Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Het was een reguliere zaterdagavond. Yvonne had samen met haar vrienden weer genoeg op in het discotheek waar ze altijd kwamen. Het waren niet echt lieverdjes. De groep, die allen tussen de 19 en 26 waren, zocht regelmatig de confrontatie met mensen die een donkere huid hebben. Het zielige hieraan was, dat ze zo laf waren om met meerderen op één persoon te gaan. Deze groep Lonsdale-jongeren voelden zich dan stoer. Ze vonden dat Nederland van hun was.
Vanavond had de groep weer flink moeilijk gedaan tegen een donkere man. Hij stond gewoon aan de bar. De groep had hem omsingeld en dingen tegen de man gezegd die flink kwetsend waren. Yvonne had lekker meegedaan. In haar bomberjack en haar strakke jeans voelde ze zich helemaal top. Haar kisten had ze volgens vele vierentwintig uur per dag aan. Haar haren waren vet van de gel waarmee ze haar haren strak achterover in een staart had gekamd. Verder viel de vele make-up op. Ook had ze op haar jas een Nederlands vlaggetje genaaid. De meid had een slank lichaam en een volle D cup. Haar kontje was niet zo bol. Daar baalde ze zelf best wel erg van. Gelukkig vonden de jongens het niet erg. Het leek wel of die alleen keken naar haar tieten. Yvonne accentueerde deze dan ook graag met haar kleding.
Yvonne had de avond verder gewoon veel gedronken. Dat was gewoonlijk. Ze dronk altijd bacardi-cola’s. Deze baco’s gingen er als water in. Helaas was het resultaat niet zoals bij water. Yvonne ging dan meestal ook best dronken naar huis. Deze keer was het niet anders. Ze fietste altijd eerst een deel met twee gasten mee. Als die naar rechts gingen richting hun huis, moest Yvonne nog tien minuutjes door. Door de alcohol merkte ze dat niet. Menig keer had ze de jongens ook doei gezegd door een lekkere tongzoen. Als ze vroeg naar huis gingen, gebeurde het nog wel eens dat ze achter de bebossing bij de vertakking van de weg flink werd geneukt. De sandwich in de zomer was daarvan nog steeds het hoogtepunt. Ook al hadden alle drie een relatie, bleven ze gewoon deze dingen doen.
Deze keer was er echter alleen fut voor een geile tongzoen. Die deden ze dan wel met zijn drieën. Dat was een soort van traditie. Yvonne ging daarna alleen verder.
Ze was nog maar net aan het fietsen, toen er twee donkere gedaantes het fietspad op stapten. Ze herkende het postuur van de ene man gelijk, dat was namelijk de man die ze vanavond hadden weggejaagd. Met de groep voelde de meid zich altijd erg zeker. Nu scheet ze bijna in haar strakke jeans. Ze wilde niet laf zijn en fietste de mannen tegemoet. Die weken echter niet uit. Twee grote negers stonden nu voor haar.
De man zei gelijk dat het nu anders was, zonder haar vriendjes om haar heen. Yvonne voelde zich bang. De andere man zei dat ze een manier hadden om te zorgen dat ze nooit meer zich zo zou uitlaten over mensen met een andere kleur. Yvonne was nu bang dat ze in elkaar geslagen zou worden. Van de andere kant voelde ze zich op een of andere manier rustig. De mannen straalden niets van geweld uit.
De ene man legde een arm om haar heen en vroeg haar even mee te lopen. Dat stukje was slechts de bebossing om. Yvonne moest afstappen. De twee donkere mannen kwamen nu dicht tegen haar aan staan. De ene fluisterde geil in haar oor dat ze na dit avontuurtje waarschijnlijk geen ielig blank lulletje zou willen. Terwijl Yvonne wist dat ze zo zonder dat ze het wilde geneukt zou gaan worden, voelde ze haar kutje gewoon kleddernat worden. Het ras dat ze zo haatte, maakte haar nu ontzettend opgewonden. Met een hese stem vroeg ze de mannen om haar te neuken.
Haar handen werden vast gepakt. Ze had niet gemerkt dat de twee negers hun broeken al hadden geopend. Haar handen voelden ineens twee enorme pikken. Deze exemplaren waren erg groot. Ze trok ze, zonder dat haar handen deze konden omvatten. Zo groot was ze zelf niet. Ze had nu twee keiharde negerpikken in haar hand, en het voelde heerlijk. Zo groot had ze ze nog nooit gezien. Yvonne genoot ervan. Ze zakte vrijwillig door haar knieën en begon ze voorzichtig te pijpen. Beide pikken waren zo groot dat ze alleen de eikels maar naar binnen kreeg.
De mannen kleden Yvonne uit. In het maanlicht was ze erg bleek in vergelijking met de donkere mannen om haar. Haar roze tepels van haar cup D stonden hard. Ze voelde gelijk een tong om deze gevoelige knopjes cirkelen. Ook voelde ze een grote hand op haar geschoren kutje. Een grote vinger sopte naar binnen. De man zei gelijk naar de andere dat dit sletje wel enorm geil was geworden van deze twee kerels.
De ene man kwam achter haar staan. Hij drukte zijn grote pik zo bij het meisje naar binnen. Yvonne had nog nooit zoiets machtigs in haar gevoeld. Zijn grote handen omvatten haar heupen en hij begon ritmisch te stoten. Ze vond het zalig. Ondertussen trok en likte ze de pik van zijn vriend. Dit was pas sex, dacht ze bij zichzelf. Hij neukte haar hard. Ze voelde hoe haar kutje om zijn pik zat. Hij vulde haar echt helemaal.
De andere man wilde ook. Daarom haalde hij zijn pi uit haar mond en wisselde met de andere man. Weer een megapik in haar soppende gaatje. Deze man neukte warempel nog harder. Hij stopte ook zonder pardon twee vingers in haar kontje. Die rekte makkelijk mee. Yvonne voelde hem al aankomen.
Niet veel later ging de man die ze aan het pijpen was, op de grond zitten. Yvonne nam plaats boven hem. Ze liet haar natte kutje zo om zijn geweldige neuklans glijden. Hij voelde haar harde tepels van haar majestueuze borsten tegen zijn borstkas. Rustig begon hij haar te naaien. Yvonne voelde nu ook wat de andere deed. Die zette zijn eikel tegen haar kontje. Zonder enig pardon schoof hij zijn pik in een nu erg pijnlijk kontje van Yvonne. De twee begonnen altijd het tempo op te voeren. Ze werd gek van geilheid en genot.
De twee mannen konden zich niet meer inhouden. Zonder te vragen trokken ze hun pikken uit het blanke lijfje van Yvonne. Het sletje werd op haar knieën geduwd en haar mondje werd opengesperd. Ze sloot haar ogen. Een flinke lading sperma kwam gelijk al deels in haar mondje, deels in haar gezicht. Snel kwam ook een tweede lading. Haar oogleden en neus werden nu ook besmeurd met het mannelijke zaad. Yvonne zat nu als een geil pornosletje op de grond.
De mannen vroegen haar of ze nu anders dacht over hun. Yvonne keek ze met grote ogen aan. Ze zei dat ze haar ideologie gelijk zou verbannen. Sindsdien komt de meid regelmatig over de vloer bij de mensen die ze eerst niet kon uitstaan. Je weet wel wat ze doet daar!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen