Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

et was een saaie regenachtige avond. Priscilla, een mooie blondine van voor in de twintig, surfte wat verveeld door het digitale web heen. Haar ogen zagen veel naakt. Ondanks haar verveelde houding raakte ze toch steeds geiler. Haar slanke lichaam gloeide in haar werkkleding. Daarom trok ze alles uit, om vervolgens haar ochtendjas aan te doen. Het satijnen stofje voelde heerlijk om haar lijf. Haar tepels priemde tegen het zachte gewaad. In de spiegeling van haar computer zag ze haar tepels duidelijk door de stof heen.
Priscilla kreeg nu echt zin in iets spannends. Ze ging verschillende advertentiesites langs, om te kijken wat daar stond. Ze was gewoon op zoek naar spannende berichtjes. Af en toe kwam er nog wel een filmpje voorbij. Haar ene hand was voor de muis. Haar andere hand zat nu rustig te strelen op haar gevoelige plekje tussen haar benen.
Ineens vielen de ogen van Priscilla op een berichtje neer. Opgewonden las ze het berichtje. Een groenteboer vroeg meisjes om aan de slag te gaan met zijn verkoopwaar. Priscilla had snel door dat dit geen advertentie was waarmee de man een nieuwe verkoopster zocht. Dan had deze wel op een ander soort site gestaan. Priscilla sloot haar ogen en zag het al voor zich. Heerlijk droomde ze weg bij het denken aan hoe groot een courgette kon zijn en wat ze met winterpenen kon doen. Ook een prei kon een hele andere functie hebben. Haar kutje droop van het vocht. Priscilla wreef nu in hoog tempo over haar gevoelige clitoris. Ze was zo geil als boter.
Nadat ze heerlijk was klaargekomen, ging ze de man een reactie sturen. Zoiets had ze nog nooit gedaan, maar deze bizarre opdracht leek haar wel wat. Haar orgasme van net was heftiger dan de meeste, dus het moest wel wat zijn. Ze mailde hem har nummer.
Eén uur later ging haar telefoon. Het was al laat en dus keek ze op. Haar geile stemming was nog steeds aanwezig en betekende dat ze hoopte dat het de groenteboer zou zijn. Een warme mannenstem bevestigde haar hoop. Ze vertelde wat ze in gedachte had. De man zei haar dat dit veelal overeen kwam met zijn fantasie. Hij had alleen nog één extraatje, maar dat zou hij daar pas zeggen. Dat mocht ze ook weigeren had de man gezegd. De twee spraken al voor de volgende zaterdag af.
Priscilla hing op en haar gedachten gingen alleen nog maar uit naar dat extraatje. Wat zou dat zijn, vroeg ze zich hard op af. Haar kutje werd weer kleddernat. Vingerend kwam Priscilla fantaserend over dat extraatje klaar.
De zaterdag brak sneller aan dan gedacht. Ze trok een strakke jeans aan en een zwart spaghettihemdje. Een bh deed ze niet aan. Haar D-cup was stevig en te mooi om te verbergen in een bh. Dat haar harde tepels zichtbaar waren voor iedereen, boeide Priscilla niet. Een kanten boxer was de keuze voor de onderkant.
Geil als ze was ging ze op pad. Het Zeeuwse dorp waar ze hadden afgesproken, had ze snel bereikt. De boerderij van de man, had ze ook makkelijk gevonden. Gespannen stond ze voor de deur. Ze wist niet eens hoe hij er uit zag, en ze had de kriebels over het hele gebeuren.
Een verzorgde man in een blauwe overal deed open. Hij oogde net zo vriendelijk als dat zijn stem klonk aan de telefoon. Priscilla voelde zich gelijk op haar gemak.
Binnen nam de man haar mee naar de schuur. Ze mocht drie dingen uitkiezen. Priscilla zag alle groentes en fruit. Na enig rondspeuren koos ze voor een prei, een flinke winterpeen en een de dikste courgette. De groenteboer nam de drie stukken en ging ze wassen. Priscilla liep heupwiegend achter hem aan. Ze nam plaats op de keukentafel. Toen hij omkeek, was haar jeans al uit. Haar blanke benen spreidde zich voor hem. Hij gaf de prei aan. Geil liet ze het witte gedeelte langs haar borsten gaan. Haar tepels werden hard, waarop ze het truitje gelijk verwijderde. De prei gleed langzaam naar beneden. De groenteboer stond te genieten. Hij zag de prei glijden over de sexy boxer van zijn ‘speeltje’. Ze lag nu met de prei over haar kutje te strelen.
Niet veel later lag haar boxer op de grond. Met de kleine haartje op het witte uit eind van de prei bespeelde ze haar klit. Gillend kwam ze klaar door dit extreme gevoel. Haar kutje glinsterde van het vocht. Priscilla duwde nu in een keer de prei in haar kutje. Het lange dunne ding liet ze een paar keer goed op en neer gaan. Toen die goed nat was, haalde ze hem eruit. Ze pakte de winterpeen en begon daarmee haar kutje te penetreren. Ondertussen duwde ze haar prei in haar anus. Een gilletje kwam los toen ze het ding in zich voelde. De groentes in haar kutje en kont gingen nu heftig op en neer. Het zalige en bizarre gevoel maakte Priscilla gek.
Hijgend keek ze naar de groenteboer. Hij had zijn pik uit zijn overal gehaald en trok zich lekker af. Verlekkerd keek Priscilla naar de lul van de man, terwijl ze nu de courgette met het dunste gedeelte naar binnen duwde. Het net gewassen ding gleed erg makkelijk haar natte kut in. Priscilla duwde het verder dan ze gewend was. Ze voelde haar kutje opensperren. De winterpeen drukte ze met haar andere hand een stukje in haar kontgaatje. Priscilla genoot van de pijn van de enorme dingen in haar liefdesholletjes. De groenteboer genoot ook. Hij trok nu nog sneller aan zijn grote pik.
Priscilla ging nu, terwijl de courgette erg ver in haar kutje zat, hard over haar klitje. Kreunend werkte ze zich naar een enorm orgasme. Dit voelde extreem aan. Met een gilletje kwam ze schokkend klaar. De groenteboer hield beide etenswaren in haar kutje en kont. Uitgeput keek Priscilla hem geil aan. Hij begreep dat ze nu het extraatje wilde.
Hij pakte de winterpeen en duwde deze nog lekker diep in haar kontje. Een paar keer haalde hij dit ding op en neer, voordat hij het eruit haalde. Hij pakte de peen en een mes. Hij sneed het ding in hele kleine stukjes. De kleine stukjes lagen nu op een bord, terwijl ze enkele minuten geleden nog diep in het darmkanaaltje van Priscilla zaten. Geil keek de man haar aan. Hij begon nog even hard aan zijn leuter te trekken. Vlak daarna spoot hij zijn lading over de gehakte stukjes. Hij kneep zijn pik tot het laatste druppeltje uit.
Smakelijk eten zei hij, terwijl hij haar een lepel gaf. Priscilla vond het wel spannend. Naakt begon ze aan de kleine maaltijd. De smaak van wortel met sperma kon ze thuisbrengen. Toch had dit iets extra’s. Priscilla at netjes haar bord leeg.
Nadat ze zich had gedoucht, ging ze naar huis. De groenteboer mocht haar nog wel een keer uitnodigen. Met een knipoog zei ze dat ze wel van groentes hield!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen