Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Daar lag ze in het donker. Ze kon geen hand voor ogen zien en voelde dat het busje aan het rijden was. Na enkele minuten stopte het voertuig en hoorde ze de zijdeur open schuiven. Ze werd hard aan haar haren naar buiten getrokken en voelde haar hoofdhuid meerekken. Het deed ongelooflijk veel pijn en de tranen rolden over haar wangen. Ze werd meegenomen naar een huis of iets dergelijks, want ze hoorde het geluid van een deur, voelde een duw in haar rug, waarna ze pijnlijk op de harde grond terecht kwam. Nu merkte ze dat iemand haar blinddoek afdeed. Een fel licht scheen meteen in haar ogen. Ze kneep ze samen, om eventjes te wennen. Het bleek niet zo fel te zijn als het aanvankelijk leek, nu haar ogen aan het licht waren gewend. Ze zag twee mannen tegenover haar staan, met zonnebrillen op. Ze stonden breed te glimlachen en keken achter haar. Ze merkte op dat er ongetwijfeld iemand anders nog in de ruimte aanwezig was. Ze kon zijn adem haast op de huid in haar nek voelen en ogen leken dwingend in haar rug te priemen. De twee mannen die voor haar stonden liepen weg naar een deur. ‘Veel plezier met haar maatje’, hoorde ze één van de mannen zeggen. Ze herkende de stem absoluut niet en was nu dus nog steeds geen stap verder. Vanaf het moment dat ze in het park een busje in werd gesleurd en geblinddoekt en vastgebonden werd tot nu, tastte ze in het duister, ook al had ze geen blinddoek meer voor.
Haar ogen waren niet meer aan het branden en de tranen op haar wangen waren enigszins opgedroogd, toen ze ineens in haar nek vastgepakt werd en bruut nar achteren werd getrokken. Ze kwam terecht op een soort van matras en voelde dat de man die achter haar had gestaan haar handen losmaakte maar haar benen vastgebonden liet. Hij draaide haar op haar rug en nu kon ze hem recht in zijn gezicht aankijken. Het was haar oude baas! Ze had ontslag genomen omdat hij de hele tijd seksueel getinte opmerkingen plaatste richting haar. Niet tegen andere vrouwen, daar deed hij normaal tegen, maar echt puur tegen haar. Alsof hij wat met haar wilde. En dat bleek dus waarheid te zijn, want nu lag ze met vastgebonden benen op een matras in een leegstaand huis. ‘Dag Simone. Ik ga er verder geen woorden meer aan vuil maken. Ik ga je lekker verkrachten en het zou het beste voor je zijn als je zoveel mogelijk meewerkt, anders zal ik je toch nog meer pijn gaan doen dan ik al van plan was.’ Ze wist niet was ze zeggen moest. Ze wist alleen dat ze weg wilde en zeker wel een gevecht zou leveren die ze hopelijk zou gaan winnen. Hij leek het te merken en pakte haar stevig in haar gezicht vast en spuugde haar mond vol met zijn speeksel. Er zat een soort tabaksmaak aan en de gruwel maakte zich meester van Simone.
Nu pakte hij haar kleding vast en trok het met harde rukken helemaal aan flarden, tot ze letterlijk spiernaakt op het matras lag. Verlekkert en kwijlend keek hij naar haar heerlijk geile lichaam en maakte haar oude baas zijn broek los. Hij viste zijn dikke lul tevoorschijn en ging boven Simone staan terwijl hij zijn steeds harder en dikker wordende pik aftrok. Een straaltje voorzaad kwam uit zijn eikel zetten en druppelde op Simones’ onderbuik. Het voelde warm aan maar Simone trok haar buikspieren aan, alsof het erg koud aanvoelde. Alsof hij ijsklontjes op haar buik had laten vallen. Simone trok haar benen op en wilde die klootzak in zijn ballen schoppen. Zo hard, dat hij ineen zou kruipen van ellende en intense pijn, waar Simone dan heerlijk van zou gaan genieten. Helaas har haar baas het door en duwde haar benen naar beneden en ging erop zitten. Hij legde zijn zware lijf op het hare en begon haar borsten te strelen en haar in haar nek te zoenen. Nu gleed zijn hand in haar kruis en liet hij zijn vingers in haar kutje glijden. Nu klom hij weer van haar af en Simone haalde eventjes opgelucht adem. Even dacht ze dat hij spijt had gekregen vat wat hij van plan was. Helaas. Ze keek hulpeloos toe hoe hij haar benen losmaakte. Nu pakte hij een soort touw erbij en spreidde haar benen. Hij maakte de touwen aan haar enkels vast en bond de uiteinden van de touwen aan twee zware ijzeren tafels vast die in het huis stonden. Nu lag ze daar met gespreide benen en kon hij haar nemen zoals hij wilde. Ze sloeg om haar heen met haar armen toen hij weer op haar klom. Ze liet haar oude baas geen keuze om ook haar handen vast te binden. Hij legde een stevige knoop in het touw en het uiteinde van het touw maakte hij aan de kachel vast die achter haar stond. Hij kroop nu tussen haar benen terwijl hij zijn dikke lul vasthield. Hij trok haar schaamlippen bruut uit elkaar en stampte zijn dikke lul diep en hard in haar droge kut. Simone schreeuwde het uit van de pijn en wederom kwamen er tranen die over haar wangen biggelden. Ze werd keihard verkracht en wilde niets liever dan wegkruipen, maar ze kon geen kant op. Haar oude baas kneep ik haar tepels en draaide deze om, waarna hij haar in haar gezicht sloeg, terwijl zijn dikke pik diep in haar misbruikte lichaam pompte. Zijn ballen ramden tegen haar vege lijf aan en Simone huilde keihard. ‘Alsjeblieft, hou op. Ik smeek het je.’ Haar stem leek gebroken, net als haar lijf.
Ze voelde zijn ballen tegen haar lichaam aanslaan en huilde nog harder dan eerst en beet op haar onderlip, welke begon te bloeden. Haar lichaam kon niet veel meer hebben, zo voelde het althans. Haar kutje brandde van het harde pompen van die vette lul die keihard tegen haar schaamstreek aanjoeg. Even kwam er verlossing. Hij trok zijn pik terug, maar de verlossing bleek van korte duur. Hij tilde haar onderlijf iets omhoog en trok haar billen uit elkaar. Zijn eikel maakte hij nat door op zijn hand te spugen en zijn eikel even goed in te wrijven met zijn eigen speeksel. Zijn eikel drukte hard tegen haar poepgaatje en drong met veel moeite bij haar naar binnen. Ze voelde haar sterretje oprekken en merkte dat zijn lul diep in haar darmkaneel begon te dringen. Ze voelde zich opgevuld en had enorme pijn. Langzaam begon hij in haar te pompen, terwijl Simone het gevoel had dat ze ieder moment uit kon gaan scheuren.
Haar oude baas dreef zijn nagels in haar billen en begon haar keihard te neuken. Haar lijf begon te schudden en haar mooie borsten, rood van het draaien aan haar harde tepels, bewogen wild heen en weer. Ze had het niet meer. Haar oude baas keek naar zijn lul en zag dat er een klein beetje bloed op zijn lul zat. Dit wond hem een beetje op maar ook wilde hij liever geen bloed op zijn lul, dus trok hij hem terug en liep hij al trekkend aan zijn harde pik naar haar gezicht en drukte zijn kloppende lid diep in haar mond. Ze ging zowat over haar nek door de geur en smaak van bloed en poep. Ze zoog als in een reflex, terwijl haar oude baas haar neus dichtkneep. Ze zoog alsof haar leven ervan afhing. Wat moest ze anders doen? Ze huilde en zoog, huilde en zoog, tot ze aan het grommen van haar oude baas merkte dat hij komen ging. Zijn lijf begon te trillen en dikke klodders warm zaad schoten achterin haar keel. Terwijl hij spoot, sloeg hij haar vol in haar gezicht. Een klein straaltje bloed liep uit haar neus haar mond in. Nog meer bloedsmaak. Toen haar oude baas leeg was gespoten, maakte hij haar los nadat hij zichzelf had aangekleed en gooide haar een soort van handdoek toe. Ze zocht trillend van ellende haar kleding bij elkaar. Haar baas was inmiddels verdwenen, waarheen wist ze niet, zolang hij maar ver weg was.
Ze liep, half aangekleed en zeer verdwaast over straat, geen idee waar ze heen zou gaan. Ze vond wonderbaarlijk genoeg de weg terug naar huis, na anderhalf uur uitgeput te hebben gelopen, waar ze uren ging douchen, zonder zich schoon te voelen. Huilend ging ze op bed liggen met maar één ding in haar gedachten, voordat ze uiteindelijk in slaap viel: Wraak!

Reacties   

0 #1 remi10 24-07-2013 14:03
ik zal nu wel keer seks willen hebben weer naar jaar
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen