Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

 

Soms is het Els even te veel en moet ze echt enorm huilen en op zich is dat helemaal niet erg, maar als je het in de winkel doet dan valt het best wel op. Ik zag haar huilen en ik kende haar want ze woonde toen nog bij mij in de straat en dus was ik behoorlijk nieuwsgierig waarom die(overigens erg lekkere) Els nu aan het huilen was. Ik liep op haar af en ze stortte zich meteen op mijn schouder. Ik heb haar mee naar buiten genomen en we zijn op een bankje gaan zitten waar we even hebben gepraat. Els vertelde mij tussen haar snikken en tranen door dat ze nu al heel lang seksueel droog stond. Ik ben de moeilijkst niet en dat merkte ik in mijn broek want mijnpik steeg onmiddellijk omhoog. Ik was zo geil als boter maar liet niets merken. In plaats daarvan vroeg ik heel rustig of ik iets voor haar doen kon. Ze keek mij aan en sloeg haar armen om mij heen en begon mij ineens vurig te kussen.
Ik wist niet wat er gebeurde maar toen haar hand op mijn pik werd gelegd, wist ik genoeg. Ik stond op en nam haar mee naar huis. De boodschappen konden wel wachten dacht ik zo. We liepen naar haar huis, een paar honderd meter verwijderd van de winkels en we gingen meteen door nar de slaapkamer, waar we al kussend aankwamen. Ik kon mij de tijd niet heugen dat ik zo lekker gezoend was. Voor mij was het ook al een hele tijd geleden en dus had ook ik erg veel zin in seks met Els. Ik legde haar rustig op het bed en begon haar langzaam uit te kleden zodat ik optimaal van het moment kon genieten. Toen ik haar bijna helemaal naakt had en ze alleen nog een slipje droeg, begin ik haar te strelen. Ik begon in haar nek en kuste er achteraan. Langzaam ging ik naar beneden en kuste ik haar borsten en streelde ik haar onderbuik. Ik nam haar tepels één voor één in mijn mond en sabbelde er speels aan. Al snel waren ze behoorlijk nat en kon ik heerlijk genieten van die keiharde tepels die ik met mijn tong bespeelde.


Ik keek naar haar gezicht en zag duidelijk dat Els aan het genieten was en niet zo’n klein beetje ook. Ze begon te kreunen en ze liet zelfs een beetje kwijl uit haar mondhoeken ontsnappen. Ze leek totaal ontspannen en nu was het tijd om haar slipje uit te trekken. Ik liet haar kut uit de gevangenis die slip heette ontsnappen en ik keek naar het wonderschone, compleet kaalgeschoren en bovenal wonderschone kutje. Ik speelde wat met haar schaamlippen en trok ze uiteindelijk uit elkaar om haar lekker te gaan likken. Mijn tong boorde diep in haar kut en ik draaide er rondjes in. Ondertussen speelde ik met haar klitje en daarna liet ik haar kutje los met mijn mond en vingers en begon ik mijn kleren uit te trekken. Dit deed ik razendsnel maar ik mocht haar vooral niet laten merken dat ik zoveel zin had. Ze moest denken dat ik haar gewoon zou helpen en dat het slechts een vriendendienst was en niet meer dan dat.
Maar ze wist waarschijnlijk wel beter dan dat. Ze pakte mijn vrije en rechtopstaande pik vast en begon mij lekker af te rukken. Terwijl haar zachte kleine handen mijn pik streelden speelde ik met haar tieten en kreunde ze wederom. Ik genoot volop van dat lekkere lijf en dat kon niemand mij toch ook kwalijk nemen? Ik liet mijn masker vallen en besloot los te gaan op haar mooie lichaam. Ik likte haar kutje nog eventjes heel hard en toen kroop ik op haar en duwde mijn eikel in jaar mooie mondje. Ze zoog met haar ogen gesloten mijn eikel naar binnen en toonde een enorme zuigkracht. Ik heb nog nooit in mijn leven zo een lekkere blowjob gehad en ik besloot dan ook heerlijk van die pijpsessie te genieten.
Wat had ze een heerlijke mond en wat was die tong snel en zacht als fluweel. Ik wist dat ik niet al te lang in haar mond moest blijven met mijn pik want dan zou ik weliswaar heerlijk klaarkomen maar ik wilde dat kutje hebben en wel nu! Eventjes nog keek ik hoe mijn centimeters in haar mondje verdwenen en ze mijn pik heerlijk nat zoog. Nu trok ik haar hoofd aan haar haren terug en ik schrok eventjes van de kracht die ik zette maar gelukkig bleek ze ervan te genieten. Iets wat ik natuurlijk erg geil vond. Ik besloot nu om haar hard te nemen en ik gooide haar op het bed terug en begon mijn lul in haar natte kut te rammen. Ik stootte diep in haar heerlijke lichaam en mijn ballen sloegen bij de eerste stoot al meteen hard tegen haar lichaam aan. Ik had haar op de rug liggen en ze had haar benen wijd en in de lucht zodat ik er lekker diep in kon komen. Ik pakte haar benen vast en gebruikte ze als handvaten om haar lekker hard te kunnen nemen. Ik zag mijn pik glimmen, telkens als hij uit haar prachtige lijf kwam. Ik was helemaal in de wolken en was Els nu echt helemaal kapot aan het neuken.
Ik haalde mijn lul weer uit haar kut en liet haar op haar knieën zitten. Ik keek nu naar dat prachtige kontje wat mij uitnodigde om lekker met mijn pik erin te komen. Eerst pakte ik haar kutje extra hard en rammend neukte ik haar tot een orgasme. Ik keek naar haar schokkende lichaam wat onder mijn heerschap klaarkwam. Nu was mijn lul nat genoeg om lekker in haar kontje te boren. Ik drukte mijn eikel voorzichtig tegen haar gaatje maar al snel gleed mijn pik met speels gemak naar binnen en dat had ik totaal niet verwacht als ik zo naar dat kontje keek. Maar ik zat er in en ik had helemaal niets te klagen want het voelde nog steeds lekker strak. Ik neukte haar lekker hard en ik keek naar haar trillende zitvlees. Daar geil ik zo heerlijk op als dat vlees heerlijk aan het schudden is. Ik sloeg erop met mijn vlakke hand en haar huid werd al goed rood omdat ik een paar keer erg hard sloeg. Ze smeekte mij om meer en ik stootte harder in haar reet.
Ik voelde hoe mijn zaad op kwam zetten. Ik ging liggen en liet haar op mijn schoot komen zitten en plaatste mijn lul weer netjes in haar heerlijke kontje. Ze reed hard op mijn lul en haar lichaam klapte neer op het mijne. We waren beiden klam van het zweet en ik zei dat ik ging spuiten. Meteen stapte ze van mij af en dook ze tussen mijn benen met haar hoofd. Ze trok erg hard aan mijn lul en zoog zo nu en dan aan mijn eikel tot ik kreunend klaarkwam. Mijn zaad spoot in de lucht en ze ving het op met haar gezicht, haren en handen. Het droop van haar lijf af en ik voelde mij geweldig. Dat was een geil gezicht zeg!
Eindelijk heb ik haar dan geneukt. Het duurde een tijdje maar uiteindelijk was dat wel het wachten waard want ze had een voortreffelijk lijf. Ik genoot van dat druipende gezicht en even later kroop ze naar mijn gezicht toe en kusten we wederom vurig. We lagen daar nog wat bij elkaar in de armen en toen bevestigde ze mijn stille hoop. Ze vertelde mij dat ze al maanden een oogje op mij had en mij echte nooit had durven vragen. Ik vertelde haar dat ik hetzelfde had alleen dan al langer. We zijn nu nog bij elkaar en we neuken noghaast iedere dag want we zijn meer dan geil op elkaar.

 

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen