Gebruikerswaardering: 2 / 5

Ster actiefSter actiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Voel het weer borrelen in me lijf en heb weer de enormo drang in anonieme sex. Ik ben en man van 33 met sterke bi gevoelens heb een goed lijf en een lekker kontje. Vandaag laat ik het werk voor wat het is en rij even langs de slijter voor een paar koude biertjes. Rij naar het oeverbos in Vlaardingen parkeer de auto en wandel naar de naakt recreatie. Kom hier al jaren maar heb nooit sex gehad daar, wat zal dat vandaag anders worden. Ik leg mijn handoek neer en kleed me uit, mijn bruine glad geschoren lijf smeer ik in met olijf olie. Drink een paar biertjes en wordt daar lekker rozig van, zo in de zon. Na een uurtje ik ben inmiddels behoorlijk geil geworden en dan gaat het gebeuren ik waag me aan de wandel door de bosjes hier.
Ik besluit om mij op een plek te installeren en af te wachten op de dingen die komen gaan, lang hoefde ik niet of de eerst man bleef ook een beetje op de zelfde plek hangen ik wenkte hem met mijn ogen en hij kwam langzaam mijn kant op ik laat me op mijn kont zakken en begin hem gretig en diep te pijpen het duurt dan ook niet lang of deze meneer komt flink spuitend klaar over mijn gezicht en in mijn mond.Hij zei bedankt en vertrok weer nog een beetje na trekkend, ik zie dat er nog een man behoorljk dicht bij staat met een flink paal tussen zn benen ik ga op mijn rug liggen en vraag hem of hij me wellicht in mijn mond wilde neuken, ik duwde mijn hoofd naar achter en hij begon mijn mond langzaam te neuken steeds sneller en dieper tot ook deze meneer heerlijk klaar komt in mijn mond hij haalt zijn lul uit m\'n mond staat op draait zich om, zegt niks en is weg Geweldige kick gaf dat.Wandel weer even naar mijn handoek in de zon en gaat er even voor liggen trek nog een biertje op en instaleer me op mn rug beetje nasoesend van de dingen die net gebeurt waren, ik drink snel nog een biertje en merk dat er een zwarte man naar me loert uit de bosjes, ik draai mijn kontje zijn kant op hij kwam dichterbij hij stond nog in de opening van de bosrand op 5 meter. Ik duwde mijn kontje omhoog, deze meneer kwam achter me zitten en duwde gelijk die heerlijk zwart knots in mijn gespoelde jongenskut, we lagen langs het fiets pad dus al die andere geile kerels hadden een perfect uitzicht, holy shit wat neukt deze hard en dan is hij klaar de sperma diep in mijn reet staat hij op knopt zijn broek dicht en verdwijnt weer in de bosjes. Heb z\'n gezicht nooit gezien.Ik speel nog wat na met mijn sterretje, helemaal glad van zijn zaad. Ik wandel weer de bosjes in naar de plek waar ik net zo door gepijpt ben.
Ik zie twee mannnen, staan met elkaar te spelen ik loop op ze af laat me op mijn kont zakken en begin ze ombeurten te pijpen heerlijk die twee pikken ik pijp ze allebei helemaal leeg tot er geen druppel meer inzat dacht ik, beginnen ze in een keer over me heen tezeiken en dat maakte mij weer zo geil dat ik niet meer kon stoppen met doorslikken van hun pis geweldig.Ze geven elkaar een hand die zelfde hand steken ze op naar mij afgezeken op de grond en zeggen mazzel. Ik loop weer naar mijn handoek drink een laatste biertje laat de pis opdrogen in de zon kleed me aan en wandel terug naar de auto. Denk hier nog vaak aan terug en weet dat als de zon blijft schijnen er op een dag weer dingen gaan borrellen.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen