Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

'Wat ik jullie nu ga vertellen is mij werkelijk overkomen. Tot vandaag de dag heb ik nog steeds last van wat mij is aangedaan. Eigenlijk is het allemaal begonnen met een pussy en clit torture. Yvonne vond het wel geil vastgebonden te worden en een beetje pijn te ervaren. Nou, dat heeft ze geweten. Ik heb haar klitje en tepels zo onderhanden genomen dat ze daar nog dagen last van heeft gehad.


Daarna hebben we elkaar een paar maanden niet gesproken tot ze mij belde en vroeg of ik op kon passen op de kinderen van Cereb, haar turkse vriendin. Ik had Cereb wel eens gezien. Een klein, met stevige tieten en lekkere kont, turkse slet. Zonder aarzelen en enig vermoeden wat mij te wachten stond zei ik; ja, natuurlijk wil ik dat. Aangekomen deed Cereb open. Het eerste wat me opviel was dat ze er weer lekker geil uitzag. Ik merkte dat mijn lul begon te kloppen in mijn broek en moest mij bedwingen niet mijn fantasieen de vrije loop te laten. Na wat gedronken te hebben vroeg ze mij of ik haar even wilde helpen met een zware kast te verplaatsen. Aangekomen in de kelder keek ik mijn ogen uit.

Mijn hoofd bonkte en wist niet goed waar ik was. In de verte hoorde ik de stem van Cereb en Yvonne. Vastgeketend hing ik aan het andreas kruis. Na een paar minuten was ik klaar wakker. Terwijl Yvonne mij duidelijk maakte dat de door mij haar aangedane pijn niet ongestraft kon blijven begon Cereb langzaam in mijn volle ballen te knijpen. Verschillende attributen lagen op een tafeltje te wachten tot die gebruikt gingen worden mijn pik en ballen flink te martelen. Zonder enige aarzeling begon Yvonne 4 dikke naalden een voor een langzaam in mijn eikel te steken. Ik schreeuwde het uit van de pijn. Dit is nog niks jochie, zei Cereb terwijl ze een naald in de vlam van een kaars aan het verhitten was en vol op de kop van mijn eikel drukte. Goed idee zei Yvonne en deed daarna precies het zelfde. Na enige tijd werden de naalden uit mijn lul getrokken. Mijn ballen waren inmiddels afgebonden. Ik neem de linker bal en jij de rechte zei Cereb. Met een grijns werden de naalden uiterst langzaam door mijn ballen geprikt. Even dacht ik het bewustzijn te verliezen maar werd door vlugzout bij mijn positieven gehouden.Zo, zei Yvonne dan is het nu tijd voor PIK POETSEN. Ze pakte een paardenborstel en begon daarmee over mijn eikel te raggen. Ik schreeuwde en smeekte haar te stoppen. Maar Yvonne begon er steeds meer plezier in te krijgen. Het vliesje van mijn eikel werd compleet weg geborsteld. Mijn eikel begon hevig te bloeden maar Yvonne wist van geen ophouden. Ondertussen druppelde Cereb de heetste chineese olie over de eikel heen. Ik jammerde als een klein kind maar werd elke keer weer opgepept met vlugzout.

Dan is het nu tijd voor eikel trekken. Twee lange dikke draadnagels werden tegelijk door mijn eikel geslagen. Een links en een rechts. Vervolgens werden deze onder hevige stroom gezet. Waag het niet om klaar te komen zie Yvonne want dan ben je nog niet jarig. Alsof ik enige behoefte had klaar te komen. Ik wilde weg van hier. Weg van deze hel. Maar stroom door je eikel en ballen zorgen er simpelweg voor dat je klaarkomt. Maar Cereb wist iedere keer weer optijd de stroom te onderbreken net op het punt van spuiten. De draadnagels die door mijn eikel waren gedrukt werden nu ook door een dikke plank getimmerd. Ik zat dus als het ware met mijn eikel vastgenageld aan de plank. Onder deze plank stonden 2 kaarsen te branden die de draadnagels langzaam verwarmden. Langzaam werden de draadnagels verhit tot roodgloeiend. De enige manier om hier aan te ontsnappen was mijn lul eraf te trekken maar de kop van de draadnagels zaten in de weg. Trek, trek schreeuwde Cereb en Yvonne. Trek je eikel eraf. Ik kon niet meer. Ik was niet bij machte mijn lul te bevrijden van de roodgloeinde draadnagels. Dan trekken wij wel je eikel door de knoppen van de draadnagels. En zo geschiedde. Nu had ik 2 redelijke gaten in mijn eikel zitten die vreemd genoeg niet overmatig bloedde. Toch werden de gaten door Yvonne dicht genaaid terwijl Cereb op een gruwlijke manier in mijn ballen aan het knijpen was.

Nadat Yvonne klaar was met hechten begonnen ze om de beurt met een potlepel op mijn eikel te slaan. Zo hard dat ik ieder moment dacht dat mijn eikel open zou zou springen. STOP. PLEASE STOP schreeuwde ik. Het slaan op de eikel werd door Yvonne afgewisseld met ferme klappen op mijn afgebonden ballen. Plotseling stopten ze en begonnen me te pijpen. Elke keer als ik op het punt stond te gaan spuiten beten ze hard in mijn lul en drukte Cereb een dikke hete naald door mijn ballen. Inmiddels waren al een paar uren verstreken.

Ik wil z'n pik voelen zei Yvonne en stak mijn lul in haar natte kutje. Ze stond met haar kont tegen mij aan. Bij iedere beweging zag ik mijn lul in haar natte kutje verdwijnen. Haar schaamlipjes waren zo opgezwollen van geiligheid dat ze wel 2 keer zo groot waren als normaal. Terwijl Yvonne mij neukte moest ik Cereb likken. Even had ik de neiging haar lipjes eraf te bijten maar was te bang voor wat mij dan voor straf te wachten stond. Ik kon het niet langer meer ophouden. Ik spoot Yvonne haar kutje helemaal vol. Mijn lul bleef stijf door de 3 viagra's die ik een paar uur daarvoor had moeten nemen. Mijn eikel was nu zo gevoelig dat ik naar adem snakte. Yvonne gaf mij een gruwelijke post orgasm torture. Nu zouden ze wel ophouden met deze marteling maar niets was minder waar. Cereb had nog lang niet genoeg van het martelen van mijn eikel. Met een soldeerbout werden de letters Y en C op de kop van mijn eikel gebrand. Als aandenken zei ze. Ik bleef maar roepen dat ik ze dit betaald zou zetten. Ik zou ze ooit een marteling geven die misschien nog wel erger en heftiger zou zijn als de marteling die ik moets ondergaan. Ik werd alleen maar uitgelachen. Ook Yvonne begon met de soldeerbout mijn eikel te bewerken. Zo zei cereb en dan zal ik als laatste je lul besnijden. Als Turkse weet ik precies hoe dat moet. Terwijl Cereb mijn lul besneed prikte Yvonne nog wat naalden door mijn ballen. Bijna was de marteling voorbij. Maar ik moest eerst nog even Cereb klaar neuken met mijn besneden lul. Het deed zo een vreselijke pijn. Maar ook Cereb haar kutje spoot ik vol. Niet veel later kwam ze klaar. Een paar maanden later belde Yvonne weer op. Na lang nagedacht te hebben heb ik het aanbod om op te passen afgeslagen. Ik kan niet nog een keer deze pijn ondergaan, dat zal ik niet overleven. Soms zie ik Cereb nog wel eens lopen in de stad. Het blijft een geil wijf.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen