Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Hallo, mijn naam is Missy. Ik ben een vrouw van 47, heb blond haar en blauwgrijze ogen. Ik heb een 85D cup waar ik heel erg trots op ben. Ik zie er, voor zover ik het kan beoordelen, goed uit. Ik kan enkel zeggen dat ik veel mannelijk aandacht krijg. Ik ben ontmaagd toen ik 15 was en heb best veel ervaring op gebied van sex. Ik ben een vrouw die een voorstander is van extreme sex, ik houd ervan om ook anaal te neuken, en af en toe deepthroat te pijpen, ik vind het zelfs leuk om ondergeplast te worden. Ik had 3 maal een sex date via de mail gemaakt die mij heel erg bevielen.
Een van mijn seksuele fantasieën, een van de onderwerpen die mij heel geil maakt, is verkrachtingen. Die zijn natuurlijk heel erg, en ik vind het niet leuk dat zulke dingen gebeuren. Toch hebben verhalen over verkrachtingen mij altijd heel erg opgewonden (ik las sexverhalen op internet waarbij ik mezelf vingerde), meer dan anderen. Ik vingerde mijzelf klaar met het idee dat ik verkracht werd. Ik begon er zelfs over te dromen.

 


Ik kende een man via de mail, we mailden en chatten met elkaar, dit was gericht op sex. Ik vond dat leuk en opwindend, de man genaamd Bert ook. Hij had ongeveer dezelfde seksuele fantasieën als ik. Ik vertelde hoe verkrachtingen mij opwond. We bedachten iets heel raars, maar iets wat ons beide ontzettend opwond. We gaven elkaar allebei een foto van elkaar, een pasfoto. Daarnaast wisselden we telefoon en adres uit. We wisten nu wie de ander was, hoe hij heette, waar hij woonde, enz. Wat wij gingen doen was een rollenspel waarbij hij mij ging verkrachten. Niet in het echt, want we deden het allebei vrijwillig.

Toch was het ook wel weer een beetje echt want we kenden elkaar eigenlijk niet echt. We spraken voor de veiligheid af dat allebei de personen èèn persoon zouden inlichten over wat wij gingen doen. Als wij niet terug zouden komen wist die persoon wie de dader zou moeten zijn, mocht de een iets slechts van plan zijn. Zo zouden er geen vervelende dingen gebeuren. Daarnaast zouden die personen ons afzetten en later ophalen. Door dit af te spreken was het volledig veilig.
Ik vertelde hem dat ik in een minirokje en een topje zonder bh zou komen, ik zou ook geen slipje dragen. Mijn rokje zou donkerblauw zijn, mijn topje geel. Daarnaast droeg ik rode laarzen. Zo was ik herkenbaar. We zouden het s'nachts doen, het was een warme zomer dus niet zo koud.


Ik zou door het bos lopen, op een fietspad bij de plek waar hij verstopt zat, ik zou blijven heen en weer lopen totdat hij mij "gevonden" had. Wat ik van hem wilde was dat hij mij het bos in zou sleuren en mij daar verkrachten. Ik vertelde hem dat hij me moest neuken, laten pijpen, en ook anaal moest neuken. Ik wilde niet geslagen of geschopt worden, ik wou niet echt pijn gedaan worden. Ik vertelde hem dat hij me wel met de vlakke hand mocht slaan, en dat mocht best hard gaan ((dus als ik sla schrijf, bedoel ik dat met de vlakke hand)). Ik vertelde hem dat ik het leuk zo vinden wanneer hij mij in het gezicht zou slaan en/of op de billen, dat ik het leuk vond om in mijn gezicht gespuugd te worden, dat ik het gewoon heel leuk vond wanneer hij ruw met mij zou omgaan. Ik wilde echt vernederd worden, en het mocht best wel een beetje pijn doen. Ik wilde dat hij me ook, wanneer ik naakt was, mij aan twee bomen zou vast binden, dit was ook iets wat ik al heel lang in mijn achterhoofd had. Hij moest me ook onderplassen zodat ik helemaal vies zou zijn. Hij mocht voor de rest gewoon lekker zijn gang gaan.
In het bos zou ik zachtjes zingen: ik heet Missy, ik heet Missy, enz, enz. Zo kon er geen vergissing gemaakt worden. Niet dat wij verwachten dat er iemand anders zou zijn, maar toch"

De betreffende avond was ik helemaal opgewonden voor wat er komen ging. Ik had mijn geel topje en blauw minirokje aan. Zoals afgesproken droeg ik geen bh of slipje. Een vriendin van me, bracht me weg. Ze zette me af en ik liep het bos in. Het was donker, maar er was genoeg te zien omdat het volle maan was en er geen wolken waren. Het hele gebied was verlaten.
Verderop begon het bos naast het fietspad dikker te worden. Ik was bijna bij de afgesproken plek. Ik begon te zingen: "ik heet Missy, ik heet Missy". Ik zong niet hard, maar hard genoeg. Ik was ontzettend zenuwachtig en ook een beetje bang. Halverwege gebeurde het. Een hand greep me van achter beet en hield een hand voor mijn mond. Hij trok me ruw de bosjes in. Ik schrok me kapot en wilde in eerste instantie zelfs weg vluchten. Ontkomen kon echter niet want de man had me al goed vast. Hij trok me een eind het bos in. Daar gooide hij me op de grond en trok mijn topje uit, ik spartelde expres een beetje tegen. Hij kreeg het voor elkaar en trok ook mijn rokje uit. Ik gaf een gilletje. Daarop gaf de man me een flinke klap in mijn gezicht.

De man deed zijn lange jas uit, hij droeg er niets onder. Hij voelde aan mijn borsten en gaf me toen nog een klap in het gezicht. Hij zij: "zo slet, ga jij me nou eens lekker pijpen' Ik lag op mijn rug, hij zat op mij en legde zijn knieën op mijn armen zodat ik daar niets mee kon. Hij spuugde me in mijn gezicht en duwde toen zijn penis tegen mijn mond. Gewillig opende ik mijn mond en zoog de eikel zachtjes af. De man vond dat blijkbaar niet genoeg, hij pakte mijn hoofd vast en duwde zijn lul totaan zijn ballen in mijn mond. Ik kreeg haast geen lucht. Toen hij zich terug trok kokhalsde ik een beetje. Hij sloeg me weer in het gezicht en zei dat ik niet zo'n lawaai moest maken. Hij duwde zijn penis weer totaan zijn ballen in mijn mond en weer moest ik een beetje kokhalzen. Zo pijpte ik hem een tijdje.
De man dwong me op mijn knieën te gaan zitten. Hij zette zijn penis voor mijn kutje en duwde die zonder genade totaan zijn ballen mijn kutje in. Ik kreunde van pijn en genot. De man sloeg me heel hard op mijn rechterbil waardoor ik een gilletje gaf. Hij pakte mijn haren vast en begon als een wilde te neuken. Mijn kutje deed echt pijn, ondanks dat was ik supergeil. Hij neukte en sloeg me af en toe. Hij noemde me een "kutwijf, een hoertje dat niets waard was" Ik kon me niet inhouden en riep: "ja, neuk deze slet' Ik kwam meteen met een luidde kreet klaar.


De man werd boos, ik mocht niet genieten. Hij haalde zijn lul uit mijn kutje en zette die voor mijn kontgaatje. Hij duwde zijn eikel er een heel klein stukje in. Daarna duwde hij zijn lul met volle gewicht erin. Ik had het gevoel dat ik scheurde. Ik wilde het uitschreeuwen, maar de man hield een mand voor mijn mond. Het deed ontzettend veel pijn. Met zijn vrije hand sloeg hij me en hij noemde me een hoer. Hij begon hard te neuken. Mijn kontje deed ongelofelijk pijn. Ik begon te huilen en probeerde de man te laten stoppen. Als antwoord sloeg deze me weer en zei me mijn kop te houden. Tranen stroomden over mijn wangen. De man neukte en neukte, hij sloeg en schold me uit. Ik huilde en huilde. De man liet niets blijken van medelijden en neukte hard door. Ik begon me af te vragen of het wel zo verstandig was geweest dit af te spreken. Hij deed me echt veel pijn. Ondanks die pijn begon ik toch geil te worden, mijn kontje leek aan het geweld te wennen, de pijn nam dus af. Ik moest nog steeds huilen van de pijn maar begon nu ook een beetje te genieten.


De man gromde en zei dat hij moest komen. Hij haalde zijn penis uit mijn kontje en gooide me op mijn rug. Hij ging op mijn borsten zitten en hield zijn penis voor mijn mond. "pijp me!" zei hij. Ik walgde van het idee dat zijn penis net in mijn kontje had gezeten. Toch opende ik mijn mond. De man sloeg meteen toe en duwde zijn penis mijn mond in. Hij pakte mijn hoofd vast en duwde mijn hoofd heel snel en heel diep heen en weer. Hij kreunde en kwam klaar. Ik voelde zijn sperma mijn mond inlopen. Ik slikte alles braaf door. Toen zijn orgasme ten einde was moest ik zijn penis schoon likken, wat ik deed. Toen stond hij op en pakte touw. Ik moest staan en werd tussen twee bomen vastgebonden, met benen en armen. Daarna ging hij voor me staan en pakte mijn borsten vast. Hij kneep er hard in en trok aan mijn tepels. Hij ging achter me staan en sloeg me op zijn billen. Dit deed hij een aantal keren, en best hard. Ik voelde mijn billen gloeien.


Hij sloeg me ook in mijn gezicht en schold me uit. Hij dwong me te zeggen dat ik een hoer was, een teefje, een vieze slet. Ik deed het allemaal. Hij liet me zeggen dat ik een seksspeeltje was, dat ik het verdiende verkracht te worden, dat ik het verdiende pijn gedaan te worden, dat mijn doel in het leven was verkracht te worden. Hierna liep hij weg het bos in. Ik was nu alleen, naakt en vastgebonden aan twee bomen. Ik had het gevoel dat er allemaal mensen naar me stonden te kijken. Mensen die me allemaal uit zouden lachen.
Ik keek om me heen en zag niets, het bos was helemaal stil. Ik dacht na over wat ik gedaan had. Of dit was wat ik wilde, ik kwam tot de conclusie dat dat zo was. Ik kon niet anders zeggen dat ik het geweldig vond, ondanks de pijn die me was aangedaan. Na een tijd die uren leek, kwam de man terug. Hij sloeg me meteen heel hard op mijn bil, ik gaf een gilletje. Ik vroeg hem mij te neuken. Ik zei hem dat ik het verdiende hard geneukt te worden. De man ging achter me staan en ik voelde zijn penis tegen mijn kontgaatje duwen. Hij duwde hem erin en begon te neuken. Hij pakte mijn borsten vast en hijgde in mijn oren. Hij begon steeds harder te neuken. Ik voelde een orgasme naderen. De man vroeg of het lekker was. Ik zei dat het fantastisch was en hem in mij wilde voelen klaar komen. Hij begon nu harder te stootten en voerde het tempo nog wat op. Ik begon steeds harder te hijgen. Toen kwam ik klaar. Ik wilde het uitschreeuwen van genot maar de man legde een hand op mijn mond zodat ik niet al te veel geluid zou maken. Ik kwam klaar als nooit tevoren. Ik bleef maar komen, toen begon de man harder te kreunen. Hij zei dat hij moest komen.

Toen ik zijn sperma in mijn kontje voelde spuiten kwam ik weer klaar. Ik trilde helemaal. Toen de man klaar was trok hij zijn penis uit mijn kontje en stond op. Hij deed de touwen los en beval me op mijn knieën te gaan zitten. Ik luisterde braaf en was nog steeds aan het bijkomen van mijn orgasme. Hij ging voor me staan en liet me hem zijn penis schoonlikken. Nu kwam hij weer uit mijn kontje maar vond ik het niet erg. Ik zag een paar klontjes sperma op zijn penis zitten, die ik er gretig af likte en doorslikte. Ik begon zijn penis te likken alsof er niets anders was. Toen zijn penis schoon was pakte hij zijn kleren en deed die aan. Ik moest zo blijven zitten.

Missy wil een dikke lul in haar kontje

Toen kwam hij naar me toe en sloeg me een laatste maal in mijn gezicht, hij gooide me op de grond en ging boven me staan. Ik keek naar boven en zag zijn penis. Ik voelde zijn urine op mijn borsten kletteren. Hij spoot daarna op mijn gezicht en beval me mijn mond open te doen. Ik opende mijn mond en voelde hem in mijn mond plassen. Ik begon te slikken en kwam bijna nog een keer klaar van geilheid. Toen de man klaar was met plassen zei hij: "tot ziens hoertje van me'. En zonder nog een woord te zeggen liep hij weg.
Ik bleef nog een tijdje op de grond liggen en voelde het warme urine kouder worden.

Ik stond op en zocht mijn kleren. Na een tijdje vond ik die en trok ze aan.
Ik liep richting het fietspad en liep richting de auto. Ik belde mijn vriendin dat ze me kon komen halen. Een stuk verderop bij de parkeerplaats bleef ik wachten totdat ze er was. Toen ze er was, stapte ik in de auto en reden we naar huis.

meer van Missy

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen