Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Carola deel 1Voor de vijfde maal roept Kees onderaan de trap dat de muziek zachter moet. Zijn dochter, Carola, is een jonge meid van zestien jaar, meestal luistert zij aardig naar haar ouders. De afgelopen dagen is er helemaal niets met haar te beginnen, Kees heeft al een paar maal met haar proberen te praten. Zonder resultaat verdween hij weer uit haar kamer, vandaag kwam ze in een erg slechte bui thuis. Stampvoetend was ze naar boven gegaan zonder iets te zeggen. Kees had haar nagekeken. Even later had ze de muziek hard aangezet, normaal zei Kees daar gelijk iets van maar vandaag had hij het even toegelaten. Nu hij voor de vijfde maal stond te roepen was het voor hem de druppel. Zijn vrouw was een paar dagen naar haar zus, een paar maal per jaar gingen die vrouwen met elkaar er een paar dagen op uit. zolang Kees zijn vrouw kende hadden ze dat al gedaan, ze had tegen Kees gezegd dat hij dat ook mocht maar hij had er geen zin in. In de kamer laat hij zich kwaad op de bank vallen. Zijn geduld begint langzaam te koken, dan staat hij op omdat de muziek nog harder gaat...

 

Carola deel 1De televisie die aanstaat is niet meer te verstaan, met een snelle pas rent hij de trap op en ramt de deur van de slaapkamer van Carola open. Het meisje schrikt hier even maar laat de muziek aan staan, Kees pakt de stekker en trekt deze uit het stopcontact. Carola staat huilend op en wil de stekker weer pakken, Kees houdt haar tegen en krijg een klap tegen zijn borst. De woede kookt nog meer in zijn lichaam en met veel moeite kan hij zich inhouden. Hij legt zijn armen om zijn dochter heen en trekt haar tegen zich aan, heel even worstelt zij om los te komen dan verslapt haar lichaam en barst ze in hevig snikken uit. met zijn handen streelt hij over haar rug, hij voelt het lichaam van zijn dochter langzaam tot rust komen. Als ze haar hoofd iets optilt kijkt Kees in een paar vochtige ogen, hij pakt een zakdoek en streelt haar ogen droog. “Lieve schat vertel nu maar wat er allemaal aan de hand is, ik ben er voor je in alle tijden lieverd.” Carola laat zich op het bed zakken, Kees gaat naast haar zitten en legt zijn arm om haar heen. Hij trekt Carola strak tegen hem aan, door deze beweging schuift zijn hand een tukje naar voren waardoor hij haar jonge strakke borst raakt. Hij kijk naar beneden en ziet dat de tepel hard naar voren prikt in het shirtje wat ze draagt. Het is alweer een poosje geleden dat hij seks heeft gehad, door het zien van de tepel en het voelen van haar borsten begint zijn verlangen te groeien. Carola doet geen moeite om zijn hand weg te drukken, heel even heeft Kees het gevoel dat ze haar borst beter tegen zijn hand aandrukt. Carola tilt haar hoofd weer op en kijkt haar vader strak aan, in haar ogen is een soort van opwinding te zien. Kees heeft altijd gedacht dat Carola nog niets van seks afwist. De tranen zijn gestopt Carola heeft haar hoofdt tegen de borst van Kees aangelegd, de warmte die haar lichaam uitstraalt laat de opwinding groeien in het lichaam van Kees. Carola wrijft met haar hand over het been van Kees en komt steeds dichter bij zijn kruis. Ze tilt haar hoofd iets op en raakt met haar vingers de groeiende paal van kees. Hij sluit heel even zijn ogen en kijkt haar dan weer aan.

Carola deel 1“Vertel nu maar eens wat er de laatste dagen met jou aan de hand is lieverd.” “Ik ben het enige meisje in de klas wat nog maagd is, mijn vriendinnen laten iedere keer merken dat ik nodig eens met een jongen moet uitgaan. De jongens noemen mij een ijsberg en proberen iedere keer allerlei dingen met mij te doen tijdens de sport. Ben ik een ijsberg Papa? Wat bedoelen ze daar mee?” “jij moet doen wat jij wilt dat je doet, als jij geen seks wilt met jongens dan doe je het niet. Je moet nooit iets doen omdat een ander dat wilt. Een ijsberg ben je volgens mij niet, daar wordt mee bedoelt dat jij als meisje niet met jongens wilt. Als een jongen seks met jou wil en jij wijst hem af, en je doet dat een paar maal met andere jongens, dan zeggen de jongens dat je een ijskast bent omdat je niets wilt doen met hun. Ik vind dat je beter een ‘ijskast’ kan zijn dan dat je met iedere jongen uit je klas seks hebt.” “Ik wil van mijn maagdelijkheid af papa, maar ik wil dat iemand speciaal dat doet.” Kees kijkt haar aan en voelt de hand van Carola over zijn kruis wrijven, de opwinding in zijn lichaam neemt steeds meer toe. In de ogen van zijn dochter ziet hij glinsteringen terwijl zij haar hand verlegt en de vorm van zijn grote pik volgt. “Papa ik wil dat jij mij ontmaagd, ik weet dat het eigenlijk niet mag. Ik kijk al lang naar je, als je in de badkamer bent kijk ik stiekem naar je. Ik heb je lul gezien en vind die heel erg mooi, jij moet mij helpen papa. Wil je dat doen?” Kees weet zich geen houding te geven op deze directe vraag van zijn dochter, verschillende keren heeft hij haar de afgelopen jaren bekeken. Drie weken geleden zag hij haar volledig naakt, het jonge en mooie lichaam bezorgde hem spontaan een harde die hij met zijn dochter in gedachten had afgetrokken. Hij heeft er al een tijdje over nagedacht hoe hij Carola zover kon krijgen, nu bood zij zichzelf aan.

Er was een probleem en dat was zijn vrouw, mocht die er achter komen dan zouden er grote problemen van komen. Carola lijkt het probleem aan te voelen en kijkt Kees liefdevol aan. “Papa ik wil het, en het is mijn keuze om met jou seks te hebben. Nooit zal er iemand achter komen, het zal altijd ons geheim blijven.” De twijfel blijft maar de woorden van Carola zorgen ervoor dat bij Kees de laatste hindernis verdwijnt. Zijn hand streelt haar rug en schuift langzaam richting haar strakke borst. Kreunend schuift zij haar hand naar de band van de broek van Kees, met een handige beweging maakt zij de broek los en laat haar hand erin glijden. De opwinding groeit heel snel bij Kees, als de vingers van zijn dochter over de harde stam glijden. Met zijn hand maakt hij de broek van zijn dochter los, het shirtje trekt hij over haar hoofd. De nog niet volgroeide borsten pakt hij in zijn grote handen en streelt ze zachtjes. De hand van Carola verdwijnt uit zijn broek, ze laat zich achter over zakken. Met haar hand maakt zij haar broek los en schuift die van haar billen. Kees drukt zijn mond op de harde tepel, met zijn tanden trekt hij de stof van de beha aan de kant. De vrijkomende tepel springt naar voren en verdwijnt gelijk tussen de lippen van Kees. Zachtjes streelt hij haar tepel met zijn tong, zijn handen maken de beha los en gooien die op de grond. Langzaam glijd Kees met zijn tong over de naakte huid van Carola, kreunend geniet zij hiervan, haar billen schuiven over het bed. De broek glijd van haar billen en neemt het slipje gelijk mee. Kees pakt de broek beet en trekt hem van haar benen.

Naakt ligt Carola op het bed, Kees geniet van het zalige jonge lichaam. Alles is strak en nergens is een grammetje vet, zijn vrouw ziet er nog goed uit maar de jaren beginnen te tellen. In de zomer is zij meestal strakker dan wanneer het winter is. Hij pakt de benen van Carola en legt haar met haar billen op de rand van het bed. Kees gaat op zijn knieën voor het bed zitten en laat zijn tong langs de bovenbenen van zijn dochter glijden, het meisje ligt even stil maar als Kees zijn handen erbij gebruikt gaat er een trilling door het jonge lichaam. Zijn tong streelt langs de warme lipjes, likkend en strelend glijdt hij om hoog en neemt het harde klitje tussen zijn lippen. Zachtjes zuigt hij eraan waardoor Carola haar bekken omhoog duwt. Luid kreunend lopen de sappen haar grotje uit, voorzichtig schuif Kees een vinger in haar strakke kutje. Dit is teveel voor Carola, huilend van genot komt ze hevig schokkend klaar. Carola deel 1Kees kijkt tussen haar benen vandaan naar haar gezicht, met zijn vingers en lippen blijft hij haar lichaam verwennen. Het natte grotje laat hij even bij komen en gaat verder omhoog, de tepels staan hard omhoog, één voor één neemt hij ze in zijn mond en zuigt er afwisselend hard en zacht aan. De opwinding begint weer te groeien in het lichaam van Carola, met zijn handen streelt Kees door de haren van haar en laat ze dan via haar borsten en buik naar haar benen glijden. Schokkend laat Carola alles met haar doen, haar ogen zijn gesloten en het lichaam glanst van het vocht.

Kees zakt weer over haar buik met zijn lippen en streelt ieder stukje van haar blanke huid. Zijn pik staat hard naar voren en de druppels vocht laten zijn eikel glimmen, als zijn mond het kutje van Carola raakt lijkt het wel of er een elektrische schok door haar lichaam gaat. Ze drukt haar onderlichaam hard tegen de mond van Kees aan en pakt met haar handen zijn hoofd beet. Kees streelt haar klitje en laat zijn vingers over de billen glijden, het duurt weer heel kort voor Carola klaar komt. Happend naar adem laat ze haar lichaam terug zakken op het bed, Kees komt omhoog en pakt zijn grote paal in zijn hand. Schuivend op zijn knieeen gaat hij naar voren en laat zijn glimmende eikel tussen haar lipjes verdwijnen. Langzaam duwt hij hem iets verder, met zijn ene hand streelt hij haar klitje waardoor het genot door het lichaam van Carola blijft stromen. Met rustige en korte stootjes laat hij zijn paal steeds verder in zijn dochter glijden, even merkt hij dat er een hindernis is. Voorzichtig trekt hij zijn paal iets terug en schuift hem weer tegen de hindernis aan, zijn vingers strelen het lichaam en het klitje van zijn dochter iets intensiever. Hij voelt dat zij steeds natter wordt, met een korte beweging van zijn heupen drukt hij zijn paal door de hindernis heen. De ogen van Carola gaan geschrokken open, ze kijkt haar vader aan. Kees blijft haar strelen en als hij merkt dat Carola aan zijn paal is gewend drukt hij hem langzaam helemaal in haar jonge kutje. Hij laat zich voorover zakken en laat zijn lippen op die van Carola komen. Heel even is er een lichte tegenstand dan openen de lippen van Carola zich en vinden hun tongen elkaar. Een wilde en innige tongzoen volgt, langzaam trekt Kees zijn pik een stukje uit zijn dochter. Als hij hem weer in haar schuift slaat Carola haar benen om de billen van kees, met een duw van haar voeten drukt ze hemharder in haar kutje. Kees laat de lippen van zijn dochter los en kijkt recht in haar vochtige ogen, met zijn vinger streelt hij een traan weg. Hij geeft haar een kus en laat zijn vingers over het lichaam van Carola glijden. Met rustige bewegingen begint hij haar te neuken, de ogen van Carola beginnen te glimmen en stralen alleen nog maar genot uit. Kees stopt met neuken omdat hij niet weet of zijn dochter aan de pil is, het zou niet goed zijn als zij door deze heerlijke gebeurtenis zwanger zou raken. Carola kijkt haar vader aan als hij stopt met haar neuken, in de ogen van Kees ziet ze de twijfeling, glimlachend geeft ze hem een zoen.

“Neuk mij papa, er kan niets gebeuren want mama heeft gezorgd dat ik al een jaar aan de pil ben. Oooo geef mij je lekkere dikke pik en al je zaad ooojaaa neuk je dochter papa laat zien dat je mij graag aan je paal hebt mmmm ooo wat is dit lekker.” Met stevige stoten begint Kees zijn dochter hard te neuken, hij houdt haar gezicht in de gaten om te zien of ze ervan geniet. Met zijn vingers streelt hij haar borsten, tepels en kutje, schokkend ontvangt Carola iedere stoot van haar vader. Ze kijkt hem met grote ogen aan als ze haar orgasme voelt aan komen, ze bijt op haar onderlip en gooit haar hoofd naar achteren. Ze komt omhoog en legt haar armen rond de nek van Kees en drukt haar lippen hard op de lippen van haar vader. Haar lichaam trilt en schokt als zij haar orgasme beleefd, met een stevige greep houdt ze zich aan Kees vast. Kees laat zijn paal stil in haar knijpende kutje zitten en probeert zich in te houden om niet klaar te komen. Langzaam verminderd de druk op zijn pik en krijgt hij weer wat ruimte zodat hij Carola langzaam weer kan neuken. Haar armen glijden van zijn nek, Carola laat zich op het bed zakken en legt haar benen weer om de billen van Kees. Met een geile blik daagt ze haar vader uit om haar te neuken. Kees pakt haar benen en legt deze tegen zijn borst aan, met een snelle stoot schuift hij zijn paal helemaal in haar kutje. Even komt er een verschrikte kreun uit de mond van Carola. Ze had er niet op gerekend dat haar vader op deze manier nog verder in haar grotje komt. Gemeen glimlachend neukt Kees zijn dochter met stevige stoten, zijn vingers strelen haar buik en schuiven naar haar klitje. Carola weet niet meer wat er allemaal gebeurt en kreunt achter elkaar door, haar grotje begint harder in de paal van Kees te knijpen waardoor hij zijn orgasme voelt aan komen. Met veel moeite kan hij zich inhouden, Carola roept het uit van genot. kees kijkt naar zijn dochter terwijl zijn zaad met golven haar lichaam in stroomt. Kees heeft zijn ogen dicht geknepen en geniet van deze heerlijke sensatie, hij voelt zijn paal verslappen en langzaam uit haar kutje glijden.

Steunend met zijn handen naast Carola op het bed laat hij zich door zijn knieën zakken. Zijn lippen drukt hij op haar buik en laat ze verder naar onder zakken. Het kutje van Carola staat een stukje open en tussen haar lipjes komt zijn zaad vandaan. Zonder er over na te denken drukt hij zijn mond op haar grotje en likt al zijn zaad en haar vocht op. Carola kreunt zachtjes en streelt door de haren van Kees met haar vingers, genietend van de sterleningen van Kees ligt zij ontspannen op bed. Kees merkt dat zijn dochter niet veel meer kan hebben en kruipt naast haar op het bed. Carola kijkt haar vader met een gelukzalige blik aan, ze komt omhoog en geeft hem een lange hete tongzoen. Ze laat haar vader weer los en valt terug op het bed. “Dat was heerlijk papa, ik wil dit best iedere dag. Zullen wij dit vaker doen? Dit is denk ik veel fijner dan dat ik het met mijn klasgenootjes zou hebben gedaan. Mijn vriendin zei dat het ontmaagden pijn deed maar ik heb er bijna niets van gevoeld.” “Lieve Carola als je het goed doet, zorgt dat het meisje geniet dan hoeft een ontmaagding geen pijn te doen. Je zult het best wel voelen maar niet meer als dat. Lieverd als jij dit vaker wilt dan doen wij dat, ik hoop wel dat je het nooit tegen iemand zult vertellen. Het is strafbaar wat wij deden, ik kan ervoor veroordeeld worden ondanks dat jij het wilde.” “Papa ik wil het vaker doen en zal het niet vertellen.”

Glimlachend staat Kees op en pakt de hand van Carola, ze lopen innig gearmd naar de badkamer. Als het water warm genoeg is stapt Carola eronder, Kees pakt een spons en giet er badschuim op. hij was zijn dochter helemaal, met gespreide benen staat Carola te genieten. Als Kees klaar is pakt zij de spons en wast zij Kees. Een poosje later zit Kees weer beneden, de muziek op de kamer van Carola is nu om aan te horen. Glimlachend streelt hij met zijn hand over zijn kruis. De seks met zijn vrouw is altijd heel goed geweest, deze middag is anders gegaan dan hij had verwacht. Eindelijk is zijn droom uitgekomen, deze droom zal nog lang aanhouden. Carola is een jonge vrouw die nog veel moet leren maar waar hij veel van zal genieten. Langzaam zakt hij achterover tegen de leuning van de bank en sluit zijn ogen, zijn vrouw is nog een paar dagen weg. In gedachten ziet hij zijn dochter naakt voor zich.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen