Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Het gebeurde zes maanden geleden. Ik heb een mooi gezin, kinderen, net gescheiden van mijn man die zijn handjes niet thuis kon houden, maar we hebben toch af en toe nog  seks. Maar steeds kreeg ik het gevoel dat ik iets te kort kwam. Seksueel ging het bergafwaarts, en meer en meer droomde ik van spanning en avontuur. De hele dag thuiszitten dreef me tot de wildste ideeën maar daar bleef het bij.

Op een dag kocht ik in een krantenwinkel een goed seks-magazine. Thuisgekomen wond het me zo op dat ik direct aan het fantaseren sloeg en me steeds opnieuw masturbeerde. Steeds meer en meer begon ik van die magazines te kopen en kreeg meer en meer aandacht voor de contactadvertenties. Tot op een dag dat ik er zo heet van werd dat ik besloot dit eens uit te proberen en zien wat er van kwam. Een titel sprak me wel aan “man verwend je tot in de hoogste sferen – wie durft” ik reageerde op de advertentie en twee weken later kreeg ik een reactie met een gsm nummer erbij.

Na lang twijfelen nam ik de telefoon en belde de man. Zijn stem klonk zacht, vriendelijk en straalde rust uit. Hij stelde enorm veel vragen over mij m’n verlangens enz… en uiteindelijk vroeg hij me of ik ermee door wilde gaan. Ik stemde toe en hij stelde voor een vrijdagavond op een bepaalde plaats af te spreken. Tegen mijn man vertelde ik dat ik even ging stappen met een vriendin en daar die vriendin hem niet echt aan het hart lag, wist ik zeker dat hij me daar niet zou controleren. Ik zou er dan ook blijven overnachten. Maar in plaats daarvan huurde ik een hotelkamer in de stad, trok er mijn meest sexy outfit aan en vertrok naar de afspraak.

In de zaak herkende ik de man aan de afgesproken aktetas die op de tafel zou liggen. Ik ging recht tegenover hem zitten en was tevreden met zijn uiterlijk. Een mooie jongen. Hij stelde me dadelijk op mijn gemak, en we hadden een prettig gesprek. Toen begon hij over de date, en vroeg of ik er nog steeds mee door wilde gaan, waar ik mee instemde. Ik was nu zo ver. Laten we dan gaan zei hij. We stapte in z’n auto en reden de stad uit. De rit duurde even en ik voelde me niet zo op mijn gemak daar we verder en verder de stad uitreden, maar zijn gesprekken en rustige houding stelde me gerust.We stopten bij een grote boerderij waar weinig verlichting was en waar nog enkele wagens geparkeerd stonden.

We gingen binnen en alles was er zeer stil. Enkele kamers verder gingen we een nogal donkere ruimte binnen. Hij klikte het licht aan waardoor ik dadelijk door had waar dit toe ging leiden. Ik de kamer zag ik allerlei SM toestanden kettingen boeien enz… Dit wilde ik niet en vertelde hem dat. Geen weg terug zei hij je bent nu zo ver. Toen ik mij uit de voeten wilde maken en naar de deur liep, kwam er net een ander forse man binnen die mij dadelijk bij de arm nam en mij terug de kamer in sleurde. Midden in de kamer aan het plafond hingen kettingen naar beneden waar ze mijn handen in vastmaakten. Ik verstijfde van angst. Wat had ik gedaan? Nog 2 mannen kwamen de zaal binnen en hadden de meeste pret met wat ze zagen. Is dat ons speeltje voor deze nacht? Vroeg er een.

Ik had door dat dit volledig uit de hand aan het lopen was. Een kwam er voor me te staan en stak zijn hand onder mijn jurk, waarbij ik mijn knie gebruikte en hem trof midden in zijn kruis. Hij krijste het uit en sloeg me in het gezicht. Daarna vonden ze het wijselijk dat ze mijn voeten ook vastmaakten, waarbij de ketting naar achter getrokken werd en ik zo met mijn voeten van de grond kwam. Eentje kwam voor me staan en sloeg me hard in het gezicht. De pijn was niet te harden en hij zei me, als ik niet meewerkte dat het een zeer lange nacht zou worden. De man achter me zat met zijn vinger mijn anus te bewerken en duwde er zijn vingers in, hard en diep. Ik schreeuwde het uit. De man die voor me stond wilde zijn paal in mijn kutje duwen waarbij ik me wilde verweren en heen en weer slingerde. Toen hij met zijn gezicht zo dicht tegen mij stond, spuwde ik hem in het gezicht.

Dit had ik beter niet kunnen doen daar ik nu alle woede had opgewekt en ze besloten dit katje eens aan te pakken met handschoenen. Hij rukte mijn jurk van mijn lijf, scheurde mijn slipje en trok mijn bh stuk. Naakt hing ik daar te bengelen. Even ging hij weg en kwam terug met twee tepel-klemmen die hij kon bijstellen in sterkte. Hij klemde deze op mijn tepels waarbij de pijn niet te harden was. Zo zei hij, we zullen eens zien hoe we je kunnen temmen. Toen nam hij 2 plastiek stukjes die hij in mijn mond stak waarbij hij zei dat ik er op moest bijten aan die twee stukjes gingen tamelijk zware gewichten en die werden verbonden met een kettinkje aan de tepelklemmen. Ik had dadelijk door dat als ik mijn mond opendeed dat de gewichten naar beneden gingen vallen en gingen rukken aan de tepel-klemmen.

Toen begon hij aan de schroefjes van de tepel-klemmen te draaien en was zo de druk aan het opdrijven ik hmmmmmmde het uit. De man achter me stak iets kouds in mijn vagina en duwde enkele draden onder mij door die ze koppelden aan een toestel die voor me stond. Ik verstond het niet goed tot ik er één de draad in de stekker zag steken. Ik zag op het toestel een lampje flikkeren en voelde een kleine tinteling in mijn kut dit ieder keer dat het lampje flikkerde. Stroom, die kerels waren me onder stroom aan het zetten. Meer en meer mannen kwamen de kamer binnen en leken alle geamuseerd. We zijn in de warm up ronde jongens hoor de ik zeggen. Toen dreven ze de stroom ietsje op. Ik schokte en schokte en beet op de plastics.

Opnieuw dreven ze het op en ik voelde bij iedere schok mijn spieren samentrekken. Pijn maakte plaats voor licht genot en ik kwam klaar onder de stroom. Toen dreven ze de stroom nog verder op en werd het echt menens. Ik krulde van de pijn en de schokken bleven komen harder en harder tot ik uiteindelijk het uitschreeuwde van de pijn waarbij de gewichten naar beneden vielen en met een ruk mijn tepels naar beneden trokken. De tranen rolden over mijn wangen. De pijn was niet te doen. Het is tijd om ze te ringen hoorde ik zeggen.

Een man kwam op me af trok mijn hoofd achterover en zei tegen me: Je krijgt nu je eerste aandenken van ons. In de tepel-klemmen zat links en rechts een gat. Nu kwam hij voor me staan met een enorm dikke lange naald. Nee riep ik alsjeblief dit niet. Schreeuw maar zei hij, hoe luider hoe heter ik er van wordt .Hij zette de naald aan de buitenkant van mijn linker tepel en zei toen; voel hoe de naald door je tepels gaat. Hij duwde en ik schreeuwde het uit. Toen hij erdoor zat ging hij gelijk naar de volgende borst waar hij opnieuw voor het gat van de tweede tepel-klem zat. Weer duwde hij, en ging dwars door mijn rechter tepel. De pijn was enorm en ik schreeuwde het uit. Zo lieten ze me daar hangen met die enorme naald door mijn tepels.

Ondertussen had er een zijn vingers in mijn aars gestoken en bracht zijn paal naar mijn kont-gaatje. Met een felle stoot bracht hij zijn paal in mijn kont en rukte mijn anus open. Zo bleef hij me neuken tot hij zijn zaad loste in mijn darmen. De man die mijn tepels doorboorde kwam terug met twee ringen en een tang hij trok de naald eruit en zette de ringen op zijn plaats die hij samenperste zodat ze er niet meer afkonden. Ze losten de gewichten en de tepel-klemmen en maakten een ketting vast aan mijn tepel-ringen. Ga je nu meewerken of niet anders hebben we nog wat anders in petto voor je. Ik knikte en stemde toe. Steeds meer mannen verschenen op het toneel en stonden hun penis te bewerken. Zaad zul je nu slikken. Zie je die mannen daar, er stonden er tien je hebt welgeteld 20 min om ze te doen klaarkomen in je mond. Krijg je dit niet voor elkaar dan krijg je straf, en pijn zal het doen.

Alle 10 stonden ze op een rij. Ik nam de eerste in mijn mond en begon er aan te trekken en zuigen tegelijkertijd en dit met alle macht. De eerste lading kwam in mijn mond en ik moest alles doorslikken. Dadelijk naar de tweede, de derde, de vierde, aan de negende was ik stik kapot en zat ik boven mijn tijd. Straf ging ik krijgen. Opnieuw bonden ze me vast nu met mijn benen wijd uit elkaar hing ik weer aan het plafond. Een man kwam met een soort toestel een soort bok van school met een gigantische conische dildo op gemonteerd. Zeker 15 cm breed ze spoten mijn kut vol met glijmiddel en zeiden me dat ze eens een goede kijk wilden op mijn grotje maar dat de poort eerst wat geopend zou moeten worden. Ik kon niet weg en ik voelde hoe ze me lieten zakken tot vlak boven de dildo en voelde het ding tegen mijn kutje aandrukken. Weer lieten ze me zakken en ik voelde mijn kutje opentrekken. Met mijn eigen gewicht drukte ik dit ding steeds dieper.

De pijn was enorm. Nooit had ik zo een ding in me gehad mijn kut scheurde zowat open en het was als een kind die erdoor moest. Ik smeekte op te houden. En toen trokken ze me even terug. Waarbij ze een tweede iets fijnere dildo er bij plaatste die op mijn kont-gaatje was gericht. Opnieuw lieten ze me zakken. De pijn was afschuwelijk en ik smeekte en schreeuwde om hulp. Het duurde zeker 20 min alvorens het zover was dat de volledige dildo in me was verdwenen, mij kut en anus waren opengetrokken tot buitensporige afmetingen. Ze namen me van de bok en met de dildo’s in mij verplichte ze me weer alle sperma die ze maar konden spuiten door te slikken. Ik panikeerde toen ik zag dat mijn kutje bloede. Komt allemaal in orde zeiden ze.

Toen trokken ze de dildo uit mijn kut en waren volop foto’s aan het nemen, één van de mannen stak zijn vuist in mijn kut en die ging er in alsof dat het niets was. Mijn kut was zo opengetrokken dat ze hun zaad er zo in konden spuiten ze zeiden zelf dat mijn kut wijder was dan mijn mond. Ik voelde dan ook zo het zaad erin lopen.De man van de piercings vond dat ik nog recht had op een cadeautje en stelde voor er in elk schaamlipje er nog ééntje in te plaatsen. De mannen namen me vast bij mijn benen en daar was hij dan weer met zijn enorme naald. Hij stak de naald door mijn schaamlipje en plaatste een ring in beide schaamlippen, ik gilde het uit. Daarna nam hij terug met zijn tang maar voordat hij die toekneep plaatste hij een kleine ketting met een gewicht eraan.

De pijn aan mijn net doorboorde schaamlippen en die gewichten zorgden voor onmetelijke pijn. Die dame is toch zo goed zei hij, voor we ze laten gaan wil ik haar een laatste cadeautje geven. Ik wist het niet meer en schreeuwde steeds nee, nee genade laat me gerust. Één van de mannen nam mijn hoofd vast kneep mijn neus dicht waarbij ik mijn mond opende om adem te happen. Een ander stak een soort rubber in mijn mond met een gat in het midden. De man van de piercings kwam voor me staan met een tang en zei dat ik geen schrik moest hebben dat ze er eentje in mijn tong zouden steken. Hij stak zijn tang door het gat, pakte en kneep daarmee in mijn tong en trok die naar buiten. Weer zag ik de naald en huiverde van de schrik. Hij drukte die door mijn tong en bracht mijn vijfde piercing aan.Toen maakte ze me los. Uitgeput lag ik op de grond waarbij er nog één was die nog niet klaargekomen was en me nog eens neukte vanachter.

De man die de piercings gestoken had vond dat ik hem ook nog eens moest bedanken, stak zijn penis in mijn mond en beviel me hem af te zuigen. Vlak voor hij klaar kwam trok hij zich terug en spoot zijn lading in mijn gezicht. De volgende morgen kwam ik bij, waarbij er nog een paar mannen aanwezig waren. Ook zij hadden er nog niet genoeg van en wilden me nog om beurt eens nemen. Rond 7 uur kreeg ik de kans me te douchen en kreeg ik andere kleren, hoerigere kleren kon niet meer. Netkousen hoerige jurk andere schoenen met enorme hakken.

De man voerde me weer naar de stad en vroeg hoe ik het ervaren had. Ik wist niet wat ik moest zeggen en barste in een huilbui uit. Het is meestal zo zei hij maar het went en ik durf er op wedden dat je me nog zal bellen. Ik kwam het hotel binnen, had redelijk wat bekijks, het was net of is een nachtje de straat had gedaan. Ik ging naar mijn kamer waar ik nog een douche nam. Nu zat ik wel met nog een bijkomend probleem, piercings in mijn tepels, piercing in mijn schaamlippen en nog eentje door mijn tong. Ik trok mijn normale kleren aan en vertrok naar huis.Thuis aangekomen waren mijn man en de jongens reeds naar de tennis vertrokken.

Ik wist niet wat ik moest doen en besloot mijn vriendin op te bellen. Ze kwam langs en ik vertelde haar dat er me iets raars is overkomen. Daar ik niet wist hoe het uit te leggen, stak ik mijn tong uit en ze schrok. Wat heb jij nu laten doen? Was de reactie. Ik besloot niets te zeggen en trok mijn blouse uit en ze zag mijn tepels. Jezus riep ze. Daarna trok ik mijn rok en slipje uit en toen zag ze mijn uitgerekte schaamlippen met de gewichten eraan.

Ze schrok zich rot maar leek toch geamuseerd. Toen zei ze: Als jij doet wat ik van jou verlang zal ik je helpen. Ze kuste me op de mond en streelde mijn kutje. Ik heb immers altijd zin in jou gehad. Ze likte mijn kutje en beviel me haar kutje te likken wat ik dan ook deed. Nooit eerder deed ik het met een vrouw maar na de brute behandeling van die nacht kwam het vertederende van haar als geroepen. Toe zei ze kom neem al je kleren weer mee we gaan de stad in.

Doe alsof je nog niet bent thuis geweest. Ik wist niet wat ze bedoelde. Aangekomen aan een tatoeage-shop ging ze binnen en vroeg me, mij uit te kleden en te tonen wat voor piercings ik had. De man keek verrassend toen hij die aan mijn schaamlippen zag. Wel zei mijn vriendin, ik wil precies hetzelfde. Ik viel van mijn stoel. De man begon met haar tepels en dan een soortgelijke in haar schaamlipjes het werd hier wel een stuk professioneler gedaan. Daarna volgde haar tong.

Toen we naar buiten gingen vroeg ik haar wat daar de bedoeling van is. Wel zei ze. Gisteren was je dus bij mij. Wij hebben een weddenschap gesloten en die is dan ook doorgegaan de piercings. Ik heb dezelfde als die van jou. Toon het aan je man desnoods kom ik ook en toon ik ook de mijne. In ruil voor dit excuus wil ik dat je regelmatig met mij seks hebt, wat geen probleem zal zijn als ik hoor wat je er voor over hebt. Zodoende ging ik naar huis en mijn man had al snel door dat er iets mis was met mijn mond. Toen hij zag dat het een piercing was, kreeg hij geen woord meer over zijn lippen. Ik zei ja een weddenschap met Silvia. Zij heeft er ook een we hebben eens zot gedaan.

Toen trok ik mijn blouse open en zag hij mijn tepels. Waaaaauuuuw zei hij wat is dat? Ook weddenschap? Ik zei ja. Daarna liet ik mijn rokje op de grond vallen samen met mijn slipje. Hij viel ver achterover zo kwam hij bij me en streelde mijn kutje die nog steeds makkelijk openging na de reusachtige dildo die er deze nacht had ingezeten. Sindsdien is ons seksleven weer wat spannender geworden en heb ik er een goede stoei-vriendin bij die me regelmatig komt opzoeken. Ook heb ik eens met Silvia afgesproken de vreemde man te bellen en er eens samen naar toe te trekken.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen