Gebruikerswaardering: 1 / 5

Ster actiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ik boog Jezebel naar achteren terwijl ze me stevig om mijn nek bleef vasthouden en ze wipte keurig op tijd haar benen om mijn middel voordat ik haar plat kreeg.

 

De transformatie van de ingetogen, zelfs wat verlegen Josephine in de exuberante exhibitioniste die Jezebel is, is zelfs voor mij na al die jaren altijd nog een ongelooflijke belevenis. Er is geen peil op te trekken wanneer zoiets gebeurt. Weken, zelfs maanden kunnen voorbij gaan zonder dat zich die drastische verandering voltrekt, maar als het gebeurt is ze ook niet meer te houden. Het is dan mijn taak erop toe te zien dat het niet volledig uit de klauwen loopt. Vergis je niet: ik vind het heerlijk om haar zo mee te maken, maar soms moet ik haar tegen zichzelf in bescherming nemen.

De omstandigheden waren dit keer gunstig, ver van huis, waar niemand ons kent. ‘The Dust’ is een nightclub van het ruigere type. Tussen de obligate stripnummers door is er alle gelegenheid om te geilen op het kleine dansvloertje, waarvoor de toch al schaarse verlichting tot het absolute minimum wordt teruggebracht. De ideale gelegenheid om Jezebel te laten ontwaken, maar je weet het nooit voordat het zo ver is. Het had er eerlijk gezegd niet naar uitgezien dit keer. Tijdens de rit hierheen en ook tijdens het etentje was Jezebel nergens te bekennen. En dan forceer ik ook niets, want dat werkt alleen maar averechts. Het bioscoopje daarna was evenmin lustopwekkend en mijn idee om nog even deze nightclub aan te doen werd met grote aarzeling geaccepteerd. Waardoor ze dan toch getriggerd werd, wie zal het zeggen? De broeierige sfeer, de topless-dienstertjes, de priemende blikken van het overwegend mannelijke publiek, of die laatste paaldans van dat donkere meisje, waar ze zo geboeid naar had zitten kijken? In ieder geval bleek de vibratie er te zijn toen we daarna het dansvloertje op gingen.

 

Behalve wij tweeën waren er nog twee paartjes, overduidelijk gelegenheidskoppels: jonge meiden, allebei in hot pants en topje ? de kleding van het huis? ? die routineus tegen de wat oudere mannen begonnen op te rijen om ze warm te maken voor een betaalde liefdesnacht. Maar er was ook een wisselwerking met het resterende publiek, dat op banken achter tafeltjes de beperkte ruimte omzoomde. Dit was niet zomaar schuifelen op een of ander versleten nummer van Edith Piaf, maar een extra act waarvoor vanaf de zijlijn soms opzichtig aanwijzingen werden gegeven: laat je hand eens tússen die benen glijden, voél eens door dat broekje heen naar die verborgen pruim, trek dat topje eens naar boven. Alle aandacht ging uit naar die twee geile meiden die zich kronkelend lieten betasten. Josephine en ik waren een storende factor die soms hinderlijk het uitzicht belemmerden. Het was een sfeertje waarin Jezebel zich als een vis in het water zou voelen, maar was ze al zo ver? Voorzichtig liet ik mijn handen over haar mohair truitje naar beneden glijden tot de rand van haar leren rokje en trok een reepje van haar rug bloot. Het zinderde toen ik met mijn middelvinger een voor over haar huid trok en ze sloeg haar armen spontaan om mijn nek. Halleluja, het beest begon zich te roeren! Maar voor alle zekerheid nam ik de proef op de som door mijn wang van de hare te laten glijden en met mijn lippen de hare te zoeken. Haar zilte tong kwam trillend naar buiten en Josephine verdween diep in haar binnenste toen we onze monden op elkaar klemden.

De muziek stierf uit en de twee andere paren verdwenen van de vloer. Jezebel en ik bleven in elkaar verstrengeld wiegend staan en hadden nu alle aandacht. Het bleef lang stil. Kennelijk was het de bedoeling de entr’acte hiermee te beëindigen, bedacht ik teleurgesteld toen ik in de hoeken alweer wat lampjes zag aanflikkeren. Wat een slechte timing van het management! Maar ineens was er een schorre stem: ‘muziek verdomme!’ en ‘ja!’, viel een andere stem bij: ‘muziek!’ en ‘uit dat licht!’. Wacht in ’s hemelsnaam niet te lang, had ik het wel willen uitschreeuwen, anders krijgen jullie Jezebel nooit te zien! Gelukkig zag het management net op tijd zijn blunder in en ik slaakte een zucht van verlichting toen de lichten weer uit gingen en uit de speakers de opmaat voor het toepasselijke ‘Ne me quitte pas’ werd ingezet, gezongen door een mij onbekende, maar zwoele vrouwenstem.

Het dansvloertje bleef voor ons tweetjes, niemand voegde zich bij ons. Ik besefte dat de verwachtingen hoog gespannen waren en dat ik een grote verantwoordelijkheid op mijn schouders gedrukt kreeg, enerzijds om het publiek tevreden te stellen, anderzijds om Jezebel niet te laten ontsporen. Opnieuw vlijden we onze wangen tegen elkaar, onze lippen bij elkaars oren voor eventueel fluisterend commentaar. Ik besloot mijn aandacht eerst op haar rug te richten. Het kleine streepje bloot tussen truitje en rokje werd langzaam verbreed terwijl ik het truitje omhoog begon te schuiven. Ondertussen zorgde ik ervoor dat ieder het zijne kreeg door langzaam rond te draaien, in feite de enige beweging die we maakten. ‘Ze willen weten of je een beha draagt’, lispelde ik intussen in haar oor, ‘ze zitten op het puntje van de bank…’ Op zichzelf een overbodige opmerking, want dat begreep Jezebel zelf ook wel, maar ze vindt het geil om op die manier door haar eigen man te worden toegesproken terwijl ze zelf in het middelpunt van de belangstelling staat. ‘Laat maar zien’, hijgde ze terug, haar schoot wellustig draaiend in de mijne. Ik schoof het truitje verder omhoog, tot net waar de bandjes van een beha zouden kunnen zitten. Het management was nu wel alert. De muziek werd teruggedraaid tot fluistervolume bij het verder opstropen van de zachte stof.

Voilá, niks beha, ladies and gentlemen….., toonde ik triomfantelijk de blote rug van mijn vrouw, het truitje tot in haar oksels opgeschoven. Dit was beter dan welke strip tease ook, zag ik tot mijn genoegen. Er was niemand in de bomvolle club die niét zijn of haar ogen strak op de naakte rug van Jezebel had gericht. De zinderende spanning was voelbaar toen we langzaam om onze as draaiden: wat zou er nú gaan gebeuren? Ik wist het zelf niet eens, tot de tong van Jezebel in mijn oor kietelde en ze haar armen los maakte van mijn nek. De gespannen stilte werd doorbroken door spontaan applaus toen haar armen de lucht in gingen. Perfect! Ik rolde het truitje over haar hoofd en langs haar opgestoken armen en het werd weer doodstil toen ik het ding met een zwaai het publiek had in geslingerd en Jezebel opnieuw haar armen om mijn nek had gevouwen. Haar tieten kregen ze niet te zien, nóg niet, behalve dan de veelbelovende welvingen ter hoogte van haar open oksels.

Ik nam de tijd om haar blote rug strelend te koesteren en liet langzaam, lángzaam mijn handen afglijden naar haar rokje. Er was even geërgerd gemompel toen de muziek zweeg, net op het moment dat mijn handen zich om Jezebels billen hadden geklemd, maar het management had geleerd van zijn eerdere fout en al een andere band klaar staan, die halsoverkop ten gehore werd gebracht. Slepende saxofoonmuziek dit keer; er was over nagedacht!

Ik begon door het leren rokje heen Jezebels billen te kneden en drukte haar onderlijf vaster en vaster tegen me aan. ‘Neuken’, fleemde ze in mijn oor, ‘neuk me tijger!’

Ah ja! Ik kreeg een schitterende ingeving en manoeuvreerde haar met haar kontje tegen een tafeltje, dat haastig werd vrijgemaakt van flessen en glazen toen de heren erachter in de gaten kregen wat ik van plan was. Ik boog Jezebel naar achteren terwijl ze me stevig om mijn nek bleef vasthouden en ze wipte keurig op tijd haar benen om mijn middel voordat ik haar plat kreeg. Zo begon ik nadrukkelijk op haar in te stoten, inderdaad alsof ik haar neukte. Het applaus dat nu opklonk overtrof het vorige in kracht, er klonken ook schrille kreten en uitroepen als ‘trek uit!’ en ‘harder!’, maar daar trok ik me niks van aan. Ik bleef over haar heen liggend in de maat van de muziek pompen en bereidde haar alvast voor op de volgende kick. Haar ogen glansden ‘Yes!’ Het kon ook niet te lang duren, want het publiek achter me begon al ongeduldig te worden.

Ik schoof mijn armen onder haar rug en Jezebel klemde zich vaster om mijn nek en heupen. Zo kwam ik overeind, met Jezebel om me heen gestrengeld. Zodra ik rechtop stond nam zij de ‘neuktaak’ van mij over door wippend haar kruis langs mijn harde stang te schuren. Het strakke leren rokje was op de tafel al tot boven haar heupen opgestroopt, zodat iedereen nu zicht had op haar witsatijnen onderbroekje en de daarin pulserende en wippende billen. Het was geil genoeg, maar het zou nog veel geiler worden. Daartoe klemde ik mijn armen vaster om Jezebels middel. We keken elkaar diep in de ogen en op het juiste moment stak ze haar armen in de lucht en boog achterover. De tent werd gek bij het aanschouwen van haar vorstelijke tieten en toen Jezebel door bleef buigen, haar armen naast haar hoofd gestrekt, en men begon te beseffen wat hier te gebeuren stond werd het een waar pandemonium. Mensen gingen luid applaudisserend stáán en er werden aanmoedigingen geschreeuwd. Jezebel spreidde haar armen en ik boog met haar mee tot haar handen de grond hadden bereikt. Toen ze daar de nodige steun had gevonden kon ik mijn handen veilig van achter haar rug vrijmaken om ze over haar benen te schuiven, over haar knieën heen naar haar onderbenen, waar ik kordaat de gespjes van haar schoentjes loshaakte, om daarna een voor een voorzichtig haar blote voetjes op de grond te deponeren. Als voormalig balletdanseres was deze tafeltjeshouding voor haar een peulenschil en op mijn verzoek was ze erop blijven oefenen omdat ik het wezenloos geil vond om haar zo in haar opengesperde kut te neuken. Het was voor het eerst dat een groter publiek ervan mocht genieten en op een zacht fluisterende saxofoon na het was doodstil toen ik tussen haar wijd gespreide benen uit stapte.

De spanning was te snijden toen ik om haar heen liep en daarna koesterend mijn hand over haar gespannen buik liet glijden en er ging een collectieve zucht door de ruimte toen ik het slordig om haar middel gedrapeerde rokje onderhanden nam. Ik knipte het knoopje op haar dij open en trok traag de zip omlaag, waarna er genoeg ruimte was om het rokje over haar buik en tieten heen te trekken en tenslotte over haar hoofd en armen naar de grond, waar Jezebel er behendig met haar handjes uit stapte. Net als eerder met haar truitje slingerde ik het rokje daarna achteloos de menigte in.

Nu alleen het broekje nog. Weliswaar was het goed doorschijnend en waren haar kale schaamlipjes door de dunne stof heen duidelijk te zien, maar met minder dan naakt zou niemand genoegen nemen, Jezebel wel het allerminst. Ik begaf me opnieuw tussen haar benen en stak mijn armen in haar knieholten. Jezebel snapte wat ik wilde en schuifelde op haar handjes naar me toe, haar tieten verrukkelijk meedeinend bij elke beweging, terwijl ik rechter en rechter ging staan, tot we de juiste houding hadden bereikt en ik haar benen omhoog kon steken. Ik hield haar even bij haar enkels vast, zodat ze zich volmaakt kon strekken. De ultieme perfectie was bereikt en alsof het management begreep dat hierbij geen afleidende muziek meer paste stierf alle geluid af. Haar benen staken kaarsrecht omhoog en zo schoof ik haar broekje naar boven. De hel brak los toen ik het over haar voetjes had getrokken en Jezebel als toegift haar benen in een spagaat opensperde. Tijdens het ovationele applaus bleef ze zo op haar handen staan, liederlijkheid en gratie gecombineerd in een pervers beeld dat vroég om een ultieme climax. Een oververhitte man stak me een champagnefles toe, nog voor een kwart gevuld, en toen ik hem aanpakte maakte het applaus plaats voor een opgewonden geroezemoes. Jezebel zág wat er gebeurde en liét het gebeuren. De vraag of ik dit nog in de hand kon houden speelde niet meer, ik was zelf te veel in de ban van het gebeuren. Een wijdopen kut voor de hele wereld, een fles champagne……

Ik sprenkelde wat van de inhoud tussen haar benen en staarde net als iedereen naar het straaltje dat zich een weg zocht over haar buik naar haar tieten. Jezebel snoof. Hoe lang kon ze dit nog volhouden? De volgende straal ging in haar kut, niet te veel, maar genoeg om het te doen bruisen. Iedereen werd gek, ik ook. Ik pakte de fles met beide handen bij de bodem en draaide hem om. De rest van de champagne stortte zich over haar weelderige vormen. Ik richtte de hals op haar kut. ‘Doe het!’, gilde een vrouwenstem en die kreet werd in staccato overgenomen: ‘Doé hét! Doé hét! Doé hét!’

‘Ik héb het al gedaan liefje…’, sabbelde een stem in mijn oor.

Ik opende verdwaasd mijn ogen. In de kamer flikkerde een t.v.-beeld, geluidloos, de lichten waren gedimd, naast me stond mijn vrouw, in het leren rokje en mohair truitje. Haar haren waren verward en haar ogen fonkelden.

‘Waarom ben je niet gewoon naar bed gegaan?’, vroeg ze terwijl ze naar de t.v. wandelde. Ze drukte het beeld weg en draaide zich om. ‘Je wist toch dat het laat kon worden?’

De beelden waren zo levendig geweest en de overgang naar de realiteit zo abrupt, dat het me even duizelde. Het was tien voor vijf, zag ik nu op de grote staande klok. Tien voor vijf in de ochtend! Mijn hersens schakelden terug. Het was een etentje van de zaak geweest en haar baas had haar om zeven uur opgehaald. Adam, had ze hem stralend aan me voorgesteld en ik was verbaasd geweest dat hij zo jóng was.

‘Wát heb je gedaan Josephine?’, vroeg ik met droge lippen.

‘Niks…’ Ze keek me uitdagend aan.

‘Maar je zei net dat je het al had gedaan….’

Ze likte haar lippen. ‘Dat was Josephine niet….’

Er sprong een veer in mijn hoofd. ‘Jezebel!?’

Ze lachte.

‘Wat heeft Jezebel dan gedaan?’

Ze kwam heupwiegend op me af. ‘Wil je dat écht weten?’

Ik knikte.

Ze nestelde zich op mijn schoot en fluisterde in mijn oor: ‘Jezebel is naar een nachtclub geweest, samen met Adam…’

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen