Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Het duurde niet lang meer voordat de examens er aan kwamen. Ik was al twee keer blijven zitten en wat met mijn ruim achttien jaar ook de oudste van onze HAVO. Ik stond er niet al te best voor. Voor wiskundemoest ik het examen wel goed maken, anders zou de kans op zakken erg groot zijn. Gezien ik niet de beste in dit vak was, vroeg ik mijn leerkracht om extra werk. Na een paar weken met extra werk, lukte het nog steeds niet veel beter. Daarom vroeg ik of hij geen bijles tegen betaling wilde geven. De man, die volgens mij nog maar half in de dertig is, sprak er zijn twijfel over uit. Hij kon dat namelijk niet op school doen, omdat hij daar niet mocht bijklussen voor zijn eigen portemonnee. Na even aarzelen ging de goede man toch akkoord. Hij zei alleen dat hij niet veel tijd had. Daarom besloten we die dag na school gelijk te beginnen. Hij woonde immer vlak bij school. Ik zou na school met hem mee gaan.
De hele dag liep ik me al druk te maken hierover. Ik was achttien jaar en volgens mij geilde bijna de hele school op me. Ik moet zeggen dat ik mezelf ook niet onaantrekkelijk vind. Toch vind ik dat er knappere meisjes zijn. Ik ben zelf bijna 1.80, wat ik te groot vind, en heb lang blond haar. Volgens mij zijn de meeste gewoon geïnteresseerd in mijn voorgeven, want die is flink. Ik heb een slank lichaam waardoor mijn C85 helemaal goed opvalt. Mijn taille is dus slank en mijn kontje aardig rond. Meestal draag ik leuke modieuze kleding. Geen saaie degelijke zooi, maar kleren waar de jongens ook plezier aan hebben. Regelmatig ben ik dan ook te zien in een jurkje of met een rok. Mijn topjes of blouses hebben altijd wel redelijk wat inkijk. Ik merk dat sommige leerkrachten ook als ik een vraag heb, meer in mijn inkijk kijken, dan in mijn schrift. Erg vind ik het allemaal niet. Die aandacht is best leuk. Alleen nu ging ik met een leerkracht mee naar huis. Ik zag al voor me hoe iedereen hierover ging roddelen!
Het eind van de dag was toch eerder aangebroken dan ik dacht. Ik meldde me bij het lokaal van mijn wiskundeleraar en zei dat ik er klaar voor was. Hij moest nog wat kleine dingetjes opruimen, waardoor ik iets meer lucht kreeg. Hierdoor zouden de meeste leerlingen al weg zijn als wij zouden vertrekken.
Toen we na tien minuutjes de school verlieten, waren er geen leerlingen te bekennen. We fietsten al pratend richting zijn huis. Ik voelde me erg op mijn gemak. We waren eerder bij zijn huis dan ik had gedacht.
Hij opende de deur. Het rijtjeshuis zag er netjes uit. We deden onze jassen uit. Hij pakte een briefje wat er lag. Ik las, stiekem, mee en zag dat hij even op de knop van de afstandbediening moest drukken. Nietsvermoedend deed ik dat al voor hem. Hij keek me even aan en zei dat hij niet wist waar dat van was. We lieten het maar voor wat het was.
Hij opende de deur van de huiskamer. We hadden al wel gezien dat de vitrages dicht waren, maar dit hadden we niet verwacht. Een meid zat bloot op haar handen en knieën. Ik wist niet wat ik zag. Een roze butplug zat in haar kontje, terwijl een zoemende vibrator diep in haar geschoren kutje zat. Mijn leraar wist niet waar hij het had. Hij maakte aanstalten om het te stoppen, maar ik vond het wel geil. Mijn kutje werd er erg nat van. Ik pakte daarom zijn hand en leidde deze onder mijn rokje. Ik duwde zijn hand vol mijn slipje. Mijn stringetje werd al nat. Toen was het ijs gebroken. Hij begon lekker aan mijn kutje te zitten. Toen ik een kreun losliet, reageerde de vrouw op de grond. Ze keek om en vond het duidelijk niet leuk dat hij aan mijn kutje zat. Gelukkig keek ze al snel anders. Hij stamelde dat ik bijles zou krijgen richting haar. De dame stond op. Ik bewonderde haar mooie borsten en haar kale kutje. Ze had haar vibrator uit haar kutje gehaald en daarmee kwam ze op mij af. Streng zei ze me dat ik die maar eens moest likken. Daarbij duwde ze het trillende geval in mijn mond. Ik probeerde een beetje te pijpen, maar dat ging nauwelijks.
De vrouw trok me daarom mee en rukte wild mijn kleren van mijn lijf. Ik schaamde me een beetje toen ik zo naakt in de huiskamer van mijn leerkracht stond. Mijn kutje had wat haartjes. De dame duwde me in een fauteuil. Ze pakte touw er bij. Ik schrok even. De meid bond mijn armen vast achter de grote stoel. Mijn enkels bond ze ook vast. Hierdoor was ik duidelijk te bezichtigen. Mijn kutje was nat en duidelijk zichtbaar voor mijn wiskundeleerkracht.
De vrouw haalde nu de butplug uit haar kontje en kwam ermee naar mij. Ze duwde het ding in mijn aarsje. Dat was echt pijnlijk. Ik had nog nooit iets in dat gaatje gehad. Nu werd er zonder pardon een hele butplug in geduwd. Vervolgens pakte ze de nog steeds zoemende vibo en deed die in mijn kut. Ondanks dat het vernederend was om vast te zitten, was het super geil. Mijn kutje droop van het vocht.
Nu zat ik daar. Ze haalde mijn wiskundeleerkracht erbij en haalde zijn pik uit zijn broek Terwijl de vibo mijn kutje bewerkte, begon zij hem voor mijn neus af te trekken. Zijn ballen waren geschoren. Het zag er erg geil uit. De meid trok hem snel af. Daarbij duwde ze een vinger in zijn kont. Hij begon te schokken. Grommend spoot hij zijn zaad over mijn tieten en over mij buik. Het gleed zo langzaam naar beneden. Zijn pik was al snel slap.
De meid ging nu naast hem zitten en draaide hem een kwartslag. Ze begon hem geil en snel te pijpen voor mijn neus. Oh, met die vibo in mijn kutje voelde ik dat ik zo ging komen. Terwijl de meid zijn pik weer stijf pijpte, kwam ik kreunend klaar. Wat was dit lekker. De vibo ging gewoon door. Ik voelde hierdoor de butplug ook erg goed zitten.
Dit bizarre stel ging door. Zijn pik stond nu weer stijf en dat is wat ze wilde. Ze stond op en bukte voorover, over mij. Ze kreunde dat ze zijn pik in haar aarsje wilde. Daarbij trok ze zijn pik naar dat gaatje toe. Terwijl hij haar in haar kontje begon te neuken, kwam ik gillend nu voor de tweede keer. Ik zat vast gebonden en bleef zo maar komen. Het was wel een heel geil en onverwacht spel.
Mijn leerkracht ramde elke keer hard in haar kontje. Ik voelde haar lekker borsten tegen me aan komen. Hij neukte dat vrouwtje wel heel hard.
Al snel begon hij aan te geven dat hij ging komen. De meid wilde blijkbaar dat hij zijn zaad nu in haar kontje zou spuiten. Ze trok hem stevig tegen haar aan toen hij begon te kreunen dat hij kwam. Grommend spoot hij haar kontje vol. Hij kromde zich voorover over haar heen. Ze zoenden even geil met hun tongen alvorens hij zijn pik uit haar kontje haalde.
De meid zei dat me dat ik dat moest proeven en ze klom op de stoel. Ze duwde haar bips tegen me aan en beval me al het sperma op te likken. Mijn tong ging voorzichtig over haar sterretje. De meid leek het sperma er wel uit te persen.
Eerst het sperma over me heen en nu dit op deze manier oplikken, dit was wel heel bizar. Terwijl ik de laatste druppels op likte, kwam ik weer heftig klaar. Toen ging ze van me af. Ze gaf me een handdoek en zei dat ik me kon schoonmaken.
Bijles was komen te vervallen, maar morgen zou het wel doorgaan. Dan zou zij later thuis zijn. Wie weet had ze dan weer een bizar spel in gedachte. Je kunt nu wel raden wie mijn favoriete leekracht is!Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen