Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Vroeger was het voor mijn ouders een hele klus me tijdig uit bed te krijgen om naar school toe te gaan. Sinds een paar weken hoefde ik helemaal niet meer aangepord te worden. Ik was zelfs een flink uur vroeger uit de veren dan nodig was. Laat ik jullie maar meteen geruststellen voor jullie denken dat ik een aanval van plichtsbewustzijn had. Daar hoeven jullie de reden helemaal niet te zoeken. De waarheid is dat ik sinds kort iets had om naar uit te kijken.

Elke ochtend fietste ik met het hart in de keel naar het huis van mijn kersverse boezemvriendin Hanneke. Steevast holde ik haar moeder Brenda, die de deur na mijn ongeduldig belletje opende, met een haastig toegeroepen hello voorbij, gooide mijn kleren uit terwijl ik de trap oprende en stortte me poedelnaakt in bed bij Hanneke, die me warm en geurig als een versgebakken broodje lag op te wachten voor ons ochtenduurtje liefdesspel. Kan je je een heerlijker manier voorstellen om de dag in te zetten? Lekker zoenen, strelen, vrijen en mekaar intussen lieve woordjes influisteren? Moe werden we daar niet van, integendeel.Het gaf ons boordevol energie en we bleven op een meer dan aangename manier fit. Wanneer leraars of klasgenoten ons vroegen hoe we het toch deden om iedere morgen zo blij en goedgemutst te verschijnen, vertelden we telkens weer giechelend dat een uurtje ochtendgymnastiek wonderen doet. Het weekeinde betekende geen onderbreking, maar enkel een wijziging in ons vaste ritueel. Zaterdag en zondag konden we er immers langer over doen. Niet zelden brachten we heel de voormiddag tussen de lakens en in mekaars armen door. Op die dagen kroop ook Brenda meestal in bed bij ons. Moeder en dochter namen me dan tussen hen in en gaven me een heerlijke verwenbeurt. Waaraan ik dat verdiende? Beide waren dol op me, Hanneke omdat ik haar op een zwoele zondagavond haar kutje had laten ontdekken, Brenda omdat ik haar diezelfde nacht de hare had helpen herontdekken.

Ze waren me daar oneindig dankbaar voor en wisten me dat keer op keer weer te bewijzen door mij tot het middelpunt van hun seksuele wedijver te maken. Dat was deze zaterdagochtend niet anders geweest. We hadden er een allerzaligste vrijpartij opzitten. Hanneke en ik lagen loom nog wat na te genieten van mekaars omhelzingen, terwijl Brenda beneden een uitgebreid ontbijt voor ons klaarmaakte. Spoedig zaten we dat heerlijks op te smullen onder de met klimrozen begroeide pergola.

Boven de meer dan manshoge haag die Hannekes huis van dat de buren scheidde, zag ik de zwarte kuif en de gebruinde schouders uitsteken van een jonge man, nou ja een tiener eigenlijk, die de haag met een schaar bijsnoeide. Hij wuifde vrolijk en riep ons een hartelijke goeiemorgen toe. "Knappe jongen. Heb je hem al gehad", vroeg ik Hanneke vrijmoedig. "Thijs, die is pas zestien", antwoordde ze misprijzend. "Hoor jou eens", zei ik, "je bent nauwelijks een jaartje ouder, net als ik trouwens". Dat snoerde haar de bek. Hoe lief ik haar ook had, kapsones kon ik niet dulden. "Of denk je misschien dat hij nog groen is. Dat heeft mij er anders niet van afgehouden jou in mijn armen te lokken. Het was juist jouw onervarenheid die je zo aantrekkelijk voor me maakte. De gulzigheid waarmee jij in een nacht alles wou leren kennen, zal je nooit meer terugvinden en zal ik nooit vergeten.

Zou jij niet dolgraag die blik in Thijs' ogen zien als je hem voor het eerst je blote tieten laat zien en je lieve pruimpje, als je hem voor het eerst zijn pik in een meisjeskut laat steken, als je hem voor de allereerste keer doet klaarkomen, als je hem voor de allereerste keer iemand, jou laat klaarmaken?". Als ik al schrik had gehad dat ik te belerend had geklonken, dan toonden haar van mekaar geweken lippen, de blos die heel haar gezicht tot in de haarwortels overtoog en de stijve tepeltjes in haar t-shirt me dat die vrees onterecht was. Mijn laatste twijfels werden weggenomen door het tedere kusje dat ze op mijn lippen gaf. "Je maakt me ongelooflijk zwoel", fluisterde ze me hees in het gezicht, "wat heb je me een zin gegeven Thijs te naaien".

Dat bracht dan weer het duiveltje in me naar boven. "Wat zeg ik nou toch", flapte ik er plots uit, me op het voorhoofd slaand, "een lekkere knul als Thijs heeft zijn kersje natuurlijk al lang laten plukken. Het zou me niks verbazen indien je moeder zich al aan dat jonge hapje had vergrepen". "Nee", gaf die met spijt in de stem toe. "Je hebt me anders wel op een idee gebracht. Ik voel dat ik dringend aan zonnen toe ben. Deze namiddag bijvoorbeeld. Lekker in mijn nakie", fantaseerde ze vrolijk verder. "Kan ik er wat aan doen dat de buurjongen toevallig de heg aan het snoeien.
Ik heb toch zeker het recht naakt te zijn in de privacy van mijn eigen tuin. Ik doe trouwens net of ie er niet is. Of nee, ik doe mijn zonnebril omhoog en spreek hem gewoonweg aan :"he, knul, sta me niet zo aan te gapen, kom liever naar beneden, maak je nuttig en doe wat zonnebrand op me". Olie op het vuur, denk ik dan bij mezelf. Wedden dat het niet lang duurt of Thijs smeert niet alleen mijn buiten- maar ook mijn binnenkant en heus niet met zonnebrand". "Komt niks van in", onderbrak ik haar verhit gedroom autoritair, "ik merk dat ik Thijs tegen je moet beschermen.

Een veertigjarige met een zestienjarige. Ben je mal. Kies iemand van je eigen leeftijd. Thijs komt bij toe". "Waarom bekvechten", bemiddelde Hanneke, "waarom roepen we hem niet tot hier, dan kunnen we hem alledrie hebben? nu, onmiddellijk!". Ik speelde slechts eventjes met die idee. Het was te makkelijk. Dat hield ik echter voor mezelf. Voorgevend op Hannekes suggestie in te gaan, kwam ik overeind, stapte op de heg af en bleef recht onder Thijs staan. "Hoi, ik ben Sissi", stelde ik me voor. Van daar boven kon ie regelrecht in mijn los zittende topje kijken, wat hem een prachtzicht op de duizelingwekkende kloof tussen mijn tieten en op mijn stoottroepen zelf gaf. "Hoi, Thijs", antwoordde hij, "maar dat hebben Brenda en Hanneke je misschien al verteld. Leuk dat je eens dag komt zeggen, want ik zie jou haast elke morgen met de fiets komen voorrijden bij de buren". "Ja, Hanneke en ik doen samen onze taken". Hij had eens moeten weten welke! "Van taken gesproken, ik dacht zo dat je na al dat harde werk wel zin zou hebben je wat te ontspannen.

Hanneke en ik gaan straks voor een korte fietstochtje (ja, ja strakjes lig je op mij te fietsen, flitste het door me heen) en een picknik (een pik-nick was meer wat ik in gedachten had). Voel je er wat voor om mee te komen?". "Lijkt me heel erg leuk", ging Thijs graag op de uitnodiging in. "En?", vroegen Hanneke en Brenda, die niks van ons gesprekje hadden gehoord, me nieuwsgierig, toen ik weer bij ze zat. "Zeg me dat je hem gevraagd hem ons te komen neuken", bedelde Brenda, "ik kan nauwelijks wachten. Ik drijf. Voel maar. Meteen nam ze mijn hand en duwde die onder haar rok tegen haar kruis. Inderdaad, haar broekje was kletsnat. "Nou", rekte ik de spanning, terwijl ik de bovenrand van haar slip brutaal omhoog rukte zodat de stof diep tussen haar billen en haar spleet werd getrokken en haar kutlippen open geperst werden, "niet echt. Ik heb Thijs gevraagd straks samen met ons te gaan fietsen en picknikken.

En ons, daar bedoel ik Hanneke en mezelf mee. Jij mag niet mee. Dat kan je toch begrijpen. Alsof Thijs mijn uitnodiging aanvaard zou hebben, als ik hem vertelde dat iemands veertigjarige moeder meeging" "Wat moet ik nou aanvangen", zuchtte Brenda vertwijfeld. "Dit", zei ik krengerig, stak mijn hand in haar broekje en gleed een vinger in haar kut, "je eenzaam liggen masturberen met je vinger of met een vib en je inbeelden dat het Thijs' pik is. Je inbeelden zeg ik, want in werkelijkheid zal dat naakte jongenslijf bovenop mij liggen kronkelen en zal ik die hete pik levensecht in de kut hebben". "Oooh god", kreunde Brenda, "wat maak je me heet". Ze wipte haar billen even van haar tuinstoel, trok haar slipje een eind over haar dijen naar beneden en deed die dan wijd van mekaar. Ik hoorde de stof scheuren. Daar maalde ze echter niet om. Nu ik de nodige bewegingsruimte had, ramde ik liefst drie vingers in haar open pruim.

Ze begon met haar bekken achterwaarts en vooruit te wrijven over het zitvlak van de stoel, haar neukspleet telkens over mijn vingers duwend, terwijl ik ritmisch met mijn hand in haar kut kneep. Aan het gehijg naast me te horen, was Hanneke ook met zichzelf aan de slag gegaan en om niet achter te blijven ging ik me met mijn vrije hand strelen. De hele tijd keken we met ingespannen blik naar de gebronsde schouders en bovenlichaam van Thijs, die nietsvermoedend van wat er zich nauwelijk een tiental meter van zich afspeelde, opging in zijn werk. Ik ging ook op in mijn werk, lekker met Brendas en mijn eigen kutje spelen, terwijl ik voor mijn geestesoog dat strakke jongenskontje al bovenop me zag kronkelen. "Ooh, ik houd het niet meer", stamelde Brenda ineens, veerde recht en stormde het huis in. Mijn woorden hadden haar blijkbaar de kut op hol gebracht, alleen .. de verkeerde kant uit, weg van Thijs.

Was ik haar geweest had ik me geen ene moer aangetrokken van de woorden van een zestienjarig wicht. Ik zou zelfverzekerd op Thijs zijn afgestapt, mijn kleren hebben uitgegooid en hem hebben gevraagd of er nog wat van kwam. Niets van dit alles deed Brenda echter. Nieuwsgierig wat ze dan wel deed en ook een beetje ongerust - misschien had ik haar onderschat en wuifde ze poedelnaakt binnen enkele tellen Thijs vanuit haar slaapkamervenster naar zich toe - rende ik haar achterna, op de voeten gevolgd door Hanneke. Ik hoefde me geen zorgen te maken. Brenda was inderdaad spiernaakt, niet aan het raam echter, maar op het bed en vingerde zich wijdbeens. Ik kwam nog net op tijd op te zien hoe ze haar benen kruiste, haar hand diep in de kut persend en met gekromde rug langdurig klaarkwam. Dochterlief was ook in alle staten. Ze leunde tegen een muur, haar spijkerbroek en slipje op de voeten, de t- shirt tot boven haar borsten gesjord.
Ze wist met zichzelf geen blijf.

Haar handen knepen en streelden haar tieten en kut, terwijl ze vertwijfeld zuchtte. Bij het zicht van haar hete dochter, was Brenda zich weer beginnen te masturberen. Ik liet moeder en dochter nog elk een keertje klaarkomen voor ik besliste dat het veilig was - voor mijn latere plannetjes wel te verstaan - om hen naar het raam te roepen. "Kom hier. Kan je lekker naar Thijs kijken terwijl ik jullie naai". Moeder en dochter haasten zich meteen naar het raam, de bovenarmen op de vensterbank steunend, de bips naar achter gericht. Ik stapte bij ze weg en gespte een van mijn voorbindlullen voor, die ik in Brendas nachtkastje bewaarde. Ik neukte de beide dames om beurten met lange halen, terwijl zij van het zicht genoten en zich overgaven aan wellustig gefantaseer en gemijmer. "Ooooh, neuk me Thijs, toe ja, maak dat ik me terug jong voel", zuchtte Brenda. "Kijk me die jongen toch eens transpireren.

Ik wou dat ik achter hem stond op dat trapladdertje en het zweet van zijn lijf kon likken", had Hanneke het, "ik zou zijn riem willen losmaken, zijn broek en zijn slipje naar omlaag willen stropen, dat zweet langs de kloof in zijn rug tussen zijn billenspleet tot in zijn aarsrozetje willen zien lopen en het daar gaan oplikken". Brenda en Hanneke waren zo door het dolle heen dat ze er geen ogenblik bij stilstonden dat ze slechts het raam hoefden te openen en hem toeroepen om hun wilde fantasieen meteen te verwezenlijken. In plaats daarvan hitsen ze elkaar en vooral zichzelf zodanig op met gore praat dat hun dialoog zich al spoedig beperkte tot steeds langgerekter ooohs en aaahs, die uitmondden in een waterval van steeds hogere gilletjes toen ze uiteindelijk gelijktijdig klaarkwamen. "God wat wou ik dat het echt Thijs was geweest die me neukte en niet jij", zuchtte Hanneke na afloop. "Malle meid", bracht ik haar tot de werkelijkheid terug, "ben je door al je geilheid dan vergeten dat we deze namiddag met hem op stap gaan.

Straks heb je hem tussen de dijen, in je mond, tussen je tieten, in je aars..Kijk, hij komt al van zijn laddertje om zich klaar te maken, tijd voor ons om hetzelfde te doen". "En ik dan", jammerde Hanneke's moeder. "Nou, ik wens jullie nog veel plezier samen". "Wij?" "Ja, jij en je kut. Jullie zijn toch beste maatjes". Daarom trok ik deur achter mij en voor Brendas ontstelde gezicht dicht. "Wat kan je soms toch een kreng zijn", verweet Hanneke me halfboos. "Ja he", glunderde ik, "komaan, ik maak het wel goed met je moeder. Dit is er eentje voor ons beiden". Door de deur heen hoorden we het gekreun van Brenda, die ongetwijfeld weer met zichzelf aan het werk was gegaan. Ik had haast zin om weer naar binnen te gaan en haar nog eens goed te nemen. Brenda was een verduiveld knappe vrouw en onbeschrijflijk heet op de koop toe.

Het was me altijd een genoeg te neuken met iemand die zo ongegeneerd genoot en je liet zien en horen hoe ze genoot. Maar ja, je moet keuzes maken in het leven, en mijn korte-termijn-keuze was Thijs.
Hanneke en ik fristen ons snel even op en vulden dan de picknickmand. Snel onze fiets uit de garage, bij Thijs even aanbellen, wachten tot hij zijn fiets genomen had en op weg waren we, Hanneke als hekkensluitster, de picknikmand vastgemaakt op het bagagerek van haar fiets, Thijs tussen ons in en ik als gids voorop. Ik had een tangaslip aan, waarvan het dunne reepje stof nauwelijks zichtbaar was in mijn bilnaad, zodat Thijs telkens wanneer de wind mijn korte rokje deed opwaaien mijn ogenschijnlijk blote kont te zien kreeg. Vast en zeker kreeg ie daarvan een keiharde joekel en die idee maakte mij dan weer bloedgeil. Tijdens het rijden schoof ik met mijn kutje lekker over het puntje van het zadel, zodat ik nog voor we op onze bestemming aankwamen al een denderend orgasme achter de kiezen had.

Ik had het perfecte plekje uitgekozen, een kleine open plek ietwat afgezonderd in het bos, met een klein vijvertje. "Pfff wat is het warm zeg", pufte ik, "het eerste wat ik ga doen is een frisse duik nemen. Wat jullie?". Ik gooide mijn fiets tegen de grond en begon zonder meer mijn kleren uit te trekken. Hanneke volgde mijn voorbeeld en spoedig waren we poedelnaakt. Zalig gewoonweg, de zon en dat briesje op mijn huid. Ik spinde van tevredenheid en Thijs .. wel ja Thijs' ogen vielen bijna uit de kassen bij het zien wat die tieten, billen en poesjes. "Komop, joh", moedigen we hem aan. "Gaan jullie al maar, ik kom zo meteen", bracht hij haperend en met blozend gezicht uit.

Wij begrepen wel waarom Thijs aarzelde. Al dat blote meisjesvlees had hem ongetwijfeld een gigantische stijve bezorgd en hij was waarschijnlijk beschaamd zich in die toestand voor ons te vertonen. Wist hij maar wat we voor hem in petto hadden. Hanneke en ik beslisten ondertussen niet langer op hem te wachten en doken met een sierlijke sprong het water in. "Kom dan toch", nodigden we hem nogmaals uit, toen we boven water kwamen, "het water is heerlijk". En dat was ook zo. Thijs kleedde zich uiteindelijk toch uit, met zijn rug naar ons toegedraaid, zodat ik gelegenheid had zijn knappe gebruinde kontje te bewonderen. Ik kon nauwelijks wachten om daar mijn tanden in te zetten. Thijs ging een eindje van ons vandaan te water, om zijn gezwollen pik voor ons te verbergen.

In het water voelde ie zich veiliger en hij ravotte en waterspatte lustig met ons mee. Al dat gestoei was natuurlijk niet van nature om zijn stijve te bekoelen, zoals ik tot mijn tevredenheid kost vaststellen, toen mijn bovenbeen tijdens het stoeien enkele keren 'onopzettelijk' langs zijn dijen en zijn opgerichte lul schuurde.
Na een halfuurtje hadden we er voorlopig genoeg van. Thijs rende als eerste het water uit en plofte op zijn buik neer in het gras.

De jongen deed echt al het mogelijke om zijn erectie te verstoppen. Niet voor lang meer. De aftelling was onherroepelijk ingegaan. Hanneke had een grote badhanddoek meegebracht waarmee we elkaar afdroogden. Ik merkte dat Thijs ons heel de tijd van tussen zijn haast gesloten wimpers zat te begluren. Toen we klaar waren, kleedden we ons natuurlijk niet opnieuw aan. We keken elkaar in de ogen met de stilzwijgende vraag wie Thijs dan wel het eerst mocht hebben. Ik weet wel dat ik Hanneke dit beloofd had, maar die belofte was ik vergeten, nu ik dat jonge mannenvlees vlakbij me had. Dat besefte Hanneke ook wel en genereus als ze was, stelde ze voor "Zullen we tossen". De inzet zelf, Thijs, begreep helemaal niet waarom we een muntje opwierpen. Hij zou het spoedig genoeg merken.

Ik had altijd geluk, in het spel en in de liefde. Ook nu won ik weer. Onmiddellijk wijdde ik mijn aandacht aan Thijs. "Zal ik je even afdrogen?", vroeg ik en huppelde meteen met wiebelende tieten op hem af. Ik knielde achter hem, begon aan zijn voeten en schoof schrijlings over zijn benen naar voren naarmate ik vorderde. "Mmm. Wat heb je toch een knap kontje", floot ik, bij zijn achterste aangekomen en gaf er een flinke pets op, wat hem een verrast kreetje ontlokte. Ik droogde zijn billen en trok ze dan lichtjes van mekaar, zogezegd om beter bij de binnenkant van zijn dijen te kunnen, maar in werkelijkheid om een eerste blik te kunnen werpen op zijn poepgaatje en de achterkant van zijn ballen. Ik schoof verder omhoog, vleide mijn bips in de holte van zijn rug en deed zo de rest van zijn bovenlichaam en zijn haren. "Nu de voorkant", zei ik zakelijk, "draai je om". Ik tilde gelijk mijn kont lichtjes op, zodat ie zich makkelijk tussen mijn gespreide knieeen om kon wentelen. Op die manier bleef zijn onderlichaam aan mijn ogen onttrokken, niet meer voor lang echter.

Zodra ik zijn borstkas had gedroogd en ik naar achter schoof, voelde ik de tip van zijn stijve pik tegen mijn kutlippen priemen. "Wat hebben we hier", zei ik schijnverbaasd. Ik reikte met mijn rechterhand achter me, nam zijn pik beet en duwde de eikel tegen mijn anusholletje. Eventjes maar, want ik liet hem meteen weer los, tilde me over zijn bekken heen en plantte mijn kont stevig op zijn bovenbenen, zodat ik eindelijk de jongeheer van jongeheer Thijs te zien kreeg. "God, ik kan het niet helpen, je bent zo ongelooflijk mooi Sissi", trachtte ie zijn toestand te verklaren. "Niet mooier dan dit?", vroeg ik schertsend, maar toch ook enigzins ontgoocheld door de omvang van zijn erectie. Nu hij die echter niet langer hoefde te onderdrukken, zwol ze echter tot mijn niet geringe vreugde snel aan tot meer dan behoorlijke afmetingen. "Mmm, ik zie dat je me met de minuut mooier gaat vinden", merkte ik op, "woorden kunnen bedriegen, maar een stijve pik nooit".

Dat is ook zo. Ik meet mijn schoonheid aan de erectie van mijn minnaars. God, wat hou ik van lullen. Wat had ik graag in die periode geleefd toen de mannen heel strakke pantalons met een peniskoker droegen, die hun lid de hoogte in duwden en er nadrukkelijk de aandacht op vestigden. Een pik en vooral een stijve pik is immers immens mooi. Geen wonder dat de klassieke Grieken standbeelden voor ze oprichtten en die ook aanbaden. Als je het mij vroeg, voerde ik de falluscultus opnieuw in.
Een god die je vereert door ermee te neuken, dat is pas een god.

Maar goed, laat ik mijn aandacht terug wijden aan mijn verhaal en aan Thijs' pik. "Wat denk jij ervan", wenkte ik Hanneke dichterbij. "Mmmmm", likkebaarde ze bij het zien van dat stijve ding. "Kan jij begrijpen waarom hij dat die hele tijd voor ons heeft proberen te verbergen?", vroeg ik haar. "Nee, hoor", schudde ze het hoofd, "alhoewel.jij hebt hem je kut toch ook nog niet laten zien". "Daar moet ik je gelijk geven", gaf ik toe, "maar kom, ik zal er direct wat aan doen". Ik ging over zijn kruis heenzitten en leunde lichtjes achteruit, op mijn handen steunend. Mijn bilspleet vormde een geul voor zijn paal, die lekker tegen mijn aarshol aandrukte.."Kom, kijk lieve jonge, toe kijk", nodigde ik Thijs uit. Hij krikte zich omhoog op zijn ellebogen en meteen deed ik mijn knieen zo wijd mogelijk van mekaar.

Dat meisjeslichaam dat zoeven nog zo gaaf en af leek, scheurde nu ineens voor zijn ogen aan de naad open, zodat ie mijn binnenste landschap te zien kreeg, mijn kut. "Mooi he", zei Hanneke, die achter me was komen zitten.
Met twee vingers trok ze mijn lippen nog verder uit mekaar en me een andere vinger bracht ze mijn klitje te voorschijn. "Wel, je tong verloren", vroeg Hanneke, "vind je haar dan niet mooi?". "Ja", hakkelde Thijs, wiens gezicht hoogrood was aangelopen. "Is dat alles wat je te zeggen hebt", jende Hanneke hem verder, "toe zeg haar dan hoe geil je die flamoes van haar vind". "God ja", bracht Thijs verhit uit, "wat een lekker geile kutttt". "Eindelijk", hitste Hanneke hem verder op, "kijk eens hoe heet ze wordt wanneer je met dat kutje gaat spelen.

Meteen stak ze twee vingers diep in mijn spleet en begon die traag in en te bewegen, terwijl ze tegelijkertijd mijn klitje streelde. "Mmmmmm", zuchtte ik klaaglijk. Nu Hanneke achter me zat, had ik mijn handen niet langer nodig om op te steunen. Ik legde ze onder mijn borsten en masseerde die omhoog. Wat had ik graag op mijn eigen tieten en op mijn tepels willen zuigen. Ik boog mijn hoofd zijwaarts naar Hanneke toe. Onze tongen kronkelden rond mekaar. Vanuit een ooghoek bleef ik ondertussen Thijs observeren.

Hij steunde zachtjes en zijn handen gingen ongedurig over zijn bovenlichaam. Er gingen kleine schokjes door zijn lul, die zich van mijn aarsgat tot mijn kutlippen voortplantten, wat me haast evenzeer opwond als Hannekes strelingen. Ik was zo opgewonden van dat alles dat ik na nauwelijks een halve minuut mijn orgasme al voelde aankomen. Ik maakte mijn mond los en sloot mijn ogen, omdat ik al mijn aandacht nodig had voor mijn climax. Ik neem weinig zaken ernstig, maar mijn orgasmes zijn me heilig. "Aaaah", gilde ik, "ik kom klaaar. Ik kom zo lekker klaar. Oooooh.aaaah". "Geef toe, er ik niks zo mooi dat een vrouw die klaarkomt", zei Hanneke tegen Thijs eens mijn kreten waren weggestorven. "Wil je nog wat zien?", ging ze verder en zonder het antwoord af te wachten. "Geef het maar toe, ik heb je daarstraks wel naar dat achterste van haar zien gluren.

Komaan Sissi, draai je om, ga op handen en voeten over hem heen zitten, met je reet naar hem toe", beval ze me. "Heb je ooit zo een lekkere kont gezien. En niet alleen die billen.." Ze kwam schrijlings over mijn rug staan en trok mijn bilhelften van mekaar. "Kijk eens die kut en dat anusholletje". Daarbij stak ze haar vinger in mijn poep en begon die in en uit te bewegen. "Toe Hanneke, ik kan niet meer", smeekte ik, "ik wil hem in me". "Je bevelen zijn mijn wensen prinses", antwoordde ze.

Met beide handen duwde ze stevig op mijn kont, zodat mijn knieen naar achter en naar beneden werden geduwd en mijn onderlichaam tegen hem aan kwam te liggen, mijn bekken op zijn dijen, mijn benen naast zijn armen, de zijne tussen mijn ellebogen, waarop ik steunde. Hanneke nam zijn pik in haar handen en plooide hem naar me toe. "Je kan", seinde ze me, toen ze zijn lul in de juiste stand had gebracht. Langzaam schoof ik mijn onderlichaam naar achter. "Je bent er bijna", teemde Hanneke me. De anticipatie maakte me zo geweldig nat, dat ik op het ogenblik dat zijn eikel in contact kwam met mijn kutlippen ogenblikkelijk klaarkwam.

Ik kon het echt niet helpen. Ik neuk haast elke dag en ik zou niet uit het hoofd kunnen zeggen hoeveel kerels ik al in mijn kut gehad heb. Maar hoeveel het er ook geweest zijn en hoe dikwijls ik het ook doe, een penetratie is voor mij altijd opnieuw een wonder. Je lijf openstellen voor dat van een ander, een ander lichaam in het jouwe te laten binnendringen, dat is toch gewoonweg het meest intieme en ontzagwekkende wat een meisje kan doen.
Op dat ogenblik woont God in mijn kut, daar ben ik van overtuigd. Toen mijn orgasme was weggeebt, schoof ik verder achteruit, duwde ik mijn kut over zijn pik heen, tot zijn schacht helemaal was verdwenen. Door met mijn bekken te stoten, schoof ik heen en weer over zijn pik.

Thijs kreunde extatisch en ook ik had het best naar mijn zin, om het zachtjes uit te drukken. Het leek alsof alle vezels van mijn kut een afzonderlijk bewustzijn hadden en duizenden individuele prikkels naar mijn hersenen doorseinden. Ik was gewoonweg mijn kut geworden en met de ogen van mijn kut zag ik dat hete vlees van hem gedurig langs mijn wanden glijden. Ik zoog een van zijn dikke tenen in mijn mond. "Aaaah, ik wou dat het je lul was", hijgde ik van tussen mijn lippen.
Hanneke kwam achter me zitten. Haar tong frunnikte aan mijn kontrozetje. Ik voelde me daar zo leeg. "Vinger mijn aars", smeekte ik. "Nog eentje, asjeblief", voegde ik daar aan toe toen ze een vinger naar binnen had geduwd. Ik stak mijn linkerbeen in de hoogte en plooide het dan door, de kussentjes van mijn tenen tegen haar natte spleet aanwrijvend. "Aaah", zuchtte ze.
Toen liet ik mijn been terug zakken, zodat Thijs haar geil van mijn tenen kon aflikken. Hanneke veranderde blijkbaar van houding. Kort erop voelde ik immers haar kont tegen de mijne. Zij ging op mijn rechter dikke teen zuigen, terwijl hij de linker voor zijn rekening nam. Wat voelde ik me onvoorstelbaar goed.

Ik stief echter van verlangen om hem in de ogen te kijken, om het verlangen in zijn ogen te lezen, wanneer hij klaarkwam en wanneer ik klaar zou komen. Ik schoof van zijn pik af, kwam overeind en vroeg Hanneke plaats te maken. Ik ging schrijlings over hem heen zitten en nam zijn pik stevig handen beet. Hij trilde en schokte in mijn handen van pure opwinding. "Ik wil je zien wanneer je klaarkomt", steunde ik. Ik hou ervan een man te zien genieten, te zien wat een effect mijn lichaam op ze heeft. Laat er geen twijfel over bestaan. Met dan goddelijke lijf van ons, met die tieten van ons, met die billen, die benen van ons, regeren wij vrouwen de wereld.

Onwillekeurig dacht ik terug aan de film F for Fake. Daarin laat Orson Welles de onvoorstelbaar knappe moordgriet Oja Kader kortgerokt en langbenig door de straten van Parijs paraderen. Door de telelens zie je dan hoe alle mannen zich bij haar passage omdraaien en wordt hun uigehongerde blik close-up in beeld gebracht. Het is alsof je regelrecht in hun hoofd binnenkijkt en de hunkering naar de Vrouw ziet, dat onstilbare verlangen van ze zich tegen ons aan te wrijven in de ijdele hoop dat er iets van onze schoonheid aan ze zal blijven kleven. Er bestaat geen grotere kick voor me dan sexy gekleed door de straten te struien en haast fysiek die pure lust van ze te voelen, die een erotisch spanningveld rond me opbouwt, te voelen hoe ze me willen, hoe hun pikken zich bij mijn voorbijtocht oprichten als in een soort erehaag.

En ik droom er wel eens van dat ze er fier voor uitkomen dat ik hun vlees hard maak van begeerte, dat ze zich de broek afstropen, dat ze zich open en bloot gaan aftrekken, tientallen, honderden, duizenden mannen, overal langs mijn pad, dat ze zich met zijn allen gelijktijdig ontladen, dat er waar ik ga waar ik sta een blanke spermaregen op me neerdaalt, omdat ik vrouw ben, omdat ik vleesgeworden schoonheid ben.
Ik heb die mannenlust nodig, om me er telkens opnieuw aan te herinneren hoe mooi ik wel ben.

Dat onstilbare verlangen las ik nu ook in Thijs' blik en in Thijs' erectie, vooral toen ik me op hem begon vast te schroeven. Mannen apprecieren onze schoonheid, onze haren, lippen, wangen, borsten, billen, benen pas echt wanneer ze die letterlijk aan den lijve ondervinden, wanneer ze diep in ons verankerd zijn, wanneer ze hun pik in onze kut hebben. "Neuk me, neuk me ooh neuk me toch asjeblief", bleef hij alsmaar prevelen terwijl ik hem keihard bereed.
Aan zachtheid hadden hij noch ik behoefte op dit ogenblik. Dit was primair en van een zelden geevenaarde intensiteit. Ik liet mijn billen telkens met een harde smak op zijn ballen neerkomen. "Ik wil dat je samen met me klaarkomt", gilde ik, "oooh jaa nu kom aan dan spuit je leeg in mijn binnenste oooh ja dat lekkere hete zaad van je in mijn kut ooooh wat goed ooooh". "Woooow", zuchtte ik toen mijn orgasme was uitgewaaid. "Wooow", zuchtte ook hij, een beetje triest terug in de werkelijkheid te moeten ontwaken.

Ik liet zijn pik in me verslappen en kantelde mijn bovenlichaam dan achterover, voorzichtig zodat hij niet uit me gleed. Met mijn geoefende kutspieren kneedde ik zijn piemel en in elke vezel van mijn lijf scheen ik te voelen hoe hij zich met bloed en lust vulde en tegen mijn kutwanden aanzwol. "Knijp je aars samen", suggereerde ik hem en meteen erop voelde ik zijn pik extra aanzwellen en dan weer webebben. "Blijven doen", beval ik hem, terwijl ik zelf zijn lul verder een kutmassage bleef geven.

Hanneke kwam op handen en voeten over me heen zitten, haar kut regelrecht boven mijn gezicht. Het water liep me in de mond, niet het mijne, maar het hare, want ze want drijfnat. Met haar tong likte ze langs de opengestulpte randen van mijn kut en over zijn stijve pik heen. Mijn orgasmes kwamen die namiddag aan een verschrikkelijk snel tempo en al snel kwam ik voor de derde keer in nog geen kwartier klaar.

Toen ik weer tot rust was gekomen, schoof ik achteruit, zodat Hanneke zijn stijve lat in haar mond kon nemen. Ik ging fervent aan haar pruim en haar anus likken. Mijn flitsende tong deed haar spoedig klaarkomen, waarna ik onder haar vandaan kroop. Hanneke draaide zich om, zodat ze in negenenzestig over Thijs heen kwam te zitten, haar kut recht over zijn gezicht. Ik zoog me vast op zijn ballen, terwijl Hanneke zijn pik tot in haar keel naar binnenschoof. Aan zijn gesteun te horen, was Thijs niet meer ver van zijn climax verwijderd. Hanneke voelde dat blijkbaar aan, want ze liet hem uit haar mond glippen en ging hem stevig pompen met haar hand.
Ondertussen stak ze uitnodigend haar tong naar me uit. Ik kronkelde de tip van mijn tong rond de hare.

Toen hij klaarkwam spoot zijn sperma ons tussen en langs onze likkende en zuigende tongen in het gezicht. We likten elkaar en hem schoon en bezorgden hem tegelijkertijd opnieuw een keiharde erectie en dan zogen we hem nog een keertje klaar, waarbij Hanneke zelf ook in zijn gezicht climaxte. "Jij bent een hele andere dan je moeder", sprak Thijs haar aan, toen we samen gezellig lagen na te genieten. "Wat bedoel je daarmee?", vroeg ze. "Nou ja, ze loopt er altijd zo streng en stuurs bij. Als ze vaker zou neuken, zou ze misschien minder zuur gaan kijken", verduidelijkte hij zich. "Vind jij dan dat mijn moeder een zuurpruim is, Sissi?", wendde ze zich tot mij. "Daar heb ik deze morgen toen ik haar befte anders niks van gemerkt. Voor mij proefde ze gewoon naar meer", ontkende ik. "Waat, heb jij .met haar moeder?", kwam het ongelovig uit Thijs' mond. "Nee, niet Sissi met mijn moeder", antwoordde Hanneke, "maar mijn moeder en ik met Sissi". "Wat, jullie beiden met haar", vroeg Thijs, van de ene verbazing in de andere tuimelend. "Natuurlijk, mams en ik neuken Sissi haast elke dag, en niet haar alleen of niet alleen haar", vervolgde Hanneke, daar op suggestieve toon aan toevoegend. "Wij delen alles en iedereen". "Mij ook?", bewees Thijs de hint begrepen te hebben. "Zeker en vast.

Als je wil, kan je je nu meteen gaan vergewissen hoe zuur moeder kijkt wanneer je haar laat klaarkomen", stelde Hanneke voor. Als een man of een vrouw veerden we recht. Zonder onze picknickmand te hebben uitgepakt, stapten we terug op de fiets en en koersten in supersnel tempo op Brendas en Hannekes thuis aan.
Op de benedenverdieping aanbeland, bleken we echter niemand aan te treffen. "Ze is er blijkbaar niet. Het zal voor een andere keertje zijn", zei Hanneke. "Maar nu we hier zijn, kunnen we even goed nog wat gaan neuken in moeders slaapkamer. Ze heeft een reusachtig rond waterbed en heel geile spiegels aan het plafond". We haastten ons de trap op.

Toen ik de slaapkamerdeur deed openzwaaien, kon ik vaststellen dat Brenda toch thuis was. Ze ging zo sterk in zichzelf op dat ze ons niet hoorde binnenkomen. Brenda zat op een laag krukje voor een van de wandspiegels, haar voeten stevig op de grond geplant. Ze bekeek zichzelf terwijl ze op en neer bewoog over een monsterachtig grote zwarte dubbele dildo, die ze met een zuignap had vastgezet op het zitvlak.
Het ene eind stak in haar kut, het andere in haar reet. Bovendien had ze ook nog een trilstaaf in de hand waarmee ze afwisselend haar tieten en haar klit streelde. We keken gefascineerd toe. Er hing een doordringende geur van seks en zweet in de kamer.

Dat, de wanonderlijke staat waarin het bed verkeerde, plus de hele verzameling dildo's, aarsparels en vibrators die erop lagen uitgestald, deden ons vermoeden dat ze met zichzelf was bezig geweest sinds ik de deur achter me had gesloten. "Aaah Thijs", kermde ze. Nog altijd aan het fantaseren over Thijs. Voor ze merkte dat ie hier nu in vlees en bloed aanwezig was, wenkte ik hem snel de kamer te verlaten. Spoedig erop begon Brenda klaar te komen. Wilde schokken joegen door haar lichaam. Haar bekken ging in versneld tempo over de dildo. Door haar orgasme heen, kreunde ze "Thijs Thijs Thijs Thijs". "Thijs he", brak ik opeens in.

Met een ruk draaide ze zich om, nog steeds op en neer gaand over het enorme gevaarte dat zo obsceen in haar onderlichaam stak. "Och Sissi, je hebt me daarstraks zo heet gemaakt. Eens jullie het huis uit waren, kon ik niet ophouden te denken aan Thijs, die jou en Hanneke neukte, Thijs die zijn pik in jullie kutje, in jullie kont stak, Thijs die zich leegspoot in die geile smoelen van jullie. Oooh". Terwijl ze zo bleef verder fantaseren kwam ze opnieuw klaar met gesloten ogen. Toen ze die opnieuw opende stond Thijs in levende lijve voor haar. Zonder ook maar een inleidend woord stortte ze zich op hem en wierp zich met hem op het bed.
Ze scheurde hem de kleren van het lijf. Uitgehonderd naar huid was ze, hem bedelvend onder haar kussen en omhelzingen. Ze trok hem bovenop zich en leidde zijn gezwollen lid bij zich naar binnen.

Zo heet was ze dat ze nogmaals klaarkwam, voor de derde maal in een paar minuten, niet veel later nog een vierde maal en toen Thijs zich in haar leegschoot nog een keertje. Thijs zou nooit meer denken dat Brenda zuur keek, dat stond vast. Het genot gaf haar gelaat integendeel een extatisch aanzicht. Ze straalde als het ware. Thijs was inmiddels als een wilde op haar borsten aan het sabbelen. "Toe, neuk me tussen mijn memmen", moedigde ze hem aan. Ze duwde haar tieten tegen mekaar aan, zodat Thijs zijn pik in die geul kon plaatsen. Hij was zo opgewonden dat hij al na vier vijf stoten een enorme am zaad op haar kin en wangen spoot. Ze roomde het zaad met een vinger af en stak die verlekkerd in haar mond.

Ik had ook wel zin gekregen in dat lekkere wijf. Ik duwde Thijs van het bed. Hanneke stripte voor hem, wat hem snel weer een stijve bezorgde, die hij even later langs achter bij haar naar binnenramde. Ik ging op bed liggen en trok Brenda over me heen, met haar rug naar me toe. Ze legde mijn handen over de hare en plaatste die dan over haar borsten. Ik kneedde en kneep lekker in die tieten. Haar handen gingen naar beneden, tussen haar dijen, die ze ver wijd open gooide. Ook ik deed mijn benen van mekaar en aangezien ik een stuk langer was dan zij, kon ik nu in de spiegel boven ons regelrecht in onze twee kutten binnenkijken.
Met haar ene hand ging ze zichzelf, met haar andere mij masturberen. Het was ongelooflijk geil, net alsof ik twee andere vrouwen begluurde terwijl ze elkaar vingerden.
Zo opgewonden was ik zelden geweest en toen die sappige kutten voor mijn ogen begonnen te krampen, was het alsof ik twee orgasmes had, het mijne en dat van mijn spiegelbeeld.

Brenda wentelde zich bovenop me om. We kusten intens, onze tieten tussen onze lijven in tegen elkaar wrijvend, terwijl we elk met een dijbeen tegen het poesje van de andere aan schuurden. Brenda kwam overeind op handen en voeten en schoof langzaam over me heen, zodat ik uitgebreid op haar tieten en navel kon zuigen, vooraleer ze met haar kutje bij mijn mond was aanbeland. Ze rechtte haar bovenlichaam en duwde haar dijen als een kussen onder mijn hoofd. Ik begon als een wilde op die malse kut te sabbelen en vingerneukte haar reet tezelfdertijd. Van tussen haar tieten keek ze me in de ogen, die slechts even sluitend door ze klaarkwam. Meteen draaide ze zich om en boog zich voorover, zodat we zalig konden negenenzestigen.

In de spiegel keek ik mezelf van tussen haar majestueuze billen in de ogen en had een ongelooflijk mooi zicht op die kont en op haar haren die als een waaier over haar schouders en mijn dijen lagen. Opeens werd mijn blikveld echter verduisterd door Thijs zijn pik, die ik plotseling voor mijn ogen in Brendas aars zag verdwijnen. Zij brulde het uit van genot en ging als een wilde aan mijn pruim sabbelen.
Thijs ruilde nu haar anus voor haar kut in zodat ik zijn schacht in haar opengeperste kutlippen zag heen en weer schuiven. Ik schoof lichtjes achteruit, om me in staat te stellen zijn ballen naar binnen te zuigen en stak een vinger in zijn reet. Lang duurde het niet of we bereikten alledrie een denderende climax.

Thijs was de gelukkigste man - nou ja, jongen - ter wereld die dag. Drie hete vrouwen voor hem alleen. "Zou je niet eens een keertje moeder en dochter tegelijkertijd willen neuken", vroeg ik hem. "Nou en of", antwoordde hij enthousiast. Voor het hoe moest ik hem te hulp komen. Ik liet Hanneke en haar moeder plaatsnemen in dezelfde houding als Brenda en ik daarstraks: Hanneke op haar rug, haar moeder bovenop haar, eveneens op haar rug, allebei met de benen gespreid zodat hun kutten wijdopen stonden.

Thijs hielp ik in een neukharnas, dat bestond uit een dikke plooibare kunstpik met een trilei en een ring waar ie zijn eigen pik kon doorsteken. Zo uitgerust kon ie het strijdperk betreden. "Ooooh, neuk ons lekkere jongen", gilden Hanneke en Brenda tegelijk. Zich op de ellebogen ondersteunend, schoof hij tussen hun dijen. Twee paar benen knelden zich om zijn rug. Zijn eigen pik verdween in Hannekes flamoes, de zware kunstpik in die van Brenda en het trilei raakte bij elke stoot haar clitoris.
Om beurten zoende hij moeders of dochters mond en soms dartelden alledrie hun tongen over en langs mekaar. Ik genoot van het ongelooflijk opwindende schouwspel van die zestienjarige knul die de zestienjarige dochter en haar veertigplus-moeder in een beweging naaide. Ik ging over Hannekes gezicht zitten. "Komaan steek die tong van je in mijn reet", jankte ik. "Komaan Thijs, neuk die hete grieten".

Ik ging met mijn kut en mijn mond pendelen tussen Brenda's mond en die van haar dochter. Ik leunde lichtjes voorover, zodat Thijs telkens wanneer hij toestootte het tipje van mijn tong kon likken of een kusje planten op mijn stijfgezwollen tepels. Ik voelde Brendas en Hannekes hete adem tegen mijn kut. Thijs hoofd veerde ineens van tussen mijn tieten, zijn lichaam verstarde en met een bovenmenselijke schreeuw kwam hij klaar. Brenda en Hanneke lieten zich helemaal gaan en ook ik kwam met hevig krampende kut klaar. Thijs kon er niet bij dat dit hem overkwam en alsof hij zelf niet geloofde dat hij zich zonet in zijn buurvrouw had leeggeschoten, pompte hij zijn pik met de hand snel weer bij en duwde hem opnieuw in Brenda's kut.

Op die manier kwam hij nog twee keer in haar klaar vooraleer ie het wel geloofde en zich uitgeput en bevredigd van haar afrolde. "Waaaauw", zuchtte hij, "dit heb ik nog nooit meegemaakt". "Nee?", vroeg ik met uitgestreken gezicht, "nou wij doen dit anders elke dag hoor, zalig neuken, lekker vrijen, met zijn beidjes, met zijn drietjes, soms met mijn paps en mams erbij, soms met klasgenootjes.lekker een orgietje bouwen..daar heb ik nu ook wel zin in trouwens. Er zijn een paar vriendinnen van me aan wie ik je dolgraag zou voorstellen Thijs, eentje in het bijzonder, Esperanza, een Spaanse vriendin van me, met tieten als kokosnoten, een zuigmondje en verlekkerd op jonge knapen als jezelf". Daar kikkerde Thijs' pik onmiddellijk van op.

We bouwden die dag een spetterend seksfestijn, dat me tussen mijn ontelbare neukpartijen is bijgebleven om de verbluffende reden dat Brenda en ik mekaar toen vonden. Inderdaad, tussen tien, zestien neukende, spuitende, klaarkomende lijven slaagden wij erin verliefd op mekaar te worden. Het was alsof we al die anderen die samen met ons aan het neuken waren niet meer zagen en wij alleen met mekaar waren. Ik lag op mijn rug en Brenda, zoete, lieve Brenda bracht met haar tong en lippen mijn hele lichaam in kaart. "Je bent zo mooi, liefste Sissi", smachtte ze, terwijl ze me overstelpte met haar kussen. "Ik zou haast nieuwe woorden willen uitvinden voor jou alleen. Hoe kunnen woorden als borsten en billen, die al voor miljarden vrouwen zijn gebruikt nu op jou van toepassing zijn?.

Elk plekje van je lijf zou ik een naam willen geven, het holletje net boven je bekkenbeen, het kuiltje van je billen, elk van de haartjes op je zoete kut, elk van de plooitjes van je lieve kut". Haar woorden waren honig op mijn ziel, op mijn hart, op mijn kut, daar waar mijn hart het hevigste klopt. Ze ging op handen en voeten over me heen zitten en ging me heel vurig zoenen. Hanneke schoof op haar buik tussen mijn dijen en haar moeders knieen door en befte me. Mijn paps, die ook tot het gezelschap behoorde, plaatste zijn knieën aan weerszijden van Hannekes benen, schoof op die manier tot achter Brenda en dreef zijn pik in haar kut naar binnen.
Brenda maakte haar mond los van de mijne en keek me heel de tijd aan. Ik las de liefde toen voor het eerst in haar ogen en zij in de mijne. Vreemd en onbegrijpelijk was dit. Hanneke en paps waren ons aan het neuken en terwijl ze ons neukten, sloeg de vlam over en het was alsof niet zij maar wij elkaar aan het neuken waren, Brenda en ik. "Sissi, wil je bij me intrekken", kreunde ze.

Mijn hart sloeg over en ik begon onweerstaanbaar klaar te komen. "Jaaaa", krijste ik door mijn orgasme heen. "Jaaa", schreeuwde ik Brenda toe, terwijl haar dochter me klaarlikte. "Jaa", schreeuwde Brenda dolgelukkig, terwijl mijn vaders pik haar nu ook deed klaarkomen. "Jaa", schreeuwden we elkaar toe. Ja.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen