Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Dit is deel 2 van "Stiekem gluren en dan geil samen cammen!"

Ze bewoog hem in en uit haar kont en het gevoel werd lekkerder en lekkerder. Ze wreef over haar heerlijke klitje en voelde dat ze klaar ging komen. Nu al. Het maakte haar niet uit, ze was zo botergeil geworden dat ze gewoon klaar moest komen. Al haar zorgen van enkele minuten geleden waren helemaal verdwenen en ze was gericht op het zien spuiten van die harde pik voor haar. Strongcock trok zich nu sneller af dan voorheen. Zijn voorhuid werd ver naar beneden getrokken. Nu rukte hij langzaam met zijn voorhuid strak naar achteren en de pik spande zich duidelijk meer aan. Schokkend schoot het zaad uit zijn lul en kwam op de man zijn buik en ballen terecht. Via zijn ballen stroomde het tussen zijn billen en werd zijn hand vies van het zaad.

 

Hij trok zijn vinger terug uit zijn kontje en likte zijn hand helemaal schoon. Een klein beetje poep was duidelijk zichtbaar op het eerste kootje van zijn vinger. Hij zoog er hard aan en likte over zijn nagel. De poep was er nu af. Strongcock was gewoon een hele gore kerel. Dat boeide Lekker helemaal niet. Ze was heerlijk op zijn pik klaargekomen en wilde nog meer.

Maar Strongcock ging offline. Lekker baalde flink. Ze had zich zo verheugd op meerdere orgasmen en misschien wel een lekkere date met Strongcock. Helaas zat het er niet in. Ze rende gauw met de verrekijker in haar handen naar het raam en zocht naar hem, maar tevergeefs.

 

Alle lichten waren uit in zijn appartement. Hij was gevlucht naar een andere kamer waarschijnlijk. Ze voelde zich een beetje gebruikt en dat maakte haar wel geil. Ze was lekker genruikt voor de cam om en man te laten spuiten. Ze ging op bed liggen en bevredigde zichzelf met de dildo in haar kutje, terwijl ze fantaseerde over Stroncock die haar aan het volpompen was. Ze genoot van de fantasie en kwam meerdere keren heftig klaar. Gelukkig had ze een handdoekje onder haar billen gelegd, want anders had ze nu het bed nog moten verschonen en het was al drie uur in de nacht. Ze kon nu heerlijk rustig gaan slapen.

 

Ze had Strongcock de komende vier nachten nog geprobeerd te zien via de verrekijker en via de cam, maar hij was gewoon niet te vinden. Helaas. Ze was in ieder geval die avond dat ze zich zo depressief had gevoeld, geholpen door een lieve, geile man met een heftig gespierde lul die flink voor haar had gespoten. Ze had bijna zijn sperma kunnen proeven, zo geil had ze het schouwspel gevonden.

Een paar dagen later heeft ze Strongcock weer voor de cam gekregen. Hij zat daar, met zijn gezicht en wilde gewoon met haar praten, haar lekker leren kennen en misschien wel een keertje met haar uitgaan, als het tenminste verder ook zou klikken.

En dat deed het dus ook. De weken die daarop volgden waren gewoon heerlijk en ze waren echt verliefd op elkaar geworden. Hun relatie zou nog enkele maanden duren, maar om ??n of andere reden begonnen ze uit elkaar te groeien en dus was het beter om maar van elkaar af te gaan.

 

Maar in ieder geval had ze een lekkere relatie gehad, die haar uit een diep, diep dal had gehaald. En daar was ze Strongcock dus eeuwig dankbaar voor, ook al wist hij niet wat hij eigenlijk allemaal voor haar had betekend.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen