Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Ik zit al de hele week in m’n hoofd met wat er vorige week met me is gebeurd. Ik had nooit gedacht dat ik me zo kon laten gaan… Ik heb me als een echte slet gedragen, een geile, perverse slet en ik heb ervan genoten! En het gekke is dat als je vorige week aan elk willekeurig persoon in mijn omgeving had gevraagd wat ze van me vonden, ze ongetwijfeld hadden geantwoord dat ik het meest preutse, brave en afstandelijke mens was dat ze kenden! Ik zal mezelf eerst even voorstellen, dan wordt het jullie misschien allemaal wat duidelijker…

 

Ik ben Missy, een 48 jarige meid, gezegend met een prachtig figuur, volle 85D-cup, slanke taille, platte buik, een rond strak kontje en lange slanke benen. En ook nog eens een heel knap smoeltje, kort blond haar en mooie blauwe-grijze ogen met lange krullende wimpers… Allemaal dingen waar ik helemaal niks voor heb hoeven doen. Nooit niet! Allemaal gekregen van moeder natuur… Ik had al lang geleden besloten dat ik aan al die “uiterlijke schijn”, zoals ik het noemde, en dat ik gewaardeerd zou worden om m’n uiterlijk. Deed er ook nooit wat aan, altijd zakelijk gekleed, nooit make-up op, je kent het wel…

 

Maar goed, afgelopen vrijdag zat ik op kantoor en een bespreking die ik later die middag zou hebben werd afgebeld. Het was een prachtige dag, een graad of 27, heerlijk zonnetje en een egaal blauwe lucht. Ik besloot daarom ook naar huis te gaan en lekker thuis in de tuin met m’n laptop nog wat verder te werken. Thuisgekomen trok ik een lekkere linnen broek en een topje aan en ging met een flesje rode wijn naar buiten. Na een uurtje in de zon wat gewerkt te hebben en de fles wijn al een flink stuk leger te hebben gemaakt, doezelde ik een beetje in… Ik zakte achterover op m’n ligbed en liet de zonnestralen m’n lichaam strelen… Zweetdruppeltjes liepen in kleine straaltjes langs m’n hals tussen m’n borsten.

 

Het topje plakte tegen m’n lichaam aan. Plotseling hoorde ik op het bij de poort stemmen. Sinds ongeveer een week had ik nieuwe achterburen. Twee grote negers, waarschijnlijk voetballers ofzo…

 

Ik lag met mijn ligbed, waardoor de achterburen vanuit hun bovenverdieping een prima uitzicht hadden. Deze mannen moesten haast mij wel hebben bekeken, anders kwamen ze nu niet aan de poort. Snel maakte ik de poort open en vroeg lachend wat ze kwamen doen. De langste van de twee antwoordde dat ze ook wel een wijntje lusten maar niets meer in huis hadden. De één was erg lang, zeker wel twee meter en was verder best wel slank, maar erg gespierd. Het leek wel alsof de spieren op zijn lichaam waren getekend, zo strak stonden ze. Hij was heel erg donker, had een kaalgeschoren kop en had enorme diamanten in z’n oren.

Verder zat hij onder de tatoeages, echt bijna helemaal vol, iets wat ik altijd erg lelijk heb gevonden, maar nu vond ik het op de één of andere manier erg mooi staan, zelfs wel opwindend eigenlijk… Ik schrok een beetje van mezelf, zat ik nou stiekem te geilen op de nieuwe buurman…? Nee dacht ik, ff normaal doen, zal wel door de wijn komen. Toch bekeek ik ook de andere buurman even goed. Deze was een stukje kleiner dan z’n huisgenoot, ik schatte ongeveer 1 meter 85, was ook een stuk lichter, beetje karamelkleurig, ook een kaalgeschoren kop en ook een zeer afgetraind lichaam. Hij keek me plotseling aan en daardoor hadden we opeens oogcontact… Ik voelde dat ik helemaal rood aanliep, wat alleen maar erger werd toen er een ondeugende glimlach op z’n gezicht verscheen. “Hi buuf, alles goed?” Ik voelde me erg betrapt, stamelde een soort van "ja hoor prima, en liep terug naar mijn ligbed, onderweg m’n laptop van de tafel graaiend, de mannen sloten de poort en volde mij richting het zitje waar ze gingen zitten.

 

Ik bracht de laptop naar binnen en ging een paar wijnglazen halen. Ik hoorde de twee buurmannen buiten lachen. Hij had zeker aan z’n vriend verteld dat ik ze zat te begluren en nu lachten ze me uit… Ik was helemaal in de war, merkte dat er allerlei geile gedachten door m’n hoofd schoten die ik helemaal niet begreep! Ik was toch niet geil aan het worden op deze twee donkere mannen? Ik was gewoon geil, wat niet ze gek was, ik woonde nu alweer bijna twee jaar in Brabant, en mijn vriend maakte er in de slaapkamer niet echt veel werk van.

Ik had ook nooit een heftig seksleven gehad en de gedachten aan die donkere lichamen die over me heen kronkelden lieten het bloed sneller door m’n lichaam stromen. Wat gebeurde er met me? Ik kwam weer buiten met de wijnglazen en gluurde naar de prachtig gespierde lichamen van mijn donkere buurmannen.

 

In gedachten liet ik mij al door deze negers neuken! Mijn tepels staken keihard door mijn topje, dit moesten ze wel gezien hebben bedacht ik me. Snel sloeg ik nog een glas wijn achterover en daardoor werd ik weer iets rustiger. Na een wijntje stapten de mannen weer op, ze gingen barbecuen en kregen visite. Ik stak een sigaretje op en besloot wat televisie te gaan kijken en de buurmannen te vergeten. Dat zal dan zo wel weer overgaan dacht ik. Ik zapte van kanaal naar kanaal en inderdaad dwaalden m’n gedachten een beetje af.

 

Toch hoorde ik af en toe van buiten de stemmen van de twee nieuwe buurmannen en rook ik het vlees dat ze aan het bakken waren. “Wat zouden ze doen als ik weer naar buiten zou gaan?,” dacht ik en tegelijkertijd hoorde ik een vrouwenstem die de buurmannen hartelijk begroette. Ik liep naar boven en vanachter het gordijn keek ik naar buiten.

 

Er was een jonge vrouw hun terras op gekomen. Ze had een kort, strak rokje aan en daarop een klein spijkerjasje, dat haar enorme borsten strak omspande. De onderste knoopjes van haar jasje waren los, zodat haar bruine, platte buik bloot was en haar navelpiercing goed zichtbaar was. Aan haar lange benen droeg ze open pumps met hele hoge stilettohakken. Ze had lang, blond, steil haar, een grote, rode mond met volle lippen en nog een piercing, net onder haar onderlip. Ze kwam me vaag bekend voor. Ze kuste de beide mannen op de mond en ging ook aan het tafeltje zitten waar de mannen zaten. Ik schoof het gordijn opzij om de vrouw wat beter te bekijken.

De buurmannen zaten nu met hun rug naar me toe. Zodra ik uit het raam gluurde keek de blonde vrouw mijn kant op. “Hé, da’s toevallig! Missy!” Ze stond op en zwaaide naar me, de buurmannen draaiden zich ondertussen ook weer mij kant op. Terwijl ze mijn kant op keek wist ik het weer. Dit was Sandy, een meisje met wie ik samen heb gestudeerd. Maar wat was ze veranderd! Toen we studeerden was het een heel verlegen en stil meisje en droeg ze altijd hele ouderwetse kleding, maar nu zag ze er juist heel uitdagend uit, bijna hoerig… en weer vond ik het op een vreemde manier erg geil en opwindend… Ze liep naar de afscheiding van de tuin en we kletsen zo op afstand wat bij.

We kletsen wat bij en ze vertelde enthousiast wat ze de laatste allemaal had gedaan. Het bleek dat ze in de entertainment wereld terecht was gekomen en ze was nu artiestenmanager. Mijn twee nieuwe buurmannen, die inmiddels ook bij ons waren komen staan, bleken twee rappers die sinds kort een deal met haar label hadden gesloten…

 

Opeens vroeg Mike, zoals de donkere lange zich had voorgesteld, of ik zin had om bij ze te komen zitten en gezellig wat mee te drinken en te eten. Ik nam het voorstel aan en snelde mijn huis uit richting het huizenblok achter onze woning. Mike liet me de poort binnen, trok me tegen hem aan en gaf me drie kussen. Hij tilde me op omdat hij een stuk langer was dan ik en zodoende gleed mijn lichaam langs zijn harde, gespierde lijf… Mijn klitje begon gelijk te kloppen tegen m’n stringetje aan en ik voelde dat m’n kutje een beetje nat begon te worden… Met rode blosjes op m’n wangen ging ik erbij zitten en begonnen we gezellig over van alles en nog wat te kletsen.

Het begon al een beetje te schemeren en de broeierige warmte zorgde ervoor dat ik me steeds geiler en geiler begon te voelen. Door de blikken die over en weer vlogen had ik het gevoel dat de andere drie er ook zo over dachten, maar er leek niemand te zijn die de eerste stap durfde te nemen. Toen het bijna helemaal donker was stelde Patrick, zoals de andere buurman heette, voor om naar binnen te gaan om een filmpje te kijken.

Daar hadden we allemaal wel zin in en we gingen naar binnen. Binnen stond er een enorme loungebank, waar je wel met z’n tienen op zou kunnen liggen en aan de muur hing een gigantische plasmatelevisie. Patrick zocht een dvdtje uit en we nestelden ons met z’n allen op de bank. Mike draaide ondertussen een jointje en liet hem vervolgens rond gaan. Ik had nog nooit geblowd, maar door de geile, broeierige sfeer, en het alcoholgehalte in mijn bloed, nam ik al snel een paar trekjes. Al snel werd ik nog lichter in mijn hoofd en ook Sandy giechelde de hele tijd door. De film boeide niet echt heel erg en Mike stelde voor om een spelletje te doen.

 

Truth or Dare. Allemaal stemden we in. Ik had het wel eens met een paar vriendinnetjes gespeeld tijdens mijn studietijd, maar was nu toch wel erg benieuwd waar dit naartoe zou gaan. Mike pakte een lege wijnfles en draaide hem rond op de tafel. De hals wees naar mij en ik mocht als eerste iemand kiezen. Ik koos Sandy en Sandy koos voor truth. Ik wilde niet te truttig overkomen en probeerde een beetje pikante vraag te stellen. “Uhm…, hoeveel piercings heb je?”, vroeg ik met een rood gezicht. “O, da’s een makkelijke!”, lachte Sandy. “Acht.” Ik keek haar verbaasd en tegelijkertijd nieuwsgierig aan. “En… uhh… waar zitten die dan allemaal…?” vroeg ik. “Dat mag pas bij een andere vraag, nu ben ik aan de beurt” lachte Sandy. Ze draaide de fles rond en de hals wees naar Patrick. “Nou Patrick, truth or dare?” vroeg Sandy. “Dare.”, zei Patrick. Daar had Sandy niet zo snel op gerekend en het duurde even voor ze een opdracht had bedacht. “Oké…, kies maar een ander dvdtje uit, want deze verveelt me…” zei Sandy. “Hahahaha, zooooo suf!”, riep Mike, “wacht maar als ik aan de beurt ben, dan wordt het pas spannend!” Patrick liep naar de kast en haalde er een dvd uit, stak hem in de dvd-speler en liep weer naar ons toe. “Hoezo, dán pas…?”

 

Hij ging weer op de bank liggen, pakte de afstandbediening en keek ons ondeugend aan. Terwijl hij op play drukte verscheen er op het immense scherm een gigantische, dikke, zwarte lul, die langzaam door een blondje met enorme tieten werd gepijpt. Even was het stil in de kamer en keken we allemaal gebiologeerd naar de televisie. Ik had nog nooit porno gezien en had ook nog nooit van mijn leven een donkere lul gezien. “Zouden mijn twee buurmannen ook zulke grote lullen hebben?”, dacht ik. Patrick keek ons lachend aan en zei: ”En nu ben ik aan de beurt…” Hij pakte fles en draaide. Het was nu weer de beurt aan Sandy en ook zij koos voor een opdracht. Daar hoefde Patrick niet lang over na te denken. “Nou, laat die acht piercings dan maar zien…” Sandy keek hem eventjes met grote ogen aan, maar gelijk daarna kwam er een geile blik in haar ogen. “Oké, eigen risico hè…”, zei ze en stond langzaam op. Ze ging op haar knieën op de bank zitten en keek ons één voor één aan… “De eerste zit hier…” Ze wees met haar vinger naar het knopje onder haar lip. “De tweede hier”, en ze wees naar haar navel. Ze liet de derde zien door haar tong uit te steken. Weer keek ze ons geil aan. Langzaam knoopte ze haar strakke spijkerjasje open… Twee enorme tieten schoten naar buiten, omsloten door een kanten push-up bh. Ze haakte de sluiting los en legde haar handen op haar borsten. Zachtjes streelde ze de stof en liet toen heel langzaam, stukje voor stukje, haar handen naar beneden zakken. “En dit zijn vier en vijf…”, zei ze met een geile, schorre stem. Mike en Patrick lagen met open mond toe te kijken. In hun korte broeken tekende zich enorme bulten af. Mijn string was ondertussen helemaal doorweekt van mijn sap en het vocht stroomde langs mijn dijen… Ik zag dat Mike z’n hand zachtjes over de enorme bult in z’n broek liet glijden. Sandy, die tussen Mike en Patrick inzat, keek de twee negers één voor één aan, keek toen mij aan en zei toen zachtjes: “En die andere drie zitten in mijn kutje..”

 

Gelijk kwam Patrick omhoog, pakte Sandy bij d’r heupen en draaide haar om op de bank. Zo kwam ze met haar gezicht naar de leuning en haar kont naar mij toe op de bank te zitten. Patrick gromde dat hij die andere drie zelf wel van dichtbij zou bekijken. Hij drukte Sandy met haar ellebogen op de bank, waardoor haar kontje mooi omhoog kwam en haar rug hol naar beneden stond. Met z’n grote handen trok hij het rokje van haar ronde kontje… Ondertussen werd op de televisie het blondje door vier grote negers keihard geneukt. Door het gekreun van Sandy werd m’n blik weer naar het tafereel op de bank getrokken. Patrick had het rokje van Sandy nu helemaal uitgetrokken en schoof haar string langzaam opzij.

Door het standje waarin ze zat had ik een perfect uitzicht op haar kutje. In haar lippen had ze twee zilveren ringetjes en bij haar klit had ze een staafje met twee zilveren bolletjes. Ze was helemaal kaal en haar kutje stond een beetje open. Ze was zo nat dat je het vocht tussen haar lippen door zag glinsteren. Mike stond op en liep om de bank heen zodat hij met z’n blote buik voor Sandy kwam te staan. Ze graaide naar z’n broek en haalde z’n halfstijve pik tevoorschijn. Wow wat een apparaat was dat, lang dik zwart, groter dan de grootste dildo die ik onder mijn bed verstopte, en die waren echt niet klein. Ik was verkocht, die moest mij neuken!


Zachtjes likte ze over zijn eikel heen en zijn pik kwam met schokkende bewegingen nog verder omhoog. Mike z’n lul deed zeker niet onder voor de grote dikke lul van Patrick, deze was zeker 5 centimeter langer en minstens zo dik als een bierfles. Sandy opende haar mondje en liet de pik van Mike met een langzame beweging naar binnen glijden. “Ooohhhhh…..”, kreunde Mike en hij keek me met een geile blik aan. Sandy begon hem met steeds wildere bewegingen te pijpen. Patrick ging achter Sandy zitten en begon haar met lange halen van beneden naar boven te likken. Vanaf haar klitje langs haar lipjes tot aan haar kontgaatje. Steeds weer liet hij z’n tong langs haar kutje glijden.

 

Het geslurp van Sandy aan Mike’s pik werd steeds vaker onderbroken door hard gekreun. Patrick liet twee vingers in haar kutje glijden en terwijl hij zich vastzoog op haar klit ging hij in een rustig tempo met z’n vingers in haar kutje op en neer. Sandy kronkelde met haar onderlijf tegen het gezicht van Patrick aan. Mike had haar lange, blonde haren beetgepakt en neukte haar mondje nu met lange halen. Z’n pik verdween tot aan z’n ballen in haar zuigende mond. Patrick pompte z’n vingers steeds sneller in haar zeiknatte kut, terwijl hij met z’n tong om haar klitje heen cirkelde. Sandy liet Mike’s pik even los en draaide zich om naar Patrick.

Haar lichaam schokte ongecontroleerd over de bank. “Als je zo doorgaat ga ik komen, geile klootzak…”, kreunde ze, waarop Patrick z’n vingers nog sneller haar kutje inpompte. Plotseling zag ik een straal vocht uit Sandy’s kutje spuiten. “Oooooohhhhhhhh, ik kooooommmmmm….!!!!!”, schreeuwde ze. Patrick vingerde Sandy nog steeds en er bleven straaltjes vocht uit haar kutje spuiten. Ik kon mijn ogen niet geloven! Zoiets had ik nog nooit gezien! Patrick’s gezicht droop van het vocht uit Sandy’s kutje en op de bank zaten grote natte plekken van haar vocht… Met een geil lachje keek Sandy ons aan. “Ik zei toch, eigen risico…”

 

Ze keek me diep in mijn ogen en zag aan mijn rode hoofd en mijn duidelijk zichtbare, zware ademhaling dat ik door dit alles bloedgeil was geworden. Mijn tepels priemden door de stof van mijn bh en tekenden zich duidelijk af op mijn strakke topje. M’n klitje klopte tussen m’n zeiknatte schaamlippen. Sandy kroop, nu helemaal naakt, over de bank langzaam naar me toe. Mike en Patrick keken ademloos toe wat er nu ging gebeuren…

 

Toen ze bij me was kroop Sandy met haar naakte lichaam op me. We keken elkaar geil aan. Ze kwam met haar gezicht naar me toe en zoende me zachtjes op mijn lippen. Ik opende mijn mond en voelde haar spitse tongetje mijn mond in glijden. Ik had nog nooit met een vrouw gezoend… O, wat was dit geil! Onze tongen speelden met elkaar en onze zachte lippen gleden over elkaar heen. Sandy trok mijn topje over m’n hoofd en trok de cups van m’n bh naar beneden. Meteen sprongen mijn borsten naar buiten. Mijn tepels waren zo hard en gevoelig dat het bijna pijn deed. Heel zachtjes begon Sandy aan mijn tepels te likken, steeds wisselend van de één naar de ander. Met haar tong gleed ze langs m’n nek en ze hijgde zachtjes in m’n oor. “En nu mag jij me likken, geil sletje…”, zei ze zachtjes. Ze ging op haar rug op de bank liggen en trok mijn hoofd naar haar kutje toe. Met m’n lippen gleed ik over d’r gladde kutje. Ze rook heerlijk en de smaak van haar kutje was veel zoeter dan ik had verwacht. Met m’n tong zocht ik haar klitje en zodra ik haar daar aanraakte kwam ze weer klaar. Ze duwde mijn hoofd krachtig tegen haar kut aan en ik voelde hoe haar sap mijn mond in stroomde. Patrick was achter me komen staan en terwijl mijn mond nog aan Sandy’s klaarkomende kutje zat vastgeplakt trok hij mijn broek over m’n kont naar beneden. Hij pakte mijn ronde billen vast met z’n grote handen. Zachtjes trok hij m’n billetjes uit elkaar zodat m’n kutje helemaal open kwam te staan. Hij sloeg me zachtjes op mijn kont.

 

Toen kwam hij iets ophoog en ik voelde zijn harde lul langs mijn been omhoog glijden richting mijn kutje. Toen ik zijn eikel tegen mijn kutje aan voelde drukken duwde ik direct mijn kont naar achteren zodat ik zijn enorm dikke eikel een stukje tussen mijn gladgeschoren natte lipjes voelde glijden. Ik moest wel supernat zijn, want mee dat hij wat druk zette gleed die dikke paal gelijk een flink stuk naar binnen. Wat was dit geil! Ik werd geneukt door een neger die ik nog maar net een paar uurtjes kende! En dat terwijl ik het kutje likte van een mooie blonde vrouw! Patrick trok z’n pik weer langzaam uit me. “Wat heb jij een geil kutje”, kreunde hij en sloeg zachtjes met z’n pik tegen mijn kloppende kutje. “Neuk me…!”, kreunde ik en gelijk schoof hij z’n bruine, dikke pik, nu voor de hele lengte in één keer naar binnen. Ik dacht dat ik helemaal gek werd van geilheid! De grote pik van Patrick zat zo diep in m’n kutje dat hij flink tegen m’n baarmoeder aandrukte. Ik voelde een lichte pijn maar tegelijkertijd raakte z’n pik zoveel heerlijke gevoelige plekjes in mijn kutje dat ik ongecontroleerd tegen z’n pik aan begon te rijden. Elke keer als ik mijn kontje naar achteren liet glijden voelde zijn eikel mijn baarmoeder martelen, en langzaam elke stoot wat meer opende mijn baarmoedermond zich wat meer, en drukte bij mijn baarmoeder dieper mijn buik in, elke stoot voelde ook ik zijn ballen tegen mijn druipende kutje aan kletsen.

 

Geil als ik was wilde ik zijn eikel en zaad diep in mijn baarmoeder voelen, wat was dit voor gevoel, nog nooit was ik zo geil en gewillig geweest.

Sandy kroop onder me vandaan en liep op Mike af, die de hele tijd, trekkend aan z’n dikke lul, naar ons had zitten kijken. Ze pakte zijn pik met haar hand en zette de eikel tegen haar geringde kutlippen. In één soepele beweging liet ze zich over de dikke negerpik heen zakken. Als een volleerd amazone begon ze Mike te berijden. De zwarte lul glinsterde helemaal van het vocht dat uit Sandy’s kutje stroomde en ook over z’n kale zwarte ballen zag ik straaltjes vocht lopen. Het werd me allemaal teveel en terwijl Patrick z’n negerlul steeds harder in m’n soppende kutje beukte voelde ik vanuit m’n onderbuik een geweldig orgasme opkomen. Ongecontroleerd stootte ik met m’n kontje naar achteren tegen de harde buik van Patrick. Ik kreeg kippenvel over m’n hele lichaam en slaakte hese, kreunende geluidjes op het ritme waarmee Patrick me hard en diep neukte. Met z’n duim gleed hij door m’n bilspleet, die zeiknat en glad was van al het vocht uit mijn kutje. Zachtjes drukte hij tegen mijn sterretje aan. Op het moment dat z’n duim m’n anus in gleed kwam ik klaar. Het werd zwart voor m’n ogen en golven van genot schoten door m’n lichaam.

Ik schreeuwde het uit en zakte helemaal versuft voorover op de bank, waardoor Patrick’s staalharde lul met een soppend geluid uit m’n kutje floepte… Sandy kwam ondertussen achter elkaar gillend klaar op Mike’s pik. Patrick liep op ze af en duwde Sandy over Mike heen. Haar lange, harde, gepiercte tepels drukten tegen z’n gezicht terwijl ze vastgespiest op z’n pik bleef zitten. Patrick smeerde het vocht dat uit haar kut droop over haar kontje en drukte met twee vingers tegen haar sterretje. Verrassend soepel gleden de vingers helemaal haar kontje in. Terwijl Mike haar rustig in haar kutje bleef neuken, neukte Patrick haar nu in hetzelfde tempo met z’n vingers in haar kontje. “Ik wil jullie allebei in me voelen!”, kreunde Sandy geil. Patrick trok z’n vingers uit haar kontje en klom op de bank. Met haar beide handen trok Sandy haar billen uit elkaar zodat haar kontje een beetje open kwam te staan.

Patrick zette z’n eikel er tegen aan en stootte zachtjes met z’n heupen naar voren. Ik zag de dikke pik langzaam in het kontje van Sandy glijden tot hij er tot aan z’n ballen inzat. Patrick trok haar hoofd aan haar lange blonde haar naar achteren en begon haar heel geil te tongen terwijl hij z’n dikke lul hard in d’r kont ramde. Door het stoten van Patrick gleed Sandy met haar kale kut hard over de dikke pik van Mike. Ze gilde het uit en het sap spoot uit haar kutje over de ballen en benen van de negers heen.

 

Als in een soort trance kroop ik naar ze toe en ging naast ze liggen terwijl ik met m’n hand over m’n natte kutje gleed. Patrick trok z’n lul uit de kont van Sandy en bracht hem voor mijn gezicht. Gulzig hapte ik toe en probeerde zijn lul zo diep mogelijk m’n mondje in te krijgen. Ik proefde Sandy’s lichaamssappen en flitse met mijn vingers over mijn klitje. Ik keek Patrick aan en zag dat hij op het punt stond om klaar te komen. Met m’n andere hand pakte ik zijn snoeiharde pik vast en begon hem zachtjes af te trekken.

Met m’n tong gleed ik langs de stam van z’n pik. Ik voelde dat hij z’n bilspieren aanspande en op dat moment voelde ik de eerste straal sperma tegen m’n lippen. Vrijwel tegelijk kwam ik ook geweldig klaar. Ik opende m’n mond en Patrick spoot een paar stralen sperma diep in m’n keel. Ik was zó geil dat ik zoveel mogelijk probeerde door te slikken, maar het was teveel en het zaad liep langs m’n kin en droop over m’n tieten. Sandy begon me gelijk te zoenen en likte het zaad van mijn gezicht en borsten.

Mike gromde dat hij ook ging komen, pakte me bij m’n nek en trok mijn mondje over z’n kloppende pik. Op het moment dat mijn lippen z’n eikel raakte spoot het zaad tegen mijn gehemelte. Ook Mike’s zaad slikte ik gulzig door en ik bleef zachtjes op z’n nog steeds harde pik zuigen. Sandy sabbelde ondertussen nog steeds op m’n harde tepels. Patrick lag op de bank en ook zijn lul was nog steeds keihard. Hij keek me aan en zei met een geile stem: “En nu ben jij weer aan de beurt…”

Graag zei ik geil, maar het is al half vijf en mijn vriend komt zo thuis. Ik zal hem een whatsapp sturen dat ik een invaldiest heb en ben opgehaald om te werken, dan kan ik de hele avond en eventueel nacht wegblijven.

 

Dat is een prima oplossing lachten de geile mannen.

 

Misy was nu zo geil dat ze haar wens om een lul diep in haar baarmoeder te voelen deelde met de rest, Sandy lachte en zei dat ze daar wel een oplossing voor wist, en de mannen keken haar ongelovig maar geil aan. Heb je toevallig een paar wat kleinere dildo's liggen vroeg Sandyaan mij? Die heb ik zeker wel, meer dan genoeg. Als je die even snel gaat halen gaan we daarmee je wens vervullen lacht Sandy.


Ik snelde naar huis, voor mijn mannetje thuis zou komen moest ik weer weg zijn. Thuis aangekomen snelde ik naar boven, griste mijn weekeindtas en de dildo's bijeen, een bonte verzameling van kleuren en formaten, er was zelfs een opblaasbare bij. Weer beneden nog even naar de keuken voor een pot kokosvet, dat is een heerlijk glijmiddel. In de keuken zag ik gelukkig nog de wijnglazen staan o het aanrecht en de lege flessen wijn, na deze te hebben opgeruimd pakt ik in de kamer de videocamera en fototoestel, dit moest worden vastgelegt!


Trillend op mijn benen van spanning en geilheid stond ik binnen 10 minuten weer bij Patrick en Mike voor de deur. In de kamer stond nu een tuinstoel met verstelbare rugleuning met een lekker dik kussen op me te wachten, ik mocht me gelijk weer helemaal uitkleden en in de stoel gaan zitten. Patrick liet de rugleuning helemaal zakken tewijl Mike mijn benen op de armleuningen vast ging binden, toen deze vast zaten schoven beide mannen mij zo ver mogelijk naar beneden. Ik ging haast in een spagaat, en mijn kutje ging al een beetje open staan, vol spanning wachtte ik af op wat ging komen.


Eerst een paar drankjes om te ontspannen lachte Sandy, Patrick kwam al met een fles Vodka en glazen aangelopen, volgens mij was alles tijdens mijn afwezigheid al besproken! Ik kreeg een volle longdrink met vodka, wat ik met moeite weg kon krijgen, maar ze waren onverbiddelijk, eerst opdrinken dan pas verder. Na het eerste glas kreeg ik er nog een, maar deze hoefde ik gelukkig niet gelijk leeg te maken. Sandy begon ondertussen zachtes aan mijn kutje te likken en mijn klitje te masseren, na een paar minuten voelde ik iets tussen mijn lipjes mijn kutje in glijden. Ik kon niet zien wat het was maar het moest natuurlijk een van de dildo's zijn die ik had meegenomen.

Patrick en Mike zaten in de bank me hun drankje toe te kijken, maakten al wat foto's en de videocamera stond op de tafel op mij gericht, steeds keek ik richting de camera, ik wilde het niet maar kon het niet laten.


Sandy bracht nu een flinke klodder kokosvet in en op mijn kutje aan, het ging beginnen. Met haar ene hand spreide ze mijn lipjes, en in de andere had ze een kleine rode dildo van ongeveer 4 cm dik en 20 cm lang. Deze gleed soepel mijn kutje in en na een centimer of 15 tegen mijn baarmoeder te rusten, teminste dat dact ik, maar Sandy drukte flink door en de dildo drukte mijn baarmoeder pijnlijk naar binnen. Ik kreunde een beetje, meer drank riep Sandy, en Mike gaf met glas met vodka aan wat ik weer gelijk leeg moest drinken. Sandy zette meer druk op de dildo, mijn baarmoeder werd minsten 5 centimeter naar binnen gedrukt, maar de pijn begon af te nemen. Gaat het vroeg Sandy? Ja het gaat wel antwoorde ik, dit was voor Sandy het sein om haar hand achter de dildo te zetten en door te drukken. Een scheurende pijn ging door mijn onderbuik, maar Sandy gilde hij zit er in! Ze haald haar hand weg en de dildo zat geheel in mij kut, ik keek een beetje ongelovig, maar het was gelukt, nu drukte Sandy met 3 vingers de dildo verder mijn baarmoeder in, dit was wel pijnlijk, maar de scherpte was er al af, door de drank of gewenning?

 

Weer kreeg ik een glas vodka, en de flitser van de fotocamera bleef de kamer verlichten. Tijd voor de volgende dildo schatje riep Sandy. Dit was een vleeskleurige dildo met zuignap van 5 centimeter dik en 25 centimeter lang, maar de eikel was 6 centimeter, dit wist ik omdat ik deze pas en maand geleden had aangschaft. Met twee vingers diep in mijn kutje haalde ze de 4 centimeter dildo uit mijn buik, het leek wel of mijn baarmoeder mee naar buiten kwam, wat ook zo was zag ik later op de video.

 

Met een flinke klodder kokosvet duwde Sandy de 6 centimeter dikke eikel van de dildo in mijn kutje, dat voelde goed, maar direct duwde ze door, weer werd mijn baarmoeder naar binnen gedrukt, maar door de druk op te voeren schoot de eikel bijna gelijk mijn baarmoedermond in, wat een geweldige sensatie was na de verwachte pijn. Echter nu hij dieper mijn maarmoeder in schoof was er toch weer even die snerpende pijn die ik voorheen voelde. Sandy begon de dildo in en uit te bewegen, eerst langzaam en steeds sneller, ik begon klaar te komen door dit heerlijke geweld. Kreunend en kronkelend smeekte ik "dieper, dieper", direct zette Sandy haar hand achter de zuignap en drukte met geweld de hele 25 centimeter mijn buik in, ik scheeuwde het uit van pijn en genot en kwam spuitend klaar. Mijn baarmoeder trok zich helemaal samen rond de dikke dildo die nu haast muurvast in mijn buik zat.

 

Sandy gebaarde om een glas vodka om me wat meer te ontspannen, Mike pakte de fles en zette deze aan mijn mond en bleef maar gieten, ik dronk snel door en voelde de alcohol zijn werk doen, langzaam ontspande mijn lijf zich weer en beetje en kwam er beweging in de dildo. Sandy trok deze en met een ruk uit en zonder mij te waarschuwen ramde ze gelijk de grootste dildo die ik bij me had van 8 bij 26 centimeter mijn drijfnatte gemartelde kut in, en zonder al te veel problemen gleed die eikel van 8,5 cm al een stukje mijn baarmoeder in, dit voelde heerlijk en ik gilde doorduwen! Sandy keek me lachend aan en drukte de dildo zeker 20 centimeter min buik in, mijn baarmoeder werd diep mijn buik in gedrongen, die 8.5 centimeter wilde er niet in, maar Sandy hield er druk op en langzaam voelde ik mijn baarmoedermond zich verder openen en liet deze de eikel doorglijden de tunnel in. Sandy voelde dat de druk minder werd en drukte gelijk door, zonder moeite gleed de enorme dildo helemaal mijn buik in, ik kon het zelf niet geloven, wat een heerlijk gevoel, en ik was nu klaar voor de iets dikkere paal van Mike, waar het allemaal om begonnen was.

 

De dildo zat superstrak in mijn baarmoeder, en de rand van de eikel bleef zich verzetten, Sandy probeerde de dilde te verwijderen maar trok eerder mijn baarmoeder naar buiten dan de dildo eruit, ze begon me langzaam te neuken met de dildo om wat ruimte te creeren, en na enkele minuten plopte de 8,5 cm dikke eikel uit mijn baarmoedermond, wat een vreemd gevoel was dat. Nu was het tijd voor de enorme paal van Mike, die volgens zijn metingen 29 centimeter was, en zijn eikel maar liefst 9 centimeter dik.

 

Mike zat met een keiharde paal op de bank te wachten, ik wenkte hem dat ik zover was. Mike kwam langzaam omhoog en keek me doordringend en diep aan, weet je zeker dat je dit wil vroeg hij? Ja natuurlijk, nu ik al zover ben moet het gebeuren. Ik zag hem geheel naakt naderen met het zware lid voorzien van de natte dikke eikel, hij ging op zijn knieën voor de stoel zitten, keek naar mijn openstaande kut en bracht zijn eikel in stelling.


Geil keek ik van zijn gezicht naar zijn lul, wat een zwart monster, de schacht was uitzonderlijk dik maar zijn eikel nam uitzonderlijke vormen aan als een dikke natte paddestoel ter grootte van een pols, hij drukte zijn enorme eikel tegen mijn lipjes en gleed er een paar centimeter in, maar mijn kutje was te nauw en klein, die 9 cm was net even teveel. Haar man Brabo had immers een kleine lul ze was dit niet gewoon.

Maar Mike werd gedreven door de natuur en bronstig trok hij zijn lul terug, smeerde een flinke klodder kokosvet op mijn kutje en stootte weer toe steeds weer en steeds een paar centimeter dieper, zijn forse eikel werd gestreeld door hitte en gezogen door de vochtige kleine kut en schaamlippen, de sensatie gierde door haar lichaam dit had ze nog nooit gevoeld.

 

Ze voelde langzaam centimeter voor centimeter het vlees naar binnen glijden, haar kutwanden werden tot het uiterste opgerekt, haar kutlipje naar binnen getrokken en haar kittelaar werd weer tegen de dikke schacht getrokken. Toen hij er voor de helft inzat voelde ze zijn dikke eikel tegen mijn opgerekte baarmoeder stoten, de natuur nam bezit van me, het geluid van gesmak door de zuigende kut en lul klonk als muziek in mijn erotische oren. De aanraking van de dikke eikel met mijn baarmoedermond maakte me gek, ik verloor mijn beheersing en bewoog mijn heupen krachtig naar voren totdat na een paar ferme stoten van Mike zijn dikke eikel mijn baarmoeder in gleed, de pijn was niet te harden, maar mijn geilheid overwon alle pijn en ik zette door. Stukje bij beetje gleed zijn eikel bij elke stoot wat dieper in mijn baarmoeder, Mike stoote door tot zijn schaambeen tegen haar venusheuvel botste en zijn grote paal voor helft omsloten was door mijn baarmoeder.

 

Een kreet ontsnapte uit mijn mond, ik lag nu hulpeloos achterover, vastgebonden met wijdgespreidde beentjes en voelde de dikke eikel mijn baarmoeder vullen, centimeter voor centimeter, ik hapte steeds naar adem naar gelang mijn baarmoeder verder opgerekt werd en voelde tot mijn verbijstering de dikke eikel bij elke stoot dieper in haar baarmoeder. Bijna flauw vallend van genot, elke keer als Mike zijn lul terug trok voelde ik dat mijn baarmoeder werd uitgerekt, maar zijn dikke eikel schoot niet uit mijn baarmoerdermond. Deze zat muurvast opgesloten diep in mijn kut, en Mike kreunde het uit van genot, dit was voor hem ook een nieuwe ervaring.

 

Langzaam pompte hij in mijn kutje op en neer, hoe vaak ik al was klaargekomen kon ik niet meer bijhouden, het leek wel een aanhoudend orgasme. Wild beukte ik mijn heupen omhoog tegen zijn langzame stoten in, maar ook ik gilde ze constand "sneller, sneller" Mike liet zich niet van zijn stuk brengen en neukte in zijn eigen tempo door, hij wilde er zo lang mogelijk van genieten. Ik viel bijna flauw van deze marteling diep in mijn buik, en Mike begon nu zijn tempe te versnellen. Zijn paal schoot op en neer in mijn lijf, het leek wel op hij nog steeds groeide, weer kwam ik gillend klaar en viel bijna flauw en gilde "stop".

 

Zonder zijn paal uit mijn kutje te halen stopte Mike even zijn marteling, zijn paal in de volle lengte diep in mijn baarmoeder wachtte hij tot ik weer bij zinnen was. Een minuutje later kon ik weer een beetje ontspannen en begon Mike weer langzaam te bewegen.

De marteling ging zo nog enkele minuten door, Mike begon steeds meer te hijgen en te kreunen, beide waren we drijfnat van het zweet. Plots trok Mike met een ruk zijn paal uit mijn baarmoeder en uit mijn kut, ik keek verschikt, maar tegelijkertijd voelde ik de dikke eikel weer naar binnen schuiven waarbij mijn kutvlees door de dikte van de eikel mee werd getrokken naar binnen en de binnenkant van mijn kut zwaar werd gestreeld, mijn kittelaar werd hierdoor stevig tegen de dikke schacht getrokken en mijn lichaam was hierdoor de slaaf geworden van het genot, ik kwam weer gillend klaar. Mike ramde zijn dikke paal diep in mijn baarmoeder en bewoog snel en diep in mijn strakke kut, hij schreeuwde ik kom, ik kooom en gelijk met het exploderen van zijn paal diep in mijn baarmoeder golfde het volgende orgasme door haar lijf, zijn schoeiende zaad diep in mijn buik, verzwolg mijn baarmoeder al het uit zijn paal stromende zaad.

 

Dit was het laatste wat ik van deze avond weet, ik raakte buiten westen.

 

Toen ik de volgende morgen met een knallende hoofdpijn wakker werd tussen Mike en Patrick in wist ik even niet waar ik was. Maar na enkele seconden begon een en ander me te dagen, ik wilde gaan plassen, maar kon haast niet op mijn benen staan, en er hing een zwart slangtje uit mijn kutje met een blaasbalgje eraan, wat is dit vroeg ik een beetje boos? Mike en Patrick schoten in de lach, dat is je opblaasbare dildo, die zit opgeblazen in je baarmoeder om je nog verder op te rekken, we hebben namelijk nog wat andere plannen met jou Missy!

 

Ik kon niet geloven wat er gaande was, en wilde eerst gaan plassen en die dildo uit mijn lijf halen. Plassen mag, de dildo blijft zitten zei Patrick. Op het toilet probeerde ik alles weer te achterhalen en trok voorzichtig aan het slangetje, de dildo zat muurvast in mijn buik, je kon hem zelfs zien aftekenen tot boven mijn gepiercte navel, het leek wel of ik weer zwanger was, hoe groot was dat ding wel niet opgeblazen?

Een beetje ongerust ging ik terug de slaapkamer in, de mannen zaten foto's van afgelopen avond te bekijken die er niet om logen.

 

Beschaamd en boos vroeg ik "wat is hier de bedoeling van?" Wat gaan jullie met die foto's doen?

 

Helemaal niets als je doet wat we willen liefje zei Mike.

 

En wat willen jullie dan vroeg ik? En waar is Sandy?

 

Wat we willen merk je vanzelf, Sandy is een en ander al aan het voorbereiden, dus wacht maar af lachte Patrick. Je mannetje is al weer naar zijn werk, dus ik stel voor dat je jezelf thuis even op gaat opknappen voor je mannetje thuiskomt, we verwachten je morgenvroeg om 10 uur hier. En de videocamera en de foto's vroeg ik?

Die mag je meenemen wij hebben deze al gekopieërd, maar de opblaasdildo mag pas uit je kutje als je man thuiskomt, geen seconde eerder. En je moet elk uur voor het raam van de slaapkamer laten zien dat deze er nog inzit, hier heb je mijn telefoonnummer, je belt me als je voor het raam staat en zorgt dat wij je kut met het slagetje en de balg kunnen zien, begrepen?

 

Lamgeslagen knikte ik ja, wie had dit nu verwacht, chantage!

 

Wankel en versuft struikelde ik naar huis, waar ik gelijk het bad vol liet lopen met heerlijk warm water. In het warme water bekeek ik op mijn tablet de film die op de SD-kaart stond. Dat ik me zo schaamteloos had laten gebruiken, hoe dom kon ik zijn. Maar kijkende naar de film werd ik weer supergeil, wat kon het me allemaal nog schelen, ze mochten me elke dag wel zo neuken. Ik keek naar de tijd op de tablet en schrok me lam, het uur was al om, ik belde het nummer en liep naakt en nat naar het slaapkamerraam, schoof de gordijnen opzij en keek of Mike en Patrick me zagen, met een voet op de vensterbank, hield ik met een hand mijn kutje open en het slangetje met de balg omhoog.

 

De telefoon werd opgenomen, Mike lachte, oke sletje, tot over een uur, en dan we op tijd en hing op.

In gedachten staarde ik naar buiten, shit, buurman Jan stond me aan te kijken, die keek ook recht in mijn kut met het slangetje en de balg in mijn hand. Hij lachte naar me, zijn dikke buik schudde mee, nou ja als hij daar lol in had, bij zijn vrouw zou hij niet zoveel plezier beleven bedacht ik me. Ik streelde mijn borsten, en likte mijn lippen, draaide me om en bukte voorover, trok met mijn handen mijn kutlipjes uit elkaar en keek over mijn schouder.

 

Vreemd de buurman was weg, hij stond niet meer in de tuin?

 

Nou ja, wilde hij me niet begluren, dan weer terug het badje in. Ik dommelde een beetje weg in het warme water en hoorde plots de hond blaffen, gespannen luisterde ik of mijn man misschien vroeger thuis was, dan mocht ik in ieder geval die opblaasdildo uit mijn uitgerekte baarmoeder halen. Ik hoorde niets meer en de hond was ook stil.


Ik besloot uit bad te gaan en op bed de film eens rustig te gaan bekijken, met een handdoek omgeslagen liep in naar de slaapkamer. Op mijn buik liggend op bed, wat een vreemde druk op de dildo uitoefende en me gelijk weer geil maakte keek ik gespannen naar de film, nu met geluid via de oordopjes die ik altijd naast het bed had liggen. Een beetje gespannen hield ik de tijd in de gaten, nog 3 kwartier en dan moest ik weer voor het raam gaan staan, zou de buurman er ook weer zijn? Die gedacht maakte me geil en mijn kutje werd weer warm en nat. Doe normaal dacht ik, de buurman! Met zijn dikke buik, kalende hoofd en onverzorgde baard! Maar gisteren was er iets in mijn lijf verandert, ik wilde door de hele straat gezien en geneukt worden leek het wel, ik gaf er niets om al moest ik de hele dag naakt voor het raam staan. Ik keek weer naar de film, Sandra was nu met de eerste dildo bezig, de pijn en genot was van mijn gezicht af te lezen, ik keek steeds minder in de camera. Heerlijk wat een geile belefenis was dit toch geworden, zouden ze me vanmiddag nog een keer willen neuken? Als ik over een half uurtje moet bellen vraag ik het gewoon dacht ik.
Sandra was ondertussen met de tweede dildo bezig, en ongemerkt ging mijn hand naar mijn klitje en ik begon mezelf te verwennen.

 

Wijdbeens op mijn buik, geheel opgaande in de film voelde ik plots een hand op mijn kutje, geschokken keek ik om. Shit het was de buurman, spiernaakt stond hij naast mijn bed, ik rukte de oortjes uit en vroeg, hoe kom jij binnen? Ik heb toch een sleutel voor noodgevallen lachte Jan. En ik zag een noodgeval voor het raam. Ik had de hond dus niet voor niets gehoord en met een rood hoofd probeerde ik me eruit te praten.

Ja eh dit was een weddenschap met een vriendin, stamelde ik. Ja dat zie ik op je tablet lachte Jan. Ik zakte door de grond, wat nu?


Geil als ik al was keek ik naar zijn stijve paal onder zijn dikke buik, nou die mocht er best wezen, toch ook wel 20 centimeter en 5 centimeter dik. Maar ik had nog steeds de opblaasdildo in mijn buik, dus neuken ging niet. Jan kwam op het bed zitten en streelde mijn borsten en kutje, en toen kwam de vraag, wat is dat slangetje? Over de ergste schrik heen vertelde ik het hele verhaal, Jan zijn hoofd werd hoe langer hoe roder en zijn paal nog harder en dikker leek het wel.

Toen ik het hele verhaal had verteld, en ook dat ik niet bij bewustzijn was toen de opblaasdildo in mijn buik was geplaatst was ik zo geil dat ik plots Jan zijn dikke eikel in mijn mond nam, Jan kreunde, zijn lul schokte in zijn mond, oh ja riep hij, pijp me pijp me, de tijd in de gaten houdend zoog ik buurman Jan zijn dikke lul, ik was een echte slet geworden, hoe was dit mogelijk?

 

Even wachten Jan, ik moet weer voor het raam zei ik toen het uur bijna voorbij was. Jan knikte begripvol, ik snelde naar de achterslaapkamer en belde het nummer. Tot mijn schrik was Jan meegelopen, wie is dat vroeg Mike? Dat is mijn buurman, die had me voor het raam gezien de eerste keer antwoorde ik, mag ik hem neuken, mag de dildo eruit? Nee die mag er niet uit, als je wil neuken dan zal hij in je kontje moeten, en je moet het filmen en de opname morgen meebrengen. Laat nu je kutje zien slet snauwde Mike. Ik zette mijn voet op de vensterbank, tilde het slangetje met de balg op en vroeg of het goed was. Tot over een uur zei Mike en hing op.

 

Ik draaide me om en liep terug naar de slaapkamer, Jan volgde me op de voet, zijn zwiepende paal voor zich uit. Zeg Jan heb je je vrouw weleens anaal geneukt vroeg ik? Nee dat wil ze niet antwoorde Jan, ik zag zijn ogen glinsteren, natuurlijk had hij Mike horen uitvallen tegen mij, en in gedachten zat zijn paal al diep in mijn darmen. Oke ik begrijp dat je het telefoongesprek hebt kunnen volgen zei ik een beetje gelaten, ik wist niet of ik zijn pik in mijn kontje kon hebben, die van Brabo was geen probleem, maar dit was ook weer van een andere orde, zeker twee keer zo dik en 5 centimeter langer. Maar het oprekken gisteren was ook goed bevallen, dus waarom niet.


Je hebt ook de voorwaarde van het filmen gehoord vroeg ik? Ja zei Jan, dat is toch geen probleem? Voor mij niet antwoorde ik, nou voor mij ook niet lachte Jan. Ik snelde naar de kleine achterslaapkamer om een statief te halen en stelde de camera op met goed zicht op het bed. Jan stond het langzaam rukkend aan zijn paal te bekijken en was zo gelukkig als een kind. Volgens mij had hij al heel lang geen seks meer gehad, en geil als ik was gunde ik hem dit verzetje wel. Ik greep een potje kokosvet van het nachtkastje, smeerde een kodder op mijn kontje, en drukte voorzichtig twee vingers naar binnen om wat vet naar binnen te brengen. Ook Jan zijn paal smeerde ik lekker in met kokosvet en ging op mijn knieën op ben zitten, mijn kontje in de lucht. Jan snakte naar adem en kroop achter me, ben je wel voorzichtig, ik ben in feite nog maagd daar. Echt waar vroeg Jan ongelovig? Na die voorstelling op de tablet zou je het niet zeggen maar het is zo antwoorde ik.

 

Jan trok voorzichtig mijn billen van elkaar en likte mijn bilspleet. Ik dacht dat ik gek werd zakte langzaam op mijn buik en duwde mijn billen iets omhoog van het bed, tegen zijn tong aan. Hij trok me weer omhoog zodat ik weer op mijn knieën zat. Ik werd me gelijk bewust van het feit dat ik nog steeds die opblaasdildo in mijn kutje had, Jan likte echter gewoon door. Zijn tong gleed langs mijn schaamlipjes en kontgaatje,..ik kreunde luid. Ik voelde zijn vinger mijn kutje binnenglijden, Jan bewoog het slagetje en zo ook de dildo een beetje. Hij likte me zachtjes en zijn vinger gleed snel over mijn klitje, en tussen mijn billen, mijn geil en het kokosvet uitsmerend. Dit herhaalde hij steeds en ik voelde zijn tong tegen mijn kontje aanduwen. Ik voelde zijn tong af en toe naar binnen glippen, mijn kontje in , oohh, dat voelde zo lekker. Ik kreunde hard, wat Jan aanspoorde meer aandacht aan mijn kontje te besteden. Hij likte mijn kutje en ik voelde zijn vingers beurtelings op mijn klitje en tegen mijn kontgaatje.

 

Plotseling duwde hij een vinger mijn kontgaatje. Mijn god, ik kwam bijna klaar. Jan trok mijn billen van elkaar met zijn duimen tegen mijn gaatje aan. Ik voelde hoe zijn duimen tegen mijn natte kontgaatje aandrukte en ik drukte mijn kontje naar achteren. Jan kreunde, en plotseling voelde ik zijn duimen mijn kontje binnen glijden en ik kreunde luid. Het deed geen pijn, sterker nog het voelde heerlijk. Ik keek opzij en zag zijn keiharde paal op en neer wippen.

Nu Jan neuk me, neuk mijn kont schreeuwde ik, Jan schok hier wat van en wees naar het raam wat wagenwijd openstond, de hele straat kon me horen. Kan me niet schelen gromde ik, ik wil je paal diep in me voelen.

Jan plaatste zijn dikke eikel tegen mijn gesmeerde sterretje en zette een beetje druk, langzaam voelde ik zijn dikke eikel tussen mijn kringspier glijden. Doordrukken Jan scheeuwde ik weer!

 

Dat gaat pijn doen zei Jan geschrokken. Hij greep zich vast aan mijn heupen en begon te drukken, ik ramde mijn kont naar achteren en met een gil van pijn schoof zijn paal de eerste 10 centimeter mijn darmen in. Van schrik trok Jan weer terug, met een plopje schoot zijn paal uit mijn kontje, ik keek woest om, Jan herpakte zich en plaatste zijn steigerende lul weer tegen sterretje. Daar gaat ie brulde Jan nu ook, zo geil dat hij het open raam ook was vergeten, en met een stoot ramde hij zich diep in mijn endeldarm.

De pijn was heftig, maar zakte snel weg en Jan begon me langzaam te neuken, iedere stoot schoof hij zijn paal wat diepen in mijn kontje, tot ik zijn ballen tegen mijn kutje voelde kletsen bij elke stoot.

 

Steeds sneller, begon Jan te pompen als een wild beest ramde hij zijn vleespaal diep in mijn darmen alsof zijn leven ervan af hing. Mijn borsten klotsten heen en weer door zijn stoten. En de kreunen en paargeluiden waren volgens mij door heel de straat te horen.


Geconcentreerd neukten we verder, Jan had een goed ritme en wist bij elke stoot zijn eikel net binnen te houden, steeds voelde ik mijn sluitspier worden opgerekt als zijn dikke eikel bijna uit mijn kontje schoot, en dan ramde hij weer de hele lengte van zijn paal diep mijn darmen in. Ik voelde elke stoot de gehele lengte van zijn lul naar binnen glijden. WOUW dit voelde heerlijk en ik duwde mijn kontje naar achteren tegen zijn lul aan. Ik voelde zijn ballen mijn kutje raken. Hij bleef snuivend en kreunend met lange halen diep in mijn kontje beuken. Ik werd gek van geilheid en kwam kreunend en gillend klaar.

De hele straat stond nu al te luisteren volgens mij. Jan steunde zwaarder op mijn heupen en probeerde nog dieper binnen te dringen, plots haalde hij zijn paal uit mijn kontje, ik keek gelijk verbaast op, maar Jan ging van zittend op zijn knieën nu staan wat meer boven me hangen, half door zijn knieën zakkend, greep hij met een hand mijn haar, en de andr plantte hij midden op mijn rug die daardoor een beetje doorboog. Jan stuurde zijn paal naar mijn openstaande sterretje en neukte me harder en nog dieper in mijn kontje. Dit was heerlijk, het hele bed stond te schudden, zijn eikel raakte elke keer de tweede sluitspier diep in mijn endeldarm, dit was goddelijk.

 

Jan snoof en kreunde, ik ga komen brulde hij, mag ik in je kontje spuiten? Ja Jan geef me je zaad gilde ik geef me je hete zaad. Als een wilde begon Jan nu te pompen, ik voelde hem verstijven en zijn lul nog verder opzwellen. Jaaaaaaaaa ik koooom brulde hij en ik voelde zijn hete zaad mijn darmen in spuiten, maar Jan verslapte nog niet en neukte in een rustiger tempo nog heel even door. Totaal bezeet en afgemat viel hij even later op me, ik kon geen kan op, maar was gelukkig, ik had genoten.

 

Jan rolde van me af en we lagen zwijgend naast elkaar uit te hijgen en bij te komen, plots ging de telefoon, shit, ik nam op het was Mike, waar zit slet, je bent te laat, ik vloog omhoog en rende naar de achterkamer, weer het voetje op de vensterbank en het slangetje met de balg omhoog. Goed zo zei Mike. Heb je nog geneukt vroeg hij gelijk. Ja zie ik, ik ben anaal geneukt.

Heeft hij je volgespoten vroeg Mike? Ja mijn kontje zit vol zaad van mijn buurman.

Mooi, omdraaien en pers het eruit op de vensterbank slet. Ik gehoorzaamde, wat kon ik anders, een beetje wankel stond ik met mijn kont tegen het raam en perste zo goed en zo kwaad als het ging het zaad van buurman Jan op de vensterbank.

En nu oplikken beval Mike streng!

 

Ik kon mijn oren niet geloven, zaad uit mijn konje oplikken? Dat wil ik niet antwoorde ik, dat zal je berouwen schreeuwde Mike, nu oplikken of je man krijgt vanavond de foto's en de video! Gedwee boog ik voorover en likte de eerste druppel zaad van de vensterbank, het smaakte verrassend, beetje bitterzoet, en toch ook zout, maar niet vies, ik likte door, en hoorde Mike lachen, goed zo sletje tot over een uur. Mijn god, dit zou een lange dag worden.

 

Terug in de slaapkamer was Jan zich aan het aankleden, met een rood hoofd vroeg hij knikkend naar de camera, dit blijft toch wel tussen ons? Ik glimlachte, en zei natuurlijk buurman, maar het kan zijn dat ik nog een keer voor het raam ga staan, en dan weet je hoe laat het is. Dus het is wel bevallen vroeg Jan, zeker buurman, dit gaan we zeker nog en keer overdoen. Ik was weer een ervaring rijker. En ook wel verbaast dat het helemaal geen pijn deed en ik zelfs klaargekomen was, ik schakelde de camera uit kleedde me aan en ging naar beneden. Jan ging snel naar huis.

 

Wordt vervolgt.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen