Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Imke is een leuke blonde meid van voor in de twintig. Haar grote passie is zeilen. Bijna elke mooie dag is dit meisje wel te vinden op één van de Friese meren. Ze is echt het stereotype zeilmeisje. Haar merkkleding komt uit de zeilshop en haar zonnebril staat bijna altijd op haar hoofd. Ze is een mooie meid om te zien. Haar slanke figuur accentueert ze altijd goed, behalve als ze een zeiljack aan heeft. Imke heeft haar blonde haar, dat reikt tot op haar schouders, meestal in een korte staart achter op haar hoofd. Haar blauwe ogen zijn om in te verdrinken. Rondom haar neus zijn ook enkele sproetjes te vinden.
Op een mooie dag in het voorjaar vindt deze Friese meid dat het weer eens tijd wordt om uit te varen met haar eigen bootje. Jarenlang heeft ze hierom gezeurd bij haar ouders. Die gaven niet zomaar mee. Imke heeft nu eindelijk haar eigen bootje, maar die is dan ook bijna helemaal door haar zelf betaald. Ze heeft er zeker geen spijt van. Supertrots is ze op het kleine vaartuig. Vandaag heeft ze gekozen om een beetje over het Heegermeer en de Fluessen te gaan varen. In het laatst genoemde meer liggen wat eilandjes waar ze even lekker kan aanmeren. De zon straalde de hele dag. Haar humeur was super. Van zulke dagen genoot ze.
Het begon al een beetje te schemeren. Imke wist dat het tijd was om richting wal te gaan. Haast had ze niet, want haar ouders waren toch niet thuis. De blondine was nog lekker aan het varen, toen ze werd aangesproken door twee mannen op een bootje. Het bootje bevatte geen zeil. Het was een motorbootje. De gasten wisten niet welke kant ze op moesten voor Woudsend. Imke wist dat zo ook niet precies. Ze wilde de mannen wel helpen. Daarom besloot ze om de heren aan te laten meren op het kleine eilandje. Daar zouden ze even de kaart erbij kunnen halen zodat Imke kon kijken waar de twee heen moesten varen. De twee stemden er mee in.
Beide bootjes gingen nu richting de wal van het kleine eilandje. Imke meerde aan de steiger aan, terwijl de mannen een beetje onhandig het bootje aan de kant wilde leggen. De Friese schone moest van binnen wel een beetje lachen om het gestuntel. Haar bootje lag inmiddels al goed. Imke wilde net de touwen gaan vast maken, toen de twee heren ineens al voor haar neus stonden. Ruw pakten ze Imke vast. Imke’s hart begon sneller te kloppen. Ze wist niet wat ze moest doen. De mannen legden het bootje vast terwijl ze de geschrokken dame stevig vast hielden.
Imke keek zo mogelijk nog meer verschrikt toen de mannen haar vertelden dat dat mooie zeilbootje straks voor hun was. De meid wist één ding zeker, die boot zou ze nooit zomaar laten gaan. De twee forse kerels sleepten haar mee naar het grasveld. Ondertussen voelde ze hoe de ene haar kontje betastte. Imke wilde niet dat ze aan haar zaten. Ze had alleen geen kracht om te schreeuwen. Als ze al zou schreeuwen, dan zou waarschijnlijk niemand haar horen.
De twee gaven haar nu een keus, de boot of haar lichaam. Imke sputterde tegen. Haar boot zouden ze echt niet krijgen. Daarop zeiden de heren het nog een keer, de boot of haar lichaam. Imke wist dat ze een hel te wachten stond als ze de boot niet gaf. Toch koos ze er voor. De heren rukten haar jas open. Haar polo werd wild van haar lichaam verwijderd. Daar lag ze nu, in een broek en met haar nette bh. De mooie voorgevel van Imke stelde de mannen tevreden. Hier wisten ze wel raad mee. Eén van de heren haalde nu een grote lul uit zijn broek. Die hield hij voor Imke’s mond. Hij beval haar te pijpen. Imke weigerde. Ze voelde hoe zijn handen haar hoofd pakten en haar mond om zijn lul trokken. Imke voelde haar hele mond gevuld. Zijn pik reikte tot in haar keel. Imke kreeg kokhalsneigingen, maar ze moest wel pijpen. Ondertussen voelde ze hoe haar andere kleren werden verwijderd. Imke voelde zich nu enorm naakt.
De tweede man voelde nu even tussen haar benen. Imke’s kutje was licht behaard. Van dit gebeuren werd ze niet nat. De man had blijkbaar hier al op gerekend. Daarom had hij een potje glijmiddel in zijn zak. Imke zat nog steeds met die flinke pik in haar mond toen ze voelde hoe de tweede man haar kutje bevochtigde met glijmiddel. Waar had ze voor gekozen dacht ze bij zichzelf.
Ze voelde hoe de man zijn harde pik tegen haar kutje zette. Dit wilde ze niet. Ze sputterde tegen, maar de man die ze aan het pijpen was, hield haar hoofd hard vast. Imke voelde nu hoe haar kutje werd opengesperd door de pik van een van haar belagers. Hard begon hij te stoten in haar kutje. Het deed pijn. Imke wilde schreeuwen, maar dat ging niet. Ze voelde hoe de man haar hoofd om zijn lul liet bewegen.
De man die ze nu aan het pijpen was, haalde zijn pik uit haar mondje. Dit luchtte een beetje op bij Imke. De man die ze had gepijpt nam nu plaats naast haar. De neukende van de twee haalde zijn pik uit haar kutje en dwong haar op de andere man te gaan zitten. De enorme pik die ze net had gezogen voelde ze nu haar pijnlijke kutje in gaan. De man greep haar bij haar borsten en kneep in haar tepels. De tweede man, wiens lul glom van het glijmiddel, zette nu zijn neuklat tegen het kontgaatje van Imke. Een scheut van pijn ging door het lichaampje van haar heen toen de man zijn enorme leuter in haar kontje duwde. Ze wilde wel huilen, maar ze kon het niet. De twee mannen gingen nu als bezetenen te keer. Hard werd Imke nu geneukt, van twee kanten. Ze sloot haar ogen. De pijn voelde ze nu niet meer.
Ze voelde hoe de mannen in en uit haar gingen. Plezier zat er voor haar niet bij, voor de heren des te meer. Ze merkte dan ook dat beide mannen, die voor haar monsters waren, nu bijna gingen komen. Ze hoopte niet dat ze in haar gingen spuiten.
Gelukkig trokken beide heren ineens hun lullen uit haar kutje en kontje. Ze duwde Imke in het gras en kwamen beide voor haar staan. Imke moest beide trekken. Haar hand was nog maar net bezig toen de ene al zijn flinke lading in het gezicht van Imke schoot. De ander volgde heel snel daarna. De twee dwongen haar beide pikken schoon te likken. Imke likte beide netjes schoon. Ze wist nu dat de hel er bijna op zat voor haar.
De mannen deden hun broeken nu dicht en gaven Imke een aai over haar bol. Wees maar blij met je bootje, wij zijn nu ook weer blij, zei de ene nog tegen haar. Imke voelde zich vies, gebruikt en een slet, maar ze had haar duur verdiende bootje nog wel. Ze raapte haar kleren bijeen en ging naar haar zeilbootje. Dit werd een lange weg naar huis.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen