Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

De afspraak stond. Ik was in de richting van haar plaats gegaan. Het was een flink eind rijden. We hadden elkaar nog nooit gezien. Een ding was duidelijk, ik zou de baas zijn. Naomi, de meid waar het om ging, zou gehuld in een schooluniform van een ondeugend meisje klaar staan. Een ding stond natuurlijk centraal bij deze ontmoeten: sex. Alles draaide om dit geile spel. De smsjes waren de dagen er voor al erg prikkelend geweest.
Aangekomen op de plaats van afspraak constateerde ik dat ik ruim te vroeg was. Ik ging rustig wat muziek luisteren. Het zou nog een half uur duren voordat Naomi zou komen opdagen. Ik keek er al jaren naar uit. Dit was dan eindelijk het moment suprême. We hadden elkaar via internet leren kennen. De meid was een fan van mij als schrijver van erotische verhalen. Regelmatig dook er een verhaal op met deze meid in de hoofdrol sinds ik haar heb leren kennen.
De klok tikte in de richting van de afgesproken tijd. Ik vernam nog geen teken van haar. De klok tikte door, en door. Het was vijf minuten over tijd. Tien minuten. Toen het een kwartier na de afgesproken tijd was, smste ik de meid. Ik vroeg haar waar ze uithing en dat ik daar nu heen zou komen. Ze was niet op komen dagen, dus ze zou me nu moeten dienen als een geil slavinnetje. Mijn pik klopte al bij het idee dat ik de macht nu had tussen ons. Snel antwoordde ze waar ze was. De lekkere meid was de honden aan het trainen op haar school. Op de politieschool was ze dus en niet op de afspraak. Ik besloot er direct heen te gaan toen ik van haar kreeg te horen waar het te vinden was.
Ik parkeerde de auto op het terrein en keek even rond. Al snel hoorde ik flink wat geblaf. Mijn instinct zei dat ik daar op af zou moeten gaan. Daarom deed ik dat. Ik liep op het gebouw heen. Daar strekte een veld zich uit. Meerdere mensen waren met honden bezig. Ik zag de schoonheid gelijk staan. Ze stond aan de rand van het veld. Ik smste de meid dat ik haar zag. Ik zag ze speuren. Toen onze blikken elkaar troffen, gierde de adrenaline door me heen. Toch wilde ik kalm blijven. Ik wilde mijn macht niet uit handen geven. Daarom smste ik haar dat ze goed moest gaan luisteren. Bij elke keer dat ze niet zou gehoorzamen, zou het alleen maar erger worden.
De meid reageerde niet, maar ik zag ze knikken in mijn richting. Ik liep iets dichterbij en zei dat ze haar bh onder haar uniform vandaan moest halen. Ik zag ze vragend kijken. Via mijn telefoon liet ik haar weten dat ik niet veel geduld had. Onwennig keek ze wat om zich heen. Terwijl ze met de hond bezig was, zag ik ze wat sjorren onder haar kleding. Toen ik zag dat ze hem vast had, zei ik hem weg te werpen. Dat deed ze. Ik voelde mijn pik kloppen. Ze moest eens weten wat ik voor plannen had. Snel smste ik de mooie meid dat ze haar vingers door haar kutje moest laten glijden en ze vervolgens door de hond laten aflikken. Ondanks de afstand zag ik ze verbaasd in mijn richting kijken. Ze draaide met haar rug naar de andere cursisten toe. Daarom liep ik iets verder door. Ik had zo beter zicht op wat ze deed. Nu zag ik haar mooie ogen pas echt goed. Een kriebel ging door mijn onderbuik.
Ik zag hoe haar hand in haar broek gleed. Ze bleef me strak aankijken. Mijn pik zwelde op in mijn broek. Naomi ging even duidelijk op en neer met haar hand. Toen ze hem uit de broek van het uniform haalde, zag ik door de zon dat haar hand glinsterde van het vocht. Rustig bracht ze haar hand naar haar hond. De herdersachtige begon gelijk te likken. Zijn lange roze tong likte elke millimeter nauwkeurig. Naomi zag nog niet wat ik zag. De hond kreeg een stijve. Ik zag het roze lid onder zijn buik tevoorschijn komen. Ik wist gelijk wat ik nu ging smsen.
Naomi keek me met grote ogen aan. Lichtjes schudde ze nee. Mijn antwoord was alleen een knikje van ‘doen’. Ze moest wel. Ze keek misschien wel tien keer het veld rond. Toen ging ze zitten. Voorzichtig bracht ze haar hand, die ik het liefst om mijn pik zou voelen, naar de pik van de hond. Ze begon rustig te trekken. De hond bleef staan. Opmerkelijk genoeg maakte hij geen neukbewegingen. Naomi trok. Sneller en sneller ging ze. Ik smste dat ze met haar andere hand zichzelf moest vingeren. Nu maakte het haar niets meer uit. Ze had niet door dat sommige andere mensen naar dit geile sletje zaten te kijken. Het sletje dat ik in mijn macht had.
Naomi was in extase. Ik zag dat ze ging komen. Net als de hond. Ze trok nu nog sneller aan het stijve geslacht van de reu. Haar hand ging in haar broek ook sneller op en neer. Toen smste ik de laatste opdracht voor dit moment. Even keek ze me aan. Ze was nu toch zo geil dat ze hem gelijk uitvoerde. De zoom van haar broek liet ze wat zakken. De hond die toch al dicht bij haar kutje was, rook het vochtige doosje van de geile meid. Hij begon gelijk te likken. Naomi wist niet waar ze het had. Enkele mannen verder zag ik nog steeds stiekem gluren terwijl zij fatsoenlijk met de andere honden bezig waren. Naomi ging komen, door het gelik van de hond. De hond begon ook te spuiten. Dat was net op het moment dat Naomi kwam. Het hondensperma kwakte in het gras. Naomi lag er uitgeput bij. De hond kwispelde.
Eenmaal klaar met de hond wenkte ik Naomi. Ze leverde de hond af en zei dat ze snel door moest naar een les. Ik gebood haar dat die les niet door zou gaan. Ze had haar afspraak niet nagekomen en dus moest ze mee. Ze wilde me tegenspreken maar besefte dat het alleen maar nog vernederende dingen zou inhouden. Ik zei Naomi in te stappen in de auto met haar uniform nog aan. We zouden naar de stad rijden voor een geile outfit. Ze gehoorzaamde en stapte de auto in. In de auto begon de meid over mijn been te strelen. Ik vond het super lekker, maar besefte dat de meid nu niet gehoorzaam was. Ik legde haar hand weg en zei dat ik dat niet had gezegd.
In de stad aangekomen zochten we eerst wat kleding uit bij de H&M. Ik had een ultrakort rokje met ruitjes motief en een witte blouse. Ook had ik nog een setje zwarte lingerie uitgezocht. Naomi en ik gingen naar het pashokje. Ik sneakte mee naar binnen. Naomi deed haar uniform uit. Haar geile lichaam was nu alleen nog gehuld in een zwart doorzichtig stringetje. Zonder te vragen rolde ik die van haar heupen. Ik duwde haar met haar platte buik tegen de muur en kwam achter haar staan. Mijn vingers gleden door haar kleddernatte kutje. Even sopte ik er een paar keer in. Toen bracht ik mijn vingers naar haar kontje. Met een vinger in haar kontje en eentje in haar kutje ging ik op en neer. Naomi wilde kreunen. Snel haalde ik mijn vingers uit haar kutje en kontje en toverde mijn harde pik tevoorschijn. Ik spuugde een flinke klodder op haar kontje en zette mijn eikel er tegen. Mijn bruine pik schoof moeizaam in het nauwe gaatje. Ik drukte door tot mijn ballen tegen de meid aan zaten. Die was buiten adem. Ik begon haar in haar pijnlijke kontje te neuken. Tien keer ging ik er diep in, toen haalde ik hem er helemaal uit. Naomi leek opgelucht. Ik beviel haar te knielen en mijn pik schoon te likken. Naomi bracht haar tong naar mijn pik en likte zorgvuldig aan mijn leuter. Het was heerlijk.
Toen hij weer lekker gelikt was, zei ik Naomi haar kutje te drogen met het slipje dat ze aan het hangertje had hangen. Ze keek me aan. Ik zei hem langs haar kutje en kontje te halen. Dat deed ze. Zo moest ze hem terughangen. Het jurkje en de blouse kochten we.
Naomi moest nu op het toilet van de V&D zich omkleden. Ze mocht alleen het rokje en de blouse aan. Ze keek me aan. Haar ogen vroegen me of ze ondergoed aan mocht. Nee. Ik pakte haar bij haar arm en zei dat ze wel een beetje vlug moest zijn.
Nog geen drie minuten laten stond ze naast me. Je zag menig man kijken. Ik voelde onder haar rokje. Inderdaad, alleen een kleddernat kutje. We moesten de roltrappen af. Iedereen onder kon zo onder haar rokje kijken. Ik zei haar het blouseje nog wat verder open te knopen. Dat deed ze. De aanzet van haar borsten was nu overduidelijk. Daarbij dat korte rokje opgeteld en je weet wat voor geile stoot er liep!
Ik nam haar mee naar de volgende opdracht. We liepen een schoenen winkel in. Wat we nodig hadden vonden we gelijk. Een mooi paar zwarte laarzen tot aan de knie. De hakjes waren zoals je ze alleen nog maar in pornofilms ziet, zo geil. Ik zei dat ze die mocht passen. De verkoopster kwam voor haar zitten. Die keek nu recht tegen het geschoren, natte kutje van Naomi aan. De vrouw kreeg een rode kleur. Toch keek ze telkens. Mijn pik was weer hard. Ik wist dat Naomi klaar was voor de laatste opdracht. Daarom kochten we de laarzen, waar we spontaan een grote korting op kregen.
We stapten in de auto en ik reed naar de rand van de stad. Daar parkeerde ik de auto. Ik zei Naomi uitdagend te dansen rondom de auto. Ze stapte uit en dartelde wat onwennig om de auto. Ze plaagde een beetje door met de zoom van haar rokje te spelen. Toen stapte ik uit. Ik haalde mijn harde pik uit mijn broek en ging op de motorkap hangen. Naomi schoof zonder te vragen haar kutje om mijn leuter. Een tik op haar billen volgde.
Ik ontdeed haar van haar blouse in een ruk. Terwijl ik haar nu flink in haar natte kutje neukte, speelde ik met haar geile tepeltjes. Wat was dit heerlijk. Haar kutje droop gewoon van het vocht. Ik bracht nu twee vingers in haar kontje en neukte nu beide gaatjes. Naomi kreunde.
Ik tilde de geile meid van me af en liet haar voorover over de zwarte motorkap bukken. Mijn pik schoof ik in haar kutje. Haar ene hand bracht ik naar haar kontje. Terwijl ik haar nu keihard neukte, moest ze haar kontje met twee vingers penetreren. Dit zag er zo geil uit! Ik voelde al dat ik ging komen. Toch wilde ik nog niet. Daarom haalde ik mijn pik uit haar kutje en zette hem weer tegen het gaatje waar ik eerder die dag als eerste naar binnen was gegaan. De meid kreunde en kermde van genot en van de pijn. Toen mijn hele leuter in dit lekkere ding zat, begon ik te stoten. Harder en harder. Ik wilde nu gewoon komen. Ik hield haar bij haar heupen. Ik neukte me klaar. Heerlijk kwam ik in haar kontje. Mijn sperma werd diep haar darmen in gespoten. Dat was super!
Ik gaf Naomi alleen haar laarzen, haar jas van het uniform en de broek van het uniform. Zo stapte ze in. Toen ik haar weer had afgezet bij de school, sloten we het af met een geile tongzoen. We wisten dat dit voor herhaling vatbaar was. Naomi liep wat ongemakkelijk weg. Tijdens het wegrijden zag ik hoe ze meerdere malen aan haar kontje voelde. Ik wist dat het sperma nu zo in haar uniform zou lopen.
Reacties/MSN: frans1984 [at] live.nl

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen