Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ze had me weer bij mijn ballen! Ze kneep met haar ene hand rond de nek van mijn balzak, zodat mijn ballen naar beneden werden geperst. Ik wist wat er ging gebeuren! Ze ging er haar middelvinger tegenaan laten schieten.

Daar stond ik dan gespannen naakt te wachten, met mijn rug tegen de muur waar ze me tegenaan had gezet. Ik spreidde mijn benen nog wijder, in de hoop dat dat haar een beetje milder zou stemmen en ze haar vinger misschien niet al te hard zou laten schieten.

Ze trok hard aan mijn arme grote, loshangende balzak die over haar hand heen hing en liet haar vinger plotseling hard tegen mijn rechterbal aan schieten.

De pijn schoot als een bliksemflits door mijn hele lichaam. Ik verstijfde van de pijn, zakte door mijn knieen en stortte tegen de vloer. Mijn ballen gleden door haar hand heen, mijn lichaamsgewicht had ze bevrijd!

Toen zei ze kalmpjes: "Bram, weet je waarom ik je vandaag heb moeten straffen Bram? Enig idee?"

Plotseling herinnerde ik me dat ik het grasveld zou maaien!

Dit was nu mijn levenslot! Om mishandeld te worden door een vrouw van vijfenvijftig kilo. Ze heette Wendy. Haar vriendinnen noemden haar liefkozend "Wendy de Ballenkraakster"! Ze was achtentwintig, een lange slanke blondine met buitengewoon brede heupen en lange slanke benen.
Ze had bijna geen tieten, wat haar kleine tepels accentueerde, die in opgewonden staat parmantig naar voren staken. Ik was verliefd op haar geworden op het moment dat haar staalblauwe ogen voor het eerst mijn ziel waren binnengedrongen. Ik was haar slaaf!

Dat was twee jaar geleden. Ik was een amateur-bodybuilder van 110 kilo, royaal voorzien van dikke, mannelijke spieren en trots op mijn gespierde lichaam. Ik zag mezelf als een grote dekhengst en schepte er altijd over op hoe groot mijn ballen waren en dat ik een dozijn vrouwen per nacht kon verwennen.

Het begon min of meer als een uitdaging. Ik was in de sportschool tegen een vriend aan het opscheppen dat ik de avond daarvoor een vrouw bijna doormidden had geneukt en dat ze me bloedend had gesmeekt om op te houden. Ik zei het zo hard dat een vrouw die vlakbij stond en op wie ik al een tijdje probeerde indruk probeerde te maken, het kon horen.

Ze begon te lachen en zei: "Shit, jij vuile eikel! Als je dat bij mij had gedaan, dan had ik je ballen er bij je afgehakt!"

Dat maakte iets in me los. Mijn pik veranderde recht voor haar neus in een enorme tentstok in mijn broekje! Hij drukte zo hard tegen de stof aan, dat mijn broekspijpjes omhoog kwamen en de onderkant van mijn grote bungelende balzak zichtbaar werd!

Ze begon te giechelen en zei: "Jeetje, wat een walgelijke vertoning! Ik ken wel iemand voor jou, grote vent! Ze heet Wendy! Wendy de Ballenkraakster noemen we haar! Ze zal je vast wel aanstaan. Als je niet oppast, dan neukt ze jou straks ook nog doormidden, grote hengst!

Toen ik haar voor het eerst zag, zei ik bij mezelf: "Shit, ik ga dat magere scharminkel in tweeen rukken!" Maar ze had iets zelfbewusts over zich. De manier waarop ze liep en zich gedroeg waren bijna op het arrogante af.

Bovendien kwam ze in de bar waar we hadden afgesproken tot mijn verbazing recht op me af, greep me door mijn broek heen bij mijn ballen, kuste me op mijn wang en fluisterde me in mijn oor: "Jeetje, Linda had gelijk! Je hebt inderdaad een fantastisch stel ballen! Ik houd van mannen met grote ballen!"

Mijn pik stond onmiddellijk stijf. Ze glimlachte verlegen, gaf er een speels tikje op en zei met een gemaakt meisjesstemmetje: "Hij verlangt naar zijn mammie, is het niet?"

Met haar korte zwarte jurkje en haar lange benen deed ze me denken aan een bekend persoon. Ann Coulter! Die was het. Ze leek op Linda Coulter! Die langbenige eigenwijze conservatieve sloerie! Ze zou haar zus wel kunnen zijn.
Als ik ooit de kans zou krijgen, dan was ik van plan om die Ann Coulter over haar keukentafel heen te leggen en haar suf te neuken. Ik zou haar verkrachten als een beest en mijn zaad keer op keer in haar pompen totdat haar buik op zou zwellen!.

Maar dat was maar een fantasie. Maar wacht eens eventjes! Wat kon mij het schelen! Ik zou mijn fantasie op deze Wendy kunnen botvieren! Ik zou haar net zo kunnen gaan neuken als in mijn fantasie over Ann Coulter. Ik zag het al voor me hoe ik mijn pik in haar kont ramde, mijn ballen tegen haar kutje aan klotsten, met mijn handen aan weerszijden van haar grote brede heupen om mijn heftige stoten kracht bij te zetten.

Ik kon toen niet bevroeden dat dit draaiboek exact gevolgd zou worden, maar dan met de rollen omgekeerd. Het zouden haar handen op mijn heupen zijn die haar stoten kracht bijzetten!

We zaten aan de bar wat te kletsen. Nadat ze haar tweede drankje ophad, draaide ze zich om op haar barkruk en sloeg ze haar benen over elkaar zodat haar rok omhoog schoof. Ze had werkelijk de prachtigste slanke dijen waar een tienermeisje een moord voor zou doen. Toen ze me ernaar zag staren, zei ze glimlachend: "Ga je gang, je mag er wel aan voelen als je wilt! Vind je niet dat ik mooie benen heb?"

Ik begon me een beetje week te voelen, mijn handen trilden een beetje. Toen ik haar knie aanraakte, pakte ze met haar hand mijn onderarm beet en drukte ze die stevig tegen haar dij aan. Toen ze hem weer tegen haar knie aan drukte, zei ze: "Weet je dat ik met deze knie talloze mannen heb verwoest. Weet je dat ik ook jou zou kunnen verwoesten? Je weet maar nooit wat er kan gebeuren! Ik zou je zo je ballen je bekken in kunnen rammen, zonder dat je er iets tegen zou kunnen doen!"

Ik had aan haar helderblauwe ogen, die me recht in mijn ziel keken, moeten zien dat dit een waarschuwing was. Dit was de lokroep van een sirene. Ik boog me voorover en kuste haar knie.

Toen ze opstond en haar agenda trok, was ik me er plotseling van bewust dat ik zoen enorme stijve had ik niet zonder pijn rechtop kon staan. Nooit van mijn leven was ik seksueel zo opgewonden geraakt van een vrouw. Het gevaar! Het risico om verwoest te worden door een vrouw als zij was iets ontastbaars, iets om vreemd genoeg seksueel bijna naar te verlangen! Mijn ballen hadden nog nooit zo groot aangevoeld.
Toen ik met haar meeging, was ik me bewust van hun los in mijn broek hangende gewicht.

Toen we bij haar thuis waren, duwde ze me agressief met mijn rug tegen de muur, kuste ze me, maakte ze mijn riem los en greep ze me bij mijn ballen. Ik liet mijn handen over heel haar lichaam dwalen. Ik verlangde meer naar haar dan ik ooit in mijn leven naar een vrouw verlangd had. Ik wilde haar suf neuken. Ik wilde indruk op haar maken met mijn mannelijkheid!

Ze kon mijn pik en ballen nu helemaal zien. Terwijl ik mijn broek uittrapte, hield ze me stevig bij mijn ballen beet. Mijn dikke, vette pik van twintig centimeter was onwaarschijnlijk stijf en prikte haar in haar buik.

Haar hand liet mijn ballen los en duwde mijn pik opzij alsof die haar alleen maar in de weg zat. Ze drukte me hard tegen de muur aan, kuste me hartstochtelijk en greep me met haar hand weer bij mijn ballen.

Ik was duizelig aan het worden. Dat kwam zeker door haar geur of smaak of zoiets. Ik weet niet hoe het kwam, maar ik voelde me week en mijn knieen knikten.

Plotseling voelde ik haar greep rond mijn ballen steviger worden en verbrak ze haar kus. Toen ze me keihard in mijn ballen kneep en ze met een draaiende beweging naar beneden trok, ging ik door mijn knieën en kermde ik het uit van de pijn.

Terwijl ze nog steeds mijn ballen beet had, liet ze zich met me mee vallen. Ze kneep er weer hard in en trok ze op en neer. Met haar andere hand duwde ze mijn nek naar beneden, zodat ik op mijn handen en knieen terecht kwam.

Mijn ballen hingen eventjes los, maar toen werden ze weer langs achteren tussen mijn dijen door beetgegrepen. Ze had me in de houding die ze wilde. Terwijl ze me met haar ene hand bij mijn ballen beet hield, streelde ze me met haar andere hand zachtjes over mijn rug en ze zei met een kalme, sussende stem:
"Nou, nou, grote vent! Dat was toch niet zo erg, of wel soms? Ik had je ook een knietje in je grote ballen kunnen geven, of niet soms? Ja, dat had gekund! Zul je een brave jongen zijn voor Wendy? Ze houdt van grote, sterke mannen als jij, dat weet je! Je hebt zulke prachtige grote testikels aan je lijf! Het zou toch zonde zijn als ik een grote, sterke man als jou zou moeten verwoesten!"

Ik probeerde op te staan en tilde mijn ene knie op, maar toen verstevigde ze ogenblikkelijk haar greep op mijn ballen en trok ze ze naar beneden om me op mijn plaats te houden. Ik had me nog nooit zo machteloos gevoeld! Ik kon niet geloven dat dit magere scharminkel me volledig in haar macht had.

Ik had altijd al geweten hoe kwetsbaar we zijn als we onze testikels onbeschermd laten hangen. Maar om je zo te moeten laten vernederen door een vrouw was... was... nou ja, ronduit beschamend! Dat kwam niet zozeer omdat ze me bij mijn ballen had, maar meer omdat mijn pik zo stijf was: die steigerde sidderend en stond op springen!

Ik keek over mijn schouder naar achteren en zei: "Okay Wendy, je hebt me bij mijn ballen, je hebt gewonnen!"

Ze giechelde wat en zei: "Okay, ik zal je ballen nu loslaten. Maar denk eraan wat ik met je zou kunnen doen als ik dat zou willen!"

Toen ze dat gezegd had, gaf ze me een kneepje in mijn ballen en liet ze die los, zodat ze weer zwaar onder me slingerden en bungelden.

Plotseling ramde ze haar vuist tegen mijn arme grote, bungelende zak aan!

"AUUUUU SSSSHHIITTT!!!! AU SHIT MIJN BALLEN!!!!!!!! JIJ VUILE SLOERIE!!"

Ik heb daar zeker twintig minuten mijn ballen liggen te masseren.
Toen ze terugkwam, was ze naakt op haar zwarte pumps na en had ze een enorme voorbinder omgegord die twee keer zo groot was als mijn eigen pik!

Ik rolde me onmiddellijk om en probeerde op te staan, maar toen ik dat deed, lagen mijn ballen voor haar open. Haar been schoot uit en ze nam mijn ballen op de punt van haar ene pump. Dat ik toen niet ernstig gewond raakte, had ik alleen te danken aan het feit dat ze zo groot waren en mijn zak zo slap. Ironisch genoeg zijn grote, bungelende ballen een bewegend doel en daardoor is het moeilijker om ze vol te raken. Maar wat ze wel raakte was genoeg om me weer op mijn knieen te krijgen!

Ze sloeg mijn handen weg en bond een nylon koord rond de nek van mijn balzak. Ze trok het strak, liep een beetje achteruit en legde haar ene hand op haar heupen. Glimlachend gaf ze een paar speelse rukjes aan het koord, zodat mijn ballen op en neer op de vloer stuiterden.

"Sta op, grote vent"

Om haar woorden kracht bij te zetten gaf ze een harde ruk aan het koord en ze zei: "Weet je, ik zou hiermee je ballen er af kunnen rukken! Ik wil je echt geen pijn meer doen, maar je moet wel mijn aanwijzingen opvolgen en een brave jongen zijn voor Wendy! Ik weet dat het in het begin zwaar voor je zal zijn! Maar geloof me maar: ik heb dit met meerdere mannen als jij gedaan en na een tijdje zijn ze me er allemaal dankbaar voor! Als ik je eenmaal een paar keer genomen heb, dan blijf je net als die anderen terugkomen om me te smeken om je te neuken! De vraag is alleen: kun je het dragen als een man, of wil je een wattig mietje zonder ballen worden?"

Toen ik naar haar met haar voorbinddildo keek, besloot ik om het te dragen als een man.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen