Gebruikerswaardering: 2 / 5

Ster actiefSter actiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Soms zit het mee in het leven en soms zit het ook enorm tegen. Nou, ik wil jullie vertellen over die ene keer dat het mij tegen zat. Die ene keer dat ik door jongens ben verkracht. Ik ben zelf ook een jongen en ik kan erg goed met de dames overweg en er zijn een aantal mannen die het daar niet mee eens zijn, of liever gezegd, ze kunnen er helemaal niet mee overweg. Ze zijn jaloers op mij en hebben mij het flink betaald gezet. Ik was een dag aan het winkelen. Ik had net mijn loon gehad en tot mijn verrassing zat er een flinke bonus bij. Nou, die bonus wildei k graag gebruiken voor mijzelf en er lekker leuke dingen van te kopen. Ik was vrij laat in de stad en op een gegeven moment gingen de winkels dicht. Ik had niets gekocht nog maar zou dat gewoon de volgende dag doen. Ik wist al wat ik hebben wilde dus dat was geen enkel probleem. Ik was gewoon mijn ding aan het doen, toen ik dus die jongens zag. Ik wist dat ze een hekel aan mij hadden. Het winkelcentrum was al helemaal verlaten en we leken op dat moment even helemaal alleen op de wereld te zijn. Dat kleine groepje. Ik rende weg en wist ze, zo dacht ik, af te schudden. Een beetje buiten adem, toen rookte ik nog, stond ik in een steeg waar een paar winkels waren op adem te komen en sloot ik even mijn ogen om het voorval te vergeten. Ik wist gewoon dat ze achter mij aan zaten en mij wilde pakken op wat voor manier dan ook, omdat ze dat mij min of meer verteld hadden de laatste keer dat ik ze zag. Ik was niet zo blij ermee, maar ja, ik moest dan maar rennen want tegen deze vier mannen was ik niet opgewassen.
Ze waren minimaal een kop groter dan mij en ook minimaal een keer zo breed en ik wilde niet in hun handen vallen en hun vuisten tegen mijn gezicht voelen rammen. Was dat maar het enigste wat ze wilden doen met mij. Ik deed mijn ogen weer open en wilde weglopen, maar werd tegengehouden door een stel stevige handen. Ik wist meteen wat er aan de hand was en ik sloot mijn ogen maar weer, waarna ik meteen een stomp in mijn maag kreeg. Ik probeerde te ademen maar ik was als versteend. Alle lucht was uit mijn lichaam geslagen en ik voelde hoe ze mij op de grond gooiden. Ik vocht in eerste instantie wel maar mijn handen werden tegen de grond gedrukt en ook mijn benen werden in bedwang gehouden. Ineens voelde ik hoe mijn broek van mijn reet werd getrokken. Ik was helemaal buiten zinnen van angst maar kon mij niet verzetten. Ik werd in een donker gedeelte van de steeg getrokken en voelde hoe ik op mijn buik lag ineens. Het ging allemaal enorm snel en ik kon niet echt peilen wat er gaande was..
Tot ik een dikke vinger in mijn reet voelde boren. Ik schreeuwde het uit van de pijn want ik had nog nooit iets in mijn kont gekregen, naast de zetpillen van vroeger toen ik ziek was na. Ik was helemaal buiten zinnen en opgelucht toen de vinger niet meer in mijn kont aan het roeren was. Ineens hoorde ik iemand spugen en daarna drukte iets wat aan het kloppen was en aardig zacht leek, tegen mijn anus aan. Het was een eikel en die boorde als een echte drilboor bij mij naar binnen. Ze hadden gewoon op één van die lullen gespuugd met zijn drieën en toen werd ik dus keihard in mijn kont geneukt. Ook al zou ik het lekker hebben gevonden, want het voelde op zich best aangenaam na een paar lange stoten, ik kon er niet van genieten want het was volledig tegen mijn wil in, maar dat was allang duidelijk lijkt mij.
Ik merkte ineens dat die jongens meer wilden. Ik voelde het gewoon aan. Mijn neus werd dichtgeknepen en ik opende mijn mond om te ademen. Ineens gleed er een enorme pik in mijn mond en elke keer dat ik niet zoog, kreeg ik een knal op mijn ribben. Ik zoog dus met de tranen in mijn ogen en heb op die manier drie lullen klaar gezogen. Ik ben compleet vernederd en ik wilde nooit meer zoiets meemaken. Als afsluiting werd mijn kont ook nog eens volgespoten en ik huilde hard, toen ze mij daar achterlieten met een bek vol zaad en een bloedende kont, waar ook sperma uit droop. Ik wist mijzelf weer te vermannen en trok mijn kleren aan. Ik was echt nog nooit zo vernederd en ik wilde wraak. Ik besloot om iets te doen waardoor ze mij misschien weer zouden pakken maar dat kon mij niets schelen, ik was door het dolle heen. Ik was naar één van hun huizen gegaan, nadat ik ze hat gelokaliseerd met zijn allen in een kroeg waar ze vaak zaten. Het leek erop dat ze voorlopig nog niet naar huis zouden gaan.
Nu komt het positieve gedeelte van mijn verhaal, althans, voor mij. Ik ging dus naar één van hun huizen en belde aan. Een bloedmooie vrouw deed open en vroeg of ik haar helpen kon. Zonder te aarzelen drukte ik haar naar binnen met mijn hand op haar mond en liet ik mijn hand in haar slipje glijden. Ze was meteen nat, dat voelde ik. Ze trok mijn hand van haar mond en wilde schreeuwen maar ik sloeg haar hard in haar gezicht en gooide haar op de vloer in de gang. Ik trok alle kleren van haar botergeile lijf en haalde mijn pik uit mijn broek en klom op haar rug omdat ik haar op de buik had neergegooid.
Ik rukte mij even af tot ik op volle kracht was en naaide haar droog in haar reet. Ik trok haar billen uit elkaar en wilde eerst op haar anus spugen maar ik was zo boos dat ik gewoon mijn pik diep in haar droge reet ramde. De vrouw slaakte een geluidloze gil en ze liet de tranen over haar wangen rollen. Ik trok haar aan de haren naar achteren en neukte haar harder en dwong haar te smeken dat ik op zou houden, waarna ik natuurlijk nog een tandje hoger ging en ik haar harder neukte. Nu trok ik mijn lul uit haar kont en pakte haar kutje. Dat was een heel erg lekker kutje, dat mag gezegd worden. Ik neukte haar lekker hard en zag dat lekkere zitvlees meetrillen bij iedere stoot. Ik was haar zo lekker aan het neuken dat ik bijna vergat dat haar man natuurlijk ieder moment thuis zou kunnen komen. Ik spoot haar kutje helemaal vol en daarna was mijn pik nog steeds hard. Ik trok mij in haar gezicht af. Ik had haar haren nog vast en trok haar omhoog en sloeg haar in haar gezicht en dwong haar om mij lekker af te rukken.
Ze deed het met uiteraard veel tegenzin en ik spoot een tweede lading zaad in haar gezicht. Ik keek haar strak aan en vertelde haar dat het de schuld van haar eigen man was. Dat hij mij had gesmeekt om zijn vrouw te neuken omdat ze een overspelige snol was. Daarna gooide ik haar tegen de grond en liet ik haar huilend achter. Ik ben meteen de stad uitgevlucht en ben tot op de dag van vandaag nog steeds op de vlucht voor die mannen maar weet ook dat ze geen actie zullen ondernemen richting de politie, omdat hun mij namelijk hebben verkracht.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen