Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

"Pfff," zuchtte Janine nadat ze weer op adem was, "dat was lekker!" 

"Ja hé?" zei Christien met een ondeugende glimlach. Ondertussen had ze de dildo gepakt en wreef met de kop lichtjes over haar eigen geopende schaamlippen en produceerde met gesloten mond een murmelend geluid dat verstevigd werd omdat haar dochter haar op haar wang likte en één van haar opgewonden tepels te pakken had.

"Steek hem er maar in," lispelde Janine, "steek die pik maar in je poes."

"MMMMMMHHHHHHHHH," kreunde Christien en opende haar dijen nu heel wijd om vervolgens druk op de dildo te zetten zodat er vijf centimeter haar natte spleet binnen ging. Janine had haar hoofd wat opgeheven om het goed te kunnen zien en als vanzelf begon haar eigen kut ook weer te jeuken. Ze ging nu op haar knieën zitten om het nog beter te kunnen zien. De dildo zat nu halverwege in moeders harige spleet en Janine legde haar hand op de hand van haar moeder die het apparaat stuurde. Samen duwden ze dat ding zover naar binnen tot hij niet verder kon.

"Zal ik het doen? Zal ik je neuken?" vroeg Janine liefjes. Christien was verkocht; er liep al wat speeksel uit haar mond en ze knikte woordeloos. Daarna sloot ze haar ogen en pakte zelf haar tepels vast waar ze hard in begon te knijpen. 

"UUUEEEHHHHHHH," kreunde ze toen dochterlief de kunstpik heen en weer begon te halen. Haar heupen draaiden alle kanten op; hoog en laag, van links naar rechts en ze genoot er volop van; vooral toen Janine het tempo verhoogde.

"AAAAAAHHHHHHHHH JAAAAHHHHAAAAAA," zei ze nog harder en bewoog nog wilder. Janine zag wat schuim rond moeders schaamlippen komen wat zich vermengde met het donkere schaamhaar. 

Minuten lang bleef ze haar moeder zo neuken en ze wond zich nog meer op toen haar zwetende moeder klaar kwam. 

"GOOOOOODDDD PSSSSSSSSTTTT AAAAAAAHHHH," gilde Christien en begon toen zelf over haar clitoris te wrijven, ze kwam daardoor meteen nog een keer klaar. Ze viel slap terug op het bed, ze was helemaal uitgeput en wilde even een tijdje rust. Ze bewoog nog even toen Janine de dildo met een slurpend geluid uit haar voldane vagina trok en zakte toen met haar hoofd zijwaarts op het kussen. 

Janine bleef op haar hurken naast haar zitten en had de staaf nog in haar hand. Sinds ze zich vaak door haar broer liet neuken 'leende' ze hem vrijwel nooit meer van haar moeder, maar nu had ze toch wel de behoefte nog eens klaar te komen. Ze spreidde haar knieën een beetje en wreef de top van de dildo over haar opgewonden clitoris. Terwijl ze fantaseerde over een enorme familieorgie kwam ze al na een paar minuten klaar.

"Pffffffffffoooeeiii" zuchtte ze zacht om haar moeder niet wakker te maken maar die was alweer een beetje bij haar positieven.

"Lekker he? Mmmmm Nu wil ik Rick." 

"Je zult hem krijgen," zei Janine, "neem volgende week een dagje vrij als pa aan het werk is."

*

Twee dagen later was het zover. Janine had Rick ingelicht en die kon bijna niet wachten. Ruud stapte frisgeschoren in zijn auto en toeterde, zoals altijd, even ten afscheid. Christien was nog in haar nachtponnetje en liep zachtjes naar boven. Het was acht uur en Rick zou nog wel slapen. Ze liep naar de badkamer, kleedde zich uit en pakte de tondeuse, haar handen trilden een beetje. Vijf minuten later was haar schaamheuvel kaal en glad. En nu? Had ze de schaamteloosheid zomaar zijn slaapkamer binnen te stappen om hem te versieren? Nee, dat had ze niet. Ze deed haar slip en nachtpon weer aan en liep naar beneden om het ontbijt voor haar kinderen klaar te maken. Eerst kwam Janine naar beneden, die had nog een slaperig hoofd maar was wel aangekleed. Ze was erg opgewonden om wat er gebeuren zou en kuste haar moeder op haar wang. Ze dronk van de koffie en keek naar het de inkijk van de nachtpon van Christien. Die had haar laagst uitgesneden dingetje aangedaan en het stond haar heel sexy. Ze liep naar haar moeder, legde een arm op haar schouder en kuste haar op haar wang. 

"Het komt allemaal wel goed," sprak ze haar toch wat nerveuze moeder toe. De spanning vergrootte zich toen ze Rick de trap af hoorden lopen. 

"Goedemorgen," mompelde hij. Het was D-Day en hij had slecht geslapen, zijn pik was de hele nacht al stijf geweest maar hij had er niets aangedaan. 

Christien en Janine keken hem aan en vonden dat hij er goed uit zag. Een haastig aangeschoten T shirt en een sportbroekje was alles wat hij aanhad, het verborg weinig van zijn lichaam, ook de bult in zijn broekje was duidelijk zichtbaar.

Christien durfde hem bijna niet aan te kijken, ze voelde zich een beetje als een slet die haar lichaam aan een jonge dekhengst zou aanbieden die bovendien haar zoon was. Quasi nonchalant zette ze zijn mok koffie voor hem neer en vroeg hem met wegvluchtende ogen of hij goed had geslapen. 

"Nee, niet zo goed," zei Rick met een glimlach en keek hongerig naar de borsten van zijn moeder. 

Janine lachte inwendig en besloot ze alleen te laten, de eerste stap moesten ze zelf doen, vond ze en vertelde dat ze naar een vriendin ging. Even later trok ze haar jas aan en fietste weg, tot opluchting van Christien, aan pottenkijkers had ze even geen behoefte. Ze had wat meer zelfvertrouwen en ging tegenover haar zoon aan de keukentafel zitten. Daarbij boog ze wat voorover zodat hij nog meer inkijk had.

"Waarom heb je slecht geslapen?" vroeg ze terwijl ze hem aankeek. Hiermee opende ze de aanval en het was aan hem om er op in te gaan. Rick aarzelde even, het was toch een barrière die hij moest nemen. Maar hij vermande zich en schraapte zijn keel, het was tijd voor de tegenaanval.

"Ik moest steeds aan jou denken, de hele nacht."

"Aan mij of aan mijn lijf?"

"Aan alles van jou," antwoordde hij en keek zijn moeder nu ook recht aan. Hij schoof zijn handen over tafel naar haar toe die zij vastpakte.

"Ik wil met je naar bed," fluisterde hij terwijl hij in haar handen kneep. 

Het was genoeg voor Christien. Ze was nog wel wat nerveus maar ze stond op, liep om de tafel heen en bukte om Rick op zijn wang te zoenen.

"Kom," zei ze slechts. Hij stond ook op en torende een halve kop boven haar uit. Hij nam haar in zijn armen en kuste haar voorzichtig op haar lippen. Christien smolt een beetje weg en opende haar lippen om zijn tong binnen te laten, ze gaf zich over. De tongzoen was lang en opwindend en ze voelde zijn paal steeds harder worden. Ze rukte zich los omdat haar benen begonnen te trillen en trok hem mee naar boven, naar haar slaapkamer. Daar kuste hij haar weer heel diep maar tijdens de zoen zakten ze neer op het bed. Zittend op de rand van het bed bleven ze tongzoenen tot hij haar omlaag trok zodat ze op haar rug kwam te liggen.

"Oooohhhh Rick, ik hou zoveel van je," fluisterde ze met hunkerende stem.

"Ik heb al zolang naar je verlangd, je moest eens weten," fluisterde hij terug en begon haar gezicht af te lebberen. Eerst haar neus en mond, toen haar kin, daarna ging hij lager naar haar keel.

"Jaahhh,' zei Christien met hese stem toen hij de aanzet van haar tieten bereikt.

"God nog aan toe, ik wil je tieten zien," kreunde hij tijdens het likken door en begon haar borsten te kneden.

"Ja, ja, ja," kreunde ze terug. Ze was nu helemaal zijn ban en liftte haar bovenlijf een beetje op zodat hij haar pon over haar hoofd kon doen. 

'Godvernogaantoe, daar zijn ze, wat een mooie tieten,' dacht hij. Gebiologeerd bekeek hij de grote memmen van zijn moeder die wat opzij van haar tors zakten. Maar ze waren groot, groot en stevig met een groot tepelhof en kleine harde puntjes in het midden. Hij pakte de linker en masseerde die liefdevol, met zijn mond ging hij naar de rechtertiet en likte zich naar de tepel toe. Christien aaide zijn rug en zijn achterhoofd, ze stuurde zijn zuigende lippen naar haar andere borst en minuten later weer terug naar haar rechter.

"Toe maar," fluisterde ze geil, "zuig maar aan mama's tieten." Hij bleef maar likken, zuigen, knabbelen en kneden tot zijn ene hand lager ging. Hij streelde over haar buik op weg naar haar kut en dook met zijn hand meteen haar slip in. Tot zijn verrassing was ze daar kaal, net als zijn zus, en hij frommelde de slip tot aan haar knieën omlaag om meteen weer naar haar kut te gaan.

"Wacht even," hijgde ze en wist met haar voeten haar slip over haar enkels te krijgen. Daarna opende ze haar benen in afwachting op zijn vingers. Haar kut was nat, erg nat en zijn twee vingers gleden moeiteloos haar zijdezachte spleet in. 

"JAAHHHHH," murmelde ze en bood nu zelf een tiet aan zijn mond aan. Haar geile kut maakte soppende geluiden en het maakte Rick helemaal gek. Zijn lul begon een eigen leven te leiden en hij maakte neukbewegingen tegen haar dij aan. Hij wilde neuken!!!! Haar bezitten!!!!

Hij dacht nergens anders aan, rukte zijn sportbroekje van zijn kont en Christien trok zijn shirt over zijn kop. Ze had graag zijn lul willen zien en betasten maar dat zou later moeten gebeuren. Ze kwam al klaar toen zijn wijsvinger haar G spot had gevonden en voelde nauwelijks dat zijn vingers haar kut verlieten. Wel voelde ze even later een grote paal tegen haar schaamlippen aanduwen en wist dat het de lul van haar zoon was. Ze opende haar dijen zo ver mogelijk en werkte met haar kutspieren om zijn monster binnen te krijgen. Jezus... wat was hij dik. Centimeter voor centimeter werkte hij zijn pik in de kut van zijn moeder en greep de tieten weer vast. Zijn mond klonk zich op de hare en schoof zijn tong zover mogelijk naar binnen.

"Oooooohhhhhh mama, wat lekker," lispelde hij even later toen zijn hete pik voor de helft in haar spleet zat. Christien vond het ook lekker. Ze had nu alle besef van tijd en omgeving verloren en gaf zich over aan het stotend ritme van haar zoon. Dit was nog veel lekkerder dan haar grote dildo en ze kwam voor een tweede keer klaar. Rick leek het niet te merken, die schoot door de vrijkomende kutsappen een stukje verder bij haar naar binnen en zat er nu voor driekwart in. Verder kon hij niet, hij had haar baarmoeder bereikt. 

"Ik ga je neuken, ik ga je NEUKEN!!" hijgde hij en begon zijn kont op en neer te bewegen.

"JAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHH," NEUK ME!!!!!! NEUK ME HELEMAAL!!!!!" spoorde zij hem aan en trok zijn hoofd naar de zijkant van haar nek. 

Ze neukten als bronstige dieren, er was niets anders paringsdrift in hun hoofd. Rick neukte zijn moeder als een wilde stier en beukte in en uit haar borrelende kut en Christien neukte als een nymfomane terug. Ze kwam voor een derde en vierde keer klaar en maakte zich onbewust op voor een beslissend climax omdat Rick het tempo opeens verhoogde.

"Ja, jaaa, jaaaaaaahhhhh," brieste hij en voelde zijn sperma komen. "Het KO-O-OMT," schreeuwde hij en spoot een paar tellen later zijn hete zaad in de kut van zijn moeder. Christien was al op de rand maar toen ze zijn sperma tegen haar baarmoeder voelde spuiten bereikte ze het nirwana. Met een luide schreeuw kwam ze klaar en in een spasme trok ze Rick zo dicht mogelijk tegen zich aan, daarna verloor ze even haar bewustzijn, zo totaal was ze nog nooit klaargekomen.

*

Na een paar minuten werd ze wakker van een tedere tong die haar linkertepel likte. Ze opende haar ogen en zag het hoofd van haar zoon en opeens wist ze alles weer.

"Ooohh, wat heb ik gedaan," zei ze zachtjes voor zichzelf uit.

"We hebben geneukt," was het antwoord, "en het was geweldig." Christien voelde het genot nog steeds in haar onderlijf, haar schaamlippen voelden aan als ver geopende sluisdeuren, haar zoon had een geweldige pik! Haar liefde voor hem overwon het van de schaamtegevoelens vanwege haar incestdaad. Ze pakte zijn hoofd en trok die naar de hare. Dankbaar en teder kuste ze hem vol op zijn lippen en hun tongen vonden elkaar weer. 

"Het was heerlijk met jou, zo fijn heb ik het nog nooit gehad," zei ze zacht en streelde zijn haar. Op dat moment was ze weer tamelijk helder en werd nieuwsgierig naar zijn pik die ze nog niet goed had kunnen bekijken.

"Ga op je rug liggen, ik wil jou gereedschap eens goed inspecteren," zei ze met een glimlach en Rick volgde graag haar opdracht op. Toen achterover lag keek Christien met ontzag naar zijn lul die halfstijf op zijn onderbuik lag; ze schatte hem in deze toestand al op ongeveer vijftien centimeter. Haar hand werd er als een magneet naar toegetrokken en ze begon te onderkant van zijn pik te strelen. Hmmm, wat voelde dat heerlijk aan, zacht maar toch stevig. Ze ging op haar knieën naast zijn ene heup zitten en tilde nu zijn lul op. Ze vond hem prachtig! De eikel oogde als een flinke champignon maar dan met een spleetje er in en hij had een purperen kleur. Het velletje kwam net over de eikelrand en ze stroopte het wat omlaag zodat ze zijn kroon in de volle glorie zag, het water droop haar in de mond, maar ze had meteen wel door dat het zou moeite kosten om deze vleesstaaf in haar mond te nemen want intussen was zijn pik alweer een stukje groter en dikker geworden. Ze klemde hem nu met haar volle hand maar kon hem niet vol omvatten. Ze keek even naar haar zoon die volop lag te genieten en genotvolle kreuntjes slaakte. 

"Hij is zo mooi. Zal ik hem eens goed verwennen?"

"Jaaahhhh," fluisterde hij met een glimlach en keek haar met verliefde ogen aan. Ze glimlachte terug en concentreerde zich vervolgens op zijn harde paal. Ze plaatste kleine kusjes op zijn eikelen likte met veel speeksel aan de top van zijn eikel. Ze proefde zijn sperma en haar eigen sappen wat ze zeer opwindend vond. Ze kuste en likte verder aan de purperen knop en trok toen het velletje onder de eikelrand. Haar tong vond haar weg tot onder de rand en ze merkte dat hij het prettig vond, zijn onderlijf begon een beetje te steigeren vooral toen het puntje van haar tong dat piepkleine genotsknopje onderaan zijn had gevonden. Ze bleef dat even liefkozen en streelde met haar vrije hand zijn ballen. Dat waren flinke walnoten in een harige zak en ze betaste het vol tederheid. Door haar handen en tong begon Rick weer voorzaad te produceren, er verscheen een flinke blanke druppel uit zijn pisgaatje wat natuurlijk ook door Christien werd opgemerkt. Haar tong likte de dikke druppel op en ze hield het even op haar tong. De smaak was heerlijk en enthousiast werkte ze met haar duim aan de onderkant van zijn pik om nog meer naar boven te persen. Met het puntje van haar tong probeerde ze zelfs in het pisgaatje te komen. Toen dat niet lukte tuitte ze haar lippen om het voorzaad uit zijn eikel te zuigen. 

"Is het lekker?" vroeg ze wat plagend omdat ze het antwoord al wist. Haar zoon zei niets maar drukte als antwoord haar hoofd naar zijn kloppende lul. Ze wist wat hij wilde, hij wilde dat ze hem zou zuigen, dat zijn pik in haar mond moest komen. Ze haalde eens flink adem en opende haar lippen zo wijd als ze kon. Ze wist zijn hele eikel op te slokken en ging verder. Het lulvlees vulde steeds meer haar mond tot het echt niet verder ging. Ze had ongeveer de helft naar binnen gewerkt en ademde heftig door haar neus. Daarna haalde ze haar hoofd op en neer om hem met haar lippen te neuken. Door zijn dikke pik zaten ze strak op zijn staaf en voelde het alsof hij door een maagdenkutje werd geneukt. Christien begon rustig maar werd steeds heftiger, ze wilde zijn sperma proeven en inslikken en hoopte dat hij daarna voor een derde keer kon. 

Daar dacht Rick in het geheel niet aan, hij lag volop te genieten van zijn pijpende moeder en nam haar heerlijke tieten één voor één in zijn ene hand, met de ander woelde hij door haar kapsel. Zijn hoofd lag op een kussen ging genotvol van links naar rechts. Zijn ogen waren half geopend en tot zijn grote verrassing zag hij opeens zijn zusje in de deuropening staan, ze had haar kleren aan. 

"Heee," riep hij even. Christien had niets gezien en dacht dat ze hem even met haar tanden pijn had gedaan; ze nam zijn paal even uit haar mond, ook om weer even diep adem te halen.

"Sorry, heb ik je pijn gedaan?" vroeg ze hijgend maar hij schudde zijn hoofd van nee.

"Nee, geil moedertje van me, ga me maar weer lekker zuigen." En dat deed Christien, ze haalde weer flink adem en werkte zijn pik weer tegen haar keelgat aan. 

Rick keek nu weer naar de deur en zag dat zijn zus verdwenen was om even later weer in de deuropening te verschijnen, nu naakt. Ze liep door en naderde het bed. Christien had het nu ook door en trok haar mond weer van zijn lul. 

"Sorry, ik sta steeds al toe te kijken. Het is zo ontzettend opwindend, zo geil dat ik erbij wil zijn." 

Christien was even teleurgesteld, ze wilde haar zoon de hele ochtend voor haarzelf hebben maar aan de andere kant moest ze inwendig om haar geile dochter lachen, die was net zo heet als zijzelf en ze kon het haar niet kwalijk nemen. Ze had al dagen door dat Janine volkomen aan de superpik van haar broer was verslaafd. Ze wenkte Janine op het bed en schoof zelf met haar hoofd naar die van haar zoon. Ze gaf hem een lange diepe tongzoen en schoof toen nog wat hoger om hem haar moedertieten aan te bieden maar wel in zo'n positie dat hij haar weer kon vingeren. 

"Zuig hem maar lekker maar ik wil zijn sperma drinken. Is dat begrepen?" Janine zat tussen zijn gespreide benen en bukte. Ja, ze had het begrepen. Hongerig liet ze de pik van haar broer in haar mond zakken maar niet voor lang. Ze kroop ook hoger en richtte haar natte meidenkut op zijn harde pik. Ze was zo heet dat ze eerst wilde klaarkomen en dat lukte al na een paar minuten neuken. Ondertussen kuste Christien zich langs zijn lijf een weg omlaag om goed te kunnen zien hoe haar zoon door zijn zus werd geneukt. Ze zag het verkrampend onderlijf van haar dochter en de wild reagerende pik van haar zoon. Poe, die leek ook op het punt van klaarkomen te zijn. Resoluut tilde ze Janine van zijn pik en pakte gretig zijn glimmende lul. Het kon haar niets schelen dat die naar het kutvocht van haar dochter smaakte en plaatste haar mond op zijn eikel. Het was Rick zelf die de onderkant van zijn pik pakte en begon te trekken. Terwijl Janine uit haar orgasme ontwaakte spoot hij kreunend van genot zijn zaad rechtstreeks in de mond van zijn moeder. Straal na straal kwam uit zijn pik, er leek geen einde aan te komen maar Christien verloor geen druppel.

Later, toen ze alledrie weer bij zinnen waren, stuurde Christien haar dochter naar beneden om frisdrank te halen maar toen ze terug kwam lagen zoon en moeder alweer te neuken. Zij zat nu op hem en ging langzaam met haar onderlijf op en neer terwijl haar grote borsten voor zijn mond bungelden. Rick pakte ze stevig vast en zoog verheerlijkt aan haar spenen; de twee vermaakten zich uitstekend. Janine ging stilletjes aan het voeteneind zitten, ze wilde niet storen want moeder en zoon hadden nog veel in te halen. Geïnteresseerd keek ze naar de pompende kont van haar moeder en zijn pik die ver in haar kut boorde; op de kutlippen van moeder had zich inmiddels een laagje schuim gevormd. Vertederd luisterde Janine naar de liefdesgeluiden die haar broer en moeder produceerden en dromerig begon ze zichzelf te vingeren. Christien kwam diverse malen klaar maar bij Rick duurde het nu een stuk langer hoewel zijn pik fier overeind bleef staan. Toen moeder voor de vierde maal een orgasme kreeg was ze bekaf en stond haar plaats af aan haar dochter maar Rick had genoeg gelegen. Hij manoeuvreerde zijn zus op handen en knieën en ging achter haar zitten. Terwijl moeder lag uit te puffen stak hij zijn knoert van achteren in de kut van zijn zus en neukte haar ook langdurig. Ditmaal leegde hij zijn zak in haar kut en viel toen ook uitgeput neer. 

*

"Wat doen we nou met vader?" vroeg Janine een kwartiertje later.

"Die mag niets weten," zei Christien beslist. "Hij pikt veel maar als hij dit te weten komt draait het op een scheiding uit en dat wil ik liever gezegd niet."

Nee, dat wilden de kinderen ook niet, ze vonden hem wel een toffe peer en gunden hem geen verdriet. Plotseling kwam Rick op een idee, hoewel hij het meer als een grapje bedoelde.

"Janine, als jij vader nou eens verleidt."

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen