoenen en sokken aan. Het was een pervers genot voor haar om de touwtjes zo strak in handen te hebben, om te weten dat ze deze man ONTZETTEND PIJN kon doen. Toen ze zijn arm verder doordraaide, vertrok hij zijn gezicht in een pijnlijke grimas. Hij kreunde en smeekte haar om op te houden.

 

"Jij slappeling, je bent maar een jongetje. Ik wed dat je niet eens gaat proberen om je te verzetten! Je laat je gewoon door mij, ja mij, een ECHTE vrouw naar de slachtbank leiden! Kom op, verzet je tegen me als een man. Kom op, slapjanus zonder ruggengraat. Dat kun je niet hé, of wel soms?" tartte ze hem.

 

"Aarrrrrgg, JIJ SLOERIE, JIJ VUILE SLOERIE!!" schreeuwde Leo naar Cindy. "Je bent niets anders dan EEN KUTWIJF!!!" en hij gaf haar een venijnig knietje in haar maag.

 

Cindy had hierop gerekend, had hierop gehoopt, had hem met opzet zo opgejut. Ze wist dat hij het diep van binnen in zich had, ze wilde dat hij zich tegen haar verzette. Nu was het zo dat ze gek was op dit soort situaties, dat ze erop geilde, dat ze er met haar vriendje zelfs op aanstuurde. Met hem was het echter speelser. Ze probeerde zich te beheersen en hij kwam er bijna altijd ongeschonden vanaf. Oh, behalve die ene keer dan... nou ja, dat was weer goed gekomen, dat was het belangrijkste... Oh, en vanochtend natuurlijk... nou ja, dat was met opzet, dan had hij haar maar niet moeten belazeren... Die twee gebroken ribben en die gebarsten schedel waren zijn verdiende loon geweest.

 

Haar maagspieren waren zo hard dat zijn knietje haar totaal niet deerde. Ze greep hem bij zijn knien, smeet hem op de grond en ging schrijlings over hem heen zitten, met zijn borst tussen haar dijen en zijn arm nog steeds achter zijn rug.

 

"Weet je niet dat het heel onbeleefd is om te schelden in het bijzijn van een dame, Meneer Veensma? Jeetje, jouw Mama zou je echt..." en ze sloeg haar enorme dijen rond zijn lichaam en drukte haar knien in zijn ribben, "wat meer manieren bijgebracht moeten hebben..." ze kneep hem nog harder met haar enorme dijen in zijn borst, zag dat hij zijn gezicht vertrok van de pijn, hoorde hem kreunen tussen zijn opeengeklemde tanden door, "maar dat is waarschijnlijk niet helemaal haar schuld..." ze voelde zijn snaarstijve pik tegen haar billen trillen, "een leeghoofd zoals jij heeft jouw Moeder waarschijnlijk als oud vuil behandeld!!"

 

Hierop liet ze het hele gewicht van haar bovenlichaam op zijn maag terechtkomen en hoorde ze hoe de lucht uit zijn longen werd geperst. Toen stak ze haar hand achter haar rug en begon zijn pik met haar hand heen en weer te slaan. Met genoegen luisterde ze naar het priemende geluid dat haar hand tegen zijn tere huid maakte. Zijn ogen rolden in hun kassen en zijn gezicht was lijkbleek, met een rode blos op zijn wangen. Hij hijgde met korte, oppervlakkige stoten.

 

"Kom op, Meneer V., wel bij kennis blijven hoor, doe je best maar. Ik moet nog steeds zien wat je met die mond van je kunt."

 

Ze liet zijn arm los en deed fluks haar slipje uit. Haar netjes geschoren schaamhaar kwam tevoorschijn, waar druppeltjes vocht in zaten. Die getuigden van de opwinding die ze in haar vagina voelde door Leo op deze manier te behandelen.

 

"Hmmmmm, je hebt me zo HEET gemaakt, Meneer Veensma, dat mijn kutje jeukt. Het is nauwelijks te geloven dat een jongetje als jij de sappen bij een vrouw als ik aan het stromen kan krijgen, of niet soms? Maar toch is dat zo, Meneer Veensma... mijn kutje heeft een flinke befbeurt nodig."

 

Ze stak haar handen achter haar rug en maakte de gesp van haar kleine kanten beha los, zodat haar prachtige borsten eruit puilden.

 

"Zie je deze tepels? Deze borsten? Ja, ik heb een 'Stevige Bos Hout', of niet soms?" en ze zette haar borst op en liet met haar borstspieren haar borsten opzwellen.

 

"Die hebben ook aandacht van je tong nodig, die moeten ook gemasseerd worden door die slanke jongensvingers van je. En dat kun je maar beter tot mijn volle tevredenheid doen, Meneer Veensma, want anders..." haar ogen twinkelden onheilspellend, "dan ga ik jou een beurt geven en dat zal niet met mijn tong zijn!"

 

Ze balde haar vuist en spande haar arm, liet haar blik naar beneden gaan en bewonderde haar biceps. Toen ramde ze haar vuist in zijn maag, trok hem in een zithouding en ging weer op hem zitten met haar dijen rond zijn middel en haar enkels ineengestrengeld achter zijn rug. Haar vingertoppen rustten bijna nonchalant op zijn schouders en ze trok zijn hoofd tegen haar prachtige borsten aan.

 

Lik me, lik me lekker..."

 

Toen hij even aarzelde, omdat hij nauwelijks kon ademhalen met het gewicht van haar borsten op zijn gezicht, drukte ze haar vingertoppen in zijn schouders en gaf hem wederom een bevel.

 

"Lik me... jochie, lik me!!"

 

Ze kneep hem uit alle macht met haar handen in zijn schouder. Automatisch ging zijn tong steeds sneller heen en weer over haar tepels...

 

"Zo, dat lijkt er meer op, Meneer Veensma, ja, dat is veel lekkerder," hijgde ze.

 

"Ooooh, aaaaah!"

 

Ze kon hem nog net vanuit de diepte van haar borsten horen kreunen. Ze hield haar benen rond zijn middel en elke keer dat ze zijn tongbewegingen langzamer voelde worden, kneep ze hem met haar dijen en besefte hij alras dat ze de voorkeur gaf aan een rapper tempo.

 

Haar ogen waren half dicht, ze likte met haar eigen tong langs haar lippen, ging ermee langs haar tanden en begon sneller te ademen.

 

Doordat ze zo opgewonden was, had ze niet in de gaten dat ze Leo met haar enorme boezem bijna liet stikken. Door het genot dat door haar lichaam stroomde begonnen haar spieren onwillekeurig samen te trekken, zodat haar grip op zijn schouders toenam en de druk van haar benen rond zijn middel enorm werd.

 

Leo merkte dat allemaal al niet meer, hij was bijna, niet helemaal, maar bijna de pijn voorbij. Zo druk had hij het om deze vrouw te laten genieten, de vrouw die hem pijn gedaan had, hem vernederd had. De vrouw die hem meer opgewonden had dan hij ooit geweest was.

 

"Oh God..." kreunde Cindy. "Niet slecht, Meneer V., helemaal niet slecht..."

 

Ze voelde golven van tintelende gevoelens door haar lichaam heen cirkelen. Ze manoeuvreerde haar lichaam zo dat haar kutje boven zijn gezicht zat, haar enkels rond zijn nek, haar benen wijd open terwijl ze boven hem hurkte.

 

"Nu wil ik dat je hetzelfde met mijn vagina doet, laat me klaarkomen met je tong. Ik wil dat je mijn clitoris likt, dat je mijn clitoris likt alsof je leven ervan afhangt. Ik wil dat je me diep tongt, ik wil jouw tong in de donkere, warme, natte diepte van mijn vagina voelen. Vooruit, aan de slag, zak hooi," en ze sloeg haar enkels nog steviger rond zijn nek.

 

"Goed zo..." Ze trok zijn hoofd aan zijn haar dichter tegen zich aan.

 

"Sneller..." Ze greep hem bij zijn armen en tilde die naar haar borsten.

 

"Dieper, Meneer V., dieper..." Ze kneep hem uit alle macht in zijn armen.

 

"Harder..." Ze greep hem met haar enkels rond zijn nek en kneep erin.

 

"Goed zo, goed zo... brave jongen, Meneer Veensma, brave jongen... Je Mama zou trots op je zijn..."

 

Ze begon sneller te hijgen en wederom gierde er een orgasme door haar lichaam heen. Ze stak haar arm achter haar rug, greep hem met haar hand bij zijn pik en begon hem af te trekken. Na drie rukken kwam hij klaar en spoot hij stralen heet, wit zaad over zijn buik.

 

"Dit had je niet verdiend, eikel, maar ik ben niet egostisch. Misschien kun je daar ook nog iets van leren!"

 

Toen ze van hem afgegaan was, lag hij als een hoop vuil op de vloer. Er zat plakkerig zaad op zijn buik en zijn arm lag in een vreemde hoek. Ze zag al blauwe plekken rond zijn ribbenkast verschijnen. Zijn haar was nat van het zweet en plakte aan zijn voorhoofd. Hij zag eruit als een zwakke, gehavende man.

 

Ze moest lachen toen ze hem daar zo deerniswekkend en hulpeloos zag liggen.

 

"De volgende keer dat je tegen de auto van een ECHTE vrouw aanrijdt, gedraag je dan een beetje meer als een heer."

 

Ze sloeg haar overjas om zich heen, wierp een blik op de wandklok en ging verder. "Luister, Meneer Veensma, je hebt ervoor gezorgd dat ik te laat ben voor mijn sportschooltraining. Over een uur ben ik terug, en dan kun je er maar beter voor gezorgd hebben dat alles geregeld is om mijn auto zo snel mogelijk gerepareerd te krijgen, want anders..." en ze porde hem met haar voet in zijn ballen, "dan zal ik niet erg blij zijn!"

 

Ze stopte haar haar terug onder haar petje en liep ontspannen de deur uit, zonder hem nog een blik waardig te keuren.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen