Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Hoi allemaal! Ik ben Chantal en ben 18 jaar oud. Ik heb groenkleurige ogen met lang donker blond haar. Ik heb een vriend en ben vandaag precies 4 jaar samen met hem, zijn naam is Theo. Ik woon nog thuis bij mijn ouders, maar ga binnenkort wel op mijzelf wonen.

Ik werk nu sinds een jaar in een sex shop waar ik de meest uiteenlopende artikelen verkoop aan mensen die eens wat anders willen.
Voor dit jaar zat ik nog op school. Ik was altijd al zeer geïnteresseerd in seks en wou dan ook alles uitproberen wat met sex te maken had. Toen ik ongeveer een jaar terug de advertentie zag dat er een fulltime medewerker werd gezocht voor de sexshop bij ons in de stad, wist ik gelijk wat ik wilde. Ik wilde van mij verslaving mijn werk maken en dat is Sex!
Gelijk nadat ik gesolliciteerd had werd ik aangenomen.
Nu werk ik dus al een jaar in deze winkel. Ik kom vele verschillende mensen tegen met de meest uiteenlopende vragen en wensen die ze hebben. Ik probeer ze dan te adviseren en vaak als ik iets nieuws hoor wil ik savonds direct experimenteren met mijn vriend die er meestal ook wel voor in is.

Ik ga jou een aantal leuke, voor jou misschien vreemde ervaringen vertellen!

1-
Ik was aan het werk toen er ineens een man binnenkwam en mij vroeg of ik wist wat hij allemaal bij zijn vrouw naar binnen kon drukken, omdat zijn vrouw een wat uitgerekte kut had, ze niet zomaar meer ergens van genoot. Ik liet hem een dildo zien die zichzelf opblies en waar vocht uitkwam wanneer er op het knopje gedrukt werd. De man vond het spannend om te proberen en nam hem mee, hij beloofde mij om te laten horen hoe het was!
Al de morgen erop kwam de man de winkel binnen en zij: “Mijn vrouw heeft zo intens genoten van dit apparaat! Ze heeft zelfs nog nooit zo genoten van een pik toen ze nog strak was!”.“Nou! Dat is erg fijn!” Antwoordde ik en de man bedankte mij voor de tip.
Toen de man de winkel uit was gelopen liep ik direct naar de kast toe en legde zo’n zelfde apparaat opzij voor mijzelf.
Aan het einde van de dag nam ik het apparaat mee naar huis toe.
Ik wachtte thuis tot mijn vriend thuiskwam en zij tegen hem:”Theo! Dit moet je zien! Ik wil dat jij dit apparaat nu gelijk bij mij gebruikt!” En wees tegelijk het apparaat aan dat ik uit de winkel mee had genomen. “Nou ga maar op de bank liggen jij!” Riep Theo gelijk daarop.
Ik gaf het apparaat aan Theo en ging op de bank liggen. Ik trok mijn broek,string en shirtje uit en lag nu spiernaakt op de bank. Onderuit gezakt met mijn voeten op de bank en mijn benen uit elkaar wachtte ik tot Theo het apparaat naar binnen bracht. Theo was wat aan het klungelen om het apparaat uit zijn verpakking te halen, maar het lukte hem toch. Nu drukte hij de dildo bij mij naar binnen en ik voelde de dildo diep naar binnen komen”Aaah ja, dieper!” Kreunde ik het uit. Mijn vriend drukte de dildo nu nog verder naar binnen en drukte even het knopje in. Ik voelde nu een koud vocht in mijn kutje en ik voelde de dildo uitzetten.”Aaaah! jaaaaa! Neuk me!” Schreeuwde ik het uit. Ik was supergeil en had het niet meer. Het koude vocht tintelde in mijn kutje en ik voelde de dildo zich verder oppompen. Nog nooit had ik zo iets groots in mijn kutje gehad. Theo begon het apparaat nu rustig naar buiten te trekken en ik voelde mijn kutje open spreiden.”Aaah! Lik me!” Riep ik tegen Theo. Theo drukte de dildo nu op en neer, naar binnen en naar buiten toe en begon nu aan mijn klitje te likken. Hierop greep ik de woeste dildo beet en begon hem bizar hard mijn kutje in te rammen. Ik genoot met volle teugen. Al snel kwam ik klaar en ik was super nat van mijn eigen vocht en dat van het apparaat. Theo en ik neukten nog even met elkaar en al snel waren we uitgeneukt. Die avond was ik helemaal opgewekt en vrolijk!

2-
Het is vandaag donderdag, in de 2e week van elke maand krijgen we altijd vele nieuwe artikelen binnen en word de voorraad aangevuld. Vandaag zitten er een aantal interessante dingen tussen, waar ik wel eens van wil weten wat het nou precies is!
Ik bekijk de spullen goed en 1 van de dingen interesseert mij het meest, het lijkt mij zelf op een trechter of iets dergelijks. Ik wacht tot mijn bazin er is en mij kan uitleggen wat het is, ik ga ervan uit dat zij wel weet wat het is, omdat zij vaak naar de sex beurzen gaat waar al de dingen spullen worden tentoongesteld.
Wanneer mijn bazin bij de zaak aankomt loop ik direct naar haar toe met de ‘trechter’ en vraag het haar:” Hallo, weet u misschien wat je precies kan met deze trechter?”
Mijn bazin lacht omdat ik altijd zo nieuwsgierig ben en legt het me dan uit: “Dit is een trechter! De naam had je al geraden hoor ik. Je ziet dat er aan de ene kant een grote uitgang zit, dit gedeelte moet je in je vagina stoppen. Aan de andere kant zie je 4 rubberen ingangen waar dus 4 lullen in kunnen. Zo kan er geneukt worden met 4 lullen zonder dat de mannen dicht op elkaar hoeven te zitten, maar wel in jouw kut terecht komen, hier zorgt de trechter wel voor!” “Eeeh die koop ik gelijk!” Zeg ik enthousiast. “Weet je wat, wanneer je er vandaag 1 van verkoopt mag je hem houden!” Verteld mij bazin me.
Aan elke klant die binnenkomt leg ik uit wat je precies kan met de nieuwe trechter die vandaag binnen gekomen is, de meeste mannen antwoorden met:” Ik neuk me vrouw toch liever zelf!” En vrouwen antwoorden met:”Ik weet niet of mijn man dat wel leuk vind, dan denkt hij vast dat ik niet genoeg aan zijn pik heb!”
Totdat er een meisje binnenkomt van rond de 18 jaar. Ik vraag haar legitimatie en zie dat ze net 18 geworden is. Ik leg haar het hele principe van de trechter uit en ze zegt me dat ze vanavond uit gaat met een aantal vrienden voor haar verjaardag. Ze wil het wel kopen en misschien heeft ze vanavond geluk en word ze door al haar vrienden samen geneukt!
Gelijk wanneer het meisje de winkel uit is loop ik naar achteren en vertel mijn bazin een trechter te hebben verkocht. “Nou perfect! Neem er maar 1tje mee naar huis toe dan, die heb je verdiend!” “Haha dankjewel, nu nog een aantal geile jongens vinden!” Antwoord ik blij.

Na mijn werk loop ik richting huis, ik zit al helemaal in gedachten hoe ik vanavond aan mijn vriend ga vragen of hij een aantal van zijn vrienden uit wil nodigen om mij samen met hem te neuken. Ik ben een beetje bang dat hij dit niet wil en mij voor zichzelf wil houden. Als ik het niet probeer dat word het sowieso niets . Wanneer ik thuis kom zie ik mijn vriend al aan de keukentafel zitten. “Hoi, lekker gewerkt!” Roept me vriend wanneer ik de deur dichtgooi.
Ik loop naar Theo toe en geef hem een zoen op zijn mond. “He, ja! Jij ook!” Geef ik als antwoord. Hij knikt en leest verder in de krant waar hij waarschijnlijk mee aan het lezen was.
“Theo! Ik wil je wat vragen!” Zeg ik en ga nu bij hem aan tafel zitten. “Ja? Wat is er?”
Ik laat Theo de trechter zien en leg hem uit wat de bedoeling van de trechter is.
“En nu wil ik jouw vragen of jij 3 van jouw vrienden mee kunt nemen vanavond en mij samen met hun 3e te neuken?” Theo kijkt me even aan en begint dat keihard te lachen. “Dus jij wil dat ik jouw samen met nog drie anderen tegelijk neuk?”.“ja!”
Theo is even stil en pakt dan zijn telefoon. Hij belt 3 van zijn vrienden op en vraagt hun of zij vanavond zin hebben om mij te neuken met zijn 4e. De gesprekken duren niet lang en wanneer Theo ophangt zegt hij:”Chantal, vanavond om 20:00 uur zijn mijn vrienden hier, zorg maar dat je er klaar voor bent!” Ik glunder en bedankt Theo door hem een zoen te geven.

Na wat te hebben gegeten en me te hebben gedoucht loop ik naar de slaapkamer toe en ruim alles netjes op.”Hier gaat het gebeuren straks!” Zeg ik zacht tegen mezelf. Rond 8 uur hoor ik de voorbel gaan en ik ben nog boven. Ik hoor dat Theo de deur opendoet en zijn 3 vrienden begroet. Opeens zie ik de jongens achter mij staan en schrik me kapot.”He, jullie zijn al boven!” Zeg ik snel. “Ja, dat was toch de bedoeling?” Zegt 1 van de jongens droog.
“Jaja!” Ik spring snel op het bed en doe mijn benen wijdt. Ik wrijf mezelf over mijn kutje terwijl ik mijn broek nog aanheb en tegelijk kijk ik de jongens geil aan en zeg geil:” Hier komen jullie strakjes met zijn 4e tegelijk in klaar!”
De jongens kijken verbaast op en 1 van hen zegt:” Ik zie dat je een wilde en geile meid bent, maar hoe moeten wij met zijn 4e tegelijk in jou kutje komen?” Ik laat nu de trechter zien en geef deze aan 1 van de jongens. Ik trek mijn broek en string uit en pak de trechter terug uit de handen van de jongen. “Kijk goed!” Zeg ik. Met mijn rechterhand breng ik de trechter nu rustig in mijn kutje binnen. Ik merk dat de uitgang die ik in mijn kutje breng behoorlijk breed is en ik heb moeite om hem erin te krijgen, gelukkig is de rubberen trechter zacht genoeg, anders was mijn kut nu uitgescheurd.
De jongens kijken met grote ogen toe hoe ik de trechter in mijn kutje druk!
“Nou! Ik ben klaar om jullie te ontvangen!” Zeg ik giechelend.
Meteen beginnen 2 jongens zich uit te kleden en daarna volgen ook Theo en de andere jongen.
Tegelijk kruipen de 4 richting mij en Theo hangt al met zijn lul boven mijn mond. “Pijpen!” Roept hij. Ik neem Theo zijn lul in mijn mond en begin nu rustig te zuigen. Wanneer Theo zijn lul stijf is neem ik een andere lul in mijn mond en onder het zuigen trek ik verder aan Theo zijn lul. Zo zuig ik al de jongens helemaal af en zorg dat ze allen een dikke stijve pik hebben. Ik merk al dat de jongens allemaal een lekkere dikke pik hebben, allemaal een bovengemiddelde lengte. Ik vind dit zelf niet erg belangrijk, maar het is toch wel handig als ze met zijn 4e tegelijk in me moeten komen!
De jongens kruipen nu alle 4 naar onderen en zoeken allemaal een plaatsje rondom mij uit. Ze zitten alle 4 zo dicht mogelijk bij mij en 2 jongens beginnen aan mijn tieten te voelen. Ik zie en voel tegelijk dat Theo zijn lul via de trechter in mijn kutje duwt. “Aaah! Oewww! Dieper ik voel hem bijna niet!” Zeg ik. Ik zie dat het rubber nu verder naar onderen word geduwt door Theo en voel nu zijn lul diep in mij komen.”Oeewww! Ik wil nog een pik!” Zeg ik geil terwijl ik de jongen naast mijn vriend aankijk. De jongen pakt zijn pik vast en steekt hem ook de trechter in. Ik voel nu dat er naast de pik van Theo nog iets binnendringt. “AAhhhh!” Kreun ik het uit en ik duw met mijn hand de gehele dildo hard en dieper naar binnen. “En nu allemaal jongens!” De 2 overgebleven jongens drukken nu ook hun dikke pik via de trechter naar binnen. Het voelt nu of er 1 hele dikke pik mijn kutje in word gedrukt. Wanneer de jongens apart van elkaar bewegen en op en neer gaan, voel ik een soort octopus. AAahhh, Ooeewww, Jaaa, AAahhh!!!” Kreun ik het hard uit. “Ik wil jullie elke dag en elke keer weer!” Schreeuw ik met een kreunende toon uit. De jongens blijven me keihard rammen en wanneer ook 1 van de jongens begint te stotteren en te hijgen begint iedereen op hol te slaan. Al snel voel ik een lading sperma in mijn kutje spuiten en ik ben kletsnat van binnen. De jongens drukken nu bijna de hele Trechter bij me naar binnen en ik voel mijn kut ver, heel ver spreiden. “Ik kom! Ik kom jongens! Neuk me harder, zo hard als je kan!” Kreun ik het bruut uit. De jongens weten van geen ophouden en ik hoor mijn kutje soppen. Het vele zaad van de jongens stroomt langs de dildo mijn kutje uit. “AAAhh! Ohwjaaa!” Kreun ik en ik begin heftig te schudden, ik grijp mezelf aan me tieten en stop een aantal vingers bij 1 van de jongens in zijn mond.”Ohwwwjaaaaaa! Ik kom!!!!” Schreeuw ik het uit.
1 van de jongens stoot hard verder terwijl de andere jongens zich al aan het aankleden zijn. De jongen duwt nu de hele trechter naar binnen en zoent me vol op mijn mond wanneer hij zich voorover heeft laten vallen. Al snel voel ik hem spuiten, het is net een hoge druk spuit, maar het duurt niet lang.

Ik blijf nog even liggen wanneer de jongens alle 4 naar beneden lopen. Ik doe mijn ogen dicht en geniet nog een tijdje na. Ik denk terug aan het bizarre en extreme moment van zonet en val in slaap!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen