Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Jurjen was direct na de Havo bij zijn vader in de zaak aan het werk gegaan als fotograaf. Nu was hij twintig en deed nog steeds vol plezier de ene opdracht na de ander, die met name bestonden uit bruiloften en portretten. 

Ook deze ochtend ging hij weer op pad naar een vrouw, die samen met haar dochter wat mooie portretten voor haar man wilde laten maken. Ze had hem verteld dat haar echtgenoot internationaal vrachtwagenchauffeur was en alleen in de weekenden thuis was. Volgende week was hij jarig en ze wilde hem verassen met een digitale fotolijst met mooie foto’s van de twee belangrijkste vrouwen in zijn leven. Zo kon hij ze ook door de week zien in zijn truck. Ze wilde graag dat hij de foto’s bij haar thuis nam om het geheel een vertrouwde, huiselijke uitstraling te geven. Iets wat niet ongebruikelijk was, want niet iedereen hield van de anonieme uitstraling van een professionele studio, hoe mooi de foto’s daar ook werden.Jurjen parkeerde zijn auto in de straat en liep met zijn cameratas naar het middelste huis in een rijtje van vijf. Al snel nadat hij de koperen bel had ingedrukt deed een mooie vrouw van rond de veertig jaar de deur open. Hij had haar alleen nog maar aan de telefoon gesproken en was aangenaam verrast door haar schoonheid. Het was stom, maar omdat haar man vrachtwagenchauffeur was, had hij een dik, lelijk wijf verwacht. Maar voor hem stond een sensuele vrouw met een heerlijk figuur en een knap gezicht. Geheel voorbereid op de fotosessie had ze zich mooi aangekleed en opgemaakt. Haar make-up was niet overdadig maar precies genoeg om haar natuurlijke schoonheid te accentueren. Hartelijk schudde ze hem de hand en stelde zich voor als Mirjam. Ze vroeg hem of hij het makkelijk had kunnen vinden en nam hem mee naar de woonkamer. Daar stond een jonge dame van een jaar of veertien op van de bank, die al even beleefd als haar moeder haar hand uitstak.
“Hoi, ik ben Fenna” zei ze schuw.
“Jurjen,” antwoordde hij kort.

De dochter was al even aantrekkelijk als haar moeder. Ze was niet eens super knap, maar ze zag er leuk uit en had een guitige blik in haar ogen die haar erg aantrekkelijk maakte en Jurjen vond de opdracht van die ochtend ineens een stuk interessanter worden. Ook Fenna had wat moois aangetrokken en zich mooi opgemaakt. Lipgloss deed haar volle lippen glanzen en door de mascara leken haar reebruine ogen nog groter dan ze al waren.

Nadat Jurjen de rest van zijn spullen uit de auto had gehaald, dronken ze met zijn drieën een kopje koffie en bespraken ze de foto’s. Mirjam legde uit da ze graag een mooie serie foto’s in de huiskamer wilde maken en ze spraken af dat ze voor de afwisseling drie verschillende setjes kleding zouden dragen. Daarna zouden ze nog een klein filmpje opnemen voor de echtgenoot, want hij had ook een dvd speler in zijn vrachtwagen. Jurjen had hiervoor speciaal zijn professionele camcorder meegenomen. Fenna zei niet veel en schonk op aangeven van haar moeder de koffie in.

Toen de lampen waren geïnstalleerd leek de woonkamer wel een professionele studio, met als middelpunt de bank waar de dames op plaats namen. Jurjen pakte zijn camera en al snel flitste hij er op los. Na een tijdje stopte hij om de gordijnen dicht te doen, want de zon scheen naar binnen en verpeste zijn zorgvuldig gearrangeerde verlichting. Daarna ging hij weer verder en dirigeerde Fenna staand achter de bank waar haar moeder op zat. Daarna weer samen zittend en zo waren de eerste honderd foto’s al snel genomen. 

Voor de tweede serie gingen moeder en dochter naar boven om zich om te kleden. Jurjen maakte van de pauze gebruik om een klant te bellen waar hij de volgende dag naar toe moest. Hij stak net zijn mobieltje weer in zijn zak toen hij het tweetal de trap af hoorde komen. Ze kwamen de kamer binnen en Jurjen zag dat ze wat luchtigers aan hadden getrokken. Beiden droegen ze een kort zwart rokje met hoge zwarte laarzen eronder. Mirjam droeg er een mooi bloesje boven met een behoorlijk decolleté, die haar forse boezem behoorlijk accentueerde. Jenna droeg een zwart tanktopje met een Hello Kitty erop. Al met al zagen ze er behoorlijk sexy uit, zonder dat het ordinair was. 

De volgende serie foto’s liep al even vlot als de eerste. De twee waren makkelijk om mee te werken en hadden aanleg voor het poseren. Vooral Fenna was als was in zijn handen, ze zei niet veel en was enigszins passief, maar deed wel precies wat hij van haar vroeg. Verder wisten beide dames hun goede kanten goed naar voren te brengen en elke pose die ze aannamen was prachtig. Jurjen kreeg het er warm van, want het was duidelijk dat met name Mirjam er plezier in hadden om wat met hem te flirten. Ze maakte veel opmerkingen en plaagde hem dat hij het vast niet erg vond om haar mooie dochter te fotograferen en of hij dat wel vaker deed. Jurjen had inderdaad wel ervaring met het fotograferen van vrouwen en vond het ook zeker niet vervelend dat moeder en dochter zo verleidelijk mogelijk naar hem keken. Hij was niet onaantrekkelijk en er waren wel vaker vrouwen die zodra hij begon te fotograferen, veranderden van brave huisvrouw in verleidelijke vixen. 

Fenna en haar moeder hadden er ook duidelijk lol in om de jonge fotograaf zijn hoofd op hol te brengen. Ze strekten hun schouders naar achteren om hun boezem groter te laten lijken en gunden hem af en toe een korte blik onder hun rokje, alhoewel ze ervoor zorgden dat het niet opviel dat ze dit express deden. Jurjen kon af en toe inderdaad een blik van hun slipje opvangen. Hij vroeg zich niet eens af of ze dit express deden of niet, het interesseerde hem ook niet, maar hij genoot er wel van. 

Na de tweede serie gingen de dames weer naar boven om zich om te kleden. Toen ze na tien minuten weer de kamer binnen kwamen viel Jurjen zijn mond open van verbazing, letterlijk. Hij kon zijn reactie niet in bedwang houden. Fenna droeg een lichtblauw minirokje dat nauwelijks over haar billen kwam en daarboven alleen een bikinitopje. Haar benen waren gehuld in lange kousen, geen nylons, maar kleurige, frivole sokken, die tot net over haar knieën kwamen. Samen met de witte gympjes aan haar voeten zag het er heel speels en onschuldig uit en ze had haar halflange bruine haren dan ook toepasselijk in twee staartjes gebonden. Ze had rode blosjes op haar wangen, waaruit Jurjen opmaakte dat ze de outfit zelf ook nogal gewaagd vond. Hij vroeg zich af of ze de outfit zelf had uitgekozen of dat haar moeder dat had gedaan.

Maar Mirjam spande zelf de kroon. Ook haar rokje was een stuk korter dan die van de vorige sessie. Het zwarte leer sloot strak om haar brede heupen en eronder droeg ze leren laarzen die tot over haar knieën kwamen. Het strakke topje dat ze droeg was van een zwarte doorschijnende stof en ze droeg er niks onder! Jurjen keek zo tegen haar prachtige, ronde borsten aan! 
“Ja, ik mag mijn man toch wel een beetje verwennen,“ zei Mirjam, die Jurjen zijn reactie zag. “Die arme donder moet het al zo lang zonder me stellen. Je hebt er toch geen bezwaar tegen om wat gewaagdere foto’s te nemen?”
“Nee, natuurlijk niet,” zei Jurjen, die het er allemaal erg lekker uit vond zien. Het was ook niet de eerste keer dat hij pikante foto’s zou nemen. Hij kreeg wel eens vaker opdracht van vrouwen om een erotische fotoshoot te doen voor hun vriend of echtgenoot. Wel vond hij het wat vreemd dat de jonge tienerdochter er bij aanwezig was. Maar die scheen het heel normaal te vinden dat haar moeder een doorschijnend topje aan had.

Het tweetal nam weer plaats op de bank en Jurjen begon weer met fotograferen. In deze kleding voelden de twee zich duidelijk nog sexier en de poses die ze aannamen werden dan ook steeds gewaagder. Hierbij keek Fenna goed hoe haar moeder het deed en imiteerde haar vervolgens, wat ze buitengewoon goed deed. Jurjen verbaasde zich erover dat Fenna zich op haar veertiende al zo bewust was van haar seksualiteit. De jonge nimf maakte Jurjen bloedgeil met haar uitdagende blikken, haar pruillipjes en de manier waarop ze in navolging van haar moeder haar jonge rondingen ten toon stelde. Hij vergat compleet dat deze foto’s bedoeld waren voor haar vader, wat de situatie eigenlijk behoorlijk bizar maakte.

Na een lange reeks foto’s vroeg Mirjam of het goed was dat hij nog wat foto’s van haar alleen zou maken.
“Maar dan nog een stapje spannender, als je dat goed vind.”
“ Ja, hoor,” antwoordde Jurjen, “Geen probleem. Maar die extra series zit niet bij de originele prijsopgaaf in.”
“Ja, dat geeft niet. Stuur de rekening maar. Ik wil mijn man gewoon nog even wat extra’s geven.”

Mirjam zei tegen haar dochter dat ze naast Jurjen moest gaan staan, waarna het tienermeisje opstond en haar moeder in het midden ging zitten. Jurjen begon weer te fotograferen. De aantrekkelijke vrouw duwde haar borsten uitdagend tegen elkaar en likte haar lippen. Na een tijdje opende ze haar benen een beetje. Jurjen had even daarvoor al gezien dat ze geen slipje droeg en nu zag hij wederom haar intiemste plekje. Eerst sloot Mirjam haar benen weer, maar even later gingen ze iets verder open en kreeg de jonge fotograaf haar kaalgeschoren poes pas goed te zien. Hij maakte de ene foto na de ander, terwijl Mirjam haar topje uittrok en haar blote borsten liet fotograferen. Ondertussen stond Fenna naast Jurjen toe te kijken hoe haar moeder wijdbeens haar kut aan de jonge fotograaf liet zien. Ze scheen het allemaal een stuk minder bizar te vinden dan Jurjen. Niet dat het hem wat uitmaakte, Mirjam was een mooie, rijpe vrouw en hij vond het super lekker om soft pornografische foto’s van haar te nemen. Op zijn aanwijzing draaide ze zich met haar rug naar hem toe en boog voorover, zodat hij haar ronde billen kon fotograferen evenals haar glanzende schaamlippen die tussen haar benen uitstaken.

“Wat denk je, Fen? Zou papa een beetje blij zijn met deze foto’s?” vroeg Mirjam haar dochter, terwijl ze haar natte pruim liet fotograferen en geil naar de camera keek.
“Ja, ik denk het wel,” zei Fenna bedeesd, niet goed wetend wat ze moest zeggen.
“Hmmmm… ik weet het wel zeker. Denk je niet, Jurjen? Dit vinden mannen toch lekker?”
“Ja, over het algemeen wel, ja,” antwoordde Jurjen tussen het geklik van de sluiter door.
“Precies. Volgens mij vind hij dit wel een lekkere serie.” 
Ondertussen had Mirjam zich weer omgedraaid en zat ze met haar benen wijd, terwijl ze met haar linker hand haar schaamlippen uiteind spreidde.
“Maar laten we ook nog wat foto’s van jou alleen nemen, Fen. Dat zal pappa ook vast leuk vinden. Kom…”
Ze stond op en wenkte haar dochter, die braaf naar haar toe liep.
“Dat kan toch wel?” vroeg Mirjam. “Of moet je nog ergens anders naar toe?”
“Nee, hoor. Geen probleem. Ik blijf zolang als jullie willen.”
“Mooi zo, maak dan nog maar eens een mooie serie van mijn prachtige dochter. Kom Fen, laat je nog eens van je beste kant zien.”

Fenna ging op de bank zitten en liet zich fotograferen. Jurjen moest even omschakelen na de seksfoto’s van even daarvoor en dirigeerde de jonge meid in de gewenste posities.
“Juist. Laat papa maar eens zien wat een mooie jonge vrouw je al bent geworden. Hij heeft het zo vaak over je, zijn oogappel. Dat je de laatste tijd zo volwassen bent geworden en geen klein meisje meer bent. Dus laat hem maar eens zien hoe prachtig je lichaam zich heeft ontwikkeld.”
Fenna wist niet precies wat haar moeder bedoelde, maar deed haar best zo mooi mogelijk te poseren, wat ze bovenwel deed. Mirjam stond naast Jurjen toe te kijken, nog steeds half naakt. 
“Kom,” zei ze en liep naar haar dochter. “We gaan pappa eens echt verassen. Dat verwacht hij nooit. Kom buig eens naar voren.”
Fenna boog naar voren en tot Jurjen zijn ontsteltenis begon haar moeder haar bikinitopje los te maken. Hij had veel verwacht, maar dit sloeg toch wel alles! Maar goed, Fenna scheen er geen problemen mee te hebben. Dus dan had hij dat zeker niet.

Mirjam liep met het topje uit beeld en Jurjen gaf Fenna instructie haar borsten met haar handen te bedekken om ze vervolgens langzaam bloot te geven. Zonder enig woord te zeggen, deed het pubertje wat hij van haar vroeg en even later toonde ze hem haar prachtige, melkbleke borsten die strak vooruit stonden. Ze waren niet zo groot als die van haar moeder, maar god wat zagen ze er lekker uit. Zo zacht en pril. Jurjen was al behoorlijk opgewonden geraakt van de fotoshoot van Mirjam, maar nu werd hij pas echt bloedgeil. Maar goed, hij was een professional en bleef keurig zijn best doen om het guitige tienertje zo mooi mogelijk op de beeldplaat vast te leggen.

Mirjam bleef commentaar geven vanaf de zijkant en moedigde haar dochter aan om zich van haar lekkerste kant te laten zien.
“Goed zo, Fen, laat je lekkere borsten maar eens goed zien. Duw ze eens tegen elkaar. Ja, prima zo. God, wat zie je er prachtig uit. Laat pappa maar eens zien wat een lekkere meid je bent. Draai je eens om. Op handen en knieën.”
Fenna deed alles wat haar moeder zei en ging op handen en knieën op de bank zitten, zodat Jurjen haar achterwerk kon fotograferen.
“Hmmm…. Ja, heerlijk,” zei Mirjam, genietend. “God, wat een heerlijk figuurtje heb je toch. Ik ben jaloers op je, meid. Kom, doe je benen wat uit elkaar. Juist, zo kan Jurjen je slipje fotograferen.”
Dat was inderdaad precies wat Jurjen deed, hij zoomde in op het witte slipje dat onder het minirokje vandaan kwam en liet sluiter onafgebroken klikken.
“Wat denk je, Jurjen? Zullen we het nog wat spannender maken?” vroeg Mirjam met een snode lach om haar mond.
“Wat je wilt. Jij bepaalt wat er gebeurd.”
“Ach, wat een diplomatiek antwoord. Je mag wel toegeven dat je het lekker vind hoor.”
Mirjam liep naar haar dochter toe en trok zonder pardon haar slipje naar beneden. Ze liet het halverwege haar benen hangen en stapte weer uit beeld.

Direct begonnen de lampen weer te flitsen.
“Kijk nou toch wat een perfect plaatje. Wat ben je toch een lekkere meid,” begon Mirjam weer. 
“Laat je kutje maar eens fotograferen voor pappa, net als ik dat heb gedaan. Show pappa je lekkere spleet maar eens, daar wordt hij vast lekker geil van. Laat hem maar eens zien wat een ondeugende meid je bent. Juist, doe je slipje maar helemaal uit en draai je om.”

Fenna trok het witte stukje katoen uit en ging onderuit op de bank zitten. Net zoals ze haar moeder had zien doen. 

Jurjen dacht niet eens meer na bij de bizarre situatie. Hij had alleen nog maar oog voor het verrukkelijke tienertje voor zijn camera. Door de lens verlustigde hij zich aan haar prachtige poesje. Fenna had haar schaamhaar keurig, kort getrimd. Haar lipjes waren onbehaard en prachtige roze. Toen ze haar benen op aanwijzen van haar moeder uit elkaar deed, opende het heerlijke kutje zich enigszins. In gedachten liet Jurjen zijn lul al bij het tienertje naar binnen glijden.

“Oh ja, dat is lekker. Laat pappa maar eens zien wat een geil tienerkutje je hebt. Dan kan hij zich lekker op je aftrekken in zijn truck. Je bent al net zo’n stout meisje als ik vroeger was. God, wat mooi ben je. Maar dat haar tussen je benen is maar niks hoor. Daar moeten we wat aan doen. Je vader vind een kaal kutje veel lekkerder. Net als de meeste mannen trouwens. Of niet Jurjen?”
“Ja,” zei de jonge fotograaf kort. Hij vond het zelf in elk geval een erg lekker gezicht als een vrouw haar kutje kaalschoor en wist dat een aantal van zijn vrienden daar net zo over dachten.
“Goed, als jij nou eens je camcorder pakt. Dan maken we er een lekker fimpje van. Ik pak ondertussen de scheerspullen. Fenna, doe jij ondertussen je rokje maar uit.”

Mirjam wist duidelijk wat ze wilde, dat was Jurjen inmiddels wel duidelijk. Hij legde zijn fototoestel weg en pakte de professionele camcorder uit zijn tas. Hij zette het statief op en tegen de tijd dat die stond, kwam Mirjam de kamer weer binnen. Ze had zelf ook haar rokje uitgetrokken en was geheel naakt, op haar laarzen na. Jurjen keek nog eens naar het heerlijke figuur van de rijpe vrouw. Ze was geen slanke den meer en had brede heupen, maar ze had nog een heerlijk figuur voor haar leeftijd. Haar buik was strak en er was geen overtollig vet te vinden op haar lijf. Haar grote borsten wiegden heen en weer als ze liep, wat er heerlijk uitzag en haar prachtige ronde tepels waren om op te vreten.

Fenna haalde een bak water in opdracht van haar moeder, die ondertussen een handdoek op de bank uitspreidde. Fenna nam plaats en Mirjam knielde voor haar neer.
“Klaar?” vroeg ze Jurjen.
“Ja, hoor, hij loopt.”
“Mooi zo, begin dan maar met een close-up van mij. Ik zeg eerst even wat en daarna mag je uitzoomen zodat Fen ook in beeld komt.”
“Prima.”
Mirjam richtte zich naar de camera en zei: “Dag schat, hoe is het? Zit je lekker alleen in je truck? Vandaag heb ik iets heel speciaals voor je. Een heerlijk filmpje van mij en… van je dochter. Je mag er getuige van zijn hoe ik het kutje van je oogappel heerlijk kaalscheer, precies zoals jij het lekker vindt, schat.”

Jurjen zoemde uit en nu kwam ook Fenna in beeld, die wijdbeens op de bank lag. Haar moeder pakte wat scheerschuim en smeerde het schaamhaar van haar dochter in. Daarna pakte ze een Gillette en begon de schaamheuvel van haar te ontdoen. Het was de eerste keer dat Jurjen zoiets filmde en hij deed zijn best alles zo goed mogelijk in beeld te brengen. Toen Mirjam er zich er van had verzekerd dat er geen haartje meer was te bekennen, waste ze de boel schoon met wat water en droogde ze haar dochter af.
“Kijk eens, schat,” sprak ze tot de camera. 
“Het heerlijke kale kutje van je dochter. Is het geen juweeltje? Zo’n heerlijke kale, jonge spleet? Daar houd je wel van hè, lieverd? Ik denk dat elke man zijn lul daar wel in weg zou willen laten zinken, denk je niet?”
Ze draaide zich naar haar dochter, “Kom schat, zeg eens wat tegen je vader. Vraag hem maar wat hij van je kale kutje vindt?”
“Hoi pap,” zei Fenna braaf. “Wat vind je van mijn kale kutje?”
“Juist, heel goed, schatje. Zo, laat ons nu maar eens zien hoe lekker je jezelf kan verwennen. Een hitsig pubertje als jij speelt vast elke dag met zichzelf, dus show maar eens hoe je dat doet.”

Mirjam stond op van de bank en haalde de scheerspullen weg, die ze snel op de eettafel zette. Haar dochter stak wat onwennig haar hand tussen haar benen. Even dacht Jurjen dat ze voor de verandering eens niet zou doen wat haar moeder haar opdroeg, maar die gedachte kwam blijkbaar niet naar boven bij de puber. Voorzichtig begon ze met haar vingers over haar klitje te strelen. Jurjen keek via de camcorder naar het heerlijke tienertje dat zich voor hem lag te vingeren op de bank. Zijn blik was gefixeerd op haar vingers, die sensueel rondjes draaide over haar klitje. Hij ging er zo in op dat hij niet eens had gemerkt dat Mirjam naast haar was komen staan. Pas toen hij haar hand voelde, die in de bobbel in zijn broek kneep, schrok hij op.
“Hmmm… daar hoef je niet van te schrikken hoor. Wat ben je lekker hard, zit je je lekker aan mijn dochter op te geilen?”
“Ja, wat denk je,” antwoordde hij en kreunde even toen ze nogmaals in zijn broek kneep.
“Ik denk dat jij een enorm lekker apparaat in je broek hebt en dat ik die wel eens wil zien,” reageerde Mirjam en begon zijn riem los te maken. 

Jurjen liet de vrouw begaan. Hij was in geen tijden niet zo geil geweest en kreunde nogmaals toen hij voelde hoe de hand van de vrouw, die oud genoeg was om zijn moeder te zijn, zijn onderbroek in gleed en zich om zijn pik vouwde. 

Met een geile lach om haar mond haalde Mirjam de lul van de jonge man tevoorschijn. 
“Jezus, je bent niet al te klein geschapen, hè?,” lachte ze. “Wat een heerlijke grote jongen. Moet je eens kijken, Fen, wat een lekkere pik hij heeft.”
Fenna opende haar ogen en keek door een waas van opwinding naar de dikke lul die haar moeder in haar hand had. Het was niet zozeer de lengte van het ding die bijzonder was, alhoewel die ook niet tegen viel, maar hij was super dik. Het ding was breder dan elke andere lul die ze tot zover had gezien in haar leven. Maar goed, die waren dan ook allemaal van jonge jongens geweest van hooguit zestien jaar. Kijkend naar de joekel begon ze zich nog sneller te vingeren. Kronkelend van genot liet ze haar middelste twee vingers in haar natte grote glijden om deze vervolgens weer in sneltreinvaart over haar klitje te wrijven.

Het was maar goed dat Jurjen alles vanaf statief filmde, want hij was op het moment niet in staat een camera stil te houden. Mirjam was ervaren en wist hoe ze een man moest bevredigen met haar handen en het was godvergeten lekker wat ze deed. Zachtjes trok ze zijn voorhuid heen en weer over zijn eikel, terwijl ze met haar andere hand zijn ballen masseerde. 
“Juist, kijk maar lekker hoe Fenna zich voor je ligt klaar te vingeren. Bedenk je eens hoe het zou zijn als je je lekkere dikke pik in haar kutje mocht laten glijden,” hijgde Mirjam in zijn oor.
“Dat zou je wel willen, hè, lekkere vent?”
“Jezus, ja, natuurlijk.”
“Zo’n lekker jong meisje neuken, kijk toch eens hoe ze zichzelf lekker ligt te vingeren.”

Op dat moment bereikte de jonge Fenna haar hoogtepunt. Wild schokkend met haar heupen, haar blik gefixeerd op de pik van Jurjen en met haar vrije hand hard in haar linker tiet knijpend, kwam ze kermend klaar. Het scheelde niet veel of Jurjen had zijn lading ook ter plekke op het tapijt geloosd, maar dat wist hij nog net te voorkomen.

“Kom maar eens mee,” zei Mirjam tegen Jurjen en trok hem aan zijn lid mee naar de bank.
“Kniel maar neer.”
Jurjen knielde neer voor Fenna, die nog steeds wijdbeens op de bank lag. Mirjam was eveneens neergezonken, ze had zijn lul nog stevig vast en dirigeerde hem in de richting van het jonge tienerkutje.
“Juist, kom maar. Neuk dat sletje maar eens lekker.”

Blijkbaar had Fenna geen enkele inbreng in het geheel en werd ze verwacht te doen wat haar moeder wilde. Iets wat Jurjen nog steeds erg vreemd vond, maar waar hij op dit moment geen enkel bezwaar tegen had. Hij wilde niks liever dan dit heerlijke, jonge schepsel neuken. Wat Fenna er van dacht was een raadsel, maar heel erg kon ze het niet vinden om door haar moeder gehoereerd te worden, want ze had wel net een echt orgasme gehad, daar twijfelde hij niet aan. En ook nu leek ze het allemaal wel goed te vinden, want ze hield haar benen uitnodigend voor hem uit elkaar.

Jurjen bewoog zijn heupen wat naar voren en Mirjam leidde zijn pik vakkundig bij haar dochter naar binnen. Ze keek vol spanning toe hoe het gigantisch brede apparaat van de fotograaf de schaamlippen van haar dochter uiteen duwde en zich langzaam toegang verschafte tot haar dampende, strakke schede. 
“ Oh ja, dit is geil. Kom duw je pik bij haar naar binnen. Ik wil zien hoe je haar neukt,” moedigde ze hem aan.
“Wacht, ik ben niet de enige die dit wil zien.”
Ze sprong op en pakte het statief met de camera, die nog steeds liep. Ze positioneerde hem naast de bank en richtte hem vanaf de zijkant op het schouwspel, zodat alles goed in beeld kwam. Daarna ging ze aan de andere kant van Jurjen zitten en greep zijn pik weer vast, waarvan tot nu toe alleen de eikel bij haar dochter was binnengedrongen.
“Zo, nu kan pappa ook zien hoe je je lekker laat neuken door die grote lul, schat.”

Fenna kreunde toen Jurjen zijn enorme geval verder bij haar naar binnen dreef. Ze was drijfnat, dat was het probleem niet. Maar hij was vele malen groter dan elk ander voorwerp waar ze ooit mee gepenetreerd was. Beetje bij beetje werd ze opgevuld, totdat Jurjen zijn lul in zijn geheel bij haar naar binnen had geschoven. Hij trok hem direct weer een stukje terug en stootte hem nogmaals tot aan zijn ballen naar binnen, wat een kreetje aan het geile tienertje ontlokte. Jurjen kreeg de smaak al snel te pakken en begon het meisje lekker te neuken. Ondertussen begon haar moeder met haar borsten te spelen. Eerst sensueel en zachtjes, maar al snel harder.
“Slet die je bent,” bitste ze haar dochter toe. “Je vind het maar wat lekker, hè, om je door een volwassen kerel te laten neuken. Schaam je je niet?”
Ze kneep hard in de tepels van het arme meisje, dat kermde van de pijn of genot of beide.

Jurjen vond het wel geil wat Mirjam met haar dochter deed. Het was behoorlijk pervers allemaal, maar wel lekker en hij begon het jonge ding nog harder te neuken.
“Smerige slet die je bent,” vervolgde haar moeder en duwde het hoofd van het meisje ruw opzij naar de camera.
“Laat je vader maar eens zien wat een verdorven slet je bent. Toe, zeg tegen hem dat je een slet bent.”
“Ik ben een slet,” zei Fenna kermend, terwijl ze zich steeds harder liet neuken.
“Nog een keer!”
“Ik ben een slet.”
“Juist. En nu ga je je eigen kutsappen eens lekker van die pik afzuigen. Sta maar eens op, Jurjen.”

De jonge fotograaf vond het allemaal prima en liet zich maar al te graag door Mirjam commanderen. Hij stond op, zijn lul fier overeind en glimmend van het kutgeil. Voor hem werd Fenna van de bank getrokken, zodat ze op haar knieën kwam te zitten.
“Pijp hem,” commandeerde Mirjam.
Fenna opende braaf haar mond en sloot deze om de glanzende eikel. Ze likte er even aan en zoog hem weer naar binnen.
“Goed, slet. Lik je eigen kutgeil maar eens van die lekkere lul.”
Het tienertje begon Jurjen lekker te pijpen en bewoog haar mond op en neer over de dikke paal. Dit deed ze duidelijk niet voor het eerst. Ondertussen pakte haar moeder haar handen en hield deze achter haar rug.
“Echte sletjes pijpen zonder handen,” zei ze en begon even later met haar vrije hand het hoofd van haar schat ruw op en neer over de pik van te duwen. 

Ook dit spelletje werd al snel ruig. Terwijl mamma haar hoofd stevig met twee handen vasthield, neukte Jurjen het sletje in haar mond. Hij ging zo ver als hij kon, zonder haar over te laten geven.
“Goed zo, ja, neuk haar maar lekker in haar mond. Daar is ze voor, voor geile seks en om mannen te plezieren. Het werd hoog tijd dat ze dat eens daar eens een lesje in kreeg. Kom, harder.”
En tegen de camera zei ze.
“Kijk eens schat. Nog even en je eigen dochter is al net zo’n lekker gebruikssletje als ik ben. Ik zal haar goed voor je opleiden, lieverd en je vanaf nu regelmatig laten zien wat ze allemaal met zich laat doen.”
Naast haar proestte Fenna het uit, Jurjen was diep gegaan en het arme kind kon een kokhalsreflex niet onderdrukken. Hoestend boog ze zich voorover, terwijl dikke slierten kwijl uit haar mond op haar borsten dropen.
“Heel goed, schatje. Dat geeft helemaal niet,” zei haar moeder, nu weer poeslief. 
“Kijk ik zal je voordoen hoe het moet.”
Mirjam boog voorover en begon nu zelf op de pik van Jurjen te zuigen. Ze nam het ding bij elke haal dieper in haar mond. Net zolang tot ze hem geheel in haar keel had laten glijden. Dit was de eerste keer dat Jurjen werd gedeepthroat en hij genoot er met volle teugen van. Van bovenaf keek hij toe hoe de aantrekkelijke vrouw hem pijpte en zijn lul tot aan zijn zak in haar mond nam. 

Nog even likte Mirjam over de gezwollen eikel van de fotograaf, voor ze haar dochter, die inmiddels wat op adem was gekomen, weer liet pijpen. Het tienertje deed haar uiterste best het enorme gevaarte zo ver mogelijk in haar mond te nemen, maar ze kwam bij lange na niet zover als haar moeder en proestte het al snel weer uit. Moeder en dochter wisselden elkaar zo nog een tijdje af, waarna Mirjam opstond. Ze ging op haar knieën op de bank zitten en stak haar kont naar achteren.
“Zo, nu wil ik die lekkere lul van je ook wel eens in mijn kutje voelen,” zei ze. “Maar zet eerst de camera nog even goed neer. Want mijn man mag dit zeker niet missen.”

Jurjen bracht de camera in positie en richtte hem op de glanzende pruim van Mirjam. Daarna ging hij achter haar staan, pakte zijn pik en duwde hem tegen haar natte spleet. Het was alsof hij naar binnen werd gezogen, zo makkelijk gleed zijn lid de warme, natte schacht binnen. Na drie halen zat zijn lul al onder het dikke, witte kutgeil van de vrouw.
“Oh, god, ja, dit is lekker,” kreunde ze. “En laat je nu maar weer schoonzuigen, door Fenna.”
Jurjen trok zijn besmeurde pik terug en richtte zich naar het tienertje, dat nog steeds geknield op de grond zat. Ze hapte toe en begon op de knots te zuigen. Eerst zoog ze de top schoon, waarna ze de schacht schoon likte. Met haar tong schraapte ze elke druppel geil van zijn pik.

Toen zijn pik schoon was, draaide de jonge fotograaf zich een kwartslag en duwde hem weer bij Mirjam, die nog steeds bereidwillig haar kut aanbood, naar binnen. Hij pakte haar stevige heupen en begon haar met harde stoten te neuken, om zich na korte tijd weer schoon te laten likken door de dochter. Mirjam was een luidruchtige genieter en kreunde luidkeels, telkens al ze volledig werd opgevuld door het forse apparaat van de jonge kerel. Het duurde dan ook niet lang voor het geile kreng luid kermend klaar kwam.

Voor het volgende standje werd Fenna op haar rug op de bank gelegd. Jurjen kroop zelf ook op de bank en nam bezit van het tienertje, terwijl haar moeder de camera zodanig richtte dat goed was te zien hoe de dikke pik van de fotograaf het natte, jonge spleetje binnen drong. Terwijl Jurjen het meisje vervolgens hard neukte, begon haar moeder haar weer voor geile slet uit te maken en kneep ze hard in de jonge borsten van het meisje, dat alles kermend onderging. Zelf genoot Jurjen het meest van de aanblik van zijn lul die telkens het heerlijke, roze kutje van het geile jonge ding in en uit gleed.

Zoals bij elke goede pornofilm werd er afgesloten met een cumshot. Jurjen zette de camera goed neer en ging voor Fenna staan, die op de grond zat geknield. In opdracht van haar moeder begon het jonge sletje zijn ballen te likken, terwijl de vrouw zelf hem begon af te trekken. Erg lang duurde het niet voor Jurjen zijn orgasme als een tsunami aan voelde komen rollen. Mirjam voelde dit feilloos aan en trok haar dochter snel aan haar haren naar achteren.
“Mond open, slet!” beet ze Fenna toe.
Jurjen explodeerde en overspoelde het prachtige jonge gezicht van Fenna met grote golven sperma. Het witte zaad kwam op haar uitgestoken tong terecht, maar bedekte ook haar neus, ogen en kwam deels in haar haren terecht. Het tienertje zat er helemaal onder.
“Oh, ja, dat is lekker geil. Laat je gezicht maar eens lekker volspuiten, vieze slet die je bent. Dat zal je vader lekker vinden,” riep de moeder verrukt en kneep de laatste druppels zaad uit de pik van Jurjen. Ze liep om haar dochter heen, pakte haar hoofd en richtte het naar de camera. Het sperma droop van het gezicht van het heerlijke meisje.
“En nu braaf doorslikken wat je in je mond hebt gekregen,” zei Mirjam. “Laat je vader maar eens zien hoe goed je sperma kan slikken.”
Fenna sloot haar mond en slikte de warme lading die ze van Jurjen had gekregen door. Vervolgens boog Mirjam zich voorover en likte de rest van het zaad van het gezicht van haar dochter. Dit spuugde ze vervolgens in Fenna haar mond, die ook deze lading nog door moest slikken. 

Pas toen alle restjes sperma waren doorgeslikt mocht Jurjen de film uitzetten. Hij werd mee naar boven genomen, waar de twee dames hem heerlijk wasten onder de douche. 

Eenmaal weer aangekleed pakte Jurjen zijn spullen in en vertrok met het vaste voornemen om voordat hij de foto’s en video naar zijn klant verzond, eerst nog even een kopietje voor zijn privécollectie te maken.

 

 

Reacties   

0 #1 Pietje 01-05-2013 14:51
:P mmmmm, waar wonen die geile meiden? :-x
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen