Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Eerder kon je lezen hoe Jan zich zat te ergeren aan zijn zusje. Hij was het meer als zat, maar toen hij zijn zusje naar beneden zag komen werd hij zo geil als boter en hij bedacht hoe hij zijn zusje terug kon pakken en er zelf nog plezier aan kon beleven.

Jan was achter zijn zusje aangerend en had haar op de bank gesmeten. Hij was al zover dat hij zijn pik weer in Sarah(zijn zusje) had gestopt en was haar hard aan het neuken. Sarah die het eigenlijk niet wilde en tegen stribbelde, leek er ook van te genieten. Ze kreunde geil, maar toch bleef ze tegen stribbelen. Jan was het zat dat zijn zusje steeds bleef bewegen en met haar handen en benen bewoog en besloot om haar naar boven te slepen. Hij haalde zijn pik uit Sarah haar kutje en stond op van de bank. Terwijl hij haar handen vastpakte met zijn linker hand knoopte hij zijn broek dicht. Hij greep Sarah stevig beet en tilde haar van de bank af. 'AAAAAAAAAH!' Gilde Sarah hard. Jan hield snel een mond bij Sarah voor de mond en met de andere arm greep hij haar stevig om haar middel beet en liep richting de trap. Met Sarah stevig in zijn armen liep Jan rustig naar boven toe. Sarah stribbelde behoorlijk tegen en Jan moest moeite doen om boven te komen. Toen hij boven was trok hij Sarah mee haar slaapkamer in en duwde haar ruw op bed neer. 'Liggen jij! Ik ga je keihard neuken!' Schreeuwde Jan met een boze en dwingende stem. Jan greep 2 sjalen die naast Sarah haar bed in een mand lagen en begon deze om Sarah haar armen vast te binden. Toen de sjalen om haar armen vast zaten begon hij deze aan de metalen zijkant van het bed vast te binden. Toen hij haar handen goed had vastzitten trok hij haar benen naar achteren en ook deze werden door hem vastgebonden aan het achtereinde van het bed. Jan ging naast zijn zusje zitten terwijl hij met zijn hand over haar buikje wreef. Sarah bewoog woest heen en weer en probeerde los te komen, wat verspilde moeite was. Na een tijdje toen Sarah uitgeput was en niet meer schreeuwde, reikte Jan zijn hand naar Sarah haar tieten. Hij trok haar bh uit en begon zachtjes over haar tieten te wrijven en met zijn mond likte hij rondjes om haar tepels. 'Weg Jan! Ik ben je zusje! Niet doen!' Met een extreem schelle stem schreeuwde Sarah van alles in het rond, maar niemand die haar horen kon! Ze wonen in een losstaand huis en er was niemand in de buurt, wat ook Jan goed besefte! Hij likte door en een enkele keren snauwde hij zijn zusje af en zij dat ze haar bek moest houden.Jan wond zichzelf op en werd geiler en geiler, ook zijn pik stond recht overeind en was klaar om Sarah haar grotje te betreden. 'Beentjes wijd Sarah! Sarah keek Jan boos aan en schreeuwde hard 'NEE!', op dat moment kroop Jan op het bed en ging zich rustig aftrekken terwijl hij op zijn knieen voor Sarah zat. 'Wil jij deze pik in jouw kutje, lekker ding!' Zei Jan pestend. Sarah keek hem boos aan en kreeg trainen in haar ogen. Het leek of ze wou gaan smeken, maar dat was al te laat. Jan duwde zijn pik bij zijn zusje haar grotje in en begon te hijgen, alsof dit een bevrijding was voor hem. Sarah gilde en schreeuwde nog steeds, maar tussen door begon ze weer te hijgen en te kreunen van het gevoel dat Jan haar gaf door zijn pik bij haar naar binnen te duwen.

Toen Sarah op een gegeven moment doorhad dat er niets meer aan te doen was en dat Jan toch wel door zou gaan tot hij er genoeg van zou hebben besloot ze dat ze er beter van kon gaan genieten. Ze probeerde het gevoel fijn te gaan vinden en te vergeten dat ze dit eigenlijk niet wou. 'Ooooh Jan, harder, dieper!' Kreunde Sarah ineens met een geloofwaardige en geile klank. Jan keek op en vroeg:'Vind je het fijn? Mag ik je neuken dan?' 'Ja ga door! Je bent nu toch al bezig!' Jan bedacht zich natuurlijk geen seconde en begon harder, dieper te boren en zijn best te doen om Sarah te laten kreunen! 'OOOOH!' Kreunde Sarah van genot.

Opeens klonk daar de deurbel. 'Wacht even! En houd je stil!' Jan haalde zijn pik uit zijn zusje haar kut en sprong van het bed. Snel deed hij de deur van de slaapkamer dicht en haaste zich de trap af. Wanneer hij in de spiegel gekeken heeft of hij er netjes uitziet doet Jan de deur open. Daar ziet hij zijn beste vriend staan. 'Jan, hoe is het! Ga je mee de stad in?' Jan keek Kenneth aan en antwoorde:'Ik zou wel mee willen maar ik ben even bezig,kun je straks terugkomen?' En hij kreeg een lach op zijn gezicht. Kenneth zag dit en wist dat Jan iets verborg voor hem, want normaal had hij hem wel binnen gevraagd. 'Nee, ik wacht wel in de keuken!' Kenneth liep onbeschoft door langs Jan heen naar binnen toe. 'Oke Kenneth! Ik vertel het je wel! Heb je zin in sex?' 'Haha altijd! Maar niet met jou Jan!' Zei kenneth. Jan begon hard te lachen en legde hem uit dat hij zijn zusje boven op bed had gebonden en dat hij haar ook wel even mocht neuken en als hij wou konden ze een trio doen. Kenneth keek hem aan alsof hij gek was. 'Je zusje, zei je???' 'Ja!' Antwoorde Jan alsof het heel gewoon was.

Nadat Kenneth wat te drinken had gepakt en wat had lopen bekken op Jan hoe hij dat nu weer allemaal had kunnen bedenken, besloot hij om mee naar boven te gaan. Kenneth had altijd al lopen geilen op Jan zijn zusje (Sarah) en nu kreeg hij de kans om haar eens goed te neuken!

Samen liepen Jan en Kenneth naar boven toe en ze spraken af dat Jan eerst naar binnen zou lopen en dat Kenneth later binnen zo komen, als ze al bezig waren. Jan liep Sarah's slaapkamer in en trok zijn broek uit terwijl hij naar Sarah liep. 'Hehe! Ben je daar eindelijk weer! Wie was dat Jan?' Jan gaf geen antwoord en sprong op het bed waarna hij zijn pik weer in Sarah haar kutje propte. 'Aaaah! Lekker!' Hijgde Sarah geil. Direct toen Kenneth het gekreun hoorde stapte hij de kamer binnen. 'Zo! Nu kan ik je eindelijk eens neuken!' Sarah keekt verschrikt op en keek met een verbaasd gezicht. 'Hoe kom jij hier! Ga weg! Ga weg!' Schreeuwde ze extreem hard door de kamer heen en Jan en Kenneth keken haar aan.

Kenneth zag dat ze vastgebonden lag en dacht bij zichzelf' Dit is mijn kans!' Hij keek Sarah nu lachend aan en begon zijn broek los te knopen. 'Hier! Deze mag je in je mond!' 'Heb jij hem binnengelaten Jan! Dit had ik niet van je verwacht! Godverdomme zeg!' Kenneth had ondertussen zijn broek al uitgetrokken en stond naast Sarah aan zijn pik te trekken, tot deze stijf was! Toen deze eenmaal stijf was stopte hij met trekken en ging met zijn knieen op het bed naast Sarah haar hoofd zitten. 'Nu kan je me een keer zuigen Sarah! Anders vertel ik je ouders hoe ik je hier aantrof met Jan!' Waarop hij Jan een knipoog gaf.

Sarah wist niet meer wat ze moest en besloot om dit maar toe te laten, om verder geen problemen met haar ouders te krijgen. Ze schaamde zich blijkbaar diep en was al weer vergeten dat Jan haar had gedwongen tot dit en dat ze nog vastgebonden op het bed lag.

Sarah nam Kenneth zijn pik in haar mond en begon met haar tong rustig rondjes te draaien. Terwijl ze met haar tong draaide bewoog ze haar hoofd naar boven en beneden en nam hiermee zijn pik diep in haar mond. 'Lekker Sarah! Dit is voor herhaling vatbaar!' En Kenneth begon smerig te lachen. 'Aaaah! Oeeeee!MMMmm!' Kreunde Sarah, die blijkbaar niet luisterde maar geconcentreerd zijn pik aan het zuigen was en genoot van Jan die haar nog steeds in haar kutje neukte.

Kenneth die pakte haar bij haar tieten vast en met een draaiende beweging wreef hij hierover heen. 'Mmmm Kenneth! Lekker ding, je hebt een mooie grote pik!' En ze zoog verder en kneep zachtjes in zijn balzak. Na 2 minuten begonnen Kenneth en Jan ineens tegelijk te schokken en beiden kwamen ze klaar!! Het sperma spoot langs haar bek heen en ze slikte vele kwakkies door. 'AAAAaah! Ik voel je komen!' Zei Sarah met een zwoele stem.'AAAAAH! Ik kom in je!' Bulderde Jan door de kamer terwijl hij zijn zak leegspoot in zijn zusje.

Kenneth vond het wel genoeg en stopte zijn zaakje weer in zijn boxershort en trok zijn broek aan. 'Ik wacht beneden op je Jan!' Jan die ging nog even door tot zijn pik slap begon te worden en trok toen pik toen terug en veegde deze af aan de lakens van zijn zusje. 'Zo dat was eens even fijn! Jij hebt er vast ook van genoten! 2 van die pikken ineens! Was je nog maagd?' 'Ja en dat had ik graag zo willen houden,maar daar is het nu te laat voor! Ik vond het best lekker ja!' 'Je houd je mond erover oke! Want ik zeg toch dat jij het graag wou!' 'Ja,ja! Ik beloof het! Dan moet jij beloven dat je me nog een keer neukt, als ik zin heb!' 'Dat is een goeie deal, zusje!'

En zo waren Jan en Sarah allebei toch tevreden.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen