Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Mirjam was een knappe blondine met lang golvend haar. Waar ze heel erg trots op was, net als op haar D-cup borsten. Niemand zou haar 16 jaar geschat hebben, ze zou ook voor 19 of 20 hebben kunnen doorgaan. Dat kwam niet alleen door haar fraaie uiterlijk, maar ook door haar gedrag. Ze liet namelijk nogal graag blijken dat ze heel wijs en ervaren was. Daarnaast kon ze haar omgeving behoorlijk manipuleren. Mirjam was echter geen vervelend meisje, integendeel zelfs, maar ze kreeg nu eenmaal graag haar zin. Bovendien was ze geobsedeerd door alles wat met seks en seksualiteit te maken had.

Die interesse was al op jonge leeftijd ontstaan. Om precies te zijn in groep 5 van de basisschool. Op een dag namelijk, halverwege haar negende jaar, had ze bij haar vader op schoot moeten zitten. Dat was op zichzelf niet vreemd geweest, daar zat ze immers vaak genoeg. Maar die dag verliep het anders dan alle andere keren. Want in plaats van te kroelen of een stevige stoeipartij, moest ze met haar billen op een harde bobbel gaan zitten. Tegelijkertijd was hij haar overal gaan strelen. Ook op plaatsen waar dat, toen nog, een beetje eng was. Hoewel het daarbij was gebleven, bleef het niet bij die ene keer. In de maanden die volgden moest ze nog vele malen bovenop diezelfde bobbel zitten. Ongemerkt was ze op den duur zo vertrouwd geraakt met de liefkozingen die steevast volgden, dat ze het na verloop van tijd helemaal niet eng meer had gevonden. Integendeel, ze was de aandacht die ze op die speciale wijze van hem kreeg zelfs gaan waarderen.

Na een half jaar was het ritueel van zitten en strelen veranderd. Precies een week voor haar 10e verjaardag had hij haar weer eens bij zich geroepen. Toen ze al vlak voor hem stond had ze pas in de gaten gekregen dat hij geen broek aanhad. En ook geen hemd of onderbroek. Daar was ze wel van geschrokken maar ook weer niet zo heel erg. Per slot van rekening gingen ze regelmatig samen in bad en dus had ze zijn piemel al vaak genoeg gezien. Omdat hij naakt was had ze intu�tief geweten dat hij dat ook van haar verwachtte. Hoewel ze het voor de zekerheid nog wel even had gevraagd. Hij was haar vader, van wie ze erg veel hield, dus had ze zonder schaamte, angst of protest haar kleren uitgedaan. Wat telde, was vooral dat ze zijn liefste schat zou blijven. En dat hij al die lieve woordjes zou blijven zeggen die ze, op zijn harde bobbel zittend, zo graag van hem hoorde. Vervolgens was ze dus poedelnaakt op hem gaan zitten, met haar rug tegen zijn borst en haar benen wijdbeens over die van hem. Terwijl zij met zijn piemel moest spelen, had hij met een hand tussen haar benen heen en weer bewogen. Net zolang tot er allerlei bijzondere tintelingen in haar buik en in haar plasser waren ontstaan.

Tegelijk met de verandering van het ritueel, werd ook de frequentie veranderd. Want vanaf die dag had hij haar minstens een keer per week bij zich geroepen. Ondanks dat Mirjam zich in het begin wel vreemd had gevoeld, was ze ook steeds meer plezier aan die momenten gaan beleven. Evengoed had ze zich wel gerealiseerd dat er iets niet meer klopte. Tegelijkertijd was ze echter gek op de bijzondere aandacht die ze van hem kreeg. En natuurlijk op de orgasmen die hij herhaaldelijk bij haar teweeg bracht.

Hoe meer ze met zijn penis speelde, hoe groter haar fascinatie ervoor werd. Het grote, harde ding lag altijd zo warm en kloppend in haar handen, en dat maakte haar vader zo blij en opgewonden, dat ze uit zichzelf op zoek was gegaan naar andere manieren om hem nog meer plezier te bezorgen. Eerst had ze hem alleen maar afgetrokken, later was ze er ook kusjes op gaan geven. Weer later, toen haar vader zei dat sommige meisjes er een lolly in zagen, was ze er ook aan gaan likken en zuigen. Dat er, als hij hard begon te kreunen, een goedje uit zijn penis kwam had ze al geweten van de keren dat ze hem had afgetrokken. Dus was ze niet verrast geweest, noch ervan geschrokken, toen dat voor het eerst in haar mond gebeurde. Hoewel ze de smaak van sperma maar vreemd had gevonden, niet vies maar vreemd, had Mirjam het gewoon laten stromen en alles doorgeslikt. Na verloop van tijd had ze het zo vaak in haar mond gehad, dat ze er niet alleen gewend aan was geraakt, maar het zelfs lekker was gaan vinden. Gaandeweg was ze er achter gekomen hoe ze het beste de smaak kon proeven. Als het sperma tegen haar verhemelte lag, en zij er met haar tong over wreef, kwam de bitterzoete smaak vrij die ze zo lekker vond. Daar kon ze zich altijd bij voorbaat op verheugen. Mede daardoor had Mirjam elke afzonderlijke keer dat ze haar vader had gepijpt, dat met toegenomen enthousiasme, overtuiging, en vaardigheid gedaan.

Helaas waren de fijne momenten met haar vader net zo plotseling voorbij als ze begonnen waren. Want drie jaar geleden, vier jaar nadat hij haar voor het eerst bij zich op schoot had geroepen, waren haar ouders bij een auto-ongeluk omgekomen. Gelukkig kon ze bij een oom en tante gaan wonen. Haar leven was daardoor drastisch veranderd. Haar pleegouders waren veel vrijer dan haar eigen ouders ooit waren geweest. Ze mocht veel leukere kleding dragen en ze mocht uitgaan. Het was zelfs niet erg als ze eens wat later thuiskwam. Als haar pleegouders maar wisten waar en met wie ze was.

Nadat ze eenmaal voldoende van het verlies van haar ouders was hersteld, was Mirjam dan ook begonnen met uitgaan en jongens te ontmoeten. Ze was zelfs een paar keer met een leraar mee geweest. Via hen had ze zich stiekem, zodat haar pleegouders het niet zouden merken, verder ontwikkeld in de vleselijke geneugten die ze zo vroeg in haar leven had ontdekt. Veel plezier had ze daar echter nog niet aan beleefd. Want niet ��n jongen of man waarmee ze seks had gehad, en dat waren er veel, had haar kunnen bevredigen als haar vader. Ze waren allemaal te jong, te snel, te ongevoelig, te onervaren of gewoon te zenuwachtig. Uit wanhoop had ze zelfs een paar keer seks gehad met meisjes, waar ze ook al niets aan had gevonden. Mirjam had op haar 16e al bijna alles op seksueel gebied ontdekt en ervaren. Ze was echter nog steeds zoekende, zonder te weten wat ze zocht. Ze miste haar oude, tedere vader en er was niemand die hem tot nu toe had kunnen vervangen. De enige die een beetje in de buurt kwam, was de vader van Sandra.

Hoewel ze bijna twee jaar in leeftijd scheelden, waren Mirjam en Sandra, die bij elkaar in de buurt woonden, al bijna tien jaar hartsvriendinnen. Zoals het vriendinnen betaamt, hadden de twee altijd al hun geheimen gedeeld. Daarom had Sandra altijd geweten wat zich bij haar vriendin thuis afspeelde. Mirjam had namelijk na elk contact met haar vader, uitvoerig verslag gedaan van de handelingen die ze met elkaar hadden uitgevoerd. Hoe jong ze toen ook nog waren, de meisjes hadden heel goed beseft dat het verkeerd was wat er gebeurde. Maar omdat Mirjam was blijven benadrukken dat het heerlijk, fantastisch en verrukkelijk was wat zij en haar vader deden, had het Sandra toch ook weer niet zo slecht geleken.

Sandra, sinds een maand 14 jaar, was uitgegroeid tot een aantrekkelijke brunette met stijl, halflang haar, een kinderlijk gezicht en opvallend donkere ogen. Ze was slank en klein van stuk, hooguit 1.55, met voor haar lengte heel lange benen. Van een iele, vormloze tiener was ze de laatste maanden uitgegroeid tot een welgevormde minivrouw, waar alles in de juiste proporties op en aan zat. Een mooi setje borsten incluis. Hoewel ze met dat laatste niet te koop liep. Want Sandra was een dociel, bescheiden, lief en gehoorzaam meisje uit een goed en welvarend, maar ook zeer gereformeerd milieu. En daarin was het nu eenmaal niet gebruikelijk om er al te opzichtig bij te lopen.

Tijdens de vier jaar dat de incest met Mirjam had geduurd, had Sandra aandachtig naar de belevenissen van Mirjam geluisterd. Door het enthousiasme waarmee ze altijd over haar vader sprak, was ze vaak afgunstig geweest. Meer dan eens had ze zich afgevraagd waarom haar vader nooit eens zulke liefdevolle aandacht aan haar besteedde. Die vraag was nooit meer helemaal verdwenen. Integendeel, naarmate ze ouder werd was ze meer en meer op zulke bijzondere aandacht gaan hopen. Uiteindelijk werd die hoop een behoefte en dat had zich stevig in haar vastgezet. Vanzelfsprekend had ze nooit de moed gehad om haar vader te vragen om dezelfde dingen met haar te doen als met Mirjam gebeurde. En al helemaal niet toen ze eenmaal had geleerd dat incest een zonde was en fout, heel fout. Het verwarrende was alleen dat ze met eigen ogen had kunnen zien hoe blij en gelukkig het haar vriendin had gemaakt. Dat Mirjam ondertussen veel seksuele ervaring had opgedaan, had de behoefte aan meer aandacht van haar vader alleen maar versterkt. Want daardoor had ze van Mirjam geleerd dat de liefde voor een vader onvervangbaar was en dat seks met jongens dat gemis niet kon wegnemen.

Sandra had altijd erg aan haar ouders gehangen. Toen haar moeder overleed, twee jaar geleden, dus een jaar na het fatale auto-ongeluk van Mirjam haar ouders, was haar wereld ingestort. Het eerste wat ze had gedacht, toen ze eenmaal weer kon denken, was dat haar vader haar dus ook op zo�n nare manier zou kunnen verlaten. Dat had haar zo gevoelig voor en afhankelijk van zijn aandacht gemaakt, dat ze zich extreem gedwee en onderdanig was gaan gedragen. Ze had dan ook elke gelegenheid benut om alles te doen waarvan ze dacht dat hij wilde dat ze het zou doen. Haar vader ondertussen, had zijn uiterste best gedaan om het gemis van haar moeder goed te maken.

Buiten Mirjam, was haar vader de enige persoon in de wereld van wie ze echt hield en die ze vertrouwde. Ze was dan ook verbijsterd toen hij, nog maar een jaar na het overlijden van haar moeder, plotseling was hertrouwd. Ze had warempel niet eens geweten dat hij een nieuwe vriendin had! Vanaf de dag dat haar stiefmoeder bij hen was komen wonen, ook een jaar geleden dus, had hij al zijn aandacht op zijn nieuwe vrouw gericht. Ze had er werkelijk alles aan gedaan om zijn speciale aandacht vast te houden, zonder succes echter. Hoewel het ondertussen al niet meer zo goed ging tussen haar vader en haar stiefmoeder, had dat aan de afstand tussen hen niets veranderd. Het enige voordeel daarvan was dat haar stiefmoeder steeds meer tijd aan kerkactiviteiten was gaan besteden, terwijl haar vader zich daarvan juist distantieerde. Daardoor was hij vaker alleen thuis. Maar in plaats dat dit hun dichter tot elkaar bracht, leek zijn aandacht voor haar er juist verder door afgenomen. Want hoewel hij wel aardig was, was hij nog nooit zo gereserveerd tegen haar geweest.

De twee tieners lagen languit op het bed in de kamer van Sandra. Ze hadden het plan opgevat om eens lekker te gaan zwemmen en zonnebaden. Dat kon bij Sandra thuis, omdat er bij haar in de tuin een zwembad was. Van omkleden was echter nog niets terecht gekomen. Mirjam was namelijk weer eens over seks begonnen, als zo vaak, en dat gesprek duurde langer dan verwacht. �O nee San? Echt niet? Zou je echt niet een keer een piemel van dichtbij willen zien? Dat geloof je toch zeker zelf niet. Ik geloof er niets van. Hoe kan dat nou, dat wil toch iedereen?" Het spervuur van vragen had Sandra danig in verlegenheid gebracht. Wat overigens wel vaker gebeurde in de gesprekken met haar vriendin. Blijkbaar was er iets goed mis met haar. Want wat Mirjam zei was ��n ding, wat Sandra impliciet hoorde was weer iets anders. Dat was namelijk dat het uitzonderlijk was om een piemel niet van dichtbij te willen zien. En dat was voor Sandra een ondraaglijke gedachte. Uitzonderingen horen er nu eenmaal niet bij, die staan er alleen voor. En ze was al zo alleen! �Waarom vind je toch geen enkele jongen leuk? Weet je, volgens mij ben je gewoon te preuts!� Sandra voelde zich steeds ongemakkelijker en daarom wilde ze er verder niet meer over praten. �Laten we ons nou maar omkleden, dan kunnen we eindelijk de tuin ingaan.�

Hopend dat ze snel bruin zouden worden, nestelden de twee meiden zich in de stoelen aan de rand van het zwembad. Mirjam droeg een badpak waarin haar lichaamsvormen zich duidelijk aftekenden. Door de flinterdunne stof waren vooral de omvang en vorm van haar borsten goed te zien. Het badpak van Sandra echter was ouderwets en zat veel te ruim. Ze zag er daarom nogal seksloos uit. Zeker in vergelijking met de vrouwelijke Mirjam.

Sandra had het best naar haar zin, zo in de zon. Ze was lekker aan het soezen toen Mirjam weer eens een van haar onverwachte opmerkingen plaatste. �Weet je dat ik Peter Verhoef een paar keer naar jouw borsten heb zien staren, verleden week toen het zo warm was en je dat witte T-shirt aanhad?� Ze had het over de meest gewilde jongen van de klas, een echte bink. Althans, dat vonden de meeste meiden op school. �MIRJAM! Doe niet zo�� Mirjam grinnikte. �Hoezo? Het is toch een lekkere gozer? Het is dat ik het al eens met hem heb gedaan, anders zou ik het wel eens met hem willen doen.� �SST. Zachtjes Mir, niet zo hard praten. Zo meteen komt mijn vader en� ik wil niet dat hij ons over� dit soort dingen hoort praten.� �Waarom niet? Wat mag hij dan niet horen? Het is een volwassen man hoor, die heus wel weet hoe de vork in de steel zit. Jeetje San, ik denk dat hij het best leuk zou vinden als je eens wat losser wordt en met jongens omgaat.� "Zo mag je niet praten! Hij is erg� Ik vind het niet netjes om hierover te praten als hij in de buurt is.� �Nou ja zeg! Je vader is anders helemaal geen dooie pier hoor! En gezond is hij trouwena ook. Want ik heb hem daarnet wel naar ons zien kijken. Volgens mij vindt ie meisjes in een badpak heel erg leuk�� �MIRJAM! Wat zeg je nou? Dat mag je niet zeggen! Wat bedoel je daarmee?� �Zie je dan niet hoe hij stiekem iedere keer naar mijn borsten loert? En weet je nog die keer dat Ada er ook bij was? Nou, hij gluurde toen naar die van ons allebei. Trouwens, ook naar die van jou!�

Mirjam kleurde. Niet zozeer om wat ze net gezegd had, maar door datgene wat ze juist niet had gezegd. Ze was al jaren kind aan huis bij Sandra en haar vader was altijd heel lief en belangstellend. Zeker na de dood van haar ouders had ze dat erg fijn gevonden. Dat hij die middag, toen ze met z�n drie�n waren, voornamelijk naar h��r borsten had geloerd had ze helemaal niet erg gevonden. Per slot van rekening had ze die nou eenmaal. Om hem een plezier te doen had ze �t hem zelfs wat makkelijker gemaakt. Simpelweg door haar decollet� iets te vergroten en op het juiste moment voorover te buigen. Sandra ondertussen, wist dat Mirjam gelijk had. Ook haar waren die dag de starende blikken van haar vader opgevallen. Maar dan met name de blikken die hij op Ada en Mirjam had geworpen. Dat hij ook zo naar haar hebben zou gekeken, was haar ontgaan. Eerlijk gezegd geloofde ze het ook niet zo. Desondanks kreeg ook zij een blos op haar wangen. �Heb je trouwens in de gaten dat hij de laatste tijd steeds vaker en langer bij ons komt zitten? Het gaat toch niet goed tussen hem en je stiefmoeder? Wel, misschien komt hij seksueel wat tekort.� �MIRJAM! ASJEBLIEFT!�

Wat begonnen was als een plagerijtje, werd zo ineens heel serieus. �Hoezo? Dat zou toch een verklaring kunnen zijn waarom ie zo afstandelijk doet tegenover jou? Ja, nu ik het zeg weet ik het zeker. Arme man, hij moet behoorlijk in de knoei zitten. Volgens mij heeft hij iemand nodig die spanning in zijn leven brengt. Die hem liefde en plezier geeft, zoals ik vroeger aan mijn vader heb gegeven!� �Nou moet je ophouden, nu vind ik het niet leuk meer! Trouwens, ik geloof er ook niets van. Ik denk echt niet dat hij� uh... dat hij seksuele gedachten over ons heeft." Mirjam grinnikte om de dubbele boodschap van Sandra. Moest ze er nu over ophouden of niet? "Hoezo over ons? Ik bedoelde jou hoor. Of denk je soms dat hij niet geil van je kan worden? Je maakt een geintje zeker. Ik denk dat als hij je borsten eens kon zien, hij helemaal gek zou worden! Het wordt tijd dat je wakker wordt, San. Zou je �m niet eens wat meer kunnen laten zien. Iets meer borst, bijvoorbeeld. Wat maakt het nou uit, als je daarmee zijn aandacht zou krijgen? Als hij daardoor meer tijd aan mij zou besteden, zou ik het doen hoor!�

De arme Sandra wist niet meer hoe ze het had. Ze was zo in verwarring dat ze begon te stotteren. �N� nee� nee� Ik� I-Ik weet �t niet� Dat� dat is niet netjes� Het is wel mijn vader hoor!� "Ach, een beetje flirten mag best. Daar zijn vaders ook voor. Ik zeg toch niet dat je in je blootje moet rondlopen. Weet je wat? Zullen we hem eens een beetje uitdagen en kijken hoe hij reageert? Alleen maar om te zien of hij naar jou kijkt als zijn dochter of als een vrouw. Ha, ha, ik denk dat hij dan nog veel meer tijd aan ons zou besteden." �Ik weet het niet hoor� Een klein beetje, zeg je? Maar wat als hij er echt opgewonden van zou raken? Ik geloof dat ik me dan dood zou schamen.� Mirjam had beet! �Nou �n? Dat zou toch alleen maar betekenen dat ik gelijk heb? Dat hij iets tekort komt en dat misschien van jou zou willen krijgen�?" Sandra voelde zich steeds ongemakkelijker. Het gesprek had ineens wel een heel vreemde wending gekregen. �MIRJAM! HOU OP! Mijn vader zou zoiets nooit doen!�

�Zo meiden, hoe gaat het hier? Het was haar vader, die hen iets te drinken kwam brengen. Tot opluchting van Sandra hield Mirjam gelukkig haar mond. Onwillekeurig keek ze echter wel naar hem met een andere blik. Net als Mirjam overigens. Vanwege haar zondige gedachten, was Sandra echter degene die bloosde.

De vader van Sandra was klein van stuk. Zijn haar was dun en zwart, met een paar grijze plukken aan de slapen. Hoewel hem zijn leeftijd aan te zien was, zag hij er toch niet slecht uit. Het belangrijkste was echter dat hij nog steeds een jeugdige uitstraling had. En hij was tactisch. Want hoewel hij graag grapjes maakte met de meiden, en ze geregeld plaagde, wist hij ook wanneer hij teveel was. Dan liet hij hun alleen met hun geheimpjes. Mirjam pakte de glazen aan. "Het is heel gezellig meneer Wouters. We zijn lekker aan het kletsen. Ach, u weet wel, meisjes onder elkaar." "Ga daar dan nog maar even mee door. Ik ben namelijk met de lunch bezig. Met een minuut of vijf kom ik jullie een broodje Unox brengen."

Zodra hij weg was begon Mirjam dubbelzinnig te lachen. Ze had wel gezien hoe hij met een scheef oog naar haar boezem had geloerd. "Zo, dus jij denkt dat hij je alleen als zijn kleine dochter ziet en niet als een vrouw." "Ja natuurlijk! Ik BEN toch ook zijn dochter, dus hoe zou hij zich aan mij kunnen verlekkeren! Dat zou hij echt nooit doen. Jeetje, wat ben jij een viespeuk zeg." Hoewel ze erbij giechelde, was Sandra toch niet meer zo zeker van haar zaak. Mirjam zag zulke dingen meestal erg goed. "Zullen we een wedstrijdje doen?" "Huh, wat bedoel je, wat voor wedstrijdje?" "Een wedstrijdje wie er gelijk heeft, jij of ik. Ik durf te wedden dat hij er opgewonden van raakt... als je hem je borsten laat zien." "MIRJAM! Nee, dat kan ik niet! Dat doe ik niet! Ik kijk wel uit zeg..." "Ach, kom. Als jij gelijk hebt dan valt 't hem niet eens op. Trouwens, we kunnen het toch op een ongelukje laten lijken?" Mirjam greep het badpak van Sandra en trok er zo stevig aan dat er een decollet� ontstond. Haar borsten vielen er nog net niet uit. "Als je nu je armen omhoog steekt, dan floepen je borsten er zo uit. Zulke ongelukjes gebeuren soms. Oeps, sorry paps, mijn tieten vallen er ineens uit." Mirjam schaterde om haar eigen grapje. Sandra echter, bloosde weer. "Ik zou mijn badpak nooit op deze manier dragen! Hij is niet dom, hij zou meteen weten dat het geen ongeluk was." "Ga gewoon het water in. Dan lijkt het alsof het daardoor komt." Mirjam grinnikte weer. "Voor een goeie show met je voorgevel hoef je er alleen maar uit te klimmen."

Zonder dat ze precies wist waarom ze het nou deed, ging Sandra inderdaad het water in. Daar wachtte ze de komst van haar vader af. Hij zou vast alleen maar zeggen dat ze haar zwempak goed moest doen. Dat hij naar haar borsten zou gaan staren, daar geloofde ze niets van. Die overtuiging nam echter niet weg dat ze zich vreemd opgewonden voelde. Het duurde niet lang of daar kwam hij al. Toen hij in de buurt van de stoelen was, klom Sandra volgens plan uit het water. Mirjam pretendeerde dat ze naar de broodjes Unox keek, maar stiekem zag ze alles wat er gebeurde. Om uit het water te klimmen trok Sandra zich op over de rand. Het natte badpak zat zo laag op haar borsten, dat haar tepels nog maar net bedekt waren. De inkijk was niet te missen. Sandra, die vermeed om naar haar vader te kijken, had drommels goed in de gaten dat hij zijn ogen niet van haar kon afhouden. Ze deed echter net of ze niets in de gaten had en klom verder het zwembad uit. Nu ze zover gegaan was, durfde ze eigenlijk niet meer verder. Stoppen was echter geen optie, niet met Mirjam op de loer. Dus schraapte ze al haar moed bij elkaar en begon haar haren te schikken.

Toen ze daarvoor haar armen omhoog bracht, gebeurde precies wat de bedoeling was; het badpak gaf het op en liet haar borsten eruit vallen. Aangezien ze haar ellebogen hoog boven het hoofd hield, werden haar malse vormen nog eens extra benadrukt. Haar tepels, hard door de spanning en het koele water, priemden onder zijn ogen de vrije ruimte in. Nog steeds had Sandra zogenaamd niets in de gaten, maar heimelijk genoot ze van zijn aandacht. Toen ze een paar tellen later haar haren geschikt had, liet ze haar armen zakken en veinsde vervolgens dat ze verrast was over hoe ze erbij stond. Daarna keek ze op naar haar vader. Dat ze dieprood kleurde was niet geveinsd. Ineens schaamde ze zich namelijk echt voor wat ze had gedaan. Zo snel als het ging trok ze het badpak terug omhoog. �Ohh! Oh nee. Sorry papa. Het gebeurde per ongeluk, ik kon er niets aan doen��

Ook haar vader was rood geworden. �Het geeft niet hoor, schat, dat kan gebeuren.� Daarna wilde hij zich gauw uit de voeten maken. Maar hij had niet op Mirjam gerekend. Die blokkeerde lachend zijn weg en probeerde hem aan de praat te houden. �Toen ze het water in wilde duiken heb ik haar nog gewaarschuwd. Haar badpak is te groot, dat zou zeker niet op zijn plaats blijven zitten. Maar ze riep dat haar borsten daar te klein voor waren. Toen dook ze. Zijn haar borsten echt te klein, meneer Wouters?� �Uh, nou, hm�� In het nauw gedreven wist hij niet wat te zeggen. Hij wist �berhaupt niet hoe te reageren en kon dus niets anders doen dan weer naar zijn dochter kijken. Die keek terug met grote, vragende, verlegen ogen. �Ik vind dat ze� dat ze mooie borsten heeft. Niet te groot, niet te klein.� Hij zweette, maar bleef nu wel openlijk naar de boezem van zijn dochter kijken. Mirjam legde haar handen op haar eigen borsten. �Volgens mij heeft ze over twee jaar, als ze ook 16 is, dezelfde maat als ik!� Hij kon zijn erectie niet langer verbergen, allebei zagen ze de bobbel in zijn broek. De arme man schudde zijn hoofd en liep snel naar binnen. Meiden!

Triomfantelijk keek Mirjam haar vriendin aan. �Ik heb je toch gezegd dat hij het hem zou opwinden. Hij valt op tieten!� Sandra wilde tegensputteren, maar Mirjam liet zich de mond niet meer snoeren. �Wow, zag je z'n piemel groeien? Ik denk dat ie zich nu als een gek aan het aftrekken is.� Ditmaal kwam er geen reactie van Sandra, die duidelijk onder de indruk was van wat Mirjam allemaal zei. �Ik denk dat hij veel meer aandacht voor je zou hebben als je andere kleren zou dragen. Gooi die suffe rokken toch aan de kant. Hij zou het prachtig vinden.� Sandra was nu erg onzeker. �Denk je? Maar dat moest altijd van m�n moeder.� Mirjam haalde haar schouders op. �Je moeder is er niet meer, San. Ja, ik denk echt dat hij daar blij om zou zijn.� Toen Mirjam naar huis ging, had Sandra erg veel om over te denken. Ze h�d niet eens andere kleren.

In de weken die volgden greep Mirjam elke gelegenheid aan om het over incest te hebben. Het was een ware lofzang en Sandra, die zowat onafgebroken rondliep met rode konen, werd volgestopt met positieve gedachten erover. Als ook met suggesties over hoe ze met haar vader kon flirten. Maar ze was veel te beschaamd over, en te bang voor, de idee�n, dat ze er vanzelfsprekend niets van in de praktijk bracht. T�t die ene dag dat ze zich aan het voorbereiden was om naar school te gaan en haar vader binnenkwam om haar een lift aan te bieden. Ze zat op de rand van het bed en had zich nog niet helemaal aangekleed. Haar blouse stond nog open en ze was juist haar schoenen aan het aantrekken. Sandra had meteen in de gaten dat hij zijn blik op haar boezem richtte, net als toen bij het zwembad. En wat hij eerder nooit deed, deed hij nu wel; hij bleef gewoon in de deuropening tegen haar staan praten. Vervolgens deed zij iets wat zij op haar beurt ook nog nooit had gedaan; zonder zich haastig te bedekken bleef ze gewoon zitten. Opgewonden dat ze dit durfde, zo stoutmoedig was ze nog nooit geweest, bloosde ze diep. Ondertussen koesterde ze zich in zijn blikken. Vanzelfsprekend nam ze het aanbod aan.

Mirjam had haar volgestopt met tips over hoe ze zijn aandacht op zich kon vestigen. Een van die tips kon ze tijdens de rit goed gebruiken. Hoewel ze een lange rok aanhad, dat was nu eenmaal gebruikelijk op school, was het er een met mogelijkheden. Er zat namelijk een split in. Het was niet moeilijk om de split op de juiste plaats te manoeuvreren en zo haar knie�n bloot te laten. Door haar benen te kruisen, en een paar maal van been te verwisselen, lukte het om steeds meer van haar benen te laten zien. Haar vader had dat snel in de gaten en bleef gedurende heel de rit met een schuin oog naar haar dijen loeren.

Het was opnieuw lekker warm en zonnig weer. Daarom hadden ze de dag ervoor besloten om wederom in en rond het zwembad te hangen. Zo gezegd, zo gedaan. Na een kwartiertje spetteren gingen ze, net als twee weken eerder, lekker zonnen aan de rand van het bad. Ze hadden het een tijdje over ditjes en datjes, toen Mirjam plots van onderwerp veranderde. "Weet je, voor het zonnebaden zijn onze badpakken te groot. Zo worden alleen onze armen en benen bruin. Maar ik wil de zon ook wel eens op m'n rug en m'n buik voelen." Meestal was Sandra het wel met haar vriendin eens. Zo ook deze keer. "Ja, dat zou leuk zijn. Maar ja, dat kan niet." "Niks maar ja en hoezo kan het niet?. Ik heb deze bikini�s toch niet voor niets gekocht." Mirjam gooide een plastic tasje naar haar vriendin. Sandra ogen werden groot. Het waren heel mooie bikini's, dat wel, maar ook heel erg klein. Zo klein, dat het bijna de vraag was of het bovenstukje haar tepels wel zou bedekken. Ze was er zeker van dat haar stiefmoeder dit nooit zou goedvinden. Als ze het �berhaupt al zou durven te dragen. "Mir, ze zijn prachtig, echt waar. Maar ook wel erg klein. Dan zouden we bijna naakt zijn! Dit mag vast niet van mijn stiefmoeder." "Natuurlijk zijn ze klein, dat is juist de bedoeling. Want dan worden we van top tot teen bruin, in plaats van op een paar plekjes zoals nu. Trouwens, niemand ziet ons toch hier. Alleen wijzelf. En je vader natuurlijk..." Er liep een kriebeling over haar ruggengraat, toen Sandra zich voorstelde hoeveel van lichaam ze zo aan hem zou blootgeven. Gedwee als altijd, vertrouwde ze echter volledig op haar vriendin. "Nou ja, als jij het zegt dan zal het wel ok� zijn. Maar hoe ga je mijn stiefmoeder overhalen, heb je daar al aan gedacht?" Mirjam glimlachte geheimzinnig. "Eerst moeten we aan hem vragen of het mag. Daarna moeten we hem overhalen dat hij niets tegen je stiefmoeder zegt. Zo krijg je een nieuwe kans om te zien hoe je vader op je lichaam reageert..."

Alleen al bij de gedachte dat ze dit aan zou hebben, onder de ogen van haar vader, kleurde ze. Dit zou ze vast niet durven. Ja, ze had hem een paar keer uitgedaagd. Toen bij het zwembad en die keer dat hij haar naar school bracht. Maar dit plan was wel erg gewaagd en ze wist eigenlijk nu al dat ze er spijt van zou krijgen. Mirjam gaf echter niet op en bleef haar vriendin overtuigen. Uiteindelijk besloot Sandra om het dan toch maar te doen.

Op het moment dat de meisjes hun snode plannen smeedden, lag hun doelwit in gedachten verzonken op de sofa. Hoewel hij een mooie vrouw getrouwd had, was zijn seksleven inderdaad waardeloos. Precies als Mirjam al had gedacht. Door haar kerkelijke overtuigingen kwam hij niet aan zijn trekken. Bij lange na niet zelfs. Naar de hoeren gaan was zijn stijl niet, dus restte hem alleen zijn fantasie. En daarin verschenen vaak de vriendinnen van zijn dochter, Mirjam en Ada. Dat waren zulke lekkere meiden, dat hij besefte dat hij ze moest ontlopen. Anders zou hij zich misschien niet kunnen bedwingen en iets doen waarvan hij later spijt zou krijgen. Hoewel de kans daarop nu ook weer niet zo groot was. Per slot van rekening was hij nette man die de grenzen kende. Vooral Mirjam, die hij altijd al graag had gemogen, vond hij een lekker stuk. Wat had die meid een tieten zeg! Maar dat gold ook voor zijn dochter, wist hij nu. Voor het eerst in zijn leven had hij naar zijn dochter gekeken en begeerte gevoeld. Ja, zijn dochter was ontegenzeggelijk een lekker ding. Nu hij bij toeval haar borsten in alle glorie had gezien, was hij zelfs danig van haar onder de indruk. Zijn kleine meisje was in korte tijd een vrouw geworden. Hij had incest altijd sterk veroordeeld en daarom wilde hij weer snel van dit soort gedachten af. Maar dat viel nog niet mee.

Diep in zijn overpeinzingen verzonken, had hij de meiden niet binnen horen komen. Pas toen ze aan weerszijden van hem stonden, schrok hij op. "Ha, meiden. Waarom besluipen jullie me? Is er wat aan de hand?" "Nee hoor papa, niets. We hebben alleen een vraagje... We willen graag wat meer zon op onze huid maar dat gaat niet met deze badpakken. Nou, en omdat er verder toch niemand is, dachten we... als het mag... uh... hoopten we dat we misschien bikini's aan zouden mogen." Sandra was ondertussen op de rand van de sofa gaan zitten, met een been op de sofa en de ander op de grond. Ze had haar handen ineengevouwen in haar schoot liggen en hield haar ellebogen tegen haar heupen gedrukt. Tegelijkertijd drukte ze haar schouders naar achteren, en dus haar borsten vooruit. Daar had ze niet over nagedacht, dat ging helemaal vanzelf. Omdat Mirjam ondertussen ook stond aan te tonen dat ze borsten had, wist meneer Wouters niet meer waar hij moest kijken. "Uhm... uh... ik denk alleen dat m'n stiefmoeder het niet goed zal vinden. Dus als het mag, kun je het haar misschien maar beter niet vertellen." Sandra noemde haar stiefmoeder nooit bij haar naam.

Sandra liet de bikini's zien, bang voor zijn reactie. "Dit zijn ze. Omdat we toch thuis blijven zal niemand het zien. Alsjeblieft... papa� mag het?" Mijn God, dacht hij, dat zijn geen bikini's, dat zijn tepelhoedjes. De setjes waren veel te klein en zeker niet geschikt voor tieners. Maar juist daardoor kon het misschien wel eens een leuke middag worden. "Ok�, maar ik wil weten dat het niet te gek wordt. Misschien mag je ze aandoen, en dan zal ik het je stiefmoeder niet vertellen, maar ik wil het eerst zien. Als het ok� is, mag het. Deal?" "DEAL!" Sandra en Mirjam gilden van blijdschap en renden tegelijkertijd naar de badkamer. Een paar tellen later kwamen ze terug en poseerden ze voor hem. Zijn mond viel open, en bleef een hele tijd open staan. Hij wist dat hij het zou moeten verbieden. Feitelijk waren ze naakt. Het bovenstukje liet het grootste deel van hun borsten onbedekt. De touwtjes waarmee het op hun borsten hing, zagen er breekbaar ui. Het was zeer waarschijnlijk dat zelfs bij de kleinste beweging het stofje zou verschuiven. Aan de onderkant was het nog erger. De dunne stof leek wel een tweede huid. Het broekje zat zo strak in hun kruis, dat zelfs hun schaamlippen zich aftekenden. Aan de achterkant was zelfs helemaal geen stof te zien, zo diep zat de string tussen hun billen. Samen draaiden ze rondjes, recht voor zijn ogen. Het was een geile show die niets te raden overliet. Dit kon hij niet toestaan, dit was obscene! Maar hij zag hun lichamen, en hun wiegende borsten, en gaf toe. "Vooruit dan maar, het kan net." De meiden vlogen naar hem toe, ondertussen allerlei bedankjes roepend. Ondertussen probeerde hij uit alle macht, maar tevergeefs, om zijn erectie verbergen. Voordat hij het wist zat Mirjam al op zijn schoot, als een amazone en met haar armen om zijn nek. Haar billen zaten precies op zijn harde pik. Dat moest ze merken maar uit niets kon hij afleiden dat ze het erg vond. Integendeel. Schijnbaar was ze zo verheugd met zijn besluit, dat ze hem kusjes in het gezicht gaf en van enthousiasme op en neer wipte. Het was net alsof ze hem neukte. Mirjam wilde hem een kus op zijn voorhoofd geven en daarom trok ze zijn hoofd naar zich toe. Waardoor zijn gezicht pal voor haar borsten belandde. Terwijl ze hem tientallen speelse kusjes op zijn voorhoofd gaf, beroerde het malse vlees zijn neus, mond, en wangen. Natuurlijk merkte Mirjam het effect dat ze op hem had. Dat kon ze onder haar billen voelen. Daarom plaagde ze hem een laatste keer, expres, alvorens de weg vrij te maken voor Sandra. Dat deed ze door zich nog eens extra stevig tegen hem aan te drukken, waardoor zijn mond bij een van haar borsten uitkwam. Het was dat er een vingerhoedje op zat, anders had hij de tepel zo in zijn mond kunnen nemen. "Dank je wel, meneer Wouters. Heel erg bedankt." Toen was het de beurt aan Sandra. Zijn dochter ging anders op zijn schoot zitten, zij deed het met haar gezicht naar hem toe. Wijdbeens dus, met een been aan elke kant van hem. Ook zij sloeg haar armen om hem heen en knuffelde hem zo stevig dat haar tieten tegen zijn borst werden platgedrukt. Het gebeurde spontaan, maar het gebeurde; haar vader omarmde haar en legde zijn handen op haar billen. Dat niet alleen, hij begon ze ook nog eens half en half te strelen. Hoewel ze geen enkele ervaring had met erotiek, of seks, had haar lichaam daar geen boodschap aan. Ze was zo gelukkig met zijn aandacht, feitelijk dus door zijn handen op haar kont, dat er direct allerlei prikkelingen door haar lichaam schoten. De meeste daarvan in haar onderbuik en kruis. Voor het eerst sinds lange tijd voelde ze zich weer eens close met haar vader. Dat het andersom ook zo was, voelde ze intu�tief.

Wat ze niet in de gaten had, was dat ze hem zo stevig geknuffeld had dat het bovenstukje verschoven was. Precies wat haar vader vooraf al had gedacht. Dus toen ze weer rechtop ging zitten, waren haar tepels, die hard waren, volledig onbedekt. Dat had Sandra niet zo gepland en daarom bleef ze roerloos zitten, als verlamd. Maar ze kreeg het voor elkaar op te doen alsof ze het niet had gemerkt. Haar tepels waren maar een paar centimeters van zijn mond vandaan. �Je bent de beste vader van de hele wereld en ik wil jouw lieve dochter zijn.� Dat ze nog maar een onschuldige tiener was maakte niet meer uit. Ter plekke ontwaakte de vrouw in haar en kromde ze onbewust haar rug, waardoor haar borsten omhoog kwamen. Haar vader verloor zich en drukte zijn lippen op een tepel. Een paar tellen maar, maar het was lang genoeg om Sandra te laten kreunen. Maar het was ook lang genoeg voor het ontstaan van spijt en schuld. Want haar vader schrok van zichzelf. Hij besefte ineens waarmee hij bezig was en schaamde zich diep. Bij Sandra gebeurde iets dergelijks. Was ze eerst rood van opwinding, nu werd ze rood van verlegenheid. �Oeps. Oh paps, neem me niet kwalijk. Oh, wat een afgang. Ik had niets in de gaten�� Haastig ordende ze het bovenstukje. Haar verwarde vader had zijn mond nog steeds open. Hij viel inderdaad op tieten, Mirjam had het al gezegd, en zijn dochter had een mooi setje. Zo mooi had hij ze nog maar zelden gezien. Het gevoel van schaamte deed aan die constatering niets af.

Eindelijk was Sandra in staat om weer op te staan. Ze rende naar buiten, terug naar het zwembad, haar vader hijgend achterlatend. Zijn pik was in geen maanden zo hard geweest. Mirjam, die nog bij de deur stond, staarde eerst naar de bobbel in zijn broek en toen naar hem. Vervolgens gaf ze hem haar liefste lach, en een vette, meesmuilende knipoog. Vervolgens liep ze haar vriendin achterna. De veertigjarige man probeerde zijn gedachten te ordenen. Het incestueuze moment van zojuist maakte hem gek. Maar net zo gek werd hij van het lustgevoel dat hij voelde. En hoe zat dat met die Mirjam, wat deed die daar bij de deur?

Mirjam was in de wolken door die eerste flirt van Sandra met haar vader. �Zie je wel! Ik had het toch gezegd, het is cool om te flirten met je vader! Je vond het hartstikke leuk, ik heb het wel gezien hoor. Je moet alleen wel oppassen dat je stiefmoeder er niet achter komt�� Sandra was echter een stuk minder enthousiast. Het was dan wel heel spannend geweest, achteraf had ze er toch een beetje spijt van. �Mirjam! Ik weet het niet, ik ben in de war. Ik heb hem mijn borsten laten zien en hij zoende zelfs mijn tepel. Dat kan toch niet? Het is zondig!� �En wie bepaald dat? Hij genoot er toch van? Jeetje, hij zat zelfs aan je kont!� Door de woorden van Mirjam verdwenen vervaagden de twijfels bij Sandra. �Geloof maar dat als je ooit zijn piemel eens in je mond neemt, hij helemaal gek wordt.� �NEE! DAT NOOIT! Dat is geen flirten meer, dat is seks en incest. Trouwens, ik heb nog nooit een piemel gezien, laat staan er een aangeraakt. Dat durf ik gewoon niet.� Alleen al bij de gedachte rilde de brunette. �Dit is toch niet zomaar een piemel, dit is de piemel van je vader! Je houdt van hem en je wilt dat hij van jou houdt! Zag je hoe ie naar je keek, toen je op zijn schoot zat?� �Ja, maar toch schaamde ik me. Het was raar, hij is mijn vader!� �Nou �n? Dat huwelijk met je stiefmoeder was een vergissing. Ik denk dat hij h��l ongelukkig en gefrustreerd is. Hij heeft behoefte aan liefde. Een speciale liefde. Je zegt altijd dat hij niet genoeg aandacht voor je heeft en dat je zijn lieve dochter wilt zijn. Dat heb je daarstraks nog tegen hem gezegd! Je wilt dat hij zich goed voelt en dat hij gelukkig is. Je wilt hem nooit teleurstellen en alles doen wat hij wil. Hoe vaak heb ik die woorden niet gehoord? Waren dat dan leugens?� �NEE! Ik wil ook een lieve en goeie dochter voor hem zijn. Dat weet je best. Ik weet alleen niet zeker of ik wel met hem moet flirten. Dat is fout, dat voel ik.� �Natuurlijk is het fout. Nou �n. Ik weet zeker dat hij een intieme liefde nodig heeft. Jij bent de enige die hem dat kan geven.� �Ik weet het niet hoor�� Mirjam zag de strijd en begreep dat haar vriendin tijd nodig had om alles te laten bezinken. �Je hebt zijn ogen toch ook gezien? Een liefdevolle dochter zou geven wat ie nodig heeft. Aangezien jij weet nu wat dat is, kun je alleen zo de perfecte dochter worden."

Er gingen twee dagen voorbij zonder dat ze elkaar spraken. Toen hing Sandra aan de telefoon. De brunette had dringend iets met haar blonde vriendin te bespreken. �Nadat je bent weggegaan, bleef alles malen in mijn hoofd. Daarom ben ik in bad gegaan, in de hoop dat ik het weg kon wassen. Toen ik daarna in mijn slaapkamer was, om me aan te kleden, kwam papa binnen. Hij was helemaal rood en het leek alsof ie met me wilde praten. Toen hij me zag kon hij echter alleen maar wat stotteren, er kwam geen zinnig woord uit.� Mirjam spitste haar oren. Dit ging interessant worden. �Ik vond het moeilijk om hem te zien en daarom draaide ik me om. Ik was alleen vergeten dat ik een handdoek om had en die was niet helemaal dicht. Dus toen zag hij mijn blote billen. Je had zijn ogen moeten zien, die waren zo groot als schoteltjes. Hij zat zelfs aan zijn kruis. WAAR IK BIJ STOND! Je hebt helemaal gelijk Mir; hij ziet me als vrouw. Toen hoorden we mijn stiefmoeder thuiskomen en was het natuurlijk voorbij.�

Een dag later belde ze weer. Mirjam kon horen dat ze had gehuild. �Wat is er?� Er volgden een paar snikken en toen brandde Sandra los. �I� Ik weet het niet. Gisteravond dacht ik dat het een goed moment was om met papa te praten. Ik had mijn nachtjapon al aan. Toen ik binnenkwam lachte hij naar me. Daar was ik zo blij om. Ik begon te zeggen dat het me speet, dat van die keer met onze bikini�s, toen ik zag dat hij naar mijn borsten staarde. Oh Mir, op de een of andere manier waren mijn tepels heel goed door de nachtjapon te zien. Ik werd er verlegen van, terwijl ik het tegelijk helemaal niet erg vond. Toen zei hij dat ik niets gedaan had waarvoor ik me hoefde te schamen en dat hij heel veel van me hield. Ik had gedacht dat hij kwaad zou zijn, maar dat was hij niet. Hij noemde me zelfs zijn prinses. Daarna hebben we heel lang geknuffeld, terwijl ik op zijn schoot zat. Hij was heel hard. Zijn penis bedoel ik. En toen Mir, heeft hij zijn hand tussen mijn benen gelegd! Helemaal tot in mijn kruis! Je had zijn gezicht eens moeten zien. Hij zag er zo gelukkig uit en dat maakte mij weer gelukkig. Ik was in een klap de dochter die ik graag voor hem wil zijn, zo voelde dat, en hij was weer mijn lieve vader. Ik kreeg er tranen van in mijn ogen. Nou, daarna pakte hij mijn borsten. Met allebei zijn handen! God Mir, ik was zo in de war, ik wist echt niet meer wat ik moest doen. Hij bleef een hele tijd aan mijn borsten zitten, tot ik ben opgestaan en naar mijn kamer ben gerend. Ik ben zo in de war, ik heb er heel de nacht van gehuild."

Mirjam viel haar vriendin niet een keer in de reden. "Ach San, wat geeft het nou dat hij aan je borsten zit. Wat is daar verkeerd aan? Zie je dan niet dat je zijn lieve dochter bent?" "Maar Mirjam, vaders en dochters horen niet op die manier aan elkaar te zitten. Het is incest!" "Ok�, het is incest. Nou �n, je bent toch geen klein kind meer. Probeer hem nou maar gelukkig te maken. Of wil je dat soms niet meer?" "Natuurlijk wil ik dat wel!" "Dan weet je nu hoe je dat kunt doen." Met de afspraak dat Mirjam de volgende dag zou langs komen, en dat ze dan verder zouden praten, hingen de meiden op. In de tussentijd werd Sandra heen en weer geslingerd tussen twijfel en besluit. Het ene moment overheerste het taboe en de zonde, dan weer moest ze erkennen dat Mirjam gelijk had met haar 'nou �n'.

Het was nog steeds warm en zonnig. Daarom had Mirjam de bikini�s weer meegenomen. Een gesprek tussen hen wilde echter niet vlotten. Sandra was nog steeds niet in staat om haar gedachten te ordenen. De gevoelens van schuld, schaamte, en spijt, en de zondige dingen die ze had gedaan, vochten met de lust, liefde en het hevige verlangen dat ze ook voelde. Ze begeerde haar vader, maar bestreed die begeerte net zo hard. Mirjam zag de spagaat waarin haar vriendin nog altijd getrokken werd. Dat weerhield haar er echter niet van om toch de volgende fase in te luiden. Hoewel hij zich nog niet had laten zien, wist ze zeker dat meneer Wouters langs zou komen. Ze had niet voor niets vooraf laten vallen dat ze hun bikini�s weer zouden aantrekken. Toen hij goedkeurend knikte, en zei dat de lunch uit pizza zou bestaan, wist ze direct wat haar die middag te doen stond. Want door de blik in zijn ogen, toen ze het over de bikini�s had, vermoedde ze dat hij in was voor een nieuwe verrassing. Hoewel natuurlijk ook altijd nog de kans bestond dat hij een eind aan de plagerijen zou maken en hen zou dwingen om 'normaal' te doen. Als dat al zou gebeuren, dan dacht ze niet dat het vandaag zou zijn. Dus was het in elk geval nog niet voorbij.

Inderdaad kwam hij hun de lunch brengen. Maar hij deed net of er niets aan de hand was. Dus kletsten ze wat over algemene dingen, terwijl ze stukjes van hun pizza aten. Na een tijdje voelde hij zich zichtbaar meer op zijn gemak. Haast om weg te gaan had hij dan ook niet. Dat Mirjam haar best deed om hem te laten genieten van haar borsten en billen, hielp daarbij overigens ook. Plus het feit dat ze heel dichtbij zat en hem af en toe vertrouwelijk aanraakte. Sandra, die aan de andere kant van hem zat, hield zich echter afzijdig. Alleen als ze direct werd aangesproken reageerde ze. Dan gaf ze afgemeten antwoord, zachtjes en verlegend pratend. Dus besteedden Mirjam en meneer Wouters voornamelijk aandacht aan elkaar. Dat ging gepaard met veel geplaag en gelach. Af en toe leek het zelfs op flirten. Het duurde niet lang of Mirjam zag de bobbel in zijn broek. Daarop had ze gewacht, dit was het moment! Ze pakte het grootste stuk pizza van tafel, draaide zich schielijk om, zodat het een ongelukje leek, en liet het van haar bord in zijn schoot glijden. De smurrie van gesmolten kaas, ketchup, stukjes tomaat en deeg kwam goed terecht, namelijk precies in zijn kruis. "Ohh, wat erg... Wat stom van me� Sorry, meneer Wouters. Ik zal gauw wat pakken om het schoon te maken. Sandra, hier heb jij ook een servet, help eens even." Sandra boog naar haar vader en legde het servet in zijn schoot. Timide veegde ze de derrie weg. Toen ze daarbij zijn penis aanraakte, trok ze gauw haar hand terug. "Nee, niet zo! Om het weg te krijgen moet je hard wrijven. Zo doe je dat..." Mirjam greep de pols van Sandra, net op tijd, en bracht die terug naar het kruis van haar vader. Vervolgens wreef ze de hand van haar vriendin, met daarin het servet, langzaam maar stevig door zijn kruis. Hij had slechts een dunne sportbroek aan, dus zijn penis ontwijken kon niet. Ondertussen keek Sandra, haar ogen groot als schoteltjes, van haar grinnikende vriendin naar haar verraste en verrukte vader. Hoewel ze nog wel 'nee' fluisterde, verzette ze zich toch niet. "Even stil zitten, meneer Wouters, anders krijgen we het niet schoon." Vervolgens grijnsde ze naar hem. Het was een speelse, ondeugende, dubbelzinnige, kinky grijns. Mirjam bleef de hand van Sandra sturen, maar verlegde stiekem het accent steeds meer naar zijn penis. Ongemerkt werd het zelfs de enige plek waarover ze haar vriendin liet wrijven. Het orgaan onder haar hand begon te pulseren, waardoor Sandra las vanzelf interesse begon te krijgen in wat ze aan het doen was. Mirjam merkte dat aan het feit dat ze hand niet meer hoefde te sturen, maar dat Sandra de bewegingen overnam en het zelf ging doen. Toch liet ze haar vriendin nog niet los. De interesse verhevigde zich. Zozeer zelfs, dat in de onderbuik van Sandra, en tussen haar benen, allerlei elektrische prikkels begonnen te ontstaan. Ineens keek ze haar vader aan en verstevigde toen vastberaden haar grip op zijn penis. Voor zover zijn sportbroek dat toeliet althans. Meteen nadat Mirjam dat merkte voerde ze het tempo op. "Laten we maar heel hard wrijven, anders krijgen we het niet schoon." Tegelijkertijd oefende ze een zodanige druk op de hand uit, dat die knijpende bewegingen begon te maken. Weer ging het sneller, tot ze hem uiteindelijk zo hard masturbeerden dat hun borsten ervan zwaaiden. In de verwachting dat Sandra het nu niet meer zou opgeven, liet Mirjam de hand van haar vriendin los. Ze deed net of ze een schoon servet wilde pakken maar het was niet meer nodig. De aandacht van Sandra lag helemaal bij het aftrekken van haar vader. Het christelijke, preutse, timide meisje moest haar vriendin gelijk geven. Incest of niet, dit was inderdaad wat haar vader nodig had. Dat kon ze duidelijk voelen, zien en horen! Eindelijk voelde ze zich weer eens een goeie dochter.

Daar zat hij, tussen twee prachtige tieners die hem aftrokken. Nee, eerst was hij door Mirjam afgetrokken via de hand van zijn dochter en nu trok zijn dochter hem zelf af! Dit ging verder dan de fantasie�n die hij had gehad, dit was groots geil. De vader van Sandra, meneer Wouters voor Mirjam, raakte zo in vervoering dat er voor twijfels en berouw geen plaats was. Hoewel hij de situatie voor eeuwig in stand had willen houden, was een hoogtepunt dichtbij. Toen zijn lichaam verstijfde, en hij zijn rug kromde, herkende Mirjam de signalen. Daarom trok ze snel de band van zijn broek omhoog, en over de eikel. Er volgden een paar snelle schokken van zijn onderlichaam en toen belandde er een flinke hoeveelheid sperma op zijn buik. Door het gekreun van haar vader verminderde Sandra intu�tief de kracht en het ritme waarmee ze hem aftrok, om hem even later los te laten. Vervolgens keek ze met grote ogen naar zijn buik. Hoewel ze het nog nooit had gezien, wist ze meteen dat het sperma was wat ze zag. Dit was dus het goedje waar Mirjam zo dol op was en waar ze het altijd over had. Maar dat was nog niet alles. Haar blik had zich ook gefixeerd op de eikel, die boven de broeksband uitstak en nog steeds nadrupte. Haar vader kon aan de verbijsterde blik in haar ogen zien dat zijn dochter niet helemaal besefte wat ze zojuist had gedaan. Daarnaast was ze zo rood geworden als een kreeft. Ondertussen veegde haar vriendin Mirjam zijn buik schoon met een servet. Wetende dat hij het een volgende keer weer niet zou kunnen weerstaan, maakte hij zich beschaamd uit de voeten. Mirjam kon het niet nalaten. �Weet je wat je met hem hebt gedaan?� �W� Wat? Wat bedoel je?� �Zo bevredigen jongens zich en jij hebt het net bij je vader gedaan. Je hebt hem afgetrokken!� Sandra had natuurlijk wel eens van aftrekken gehoord. Ze had zich er alleen echter nooit een voorstelling van gemaakt. Hoe kan het ook anders, als je nog nooit een penis hebt gezien. Aftrekken was voor haar dan ook iets uit een boek dat ze nog niet gelezen had. Aftrekken was seks, en wat ze zojuist met haar vader had gedaan had, had ze vreemd genoeg niet als seks gezien. Haar mond viel open. �Oh Mirjam, wat zeg je nou. Oh, wat erg, heb ik dat echt gedaan? Oh mijn God�� �Hij was in de zevende hemel. Je hebt hem de dag van z�n leven gegeven. Vond je het leuk om te doen?� �I� Ik weet het niet� Het ging gewoon van� vanzelf.� �Nou, ik weet het wel; je vond het hartstikke leuk!�

Een dag later besloot Sandra dat ze haar vader niet langer wilde verleiden. Omdat het incest was en dus fout. Daardoor viel ze weer terug in de oude rol van het verlegen en gereserveerde meisje, dat stilletjes en eenzaam hunkerde naar aandacht. Haar vader dacht dat die laatste situatie traumatisch voor haar was geweest en daar voelde hij zich schuldig over. Vanzelfsprekend bespraken ze dit niet met elkaar en daardoor begon er iets tussen hen te veranderen. De onschuld was namelijk uit hun relatie verdwenen. Hij kon niet langer naar haar kijken zonder haar borsten te zien. Zoals Mirjam al voorspeld had, zag hij haar nu meer als een knappe jonge meid dan als zijn dochter. Natuurlijk zag hij dat ze behoefte had aan aandacht, maar dat kon hij simpelweg niet geven. De afstand die hij hield, voelde voor Sandra alsof hij een hekel aan haar had gekregen. Dat, en het besef dat ze nu wist waar hij naar hunkerde, maar wat zij niet durfde te geven, en dus dat ze hem eigenlijk afwees, bracht haar in de put. Plus had ze ook nog de nieuwe gevoelens te bevechten die ze in het spel met haar vader had ontdekt. Mirjam spiegelde haar vriendin consequent voor dat ze de verkeerde keuze maakte. Sandra gaf bij herhaling toe dat ze opgewonden werd van haar vader en dat ze het leuk had gevonden om hem uit te dagen en te verleiden. Maar daar zei ze dan steevast achteraan dat ze zich teveel schaamde, omdat het incest was, en ze er dus niet mee door kon gaan. Het werd alsmaar erger en erger. Na een paar weken miste Sandra de liefde van haar vader zo erg, dat ze alleen nog maar kon huilen. Tot ze op een dag aan Mirjam vroeg om haar te helpen, omdat ze niet meer wist wat ze moest doen. De reactie van Mirjam was dezelfde als altijd. �Sandra, je weet wat je moet doen om zijn liefde terug te winnen. Wil je dat ik je daarmee help?� Alle vorige keren had Sandra haar hoofd geschud, ditmaal knikte ze echter. Het eindigde ermee dat de beide meisjes elkaar huilend omhelsden. Ja, ook bij Mirjam stroomden de tranen over de wangen. Ze zou het haar vriendin zo makkelijk mogelijk maken. �Goed, als eerste zullen we samen met hem gaan praten.�

Omdat haar stiefmoeder dan weg zou zijn, van �s middags tot �s avonds laat, hadden ze besloten om het gesprek twee dagen later te voeren. Mirjam was er ruim voordat meneer Wouters zou thuiskomen. Voor deze speciale avond had ze zich uiterst onthullend gekleed. Ze droeg een zeer kort rokje, zo kort dat haar kruis net niet te zien was. Althans, als ze op haar benen stond. Daar bovenop droeg ze een topje zonder achterkant. Het frontje bleef op z�n plaats zitten door een touwtje om haar nek en een touwtje op haar rug. Het kon niemand ontgaan dat een bh ontbrak, net zomin als haar decollet� te missen was. Terwijl ze wachtten tot hij zou thuiskomen, zaten ze samen op de bank te praten. Vanzelfsprekend was Sandra zenuwachtig voor wat haar die avond te wachten stond. De twijfel had in de tussentijd toch weer toegeslagen. Mirjam was echter niet van plan om het nu nog op te geven. �Sandra, ik weet het niet hoor� maar hou je eigenlijk wel echt van je vader?� De vraag verraste Sandra. �Natuurlijk hou ik van hem, dat weet je best! Maar ik ben zijn dochter, hij is mijn vader. Als ik� ik� anders van hem zou houden, als� nou ja, je weet wel� dat zou incest zijn. Dat is toch hartstikke verkeerd.� �Dat klopt, het zou incest zijn. Maar soms moet je nu eenmaal kiezen. Wil je echt een goeie dochter voor hem zijn?� �Ja.� �Wil je lief zijn voor hem en naar hem luisteren?� �Natuurlijk wil ik dat!� �Wil je hem dan soms kwetsen?� �Wat een rare vraag! Ik wil juist dat hij gelukkig is.� �Sandra, zie je dan niet dat om hem en jezelf gelukkig te maken, je wel incest moet begaan?� �WAT??? Maar dat is een zonde!� �Is het een zonde is om van hem te houden en hem gelukkig te willen maken?� Tegen die logica kon Sandra niet op. �Dat is het niet, het is alleen zo� ik bedoel� ik weet het allemaal niet meer.� �Laten we het maar even laten rusten en het over iets anders hebben. Bijvoorbeeld over je kleren. Ik vind dat je er wel iets meer sexy uit zou mogen zien. Dat zal helpen om je vader wat toeschietelijker te maken.� �Denk je? Als hij dan maar geen verkeerde idee�n krijgt...� Mirjam had een dubbelzinnig grijns op haar gezicht. Maar dat ontging Sandra. �Nee dommerd! Je wilt toch met hem praten?� �Ja, daarvoor zijn we hier.� �Nou dan! Door er goed uit te zien kun je hem om je vingers winden. Wij vrouwen moeten tegen de mannen gewoon altijd onze wapens gebruiken!�

Dat grapje bracht ontspanning en de meiden moesten er even om lachen. Daarna begon Mirjam haar vriendin op te dirken. Omdat ze wist dat Sandra bijna geen leuke kleding had, had ze wat dingen van zichzelf meegenomen. Dus eindigde haar vriendin eveneens in een rokje, minder kort dan dat Mirjam maar nog steeds erg kort, en een heel kort, de zoom hing ver boven haar navel, en wijdvallend T-shirt. Het was voor het eerst in haar leven dat Sandra een minirok aan had en geen bh droeg onder haar shirt. Voor de preutse tiener was het g�nant om er zo niets verhullend bij te lopen. Dat zou ze normaal gesproken nooit gedaan hebben. Maar ze was zo beduusd door de hele situatie, en zo onderworpen aan haar vader en vriendin, dat ze de kleding gelaten accepteerde. Met een blos op haar wangen, dat wel.

De zware voetstappen van meneer Wouters dienden zich aan, hij was thuis. De meiden hielden zich allebei stil. Sandra ondertussen, beefde als een rietje. Aan de ene kant door de plotselinge vrees voor wat er zou gebeuren, maar ook door de opwinding die ze voelde. Haar vader kwam de kamer binnen. �Sandra, ik wil met je praten�� Toen hij Mirjam zag hield hij abrupt zijn mond. Haar had hij hier niet verwacht. Zomin als hij voorbereid was op de sexy outfit van beide meisjes. Voor enige tellen bleef hij hen sprakeloos en met open mond aanstaren. De uitdrukking op zijn gezicht hield het midden tussen verrassing, opwinding en schaamte. Mirjam schoof een stukje omhoog in de bank en tikte op het plekje tussen haar en Sandra. �Hoi meneer Wouters. Waarom komt u niet even gezellig bij ons zitten?� �Mirjam� ben jij er ook... waarom�� Ze onderbrak hem, terwijl hij tussen hen ging zitten. �Maakt u zich maar geen zorgen. Ik ben hier om Sandra te helpen.� Mirjam pakte zijn hand en boog naar Sandra. Daarbij zorgde ze ervoor dat haar borsten tegen zijn bovenarm aan rustten. Vervolgens pakte ze ook de hand van haar vriendin. �Uhm, Sandra voelt zich onzeker, ze is een beetje in de war. Maar ik weet hoe lief ze is! U kwetsen, dat is wel laatste wat ze wil." Al pratende had Mirjam de hand van Sandra precies in zijn kruis gelegd. Sandra werd vuurrood en ze sperde haar ogen wijd open, maar ze zei er niets van en trok haar hand ook niet terug. "Ze wil heel graag de liefste dochter van de wereld zijn. Klopt het, Sandra, dat jij een lieve dochter wil zijn?" "J... ja." Mirjam was begonnen om de hand van Sandra over zijn penis te wrijven. Op die massage reageerde hij met een duidelijke erectie. "Ze houdt namelijk van u, meneer Wouters..." Haar vingers streelde zijn penis, hij streelde haar hoofd. "Ik... ik hou ook van jou, kleine prinses van me."

Sandra kreeg tranen in haar ogen. De woorden van haar vader hadden een diepe impact op haar, ze kalmeerde ervan en voelde zich ineens een stuk lichter. "Hoor je dat, Sandra, hij houdt van je. Het wordt echt tijd dat je het hem laat zien HOEVEEL jij van h�m houdt! Geef hem dus maar eens een kus!" Dat was niet moeilijk voor Sandra en ze gaf haar vader een kus op de wangen. "Goed zo. Blijf hem maar kusjes geven. Zie je niet hoe graag hij jouw liefde wil voelen?" Vervolgens bracht ze een hand op het achterhoofd van haar vriendin en stuurde haar naar verschillende plekjes. Aldus kuste Sandra haar vader over het hele gezicht. "Heel goed, laat maar eens zien hoe graag je pappa's meisje wil zijn." Plotseling manipuleerde Mirjam het hoofd van Sandra zo, dat ze haar vader direct op de mond moest kussen. Er was weerstand, maar te laat. Zijn lippen lagen al op die van haar. Het was maar een lichte kus, nauwelijks meer dan een vluchtige beroering. "Nog een keer. Geef hem er nog maar een!" Sandra had grote ogen opgezet en wilde weigeren. Maar zover liet Mirjam het niet komen. "Of wil je zijn lieve meisje niet zijn? Doe het, Sandra, geef je pappa een kus! Op zijn mond!" Haar vriendin gehoorzaamde. Vervolgens dwong Mirjam haar om haar mond op die van haar vader te houden. Precies op het moment dat Sandra haar mond opendeed om te protesteren, voelde ze de tong van haar vader haar mond in gaan. Intu�tief, als vanzelf, anticipeerde ze door de bewegingen van haar vader te kopi�ren. Ze tongzoenden elkaar lang, heel lang. Nadat ze de kus eindelijk verbraken, ademde Sandra door de opwinding diep, langzaam, en hoorbaar. "Voel je hoe hard zijn penis is geworden?" Sandra keek naar de bobbel in zijn broek en knikte flauwtjes. "Daarmee laat hij zien dat hij het fijn vindt. Waarom geef je hem niet nog een kus?" Met een rood hoofd hief Sandra haar hoofd, haar lippen al halfgeopend, en ontving voor de tweede keer de tong van haar vader. "Nu ben je lief voor hem... en een perfecte dochter! Help hem om wat meer te ontspannen..." Sandra verbrak de kus. "W... Wat? Hoe?" "Door zijn piemel te masseren." "Zijn p� piemel???" "Ja, alleen maar om hem te helpen ontspannen. Niet veel bijzonders dus. Probeer het maar eens." Sandra kon haar vriendin niet weerstaan. Het was wel heel intiem, maar toch dacht ze dat ze dit wel op kon brengen. Dus begon ze de erectie te masseren, door zijn broek heen. Tot haar diepe tevredenheid kreeg hij een gelukzalige blik in zijn ogen. Ondertussen had Mirjam de volgende stap al uitgedacht. "Volgens mij is dit heel erg ongemakkelijk voor u, meneer Wouters. Nu uw penis zo hard is, is het vast heel vervelend dat hij in uw broek zit." Sandra hijgde en keek haar vriendin vol wanhoop aan. "Je masseert hem toch alleen maar! Zodat hij zich kan ontspannen? Zo wordt het makkelijker voor hem. Of wil je niet dat het comfortabel voor hem is?" Met een klein knikje, liet Sandra haar vader los. Terwijl haar vader zijn gulp open ritste, voelde Sandra haar mond en keel droog worden. Ze had haar blik gericht op zijn hand en volgde de neergaande beweging met haar ogen. Toen hij zijn hand in zijn broek stak, slikte ze een paar maal van nervositeit. Vervolgens zag ze de hand enkele bewegingen maken. Van de spanning, en toch ook weer van schaamte, viel ze bijna flauw. Toen liet haar vader zijn harde penis tevoorschijn komen. Sandra staarde er gebiologeerd naar. Het was de stem van Mirjam die haar weer bij zinnen bracht. "Zo, nu kun je doorgaan. Waar wacht je nog op, zorg dat je papa zich fijn voelt!"

Het huilen stond haar nader dan het lachen. Sandra beefde en ze was niet in staat haar lichaam in beweging te zetten. Maar Mirjam bleef haar coachen. "Kom op San, pak zijn piemel nou maar. Dat is wat je wilt, ik weet het gewoon. Laat hem zien wat voor een lieve, gehoorzame dochter je bent." Sandra stak haar hand uit en greep zijn penis vast, ondertussen trillend als een rietje. Vervolgens begon ze hem weer te masseren. De penis, met de paarse eikel, pulseerde in haar hand. "Goed zo. Nu ben je pappa's lieve kleine meisje. Beweeg nu maar op en neer." Sandra aarzelde. Doordat haar vader haar zachtjes over het hoofd krabde, stroomde er ineens een sterke emotie in haar. Dat ze hem een plezier kon doen, was alles wat ze nog wilde. Ze had die speciale blik in zijn ogen nodig, die haar vertelde hoeveel hij van haar hield. Sandra begon hem te masturberen. Haar borsten, niet gehinderd door een bh, wipten ervan onder het te korte en te wijde T-shirt. Daardoor kroop haar shirt telkens omhoog. Hoewel ze het telkens weer naar beneden trok, kwamen af en toe haar tepels er toch onder uit. "Sneller, harder, steviger. Kijk toch eens, hij vindt het heerlijk... Wat ben je toch een lieve dochter! Zeg het, meneer Wouters, vertel haar wat voor lieve dochter ze is. Zeg haar wat een lief en gehoorzaam meisje ze is!" �Je� Je bent een lieverd� Mijn schat ben je� Ik hou van je� Wat lekker� AH, OH, zo lekker�� Door zijn woorden liep er een rilling langs haar ruggengraat. Sandra kon haar ogen niet van zijn piemel afhouden en er bekroop haar een onbekend gevoel van lust. Dat zij zo�n effect op haar vader kon hebben! �Vertel eens, Sandra, is het leuk om je vader af te trekken?�

�JA! Ik vind het fijn om mijn vader blij te maken en hem zo gelukkig te zien.� Dat ze dit mocht doen bij haar vader, dat hij dit goed vond, had wonderen gedaan met haar verzet. Sandra trok hem fanatiek af, terwijl haar borsten een show op zichzelf weggaven. Die dansten op en neer en sloegen telkens tegen zijn armen en borst. Haar vader was ondertussen bezig om de rest van zijn kleren uit te trekken. Hij was juist klaar met de laatste knopen van zijn overhemd. �Wel, het schijnt dat jouw paps je tieten lekker vindt�� Mirjam bracht haar handen onder het T-shirt van haar vriendin, greep haar borsten, en schudde ze obsceen op en neer. Zonder een moment van hapering bleef Sandra haar vader gewoon aftrekken. Ze was vastbesloten om deze kans om zijn liefde te veroveren, niet te verpesten. Zijn liefde, die ze helemaal voor zich alleen wilde hebben. Ineens greep Mirjam het T-shirt vast en tilde het omhoog. �Uw kleine meisje is niet zo klein meer, meneer Wouters. Kijk maar eens naar haar lekkere tieten. Zijn dat lekkere borsten of niet?� �JA! JA! JA! Het zijn prachtige borsten!� Mirjam liet het shirt weer zakken en begon in het oor van Sandra te fluisteren.�Wil je echt, ECHT EN HELEMAAL, een goeie dochter voor hem zijn?� Sandra knikte zwakjes terwijl ze doorging met hem te masturberen. �Wil je dat hij werkelijk van je houdt?� Weer knikte ze. �Doe dan je topje uit. Laat hem je tieten zien.� Nu stopte Sandra het werk met haar handen en zat ze een paar tellen bewegingsloos. �Meneer Wouters, vertel uw dochter hoe graag u wilt dat ze haar topje uitdoet.�

Hij had allang geen remmingen meer. �Ik zou heel graag je borsten willen zien, schatje van me, dat zou me heel gelukkig maken.� Schoorvoetend greep Sandra de rand van haar T-shirt en trok het omhoog, tot net boven haar tepels. Toen ze het gezicht van haar vader zag, glimlachte ze van puur geluk. De blik die hij nu in zijn ogen had, was de blik waar ze al zolang naar hunkerde! Sandra trok het shirt helemaal en ontblootte haar borsten. Vervolgens begon ze hem weer te masturberen. Haar vader kon zijn ogen niet van haar prachtige, dansende tieten afhouden. �Perfect Sandra. Ga nu maar op de grond gaan zitten, op je knie�n.� Gehoorzaam deed Sandra wat haar werd gezegd. Onderdanig voor op haar knie�n zittend, leek haar onzekerheid helemaal verdwenen. �Wrijf je borsten over zijn harde pik! Zo ja. En druk nu zijn pik stevig tegen je tieten.� Sandra kreunde door het contact tussen haar gevoelige borsten en zijn penis. Maar Mirjam wilde nog verder. Ze stelde geen vragen meer, maar gaf opdrachten. �Goed gedaan. Open nu je mond en lik aan zijn penis.� Dat was teveel gevraagd! Hoewel ze zijn pik tegen haar borsten liet liggen, zat Sandra plotseling stokstijf stil. �Kom op, Sandra, lik hem. Ik weet dat je het wilt!� Sandra bewoog haar hoofd voorzichtig dichter naar zijn penis. Maar het was te obsceen voor haar. Bevend over haar hele lichaam kon ze zich er niet toe aanzetten om het te doen. Mirjam besefte dat als ze nu niet voorzichtig genoeg te werk zou gaan, alles voor niets zou zijn geweest. Dus besloot ze om haar vriendin wat rustiger te benaderen. �Je doet het hartstikke goed Sandra! Laten we maar kleinere stapjes nemen. Durf je er een kus op te geven, alleen op de top?�

Sandra, die ineens toch weer onzeker was geworden, schaamde zich dat ze hem niet had durven likken. Maar dit durfde ze wel. Dus beroerde ze de top met haar lippen. Haar vader kreeg een krampachtige beweging in zijn onderbuik, waardoor de penis weg zwaaide. Maar hij veerde direct weer terug, waarna ze er weer een kusje op gaf. Om te voorkomen dat hij weer zou weg zwaaien, greep ze zijn penis vast. Mirjam was opgelucht, dit ging de goede kant op. �Zo ja, dat is het. Doe het nog maar een keer. Goed zo. Probeer nu of je hem langs je lippen durft te laten glijden, wrijf je lippen er maar over.� Het was alsof ze een lippenstift opdeed, zo kuste en wreef Sandra de penis langs haar lippen. Maar ondertussen gleed ze ook met haar hand op en neer langs de schacht. Toen er een luide kreun aan haar vader ontsnapte, gebruikte Mirjam dat meteen in haar coaching. �Hoor je hoe lekker hij het vindt? Wil je nu toch eens proberen om er een likje op te geven? Elke man vindt dat heerlijk.� Schuchter stak het voormalig preutse meisje haar tong uit. Na een korte aarzeling likte ze hem over de eikel. Er volgde een tweede luide kreun en voor een moment verstijfde zijn lichaam. De zoute smaak was helemaal niet vervelend. �Oh, dat vind je vader heerlijk. Doe het nog maar eens een keer. Dwarrel dan eens met je tong rond zijn eikel.� Verscheidene minuten bleef Sandra de penis van haar vader kussen en likken, hem ondertussen rustig masturberend. Het effect van haar daden deden haar goed. Nu voelde ze zich de beste dochter op de wereld. Ze had zelfs de moed om hem, blozend en wel, te vragen of ze het goed deed. �Ja schat, je doet het fantastisch.� �Vind je mijn tong op je piemel lekker?� �JA! O JA, prinses van me.�

Dat haar vader haar zijn prinses noemde, deed het hem. Sandra schoot vol emotie en voor zoveel liefde wilde ze hem belonen. Uit zichzelf tuitte ze haar lippen en zette toen zijn penis er tegenaan. Haar vader begon meteen te bewegen met zijn heupen, waardoor hij zich tussen haar lippen perste. In respons opende Sandra haar mond. De eikel gleed direct naar binnen. Terwijl ze zijn pik meteen haar mond uitwerkte, hield ze haar blik op haar vader gericht. �Wil je echt dat ik je piemel in m�n mond neem, papa?� Terwijl ze het vroeg keek ze hem onderdanig en vol liefde aan. �J� Ja. Ik wil hem in je mond voelen. Alsjeblieft schatje, stop hem maar in je mond.� Mirjam hield haar lippen bij zijn oor. �Zo, zo! Dus u wilt dat uw eigen dochter u pijpt?� �JA!!! Ik wil dat ze me pijpt!� �Maar is het wel wat jij wilt, Sandra? Wil je hem wel geven wat zo graag wil?� Het was een plagerijtje van Mirjam. Eerst leek het of Sandra opnieuw wilde weigeren. Maar ineens leunde het christelijke meisje toch voorover, haalde heel diep adem, en nam toen voorzichtig de penis van haar vader in haar mond. Er was verlangen, maar de vrees was groter. Bevend over haar hele lichaam, liet ze de penis stil tussen haar lippen liggen. Op het punt dat ze hem er weer uit wilde werken, greep Mirjam in. �Hier zal hij heel gelukkig van worden. Nietwaar, meneer Wouters? Vertel uw dochter hoe lekker het is. SCHIET OP, VERTEL HET HAAR!� Het was ongelooflijk maar waar. Mirjam commandeerde hem. De vader van Sandra was echter te ver heen om er aandacht aan te schenken. Net als zijn dochter, luisterde hij naar Mirjam. Hij was zo geil, dat hij alles zou doen om zijn dochter te laten pijpen. �Prinses� je� je maakt me geil. Zuig aan mijn pik, alsjeblieft. Maak me gelukkig en pijp me.� Sandra sloot direct en resoluut haar lippen om zijn eikel. Dat bracht hem in de zevende hemel. �JA, DAT IS HET. OHHHH�� Dat hij zo op Sandra reageerde, en dat hij zo�n gelukzalige blik in zijn ogen had, verzekerde dat zijn dochter zou meewerken. Mirjam knuffelde haar vriendin. �Wat goed van je! Ik wist wel dat je het kon! Nu ben je zover dat je hem ECHT een plezier kunt doen. Houd je lippen om zijn lul� maar pas wel op voor je tanden... Goed zo, beweeg nu je mond maar op en neer�� Terwijl Sandra door haar vriendin ge�nstrueerd werd, ging haar vader op in genot. Zijn verrukking was niet te missen. Het meisje kon zelf niet geloven dat ze haar vader aan het afzuigen was. Dat was toch een zonde? Maar ze had er zo�n plezier in, het was zo bijzonder dat zijn harde, grote penis in en uit haar mond gleed, dat het helemaal niet als een zonde voelde. Nu was ze zeker zijn liefste dochter. Dankbaar gaf ze hem de pijpbeurt van zijn leven. Zij, z�n enige dochter! Door de obscene situatie werd Sandra ondertussen ook heel heet. Haar onzekerheid was verdwenen, twijfels had ze ook niet meer. Ze was er zeker van dat wat ze nu deed, juist was. Het was geen zonde om gehoorzaam te zijn en haar vader een plezier te doen en hem genot te geven. Mirjam had al die tijd gelijk gehad, dit was speciale liefde. Dit was liefde tussen vader en dochter. Het was incest, nou �n?! Sandra wilde er alles voor doen om de liefde van haar vader te zijn. Alleen al bij de gedachte dat ze hem in alles zou gehoorzamen, dat zij hem alles kon geven wat hij nodig had, maakte haar geil.

Er ontstond zelfs ruimte in haar om ondeugend te zijn. Daarom liet ze de pik uit haar mond slippen en begon ze vuil te praten, net als Mirjam. �Dat had je niet gedacht h�, pappa, dat jouw kleine meisje aan je piemel zou zuigen? Of wel soms?� �N� Nee�� Sandra had zijn antwoord niet eens afgewacht en zijn pik alweer in haar mond gebracht. Ditmaal zoog ze hem zo diep als ze kon. Om hem vervolgens weer te plagen, terwijl ze hem ondertussen masturbeerde en aan zijn ballen likte. �Vind je het lekker? Doe ik het goed� pappa?� �Oh mijn God, het is heerlijk.� Haar stem was laag en hees. �Wil je klaarkomen, paps? Wil je dat? Wil je in mijn mond klaarkomen?�

Zulke taal had Sandra nog nooit uitgeslagen. Nu ze dat wel deed, liepen de rillingen van genot haar over de rug. Haar vader beleefde ondertussen het meest erotische moment uit zijn leven Hij had al een hele tijd geprobeerd om het uit te stellen, maar de taal die zijn dochter uitsloeg duwde hem over het randje. Plotseling ejaculeerde hij, waardoor er grote hoeveelheden sperma in de mond en keel van zijn dochter belandde. Sandra werd er volkomen door verrast. Van schrik kokhalsde ze en trok ze snel haar hoofd terug. De penis, die nog steeds aan het spuiten was, en het sperma vielen uit haar mond en drupten, via haar kin, op haar borsten. Er spoot een kwakje midden in haar gezicht, dat eveneens slijmerig naar beneden gleed.

Mirjam, die zich een tijdje op de achtergrond had gehouden, keek vol ontzag naar al dat sperma dat meneer Wouters had geloosd. Ondertussen leek haar vriendin niet te weten wat te doen. Daarom veegde Mirjam eerst haar gezicht schoon en likte haar vervolgens over de borsten. Dat schokte Sandra. �Mirjam!!! Wat doe je!!!� Hoewel ze probeerde om Mirjam weg te duwen, deed ze het niet heel krachtig. Daarvoor was ze te onderdanig aan haar. Plus wond de actie van haar vriendin haar zo op, dat er plots iets geks gebeurde. Door de liefde van haar vader, de geile situatie die al meer dan een halfuur duurde, door alles eigenlijk, was Sandra al een hele tijd heet. Door de onverwachte actie van Mirjam had ze een orgasme! Onder de ogen van haar vader. Het duurde maar kort, maar het was onmiskenbaar. Met een schok, een korte kreun, en haar ogen stijf dichtgeknepen, kwam Sandra klaar. Haar eerste orgasme was een feit. Tijd om zich erover te verbazen kreeg ze echter niet. Want onder haar ogen likte Mirjam het sperma van haar borsten af. �Mirjam, je slikt zijn sperma in!!!� Mirjam lepelde een beetje van het goedje op een vinger en hield het haar vriendin voor. �Kom op San, proef het eens. Proef het sperma van je papa� Dit heeft jou gemaakt�� Sandra draaide haar hoofd af. �Doe niet zo raar Sandra! Ik weet toch dat je het wil proeven! Weet je, zijn sperma is het bewijs dat ie van je houd. En het is nog lekker ook!� Het werkte niet, Sandra weigerde pertinent. Dus riep ze de hulp van meneer Wouters in. �Meneer Wouters, zeg haar dat ze het moet doen!� De arme man was nog steeds onder de indruk van zijn orgasme. Plus was hij overdonderd door alles wat hem die middag overkwam. Maar hij gehoorzaamde Mirjam wel. �Ja prinses, luister maar naar Mirjam!� Dat hielp. Gedwee keek ze haar vader aan en vervolgens liet ze zich door Mirjam voeden met zijn sperma. Het was niet dat ze het vies vond, het was gewoon een gekke gedachte om dat vocht te drinken. Maar als hij het wilde, dan deed ze het graag. Dus slikte ze het sperma door. Ze likte zelfs de vinger van Mirjam schoon, als een hongerig kuiken. Mirjam schoot in de lach. �Wil je soms nog meer? Wel, ik denk dat je vader je heel gauw nog meer zal geven. Waarschijnlijk zelfs elke dag.�

De middag eindigde met een trio. Eerst begonnen de drie elkaar te kussen en te strelen, maar in no-time was Sandra weer actief met de pik van haar vader. Deze keer deed Mirjam zelf ook mee. Op handen en knie�n staande, liet ze haar borsten in de zuigende mond van meneer Wouters hangen. Helaas had ze echter geen tijd meer om het af te maken, ze moest naar huis. Dus liet ze het duo alleen, precies op het moment dat zijn penis weer begon te groeien. In de mond van zijn dochter! �De volgende keer dat je stiefmoeder er niet is, bel me dan. Er is nog veel meer dat ik je kan leren.� Sandra knikte, ten teken dat ze het verstaan had, terwijl ze haar vader ondertussen door bleef pijpen. Resoluut, overtuigend en gretig.

De gebeurtenis bleef de weken daarna bijna het enige onderwerp waarover ze spraken. Sandra was weer helemaal opgewekt geworden en ze bleef enthousiast alles aan Mirjam vertellen. Ze had haar vader ondertussen nog eens vijf keer gepijpt, en de laatste keer zelfs al zijn sperma ingeslikt. �Nu ik weet dat het helemaal niet zo�n grote zonde is als ik altijd heb gedacht, vind ik het zo fijn dat ik dit voor hem kan doen. Mirjam, ik ben helemaal gelukkig. En paps ook, dat zegt hij elke dag tegen me.� Sandra begreep dat Mirjam klaar was om met haar vader naar bed te gaan en haar brein werkte fullspeed. �Ik ben zo blij voor je Sandra, blij vanwege de nieuwe relatie met je vader. Wanneer is je stiefmoeder weer weg en ben je samen met je vader thuis?� �Aanstaande zaterdag. Ze gaat een dag op stap met vriendinnen en komt pas midden in de nacht terug.� �Is het goed dat ik dan langskom? Ik denk dat ik nog wel wat trucjes heb die ik je kan leren, waardoor je vader nog gelukkiger wordt. Is het goed dat ik ook kom?� �I� ik weet het niet, ik denk het wel. Paps zal het denk ik vast wel goed vinden.�

Mirjam was er al vroeg. Meneer Wouters was nog op de sportschool dus hadden de meiden tijd om bij te kletsen. Vanzelfsprekend waren de fellatio�s die Sandra aan haar vader gaf het centrale thema. Onopgemerkt door Sandra, begon Mirjam haar vriendin suggestief te benaderen. �Sandra, je vader zal wel heel gelukkig zijn. Je kunt waarschijnlijk heel goed pijpen. Is dat zo, kun je goed pijpen?� Door de expliciete taal van haar vriendin werd Sandra in verlegenheid gebracht. Maar ze gaf wel antwoord, ondertussen blozend. �J� ja, ik denk dat ik het goed kan.� �Wat kun je goed? Zeg het!� �Ik kan goed pijpen.� �Goed zo. Je moet namelijk wel heel goed kunnen pijpen om je vader tevreden te blijven stellen. Weet je, mannen houden er wel van, maar ze vinden het nog fijner om ons neuken.� Mirjam was er op uit dat Sandra zich schuldig zou gaan voelen over haar weerstand om zich helemaal aan hem te geven. �Wat zal hij ernaar verlangen om seks met je te hebben. Maar ja, jij ontzegt het hem�� Sandra was ontsteld. �Dat is niet waar, ik doe wat hij wil! Maar hij lijkt het niet zo belangrijk te vinden.� �Doe niet zo dom Sandra! Hij houdt zoveel van je dat hij je natuurlijk niet wil dwingen! Je weigert gewoon hem je lichaam te geven. Blijkbaar houdt je meer van je maagdenvlies dan van je vader!� �Nee, nee, nee. Zo is het niet. Ik� ik wil als maagd het huwelijk in. Dat hoort zo. Ik wil ontmaagd worden door de man waar ik mee wil trouwen.� �Houdt je van je vader?� �JA! Natuurlijk hou ik van hem.� �En je houdt van hem op een speciale manier, nietwaar?� �J... ja, maar�� �Je vader is dus die speciale man, maar met hem kun je niet trouwen. Dus wil je ook niet met hem naar bed. Maar hij wil dat wel! Hij wil jou in zijn bed, met je benen wijd, en zijn piemel in jouw kutje. Maar jij weigert dat! Jij stelt hem telkens teleur, door hem alleen maar te pijpen en niet all the way te gaan. Besef je wel hoe gemeen je bent, San!� Sandra begon licht te snikken. �N� nee� d� dat heb ik me nooit gerealiseerd.� �Je bevredigt hem nooit eens echt. Maar je kunt het goed maken, gewoon, door een keer met hem te neuken.� �Dat durf ik niet. Het is verkeerd, dat gaat veel te ver. Ik wil als maagd het huwelijk in. Hij is mijn vader, ik kan me zelfs niet eens voorstellen dat ik het met hem doe.� �Dus je wilt je vader gefrustreerd laten?� �NEE!� �Wil je hem dan liever blijven kwellen, in plaats van te geven wat hij wil?� �NEE! Ik hou echt van hem!� �Waarom kwel je hem dan? Waarom weiger je hem zijn diepste wens te laten uitkomen? Als je niet met hem naar bed gaat, laat je hem in de steek. Wil je dat?� Sandra was erg onzeker geworden en ze zat vol twijfels. �NEE! Ik zal mijn vader nooit in de steek laten. Maar�� �Beloof me dat je het tenminste zult proberen. Als je het niet kunt, dan is het goed. Dat is alles wat ik vraag, ��n poging om met hem te neuken.� Sandra aarzelde, verward en vol twijfels als ze was. Maar de gedachte dat ze zo gemeen was voor haar vader gaf de doorslag. �O� ok�. Ik� ik zal het proberen� Maar ik weet niet of het me lukt�� �Ik heb vertrouwen in je, vriendin van me, en ik weet dat je hem niet zult teleurstellen.�

Mirjam wist dat ze haar vriendin te pakken had. Daarom bleef ze nog minutenlang op haar inpraten. Door haar voor te spiegelen dat het niet erg was, zelfs heel gewoon, dat Sandra met haar vader zou neuken, bleef ze haar vriendin overtuigen. Ze vertelde over de verschillende standjes die ze zelf had uitgeprobeerd, en welke ze de lekkerste vond, en had het zelfs over anale seks. Sandra absorbeerde elk woord en zag steeds meer in dat ze helemaal niet zo�n liefhebbende dochter voor haar vader was als ze had gedacht. Het idee dat ze seks met haar vader zou hebben, dat als ze met hem naar bed zou gaan en met hem zou neuken, leek daardoor ineens niet meer zo onnatuurlijk. Toen Mirjam dat in de gaten kreeg was ze tevreden. Nu wist ze dat haar missie zou slagen. Tot besluit besloten ze om meneer Wouters extra te verrassen. Beide meisjes kleedden zich in een rokje en t-shirt, zonder slipje en bh eronder.

Toen meneer Wouters thuiskwam was hij heet en bezweet, en opgewonden bij het vooruitzicht om samen met zijn dochter te zijn. Wat kon zijn meisje pijpen zeg. Hij liep snel naar de kamer van zijn dochter om haar hallo te zeggen. De blije verrassing in zijn ogen dat hij daar Mirjam ook aantrof, was niet gespeeld. Want hij besefte direct dat er weer wat stond te gebeuren. In een oogopslag zag hij hoe ongelofelijk sexy ze eruit zagen. Ze zaten op de rand van het bed op hem te wachten. Opgemaakt, in korte rokjes en met hun knie�n tegen elkaar, keken ze naar hem op. Zijn dochter verlegen, haar vriendin brutaal. �Hoi meneer Wouters. Van Sandra hoorde ik dat jullie vandaag samen zouden zijn en ik heb haar gevraagd of ik mocht komen. Heb ik daar goed aan gedaan?� Hoewel hij nog niet helemaal gewend was aan dat nieuwe, bizarre gedrag van Mirjam, klaagde hij er niet over. �Ik denk dat je al familie bent, Mirjam.� Mirjam omhelsde hem, ter hoogte van zijn heupen. Waardoor ze haar gezicht in zijn kruis drukte. �Oh, wat lief om dat te zeggen. Ik zo blij. Want vandaag ga ik mijn vriendin helpen om helemaal vrij te zijn.� Vervolgens keek ze veelbetekenend naar hem op. �Vandaag krijgt u alles van haar wat ze heeft te bieden. ALLES!� De mond van meneer Wouters viel weer eens open. Dit meisje deed hem telkens versteld staan. Hij protesteerde niet toen Mirjam de rits van zijn broek opentrok en zijn groeiende penis eruit haalde. �Zie je, Sandra, wat het met hem doet? Vandaag zul je pas echt en helemaal het liefje van je vader worden.�

Eerst likten allebei de tieners aan zijn penis, die al snel keihard werd. Vervolgens nam zijn dochter hem in zijn mond en likte Mirjam tegelijkertijd aan zijn ballen. Van tijd tot tijd wisselden de meisjes van rol. Dan zoog Mirjam hem af, uiterst zorgvuldig en geroutineerd, en knabbelde Sandra aan zijn scrotum. Uit zichzelf leidde Sandra haar vader plat op bed, waarna Mirjam zijn broek en onderbroek uittrok. Sandra knielde tussen haar vaders benen en begon hem zo goed mogelijk te pijpen, terwijl Mirjam zijn penis in de goede positie hield. Het bracht meneer Wouters buiten zinnen. Hoe goed ze ook haar best deed, ondertussen was Sandra met haar gedachten bij wat er zodadelijk stond te gebeuren. Ze had de behoefte dat haar vader de woorden van zou bevestigen. �Paps� w� wil je mij� nemen? Is dat wat je wilt?� Meneer Wouters dacht hij gek werd van lust en genot. �NATUURLIJK! Natuurlijk wil ik dat. Oh mijn schat� wil je� durf je dat�� Sandra gaf geen antwoord. Afgezien van de hand die hem masturbeerde, zat ze er verder als verlamd bij. In de war, vertwijfeld, onzeker en bang, was ze simpelweg niet in staat tot reageren. Mirjam zag de strijd waarin haar vriendin verkeerde. Eens te meer nam ze daarom zelf het initiatief. Zijn kruis strelend, kroop ze op het bed. Ondertussen had ze haar rokje al omhoog getrokken en, met haar ogen op Sandra gericht, zijn erectie tegen haar kruis gedrukt. Haar vriendin staarde met opengesperde ogen naar het punt waar eikel en spleet samenkwamen. Vervolgens zag ze de brede, gelukzalige glimlach op het gezicht van Mirjam. Haar lippen zeiden �nee�, maar Mirjam drukte haar heupen al naar beneden en de penis van haar vader verdween in de spleet van haar vriendin. Enkele ogenblikken later wipten haar vader en Mirjam op en neer dat het een lieve lust was. Ze neukten elkaar zo stevig dat elke keer dat hun lichamen elkaar raakten, dit gepaard ging met luide, kletsende geluiden. Sandra had haar ogen nog steeds wijd open van verbijstering. Tegelijkertijd voelde ze afgunst. Sterker, in feite was ze zo jaloers op haar vriendin als ze nog nooit geweest was. Het was nota bene h��r vader. Haar paps, die zijn liefde aan Mirjam gaf en niet aan haar! Sandra voelde zich nutteloos en waardeloos. Ze kon duidelijk zien en horen hoezeer haar vader genoot van het neuken met Mirjam. Zo�n groot genot kon zij hem niet geven, enkel en alleen omdat ze maagd wilde blijven. Mirjam kromde haar rug en draaide zich, al neukend, half om naar haar vriendin. Aan haar haren trekkend, dwong ze Sandra om naast haar vader te gaan liggen. �Ik wil dat je hem hoort!� Haar vader kreunde luid toen Mirjam rollende bewegingen begon te maken met haar onderlijf. �Is het lekker, meneer Wouters. Vindt u het lekker om het 16-jarige kutje van een scholier te neuken?� �JA! HET IS HEERLIJK!� �Hoor je dat, Sandra? Hij vindt het heerlijk!� Terwijl ze meneer Wouters bleef neuken, kwam Mirjam overeind en trok haar t-shirt uit. Vervolgens ging ze plat op hem liggen en kuste ze hem. Sandra kon duidelijk zien dat ze elkaar heel intens tongzoenden. Ook zag ze dat haar vader de billen van Mirjam vastgreep en nog harder begon te wippen. De gelukzaligheid in zijn gezicht fascineerde haar. �Kom eens dichterbij Sandra, je krijgt nog meer te horen.� Sandra legde zich op haar buik, met haar hoofd op enkele centimeters van de gezichten van het neukende paar. �Is het lekker om in mijn puberkutje te zitten?� Hoewel hij niet goed kon praten, gaf meneer Wouters toch antwoord. Stevig neukend kwam het er alleen stotterend uit. �J�ja.� �Wil je het ook bij� met Sandra doen? In haar kleine kutje?� �Oh mijn God� ja� ja� niets liever dan dat.� �Zie je wel, Sandra, hij wil niets liever dan zijn penis in jou stoppen. En jij weigert!� Sandra stotterde ook weer, door alle twijfel en verwarring. �Maar p� paps� ik� ik ben nog� maagd�� Het was Mirjam die reageerde. �Waar hou je het meest van� van je vader of je maagdelijkheid? De geluiden van zijn stotende heupen in haar liezen, maakten haar gek. Die wonden haar zo op, dat ze kletsnat werd tussen haar benen. �Van papa�� �Wil je hem teleurstellen of hem laten vallen?� �NEE!� �Wil je de perfecte dochter zijn? Een lief en gehoorzaam meisje?� �JA!� �Luister dan naar hem!� Ineens greep Mirjam haar vriendin stevig bij de haren en dwong haar om haar vader vol op de mond te kussen. Hun tongen vonden elkaar in een hartstochtelijke zoen. Mirjam kwam overeind en ging op haar knie�n zitten, waardoor hij zo diep in haar zat dat zijn ballen haar schaamlippen raakten. Daarna kwam ze overeind en ging naast hem liggen. �Als je de perfecte dochter voor hem wil zijn en hem ECHT een plezier wilt doen, kom dan maar eens hier zitten. Laat haar weten wat je wilt, meneer Wouters!� Vader en dochter verbraken de kus en hij zei precies wat hij wilde. �Sandra, prinses van me� ik wil je. Ik wil je nemen, ik wil met je naar bed��

Sandra ging op haar knie�n zitten en staarde, van twijfel bijtend op haar onderlip, naar zijn enorme orgaan. Aan zijn andere zijde lag Mirjam, die hem rustig masturbeerde om hem stijf te houden. Sandra kreeg ondertussen een droge mond en ze beefde bij de gedachte dat ze ontmaagd zou worden voordat ze getrouwd zou zijn. Haar weerstand verbrijzelde echter in een keer en helemaal door wat haar vader toen zei. �Ik hou van je, schatje van me. Maar als je het niet kan� niet durft� dan is het ook goed� dat zou ik begrijpen�� Haar vader hield zoveel van haar dat hij zich opofferde en zijn eigen behoeften verloochende. De kromme logica die in haar gepland was, maakte dat ze zich vreselijk schaamde en zich ernstig tekort voelde schieten tegenover haar liefhebbende vader. Sandra voelde zich zo gemeen en ego�stisch, dat het besluit om maagd te blijven in een keer verdween. Ineens wist ze zeker dat het juist was om zijn volmaakte liefje te worden. Nu pas kon ze dat accepteren, nu pas was ze klaar om alles te doen wat hij wilde en nodig had. �Oh pappa, het spijt me zo. Ik hou van je, ik zal je nooit meer teleurstellen�� Vervolgens drukte ze haar borsten tegen zijn borst, in een stevige omhelzing. �Ik doe alles wat je wilt. Let maar op�� Na die woorden ging ze op zijn schoot zitten. Ze had haar rokje nog aan, maar dat zat op haar heupen geschoven. Het topje van zijn penis drukte tegen haar spleetje. �Ik wil de beste dochter zijn die een vader kan hebben!� Mirjam had zich achter haar vriendin bewogen. Met een hand opende ze het nauwe kutje van Sandra, de andere legde ze op een heup. �Ben je zover dat je zijn liefje wil zijn, Sandra?� �JA!!!� Sandra voelde een waanzinnige lust. Haar geweten was verslagen en ze was er klaar voor om al zijn wensen uit te voeren. Het preutse, bedeesde meisje bestond niet meer, ze was nu zijn persoonlijke sletje. Zijn genot was haar enige doel. Hoewel ze dat zelf niet zo kunnen benoemen, was Sandra geiler dan ze ooit geweest was. Mirjam was in vervoering geraakt. �Dan� doe het! Ontmaagd jezelf! Neem hem!� �JA! Ik hou van je, paps!� Sandra drukte haar heupen naar beneden. Toen de eikel een stukje in haar zat, voelde ze dat haar maagdenvlies zich uitrekte. Ze kermde even maar dwong zichzelf om door te gaan. Simpelweg door de wet van de zwaartekracht het werk te laten doen. Door haar gewicht zakte ze telkens een stukje verder over hem heen. Haar maagdenvlies scheurde, waardoor er een druppeltje bloed langs haar benen naar beneden begon te lopen. De brave dochter voelde zich vastgespijkerd door de paal die haar langzaam spietste. Ze voelde hoe elke millimeter binnenin werd opgerekt, door dat levende, kloppende orgaan in haar. Trots was ze, nu ze geneukt werd. Het deed wel pijn, maar niet heel erg, en alleen maar in het begin. Al snel voelde ze een weldadige compleetheid, het doel was bereikt! Ondertussen dwong Mirjam haar vriendin om door te gaan en hem verder naar binnen te werken. �Waar wacht je nog op? Vooruit, neuk hem!� Sandra deed haar best om hem nog dieper in zich te krijgen. Dat was echter nog niet zo gemakkelijk. Haar lichaam leek niet in staat te zijn om zijn hele penis toe te laten. Hij zat er nog maar half in, en toch voelde het alsof het niet verder ging. Daarom hield ze in. Maar dat accepteerde Mirjam niet. �Oh nee dame, je moet helemaal op gaan zitten. Hij moet helemaal naar binnen!� Sandra keek naar haar vader, die zijn handen op haar heupen liet rusten, terwijl ze zijn penis nog dieper in zich liet penetreren. De blik in zijn ogen, die vol stonden van genot en voldoening, gaf haar nieuwe kracht en het schoolmeisje drukte zich verder naar beneden, over hem heen, tot zijn ballen tegen haar spleetje aan kwamen. Van pijn en genot kreunde ze luid. Dat deed ook haar vader, die geen woord kon uitbrengen, en dat maakte Sandra nog geiler. �Merk je hoe lekker hij het vindt? Nu ben je van hem, nu ben je zijn sletje. Ben je zijn pubersletje?� Zonder terughoudendheid liet Sandra nu zien hoe gek van verlangen ze was. �Ja, ik ben zijn sletje, zijn pubersletje!� �Sneller, opschieten, beweeg die kont op en neer. Kom op, hoer die je bent! En zeg hem wat je bent, teef!� De schuine woorden wonden Sandra nog meer op en brachten haar in verrukking. Hoewel ze geen idee had van wat er van haar werd verwacht, had ze Mirjam op haar vader zien bewegen. Dat deed ze gewoon na. �Ik ben jouw lieve dochter, papa, ik zal alles doen wat je wilt. Je pijpen en je sperma inslikken, met je neuken, alles doe ik. Ik ben jouw sletje, jouw tienerhoertje. Elke dag, papa, je mag me elke dag in mijn kleine kutje neuken.�

Sandra was de schaamte en twijfel voorbij, het was allemaal zo volmaakt natuurlijk. Ze kromde haar rug en zette haar handen op zijn borst. Nu had ze voldoende steun om wild op hem te rijden. Zijn penis gleed in en uit haar, zelfs zo ver dat zijn eikel af en toe tussen haar schaamlippen kwam te liggen. Inmiddels was ze echter in staat om hem in een vloeiende beweging weer helemaal in zich te drukken. Haar borsten dansten onder het t-shirt op en neer. Achter het koppel zittend, keek Mirjam even tevreden toe. Toen stak ze een vinger in de anus van haar vriendin. Zoals Sandra haar vader neukte, neukte zij haar met die vinger. Zelfs dat vond Sandra niet erg meer. Integendeel, eigenlijk vond ze het best wel spannend. Dat niet alleen, het was zelfs een lekker gevoel! Zo lekker, dat ze een kreet van teleurstelling liet toen Mirjam haar vinger terugtrok. �Ga op je handen en knie�n staan, hoer! Je vader gaat op z�n hondjes met je neuken. Wil je dat, meneer Wouters, wil je haar als een teefje neuken?� Hij was nauwelijks in staat om �ja� te zeggen. Sandra knielde schielijk en keek over haar schouder naar haar vader, met ogen vol lust en verlangen. �Schiet op paps, neuk je kleine meisje. Ik wil volwassen pik in mijn kleine kutje voelen. Neuk me, neuk je dochter.� �Oh mijn God, mijn prinses. Ik hou van je. Ik kan niet geloven wat er allemaal gebeurd�� Door die woorden kwam Sandra bijna klaar. Meneer Wouters knielde achter zijn dochter en bracht zijn pik naar het nauwe grotje van zijn dochter. Die was zo drijfnat, dat er vocht naar beneden drupte. Hij pakte haar heupen, haalde even diep adem, en nam haar toen. Het meisje voelde hoe haar schaamlippen weken en gromde toen hij haar zo diep mogelijk nam. Hij trok zich terug en penetreerde haar direct weer. En weer. En nog eens. Tot hij haar ineens stevig begon te neuken. Met elke stoot schoot Sandra een stukje naar voren. Ondertussen bleef Sandra allerlei schuine dingen roepen. �Neuk me goed papa, neuk je kleine meisje maar.� Ondertussen was Mirjam geknield achter hem gaan zitten. Ze drukte haar blote borsten tegen zijn rug en begon tegen hem te fluisteren. �En dan nu� meneer Wouters� zal Sandra laten zien hoeveel ze van u houdt.� Tegen Sandra fluisterde ze niet, tegen haar sprak ze luid en duidelijk. �Wel, Sandra, vertel je vader maar eens dat hij ook in je kontje mag.� Sandra aarzelde geen moment. �Alsjeblieft papa, neem me ook in mijn kontje. Stop je grote pik maar in mijn achterste. Dat is ook voor jou, daar wil ik ook geen maagd meer zijn.�

Eveneens zonder een spoor van aarzeling trok meneer Wouters zijn penis uit de kut van zijn dochter, en zette hem tegen haar anus. Maar die was zo strak en nauw dat hij betwijfelde of ze hem kon hebben. Sandra bleef hem echter aanmoedigen en dat maakte hem zo geil dat hij niet langer kon denken. �Kom op paps, doe het dan. Neuk me dan in mijn kontje.� Hij spreidde haar billen en drukte zijn pik precies op het donkere gaatje. Vervolgens smeerde hij de eikel in met wat speeksel en verhoogde daarna de druk. De kringspier begon zich te openen en liet een stukje van zijn eikel toe, hoewel het zich daartoe tot het uiterste diende de strekken. Het deed behoorlijk pijn en Sandra jammerde en snikte, de tranen liepen haar over de wangen. De voldoening dat ze nu geen drempels meer had, dat ze nu precies de dochter was die ze wilde zijn, was echter zo groot, dat ze de neiging weerstond om hem uit haar kont te werken. In plaats daarvan bleef ze hem aanmoedigen, met zwakke stem. �J� ja� oh pappa, in mijn kontje�� Haar vader was zwaar onder de indruk van haar. Als zij het goed vond, dan hij natuurlijk ook. Dus gleed hij centimeter voor centimeter dieper haar rectum in. Wat was ze ongelofelijk nauw. Na een halve minuut was Sandra eraan gewend dat haar kringspier werd overstrekt. Het deed nog steeds pijn, maar niet meer zo erg. �Beweeg je kont heen en weer, slet. Dit is de laatste test om te bewijzen dat je een goeie dochter bent.�

Sandra deed precies wat Mirjam had gezegd. Haar eerste bewegingen waren voorzichtig. Hoe meer ze echter aan de penis in haar kont gewend raakte, hoe sneller en krachtiger ze met haar heupen begon te wippen. Het duurde dan ook niet lang voordat meneer Wouters met zijn staaf in haar rectum zat. Zijn liezen kletsten zelfs tegen haar billen. Zo stevig als zij hem neukte, neukte hij haar. De pijn vervaagde, daarvoor in de plaats voelde Sandra een onvoorstelbaar genot. Het genot van complete onderwerping aan haar vader. Mirjam dacht dat haar taak erop zat. Maar daarvan wilde ze eerst het bewijs. �Nu ben je een pikzuigende en kontneukende dochter. Bevalt dat?� �JA!!! Ik vind het heerlijk om hem te pijpen en door hem in mijn kontje geneukt te worden.� �Dus je bent je vaders hoer. Zijn neukpopje. Ben je nu tevreden?� �Oh ja. Ik wil mijn vaders sletje zijn.� �En u, meneer Wouters. Bent u tevreden met uw dochter. Vindt u het leuk dat ze uw hoertje is geworden? Uw 15-jarige dochter?� �Mirjam! Ik� ja, het is geweldig!� �Dat weet ik, lekkere geile man! Neuk haar in haar kont. Schiet op, neuk deze tiener!� Meneer Wouters begon zijn dochter furieus te neuken. Na elke stoot in haar reet, veerde Sandra in een reflex terug. De geile incest met haar vader had haar in zo�n animale staat gebracht, dat ze gillend en krijsend, en zonder terughoudendheid, klaarkwam. Haar vader had de twee meiden al een tijdje geneukt. Vrijwel direct na het orgasme van Sandra, volgde hij ook. Sandra voelde zijn sperma in haar darmen spatten. Buiten adem lag ze plat op haar buik, haar vader lag uitgeput bovenop haar. Mirjam werd enorm geil van deze intens hete scene. Maar ze wilde het magische moment niet verstoren. Daarom liep ze snel naar de badkamer voor een nat washandje en een handdoek. �Laat mij u even schoonmaken, meneer Wouters.� Mirjam waste zijn penis zorgvuldig. Daarna kuste ze hem op de mond. Sandra, die nog steeds buiten adem was, had zich omgedraaid en zag het innig vrijende paar. Ditmaal vond ze het niet erg. Ze wist dat ze zijn liefhebbende dochter was en dat hij van haar hield. Daar kon niets meer tussen komen. Nadat Mirjam de kus verbrak, drukte ze zich dan ook gewoon tegen haar vader om Mirjams plaats in te nemen. Ondertussen had ze zijn penis alweer in een van haar handen, kneden en trekkend met de bedoeling om hem weer hard te krijgen. Ze hadden geen van beiden in de gaten dat Mirjam zich had aangekleed en op weg was naar de deur. Zich nog een keer omdraaiend, zag Mirjam dat Sandra haar benen om haar vader had geslagen en dat hij bovenop haar lag. De incestueuze scene ontlokte haar een zachte kreun. Toen trok ze deur achter zich dicht.

De volgende dag kwam Sandra voor de verandering eens bij Mirjam langs. �Het was zo geweldig! Nadat je weg bent gegaan heeft hij me nog een keer genomen, in mijn vagina. Echt waar, Mirjam, ik ben nog twee keer klaargekomen.� Mirjam lachte schuin en dubbelzinnig. �En ik durf te wedden dat hij je vanochtend goedemorgen is komen wensen�� �Nee hoor. Mijn stiefmoeder was al vroeg de deur uit. Dus ben ik bij hem in bed gekropen� mijn eerste ontbijt was sperma� hahaha.� Mirjam was oprecht verbaasd. Haar vriendin was in een echt sletje veranderd. �Ik ben echt heel blij voor je San. Ik wist dat je veel gelukkiger zou zijn als je de liefde voor je vader zou accepteren.� �Mir� ik weet niet hoe ik je moet bedanken...� �Dat hoeft niet joh, ik ben toch je vriendin! Alleen ben ik wel een beetje jaloers op je. Ik wou dat mijn vader er nog was om met me te vrijen.� �Je hoeft niet jaloers te zijn hoor. Ik zou het leuk vinden als je heel vaak langskomt om met ons mee te doen.� �OHHH, WOW! Ik wist wel dat je mijn beste vriendin bent en ik denk dat je vader het heel leuk zal vinden��

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen