Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Vera is een mooie blonde vrouw van midden in de dertig. Ze is een graaggeziene persoon in de lokale cafés en staat bekend om haar sociale gedrag. De meeste mensen weten echter niet dat deze nette dame thuis een enorm sexbeest is. Gewoon een pik in haar kutje vindt ze maar een slap gebeuren. Vera en haar vriend experimenteren daarom veel. Het is een geil stel dat regelmatig naar een parenclub gaat. Thuis hebben ze ook de nodige hulpmiddelen. Bizarre rollenspelen zijn dan ook geen vreemde koek in hun huis. Thuis laten ze zich dus helemaal gaan.
Vandaag was Vera op de plaatselijke groentemarkt geweest. Ze had een veel meegenomen, zoals elke week. De vrouw was een ster in de keuken. Het lekkerste vond ze het koken, terwijl ze iets in haar kutje had. Dat er soms een kloddertje sperma in het eten zat, deerde het tweetal niet. Het was puur genot.
Nu was Vera weer in haar keuken. Ze ging de groentes opbergen. Zorgvuldig deed ze het fruit in de schaal en de groentes in de koelkast of in de bijkeuken. Daarna trok ze snel haar slaapkamer in om wat anders aan te doen. Ze wilde haar degelijke kleren weer uit hebben, want ze was thuis. Hoewel het klaar lichte dag was, koos ze ervoor om een latex jarretelgordel met bijpassende latex kousen aan te doen. Haar bh was ook van latex en een slipje was niet nodig. Ze wilde zo bij haar kale kutje kunnen. De geile adrenaline stroomde weer door haar aderen. Vera voelde de bui al aan. Ze zou niet kunnen wachten op haar vriend. Nog voor die tijd zou ze zich vast weer gaan bevredigen. Alleen ze wist nog niet hoe.
Vera had beneden de gordijnen niet eens gesloten, het was immers een mooie dag. Ze liep in haar setje de keuken in. Ze wilde een kopje thee zette. De vrouw zette de waterkoker aan. Terwijl ze wat rondstruinde in haar eigen keuken, voelde ze een paar keer aan haar kutje. Die was nat. Wat wilde ze maar al te graag iets erin. Toen zag ze wat ze zou kunnen doen. Op het aanrecht lagen twee courgettes. Op zich leken ze een beetje op een van de dildo’s die in haar nachtkastje lagen. Zou ze? Ze pakte een van de twee groene staven. Het ene uiteinde was dunnen dan de andere. De bolling was geil. Ze begon erover te strelen alsof het een pik was. In haar gedachtes zag ze het al voor zich. Ze zat op de keukentafel met haar benen wijd. Het groene gevaarte zat diep in haar kutje te soppen. Ze leek zo geil in deze inbeelding. Ondertussen stond ze het ding nog steeds te masseren. Waarom ook niet dacht ze. Het geile visioen dat ze had, zou navolging krijgen.
Vera nam het ding mee en kroop op de keukentafel. Zoals in haar visioen ging ze wijdbeens op tafel zitten. Haar handen gleden naar haar kutje. Ze was o zo nat. Het vocht liet haar kaal geschoren doosje helemaal glimmen. Wat een geil gezicht was dit. In het deurtje van de magnetron kon ze zichzelf zien zitten. Wat was dit super, dacht ze.
Langzaam ging ze met de courgette naar beneden. Langs haar borsten, die ze uit de cups haalde. Haar tepels reageerden gelijk op de aanraking van het etenswaar. Haar roze knopjes werden hard. Wat waren ze toch lekker als ze gevoelig waren. Toch liet ze de courgette snel naar beneden gaan. Haar klitje tintelde toen ze met het ding het aanraakte. Geweldig. Haar kutje was zo nat, dat het dunne stuk gelijk naar binnen schoof. Het ding was lekker groot. Ze begon lekker te soppen in haar kutje. Dat kon je gewoon horen. Steeds sneller. Toen pakte ze het groene ding uit haar kutje en draaide het om. Het dikke gedeelte wilde ze ook proberen. Vera had al zoveel in haar leven in haar doosje gehad, dat ook het dikke stuk na wat wrikken er geil in schoof. Dit voelde geil. Alsof ze een dildo van topkwaliteit in haar vagina had. Ze begon er snel mee te neuken. Het vocht stroomde nu uit haar doosje. Daarmee speelde met haar kontje. Twee vingers waren daar gemakkelijk naar binnen geschoven. Zoals ze zich nu zag, daar kon geen pornofilmpje tegen op!
Vera haalde de courgette uit haar kutje. Geil als ze was, zette ze het ding tegen haar andere gaatje. Rustig duwde ze het gevaarte naar binnen. Nu voelde haar kontje ineens krapper dan normaal, of was dit ding nou zo groot? Na een tijdje ging het makkelijk. Ze neukte met de courgette haar kontje. Ondertussen vingerde ze zichzelf ook met vier vingers in haar druipende kut. Het gekreun was luid. Gelukkig hadden ze een goed geïsoleerd huis.
Vera klom van de tafel. Ze wilde de andere ook. Terwijl ze de ene courgette in de achteringang hield, liep ze naar het aanrecht. Daar pakte ze het andere exemplaar. Ze stopte het gelijk naar binnen. De meid bukte over het aanrecht en penetreerde zich nu met twee courgettes. Dit voelde magistraal. Vera was nog nooit zo lekker gevuld geweest. Beide courgettes gleden makkelijk in haar neukgaatjes. Dit was een zeer bizar genot. De groenteboeren van de markt moesten eens weten wat er met hun verkochte producten gebeurde!
Vera ging hard te keer. Het gekreun werd nog luider. Vera voelde in haar uitgerekte kut een enorm orgasme opkomen. Het kwam helemaal vanuit haar tenen. Het bloed raasde door haar aderen. Ze begon te schokken. Ongecontroleerd gingen de groene gevaartes in en uit haar druipende gaatjes. Met een zucht, een kreun zakte ze op de grond. Haar hele lichaam kwam klaar. Een orgasme was nog nooit zo heftig geweest. Zo geil.
Vera zat nog even bij te komen van het heerlijke hoogtepunt. De courgettes haalde ze uit haar gaatjes. Haar kontje bleef zowaar een beetje open staan. Dit was pas genot. Haar kutje was door het klaarkomen nog een stuk natter geworden. Vera wist nu dat het eten vanavond een bijzonder bijsmaakje zou krijgen. Ze wilde alleen nog niet aan het eten beginnen. Ze wilde meer. Ze wilde geiler. Vera pakte toen een aubergine, een grote, van de keukentafel. Zou ze? Ze keek naar het ding. Het was enorm en paars. Dat zou nooit passen. Maar dat had ze wel vaker in haar leven gedacht. Vera sloot haar ogen en pakte de aubergine. Zou ze echt?
Reacties of MSN: frans1984 @live.nl

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen