Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Mijn moeder was zeker de knapste niet. Haar haar had ze altijd wild en met uitgroei van de blondering en ook haar bril was uit de tijd. Ook droeg ze altijd van die akelige ouwerwetse kleren en leek ze veel ouder dan de vierenveertig dat ze nu was. Het was dan ook niet echt een verbazing te horen dat mijn vader zijn koffers had gepakt en met een ander was vertrokken. Maar ja dit was natuurlijk voor mijn moeder apsoluut niet leuk dus ging ik heen om haar te troosten. Ze had zich net gedouched en zat bij haar kaptafel weg te dromen. Ze had nog niets aan behalve haar badjas en keek me drovig aan. Gaat het mammie? Ze knikte van ja maar barste weer in huilen uit. Ik gooide mijn jas aan de kant en sloot haar in mijn armen. Daarop draaide ze zich nu half om en greep me vast zonder te merken dat haar badjas open was gevallen.

Ik zag het ook niet direct en herpakte haar om haar stevig vast te houden waarbij mijn hand nu ongewild in haar jas gleed en ik haar borst aan raakte. even keek ze me met natte ogen aan maar leek het niet heel erg te vinden want ze gaf me niet eens de kans haar los te laten om haar badjas recht te doen. Ik hou van je lieverd, hoorde ik haar zeggen en ik gaf haar een zoen op haar voorhoofd. Ik toch ook van jouw dat weet je toch, hief ik aan. Ze keek naar me op en smeekte me haar een kus te geven om haar gerust te stellen. Het werden er niet een maar meer. Het spijt me zo dat ik iedereen teleurstel. Dat doe je toch niet mam, reikte ik haar aan. Je bent hartstike lief en je vind vast wel een andere leuke man. Met betraande ogen keek ze me aan, ik denk het niet schat. kijk eens naar je moeder, ik ben ook de jongste niet meer. Ik heb een buikje, mijn tieten zijn gaan hangen en ook een strak kontje zit er niet meer in. Dat wordt gewoon, het zelf doen. Kom, kom, zo erg is het nu ook weer niet met je gesteld en wat geef dat een tijdje doe het zelven.

Ze lachte, nee je hebt gelijk. Met je vader was het ook niet alles, die wilde alleen nog maar achterlangs zodat hij niet meer naar me hoefde te kijken. Ze begon weer te huilen, hij liet me niet eens klaarkomen, dan moest ik zelf mijn gang gaan. De openbaring was vreemd maar op de een of andere manier heel opwindend, zo zelfs dat ik er naar door vroeg. En deed je dat dan ook. Ja beneden in de kamer omdat je vader het niet wilde zien. Hoezo niet? Hij vond het er smerig uitzien die nep lul in mijn volgespoten kut. Nou ja, daar heb je nu geen last meer van. Ik had zo graag gewild dat hij me geil zou vinden, dat hij zou hebben toe gekeken. Gewoon een keer lekker wat anders doen. Zoals? Nou samen mastruberen, hij had dan alles mogen doen. Alles? Ja, zuchtte ze me toe. Jij zou het toch ook niet erg vinden om toe te kijken terwijl een vrouw zichzelf doet? Nee mam, zeker niet. Ik bedoel is het zo erg om te kijken en te genieten van elkaar. Ineens realizeerde ik me weer dat ik nog steeds haar tiet voelde. Met trillende lippen hoorde ik het mezelf zeggen. Mam, zullen wij anders eens doen? wil je toe kijken, verzuchtte ze me nog steeds vast houdend. Zachtjes kinkte ik van ja. Ik weet dat het eigenijk. Ze drukte haar vingers op mijn mond. Niet zeggen, verpest het niet.

Ik drukte haar badjas van haar af die ze naar de grond liet glijden en naakt voor me stonden we samen op. Aan haar hand trok ze me met haar mee naar haar bed toe en haalde ze nu een roze dildo uit haar nachtkastje. Ze draaide zich om en terwijl ik naast het bed naar haar stond te kijken liet ze het rubbere apparaat langs haar borsten gaan. Ze lag recht voor me met haar voeten over de rand van het bed en liet haar benen omwijd gaan. Haar iets behaarde kutje was nat en ik zag een klein straaltje vocht tussen haar benen vandaan glijden. Langzaam schoof het ding tussen haar lippen in en voelde ik mijn pik nog harder te keer gaan. In een flits deed ik wat ik niet had mogen doen en kleedde ik me uit om naakt voor mijn moeder mijn eigen pik te trekken. Haar zuchten en kreunnen was niet van de lucht terwijl ze nu de dildo bij haar binnen liet gaan. Ik kon het niet helpen maar dit geile gezicht op mijn mastruberende moeder maakte dat ik het niet meer kon houden. Ik zette zelfs een stap naar voren en voelde haar benen langs de mijne gaan.

Ik zag haar even kijken en ze drukte haar kuiten tegen me aan. Het was genoeg om te spuiten en met dikke vlokken zaad kwam ik klaar. Ik kon mijn evenwicht niet houden en viel haast over haar heen mijn zaad naar buiten trekkend. Toe maar schat spuit maar, wees maar een geile jongen. Het was een extra sensatie haar hand ineens naar mijn ballen te voelen gaan. Toe maar, kom maar over je moeder heen, spuit alles maar over mijn tieten. Haar tranen waren geweken voor een glimlach die ik lang niet had gezien en n vroeg ze me om naast haar te komen liggen. Ik was zo uitgeput van dit fijne gevoel dat ik niets liever wilde dan even niet op mijn voeten staan en terwijl ik naast haar ging liggen keek ze me al mastruberend aan.

Haar hand rijkte naar mijn zak en zachtjes voelde ik haar vingers gaan. Vond je het lekker om je bij me te laten gaan? Ja mam, beaamde ik, ik ben in tijden niet zo gekomen. Ze kuste mij, ik kuste haar en genoot van haar hand. Ineens pakte ze de mijne vast en liet ze die naar de dildo gaan. Toe maar, zuchtte ze me glimlachend toe, ik wil dat je me bevredigd. Ik liet het ding naar binnen en naar buiten gaan en voelde haar kut haartjes tegen mijn hand aan glijden. Zelf graaide ze even naar een handdoek en liet die nu langs haar lichaam gaan om mijn zaad af te vegen. Weer kuste ze me en zuchtte ze, mmmm lekker schatje, dit vind ik fijn. Vind je dit echt niet erg? Nee, ik vind het fijn dit met jouw te doen. Wat een antwoord, het klonk me zo vaag, zo, eigenlijk, niets zeggend. Het voelde niet verkeerd en ook al was dit fout het was gewoon zo lekker. Trek me af mam. Wat kun je nog een keer gaan? Ik denk het wel. Ik ben zo geil op je, kreunde ze me toe, ik ben nu tot alles in staat. Trek me dan mam. O ja lieverd laat je maar gaan. we draaide iets zodat we elkaar beter konden bekijken en kusten elkaar nu voordurend onder het mastruberen door. Ik kon het zelfs niet laten met mijn mond naar haar borst te gaan en geil als ik was likte ik haar tepel. Weer keken we elkaar aan onder het zoenen en vrijen en ineens liet ze haar hand van mijn pik gaan en trok ze mijn hand en dildo uit haar vandaan. Ze draaide haar heupen naar me toe en liet haar hand naar mijn pik glijden om hem tegen haar poesje aan te doen. Met onze benen in elkaar verstrengeld keek ik naar wat ze nu deed en voelde ik me bij haar binnen gaan.

Zonder iets te zeggen sloten we in elkaar en maakte we de bewegingen van de paring. Neuk me maar, ik wil je in mijn kutje, laat je maar op mama gaan. Oooo mama ik ben ook zo geil op jouw, ik wil je neuken o zo graag. Vul me dan, vul je moeder, spuit je pik leeg ik wil je zaad. We draaide en ik kroop op haar. Ooooo lekker mam. Ja, ja, jaaaaa. Ik voelde het, ik wist het, ze liet zich gaan. Met haar handen aan de bed stijlen kwam ze klaar. Liggen blijven mam, blijf liggen, ik ga in je spuiten. Ja toe dan, brieste ze me toe, mijn kut brand voor je sperma, neuk je moeder dan. het duurde lutterle seconden maar o wat kwam ik klaar. O mijn god, jaa, jaaaa, ik voel je spuiten, o lieverd kom in me klaar. Uitgeput viel ik neer op haar en bleven we zo uren lang liggen.

Toen ik drie uur later weer wakker werd laggen we nog tegen elkaar en zag ik haar glimlachend kijken, vind je het nog steeds niet vervelend wat we hebben gedaan. Nee, mam, ik ben blij dat we het hebben gedaan. Ik ook schat, Zo mag je nog wel eens vaker bij me binnen komen en je laten gaan.

 

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen