Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Op een mooie zonnige avond zag ik je door het bos wandelen, je liep er in een kort rokje, en een topje met open rug. We hadden alles klaar gezet, en zoals jij daar liep was het duidelijk dat je nog steeds van niks wist. Ik kwam tussen de bomen uit, en kwam je tegemoet gewandeld op het pad. "Hè, wat doe jij hier?" "Ik ben foto"s aan het maken van een nestje met vogeltjes. De eitjes zijn echt net uitgekomen en ik kom elke dag langs om hun voortgang vast te leggen." "Ow wat schattig! Mag ik mee?" Dat is precies wat ik wilde, maar ik deed alsof het moeilijk was. "Tja, je moet wel heel stil en onopvallend zijn, zodat je hun natuurlijke groei niet verstoord." "Tuurlijk kan ik dat. Ik zal heel voorzichtig zijn en achter je aan lopen en zo." Ik vond het geweldig. Hier hoefde ik ook helemaal geen moeite voor te doen. "Oké, is goed. Volg me maar." Na tien minuutjes wandelen zaten we zo ver in het bos dat het muisstil was, enkel de vogels waren te horen. Omdat we door struiken gewandeld zijn was het niet mogelijk om via een of ander pad gezien te worden. De bomen waren erg onregelmatig geplant en varieerden allemaal van lengte en omvang. "Wow! Dat je dit nog terug kunt vinden. Het ziet er echt heel afgelegen uit hier." Zei je met een opgewekte naïeve stem. "We zijn er bijna en wil je alsjeblieft wat zachter zijn? Straks jaag je ze weg of zo."

Ik schaamde me een beetje voor mijn gedrag. Ik word heel blij van de kleinste dingen en liep gehoorzaam achter hem aan. De omgeving was onbekend voor mij, want ik blijf meestal op de paden. Ik keek met gebogen hoofd een beetje om me heen. "Is het nog heel ver?" Vroeg ik zachtjes. "Nee hoor, nog een klein stukje en dan voorbij die grote boom en dan nog een paar meter. Dan zijn we er." "Dat is trouwens echt een mooie polaroid camera. Die heb ik in jaren niet meer gezien." Ik probeerde wat te praten om de stilte wat dragelijker te maken. Je keek ernaar en tilde je schouders op uit interesse. We waren net voorbij de boom toen jij je omdraaide en met een grote grijns op je gezicht riep: "Nu!" Ik voelde handen me van achteren vastgrijpen. Ik probeerde me nog te verzetten maar dat lukte niet. Een hand was al voor mijn mond geplaatst dus schreeuwen had ook geen zin. Deze werd snel vervangen met een doek, maar het was even effectief. Met grote, bange ogen keek ik je aan, mijn ogen schreeuwend om hulp. Jij keek terug met niets minder dan een gemene, geile blik in je ogen en een glimlach. Dat was het laatste wat ik meekreeg voordat ik geblinddoekt werd.

 

Je werd meegetrokken naar een boom. Je stribbelde tegen, maar vrij komen lukte niet, want twee mannen hadden je vast. Eenmaal tegen de boom werden je topje en je rok uitgedaan, zodat je in je ondergoed daar stond. Je handen werden zonder moeite op je rug vast gebonden. Je werkte wat tegen, maar dat was zinloos. Het gaf zo"n heerlijk, schattig, hulpeloos beeld, jij daar in je roze ondergoed van kant. Je kunt niet bewegen, niet gillen, niets zien. Eenmaal je stevig genoeg vastgebonden zat aan de boom hoorde je me zeggen: "Zo, nu hebben we een sletje dat we wel kunnen gebruiken. Laat je maar lekker gaan."

 

Toen ik die woorden hoorde uit de mond van iemand die ik tot een paar minuten geleden als vriend beschouwde, deed het me walgen. Ik voelde allemaal handen over mijn lichaam gaan. Gedesoriënteerd en geschokt van wat er net gebeurde kon ik niet opmaken hoeveel het er waren. Ik voelde iets van koud metaal tegen mijn buik aan en verwachtte het ergste. Ik voelde een warme lucht in mijn oor en hoorde een onbekende man zeggen: "Zonde om zo iets moois zo aan flarden te moeten snijden." Dit was het einde, dacht ik. Ik zou een pijnlijke, bloederige dood tegemoet gaan en hierna in de bossen rondspoken op zoek naar het licht. Ik voelde tranen al lopen en even later bewoog het mes zich naar boven, tussen mijn borsten in. Met een snelle beweging sneed het mes door de voorkant van mijn push-up bh, waardoor mijn borsten nu naakt en los hingen. De schouderbandjes waren nu aan de beurt en even later hoorde ik iets een paar meter verder op in het gebladerte vallen. "Mooie tieten heb je hoor, sletje." Het lemmet was tegen mijn keel gedrukt en weer speelde mijn leven in een flits weer voor mijn ogen. Hij liet het mes naar beneden glijden, even cirkelend rond mijn navel. Nu komt het, dacht ik bij mezelf maar het mes daalde verder. Het gleed uiteindelijk mijn slipje in en ik wilde het uitschreeuwen van angst. Ik hoorde het geluid van scheurende kleding en besefte dat ik nu naakt in het bos stond, vastgebonden en zonder de mogelijkheid om te schreeuwen om hulp.

 

Ook al waren je ogen en mond niet zichtbaar, ik kon zien dat je het niet wilde. Ik ken je te goed om te weten dat je dit niet wilde. Met je grote mond mannen geil maken, maar zodra het puntje bij paaltje komt, trek je terug. Maar niet vandaag. Op een gegeven moment kreeg je het doek uit je mond geduwd met je tong en gilde heel hard. "Gil maar zo hard je wilt, sletje," zei ik, "Hier hoort niemand je". "Waar slaat dit op? Is dit een of ander soort twisted grap? Dit is niet mijn soort humor dus laat me weer gaan!" Ik kon de opstandigheid niet meer aan, liep naar je toe en gaf je een klap in je gezicht om je te laten ophouden. "Godverdomme lul! Dat deed pijn!" Er volgde weer een klap, iets harder deze keer. "Als je niet ophoud met praten, sla ik je nog een keer." Er volgde een stilte. Je benen werden uit elkaar geduwd en op hun plaats gehouden met een stok ertussen. Je benen bij elkaar krijgen was onmogelijk. Er werd een dikke dildo je kut ingeschoven. Dit ging niet zo vlot, omdat je probeerde tegen te werken. Als reactie werd er goed hard aan je tepel getrokken, je stopte met tegenwerken en de dildo werd diep in je geschoven. Je slaakte een klein gilletje, maar dat vond ik alleen maar opwindend. Meer dan dat mocht niet. Je mocht kreunen, hijgen en af en toe een geil gilletje slaken. Meer dan dat en er zouden consequenties zijn. Een van de mannen pakte een uitschuifbare stok en zette het klem tussen de grond en de dildo die flink in je duwde. Je moest op je best doen om op je tenen te staan, zodat de dildo niet te diep in je zou steken.

 

Beide wangen gloeiden dus het leek me verstandig niks te zeggen en gewoon mee te gaan met wat ze deden. De dildo in mijn kut voelde flink en ongemakkelijk, vooral omdat het zo diep in me zat. Ik probeerde me te concentreren op omgevingsgeluiden om me wat meer op mijn gemak te stellen in deze situatie. Ik kon in de verte vogeltjes horen en probeerde me hierop te concentreren. Af en toe hoorde ik ook een vage klik die ik nergens kon plaatsen. Toen ik eenmaal dacht dat dit erg genoeg zou zijn, voelde ik iets tegen mijn kontje aan duwen. In eerste instantie spande ik mijn bekkenbodem spieren zo strak aan dat er niks in kon, maar tegelijkertijd deed dat pijn door de formaat van de dildo in mijn kutje. Ik ontspande me en voelde hoe een kleine dildo mijn kont in geschoven werd. Deze werd ook weer vast gezet en voelde oncomfortabel. Ik wilde het uitgillen en schreeuwen, maar ik voelde me machteloos en wilde niet nog meer pijn beleven.

 

Daar sta je dan, vastgebonden, gevuld in zowel je kut als kont, en nog steeds met vele ogen op jou gericht. Kon je nu maar zien wie het waren, dan had je waarschijnlijk nog harder gegild dan je al deed. Ik stond nog steeds voor je, maar dat heb je denk ik niet doorgehad. Uit mijn binnenzak pak ik een vibrator en die zet ik aan. Ik kan merken aan je lichaam dat je je afvraagt wat dit is. Ik duw het tegen je klitje aan en je begint voor zover je kunt te kronkelen. Door het hevige getril wordt je al snel nat, en zou je het liefst van al wat mee kunnen bewegen. Soms verlies je je gedachten even door het gevoel en laat je je zakken, maar dan voel je de druk in je kut en kont en dan sta je weer op je tenen. Je komt dicht bij een hoogtepunt, dat merk ik door je ademhaling. De ademhaling waarmee je al tig mannen helemaal gek gekregen hebt.

 

Ik voelde dat mijn orgasme zo dicht bij was, maar ik kon niet klaar komen. Ik wilde niet klaarkomen, omdat dit gewoon te fout was. Het voelde heerlijk en slecht tegelijk. Ik wilde mijn spieren ontspannen om die orgasme te laten komen, maar ik stond werkelijk waar zo oncomfortabel dat het me nooit gelukt was. Dit gevoel ging zo minuten door en ik wilde dat er een einde aan kwam. Het liefst een einde met hoogtepunt, maar het stopte abrupt. De vibrator bij mijn klitje werd weggehaald en ik hoor de voetstappen weggaan. Allemaal een grap, dacht ik. Ze komen me zo toch wel weer ophalen? Ik voelde een angst over me heen komen. Ik hoorde niks meer. De voetstappen waren zo ver dat ik ze niet meer kon horen. Of waren ze gestopt om naar me te kijken? Ik twijfelde of ik zou gaan schreeuwen als ik voetstappen hoorde. Het zouden gewoon wandelaars kunnen zijn, of een boswachter of zo. Maar het zouden ook de mannen van net kunnen zijn en wie weet krijg ik dan de klappen die ze denken dat ik verdien. Ik concentreer me op de geluiden, maar hoor alleen de vogels. Wat voelde dit gênant zeg. Hoe kon hij me dit aandoen? Er gingen talloze gedachten door mijn hoofd. En zijn vriendin dan? Weet zij hier van? Doet ze hier aan mee? Heeft ze überhaupt hier iets mee te maken? Ik zat kilometers diep in gedachten verzonken toen ik opeens handen op mijn lichaam voelde.

 

Ik keek van een afstandje naar hoe de mannen je weer onder handen namen. De stok tussen je benen werd weggehaald en na een gil van de onverwachte aanrakingen, hoorde ik een zucht van verlichting. De dildo in je kut wordt verwijderd, maar die in je kont blijft zitten. Een van de mannen steekt een vibrator in je doorweekte kut. Deze heeft 2 trilmotors, één in je kut, en één aan je klit. Dit alles wordt vastgezet door je een kuisheidsgordel aan te doen, en deze gaat op slot. Nu zit je weer helemaal vol. Aangezien de vibrator nog niet trilt, kan het je alleen maar een drukkend gevoel geven. Je word losgemaakt van de boom, maar je handen blijven op je rug. Je zakt van uitputting op je knie"n en dat komt ons alleen maar beter uit. Met touwen wordt je terug vastgebonden aan de boom, maar deze keer ook je hoofd zodat je alleen recht vooruit kan kijken. Ook worden je benen zo vast gebonden dat je ze niet meer kan strekken. Dit is gewoon zo"n geile situatie dat het haast schreeuwt om er misbruik van te maken en ik loop op je af.

 

Deze houding was alles behalve comfortabel, vooral wanneer ik zo gevuld ben als nu. Ik voelde takjes en blaadjes op de grond tegen mijn onderbenen prikken. Ik voelde me zo ontzettend hulpeloos. Ik kon geen kant meer op en huilen of schreeuwen was ook niet de moeite waard. Ik voelde iets warms tegen mijn lippen aan duwen en ik duwde mijn mond strak dicht. Niks mocht daar naar binnen, maar blijkbaar was de onbekende persoon het daar niet mee eens. Ik voelde een druk op mijn wangen en mijn mond werd open geforceerd. Ik moest hem nu wel pijpen. Mijn hoofd wegdraaien lukte niet. Zodra hij zijn lul in mijn mondje stak, liet hij mijn gezicht los en probeerde ik hem met mijn tong uit te duwen. Het werkte en ik kreeg mijn mond weer leeg gesloten. Een paar seconden later voelde ik dat de druk in mijn kont opgevoerd werd. Ik vroeg wat er aan de hand was en dat werd met een klap in mijn gezicht beantwoord. Omdat mijn hoofd niet met de klap mee kon draaien was het nog pijnlijker dan die eerste twee. Hij plaatste zijn wang tegen ze mijne en fluisterde met een zwoel, Vlaams accent: "Zolang jij mijn lul weigert, laat je geen andere keuze voor mij over dan die dildo in je kont langzaam op te pompen. Dus de keuze is aan jou." Ik voelde zijn adem nog in mijn oor blazen en hij likte nog even aan mijn oorlel. Mijn ademhaling werd rustiger. Had ik hem maar nooit verteld dat dat mijn plekje was. Mijn geilheid nam het even over tot ik het uitgilde van pijn. Hij beet zo hard dat ik dacht dat ik mijn oorlel kwijt was. Ik wilde met mijn hand voelen of het er nog aan zat maar er kwam geen beweging in. De tranen rolden over mijn wangen. "Open je mond, slet!" Vol tegenzin deed ik het toch maar en nog geen seconde later was die gevuld.

 

Je pijpt goed, maar niet zo goed als je zelf beweert. Ik hou je met een hand bij je haren vast en ik neuk je mondje. Wanneer ik vind dat je hier goed genoeg mee bezig bent, druk ik op een knopje om de vibrator op gang te zetten. Uit je keel hoor ik een gemoffelde kreun en ik zie hoe je geniet. Sletjes verdienen het niet te genieten, maar gebruikt te worden. Ik neukte je mondje zo snel dat een orgasme niet ver weg was. Met de trillende vibrator en de dildo in je kont kon het hoogtepunt bij jou ook niet lang meer duren. Mijn stoten worden steeds heftiger en ik trek me terug. Jouw reactie is om je mondje weer dicht te doen, maar die forceer ik weer open en spuit al mijn warme zaad in dat geile mondje van je. Je mond blijft opengeduwd en je probeert mijn sperma met je tong naar buiten te duwen. Ik zet mijn hand aan je mond en zorg dat alles lekker op z"n plaats blijft. Ik kan zien aan je dat je los wil en dat je het liefst al het sperma nu uitgespuugt, maar dat sta ik niet toe. Weer ga ik naar je oor toe. "Lief slettenbakje van me, wil je dat ik mijn hand van je mondje afhaal? Of wil je mijn zaad doorslikken zoals een echte slet dat zou doen?" Ik geef je even een paar seconden om niet te kunnen reageren, maar aan de ademhaling door je neus te horen zie je het slikken niet zo zitten. "Als ik jou was, zou ik het sperma in je houden. Het zou zo zonde zijn om dit met je te moeten doen." Ik drukte op het knopje om de dildo in je kontje op te laten pompen, maar ik ging verder dan ik me voorgesteld had dat ik zou gaan. Ik voelde tranen tegen zijn hand aankomen en ik genoot hiervan. "Wees maar een goede slet." Ik haalde mijn hand weg en elke druppel sperma bleef in je mond. Ik voelde meteen weer bloed naar mijn lul stromen, toen ik een andere lul je mond in zag gaan. Je had er moeite mee om al mijn en nu ook zijn vocht in je mond te houden dus liet je het maar langs je mondhoeken naar buiten sijpelen.

 

Dit voelt zo vies, om zo gebruikt te worden. Ik ben nooit een fan van sperma geweest, maar de smaak van twee verschillende lullen in mijn mond en het sperma wat ik niet uit mag spugen is walgelijk. De druk in mijn kont was zo erg dat ik dacht dat ik zo zou exploderen. Ik wilde niks doen om het nog verder opgepompt te krijgen. Ik probeer het zo goed mogelijk binnen te houden, maar met elke stoot drupt er steeds meer naar buiten. Ik voel het sperma over mijn kin druipen en op mijn borsten terecht komen. "Slet, je houdt het niet in je hé? Moet ik je nu nog meer gaan straffen." Ik wist gewoon niet meer wat ik moest doen. "Slet, voor deze keer zal ik lief tegen je zijn en mag je het zoals je al deed langzaam naar buiten laten komen terwijl je mondje geneukt wordt. Maar ik wil geen stromen zien, alleen kleine beetjes. En je moet wachten tot we allemaal geweest zijn." Tot WE allemaal geweest zijn. Ik had geen idee hoeveel het er waren maar ik liet mijn mondje gewoon vakkundig naaien. Ik ben uiteindelijk de tel kwijt geraakt, maar ik denk dat het na de zeven ophield. Ik wilde al het verschillende zaad uitspugen, maar ik werd tegengehouden. "Hou je mond open en vraag om meer, slet!" Ik had al zo veel sperma in en op me gekregen dat ik gewoon weg niet meer aankon. Meteen voelde ik de dildo in mijn kont groeien, tranen sprongen in mijn ogen en ik opende mijn mond.

 

Ik wist dat dat ding ooit van pas zou komen. Ik liet een deel van de lucht weer uit de dildo lopen en jij bleef er met open mondje zitten. De mannen die weer genoeg op kracht gekomen waren, stonden om je in een halve cirkel. Ik speelde met mezelf bij deze geile aanblik en stuk voor stuk kwamen we over je heen. Ik stelde het klaarkomen uit tot een van de laatste, en probeerde in je mond te mikken. Het overschot aan zaad droop uit je mond en over je hele lichaam. "Maak haar hoofd los. Je mag trouwens spugen, slet."

 

Voordat hij uitgepraat was had ik het er allemaal uit geduwd of getuft. Ik was blij om er vanaf te zijn. Ik voelde de ene zaadlozing na de andere afkoelen in mijn mond of ergens op mijn lichaam. Elk druppeltje wat ik uit mijn mond had laten druipen, baande zich een weg lang mijn borsten en buik naar beneden. Ik voelde me vies en gebruikt, door niemand minder dan een vriend. Ik wilde naar huis en mezelf douchen en gewoon vergeten over vandaag. Toch betrapte ik mezelf erop dat het sperma van de mannen niet het enige vocht was wat naar beneden liep. Iemand anders bleek dat door te hebben en wreef met zijn vingers langs de randjes van de kuisheidsgordel tussen mijn benen. Ik voelde me betrapt. Ik hoor me hiervoor te schamen en toch ben ik helemaal nat.

 

"Sletje, heb jij iets uit te leggen? Waarom ben je nat? Voor zover ik weet mag jij niet genieten." "Ik geniet ook niet." Zei je met twijfel in je stem. Wederom sprak je voordat je nadacht over de consequenties en de klap die volgde, was te verwachten. Er stond een mooie afdruk van mijn hand op je wang en het gloeide nog even na. "Sletten die liegen moeten gestraft worden. Vinden jullie niet?" Ik keek alle mannen aan en ze bevestigden het. "Oké, neem haar maar mee!"

 

Ik werd losgemaakt van de boom. Ik kon niet bedenken wat een ergere straf zou zijn dan deze. Het voelde vernederend, maar inderdaad, mijn kutje loog niet. De touwen gleden langs mijn armen maar bleven plakken op mijn borsten en buik. Mijn armen zaten nog steeds achter mijn rug vast, maar mijn benen werden los gemaakt. Ik had alleen te lang in deze vervelende positie vastgezeten om makkelijk en pijnloos over eind te komen. Veel tijd om mijn benen te strekken had ik ook niet. Er haakten aan beide kanten mensen een arm door de mijne en zo werd ik meegetrokken. De kuisheidsgordel en al die voorwerpen in me maakte het moeilijk om recht op te lopen en het opgedroogde sperma trok mijn huid strak. Ik was moe, helemaal uitgeput, maar nog steeds niet klaargekomen.

 

Die twee mannen waren te soft voor haar. Ze had hun harten gestolen en vermorzeld onder een van haar stiletto schoenen. Ik heb dat soort type vrouwen vaker meegemaakt hoor. Het type dat geilt op aandacht en er alles aan zal doen om het te krijgen. Alle mannen hier zochten hun wraak en pakte haar terug op een meest schaamteloze manier. Als het aan mij had gelegen had ik haar een halsband omgedaan en haar laten rollen door de bladeren. Dan was ze de ranzige teef geweest die ze eigenlijk van binnen is. Je wordt met je buik op een picknicktafel gelegd. Je handen worden van elkaar losgemaakt en vastgebonden aan de hoeken van de tafel, zodat je helemaal gestrekt ligt.

 

Ook niet echt de meest comfortabele positie, maar in ieder geval kan ik hier een beetje op uitrusten zonder verkrampte spieren. Ik voel dat de kuisheidsgordel los gemaakt wordt en de vibrator wordt eruit gehaald. Nu diegene in mijn kont nog alleen bleef deze nog zitten. Mijn benen werden aan de poten van de tafel bevestigd zodat ik wijdbeens klaarstond om geneukt te worden. Ik hoorde talloze voetstappen en vroeg me af waar ze op wachtten. Opeens hoorde ik je weer praten. "Geachte heren, zoals jullie weten houdt deze dame wel van een spelletje. Laten we van haar nu ook een spel maken. Deze slet heeft drie gaatjes die wel aan een goede neukbeurt toe zijn. Iedereen zal getimed worden. Je krijgt twee kansen en wie het het langst volhoudt mag haar nog een nachtje houden." Ik hoorde het gejoel van mannen die het een perfect plan vonden. Ik was het er alleen niet mee eens. "Godverdomme! Laat me los! Ik ben niemands bezit en als je denkt dat ik..." Ik kon mijn zin niet eens afmaken of ik voelde de druk op mijn kont weer groter en pijnlijker worden.

 

"Ongehoorzaamheid wordt bestraft, dat heb je nu vast wel gemerkt. Zie dit als vrijwilligers werk. Je geeft eindelijk iets terug aan mensen die het nodig hebben, aan mensen aan wie je dit beloofd heb." Ik kon zien dat ze bijna kookte van woede en ongeloof. "Ik zal als eerste gaan en jullie mogen mij als voorbeeld nemen." Ik liet een klein beetje lucht uit de dildo ontsnappen voordat ik het eruit trok. Eigenlijk was het er nog te groot voor, maar die gil van pijn dat uit je keeltje kwam was te geil om nog medelijden voor je te voelen. Ik liet een klodder speeksel in je nog openstaande kontje druipen en zorgde dat de randen goed nat waren. Je had me verteld dat het alweer een tijdje geleden was dat je in dat strakke kontje van je geneukt was, maar volgens mij kon je me goed hebben. Langzaam voelde ik je kontje weer strakker trekken en het voelde heerlijk om mijn lul heen. Ik was bijna vergeten dat dit een wedstrijd was en kon mijn gedachten zo verplaatsen dat ik mijn orgasme nog even kon uitstellen. Ik kon je horen kreunen bij elke stoot die ik maakte. Voor een van de mannen was dit aanzicht te geil en hij liep naar je hoofd toe. Ik kon precies zien wat hij van plan was. Hij trok je hoofd omhoog aan je haren en drukte zijn stijve lul tegen je lippen. In eerste instantie schrok je, dat kon ik voelen. Maar zoals jij die man daarna pijpte kon ik ook zien dat je er geil van werd. Geil van gebruikt te worden. Je likt en zuigt als een gewillige slet en dat beeld, gecombineerd met hoe ik je sterretje fors aan het neuken ben waren genoeg stimulans om mij wild te laten komen. Ik bleef nog even in je om op adem kunnen komen en toen ik mijn slappe lul terug trok, trok ik ook meteen een deel van mijn sperma je kontje uit. Het liep over je al natte kut, langs je benen naar beneden.

 

Ik proefde het voorvocht en daarna duurde het niet lang of mijn mondje zat weer helemaal vol met sperma. Gelukkig hoefde ik dit niet door te slikken en liet ik het gewoon na afloop weer uit mijn mond lopen. Ik legde mijn hoofd neer op de tafel terwijl ik in mijn kutje geneukt werd. Het kon me ook niet schelen dat ik met de zijkant van mijn gezicht in een plas sperma lag. Twee van de mannen zijn al klaar en als ze met z"n zevenen zijn heb ik nog twaalf neukbeurten te gaan, waarvan er eentje nog bezig is. Ik hoorde gekreun uit mijn mond ontsnappen en had door dat hij mijn g-spot gevonden had. Hij bleef maar op het juiste plekje stoten en ik voel een sensatie dat ik nooit gevoeld heb. "Hey gast! Je neukt haar zo klaar, man!" Ik hoopte dat het waar was, want ik was er zo ontzettend aan toe. Zijn stoten werden steeds harder en even later schokkeriger en ik wist dat het te fantastisch was om waar te zijn. Ik voelde mijn kutje helemaal met warm zaad volgespoten worden. "Neuk me alsjeblieft weer! Ik wil komen!" Ik kon me niet inhouden en schreeuwde het uit. Ik voelde weer een lul tegen mijn lippen aan duwen en ik nam het ding gretig in mijn mond. Ik vond het een wonder dat ik niet gestraft werd voor mijn uitbarsting.

 

Ik liet je deze keer gaan. Je zag er zo geil uit op de tafel, al je gaatjes tot de nok toe gevuld en anders liep het er druipend uit. Ik wilde nog een keer maar moest op mijn beurt wachten. Nog enkele heren moesten voordat de tweede ronde officieel inging. Ik moest me inhouden mezelf niet af te trekken bij het beeld wat ik van je had. Ik was nu al drie keer klaargekomen, dus de laatste moest nog maar even op zich wachten. Een van de mannen besluit niet in je maar over je heen klaar te komen en spuit zijn lading over je rug en in je haar. Het droop langzaam van je af en droogde daarna op.

Ik was nu al zo vaak bijna op een hoogtepunt dat ik het liefst een van mijn armen wilde lostrekken en mezelf gewoon vingeren tot ik wel klaarkwam. Maar al mijn krachten hadden mijn lichaam al verlaten dus trekken had geen zin. "Mannen, dat was dan de eerste ronde. Door met de tweede en laatste ronde.", hoorde ik je roepen. Ik voelde een lul in mijn kontje duwen, maar het was niet die van jou. Ik genoot maar hoopte ook dat iemand mijn kutje weer zou neuken zodat ik deze keer hopelijk wel zou klaarkomen. Deze deed er inderdaad langer over dan de mannen hiervoor, maar zodra de volgende mijn mond binnendrong kwam ik erachter dat het niet aan hem lag. Alle mannen deden er langer over, maar dat is ook niet wonderlijk aangezien de meesten nu al vaker klaargekomen zijn. Klaarkomen, het klonk als een droom dat voor me zweefde, maar net buiten handbereik.

 

Het was nu mijn beurt en ik ging achter je staan. Ik moet deze wedstrijd winnen, koste wat kost. Ik duwde mijn stijve lul in je met sperma gevulde kut en begon eerst zachtjes heen en weer te gaan. Ik liet twee vinger even plagend langs je klitje glijden en voelde je trillen. Ik ving zo wat vocht op en bracht dat naar haar sterretje. Eerst wreef ik er nog plagerig overheen, maar daarna duwde ik mijn wijsvinger er in een keer in. Je was alweer strak gespannen en ik hoorde een gemoffelde kreun. Op het ritme van mijn stoten duwde ik mijn vinger in dat strakke kontje van je en ik kon voelen dat je het heerlijk vond. Je vertelde me dat je nog nooit een g-spot orgasme gehad hebt en ik weet dat dat voelt alsof je nodig moet zeiken. Het idee dat je jezelf onder gezeken hebt is dan hopelijk gênant genoeg om je te laten schamen voor je orgasme. Ik vingerde je kontje en neukte je op hoog tempo. De mannen hadden door waar je mee bezig was en spoorde je aan om het nog harder te doen.

 

De man die mijn mondje neukte was net klaar toen ik een volle sensatie daar beneden voelde. Ik voelde een heerlijke druk en elke stoot voelde beter en beter alsof hij wist waar hij mee bezig was. De druk verplaatste zich naar mijn blaas en dan voelde alles behalve prettig. Gedachten schoten door mijn hoofd. Ik voelde met elke stoot de druk verhogen, maar ik durfde de spanning niet kwijt te raken. Als ik kom laat ik het allemaal los en dat wil ik niet. Ik hoorde het gejoel van de mannen om me heen en begreep dat zij donders goed wisten waar hij mee bezig was. Toen drong het ook tot mij door. Hij wil me spuitend laten klaarkomen. Dat is mij zelf nog nooit gelukt, dan zou het hem toch ook niet moeten lukken, toch? Ik had me overgegeven aan het lot en besloot gewoon te genieten in plaats van me ervoor te schamen. Elke stoot werd beter en beter en ik hoopte dat hij het vol kon houden. Ik kreunde en hijgde en gilde het daarna bijna uit. Dit was gewoon zo intens dat het leek of ik al mijn krachten in drievoud terug kreeg en al mijn spieren daarna verkrampte. Ik voelde de druk in mijn kutje verlichten toen al het vocht er met vlagen uit spoot. Ik kon niks anders dan hevig trillen en gelukkig bijkomen. Van wat er daarna gebeurde heb ik weinig meegekregen. Ik lag versuft en uitgeput terwijl ik nog steeds geneukt werd.

 

Het voelde geweldig om je om mijn lul te voelen klaarkomen. Al je spieren spanden zich aan en de kutsappen die je eruit spoot waren een aangename toevoeging. Een fijn applaus van de mannen om mij heen deed me ook veel goed. Ik dacht dat ik je al lang genoeg geneukt had om je als prijs mee naar huis te mogen nemen, dus ik stootte nog even een paar keer flink en kwam weer wild schokkend en kreunend klaar. Ik trok me terug en zag hoe andere mannen je nu hard van achteren namen. Blijkbaar had ik dusdanig uitgeput dat je mondje niks meer waard was. Je lag uitgeteld op de tafel terwijl de laatste mannen hun zaad nog over je heen en in je spoten.

We hadden een lijst bijgehouden met de tijden van de mannen en op een paar seconden na was ik de winnaar. Ik zag veel teleurgestelde blikken, maar je was nu toch echt van mij. In mijn hoofd had ik al hele avonden, dagen zelfs weken gepland waarbij ik eens grondig misbruik van je zou maken en nu ben je onder toeziend oog van verscheidene mannen mijn eigendom geworden. Ik til je uitgeputte hoofd op en zie hoe je haren aan je gezicht plakken. "Hoorde je dat ook, sletje? Je bent van mij. Ik heb je eerlijk gewonnen en nu kan ik wat er vandaag gebeurd is, nog eens overdoen." Ik had het gevoel dat je niet naar me luisterde, dus liet ik iets voor je achter. "Kom mannen, we gaan!"

 

Ik kwam langzaam weer bij en hoorde de vogeltjes fluiten. Ik voelde me licht in mijn hoofd, maar ik kon zweren dat ik verder niemand hoorde. "Hallo?" Geen antwoord. Ik trok aan de touwen om mijn armen. Ik kon niet geloven dat ze me hier vastgebonden achtergelaten hebben. Ik probeerde heen en weer te bewegen maar dat lukte ook niet. Ik verzamelde al mijn kracht en trok mijn armen omlaag. Een touw gaf toe en knapte. Zo snel als ik kon deed ik mijn blinddoek af en ik zag een schaar voor me op tafel liggen. Ik pakte het vast en knipte mijn andere arm los. Daarna mijn middel en met moeite mijn benen. Ik probeerde een stukje van de tafel af te lopen maar mijn benen waren er nog niet toe in staat.

Ik viel achterover en mijn rug, billen en benen zaten nu bedekt met grond en blaadjes. Het ergste wist ik nog van me af te krijgen. Ik trok mezelf op aan het tafeltje en zag allemaal vierkante papiertjes.

 

Toen ik goed keek zag ik dat het allemaal polaroid foto's waren. Een waar ik aan de boom zit met de dildo"s in mijn kutje en kontje. Een andere waarbij ik door een man van achteren genomen word en tegelijkertijd een andere man pijp. Nog een waar ik met mijn mond vol zaad helemaal ondergespoten word. Op het witte balkje onder de foto"s stond er met zwarte marker geschreven: Ik zie je volgende week weer hier, anders belanden de rest van de foto's op internet. Ik voelde mijn maag draaien en ik verzamelde de foto's en liep naar een hoopje kleding. Mijn bh en slipje waren ondraagbaar geworden dus moest ik maar zonder. Mijn haren waren een grote klit geworden door al het opgedroogd zaad wat erin zat. Ik probeerde mezelf te fatsoeneren, voordat ik überhaupt naar huis durfde. Ik liep in onzekerheid door het bos, geen idee van waar ik was. Ik vond uiteindelijk het pad terug en was nog niemand tegen gekomen. Toen ik eindelijk mijn auto in kon en in het achteruitkijkspiegeltje naar mezelf keek, was ik opgelucht dat ik niemand tegen gekomen was.

 

Ik zette de motor aan en in gedachten verzonken over wat er gebeurd was en wat er nog zou gebeuren over een week, voelde ik mijn kutje weer natter worden en reed ik snel naar huis.

Reacties   

0 #2 2big4u 11-12-2014 16:04
Kom vrijdagavond naar Teteringen bij de trimbaan, dan zul je eens wat meemaken
Citeer
0 #1 buiten 27-11-2014 12:06
Waar spreken we af?
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen