Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Als kind ging je vaak uit logeren meestal in de zomer vakantie dat was bij mij ook het geval. Ik ging altijd naar een oom en tante want daar viel nogal eens wat te beleven. Mijn oom en tante hadden een grote boerderij in Drenthe en lag een eind van de straat gelegen omringd door bossen.
Mijn oom en tante hadden twee dochters de een was twee jaar ouder en de ander was even oud als ik. Wat mij altijd opviel was als het mooi was dan liep mijn oom vaak in zijn blote kont of had alleen een klein zwembroekje aan. Mijn tante had meestal alleen een slipje of een spijkerbroekje met rafelige pijpjes aan maar had daar geen slip onder want dat kon je duidelijk zien.


Als mijn tante helemaal naakt was dan was ze meestal bezig op het land mijn oom aan het helpen. Zij hadden nog geen tractor maar wel een paard. Zo was tante een keer met het paard bezig het hooi te schudden, zat naakt op de schudmachine dat was toch zo'n fraai gezicht.
Als je zoiets ziet op je veertiende jaar dan weet waar je kijken moet, ik tenminste niet want bij mijn ouders mocht niets ik heb ze nooit naakt gezien. Alles van mijn tante schudde en schommelde heen en weer. Mijn ene nicht was daar helemaal niet gelukkig mee dat haar moeder zoiets deed, die vond het wel normaal. Dat was ook een heel ander type, was ontzettend grof in de mond en had vaak schunnige taal in de mond. Die mocht graag stoeien of gemene streken uithalen.
Maar mijn oom was ook geen braaf iemand die mocht vaak mijn tante pesten, dus het zat in de familie. De mooiste tijd was als het hooi binnen gehaald moest worden, iedereen moest meehelpen. Meestal een mooi spektakel mijn oom gooide pakjes hooi op de wagen mijn tante stapelde ze rechtop. Meestal mocht ik paard mennen de twee meiden moesten de pakjes rechtleggen zodat het paard en wagen ongehinderd verder blijven rijden.
Dat op stapelen wat mijn tante deed was een mooi gezicht. Elke keer als zij bukte voor een pakje hooi dan hingen haar borsten schommelend naar beneden. Dan trok haar korte spijkerbroekje in haar bilnaad waardoor haar billen duidelijk zichtbaar werden. Wanneer de pakjes hoog op gestapeld moesten worden dan plaatste mijn oom wel eens opmerking tegen mijn tante van jouw gras mag ook wel gemaaid worden. Dat deed hij omdat je het schaamhaar duidelijk kon zien bij haar hoog uit gesneden spijkerbroekje. Vanavond ben je de eerste riep ze, nou dat belooft wat zij mijn oudste nicht. Ik begreep er geen bal van maar dat werd mij later op de avond wel duidelijk.
Aan het eind van de middag was het hooien klaar en gingen we de koeien verzamelen. Het was tijd om de koeien te melken dat deden ze onderdak in een speciale ruimte. Mijn oom maakte de uiers van de koeien schoon met een soort washandje maar zag er nogal ruw uit. Met een andere doek maakte hij ook de koe zijn kont en vagina schoon. Mijn tante en oudste nicht plaatsten op een vakkundige manier het melk apparaat onder de uiers van de koeien.
De ander nicht gaf de dieren te eten in de tijd dat het dier gemolken werd. Mijn oom gaf mijn tante wel eens een veeg met die ruwe doek tussen haar benen door als zij zich bukte of voorover stond. Dan werd zij kwaad en gaf hem een beste harde klap op zijn billen zodat de striemen zichtbaar werden. Na het werken op de veestallen konden wij ons gaan wassen en omkleden. De toiletruimte en doucheruimte waren nogal behoorlijk primitief de ruimte kon je niet afsluiten. Dat vond ik nogal vervelend want bij mijn ouders moest alles op slot want stel eens voor dat je je ouders in hun nakie zag. Als je naar de wc moest dan kon het wel eens gebeuren dat er iemand op zat of stond.
Dat was mij overkomen met mijn oom die wou net zijn onderbroek ophijsen toen ik de deur open deed. Ik schrok mij wezenloos en liep gelijk naar de slaapkamer van mijn nichten en vertelde wat mij was overkomen. Zij vroegen zich af of ik nog nooit een man van dichtbij in zijn nakie had gezien en dat had ik dus niet. Daarom vond ik het altijd zo spannend om altijd bij hen op vakantie te zijn. Nou dan kun je de lol nog wel op vanavond want wij kunnen vanavond weer van alles beleven. Hoezo vroeg ik nou die opmerking van vanmiddag die mijn moeder plaatste naar mijn vader over haar schaamhaar was duidelijke taal voor ons.
De nichten gingen zich uitkleden bij mijn aanwezigheid en deden net of ik niet aanwezig was en gingen naar de wasruimte. Wij moesten aan tafel komen het eten was klaar, mijn oom en tante waren nog in werkkleding. Ik vroeg waarom wassen en verkleden jullie je eerst niet voor het eten?
Dat komt straks wel nadat je tante een grondige schoonmaak beurt heeft gehad zij mijn oom. Ik begreep er helemaal niets van ik zal het wel zien dacht ik maar. Dat is het natuurlijk wat mijn nicht bedoelde. Na het eten moesten wij afruimen en afwassen. Oom en tante overlegden dat er één koe op de stal moest blijven staan die is namelijk bols, die moet eerst onder de stier voor hij naar buiten gaat. Mijn oom en tante gingen de stallen van de dieren in om alles netjes aanvegen en de koeien weer naar buiten laten lopen. De twee nichten vroegen of ik dat wel eens gezien had een stier bij de koe, dat had ik wel maar niet zo vaak dus gingen wij naar buiten.
Op een gegeven moment werd de stier van stal gehaald en mijn tante stond buiten te wachten met de koe. Zij had de koe vast met een stuk touw aan de hoorns en wachtte op haar man die met de stier aankwam lopen. Het ging allemaal heel vlug, ik zij zo tegen mijn oudste nicht van 't is maar goed dat wij niet zo'n hangzak hebben en van die dikke ballen. Mijn tante zij van of wil je soms die ballen voelen, dat had ik nog nooit gedaan een dier bij zijn ballen te pakken. Waarop mijn nicht zei van pak ze maar vast ze voelen echt wel lekker aan, op haar aandringen pakte ik ze toch vast.
Maar mijn nicht vond het maar niks hoe ik ze beetpakte en zei van dat moet je zo doen. Waarop de stier gelijk begon te springen mijn oom lachte daarom. Zij pakte de ballen beet en kneep erin gelijk trok ze de ballen hard naar beneden. Ik vond het zielig voor het dier maar mijn nicht zij van niet. Het dier niet hoor want moet je maar kijken zijn vuurrode lul steekt al behoorlijk uit zijn schacht. Het vocht lekte uit zijn lul en wou gelijk weer op de koe repen. Wij moesten naar binnen gaan dan konden we drinken krijgen, de jongste nicht en ik gingen alvast naar de slaapkamer.
Wij moesten in één bed slapen de oudste moest op de strets liggen. Op een gegeven moment kwam de oudste nicht binnen, als jullie wat moois willen zien moeten jullie meekomen. Wij lagen met ons drieën op de knieën om door de opening tussen de planken door te kijken naar de melkkamer waar de koeien gemolken en gewassen werden. Wat ik toen zag loog er niet om, mijn tante lag op handen en knieën had alleen een slipje aan.
Zij had plaats genomen waar normaal de koeien stonden. Zij werd gewassen met die ruwe washand en haar slip was in de bilnaad getrokken zodat er een touwtje door haar schaamlippen en bilnaad was. Mijn oom gebruikte veel zeep en werd hardhandig met een borstel in gewreven, vooral haar billen en de schaamlippen werden goed onderhanden genomen mijn tante zat onder het witte schuim. Hij nam een waterslang met een grote broes en spoelde haar helemaal schoon. Zij werd met een handdoek droog gewreven. Hij pakte haar slip beet en stroopte dit naar beneden en begon haar bilnaad droog te maken door de handdoek tussen de billen door te trekken, haar schaamlippen werden zo behoorlijk bewerkt.
Ik had nog nooit een blote vrouw gezien en dan gelijk met zoiets geconfronteerd te worden dat deed mij wel iets. Ik had namelijk een stijf lulletje gekregen van dit schouwspel en wist hier eigenlijk geen raad mee. Mijn oom pakte de slip weer beet en trok die opnieuw weer strak door de bilnaad. Zij moest nu rechtop gaan zitten op haar knieën waarop hij de rand van de slip pakte en deze omhoog trok.
Nu werden haar schaamlippen aan weerszijde van haar slip geduwd en een gedeelte van het schaamhaar werd zichtbaar. Zij moest weer op haar handen en knieën zitten waarop hij haar in smeerde met schuim uit een tube, wist ik veel wat dat was. Hij wreef het over haar achterwerk en tegen haar kruis. Je treft het wel zeg zeiden de meiden tegen mij het gras wordt behoorlijk gekortwiekt.
Een poosje later begon mijn oom haar opnieuw schoon te spoelen met de waterbroes, na haar weer droog gewreven te hebben ging zij opstaan en werd zij bekeken door haar man. Nu moest zij weer op haar handen en knieën plaats nemen. Mijn oom stond naast haar in een soort kelder en kon op deze manier haar lichaam staande bekijken en betasten. Haar borsten werden betast en haar tepels uitgetrokken op dezelfde manier als de koeien gemolken werden.
Mijn tante werd behoorlijk te grazen genomen zo te zien want haar lichaam ging behoorlijk heen en weer. Na een poosje ging zij rechtop staan en haar slipje werd van haar lichaam gestroopt. Ze had nog een klein zwart driehoekje haar staan en de rest was kaal. Mijn oom haalde soort ligstoel van metalen buizen de zitting was van plastik en had grove mazen. Wat we toen zagen, mijn oom liet z'n vrouw in de stoel plaats nemen met de benen over weerskanten van de leuning.
Dus we keken recht in het kruis want de stoel stond recht tegenover ons. Mijn oom ging nu mijn tante controleren op achter gebleven schaamhaar en die ging hij verwijderen met een pinset. Het was een fraai gezicht hoe hij dat deed, er stonden nogal een paar haartjes op de rand van de binnenkant van haar schaamlippen. Daar had natuurlijk de slip nog wat haartjes bedekt die niet met ontharingscrème in aanraking zijn geweest. Die werden nu verwijderd en elke keer dat hij een haar beet pakte en deze eruit trok.
De schaamlip werd ook uitgerekt en floepte dan weer terug wat een fraai gezicht was, het liet mijn tante niet helemaal onberoerd. Zij kreeg haar spleetje vochtig ik meende stellig dat zij moest plassen, dat is geiligheid zeiden de meiden wist ik veel. Mijn tante was helemaal kaal tussen de benen en mijn oom wreef met zijn hand tussen de schaamlippen door en duwde zijn vingers naar binnen. Ik kreeg een raar gevoel in mijn onderbuik. Na een tijdje kwam de oudste nicht bij ons in bed want de stres lag voor geen meter en klapte elke keer dubbel.
We moesten wel in een bepaalde houding liggen. Ik lag tussen de meiden in dat heb ik geweten opeens kroop de oudste dichter tegen mij aan daardoor werd ik verder tegen die andere aan gedrukt deze voelde mijn stijf lulletje. Zij vroeg of ik het moeilijk had om zo te moeten liggen, hoezo vroeg ik nou omdat je een stijve hebt of is dat van angst. De andere begon mijn kont te aaien en heel onverwachts tussen mijn bilnaad door te kriebelen. Ik kon niet stil liggen van dat gekriebel waarop die ander zich begon om te draaien en vroeg wat er was.
Waarop ik zij dat haar zus aan mijn kont zat te kriebelen vandaar dat gedraai. Kun je daar niet tegen nee daar krijg ik het warm van dat was de bedoeling zij mijn zus. Daar weet ik wel raad op zij die andere en begon gelijk de knoopjes van mijn pyjamajas los te knopen. Het duurde niet lang of de knoopjes waren los van mijn jasje en toen begon het geouwehoer zij begonnen nu met z'n tweeën te kriebelen. De ene begon langzaam richting mijn gulp en piemel te kriebelen.
De andere begon aan mijn tepels te sabbelen de andere knoopte de knoopjes los van de pyjamabroek. Toen begon ze over mijn piemel te wrijven ik kreeg het steeds benauwder totdat ik opeens kletsnat werd in mijn onderbroek en riep van ik pies in mijn broek. Gelijk duwde zij een hand voor mijn mond de ander begon mijn onderbroek naar beneden te stropen en begon mij droog te wrijven met een zakdoek. Ik vroeg aan haar of het geen kwaad kon voor het bed die pies.
Hé joh dat was geen pies je kreeg je eerste zaadlozing. Je bent voor het eerst klaargekomen dit heb je dus niet eerder meegemaakt, nee dit kende ik niet. De meiden begonnen mijn pyjama helemaal uit te trekken zelfs ging mijn onderbroek uit. De oudste ging boven op mij liggen met het hoofd bij mijn piemel. De andere begon te kriebelen en te trekken aan mijn ballen en kneep er zachtjes.
Laat mij eens voelen ze pakte gelijk mijn zakje beet en begon eraan te trekken waarop ik weer begon te gillen. Ze begon gelijk met haar lichaam naar mijn gezichten te duwwen en drukte dit stevig tegen mijn mond. Ik vond het maar niks zo'n harig ding tegen je mond en dat gekriebel aan je neus.
Maar mijn kleine jongen begon toch weer te groeien waarop mijn zus in de piemel begon te knijpen en hij werd steeds stijver. De andere deed een nachtlampje aan om mijn naakte lichaam te kunnen zien. Ze begon nu aan mijn ballen te draaien en de andere die tegen mijn gezicht drukte liet vocht uit haar kut lopen ik dacht echt dat het pies was maar bleek geiligheid te zijn. Ik werd opnieuw opgewarmd doordat de ene mij bij de ballen pakte en de ander mijn piemel tussen de beide handen door heen en weer rolde waarop ik knettergek werd van genot.
Mijn piemel begon te kloppen er kwam vocht uit. Toen begonnen de dames met hun beiden te wrijven en de jongste kreeg het zo te pakken dat die op de ander ging zitten en van geiligheid begon te plassen. Ik ben nog vaak bij mijn oom en tante op vakantie geweest zeker tot mijn zeventiende, nu kom ik nog wel eens bij mijn nichten en hebben het er nog steeds over de jeugd tijd.

Andries

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen