Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Kim stond op de bus te wachten, ze was op weg naar huis na haar wekelijks uurtje zwemmen. Ze keek op haar horloge en zag dat de bus er over 2 minuten aan zou komen. Toen ze haar buskaart wilde pakken werd ze aan gesproken door een man van rond de 40, ze herkende hem van het zwembad. "De bussen staken zal ik je naar huis brengen met de auto". Kim aarzelde maar besloot toch op het aanbod in te gaan. Toen de auto wegreed werd Kim van achteren beetgegrepen en kreeg ze een zonnebril op waardoor ze niet heen kon kijken. Een grote hand dekte haar mond af er werd niet gesproken. Na een half uurtje rijden stopte de auto en werd Kim een zaal in gebracht. De zonnebril werd afgedaan en nadat ze gewend was aan het licht zag ze haar dochter van 14 naakt, geblindoekt en geketend op een bed liggen. Voor ze wat kon zeggen werd haar toe gebeten dat ze niks mocht zeggen en dat wanneer ze zou doen wat haar opgedragen werd haar dochter,Jane, niks zou overkomen. Ze moest zich uitkleden, en toen ze even aarzelde zag ze dat er een dildo voor het poesje van haar dochter werd geplaatst. Snel trok ze haar kleren uit. En daar stond ze dan 32 jaar mooi donker haar getinte huid mooie stevige borsten en een kaal kutje. Ze hoorde een goedkeurend gemurmel achter zich en toen ze zich omdraaide zag ze vijf naakte mannen met bivakmutsen op. De man uit het zwemdad liep met een videocamera rond en Kim begreep dat alles opgenomen zou worden. Ze keek naar Jane en zag dat die nu niet meer geblindoekt was Kim nam zich voor om ervoor te zorgen dat haar dochter niets zou overkomen. Ze merkte dat er iemand dicht achter haar stond en toen ze zich omdraaide werd ze op haar knieen gedwongen. Een stijve pik van 16 cm verscheen voor haar mond en ze begon maar direct te pijpen.Ook haar tieten werden beetgepakt en ze voelde een paar vingers in haar kutje verdwijnen. Ondanks alles ging er toch een geile rilling door haar heen, het was namelijk al weer twee jaar geleden dat ze sex had gehad.Na die laatste keer was haar man en Jane's vader met de noorder zon vertrokken. Haar tepels werden stijf en haar poesje was al kletsnat, ze genoot nu zelfs zo van de vinger die haar kiltje bewerkte dat ze niet merkte dat de lul in haar mond op het punt van komen stond.Plotseling voelde ze een straal sperma in haar mond die ze snel doorslikte, toen verdween de pik en spoot haar gezicht ook nog vol. De man veegde zin pik schoon op d'r haar. Haar reet werd met glijmiddel ingesmeerd en men liet haar langzaam op de pik zakken van een man die op zijn rug lag. Ze moest achteroverbuigen zodat haar kut vrijkwam en er verdween ook een lul in haar poesje. 

Ze werd nu in twee gaten ritmisch geneukt, het duurde niet lang voordat Kim klaar kwam. Zo'n orgasme had ze in tijden niet gehad. ze hoorde aan het gehijg dat de mannen ook kwamen maar ze voelde geen sperma in zich spuiten. "Gelukkig, dacht Kim, ze gebruiken condooms." Ze zag de mannen de condooms van hun inmiddels slap geworden staven afhalen, maar ze schrok toen ze zag dat ze nu richting Jane liepen."Nee!!" krijste Kim. de man met de camera kwam op haar af een zei dat had je nu niet moeten doen je mocht niet praten nu zullen we je dochter moeten pakken en het zal steeds erger worden dus kop verder dicht. Gespannen keek Kim toe wat er met haar dochter zou gebeuren maar ze durfde niks meer te zeggen. Tot haar geluk zag ze dat allen de condooms op de tietjes van haar dochter werden geleegd en die pikken werden schoongeveegd met het haar. Het volgende uur werd Kim in al haar gaten meerdere keren genomen en ze raakte de tel van haar orgasmes kwijt. Alleen pijpen gebeurde zonder condoom en d'r gezicht en haar dropen inmiddels van het sperma. na dat uur kreeg ze te horen dat er nog een actie zou volgen.Kim werd op handen en voeten voor een spiegel neer gezet en alle mannen stonden om haar heen. Plots hoorde ze de stem van Jane die riep" Dat niet!!" , toen Kim in de spiegel keek zag ze waar dat op sloeg er stond een herder achter haar. Het beest likt haar kutje en klom toen op haar rug, ze voelde de hondepik in haar glijden. Ze wilde gillen maar besefte dat dan Jane wat zou overkomen. De hond hijgde in haar nek en plots voelde ze het hondezaad in haar kut spuiten ondanks alles kreeg zelf ook nog een gigantisch orgasme. Versuft zakte Kim op de grond even later toen ze wat helderder was hoorde ze muziek. Er werd gezongen "Happy Birthday" Kim zag Jane opzich afkomen met een grote schaal. "Gefeliciteerd mam met je 33-ste verjaardag" En terwijl ze dat zei leegde ze de schaal over het hoofd van haar moeder en vervolgens droop al het sperma dat in de condooms was opgevangen over Kim heen. 

Toen de mannen hun bivakmutsen afdeden zag ze dat ze ze allemaal kende van het zwemmen. De videoband werd haar als cadeau aangeboden. Samen met Jane stond Kim het sperma van zich af te wassen. En daar vertelde Jane dat ze haar moeder d'r dagboek had gevonden met allerlei sexfantasien en dat ze dit dus voor haar moeder had geregeld alleen de hond was het idee van de mannen geweest. Kim bedankte haar dochter met een vurige tongzoen.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen