Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Karin is een jonge vrouw van 25 jaar. Drie jaar getrouwd met Bas die vrachtwagenchauffeur is .Hij komt uit een streng gereformeerd nest en heeft nog 1 broer en 4 zusters, die allemaal net zo stijf en preuts waren als hun ouders .Gelukkig was Bas anders. Hij was als een blok gevallen voor de bruinharige slanke schoonheid en vooral op haar prachtige grote borsten die eigenlijk niet bij de rest van haar figuur pasten maar waar ze heerlijk mee liep te pronken .Al twee jaar probeerden ze zwanger te worden maar helaas bleek het niet te lukken. Het feit dat Bas vaak van huis was maakte het nog moeilijker.Op een dag zat Karin lekker in het zonnetje te ontbijten,
toen haar te binnen schoot dat ze vandaag net haar schoonmoeder de stad in zou gaan om een nieuwe jurk te kopen. Ze had medelijden met haar, ze was een schat van een mens maar zat vreselijk onder de plak van haar man en werd erg beperkt in doen en laten door hun geloof .Ze keek op haar horloge en besefte dat ze nog een half uur had.

 

Uitgerekend nu was haar auto bij de garage dus moest ze op de fiets .Haastig stond ze op en bekeek zichzelf in de spiegel, eigenlijk moest ze zich omkleden, ze zag er veel te sexy uit en daar hadden haar schoonouders een hekel aan .Maar het was warm, zeker 28 graden, ze besloot zich niet om te kleden. Ze bekeek haar spiegelbeeld nog eens: een knappe jonge vrouw met geweldige dikke borsten die uit haar truitje puilden. Op de fiets konden ze nog mooi wat zon mee pakken bedacht ze. Haar kontje kwam prachtig uit in haar superkorte en strakke rokje.
Ze besloot dat ze er maar genoegen mee moesten nemen .Bezweet en warm kwam ze bij haar schoonouders aan. Ze zette de fiets in de grote achtertuin en liep langzaam het paadje op richting terras .Daar zag ze haar schoonvader, nota bene in een korte broek, zittend in een tuinstoel .Hij was aan het lezen. Met 1 hand hield hij een groot dik boek vast en de andere hand had hij op schoot. Hij was wat aan het bewegen .Als je niet beter zou weten zou je denken dat hij aan zijn pik zit te trekken dacht Karin vol binnenpret. Het idee alleen al .Langzaam liep ze dichterbij en toen schoonpa haar zag schrok hij vreselijk.”Wat kom jij hier doen?” zei hij een beetje geschrokken.
Karin vertelde dat ze met ma had afgesproken om naar de stad te gaan .Kortaf melde pa dat ze dat zeker vergeten was, haar zus was nogal ziek geworden en ma zou vandaag bij haar blijven .Zijn ogen keken haar bijna weg .Karin merkte dat ze ongelegen kwam en wilde nu toch wel weten wat pa aan het uitspoken was.”Mag ik niet wat drinken, ik heb nogal hard gefietst en ik zou ook graag het boek willen lenen waar ma het laatst over had”.Vol binnenpret bedacht ze dat hij nu wel op moest staan. Pa sloeg het boek dicht en stond haastig op en liep weg .Toch had Karin genoeg tijd gehad om te zien dat hij inderdaad een gigantische stijve in zijn broek had. Ze pakte het dikke boek op en zag dat er een kleiner boekje inzat .Ze proestte het pa was een seksboekje aan het lezen! Al snel verging haar het lachen, ze zag allemaal oude kerels met jonge meisjes .Op een van de plaatjes werd een meisje zelfs genomen door een hond terwijl een oude kerel er bij stond te masturberen .Die smeerlap dacht ze verontwaardigt en maar schijnheilig doen over het geloof.Ze schrok toen pa opeens weer op het terras stond. Zijn lange lul bungelde nu langs zijn linkerbroekspijp zag ze. Hij had er zeker een koude washand overgehaald.
Ondanks de smerigheid voelde ze toch een rilling. Pa was zeker beter geschapen dan zijn zoon.Woedend kwam hij op haar af.”Smerige slet , wat zit je in mijn spullen te neuzen”. Karin bleef doodstil staan, van die serieuze gelovige man was niets meer te bekennen .Dat ik dit lees, is de schuld van jullie hoerig geklede vrouwen .Jullie maken een keurige man gek door als een slet gekleed te gaan. Kijk jezelf nu eens, je vette memmen hangen uit je truitje en voor wie doe je dat? Bas is niet eens thuis.”Karin zag een vreselijk geile blik in de ogen van haar schoonpa. Zijn pik stond inmiddels alweer tot zijn navel zag je door zijn broek heen .Trillend van geilheid kwam hij op haar af.”Nu zal ik je krijgen ook, smerige teef. Je zult krijgen waar je zo om loopt te bedelen”.Zijn grote handen wipten haar dikke tieten uit haar truitje en begonnen ze begerig te kneden.
Hijgend stond hij voor haar en draaide met duim en wijsvinger haar tepels gemeen hard om .Karin kreunde van pijn. “Vieze hoer, kreun maar, je verdient nog veel meer pijn”. Voor dat ze het in de gaten had had hij zijn broek naar beneden getrokken om zijn pik meer vrijheid te geven .Karin schrok van het ding. Een enorme grote dooraderde dikke pik met een enorme paddenstoelvormige eikel stond stram omhoog .Hij ging op het tuinbankje zitten en trok Karin over zich heen. “Oh pa niet doen, alstublieft laat me gaan” smeekte ze .Pa was helemaal de weg kwijt. Woest begon hij haar rokje omhoog te rollen en scheurde hij haar slipje van haar ronde billen.De volle grote hand liet hij stevig neerkomen op haar billen. Hij bleef maar doorgaan, hij kon haast niet meer stoppen. af en toe liet hij ongemerkt een vinger in de richting van haar kutje komen en merkte dat ze zeiknat werd.”Kuthoer, hier wordt je nat van he ? dit vindt je lekker smerige snol”.Haar billen waren nu vuurrood en zijn hand begon ook flink te gloeien .Hij beval haar te gaan staan en duwde haar over de houten tuintafel .Karin besefte wat er zou komen en begon weer te smeken maar de man was gek van geilheid.Hij zette zijn dikke paarse eikel waar de slierten voorvocht al vanaf dropen, tegen haar kutje. Met 1 hand pakte hij haar haren vast en met de andere haar heup .Toen drong hij ruw bij zijn schoondochter binnen.
Hij begon het arme meisje keihard en ruw te neuken. Ze werd helemaal opgevuld door zijn enorme pik en zijn eikel stootte pijnlijk tegen haar baarmoeder. Zijn enorme zak kletste tegen haar lichaam. Karin begon tot haar ellende te kreunen. Ze wilde het niet fijn vinden, maar iedere keer wanneer hij zich terugtrok en dan weer naar binnen stootte, raakte hij een heel lekker plekje.Toch deed het ook flink pijn. Ze begon te huilen. “Pa stop alsjeblieft, ik wil dit niet….oooh…paaa…oh..ik moet….plassen.”Haar kutje begon samen te trekken, ze kreeg een enorm lekker gevoel alsof ze moest plassen. Pa trok zich snel terug en hield zijn dikke grote pik onder haar spuitende kutje. Dat hij dit nog eens mee zou maken. Hier had hij van gedroomd tijdens het lezen van zijn smerige boekjes.Toen ze uitgespoten was drong hij meteen weer keihard bij haar binnen. Met beide handen om haar heupen begon hij te stoten .Hij was als een reu die zijn teef stond te dekken. Muurvast zat hij in haar en beukte uit allemacht in haar jonge kutje. Karin bedacht tot haar schrik dat ze morgen op haar vruchtbaarst zou zijn. “Pa spuit het niet in me alstublieft, alstublieft spuit uw zaad niet in mijn kutje” smeekte ze.
Pa hoorde niets, neukte als een dolle stier, alleen voor zijn eigen gerief .Hij probeerde het zo lang mogelijk uit te stellen maar op een gegeven moment werd het hem te veel. Grommend en kreunend schoot hij de een na de andere kwak sperma in het vruchtbare kutje van zijn schoondochter .Hijgend bleef hij nog een tijdje zitten in haar krappe kutje. Zijn pik werd maar niet snel dunner. Iedere keer gaf hij haar nog een stoot alsof hij het zaad opnieuw naar boven wilde duwen .Toen hij weer wat bijgekomen was liet hij zijn lange slappe lul uit haar glijden .Trok haar rokje omlaag en beval haar op strenge toon om op te rotten .Karin vroeg nog met trillende stem naar haar slipje maar dat kreeg ze niet meer mee omdat het toch stuk was. En toen opeens, wilde ze ook weg.
Ze spurtte naar haar fiets en wist niet hoe snel ze weg moest komen. Onderweg naar huis voelde ze hoe het sperma met scheutjes uit haar kutje kwam .Haar rokje zat onder en ze merkte dat schoonpa flink veel zaad in haar had gespoten .Vol schaamte nam ze thuis een douche en probeerde het zaad uit haar kutje te spoelen .De volgende ochtend stond tot haar schrik al vroeg haar schoonvader voor de deur .Ze had alleen een T-shirtje en een slipje aan want ze was net uit bed .Toen hij binnen was viel hij meteen met de deur in huis “wat er gisteren gebeurde….” Karin viel hem in de rede: laat maar pa, we vergeten het, het had nooit mogen gebeuren maar we praten er niet meer over”.Ze wilde die vent zo snel mogelijk weer weg hebben uit hun huis.
Maar pa grijnsde en trok haar naar zich toe, zijn grote sterke handen trokken snel haar shirt uit .Begerig begonnen zijn handen weer te kneden in haar borsten.”Jij geile melkkoe met je dikke uiers,aahg ik wil je weer naaien geile slet. Vanaf nu ben je van mij, ik neuk je iedere dag als ik daar zin in heb.”Hij rukte zijn broek naar beneden en trok Karin aan haar haren en duwde zijn dikke eikel in haar mond. “Ga jij pa maar eens lekker verwennen sletje”Het flitste weer door Karin heen dat ze nu vruchtbaar was .Misschien was het gisteren goed gegaan en kon ze hem nu in haar mond laten komen .Alleen daardoor deed ze haar uiterste best. Pa had dit duidelijk nog nooit meegemaakt. Trillend en kreunend duwde hij keer op keer zijn gigantische pik achterin haar keel.Het voorvocht lekte volop uit zijn eikel. Het wond hem op dat ze kokhalsde wanneer hij te ver door duwde .Plotseling trok hij zich uit haar mond terug.”Niet te snel sletje, pa wil ook nog in dat gaatje van gisteren, dat beviel hem goed.
Hij trok de protesterende Karin mee naar de bank. Rukte haar slipje uit, legde haar benen over zijn schouders en begon haar weer snoeihard te palen .Agh geile slet van me, ik zal je neuken, zo vaak ik wil. Je wordt mijn hoertje, mijn eigen …neukhoertje, aaagh…met je geile vette memmen..ik ..neuk..je …daar ook..een keer…tussen…aaagh ooohh .Weer kwam pa gigantisch klaar in het kutje van zijn schoondochter .Karin zat versuft op de bank, merkte nauwelijks dat pa weer wegging. Ze besefte alleen dat ze vanaf nu de slavin van haar schoonvader was. Een paar weken later wist ze dat ze zwanger was. Bas was dolblij, al kon hij zich niet meer goed voor de geest halen wanneer hij haar bevrucht had, maar dat maakte hem ook niet uit.
Pa fluisterde gemeen in haar oor dat hij nu vader en opa tegelijk werd.

En dat was een ding wat Karin ook zeker wist, ze was zwanger van haar schoonvader

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen