Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ze kon niet slapen. Haar hoofd tolde met emotie en ze had moeite met het donker wat zich om haar heen sloot. Ze wilde het liefst opstaan, alle lampen aandoen en aan de koffie gaan. Zonder ook maar te twijfelen deed ze dit dus ook. Ze stond op uit bed, volledig naakt en gooide alle lampen aan en liep naar de keuken om een pot sterke koffie te zetten. Ze wachtte tot de koffie klaar was en schonk zichzelf een heerlijke dampende grote mok in en liep, nog steeds volledig bloot, de huiskamer in.

 

Daar aangekomen gooide ze ook alle lampen aan en stond ze diep in gedachten verzonken voor het raam naar buiten te kijken. Ze woonde in een flat, omringd door nog hogere flats. Dus echt genieten van het uitzicht was niet een optie, gezien er letterlijk overal waar ze keek gebouwen stonden. Maar goed, hier en daar brandde nog ligt en.. Ze schrok op. Ze zag voor een ram, haast recht voor haar uitzicht, een persoon staan die haar leek aan te kijken. Godverdomme, ze was gewoon spiernaakt en besefte het nu het te laat was. Ze kon nu wel weg gaan duiken, maar ja, de persoon die er stond had haar al lang en breed kunnen aanschouwen. Dus besloot ze iets anders te gaan doen. Haar diepe droevige gedachtes waren ineens verdwenen. Ze hadden plaatsgemaakt voor nieuwsgierigheid. Naast haar op een klein bijzettafeltje stond een verrekijker. Ze keek naar de persoon en weer naar de verrekijker en weer terug. Nu pakte ze dus na haar korte twijfel de verrekijker en keek ze naar de persoon die daar voor het ram stond. Het was een man en hij had ook een verrekijker in zijn handen. Hij begon te glimlachen en zwaaide naar haar. Ze zag zijn hand naar beneden gaan en volgde deze. Hij wreef over zijn kruis. Tot haar opwinding had hij geen broek aan. Ze keek nog even goed maar de man had niet genoeg licht aan om alles te kunnen tonen. Hij ging zijwaarts staan en nu scheen er voldoende licht op zijn lichaam. Zijn harde rechtopstaande lul was nu zichtbaar. Hij trok aan zijn lul en ze werd helemaal wild van geilheid. Snel liep ze even weg, pakte een papier en schreef er zo groot mogelijk haar Hotmail adres op en liet dit zien. Ze keek weer met de verrekijker en de man stak een duim omhoog en liep weg, waarschijnlijk, of eerder hopelijk naar zijn computer. Snel rende ze naar haar pc en zette deze aan. Hij was vrij nieuw en startte heel snel op. Die 2 gig intern was dus wel goed besteed vond ze zelf. Meteen startte ze haar MSN op en zag ze dat er iemand genaamd strongcock in haar lijstje wilde. Dat moest de man zijn. Ze voegde hem toe en meteen kreeg ze een uitnodiging om haar webcam te starten. Dit deed ze en ze zag dat de man ook zijn webcam aanzette. Snel zette ze de cam zo, dat hij alleen haar lichaam kon zien. Ook al had hij haar gezicht net gezien via de verrekijker, ze wilde op het net geen risico nemen. Stel je voor hij nam alles op en hij zette het op een forum of zo, dan was meteen zichtbaar wie ze was en wat voor vunzigheid ze uithaalde. En als haar collega?s het zouden zien, nou dan was er geen houden meer aan, dus voorzichtigheid was zeer zeker geboden.

Ze had zelf de nickname lekker genomen. Ze vind dat gewoon de meest passende naam toen ze zich aanmeldde. Ze had MSN gewoon puur voor de seksuele contacten genomen en dat was dus wat ze nu ook had. Ze zag de pik van strongcock glimmen voor de cam. Zijn mooie eikel lag open en bloot en hij streelde zijn ballen met zijn handen. Hij pakte nu zijn lul vast en begon zich af te trekken. Lekker liet haar vingers tussen haar volle schaamlippen doorglijden en voelde een tintelend gevoel door haar buik schieten. Ze stak nu haar middelvinger in haar kutje en begon deze lekker in en uit te bewegen. Daarna haalde ze haar vinger eruit en zorgde ze ervoor dat alleen haar mond in beeld kwam. Ze zoog haar vinger schoon en de man begon daardoor sneller af te rukken. Zijn heerlijk geile pik liet een beetje voorvocht ontsnappen. Strongcock veegde het van zijn eikel met zijn vinger en likte het ongetwijfeld lekkere goedje op. Hij ging weer verder met rukken en trok zijn benen na enige tijd op. Strongcock verschoof een beetje, zodat zijn kont goed zichtbaar was. Hij stak zijn vinger in zijn kont en trok zich in de tussentijd ook af. Dus eigenlijk neukte hij zichzelf in zijn kont met zijn vinger, terwijl hij lekker aan het rukken was. Lekker deed hetzelfde. Ze trok ook haar benen op en stak een vinger in haar kontje en een vinger in haar kutje. Maar dit gaf haar niet voldoende stimulans. Ze pakte een dildo die in de lade van haar bureau lag en stak deze in haar kont. Hij ging er moeilijk in maar ze wilde het z? graag, dat ze even op haar tanden beet en het ding diep en hard naar binnen duwde.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen