Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Inge is mijn naam en ik ben net 19 jaar geworden! Sinds kort ben ik werkzaam achter mijn webcam! Ik moet zorgen dat de mannen die naar mij kijken zich vermaken en ik kleed me vaak helemaal uit voor de mannen en vaak verwen ik mezelf dan nog even! Er zijn veel mannen die op mij klaarkomen en soms zie ik de mannen ook in hun eigen webcam en zie ik hun sperma uit hun pik spuiten!
Ik ben aan dit werk gekomen door een goeie vriendin van mij die ik met de nieuwste telefoons zag lopen en ze had telkens nieuwe scooters en ineens ook een super mooie auto. Ik was nieuwschierig hoe ze aan de spullen kwam en telkens zeurde ik totdat ze het me vertelde. Dat was een half jaartje geleden, toen ik het hoorde ben ik gelijk aan het werk gegaan als webcam chick! Ik heb elke avond vele vaste klanten die telkens bij mij terugkomen, ze zeggen dat ze me geil vinden en sommigen van hen hebben echt bizarre verhalen, over hun ex of wat voor dingen ze hebben meegemaakt!


Een van mijn vast klanten heet Gilbert. Hij kwam 2 maanden terug voor het eerst met mij praten via de chat, hij vroeg me niet om mij uit te kleden en als ik me dan uitkleedde voor een andere klant dan ging Gilbert offline, want hij wilde mij niet naakt zien of dingen met mijzelf zien doen! Hij kwam echt om te praten en ik 2 weken geleden kreeg ik een apart gevoel toen ik weer met hem praatte. Ik had het idee dat ik hem leuk vond! Ik was erg in de war, omdat ik natuurlijk nooit had gedacht een gevoel voor iemand te krijgen via dit werk. Ik vond het echt bizar en probeerde het dan ook te vergeten, maar vorige week was mijn gevoel nog even sterk en ik wist dat ik verliefd was! Op zaterdag nacht toen Gilbert online kwam vertelde ik het hem:
‘He Inge, hoe is het vandaag met je? Nog interessante dingen meegemaakt?’ ‘Hoi schat! Ik wil je wat vertellen! Het is wel even serieus, dus niet schrikken ok?’ ‘Zeg het maar!’ Antwoorde Gilbert. ‘Ik voel dat ik verliefd op je ben Gilbert!’ Een tijdje werd er niets gezegt en ik wachte geduldig. Naar enkele minuten verscheen er:’Als je echt wat voor me voelt moet je misschien eens langskomen om wat te drinken!’ Ik antwoorde gelijk met:’Dat lijkt me super! Dan kan ik je ook eens in het echt ontmoeten, ik verlang echt naar je!’ ‘Je kan volgende week zaterdag wel langskomen!’ ‘Ja lijkt me leuk! Is het goed als ik aan het eind van de middag bij je ben?’ Gilbert vond het goed en we spraken met elkaar af dat ik de week erop aan het einde van de middag bij hem zou zijn! Wat was ik blij dat hij zo reageerde op mijn liefdes verklaring! Ik was eigenlijk wel een beetje bang dat hij het bij het internet wilde houden en verder geen contact met me wilde hebben, gelukkig was dat niet het geval!


Die week heb ik elke dag nog met Gilbert zitten chatten en ik kon niet wachten om hem te ontmoeten. Ik ben hem ook dingen gaan vragen, zoals wat hij leuk vond en of hij al eens eerder een relatie had gehad. Gilbert zei dat hij 1 keer eerder een relatie had gehad in zijn leven, hij was ook nog maar net 20 geworden en de relatie had 2 en een half jaar geduurd! Hij had wel sex gehad met het meisje, dit had hij mij al eens eerder verteld! Ik had hem wel eens gevraagd waarvan hij hield, maar hier ging Gilbert nooit op in, hij wilde nooit over sex praten met mij, wat ik best gek vond zelf! Ik was benieuwd hoe Gilbert in bed was, hopenlijk kwam ik hier zaterdag achter!


Toen ik Zaterdag ochtend wakker werd ben ik gelijk achter de pc gaan zitten, omdat ik savonds natuurlijk niet kon werken, wou ik dit sochtends even doen, ik moest toch mijn geld verdienen! Gilbert was niet online, wel kwam er na 5 minuten een andere man online.
‘Hallo!’ Zei ik. ‘He schat! Ben je geil?’ Vroeg de man gelijk. Ik ging met mijn benen over elkaar zitten en richte de webcam recht op mijn gezicht. ‘Ik ben altijd geil schatje! Volgens mij ben jij ook donders geil!’ Antwoorde ik. ‘Ik wil je tieten zien!’ Zei de man mij. ‘Zo! Heb je haast? Ik wil ook wel wat!’ Zei ik. ‘Jij zit achter de webcam slet! Ik wil jouw tieten zien en daarna wil ik dat je iets in je kont stopt!’ Wooooo wat een bevelen ineens, dit was de eerste keer dat een man zo onbeschoft tegen me deed! Ik wilde natuurlijk niet dat de man offline ging, dus ik deed wat hij me zei. Ik richte de webcam op mijn borst en knoopte rustig aan mijn badjas los. Ik schoof mijn handen onder mijn badjas en kneedde in mijn tieten. ‘Laat ze zien!’ Zag ik in beeld verschijnen. De man had duidelijk haast, waarschijnlijk zat hij zich op het moment af te trekken en wilde hij klaarkomen, zoals de meeste mannen die met me praten als ik voor de webcam zit! Ik showde de man mijn tieten, ik stond op van mijn stoel en ging op bed zitten. ‘Ik wil dat je iets in je kont steekt!’ Even twijfelde ik, ik had zelfs nog nooit anale sex gehad en nu moest ik iets in mijn kont steken. Pffff! Ik ging op mijn knieen zitten en draaide me om, ik keek naar achteren en zag dat mijn anus goed te zien was. Ik pakte een dildo van mijn nachtkastje en duwde de eikel tegen mijn anus aan. Heel zachtjes duwde ik de dildo naar binnen toe tot het een beetje zeer begon te doen. Zachtjes trok ik de dildo terug en haalde de dildo naar mijn mond, ik spuugte op de voorkant van de dildo en bracht hem wederom terug naar mijn kont. Ik liet hem over mijn billen heen glijden en drukte hem toen terug mijn anus in. ‘AAAaaa!’ Kreunde ik zachtjes. Het begon fijn te voelen en ik drukte de dildo steeds dieper mijn kont in. Toen ik achter mij keek zag ik dat de man zijn webcam ook ingeschakeld had en hij had zijn webcam op zijn pik gericht. Hij was zich aan het aftrekken, hij had een behoorlijke lang pik voor zover ik kon zien, wat me opwond. De man typte iets en ik draaide me snel even om om te kijken. ‘Ik wil dat je met je benen wijd gaat liggen, zodat ik je kut in de webcam zie, daarna moet je je vuist in je kutje duwen, net zover tot ik je vuist niet meer zie!’ Ik stond met grote ogen te kijken en las zijn bericht meerdere malen na. Het stond er toch echt! Nu begon het allemaal wel heel erg bizar en extreem te worden, ik wist niet of ik ermee door moest gaan, maar toen ik weer aan het geld dacht besloot ik om het allemaal te gaan doen, maar wel heel rustig!


Ik ging zoals de man mij vroeg op mijn kont zitten en zette mijn voeten op schouder breedte neer. De man had nu een close-up van mijn kale kutje! Ik pakte de dildo en wreef ermee over mijn klitje heen, langs mijn schaamlippen en duwde hem diep in mijn kut. ‘Je vuist!’ Ik wist niet wat ik meemaakte, wat een bizarre kerel was het. Hij hield van extreem, dat was me nu wel duidelijk. Ik duwde vervolgens een aantal vingers in mijn kutje en begon steeds meer vingers mijn kutje in te duwen, totdat ik met al mijn vingers in mijn kut zat.’AAAA, OOOeeee!’ Ik kreunde het uit, want het was zeer gevoelig en naar een tijdje merkte ik dat ik er van genoot! En toen opeens!!! Gilbert kwam online!


‘Wat doe jij nou?’ Vroeg Gilbert me. Ik sloot gelijk de webcam af. De andere man heb ik offline gegooit en ik zei Gilbert:’He schat! Ja ik was bezig met een klant!’

Later het vervolg!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen