Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

We waren een gezin dat bestond uit 4 mensen. Ik Sam 46, mijn man Tim 51, mijn zoon jaap 17, en dochter Nina 16. Mijn man was vaak weg en mijn zoon en dochter zaten lang op school overdag. Wij hadden het niet slecht en woonde in een groot huis, en hadden wat personeel 2 stuks, Greetje in de keuken en voor wat schoonmaakwerk. En Bas voor wat hulp in het huis en er omheen. We woonde al zo'n 20 jaar in het huis en het was fijn wonen daar, ik was vaak in de tuin en Bas hielp mij vaak in de tuin. Onder het huis was een kelder waar heel veel troep lag en waar ik al mijn spullen bewaarde voor de tuin. Op een hete middag waren we aan het werk in de tuin en ik had niet veel kleding aan. Een korte broek en een shirtje en Bas een korte broek en verder niets. Na een tijd werken vroeg ik zullen we wat gaan drinken en Bas zei is goed. We liepen naar het huis en ik riep Greetje voor wat drinken. We zaten voor de kelder deur in de zon en Greetje bracht het drinken. Toen we even zaten zij Bas het is wel warm hier zullen we even in de kelder gaan zitten want daar is het lekker koel, goed idee zei ik.


Toen we daar zaten in 2 oude stoelen, zag ik dat Bas naar mijn broekje zat te staren. en ik niet in de gaten had dat mijn broekspijp open stond. Ik had geen slip aan want dat vindt ik geen fijn gevoel, ondergoed als je aan het werk bent. Hij bleef maar kijken en ik had nu wel een idee dat er iets was. Ik keek naar beneden en zag dat hij mijn kutje kon zien. Toen zag ik dat hij daarom zo'n bobbel in zijn korte broek had. En ik zei, vindt je het mooi wat je ziet want je heb wel iets wat ik mooi vindt. Hij zag dat ik naar zijn lul keek, hij likte over zijn lippen en ik wenkte dat hij naar me toe moest komen. Dat deed hij snel en hij zat nu ineens tussen mijn benen en likte tussen mijn broekje aan mijn kutje. Ik trok mijn broekje weg en hij had vrij spel, hij likte zo lekker dat ik al snel klaar kwam. Toen ik net mijn ogen open deed, zag ik dat hij zijn lul uit zijn broek had gehaald en met een dikke lul voor mijn kutje zat. Hij keek me in mijn ogen en zei mag ik, ja zei ik hem, neuk je bazin. Toen hij zijn lul in mijn kutje duwde voelde ik pas hoe dik hij was, en hij neukte me zo hard dat ik meteen begon te kreunen, veel te hard. Ik dacht niet na, en dat was fataal. Niet te weten dat me dochter thuis zou komen. Zij had ons gezien en belde gelijk haar vader die al onder weg was naar huis. Samen kwamen ze naar de kelder en ik werd nog hard geneukt. Toen ik klaar kwam en gilde spuit me me vol Bas en hij gillend begon te spuiten in mijn kutje. Zag ik dat mijn dochter met m'n man in de deuropening stond, en hij zei dat had ik niet verwacht. Mijn man liep weg en mijn dochter bleef staan en zei dit zet ik je betaald. Niemand zei er iets over die avond, en toen mijn man zei ik ga naar bed en ik wilde ook opstaan, maar toen riep onze dochter “je laat haar toch niet in je bed slapen?”. Het werd stil, en mijn man zei nee je heb gelijk maar waar moet ze dan slapen. Dan gaat ze maar in mijn bed dan ga ik wel voor even bij jou. Mijn man keek en zei dat is goed, hij was niet in staat om zelf na te denken.
Dus iedereen ging naar bed ik zat nog even met onze zoon en hij zei, hoe kon je het nu doen? Hij liep snel naar zijn kamer en ik ging naar de kamer van mijn dochter. Wat ik niet wist was dat het een opgezet spel was van mijn dochter. Waar ik later allemaal achter ben gekomen. Die avond in de kamer waar mijn dochter en mijn man waren. Nina riep hij ik denk dat het beter is als jij je eerst om kleed in de badkamer, die aan de slaapkamer grensden. Nina keek en zei goed pa, ze liep naar de badkamer en kwam snel terug en zei, ik heb geen nacht kleding hier. En liep naar de kast van haar moeder en ze pakte er iets uit. Tim had het niet gezien wat ze pakte en ze ging gauw naar de badkamer. Toen ze terug kwam in de slaapkamer en haar vader keek zag hij, Nina in een lange zwarte doorschijnende nachtjapon waar zijn vrouw hem altijd in verleide. Ze zag er heel geil uit, mooie lange benen en puntige borsten. Hij kon ook goed haar kaal geschoren kutje zien, want het was een doorschijnende. Ze liep geil langs hem, ga jij nu zei ze.
Toen hij 20 min in de badkamer was en zij de deur open deed, zag ze dat haar vader zat te huilen en ze liep naar hem toe, en zij niet huilen. Ze begon hem te troosten en hij werd wat rustiger, ze aaide hem over zijn borst en hij zag dat hij zo tegen haar heerlijke kale kutje keek. Zijn lul werd groter en hij wilde het verbergen, maar ze zei zacht dat hoeft niet ik begrijp het. Haar hand ging langzaam het water in en ze begon langzaam aan zijn lul te trekken. Hij zei nee Nina niet doen dat kan niet, maar ze bleef zachtjes door trekken. Hij vond het lekker en sloot zijn ogen ze ging steeds sneller trekken en hij voelde dat zijn hand naar haar dij werd gebracht. Hij keek niet maar ging wel verder en hij voelde nu haar heerlijke kale kutje, en ze was goed nat, want zijn vinger gleed er zo in. Na wat spelen met elkaar, liet Nina zijn harde lul los en zei kom je moet je meisje ook nog neuken.
Zij liep naar de slaapkamer en hij kwam er als een kleine jongen achter aan. Ze bleef aan de rand van het bed staan en tilde haar doorschijnende jurk omhoog, bukte voorover en legde de de jurk op haar kontje, en hij keek nu van achter tegen haar kontje en dat heerlijke jonge kutje. Toen hij van achter vlak bij haar stond, met een harde lul. Ze zei duw je harde lul in me pappie, hier heb ik op gewacht die dikke lul in me kutje. Hij duwde zijn lul diep in haar kut en begon haar te neuken, hij neukte haar zo hard dat hij al veel te snel klaar kwam. Toen viel hij uitgeblust op bed en zij sorry.

Dat maak niet uit pa dit zal vast niet de laatste nacht zijn dat ik hier slaap of wel. Nee dat denk ik niet zei hij.
De volgende morgen liep Nina in haar zwarte jurk in de keuken, en haar moeder kwam de keuken in en zei wat heeft dit te betekenen. Wat jij gisteren deed kan ik ook alleen ik krijg wat ik wil en jij niet. Ik krijg namelijk alles wat jij had, en als jij niet mee werk dan zeg ik tegen iedereen die wij kennen dat jij de hulp heb geneukt. En dan wordt jij door iedereen uit gekakt. Heb je dat begrepen, het antwoord was ja. De dag ging het zelfde en iedereen kwam thuis en de avond was al snel aan zijn einde. Toen Nina zei ik ga naar bed en haar vader zei ik ben ook moe ik ga mee. Ging iedereen maar naar bed. Op de gang ging Nina naar Jaap en zei jij wil toch neuken, Jaap zij ja. Als jij doet wat ik zeg dan krijg jij pa's auto. Daar doe ik alles voor, goed zij Nina jij gaat mijn kamer in en je neukt ma, als je het niet doet dan zeg ik tegen pa dat jij mij heb verkracht. Jaap stribbelde tegen, uuh uuh zei Nina NU.
Jaap ging en Nina luisterde aan de deur. Moeder stribbelde tegen en Jaap hield zijn hand op haar mond. En trok haar slip van haar kont en duwde zijn lul in haar kut en begon haar te neuken. Al snel was het verkrachten niet meer zo erg, want ze begon het lekker te vinden en werd het een heftige seks partij. Nina deed de deur open en zei wat een hoer ben jij. Haar vader stond al snel achter haar en zag het ook. Nina zei kom pa, en ze liepen naar de slaapkamer. Waar Nina al haar kleren uit trok en riep neuk me neuk me pa.
Tim deed zijn kleren uit en ze lagen in bed Nina op haar rug en haar vader Tim, lag met zijn hoofd tussen haar benen, Nina spreidde haar benen zo wijd als ze kon. En haar kutje stond wijd open en was zeiknat.

Ze zag die dikke lul van haar vader die zeiknat was van het voorvocht wat er al uit liep. Neuk me hard nu pa, en hij stootte zijn natte lul in haar natte kutje. Hij neukte haar hard, harder dan gisteren want nu mocht zijn vrouw het weten dat hij ook lag te neuken. Nina begon te gillen en zo hard dat de vrouw des huizes kwam en dat is wat ze wilde. Haar moeder keek hoe haar man haar dochter hard lag te neuken. En Nina zei rot op trut zie je niet dat ik wordt geneukt. Pa zeg dat ze op moet rotten. Rot op zei Tim, en Nina had wat ze wilde haar vader deed alles wat ze wilde. Spuit het jonge kutje van je dochter vol sperma riep ze nog, zodat haar moeder het zeker kon horen.
Er was een vrouw gekomen die het hele gezin onder controle had en dat buitte ze uit.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen