Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Eindelijk thuis. Na een lange dag op school en ook nog een lekke band met de fiets, kom ik tegen zessen binnen. Chagrijnig en hongerig. Gelukkig is het eten bijna klaar, mijn moeder zet het spul net in de oven dus over 20 minuten kunnen we al aan tafel. Kan ik nog snel even douchen. Binnen een minuut heb ik me uitgekleed en sta onder het warme water. Heerlijk, dat had ik wel nodig, wat een bud dag. Haren wassen en dan nog even ontspannen… met mijn vlakke hand wrijf ik over mijn spleetje, mmmm. Fantaserend over Rob uit mijn klas, echt een lekker ding, druk een vinger tussen mijn lipjes en masseer ik mijn klit. Ik doe net alsof hij me likt, dat moet wel erg lekker zijn. Langzaam voel ik een hoogtepunt aankomen, zalig. Maar dan hoor ik mijn moeder van beneden roepen dat het eten klaar is. Shit, meteen is het gevoel weg. Balend droog ik me snel af en trek een badjas aan. Beneden zitten pa en mijn broer al aan tafel. Ze kijken me raar aan. Zouden ze iets door hebben of zo.

Tijdens het eten zegt mam dat zij vanavond voor een concert uitgenodigd zijn en dat ze morgenochtend pas weer terug komen. Ze doen dat wel vaker, soms wel een heel weekend. Hebben wij het lekker rustig, de hele dag computeren of TV kijken. Ik zie m’n broer al weer denken wie hij allemaal kan uitnodigen of waar hij naar toe zal gaan. Nog beter, heb ik het huis voor mij alleen. Meteen na het eten vertrekken mijn ouders. Ik zet de TV aan en zoek naar wat leuks. Het is allemaal niks. Mijn broer komt er ook bij zitten en pakt de afstandbediening af. En zo zitten we naar een één of andere verbouwing te kijken.

Erg saai. Ook hij zapt na een poosje weer verder, een eigenaardige film komen we tegen. Hij wil verder zappen, maar ik pak de afstandbediening terug en kijk de film nog even. Een man ontmoet een vrouw in een leegstaand huis of zoiets en binnen de kortste keren liggen ze te vrijen. Niet te kort, het gaat best ver voor zomaar een film op TV. Die vrouw neemt zelfs even zijn piemel in haar mond, we zitten verbaasd te kijken. Dan zegt mijn broer dat pa en ma ook zo’n film hebben. Ik kijk hem vragend aan. Waar dan?

Hij staat op en loopt naar boven ik er achteraan. Onder het bed van ma pakt hij een DVD en de foto’s maken duidelijk waar het over gaat. Ligt er nog meer, vraag ik. Mijn broer schud van nee. Zullen we ‘em gaan kijken, vraag ik. Hij twijfelt. Of durf je niet? Ik zie hem denken. Snel pak ik de doos uit zijn handen en ren de trap af. Ik hoor hem ook de trap af komen als ik al bezig ben de DVD in de speler te doen.

De film begint meteen en hij komt naast me op de bank zitten. Ze laten er geen gras over groeien, binnen een minuut zijn er 3 vrouwen en 4 mannen naakt en wordt er geneukt, gepijpt en gebeft. Erg opwindend en ik merk dat m’n kutje nat wordt. Ik trek mijn benen op en duw mijn hielen tegen mijn billen. Mijn badjas klem ik zo tussen mijn benen en de stof wrijft zacht langs mijn natte spleetje bij elke kleine beweging die ik maak. Lekker. Ik kijk even opzij wat mijn broer van de film vindt. Hij kijkt aandachtig naar het beeld, maar uit mijn ooghoek zie ik dat er een bobbel in zijn broek komt. Hoe zou hij eruit zien vraag ik me af. Op de film hebben ze allemaal enorme piemels, en ze gaan overal in. Ook van achter en die vrouwen lijken dat ook erg lekker te vinden.

Mijn broer gaat weer verzitten, de zoveelste keer in een paar minuten. Ik heb zin om te plagen, de film is nu veel van hetzelfde geworden, dus kan ik beter met mijn broer gaan lopen klieren. Gaat het wel, vraag ik hem uitdagend. Hij kijkt me verstoort aan en begint direct te blozen. Ik grinnik zacht. Doe anders ook een badjas aan, dit zit gemakkelijker. Hij wordt nu echt rood en ik kan m’n lachen bijna niet meer verbergen. TRUT, zegt hij boos en loopt naar boven. Ik moet erg lachen en kijk weer naar de film. Een vrouw wordt heftig gebeft. Het ziet er geil uit en nu mijn broer weg is kan ik even met mijn hand tussen mijn benen.

Mijn kutje is drijfnat en met twee vingers glibber ik snel over mijn klitje op en neer. Oef, dit is lekker. Goed dat m’n broer weg is, denk ik nog. Maar op datzelfde moment komt hij binnen, in badjas. Ik schrik me kapot, had hem nooit meer terug verwacht. En al helemaal niet zo snel. Hij kijkt naar mijn hand die ik snel weghaal. Gaat het wel, vraagt hij grijnzend. Shit, betrapt. Ik voel me knap belazerd. Maar hij doet net alsof er niets gebeurt is en gaat weer naast me op de bank zitten. Spoel je even terug waar ik gebleven was, vraagt hij kalm. Ik wil de afstandbediening pakken maar merk dat mijn vingers nog nat zijn.

Mijn broer moet nu erg lachen en buigt over mij heen om hem zelf te pakken. Daarbij houdt hij zijn gezicht even bij mijn vingers en ruikt eraan. Mmmm, zegt hij en spoelt de film terug. Ik ben nog in shock dat mijn broer me betrapt heeft terwijl ik me aan het vingeren ben en het duurt een paar tellen voordat ik door heb dat hij aan mijn vingers snuffelde. Ik kijk naar hem terwijl hij de scène zoekt waar hij gebleven was. Hij trekt z’n benen ook op en zit nu net als ik. Niets meer te zien zo, ik ben erg benieuwd en denk aan een manier om onder zijn badjas te gluren. Vanaf de deur naar de gang kan het misschien. Dus ik ga naar het toilet en kijk snel even net voordat ik de deur achter me dicht doe. In een glimp zie ik zijn billen en net daarboven zijn ballen. Wauw, wat gaaf. Maar op het toilet zit ik me ineens te bedenken dat ik op mijn broer aan het geilen ben. Ben ik nu gek, vraag ik me af. Maar eigenlijk is er niets aan de hand vind ik. Hij is gewoon een jongen en die vind ik interessant, of het nou m’n broer is of niet. Ik heb nog nooit een blote man in het echt gezien, dus is dit misschien een mooie kans. Ik ga het gewoon proberen besluit ik, zoals hij aan mijn vingers rook zal hij er ook wel geen problemen mee hebben, lijkt mij.

Als ik weer binnenkom zit hij nog precies zo. Op TV is nu een pijpscène aan de gang en mijn broer is erg onder de indruk want hij ziet me niet eens binnenkomen. Om hem niet voor het beeld te lopen, ga ik op handen en knieën voor hem langs. En natuurlijk kan ik dan ook nog een goed onder zijn badjas gluren. Hij heeft zijn benen iets uit elkaar en ik zie voor het eerst een stijve piemel in het echt. Ik stop even om beter te kijken, maar merk meteen dat hij me nu in de gaten heeft. We kijken elkaar recht in de ogen. Ik wilde niet voor het beeld langs, probeer ik nog wat te redden, maar het komt er onhandig uit. Hij lacht en doet zijn benen iets verder uit elkaar. De badjas valt van zijn benen en mijn ogen dwalen weer af naar zijn stijve. Hij ziet er mooi uit, zo echt en zo dichtbij. Hij doet zijn benen nog wat verder uit elkaar. Ik wil hem vasthouden en kruip naar hem toe. Hij doet zijn benen nu helemaal wijd zodat ik ertussen kan, hij wil dit, dat weet ik zeker. Voorzichtig pak ik ‘em beet, hij is ongeveer net zo groot als in die film zie ik nu. Als ik hem langzaam aftrek komen er doorzichtige druppels uit. Ik lik ze weg en ik weet niet eens waarom, het smaakt ziltig en mijn broer kreunt zacht als ik verder ga met het likken van de rest van zijn eikel. Het is erg geil en ik wordt er enorm opgewonden van. Ik voel een druppel uit mijn spleetje langs mijn benen lopen. Met beide armen steun ik op zijn benen en met beide handen hou ik zijn stijve vast, ik probeer ‘em in mijn mond te nemen maar ik ben bang dat ik hem pijn doe met mijn tanden. Met een schuin oog kijk naar hoe ze het in de film doen. Daar gaat is helemaal naar binnen!! Hoe kan dat nou?

Weer probeer ik het, voorzichtig steeds iets verder. Dan voel ik een hand op mijn hoofd, mijn broer duwt me verder, kennelijk voelt hij mijn tanden niet zo erg als ik denk. Met korte bewegingen glijd hij steeds verder naar binnen, ik voel zijn eikel over mijn tong wrijven en proef de druppels die eruit komen. Hij zit nu zover dat ik misselijk wordt, snel trek ik terug, maar mijn broer houdt me tegen en duwt m’n hoofd weer omlaag. Het gaat nu wel iets beter, maar ik wil niet meer dat hij me duwt. Met een hand haal ik de zijne weg. Gelukkig snapt hij het en laat mij verder m’n gang gaan. Met steeds langere halen ga ik met mijn mond over zijn piemel op en neer. Steeds dieper ook. Ik hoor hem goedkeurend kreunen als ik hem tegelijk aftrek. Op TV komt een man klaar in het gezicht van de vrouw die hem aan het pijpen was. Witte slierten overal, ze wrijft het uit en likt het van haar vingers. Hoe zou dat smaken denk ik net als mijn broer begint te schokken en er ineens warme stralen tegen mijn tong en in mijn keel spuiten. Nu weet ik het dus en ik probeer het in mijn mond te houden, maar het is te veel en ik slik het weg. Nu wordt de smaak sterker, het is bitter en vreemd glibberig. Ik hou me stil, maar er komt nog steeds zaad uit. Hij kreunt als ik weer zachtjes begin te likken en zuigen, maar zijn piemel wordt kleiner en minder hard. Toch sabbel ik nog even, het is zo lekker. Waarom hebben we dit niet eerder gedaan? Ik voel hem naar me kijken en met zijn slappe piemel nog in mijn mond kijk ik op. Hij ziet er zeer ontspannen uit en kijkt naar mijn mond. Langzaam voel ik zijn piemel weer groeien en ik wil hem eigenlijk in mij voelen, dus als ie weer wat hard wordt stop ik en wil opstaan. Maar mijn broer begint te mopperen. ‘Ga nog even door, het is zo lekker’, vraagt hij bijna smekend. Ik vind het wel erg geil dat hij er zo om vraagt, maar ik heb zo’n zin om hem in mij te voelen. En mijn kaken doen ook een beetje pijn, dus zeg ik dat hij nu ergens anders in moet. Ik sta op en maak mijn badjas los. Hij kijkt ademloos toe.

Als ik naakt voor hem sta kijkt alleen nog maar naar mijn poesje. Ik ga vlak voor hem staan en wil dat hij me daar aanraakt, maar er gebeurt niets. Ik pak zijn hand en druk hem tegen mijn spleetje aan. Hij snapt het eindelijk en begint zachtjes te strelen. Nu merk ik pas hoe nat ik ben, zijn vingers glibberen tussen mijn benen. Het is vreemd maar wel ontzettend lekker om andermans vingers daar te voelen. Hij heeft zijn hand nu plat tussen mijn benen en wrijft heen en weer tussen mijn lipjes. Rillingen gaan over mijn rug en door mijn buik. Als vanzelf begin ik mijzelf te strelen, over mijn buik en borsten, het is zo lekker. Alles kriebelt en mijn benen beginnen als van rubber te voelen als hij met een vinger tussen mijn schaamlippen door gaat en over mijn klitje. Mmmmmmmm, zalig. Maar ik moet gaan zitten of liggen of zoiets, ik wiebel helemaal. Ik laat me op mijn knieën op de rand van de bank zakken en daardoor kan hij er met zijn hand minder goed bij. Ik kijk naar beneden om te zien of ik nog anders kan gaan zitten en zie zijn piemel bijna recht onder mij overeind staan te zwaaien. Ik laat me wat verder voorover zakken en kom met mijn gezicht vlak bij de zijne, we kijken elkaar aan en beginnen tegelijk te grijnzen. Met één hand ga ik tussen mijn benen op zoek naar zijn stijve, die ik snel vind. Hij is nog niet zo hard als aan het begin, maar dit moet wel gaan. Ik laat zijn eikel over mijn klitje heen en weer glijden en zoek dan mijn holletje. Hij is erg dik lijkt het als ik me iets erop laat zakken, maar langzaam glijd ie erin. Mijn ogen sluit ik als ik hem steeds verder naar binnen voel gaan. Oef, wat is dit lekker. Hij is wel erg groot volgens mij, of ik ben erg klein van binnen, maar het voelt heel strak allemaal. Dan voel ik zijn haartjes tegen mijn lippen kriebelen, hij zit er helemaal in! Voorzichtig ga ik op en neer bewegen, ik tril van inspanning. Als ik mijn ogen open doe zie ik dat hij ze dicht heeft en z’n hoofd achterover op de rand van de rugleuning heeft gelegd. Hij ademt zwaar en kreunt soms. Ik ga wat sneller en duw mijn klitje tegen zijn stijve aan. Dit gaat niet lang meer duren voel ik, ik ben zo vreselijk geil dat ik super snel klaarkom. Zijn piemel lijkt nog dikker te worden en ik knijp erin met mijn kutspieren, met heftige schokken kom ik geweldig klaar. Er lijkt geen einde aan te komen. Daar kan geen vibrator tegenop. Never! Ik ga wat rustiger bewegen, maar mijn broer gaat nu zijn eigen tempo proberen te maken. Hij gaat ook nog klaarkomen schrik ik ineens. Snel eraf, want ik wil niet dat hij in mij komt. Binnen een seconde sta ik en zie ik mijn broer boos naar me kijken. ‘Nou doe je het weer’!! Ja, vette pech, maar ik ben nog niet aan de pil, dus. Hij is even helemaal stil en kijkt me verbaasd aan. ‘Tsjees, trut. Had dat even eerder gezegd, ik was bijna klaargekomen’, zegt ie dan. Ik moet van de zenuwen even grinniken.

Als pa en ma dit zouden weten. ‘En nu’, vraagt hij kortaf. Hij lijkt wel wat geïrriteerd. ‘Hoezo, en nu’, vraag ik terug. Maar ik begrijp wel wat hij bedoelt. Hij kijkt nu wat beteuterd, wel grappig om hem zo te zien. Mijn grote broer zo afhankelijk van wat ik zal doen, of niet. Ik heb eigenlijk wel weer zin om hem te pijpen, maar tegelijk denk ik ook dat hij mij ook wel eens mag verwennen met zijn mond. De gedachte alleen al. ‘Ga maar eens liggen’, zeg ik hem. Hij aarzelt even, want hij weet niet goed wat ik van plan ben. Als hij languit op de bank ligt, klim ik op hem met mijn drijfnatte spleetje boven zijn gezicht. Langzaam laat ik me naar zijn mond zakken, ik kan zijn ogen helaas niet zien, want ik ben wel benieuwd hoe hij nu kijkt. Als ik zijn neus tegen mijn kontje voel is daar ook gelijk zijn tong tussen mijn lippen. Mooi, hij heeft een tweede pijpbeurt gewonnen en ik buig me voorover. Dit is heel apart, mijn aandacht voor zijn piemel in mijn mond is heel moeilijk vast te houden door die tong die telkens mijn holletje in gaat en dan weer mijn klitje masseert. De smaak is ook heel anders, ik proef mijn eigen kutje en dat is wel even wennen. Hij doet het wel erg goed, want ik voel alweer een orgasme aankomen. Veel kalmer als net, maar dat is eigenlijk nog meer genieten.

Telkens vergeet ik zijn pik, dan heb ik ‘em wel vast maar kom ook niet verder dan heel langzaam aftrekken. Steeds meer voel ik dat ik toch wel snel ga klaarkomen nu. Het gaat in één keer heel snel als hij op mijn klitje zuigt en een vinger in mijn holletje duwt. Mmmmmmmmmhaaaaaaaaa super!!! Hij zuigt en likt gewoon door terwijl ik luid kreunend klaarkom op zijn mond. Dat gevoel is onbeschrijfelijk en het gaat maar door. Zijn gelik wordt nu wat te gevoelig voor mijn klitje en ik ga rechter op mijn knieën zitten, het gloeit helemaal. Hij kan er nu niet meer bij en ik kan mijn aandacht nu weer helemaal op zijn keiharde piemel richten. Ik neem alleen zijn eikel in mijn mond en trek hem af. Meteen voel ik mijn kaken weer, hopelijk komt hij snel klaar. Met mijn mond probeer ik nog een beetje mijn hand te volgen, hij streelt ondertussen langs mijn dijbeen omhoog naar m’n billen, ik ril ervan. Hij wrijft mijn vocht langs de binnenkant van mijn billen en over mijn kontgaatje. Alles wordt glibberig daar. Hij gaat mij nu iets te vaak over mijn sterretje en ik neem zijn pik nog dieper in mijn mond. Ik hoor hem luider kreunen en denk dat hij nu wel snel zal komen. Maar daar voel ik zijn vinger in mijn kontje gaan, niet zo’n fijn gevoel. Gelukkig komt hij dan klaar, het is toch wel lekker, dat spul. Het houdt al snel op en de hele tijd houdt hij zijn vinger in mijn kontje. Als de laatste druppels weg zijn en ik overeind wil komen, duwt hij in één keer door. Oei, wat maf. Alsof ik naar het toilet moet. Het is eerst niet echt lekker, maar na een paar keer in en uit geweest te zijn is al wat beter. Maar ik heb het na een minuutje of zo wel gehad en sta op. De film is afgelopen en ik wil gaan slapen. ‘Ga je mee’, vraag ik hem. Het lijkt me fijn om na zo’n vrijpartij lekker tegen elkaar aan in slaap te vallen en gelukkig ziet hij dat ook wel zitten en komt achter me aan. In bed kletsen we nog even, maar kan me daarna niets meer herinneren en wordt de volgende ochtend alleen wakker. Waar is ie nou, denk ik. Wrijvend in m’n ogen klim ik uit bed en terwijl ik naar het toilet loop werp ik snel een blik op de klok. Pas 7 uur! Wat een mafkees, zo vroeg uit bed op een zaterdag.

Op het toilet slaap ik nog half door en denk aan gisteravond. Mmmmm, wat een lekker ding is mijn broer. Ik moet snel aan de pil. Als ik van het toilet kom is mijn zin om verder te slapen eigenlijk wel weg en besluit te gaan douchen en daar vind ik hem. Hij ligt languit in bad. Wat een mooi lijf heeft ie, het valt me nu pas goed op. En voor het eerst zie ik een slappe piemel in het echt. Half drijvend, half liggend op zijn buik wiegt ie een beetje heen en weer. Evengoed nog een flinke, zelfs nu ie slap is. Hij heeft z’n ogen dicht en lijkt te slapen, maar als ik de douche opent hij z’n ogen en bekijkt me met een glimlach. Hé lekker zusje, kom je niet bij mij in bad? Nee, veels te klein voor ons tweeën, antwoord ik en stap onder het warme water. Zalig, ik zeep me lekker in en wrijf over m’n tepels die keihard zijn. Hij volgt mijn handen over mijn lijf en dat windt me op. Zal ik je rug doen, roept hij naar me. Is goed, roep ik terug. Hij staat binnen drie tellen achter mij en pakt de fles van mij over. Langzaam masserend glijden zijn handen over mijn schouders en rug. Even voorlangs over mijn borsten, lekker voelt dat. Nog wat zeep erbij en dan mijn billen en benen, hier is hij wat langer bezig. Ook even tussen mijn benen omhoog, maar net niet over mijn spleetje. Zijn hand gaat tussen mijn billen omhoog, over mijn rug naar boven om daar weer om te keren terug naar mijn billen. Hij gaat vaak over mijn kontgaatje en drukt er soms wat harder tegenaan. ‘Wat wil je daar toch’, vraag ik hem. Hij zegt niets, maar drukt zijn vinger een klein stukje naar binnen. Ik moet me even schrap zetten anders duwt hij me weg. Tjees gek, doe rustig. Tja, zegt ie, als ik je niet gewoon kan neuken wil ik daar wel in. ‘Nou ik niet’, antwoord ik direct terug. Maar zijn vinger blijft. Het voelt heel apart en ik twijfel of ik het niet toch wil. ‘We kunnen het toch proberen’, blijft hij aandringen. Zijn vinger gaat nog verder naar binnen. Oef wat maf is dit, het lijkt alsof ik moet poepen en het steekt ook wat, maar ik word er wel geil van. Ik doe mijn billen wat naar achter en buig voorover, en weer gaat zijn vinger verder. Het is niet echt een heel lekker gevoel, maar wel erg spannend. OK, zeg ik. Je mag het voorzichtig proberen, maar als ik stop zeg, dan stop je meteen. Goed, antwoord hij en trekt gelijk zijn vinger eruit. ‘En ik pijp je daarna ook niet’, zeg ik nog als ik zijn pik al tegen mijn kontje voel. Het voelt alsof hij er een colafles in aan het duwen is. Ik probeer me te ontspannen, maar hij komt niet verder. Er moet glijmiddel bij, en veel ook. Stop even, zeg ik en hij stopt meteen.

Ik pak bij de wastafel een pot bodybutter en smeer daar zijn stijve mee in en dan mijn kontgaatje. Even druk ik mijn vinger naar binnen, het gaat ineens heel gemakkelijk. Ik buig voorover en steun met mijn handen op de rand van het bad. Hij glijd een paar keer met zijn piemel over het gaatje en druk er dan voorzichtig tegenaan. Dit is wel supergeil zeg. Ik voel ‘em erin gaan, heel langzaam. Hij duwt wat harder, het gaat pijn doen. Ik merk dat ik erg gespannen ben en laat het even los. Gelijk gaat ie er in. Ik wil bijna als vanzelf rechtop gaan staan, wat een vreemd gevoel is dit!! Ik hoor hem intens kreunen als hij nog verder doordrukt. Gek genoeg voel ik helemaal geen pijn meer. Langzaam beweegt hij in en uit en het is nu best wel lekker. Zijn ballen kletsen tegen mijn drijfnatte spleetje. Het is jammer dat ik me zo moet vasthouden aan de rand van het bad, want als ik mezelf nu zou vingeren kom ik direct klaar volgens mij. Mijn broer geniet, hij kreunt luid elke keer als hij er in gaat. Steeds sneller gaat hij, ik moet me goed vasthouden. En dan komt hij klaar, gelukkig maar want mijn kontgaatje lijkt wel in de brand te staan. Hij houdt zich stil terwijl ik zijn pik voel spuiten. Ik ben echt beregeil nu. Als zijn piemel kleiner wordt, duw ik hem er uit. Nu wil ik weer zo’n likbeurt als gisteravond krijgen en draai me om. Mijn broer lijkt hier alleen niet zo over te denken en stapt langs me heen het bad weer in. ‘Hé, en ik dan’, vraag ik. Hij kijkt me schaapachtig aan. Straks misschien, ik ben helemaal af. Shit, ik baal vreselijk. Straks zijn pa en ma weer thuis. Dat brandende gevoel in mijn kont is gelukkig bijna weg, ik krijg alweer zin om het nog eens te doen, maar dan met een hand vrij voor mezelf. Maar zo te zien blijft het hierbij. ‘Ik krijg jou nog wel’, zeg ik boos en stap weer onder de douche.

Snel spoel ik me af en ga met m’n rug naar hem toe staan. Met een vinger ga ik tussen mijn lipjes door, mmm, even snel klaarvingeren. Ik kom heel snel klaar, ben er verbaasd over. Als ik me weer omdraai zit mijn broer naar me te kijken. Zijn piemel toont nog steeds geen interesse, maar hij wel. ‘Moet je eens met de waterstraal proberen’, zegt hij. Ik kijk hem vragend aan. ‘Ga zitten en richt die straal erop’, legt hij uit. Dat klinkt niet verkeerd vind ik en doe wat hij zegt. Met de benen ver uit elkaar richt ik de douchekop op mijn kutje. Wauw, een golf giert door mijn buik en mijn rug rilt even. Wat is dit heftig en lekker. Een klein beetje minder water en wat heen en weer met de straal. Binnen een halve minuut kom ik weer klaar. Het lijkt wel op het likken van gister, alleen dan regel ik het zelf. Waanzinnig. Ik ga gewoon door en kom nog twee keer en ga dan onder de douche vandaan. OK, je hebt het goed gemaakt, zeg ik tegen hem. ‘Wat’, vraagt hij onnozel. Mij een beetje in m’n kont neuken en me dan zelf laten tobben. Dat! Hij zegt niets, maar als ik afgedroogd ben en de badkamer uit wil gaan zegt hij dat hij het nog wel eens een paar keer goed zal maken. Lachend doe ik de deur achter me dicht. Wat een leuke broer heb ik, had ik alleen wat eerder moeten weten. Een paar maanden geleden heb ik het voor het eerst met een jongen gedaan. Met mijn broer dus. Ik was alleen nog niet aan de pil en dat heb ik na dat weekend meteen geregeld. En nu kan ik tekeer gaan zoveel als ik wil en met wie ik wil. Met mijn broer is het de afgelopen weken niet meer gelukt. Pa en ma gingen waren weinig weg en die ene keer dat ze weg waren, was mijn broer met de zwemvereniging op pad. Op school heb ik nu wel een vriendje, maar we zijn nog niet verder gekomen dan een beetje zoenen en friemelen. Ik durf ook niet zo goed verder, voor je het weet noemen ze je een slet en zo. Nu ben ik dat wel, tenminste dat vind ik. Als je zin hebt om je broer te neuken, dan voel ik me wel een slet. Maar dat boeit me niets, zolang niemand het maar weet en ik dikke pret met hem heb. Dus 7 weken lang alleen maar zin in sex en niets kunnen doen.

Tot het afgelopen weekend, toen gingen mijn ouders twee dagen weg. Vrijdagavond hebben we ze naar het vliegveld gebracht en zondagmiddag laat moeten we ze weer ophalen. Onderweg terug naar huis zitten we elkaar de hele tijd op te geilen en zodra we de voordeur achter ons dichttrekken, scheuren we de kleren bijna van ons lijf. Meteen duikt hij bovenop mij en duwt zijn keiharde piemel in mij. We zijn nog geen minuut thuis als hij in me klaarkomt. Wat een intens gevoel. Ik ben helemaal buiten adem van opwinding. Hij ook. We kijken elkaar aan en moeten lachen om deze actie. ‘En nu serieus’, zei ik tegen hem met een glimlach. Ik duw hem van me af, zijn piemel is nog niet eens slap geworden, zo geil is ie. ‘Ga hier maar liggen’, zeg ik en wijs naar het kleed voor de haard. Hij doet het meteen en ik ga op hem zitten, met m’n kutje vol zaad zak ik er met gemak overheen. Gehurkt beweeg ik op en neer over zijn stijve. Ik geniet enorm van dat gevoel van hem in mij en druk mijn klitje ertegenaan. Maar het is dan moeilijk om op m’n hurken te blijven zitten, gelukkig heeft mijn broer dat door en neemt mijn vingers op m’n klitje van mij over. Met twee handen steunend kan ik sneller op en neer en mijn broer heeft goed door wat lekker is. Zijn vingers masseren mijn klitje als hij erop duwt. Mijn kutje span ik aan en gelijk voel ik dat ik ga klaarkomen, maar ook mijn broer lijkt ook weer zo ver te zijn. Mmmmmmmm, wat lekker is dit. Mijn broer kreunt luid en mompelt dat hij klaar komt. Zijn piemel schokt in mij en ik kom meteen ook klaar. Ik ga op hem liggen en beweeg met mijn heupen door over zijn pik. Hij schokt heftig, het lijkt hem wel pijn te doen, maar dat zal wel niet en ik beweeg gewoon door om mijn orgasme nog even aan te houden. Als het weggeëbd is, wil ik hem zoenen, maar hij doet zijn mond niet open. Ik kijk hem verbaasd aan. ‘Van zoenen wordt het zo echt’, zegt hij. ‘Net alsof je mijn vriendin bent’. Ik vind het maar stom. ‘Wat maakt het nou uit’, vraag ik. Ik zie hem nadenken en geeft me dan toch een zoen, gelijk zoen ik hem terug. Het voelt gewoon goed en het hoort erbij vind ik. Hij zoent lekker, maar hij is er nog niet erg aan gewent met z’n zusje denk ik. Tijd voor wat anders. Zijn piemel zit nog steeds in mij en voelt slap.

Als ik opsta floept ie eruit. Ik doe zijn benen wat uit elkaar en ga op m’n knieën ertussen zitten. Als ik dichter bij zijn glimmende piemel kom ruik ik mijn eigen kutje en zijn zaad door elkaar. De geur windt me op. Ik zoen zijn ballen en lik vandaar omhoog naar zijn eikel. Even mijn tong weer in m’n mond om goed te proeven, maar de smaak is super dus pak ik zijn slappe piemel en neem ‘em in mijn mond. Mmmmmmmmm, diep in mijn mond lik ik alles af en merk dat hij alweer harder wordt. Telkens diep in mijn mond en dan weer met mijn tong eromheen over de volle lengte, lik hem helemaal schoon. Langzaam wordt hij steeds groter, een grappig gevoel. Mijn kutje kriebelt en druppelt constant. Het zaad loopt langs mijn benen. Zal ik me omdraaien zodat het in zijn mond komt, vraag ik me af. Maar ik vind het nu veel te lekker om te stoppen en hij ook volgens mij, dus ga ik nog even verder. Maar veel leven is er niet meer in te krijgen lijkt het. Hij is wel gegroeid, maar wordt niet echt hard meer. Hij past zo wel beter in m’n mond, erg lekker. Ik pijp hem nu net als in die porno film, steeds helemaal naar binnen en met een hand eromheen onder mijn mond draaiend meebewegen. Steeds een beetje sneller. Ik hoor hem al weer hijgen en kreunen, maar z’n piemel is nog steeds zacht en buigzaam, het voelt lekker in mijn mond. Geen kramp in m’n kaken en geen moeite om mijn tanden weg te houden. Nog wat sneller ga ik op en neer. Hij kreunt nu luid en beweegt een klein beetje mee en tot mijn verbazing proef ik ineens zaad in mijn mond. Het is niet veel en hoef ook niet te slikken, ik hou op met bewegen en lik alleen nog zachtjes met tong langs zijn eikel. Hij wordt nu heel snel slap. Ik zuig de laatste druppels eruit en lik hem af. Hmmm, lekker. Ik kijk op en zie hem met zijn ogen dicht ontspannen liggen.

Wat zou hij nu toch allemaal denken? Ik merk dat het zaad steeds meer uit mijn kutje op het parket druppelt, mijn benen zijn helemaal nat. Even douchen kan geen kwaad, zeg ik tegen mijn broer terwijl ik tussen mijn benen voel. Hij kijkt op en lacht. ‘Ik blijf nog even liggen’, zegt ie zuchtend. Hij is helemaal kapot volgens mij. En het weekend is nog maar net begonnen. Snel naar boven, ik heb het idee dat ik overal druppels achterlaat. In de badkamer voel ik aan mijn spleetje. Hier is geen glijmiddel meer nodig. Ik ruik aan mijn vingers en lik er dan aan. Het blijft een rare smaak, maar het is erg geil. Nog een paar keer ga ik met mijn vingers in mijn kutje en lik ze dan af. Dan onder de douche, eerst even afspoelen en dan weer met de straal op mijn spleetje verder. De afgelopen maand heb ik dat bijna elke keer wel gedaan als ik onder douche was. Het is echt verrukkelijk, ik voel al snel dat ik ga klaarkomen. Ik ben ook zo verschrikkelijk geil. De waterstraal is nu perfect en mijn voeten gaan tintelen als ik ineens heftig klaarkom. Het lijkt vanuit het niets te komen, ik schok en ril door m’n hele lijf en als ik mijn ogen weer open zie ik golfjes sperma uit m’n kutje komen. Ze spoelen mee met het water onder mijn billen. Als het intense gevoel wat weg is, doe ik het nog een keer. Als ik weer beneden kom ligt hij op de bank. Zijn piemel nog steeds slap en dat is voor mij al genoeg reden om hem nog eens lekker te gaan pijpen. Als ik ‘em pak en in mijn mond zuig, kreunt hij luid. ‘Even niet meer’, zucht hij. Ik baal, want ik wil nog veel meer sex. ‘Als je nog een keer in m’n mond klaarkomt, dan mag je me daarna weer in mijn kontje pakken’, zeg ik hoopvol. Hij kijkt op en moet even lachen. ‘Als jij even een half uurtje geduld hebt, dan pak ik je waar je maar wilt’. En nu dan? Vraag ik cynisch. ‘Bel je vriendje maar’, is het simpele antwoord. Een beetje gespeeld loop ik boos weg, als ik omkijk zie ik dat hij me toch een beetje bezorgd nakijkt. Ik kan een lach niet onderdrukken, hij heeft het door. ‘Goed, dan bel ik hem wel’, denk ik hardop. Om niet helemaal voor lul te staan pak ik de telefoon en sms mijn vriendje. Hij reageert vast niet meteen, denk ik nog, het is al na 8-en; “Hee Dennis. Heb je zin om langs te komen? Mijn ouders zijn er niet en ik verveel me.” Ik heb de telefoon nog niet terug gelegd of ik krijg al antwoord; “Is goed. Tot zo”. Shit, denk ik. ‘Hij komt er zo aan’, zeg ik tegen mijn broer en ga vlug naar boven met m’n kleren onder mijn arm. Een rokje en een T-shirt heb ik in mijn handen als de bel al gaat. Mijn broer roept van beneden dat we hem met rust moeten laten en ik rits het rokje dicht en trek het T-shirt over mijn hoofd als ik de trap af strompel. Als ik de voordeur opendoe staat hij met een enorme grijns naar mijn haar te kijken. ‘Ben je druk’, vraagt hij. Ik draai me om en kijk in de spiegel. Mijn haar zit helemaal door de war. ‘Ja, was nogal wilt aan het dansen op m’n kamer’, antwoord ik snel. ‘Zal ik maar binnenkomen’, vraagt hij dan. Tjees, ik let echt niet op. Ik stap opzij om hem binnen te laten en weet hem net voordat hij de woonkamer in wil gaan tegen te houden en hem naar mijn kamer te loodsen. Ik haal wat te drinken. Mijn broer zit inmiddels TV te kijken. ‘Doet ie het alweer’, vraag ik lachend. Hij mompelt iets van weet het niet of zoiets. Met twee glazen Cola in m’n handen buk ik bij hem en geef een lik en een zoen op zijn piemel. Weinig beweging te zien. ‘Roep maar als je weer verder kan, ik ga kijken of ik Dennis zonder kleren ook leuk vind’. Als ik mijn kamer weer binnenkom, zit Dennis mijn werkstuk voor school te lezen. Grappig, hij lijkt echt geïnteresseerd. ‘Hoe vindt je het’, vraag ik hem als hij het glas aanpakt. ‘Erg goed, ik ga mijn werkstuk nu nog wat aanpassen denk ik’. Ik voel me helemaal trots worden. Dat hij mijn werk zo goed vindt. ‘Maar je verveelde je’, zegt hij. ‘Ja, ik wilde je eigenlijk ook even zien’. Ik voel dat ik rood word. Dennis lacht. ‘Dat vind ik helemaal niet erg hoor’, terwijl hij naar me toe stapt. Ik krijg veel zin om hem te zoenen, maar hij is me voor. Hmmm, hij zoent zalig. Zijn handen aaien mijn rug en zakken langzaam steeds verder af naar beneden. Ik doe hetzelfde, maar ga bij zijn broek onder de rand. Hij gaat over mijn billen en kneed ze zacht. Steeds lager gaat hij tot hij over de rand van mijn rokje mijn benen streelt. Ik word erg geil en voel het tussen mijn benen nat worden als hij langzaam mijn rokje omhoog trekt. We zoenen nog heftiger als hij met een hand tussen mijn billen gaat. Wauw, kan hij gedachten lezen of zo. Hij durft in ieder geval wel. Intussen heb ik mijn hand in zijn broek willen schuiven, maar dat was te strak. Juist als hij mijn kontgaatje bijna gevonden heeft stop ik met zoenen en begin zijn broek los te maken. Zijn onderbroek staat strak van zijn stijve en snel doe ik die ook uit.

Hij is kleiner als die van mijn broer, maar wel heel mooi recht. Er glinstert een druppel vocht in het gaatje en die lik ik snel weg. Dennis kreunt als ik ‘em meteen daarna wat verder ga met likken en zoenen en duwt zacht tegen mijn hoofd om hem dieper in mijn mond te nemen. Wat is dat toch met jongens? Dat dwingende vind ik helemaal niks, maar ik wil hem proeven en laat hem gaan. Hij past er bijna helemaal in en gelukkig duwt hij niet verder. Met langzame halen pijp ik terwijl ik hem aftrek, hij beweegt een beetje mee en kreunt zacht. Met mijn andere hand grijp ik hem tussen zijn benen door in zijn bilspleet en duw hem in en uit mijn mond. Hij laat mijn hoofd nu los en dat voelt beter. Zijn gekreun wordt luider en net als ik denk dat hij wel bijna klaar zal komen, voel ik het warme spul tegen mijn tong spuiten. Hij schokt heftig en ik hou me zo stil als ik kan. Er lijkt geen eind aan te komen, zoveel komt er uit. Mmmmmm, het smaakt iets anders als bij mijn broer. Zacht zuig ik de laatste druppels weg, terwijl ik hem aftrek. En hij blijft stijf, dus dan kan ik er nog wel even op gaan zitten. Ik duw hem richting mijn bed en trek tegelijk mijn T-shirt en rokje uit. Hij snapt het, want hij gaat languit liggen en ik kruip bovenop hem om direct zijn stijve in mijn spleetje te laten glijden. Oef, wat is dat toch lekker, Ik buig me voorover om hem te zoenen. En al zoenend ga ik steeds sneller bewegen met mijn heupen. Ik bijt hem van opwinding in z’n lip als ik klaar kom. Geweldig, wat een super gevoel. Alles spant aan en dan die ontlading. Onbeschrijfelijk. En Dennis kan nog langer door. Ik heb wel zin om hem in m’n kontje te voelen, hij is minder groot als mijn broer, dus dat kan de pret juist wel groter maken. ‘Durf je mij van achteren te neuken’, vraag ik hem een beetje verlegen. Hij lacht vragend. ‘Bedoel je in je kont’? Oei, hij lijkt het maar stom te vinden, maar ik knik toch ja. ‘Hoe gaat dat dan’? Ik stap van bed, loop naar de badkamer en pak de body butter, die werkte eerder prima dus zal dat nu alleen maar nog beter moeten gaan. Hij kijkt geïnteresseerd toe als ik zijn stijve insmeer en daarna nog een klodder tussen mijn billen en in m’n gaatje smeer. Dan ga ik met mijn rug naar hem toe, gehurkt boven zijn glibberige piemel zitten en laat m’n kontgaatje ertegenaan drukken. Een beetje ontspannen en daar voel ik hem al naar binnen gaan. Het blijft erg raar, maar het is zo geil. Dennis kreunt en zegt een paar keer wauw achter elkaar, dus die heeft het wel naar z’n zin. Ik ook, hij zit er nu helemaal in en ik ga langzaam op en neer bewegen. Nu kan ik ook aan niets anders meer denken dan WAUW!! Ik ga wat sneller, maar ik krijg ook kramp in mijn benen. Ik laat me helemaal zakken en rol dan met hem op m’n zij. Zo kan hij verder gaan terwijl ik mezelf kan vingeren. Het is super intens, mijn vingers schieten elke keer over mijn klitje als hij tegen mijn billen aan kletst. Ik heb het gevoel alsof ik zijn piemel er afknijp, zo strak. Mmmmmm, ik ga bijna komen. Mijn kontje brand, mijn kutje gloeit en alles tintelt. Gillend kom ik klaar en een seconde later Dennis ook. Hij zit er helemaal in en stopt meteen met bewegen, zijn schokken voel ik met m’n vingers in m’n kutje. Hij zit ertegenaan. Een gek gevoel. Twee gaatjes tegelijk gevuld, dat moet dan helemaal te gek zijn. Ik voel een lichte tocht en kijk naar de deur die ik zie bewegen. Mijn broer kijkt voorzichtig om de hoek, ik lach naar hem. Hij was vast bezorgd omdat ik net gilde. Hij lacht terug. Als hij me nou eens van voren pakt… Maar nee, dat durf ik echt niet. Dennis gaat uit z’n dak als ik mijn broer erbij vraag. Mijn broer gaat weer naar beneden, de deur laat hij op een kier. ‘Zullen we douchen’, hoor ik Dennis zeggen. Ik merk dat zijn piemel snel slap geworden is en langzaam uit mijn kontje wegglijd. Ik sta op en trek hem overeind, maar doordat ik even wat kracht zette loopt het sperma ineens langs mijn benen. Ik schiet in de lach en ren naar de douche. Dennis komt me achterna. Snel spoel ik me af, hij komt erbij staan en als ik de douchekop heb opgehangen pakt hij me vast en zoent me heerlijk. Heerlijk onder het warme water, vrijen we verder. Zijn handen komen overal langs en zoenen kan hij echt geweldig lekker. Ik ga met een hand op zoek naar zijn piemel, deze is alweer aan het groeien en voelt glibberig. Ik bedenk me ineens waar ie net geweest is en laat snel los. Naast me grijp ik de zeep, spuit een flinke scheut in m’n hand en zeep me goed in. Dan pak ik zijn piemel en zeep die ook goed in, om daarna zijn buik en borst met nog wat extra zeep in te smeren. Hij neemt het inzepen bij mij verder over. Lekker voelt dat, zijn handen overal. Het ruikt weer goed en ik denk dat zijn piemel ook weer schoon is. We zoenen nog even en gaan er dan onderuit. Als ik me af sta te drogen kijkt hij constant naar me. Ik word er verlegen van. Pas als ik de badkamer uit ga, begint hij zich goed af te drogen. En dat is een mooi gezicht. Had ik nooit aan gedacht. Dennis kan ik wel vertrouwen, ben ik aan het denken terwijl ik een slipje aandoe en op zoek ga naar m’n rokje. Net als ik ‘em dicht rits, komt Dennis binnen. Ik had het voor het weekend niet durven denken, zomaar heftige sex met Dennis. Het is fijn met hem te zijn. Zou ik nu niet meer met m’n broer verder gaan? Ik bekijk Dennis als hij zijn kleding bij elkaar zoekt. Hij ziet er erg lekker uit. Ik heb nog meer zin in hem. Ik wil hem nog eens proeven. Net als hij zijn T-shirt van de vloer wil pakken duw ik hem op het bed. Hij rolt op z’n rug en ik kom precies met mijn mond voor zijn piemel. Hij moet lachen als ik hem weer begin te pijpen, maar ik ga heel serieus te werk. Met één hand trek ik hem af terwijl ik met mijn tong en mond zijn eikel bewerk. Soms even heel diep en dan weer alleen rond zijn eikel. Mijn slipje wordt al nat, maar ik heb het gevoel dat het niet alleen mijn eigen vocht is. Daarvoor is het te veel. Mmmmmm, ik proef al wat druppels van zijn voorvocht. Wat heeft ie toch een lekker pik. Hij lijkt wel minder hard te zijn als eerder, ook iets kleiner. Ik voel zijn haartjes aan mij lippen, zover kan ie in mijn mond. Dan zit ie wel bijna in mijn keel. Ik probeer nog iets verder te gaan, maar ik krijg moeite om hem zo diep te houden. Aan z’n ademhaling te horen is hij er alweer bijna. Weer wat dieper, nog ietsje meer. Ik mmmmmmm hardop, het is heerlijk om hem zo te verwennen. Hij kreunt luider, ik neem hem nog dieper. Dat vindt hij lekker, want zijn handen zijn weer in mijn haar en houden me tegen als ik minder diep wil. Maar nu voelt het OK, zijn lichte dwang maken me nu gek genoeg geil. Ik laat hem gaan en als ik met mijn lippen tegen zijn buik zit en echt niet verder kan, komt hij. Het is gelukkig niet veel, ik kan het nog net wegslikken met hem zo diep. Het slikken van mij masseert zijn eikel nog wat en hij schokt ervan. Een paar keer komt er zo nog wat zaad uit en telkens slik het snel weg. Dan laat hij me los en kan ik hem gewoon in mijn mond houden. Voorzichtig lik ik de druppels weg die nog komen. Hij schokt elke keer weer als ik dat doe, maar wordt nu snel slap. Ik kijk hem aan en zie hem naar mij kijken. ‘ik laat je nooit meer gaan’, zegt hij. Tjee, wat een zware uitspraak, maar ik voel me gevleid. ‘Je hebt gewoon erg lekker zaad’, zeg ik terwijl ik met zijn eikel nog half in mijn mond, langs mijn lippen lik en de laatste druppel uit zijn slappe piemel melk. Hij sluit z’n ogen en geniet zichtbaar. Hij zou eigenlijk wel kunnen blijven slapen, maar als ik opsta om mezelf verder aan te kleden bedenk ik me dat het misschien niet toch zo handig is. Met mijn broer nog beneden. ‘Kom je morgen weer’, vraag ik hem dan maar. Ik kijk op de klok en schrik, bijna 11 uur zeg ik hardop. Wat? Schrikt nu ook Dennis. Ik moet nu naar huis, zegt hij terwijl hij zich snel probeert aan te kleden. Bij de voordeur geeft hij nog een zoen en is daarna meteen weg. Wat een gave avond denk ik als ik hem de straat uit zie lopen. Hopelijk morgen weer. Ik doe de deur dicht en wil naar de woonkamer lopen, maar merk dat mijn slipje nu echt drijfnat is. Ik wrijf even met een vinger langs de stof en ruik er dan aan, het is een mix van sperma en mijn kutje. Hmmm, lekker. Even bij m’n broer kijken en dan naar bed, ik ben erg moe. Mijn broer heeft zich inmiddels aangekleed en zit TV te kijken, ik ga naast hem staan. Wat kijk je, vraag ik hem. Hoe was het, is zijn antwoord. Ik giechel van zijn vraag en voel dat ik een beetje begin te blozen. Het was erg lekker. Hoe lekker? Nou, je hebt het toch gezien? Hij zet de TV uit en maakt z’n broek los. Ik kijk hem verbaasd aan. Wij gaan nu toch weer verder waar we gebleven waren, vraagt hij als hij zijn piemel tevoorschijn trekt. Wat dan, vraag ik lachend. Nou, jij wilde dat ik nog eens in je mond zou komen en dan zou ik je daarna nog eens van achteren pakken. Ja, dat was voor Dennis. Ik ben nu moe en ga slapen. Weet je wat, ik beloof je dat ik je morgen wakker zal pijpen en dat je me daarna nog steeds in mijn kontje mag. OK? Mijn broer kijkt een beetje beteuterd, maar het idee om de morgen zo weer te beginnen ziet hij ook wel zitten. Dus staan we op en gaan we naar boven. Nog even een maandverband in m’n slipje en een paar minuten later lig ik in bed en ben meteen in slaap. Morgen meer, mmmmmm. Heel langzaam wordt ik wakker. Wat heb ik vast geslapen, ik weet niet eens meer wat ik gedroomd heb. Ik weet niet eens óf ik wel gedroomd heb. Voor m’n gevoel is het al laat, maar als ik eindelijk goed ingezoomd heb op de klok, blijkt het nog maar half acht te zijn. Eerst maar eens naar het toilet en ik waggel er naar toe. Als ik rustig zit, komen de herinneringen van gisteravond weer in beeld en ik moet grinniken bij de dingen die ik met Dennis heb gedaan. Dat was echt super en vandaag komt hij weer. Ik krijg er meteen al zin in. En dan schiet de belofte aan mijn broer me te binnen. Snel ga ik richting douche en spoel me af. Half afgedroogd sluip ik zijn kamer binnen. De pot bodybutter heb alvast mee. Hij ligt nog diep in slaap. Eén been steekt onder het dekbed uit. Ik til het dekbed wat op en zie dat hij helemaal naakt is en dat hij een stijve heeft. Het dekbed gaat aan de kant, tijd om hem wakker te zuigen, zoals belooft. Hij kreunt heel zacht als ik ‘em pak en in m’n mond neem. De smaak is erg raar, zelfs een beetje vies, maar het wordt snel minder en zo’n harde pik in je mond maakt ook veel goed. Ik doe heel kalm, masseer zijn eikel met mijn tong en trek hem af, met lange rustige bewegingen. Lekker. En straks zijn warme zaad in mijn mond, mmmmmm. Iets sneller ga ik nu en ook wat vaker verder in mijn mond. Met een hand kriebel ik onder zijn ballen en met de ander wrijf ik over mijn natte knopje. Met mijn middelvinger erin. Het lijkt me te gek als iemand me nu zou neuken, terwijl ik pijp. Een trio. Misschien moet ik toch Dennis vragen. Nee, niet doen. Mijn aandacht gaat helemaal fout. Ik ga van zijn ballen lager naar z’n kontgaatje, beetje strelen en voorzichtig duw ik een vinger naar binnen. Dat gaat best makkelijk. Steeds even terug en dan weer verder, best wel raar. Ik vinger mijn broer in z’n kont terwijl ik hem pijp en hij slaapt, maar het is wel lekker denk ik. Hij kan in ieder geval moeilijk stil blijven liggen als ik van binnen bij hem wat draai met mijn vinger. Ik raak daar iets en probeer te vinden wat. Dan kreunt hij ineens lang en heftig en spuit schokkend zijn warme zaad in mijn keel. Wat is dat toch super geil. En lekker. Ik zuig de laatste druppels weg en lik langs zijn slap wordende piemel. ‘Dat is lekker wakker worden’, hoor ik hem mompelen. Ik kijk op en zie hem naar me kijken terwijl ik hem aflik. ‘Ja, en nu nog in m’n kontje’, antwoord ik lachend. Gelijk voel ik z’n piemel weer langzaam groeien. Met een minuutje zuigen is ie alweer hard genoeg. Met een handje vol bodybutter smeer ik zijn stijve in en daarna mijn sterretje. Mijn broer gaat, leunend tegen de muur, dwars op zijn bed liggen en ik ga met m’n rug naar hem toe op zijn schoot zitten. Achterlangs pak ik zijn stijve en hou die voor mijn sterretje, even iets wiebelen en dan zit ie er al in. Het gaat steeds makkelijker en het wordt ook steeds lekkerder. Ik voel wel snel dat mijn benen gaan trillen van de inspanning. Zo op en neer, met m’n benen aan weerszijde van zijn benen, ik hoef niet meer naar de sportschool zo. Het wordt te zwaar en ik laat me zakken tot ik zit. Hij slaat zijn armen om me heen en trekt me achterover, zodat ik op hem lig. Erg lekker eigenlijk, hij beweegt met zijn heupen en neukt me zo nog steeds in mijn kontje, terwijl ik best wel ontspannen op hem lig. Dan voel ik zijn hand op mijn spleetje, zijn vinger gaat tussen mijn schaamlippen op en neer en tegelijk masseert hij mijn klitje. Wat zou ik er nu veel voor over hebben als Dennis me nu in m’n kutje zou neuken. Met dat in gedachten kom klaar. Mijn broer een paar tellen later ook. We douchen samen en aan het ontbijt sms ik Dennis hoe laat hij komt. Geen antwoord. Shit. Dan maar de stad in, ik moet nog van alles halen. Veel in de uitverkoop. Maar op de markt kom ik Dennis tegen. Hij is met z’n ouders en zwaait even naar me. Ik loop ze achterna en hij kijkt telkens een beetje nerveus om. Wat is er nou, denk ik de hele tijd. In een kledingwinkel moet hij een broek gaan passen en gaat naar de kleedhokjes achterin. Ik pak snel een topje uit het rek en ga het hokje naast hem in. Hee Dennis, ik zit naast je, zeg ik zo zacht mogelijk. Dan komt zijn hoofd onder het tussenschot door. Hij moet lachen. ‘Wat is er aan de hand’, vraag ik hem. ‘Ik heb op m’n flikker gekregen gisteravond en ik moest nog broeken hebben en dus zijn mijn ouders mee gegaan, zodat ik nergens anders heen ga’. Shit dus, denk ik. ‘Past ie’, vraagt zijn moeder. Dennis gaat snel onder het schot weg en gaat het hokje uit. ‘Nee, deze is niks’. Ik wil een lichtere kleur. Gordijn weer dicht en daar komt hij weer onder het schot door. Meteen weer die lach. Wat lach je nou telkens, vraag ik wat verlegen. Maar dan zie ik het zelf, hij kijkt de hele tijd onder mijn rokje. ‘Tja, als je dat wil zul je toch echt naar mijn huis moeten komen’, zeg ik lachend. ‘Gaat vast lukken’, is zijn antwoord en gaat dan snel terug omdat zijn moeder met een volgende broek klaar staat. Buiten ga ik op een terras tegenover de winkel zitten. Ik moet heel degelijk overkomen, ben ik aan het bedenken. En dan vraag ik of Dennis met mij vanmiddag aan het werkstuk voor school mee kan werken als ik ze straks uit de winkel zie komen. Ik bestel een bitter lemon en wacht af. Net als de bitter lemon neergezet wordt en ik betaal, komen ze naar buiten. ‘Hee Dennis’, roep ik enthousiast en zwaai. Hij kijkt even raar, maar begrijpt het dan en komt naar mij toe. Zijn ouders volgen nieuwsgierig. Ik sta op en stel mij netjes voor en biedt ze ook te wat drinken aan. Maar ze willen eigenlijk verder, Dennis baalt. Zou jij vanmiddag met mij aan het biologie werkstuk kunnen werken, vraag ik Dennis dan zo onschuldig mogelijk. ‘Nee kan niet, ik moet vandaag thuis blijven’, antwoord hij. Best wel goed geacteerd vind ik. Maar zijn ouders vragen naar het werkstuk en wat de bedoeling is. Dus ik leg ze van alles uit, dan kijken ze elkaar aan en vinden dat het goed is als Dennis bij mij verder werkt vanmiddag. Ik kan mijn lachen bijna niet houden en probeer Dennis niet aan te kijken. “Nou tot straks dan maar’, roep ik hem na als ze weer verder gaan. Hij kijkt nog even om en ik moet me bedwingen om hem niet ter plekke te bespringen. Wat is ie lekker! Als ik thuis kom ligt er een briefje van mijn broer. Hij is naar een wedstrijd met vrienden en komt aan het einde van de middag pas weer thuis. Ik ga snel naar boven, kleed me uit en ga douchen. Alles moet schoon zijn voordat Dennis komt. En natuurlijk nog even met de waterstraal spelen… Ik doe een rokje aan, heel kort. En een net iets te klein T-shirt. BH is niet nodig. Slipje ook niet. Ik ben zo vreselijk geil en mijn hart springt op als de deurbel gaat. Het is Dennis. Hij ziet er super uit en ik trek hem bijna naar binnen. In de woonkamer gaan we op de bank zitten zoenen. Mijn buik kriebelt, het is erg lekker met hem. Mijn hand zakt af naar de bult in zijn spijkerbroek. Hij kreunt als ik erover wrijf en ik wil hem verder verwennen. Langzaam maak ik zijn broek los, zijn gulp heeft ook knopen, dat gaat ook niet erg gemakkelijk. Dan stop ik met zoenen en trek zijn broek en onderbroek tegelijk uit. Zijn lekkere pik springt omhoog. Eerst pijpen en daarna verder, dan houdt hij het langer vol. Voorzichtig zoen ik zijn ballen en ga daarna likkend omhoog langs zijn stijve. Een paar keer flink diep in mijn mond en dan ga ik op hem zitten. Mijn rokje iets omhoog, zodat ik mijn benen om hem heen kan leggen terwijl ik zijn keiharde piemel in mijn kutje voel gaan. Ik merk dat hij snel gaat komen en ga van hem af om weer verder te gaan met mijn mond. Met alleen zijn eikel in mijn mond, zuig en lik ik alleen daaromheen. Tegelijk trek ik hem voorzichtig af. Daar komt hij al. Warme stralen zaad spuiten tegen mijn tong. Ik laat hem rustig klaarkomen, het is zo lekker. Als er niets meer uitkomt, begin ik hem weer af te zuigen. Dieper in mijn mond. Hij wordt best wel snel weer hard en binnen de kortste keren is ie weer helemaal op volle sterkte. Nu mag hij aan het werk, ik ga op de bank liggen en zet hem tussen mijn benen op zijn knieën. Verder uitleg is niet nodig, ik voel hem naar binnen gaan. Ik sluit mijn ogen en ga genieten. Hij doet het goed, steeds wat sneller en dan weer even kalm. Ook gaat hij met zijn handen onder m’n billen en tilt me iets op zodat hij weer wat anders raakt van binnen. Het is erg lekker en ik krijg al snel een fantastisch orgasme. Dennis gaat gewoon door gelukkig, al heb ik het gevoel dat ik zijn pik eraf knijp als ik klaarkom. Nog geen minuut later kom ik weer klaar. Alles tintelt en ik heb het idee dat ik enorm zweet. Dennis tilt mijn billen nog wat verder op, mijn benen doe ik vanzelf omhoog en ik zie dat hij op een idee komt. Hij doet mijn benen naast mijn hoofd en verhoogt het tempo nog eens. Gelijk voel ik nog een orgasme aankomen. Mega! Ik schreeuw, wat een super intens gevoel. Met schokken loopt het kutsap naar mijn kontgaatje. Dennis haalt zijn pik uit mijn kutje en duwt ‘em in één keer in mijn kontje. Door alle nattigheid gaat het erg gemakkelijk, het doet alleen wel even heel erg pijn, maar dat is net zo snel weer weg als hij me langzaam en erg lekker in mijn kont begint te neuken. Het gevoel is weer heel anders dan achterlangs, ik voel hem van binnen langs van alles van mijn kutje gaan. Ik word alleen afgeleid doordat mijn benen gaan slapen. Ze moeten weer naar beneden, ik baal, maar bedenk gelijk wat ik vanmorgen met mijn broer heb gedaan. Dus duw ik Dennis weg en leg hem languit op de bank en ga bovenop hem zitten. Als hij weer helemaal in mij zit, ga ik achterover op hem liggen. Hij neemt automatisch de bewegingen over, net als mijn broer vanmorgen. Met bodybutter is het wel lekkerder, het lijkt nu wat te stroef. Gelukkig is hij niet zo groot als die van mijn broer. Als hij me nu eens in mijn kutje zou neuken. Mmmmmmm, de gedachte alleen al. Ik ben dan ook blij verrast als ik Dennis op dat moment achter hoor zeggen dat ik het waarschijnlijk wel lekker zal vinden om gesandwiched te worden. JAAA! Reageer ik misschien iets te enthousiast. Maar Dennis denkt waarschijnlijk alleen dat hij met het meest geweldige idee gekomen is en pakt door. ‘Heb je een vibrator’, vraagt hij kalm. Nee, en die wil ik ook niet, denk ik hardop. Heb jij geen vrienden in de buurt die kunnen helpen, vraag ik zo onschuldig mogelijk. Ik moet er ook meteen om lachen, maar Dennis antwoord bloedserieus dat hij niet wil dat ik door één van zijn vrienden geneukt wordt en al helemaal niet tegelijk met hem erbij. Ik moet erg lachen en druk zo z’n piemel eruit. Net als hij er ‘em weer in schuift, horen we de voordeur. Dennis houdt zich meteen doodstil. ‘Wie is dat’, vraagt hij zacht. Mijn broer waarschijnlijk, antwoord ik hem. Mijn ouders zijn een weekend weg, die halen we morgenmiddag laat pas weer op. We horen hem naar het toilet gaan. ‘Maar als hij ons nu betrapt?’ Niks aan de hand, hij weet er van hoor. Dennis is even stil, ik voel zijn piemel in mij kleiner worden en ik beweeg automatisch mijn heupen iets op en neer om hem weer aan de gang te krijgen. Ik kreun even expres wat luider, maar Dennis doet een hand voor mijn mond. ‘Ssssht!’, doe wat stiller. ‘Of wil je soms dat hij hier naar toe komt?’ Nou, hij kwam gisteravond op mijn kamer ook even kijken, toen ik even gilde. ‘Dus hij heeft ons gezien?’ Ja… maakt toch niets uit. Dennis is even stil, maar beweegt wel langzaam door, zijn piemel blijft nu in ieder geval hard en lekker. ‘Kan hij niet helpen bij de sandwich’, vraagt hij dan. Volgens mij zonder grappig te willen zijn. Bedoel je dat ik hem erbij moet vragen en dat jullie mij tegelijk pakken? Je maakt geen grapje? ‘Nee, of jij moet het niet willen natuurlijk’, zegt hij. ‘Het is natuurlijk je broer, maar hij heeft toch al meer gezien dan de meeste broers en zussen van elkaar hebben gezien.’ Tja, als je het zo bekijkt. Ik grinnik van binnen. Laten we dan gewoon verder gaan en kijken of hij weer op het lawaai afkomt. Als hij binnenkomt vragen we het, goed? Dennis vindt het prima en ik hoop dat hij ook inderdaad binnenkomt! We gaan helemaal los. Dennis beweegt zijn stijve weer wat sneller in en uit en vingert me tegelijk. Ik kreun luider dan ooit en niet alleen omdat ik wil dat mijn broer komt kijken. Het is geweldig, het gevoel en de kans dat ik straks dubbel gepakt ga worden maken me super heet. Ik hoor het toilet doorspoelen en een paar tellen later komt mijn broer binnen. Hij kijkt even verbaasd en wil eigenlijk de deur weer dichtdoen, maar ziet aan mij dat hij niet weg hoeft. Sorry, zeg ik maar. ‘Ziet er goed uit’, antwoord hij. ‘Zal ik nog maar even weggaan’, vraagt hij dan. Dennis stopt met bewegen. ‘Ze wil eigenlijk gesandwiched worden’, zegt hij tegen mijn broer. Nu gaan z’n wenkbrauwen echt omhoog en ik zie een korte glimlach, maar hij herstelt zich snel. ‘Ja, dus’? Willen jullie dat ik daarbij ga helpen??’ Hij speelt het best goed. Het is dat ik weet dat hij acteert, maar anders had ik het zeker geloofd. ‘Mijn zus neuken terwijl ze door haar vriend van achter genomen wordt’. ‘Vinden jullie dat normaal’, vraagt hij nog eens voor de zekerheid. Hee, als ik een dildo had gehad was het niet nodig geweest, roep ik hem toe. Toe maar, kleed je uit. Ik weet toch al hoe je eruit ziet. En dan kom je er gewoon even bij. Niemand die het verder te weten komt. Hij twijfelt kort, net echt, maar doet dan alles uit en komt dichterbij. Dennis stoot weer een paar keer in mijn strakke kontje om ‘em hard te houden en houd dan stil om mijn broer de kans te geven erbij te komen. Ik pak zijn stijve en geleid hem in mijn kutje. Langzaam gaat hij erin, ik ben drijfnat en het gaat erg gemakkelijk. Dan zitten ze er allebei helemaal in, ik kan het bijna niet geloven. Mijn broer begint me langzaam te neuken en Dennis beweegt erop mee. Hij kan nu niet veel meer doen, behalve meebewegen. Dubbel gevuld, wat een raar gevoel. Twee pikken die langs mekaar in en uit gaan, er lijkt bijna niets tussen te zitten. Dennis is al aardig ver en gaat snel klaarkomen denk ik, mijn broer lijkt nog lang door te kunnen gaan, en ik zit tegen mijn hoogtepunt aan. Mijn broer gaat steeds sneller, ik knijp mijn kutspieren zoveel mogelijk aan. Dat gaat goed, ik zie hem naar me kijken en hij gaat het toch niet zo lang meer houden. Kom maar, zeg ik zacht. Dennis kreunt luid, zijn piemel drukt nog meer van binnen en dan komt hij met een schreeuw klaar. Hij probeert zo stil mogelijk te blijven liggen, maar door het bewegen van mijn broer lukt dat nooit helemaal. Dan voel ik dat ik ook ga komen en knijp nog harder. Wat een orgasme, niets anders dan anders als gevoel, maar wel erg lang. In mijn derde golf, komt ook mijn broer klaar. Dat duurt heel kort, er zit nog maar weinig in denk ik grinnikend. Beide piemel worden snel slap en ik duw ze eruit. Ik moet snel naar de douche, want ik heb het gevoel dat ik aan beide kanten leegloop. Onder het warme water moet ik lachen bij de gedachte dat die twee elkaar daar nu beneden vreemd aan zullen kijken. Wat was dat super gaaf! En dan hebben we vanavond en morgen ook nog alle tijd… Tijdens het douchen komt Dennis er bij. Je hebt een heerlijk kontje, maar ik wil me toch even wassen, lacht hij. Giechelend doe ik een stap opzij om hem er onder te laten. Zal ik je wassen, vraag ik hem met brede grijns. Prima plan, antwoord hij snel. Ik pak een fles douchegel en ga achter hem staan. Eerst je rug maar. Ik zeep hem langzaam in, van zijn schouders tot zijn bovenbenen. Zijn billen krijgen natuurlijk meer aandacht. Ook tussen z’n benen neem ik de tijd. Af en toe masseer ik ook voorzichtig zijn ballen. Dan is de voorkant aan de beurt. Ook hier van zijn schouders langzaam naar beneden. Hij kan niet tegen kietelen merk ik bij zijn buik. Ik ga met beide handen aan weerszijde om zijn half stijve piemel naar zijn benen. Met mijn mond een paar cm van zijn schaamhaar, denk ik even of ik hem nu al zal pijpen, maar ik durf nog niet. Eerst maar verder inzepen, hoewel ik helemaal geen rare luchtjes ruik. Zijn piemel groeit niet als ik ‘em voorzichtig inzeep, ook niet als ik zijn eikel masseer. Ik kijk omhoog en zie hem naar mijn handen staren. Is het wel lekker, vraag ik. Uh huh, kreunt hij. De zeep spoelt weg terwijl ik hem kalm blijf masseren en aftrekken. Het wordt minder glibberig zonder de zeep, maar ik voel zijn piemel weer groeien. Dan komt mijn broer binnen. Kan ik ook nog even onder de douche? Als je nog even wacht. Ik heb Dennis net helemaal afgesopt. Ik moet nog heel even spoelen en dan ben jij. Dennis krijgt een handdoek van mijn broer en beide kijken geïnteresseerd toe als ik op mijn hurken de douchestraal wisselend op mijn kontgaatje en kutje richt. Ik hoor Dennis tegen mijn broer zeggen dat hij een geluksvogel is met zo’n zusje. Ik wou dat mijn zusje ook zo was. Als ik me schoon voel, wenk ik mijn broer en stap ik eronderuit. Je hebt mij nu toch, vraag ik Dennis grinnikend terwijl ik me afdroog. Ja, natuurlijk! Maar het had een jaar geleden of zo, wel erg leuk geweest zijn. Ik heb haar toen een keer per ongeluk naakt gezien en dat vond ze geloof ik wel grappig. Daarom heb ik geprobeerd haar nog eens naakt te zien, door haar kamer binnen te komen toen ze net uit de badkamer was gekomen. Ze was bezig een slipje aan te doen en ik bleef net even te lang naar haar licht behaarde spleetje staren. Hoepel op gek, had ze gefluisterd. Straks zien mamma en pappa ons!! Ik ben meteen weggelopen, maar ik had haar graag wat beter willen bekijken. Tja, zegt mijn broer terwijl hij de kraan dichtdraait, misschien denkt jouw zusje er wel hetzelfde over. Ik bedoel, hoe ze reageert klinkt niet als dikke paniek. Eerst leek ze het zelfs wel grappig te vinden, zei je toch? Ja. Ze had een grote handdoek in haar hand en die deed ze niet ineens voor zich toen ik binnenkwam. Ze giechelde alleen maar toen ik hakkelend probeerde uit te leggen dat het per ongeluk ging. En die andere keer fluisterde ze. Dat doe je volgens mij ook niet als je schrikt of misschien boos bent. Dennis denkt na. Misschien heb je wel gelijk. Hee, kom ik tussenbeide. Je bent nu van mij hoor. Jouw zusje vindt wel iemand anders. Hoezo, lacht mijn broer. En ik dan? Of is het met een trio wel oké? Dennis moet lachen. Lijkt me inderdaad wel te gek. Wat? Een trio. Met m’n zusje erbij. Ik probeer het me voor te stellen. Het is in ieder geval geen echte concurrentie, denk ik hardop. Nee, echt niet, zegt Dennis lachend. Niet met m’n zus!! Jullie toch ook niet? Ik denk erover na en het is inderdaad raar dat ik een beetje jaloers werd toen Dennis het over zijn zusje had. Kom, zeg ik. We gaan op mijn kamer verder kletsen. Misschien moet jij je eens door haar laten betrappen, zeg ik als we met z’n drieën op mijn bed gaan zitten. Mijn broer zit tegen het voeten einde aangeleund, Dennis en ik in kleermakerszit tegenover hem. Dat is lastig denk ik, antwoord Dennis. Maar als ze net zo nieuwsgierig geworden is als jij…? Dennis denkt. Tja, misschien dan wel. Zijn jouw ouders wel eens weg, vraagt mijn broer dan. De laatste tijd wel eens, maar dat gebeurt nog niet vaak. Ik kijk mijn broer vragend aan. Als ze binnenkort weer eens weggaan, dan kunnen jullie op jouw zusje passen. En als zij gaat slapen, zou jij eigenlijk naar huis moeten gaan, hij kijkt met een brede grijns naar mij. En dan? Nou, dan ga jij dus niet. Dennis lacht. Aha. Wel een goed idee. Ik snap het niet en mijn broer schiet in de lach. Je bent echt blond hè? Jullie gaan vrijen en laten je betrappen. Want als ze zich dan nog niet heeft laten zien, dan durft ze het echt niet. Dennis knikt. Klinkt logisch. Doen? Ik knik. Is goed. En nu? Mijn broer lacht. Waar heb jij zin in? Gaan jullie mij verwennen, vraag ik met een overdreven pruillip. Dennis grinnikt. Mijn broer komt al naar mij toe, pakt me bij m’n voeten en trekt me met gespreide benen onderuit. Hij bukt voorover en zoent mijn gleufje. Dennis is om het bed gelopen en komt naast me op de grond zitten. Hij begint me te zoenen en tegelijk mijn borsten te strelen. Heel teder, erg lekker. Maar het heerlijke likken en zuigen aan mijn klitje stopt ineens. Ik kijk naar beneden. Wat is er? Er komt nog sperma uit. Hij veegt z’n mond langs zijn arm. Nou en? Het is je eigen zaad. Maar het is wel vreemd hoor! Vind je het niet lekker? Mwoa. Ik vind je naturel lekkerder. Joh, ik heb jullie zaad al een paar keer geproefd en het smaakt mij prima. Maar ik kan er nu niet bij. Zal ik eens, vraagt Dennis droog. Ik schiet in de lach en voel gelijk een paar druppels naar mijn sterretje lopen. Ja doe maar snel, giechel ik en Dennis daalt meteen af naar mijn gleufje. Ik voel zijn tong voorzichtig over mijn schaamlippen gaan. Met mijn hand duw ik zijn hoofd wat verder tussen mijn benen. Er zit ook nog wat lager, zeg ik lachend en meteen is zijn tong bij mijn kontgaatje. Met een paar halen likt hij me af en komt dan weer langzaam richting ‘de bron’. En? Volgens mij vind jij het lekkerder. Ik vind het niet vies hoor. Wel apart. Duh, zegt mijn broer. Je bent mijn zaad aan het oplikken. Het is bijna niks, roept Dennis. Ik proef meer van haar dan van jou volgens mij. Wacht maar tot ze klaarkomt, antwoord mij broer droog. Niet zo veel kletsen, zeg ik snel en druk Dennis weer dichter tussen mijn benen. Niet dat het echt nodig is, hij likt verrukkelijk. Ik voel langzaam een orgasme aankomen. Dan weer even wat minder, maar toch steeds dichterbij een heerlijk hoogtepunt. Maar dan stopt Dennis ook met likken. Wat doe je nou, roep ik teleurgesteld. Hij komt naast me liggen. Kom bovenop me zitten, zegt hij. Ik denk eerst dat hij wil neuken, maar hij manoeuvreert mij boven zijn mond. Met zijn handen op mijn billen duwt hij me bijna op zijn tong. Het is wat minder comfortabel voor mij, maar ik voel zijn gelik en gezuig nu wel intenser. Het duurt dan ook niet lang als ik dat lekkere gevoel van net weer terug heb. Langzaam begin ik over zijn mond heen en weer te gaan. Mijn broer kijkt geboeid toe. Zijn piemel staat bijna overeind, zo opgewonden is hij. Ik wenk hem dichterbij en pak zijn stijve vast. Langzaam trek ik hem af. Hij kreunt zachtjes en ik zie Dennis uit zijn ooghoeken ernaar kijken. Ik kan zien dat hij geniet. Het lijkt mijn orgasme te versnellen, het komt plotseling en heel heftig. Ik stop met aftrekken en knijp er hard in als ik schokkend klaarkom. Alle spieren span ik aan en met lange kreunen lijkt het wel minuten te duren. Dennis likt en zuigt gewoon door, het is super!! Mijn orgasme wordt eindelijk heel langzaam minder heftig, ik voel alleen mijn benen bijna niet meer en richt me iets op. Dennis kijkt verbaasd. Wil je niet meer? Ik lach. Zijn mond en kin zitten onder de witte sperma sporen. Even mijn benen strekken hoor. Ik ga naast hem liggen en zoen hem lang. Ik proef mijn kutje met sperma door elkaar. Lekker hè? Dennis knikt. Misschien moet je het ook eens zonder mijn sap proeven giechel ik, terwijl ik zijn kin en mond aflik. Dennis denkt heel even en knikt dan. Lijkt me best spannend. Mij ook. Ik zou dat graag willen zien. Dennis kijkt even naar mijn broer en dan weer naar mij. Je bedoelt all the way? Ja, natuurlijk lach ik. Hoe denk je anders dat je het puur kunt krijgen? Mijn broer kijkt ook wat bedenkelijk. Jongens, ik verwen jullie ook, dan kun je dit toch wel voor mij doen? Kun jij hem niet alvast wat op weg helpen, probeert Dennis dan. Vlak voordat hij gaat komen, neem ik het over. Nee hoor, ik wil het helemaal zien. Mijn broer ziet toch nog wel een ander probleempje. Kijk, hij wordt gewoon slap van dit geklets. Ik ben al aardig leeg en het idee dat Dennis mij gaat pijpen, maakt me niet echt opgewonden. Goed, zeg ik dan. Ik ga er wel even bovenop zitten, als ie eenmaal goed hard is, neemt Dennis het over. Ze kijken elkaar even aan en knikken dan. Mijn broer komt op bed liggen en ik begin zijn piemel te masseren om ‘em weer omhoog te krijgen. Dat duurt inderdaad best lang, maar hij groeit wel. Als ie hard genoeg is klim ik op hem en laat me over zijn stijve zakken. Het gaat super gemakkelijk, ik ben drijfnat. Ik wenk Dennis naast me, pak zijn halfstijve piemel vast en trek hem langzaam af. Ook bij hem duurt het even voordat hij harder wordt en net als Dennis kijkt ook mijn broer er zeer geboeid naar. Dan merk ik dat hij al aardig op weg is om het verder door Dennis over te laten nemen. Ik neem Dennis zijn stijve nog even in mijn mond en lik de druppels voorvocht weg. Mmmmm, lekker. Nu jij, fluister ik hem toe terwijl ik naast mijn broer ga liggen. Dennis komt dichterbij en kijkt nog eens goed naar die stijve piemel. Ik hou ‘em vast als Dennis langzaam met zijn mond richting die glimmende eikel gaat en zijn tong er voorzichtig tegen houdt. Eerst een klein likje, even proeven en dan weer een likje. Dennis hmmmmt goedkeurend en neemt ‘em dan in zijn mond. Mijn broer heeft zijn ogen dicht, waarschijnlijk fantaseert hij niet over Dennis die hem pijpt, denk ik lachend. Hij kreunt af en toe zacht. Ik kijk weer naar Dennis, hij heeft ‘em al behoorlijk ver in zijn mond en ik help hem door mijn hand gelijk met zijn mond mee te bewegen, zodat ik tegelijk aftrek. Maar Dennis krijgt het zelf ook goed te pakken en ik kan mijn hand weghalen. Het is een onwijs opwindend gezicht, zoals Dennis mijn broer aftrekt en pijpt. Ik ben benieuwd naar het gezicht van Dennis als hij straks sperma proeft. Aan het kreunen van mijn broer te horen duurt dat niet lang meer. Hij ligt echt te genieten, Dennis doet het erg goed. Maar ik wordt afgeleid doordat er wat over mijn billen kriebelt en voel even met een paar vingers, het is nog meer sperma en het komt uit mijn kontje. Ik ruik aan mijn vingers, maar ik ruik alleen maar die eigenaardige lucht van sperma. Ik proef voorzichtig en het smaakt niet anders. Dennis voert het tempo wat op en mijn ogen blijven op zijn op en neer gaande mond gericht. Tegelijk voel ik met mijn vingers aan mijn sterretje, er komt nog een beetje sperma uit als ik er op druk. Ik druk mijn vinger iets naar binnen en ga er dan gelijk mee naar mijn mond. Helemaal geen rare smaak en ik lik mijn vinger van boven naar beneden af. Ik word hier nog meer opgewonden van. Dan zie ik dat mijn broer gaat komen, hij draait met zijn voeten, zijn zak is helemaal klein en hij ademt steeds sneller. Hij gaat zo spuiten fluister ik in Dennis zijn oor. Een paar tellen later zie ik aan het gezicht van Dennis dat hij het zaad van mijn broer proeft. Hij zuigt voorzichtig verder. Ik zie hem ook slikken, wauw, hij snapt wel wat all the way betekent. Dan stopt Dennis ermee en kijkt naar mij. Lekker? Erg apart, grinnikt hij. Dan ziet hij nog een druppel komen en die likt hij weg. Ik kom naar hem toe en geef hem een heftige tongzoen. Ik proef het zaad nog een beetje. Mijn hand gaat op zoek naar zijn lekkere pik. Waar heb je zin in, vraag ik hem fluisterend. In je kontje. Hi hi, daar dacht ik ook net aan. Ik geef hem nog een dikke zoen en draai me dan om. Meteen voel ik zijn stijve tegen mijn sterretje, hij hoeft maar een beetje te duwen en hij zit er al in. Mijn broer lijkt wat uitgeblust, maar heeft een goed idee en komt meteen in actie. Hij gaat onder mij liggen zodat hij mij kan likken. Dat is heerlijk. Zijn tong gaat soms ook iets verder, ik voel hem richting Dennis z’n pik gaan. En als ik ‘em even niet voel, zal hij misschien wel aan hem likken?? Zijn eigen piemel licht helemaal slap voor me en er lijkt ook niets meer mee te beginnen te zijn, maar ik probeer het toch. En het is erg lekker, zo’n slappe piemel in m’n mond. Ik lik ‘em helemaal af, maar hij groeit nauwelijks. Dennis neukt mij heerlijk langzaam en ik zuig, in hetzelfde tempo, op een toch iets verder groeiende piemel. Handen masseren mijn billen, het moeten die van mijn broer zijn, want Dennis heeft me bij mijn heupen vast. De handen gaan steeds vaker naar mijn kontgaatje. De piemel in mijn mond is best alweer groot, echt hard wordt ie niet, maar ik zou er ook zo weer op kunnen gaan zitten. Dennis roept dat hij gaat komen, de handen op mijn billen gaan naar mijn bovenbenen waar ze iets van elkaar getrokken worden. Hierdoor zak ik iets naar beneden, dichter op de mond van mijn broer. Dan voel ik Dennis in mij klaarkomen, hij haalt zijn pik langzaam uit mijn kontje, het zaad loopt eruit en druppelt naar mijn drijfnatte kutje. En mijn broer likt alles weg. Wat een gek, eerst zo moeilijk doen over zijn eigen zaad en nu loopt hij dat van Dennis uit mijn kontgaatje op te likken!! Het doet hem wel wat, want ik proef ineens sperma. Er komt heel weinig uit. Ik slik het meteen weg. Het gekke is dat ik in de verste verte nog geen orgasme voel. Normaal kom ik erg gemakkelijk klaar, maar nu niet. Het zal er ook niet meer van komen denk ik. De jongens zijn helemaal op en ik heb eigenlijk ook wel genoeg gehad. Straks lekker in bad, mmmmm. Dennis stapt van bed en staat met een met zaad besmeurde piemel naast me, misschien denkt hij dat ik hem ga pijpen of zo. Dus ik kijk hem eens vragend aan, terwijl mijn broer me nog steeds aan het schoonlikken is. Dennis lijkt mijn vragende blik te begrijpen; of wil je dat ik me onder douche ga wassen? Wil je zo graag dat ik je nog ga schoonlikken dan? Nee hoor, hoeft niet. Ik dacht dat je daar misschien wel zin in had. Uit nieuwsgierigheid steek ik mijn tong uit. Dennis komt meteen dichterbij, maar zo snel dat ik niet even voorzichtig wat kan likken. Ik heb ‘em al bijna in mijn mond. Het is niet vies of zo, dus neem ik ‘em maar helemaal in mijn mond en lik hem schoon. Mijn gedachten zet ik maar aan de kant. Met lange halen zuig ik hem naar binnen tot ik zijn schaamhaar tegen mijn neus voel kriebelen. Kan nu ook gemakkelijk, hij is een stuk kleiner. Dennis beweegt zijn heupen heen en weer zodat ik stil kan blijven zitten. Dan voel ik een tong mijn kontgaatje binnengaan. Oef, wat een gek gevoel. Zonder er bij na te denken, glijd mijn hand richting mijn gleufje. Met twee vingers wrijf ik wild over mijn klit, nu voel ik ver weg, toch nog een orgasme, maar het is te ver. Dennis is schoon en ik heb zin in een bad. Zo, zeg ik. Dat was erug lekker. Nu ga ik in bad. Doen jullie nieuwe lakens op mijn bed? Ze kijken me lachend aan alsof ze willen zeggen dat ik een grapje maak, maar ik ga naar de badkamer en doe de deur op slot. Ze zullen er wel uit komen. In bad doe ik alleen de douche aan en ga languit liggen. Met de waterstraal gericht tussen mijn benen, laat ik het bad vollopen. Ruim een maand later is het al zover. De ouders van Dennis gaan een lang weekend weg en Dennis zal zijn zus het weekend in de gaten houden. Dus niet gaan stappen of zo, gewoon thuisblijven bij Iris. Ik sta ernaast als ze vanuit het open raam van de auto de laatste zekerheid willen hebben. Ja natuurlijk, zucht Dennis. Ik blijf het weekend thuis. Veel plezier. We zwaaien ze na en zodra ze de hoek om zijn begint Iris meteen te vragen. Wat gaan jullie doen? Wij gaan op jou passen, antwoord Dennis direct. Iris kijkt ons vragend aan. Dus ik kan ook nergens heen? Dennis schud zijn hoofd. Alleen als we meegaan. Iris kijkt wat vertwijfelt, maar haalt dan haar schouder op en gaat naar binnen. Ze is mooi, vind ik. Twee jaar jonger en toch maar iets kleiner dan ik ben, kort blond haar en nu al hele mooie billen. Van borsten is nog weinig te zien, maar ze draagt al wel een bh-tje. We hangen de hele dag wat rond het huis. ’s Middags breekt de zon goed door en besluiten Dennis en ik ons om te kleden om te gaan zonnen. Ik heb geen bikini bij me en ook geen zin om ‘em op te gaan halen, dus kleed ik me gewoon uit en loop met alleen mijn slipje nog aan de tuin in. Dennis besluit maar om hetzelfde te doen. Iris zit een paar keer naar mijn borsten te kijken, maar ik zie haar ook naar haar broer gluren. Wil jij niet wat zon pakken, vraag ik aan Iris. Ze knikt. Ja, heb ik best wel zin in. Mag ik dan ook zoals jullie? Dennis knikt. Mij best. Iris begint zich meteen uit te kleden en staat met een paar tellen in alleen haar slipje een ligstoel uit te vouwen. Van binnen moet wel ik wel een beetje lachen, volgens mij had Dennis er niet op gerekend dat Iris ook topless zou gaan. Ik in ieder geval niet. Ik zie Dennis zijn zusje volgen in gevecht met de stoel, waar ze af en toe in houdingen staat, die bij Dennis wel wat losmaken zo aan de groeiende bult zijn onderbroek te zien. Zal ik je even helpen, vraagt hij lief. Maar Iris heeft de stoel bijna goed staan en antwoord grinnikend dat hij mooi op tijd hulp aanbiedt. Hij staat op en loopt naar binnen. Iris ligt net op haar rug te bakken in de hete zon als Dennis met een fles zonnebrand naar buiten komt. Zal ik jou even insmeren, vraagt hij. Ja lekker, antwoorden Iris en ik tegelijk en we schieten meteen in de lach. Doe haar maar eerst, zeg ik snel. Ze is nog helemaal wit. Dennis knikt en geeft me een knipoog. Hij gaat naast Iris op de ligstoel zitten. Eerst de voorkant? Iris knikt. Wil je dat niet liever zelf doen? Daar kun je gewoon gemakkelijk bij. Iris schud nee. Doe jij het maar, ik vind het zo’n gedoe. Dennis haalt z’n schouders op, doet wat zonnebrand in zijn hand en begint haar gezicht in te smeren, daarna haar hals en schouder. Bij haar borsten bedenkt hij zich even en kijkt mijn kant uit. Ik knik. Doen! Probeer ik duidelijk hem te maken. Dus Dennis spuit wat zonnebrand direct op haar borstjes en buik. Oeh! Hi hi hi hi, giechelt ze. Het is koud. Dennis kijkt weer naar mij. Ik knik weer en beweeg met mijn handen dat hij verder moet gaan. Het is hartstikke duidelijk dat ze er geen probleem van zal maken. Dennis wrijft de klodders over haar buik uit en gaat dan langzaamaan steeds hoger. Ik zie dat ze opgewonden raakt, haar buik gaat onregelmatig op en neer van haar ademhaling. Dennis merkt het ook en smeert rustig haar borstjes in. Ik zie haar tepels wat groeien. Als hij klaar is schuift hij helemaal door naar haar voeten en gaat daar verder. Als hij haar bovenbenen wil gaan doen zie ik dat Iris haar benen iets uit elkaar doet. O, die geniet hiervan, dat weet ik nu wel zeker. Die wordt net zo geil van Dennis als ik van mijn broer. Ik voel een tinteling door mijn kutje gaan. Dennis is nu bijna bovenaan. Eerst de buitenkant, dan de bovenkant en als laatste de binnenkant. Maar daar is hij ineens heel snel klaar mee. Drie vegen met zijn hand en hij staat op. Iris kijkt hem vragend aan, maar durft verder niets te zeggen zo lijkt het. Ik vind het wel slim van Dennis. Hij laat Iris aan de bal. Als ze echt meer wil, komt ze vanzelf. Nu ben ik aan de beurt. Ik ga op mijn buik liggen en trek mijn slipje zo ver mogelijk in mijn bilspleet zodat er ook voldoende zon op mijn nog witte billen komt. Het liefste zou ik G-strings dragen, ook als bikini, maar mijn ouders vinden dat geen goed idee. Dus Hema slips, type standaard. Dennis smeert mijn billen lekker in. De binnenkant van mijn dijbenen krijgen gelukkig wel veel aandacht. Uit mijn ooghoeken zie ik Iris stiekem gluren. Ik ben benieuwd wat ze er vanavond van gaat vinden. Ik doe mijn benen nog wat verder uit elkaar. Dennis streelt me heerlijk, telkens vlak langs mijn inmiddels drijfnatte gleufje, over mijn billen naar mijn rug. Ik kan er eigenlijk geen genoeg van krijgen, maar ik krijg ook wel zin om Dennis nu in te smeren. Ik draai me half om en kijk hem aan. Nu jij? hij knikt en gaat op zijn buik liggen. Langzaam smeer ik elk bloot plekje in, af en toe kijk ik even naar Iris, maar die lijkt haar ogen nu echt dicht te hebben. Als Dennis goed ingesmeerd is ga ik ook weer liggen genieten van de warmte op mijn rug en witte billen. Even ben ik weggedoezeld want ik schrik wakker. Dennis ligt niet meer naast me en ik kijk waar hij is. Iris ligt nog steeds op haar rug. Ze lijkt ook te slapen. Ik loop naar binnen op zoek naar Dennis en vind hem in de keuken. Zo, weer wakker? Ik lach. Ja, hoe lang heb ik geslapen. O, niet zo lang hoor. Nog geen kwartier. Ik heb wat limonade ingeschonken en wilde jullie net gaan wakker maken. Ik knik. Lekker. Dan bedenk ik me iets. Kun jij nog even binnenblijven? Dan ga ik Iris wakker maken. En dan? Dan zal ze willen omdraaien en dan zal ik haar rug insmeren, vertel ik met een grote grijns. Wat ga je doen, vraagt Dennis erg nieuwsgierig. Zoek een goed plekje om te kijken, dan zal ik het je laten zien. Dennis knikt en ik ga met de glazen naar buiten. Als ik het glas naast haar op de tegel zet, wordt ze wakker. Hé, gaat het, vraag ik voorzichtig. Iris knikt. Ja hoor. Ze kijkt om zich heen. Waar is Dennis? Die is even naar het toilet. Misschien moet je even omdraaien, want anders verbrand je en dan wordt je niet mooi bruin. Iris knikt weer en draait zich om. Zal ik je even insmeren? Ze kijkt even naar het huis om te zien of Dennis er weer aankomt en dan naar mij. Of wil je liever dat Dennis het doet. Lach ik. Iris glimlacht terug. Nee hoor, doe jij het maar. Wil je ook je billen net zoals ik? Jaa, roept ze enthousiast. Ik haak mijn beide wijsvingers achter het elastiek van haar pijpjes en trek de stof tussen haar billen. Het zit nog niet helemaal goed, dus ga ik tussen haar benen en pak met één hand het smalle stukje stof tussen duim en wijsvinger en beweeg naar boven tussen haar billen door. Daarbij raak ik heel even haar spleetje. Ik zie kippenvel ontstaan en giechel. Sorry, zeg ik zacht. Dat ging vanzelf. Iris rilt alleen even. Ik begin haar in te smeren. Van haar nek langzaam naar beneden. Zijn mijn borsten niet te klein, vraagt ze als ik met haar onderrug bezig ben. Nee hoor. Twee jaar terug, toen ik ongeveer zo oud was als jou, waren ze bij mij nog veel kleiner. Net twee eitjes. En ze groeien best snel. Maar het verschilt ook wel per persoon. Een meisje uit mijn klas heeft wel echt kleine borsten, maar ze groeien ook nog steeds. En de jongens vinden haar allemaal een stuk. Mmm, klinkt het goedkeurend. Jij hebt wel hele mooie borsten hoor. Ik lach. Dank je. Eigenlijk zijn nu haar billen aan de beurt, maar die wil ik voor het laatst bewaren en ga naar haar enkels. Snel smeer ik haar kuiten in om daarna aan haar billen en dijbenen te kunnen beginnen, maar Iris kijkt even vragend om. Niet zo slordig als Dennis net deed hè? Ik schiet in de lach. Nee hoor, ik zal het wat langzamer doen. Vond je dat Dennis het niet goed deed? Iris haalt haar schouders op. Wel goed, maar zo snel. Is dit beter? Ik smeer aan de binnenkant langzaam naar haar kruis. Ze houdt haar adem in als ik bijna bij haar billen ben. Ik stop. Niet goed? Ja, ja, juist wel. Hield je daarom je adem in? Iris knikt bijna onmerkbaar. Ik ga verder omhoog. Als ik bij haar billen aangekomen ben, ga ik nog even tussen haar benen, met mijn vingertoppen vlak langs haar slipje. Ze rilt en krijgt weer kippenvel op haar rug. Mmmm, kreunt ze goedkeurend. Ik doe haar bovenbenen nog eens en smeer dan haar billen goed in. ik twijfel nog even of ik nog verder zal gaan. Gewoon hierbij laten, besluit ik. Vanavond kan ze dan zelf kiezen wat ze wil. Net als ik het laatste restje van de zonnebrand af wil smeren, komt ze nog met een vraag. Heb jij al eens gevreeën? Ik ben even verbaasd, maar antwoord dan met een simpel ja. Is dat lekker? Heel lekker. Wat heb je al gedaan? Tjee, van alles wel, denk ik. Iris draait zich iets om. Heb je al ehm… erin..? Ik snap wat ze bedoelt en knik ja. Doet dat pijn? Nee. De eerste keer voelde wel wat vreemd, maar het deed zeker geen pijn. Ze kijkt me nog even aan, maar draait zich dan weer op haar buik. Vergeet je de limonade niet? Iris knikt. Ik sta op en loop naar binnen. Geen Dennis. In de woonkamer ook niet, dus naar boven. Hij zit op zijn kamer in de vensterbank, half achter een gordijn naar Iris te kijken. Hoe vond je het? Gaaf! Laat eens zien. Hij draait zich om en ik zie de bult in zijn onderbroek. Volgens mij wil ze niets liever dan sex, vertel ik hem, maakt niet uit met wie. Je hebt mij niet eens nodig om haar zover te krijgen. Dennis kijkt mij verbaasd aan. Wil je niet meedoen? Ja, natuurlijk wil ik dat wel, maar het is misschien ook wel leuk om eerst met haar alleen wat te doen? Dennis schudt nee. Met jou erbij voel ik me minder de perverse broer. Ik lach. Oké, zeg ik, maar nu moet jij eerst van die stijve af. Ik trek zijn onderbroek uit en pak zijn harde piemel goed vast. Voorzichtig lik ik zijn eikel en ga met mijn tong door zijn glibberige voorvocht. Dennis kreunt als ik ‘em dieper in mond zuig. Volgens mij duurt het niet lang hè? Dennis knikt. Rustig lik ik langs zijn stijve omhoog en omlaag. Als hij snel klaarkomt kunnen we er allebei te kort van genieten, dus doe ik het kalm aan. Telkens wat likjes, even zuigen en sabbelen en zachtjes zijn ballen strelen. Elke keer als ik voel dat hij bijna komt stop ik even en geef ik alleen nog kleine zoentjes op zijn ballen. Dan hoor ik een raar geluidje en kijk naar Dennis. Die heeft zijn ogen dicht en geniet. Even sta ik op om naar buiten te kijken en grijns als ik zie dat Iris niet meer in de tuin is. Zou ze ons zijn gaan zoeken, bedenk ik me. Misschien bekijkt ze ons nu wel. Zachtjes lik ik verder en luister of ik nog wat hoor, maar het blijft stil. Totdat Dennis even gromt als ik hem diep in mijn mond neem. Aaah, lekker, mompelt hij en ik grinnik als ik achter mij het geluid hoor van blote voeten op het laminaat van de gang. Terwijl ik Dennis langzaam aftrek kijk ik snel om en zie Iris net te laat haar hoofd wegtrekken. Maar voorzichtig zie ik het blonde haar weer om de hoek verschijnen en een tel later kijk ik haar recht in de ogen. Ze krijgt een rode kop. Ik geef haar een knipoog, er verschijnt een kleine lach. Ik zal haar een mooie show geven. Dennis? Hij opent zijn ogen en kijkt me wat verbaasd aan. Zou jij mij nog even…? Tjeemig, zegt hij zuchtend. Ik knal bijna uit elkaar, kun je niet even doorgaan? Ik trek een pruillipje en hij moet lachen. Oké, oké, omdat je zo’n super lekker kutje hebt. Ik ga op zijn bed liggen, zodat ik zeker weet dat Iris het goed kan zien en Dennis het niet door heeft dat ze er staat. Dennis trekt mijn slipje uit en komt tussen mijn benen zitten, ik zie Iris met grote ogen kijken hoe hij mijn langs mijn benen omhoog zoent naar mijn drijfnatte kutje. Alleen haar hoofd, een schouder en een deel van haar arm kan ik zien. Ik wenk haar dat ze wel wat verder mag komen, maar dat durft ze nog niet. Aan de bewegingen van haar arm en schouder te zien, is ze bij zichzelf op onderzoek uit. Het maakt me nog geiler. Ik zou het graag willen zien, maar ze komt niet verder in beeld. Dennis likt en sabbelt geweldig, het duurt dan ook niet lang voordat ik heerlijk klaarkom. Al die tijd heeft Iris staan kijken en zichzelf staan vingeren. Als Dennis stopt met likken en opstaat, verdwijnt Iris snel achter de deurpost.

Wij draaien de rollen om, alleen leg ik Dennis in de lengte op het bed met zijn hoofd naar de deur, met mij tussen zijn benen. Zo kan ik Iris in de gaten houden terwijl ik Dennis pijp. Om het weer niet te snel te laten gebeuren, begin ik opnieuw met voorzichtige likjes langs zijn eikel. Zijn stijve springt en het lijkt er toch op dat het helaas maar een paar tellen zal gaan duren. Ik kijk naar de deur en zie Iris nu wel wat verder komen. Ze heeft inderdaad haar hand in haar slipje en vingert zich onafgebroken met haar ogen gericht op haar broers stijve. Het windt mij enorm op en ik kan het niet laten om Dennis nu te laten komen. Ik neem ‘em lekker diep in mijn mond en masseer zijn eikel met mijn tong. Dennis spant zich direct aan en komt dan schokkend klaar. Ik slik een beetje door, maar laat voor Iris ook wat langs mijn lippen naar buiten lopen. Als er niets meer uitkomt, neem ik ‘em uit mijn mond en begin rustig alles af te likken. Dennis kijkt er gebiologeerd naar en uit mijn ooghoeken zie ik Iris ook met grote ogen staren. Haar hand beweegt niet meer in haar slipje. Zou ze ook zijn klaargekomen, vraag ik mij af. Als ik alles heb afgelikt, zucht Dennis diep en sluit zijn ogen. Ik klim van het bed, Iris verschuilt zich weer. Dennis ziet er uitgeblust uit. Ga je slapen? Mmm, dat lijkt mij nu wel wat. Ik grinnik. Doe maar. Dan ben je vanavond tenminste helemaal fit. Dennis glimlacht. Ik geef hem een dikke zoen, trek mijn onderbroek weer aan en ga naar de badkamer. Op de gang is geen Iris meer te bekennen, maar als ik de badkamer binnenkom staat ze voor de spiegel naar haar borsten te kijken. Ze schrikt heel even, maar lacht dan naar me. Ik doe de deur achter me dicht en kijk haar aan. Wat vond je er van, vraag ik met een grote grijns. Mooi, antwoord ze wat verlegen. Je hebt jezelf ook nog even beziggehouden hè? Wat een stomme vraag bedenk ik me meteen, maar Iris knikt verlegen. Ben je klaargekomen? Ze denkt eerst na en schud dan voorzichtig nee. Ik giechel. Tja, Dennis kwam eigenlijk te snel klaar. Ik heb je weinig tijd gegeven. Iris kijkt me vragend aan. Waarschijnlijk snapt ze nog niet helemaal wat ik bedoel. Ben je al wel eens klaargekomen? Ze krijgt een rode hoofd. Ik denk van niet, zegt ze dan zacht. Als je denkt van niet, dan zal het nog niet gelukt zijn. Zou het graag willen? Ze knikt ja. Hoe vaak heb je het geprobeerd? Met deze keer erbij 5 keer. Alleen vingeren? Iris knikt weer. Ik weet wel wat, probeer ik dan. Doe je slipje maar uit en ga dan in het bad daar op de rand zitten. Ze doet het meteen. Ik pak de douche en draai de kraan open. Oké, je benen uit elkaar. Haar spleetje is nog een beetje open, ik zie het vocht glinsteren. Dit kan nooit lang duren denk ik, terwijl ik voel of het water al warm wordt. Ik verander de straal naar een massage stand en als de temperatuur helemaal goed is laat ik het water over haar benen lopen, steeds hoger. Lekker? Iris knikt. Oké, nu ga ik de straal daar richten en dat voelt erg lekker, bijna net zo lekker als dat je gelikt wordt. Iris gaat een beetje verzitten. Ze doet haar benen nog iets verder uit elkaar, ze kan haast niet wachten. Langzaam richt ik de straal op haar schaamlippen. Iris grijpt zich vast aan de badrand. Haar tenen krullen. Hmmmmmmm, kreunt ze zacht. Goed? Iris knikt. Je kunt je vingers er ook bij gebruiken als je wilt. Iris volgt het advies meteen op. Het is verassend opwindend om naar te kijken. Ik had niet verwacht dat ik dit zo bij een meisje zou hebben. Met mijn vrije hand vinger ik mezelf nu ook. Oef, dat voelt goed. Iris ligt met haar ogen dicht zich naar haar eerste orgasme te vingeren. Ik krijg steeds meer moeite om de waterstraal goed gericht te houden, zo beweegt ze. Ikzelf kan ook moeilijker stil blijven zitten, dus ik stop met mezelf en richt al mijn aandacht nu op Iris. Ze heeft één been op de badrand gezet en met haar hand daaronderlangs, friemelt ze met één vinger in haar natte kutje. Met haar andere hand spreid ze haar schaamlippen zo ver mogelijk, zodat de douchestraal haar goed raakt. Ze ademt steeds sneller, soms klinkt het als gesnik, maar meteen komen er dan weer diepe kreunen achteraan. Dan ineens komt ze met kleine schokjes klaar. Een hoog piepend geluid komt uit haar keel, haar ogen en mond zijn stijf dicht geknepen. Zo hee, dat komt uit haar tenen. Ze ligt nog een kleine minuutje na te trillen en houd dan haar hand voor de straal. Het is genoeg begrijp ik en draai de kraan dicht. Iris wrijft zachtjes met haar vlakke hand over haar schaamlippen. Ze kijkt me wazig aan, maar moet wel lachen. Dat was heftig, zucht ze. Ik lach. Zal ik een handdoek pakken? Ze knikt. Ze liggen in het kastje naast de wastafel, zegt ze terwijl ze opstaat. Ik droog haar af en geef, in een opwelling, een zoen op één van haar borstjes. Ze rilt. Sorry, zeg ik snel. Het ging vanzelf zeker, grinnikt ze. Ik knik. Het was erg opwindend, zonet. Ze geeft me een volle zoen op mijn mond. Dank je, zegt ze zacht. Ik weet even niet wat ik moet doen. Wil ze nog meer misschien? Ik houd de handdoek stil en Iris kijkt mij vragend aan. Ze pakt dan de handdoek van mij over om haar voeten af te drogen en om uit bad te stappen. Als ze voor me staat durf ik haar niet nog eens te zoenen. Volgens mij was het echt alleen een welgemeende dank-je-wel-zoen en niet meer dan dat. Zet het uit je hoofd, zeg ik tegen mezelf, maar ik vraag haar toch of ze wel eens eerder met een meisje heeft gezoend. Ja hoor, zegt ze zonder enige schaamte. Met Anniek, mijn buurmeisje. Gewoon, om eens te proberen hoe dat voelt. Verder niet? Nee, echt niet. En jij? Dit was mijn eerste keer met een meisje. Iris lacht. Eerste keer… herhaalt ze. Hoe zoent jouw buurmeisje? Heerlijk. En je wilde niet verder gaan dan zoenen? Iris schud nee. Anniek wel, zegt ze er meteen achteraan. Zei ze dat? Nee, dat merkte ik. Ze begon over mijn borsten te strelen en dat was wel oké. Daarna ging ze steeds lager, over mijn billen en tussen mijn benen. En dat vond je niet oké? Iris haalt haar schouders op. Jawel hoor, maar ik had alleen geen zin om het bij haar ook te doen, dus toen ik dat zei, stopte ze. Waarom had je geen zin? Gewoon. Ik ben meer nieuwsgierig naar jongens, denk ik. Ook naar Dennis zag ik. Iris kijkt wat verschrikt. Ik ehh,… ik keek net alleen naar wat jullie deden hoor. Niet naar Dennis. Ik lach. Het geeft toch niks. Mijn eerste blote jongen die ik zag, was ook mijn broer. En ik keek mijn ogen uit. Wat was dat gaaf. Echt?? Ik knik. Iris begint te glunderen. Hoe ging dat dan? Dat vertel ik nog wel, zeg ik. Misschien toch wel een beetje raar als ik ga vertellen dat ik hem meteen daarna ook heb gepijpt, bedenk ik me. Dennis heeft mij ook al eens bloot betrapt, giechelt Iris een beetje verlegen. O? Wat gebeurde er? Hij kwam de badkamer binnen toen ik net onder de douche wilde stappen. En toen? Hij begon te stotteren en ik moest wel een beetje lachen. En een paar weken later of zo, kwam hij mijn kamer binnen terwijl ik mijn onderbroek aan wilde trekken. Hij staarde me echt wel even aan. Werd je niet boos? Iris schud nee. Ik vond het wel opwindend. Heb je hem al eens betrapt? Nee, wel een keer geprobeerd, maar dat werd niets. Maar als je een blote jongen echt goed wilt bekijken, maak je nu wel een grote kans. Ik neem haar mee naar de kamer waar Dennis ligt. Inmiddels in diepe slaap zie ik snel. Maar wel helemaal naakt. Iris kijkt met grote ogen. Mag ik hem aanraken, vraagt ze voorzichtig. Ja hoor. Volgens mij wordt hij niet zo snel meer wakker na net. Iris pakt meteen zijn slappe piemel en kneedt die een beetje. Daarna aait ze zijn zak. Ze schrikt. Ze bewegen, fluistert ze. Ik knik. Dat doen ze best vaak heb ik gemerkt. Zeker nieuw zaad aan het mengen, zeg ik giechelend. Hoe smaakt het? Lekker. Wil je het proeven? Iris haalt haar schouders op. Het is zo raar. Het komt uit z’n plasgaatje! Ik grijns. Als je aan het vingeren bent, lik je er dan ook wel eens aan? Ehm… ja, komt er verlegen uit. Nou, waar zit jouw plasgaatje, vraag ik lachend. Iris kijkt wat bedenkelijk. Hm, mompelt ze en kijkt nog eens naar Dennis slappe piemel. Lik er maar eens aan, het is echt lekker. Iris buigt zich tot mijn verbazing meteen voorover en likt er even aan. Die is snel overtuigd! En, wat proef je? Ze likt nog even langs haar lippen. Niets eigenlijk. Dan moet je toch wat meer likken, grinnik ik. Anders doe je ‘em een beetje in je mond. Nee joh, straks wordt hij wakker! Ik pak zijn slappe piemel en neem ‘em helemaal in mijn mond. Zuigend en likkend speel ik ermee in mijn mond, Iris kijkt er lachend naar. Dan laat ik ‘em met een harde plop uit mijn mond schieten. Dennis geeft geen kik. Zie je wel, hij slaapt gewoon door. Iris knikt en buigt zich voorover, pakt de nog steeds slappe piemel en doet ‘em iets in haar mond. Het duurt niet lang of ze heeft de smaak te pakken en sabbelt er lekker op los. Ik zie dat ie ook wat groter wordt en kijk even naar Dennis om te zien of hij wel echt slaapt, maar aan zijn gezicht is helemaal niets te zien. Iris geniet ondertussen duidelijk van die lekkere pik in haar mond. Ik doe een stapje achteruit om dit mooie plaatje beter te kunnen bekijken. Iris staat met bijna gestrekte benen voorover gebogen, Dennis af te zuigen. Haar schaamlippen glinsteren me tegemoet onder haar mooie billen. Ik kan het niet laten om met een vinger over haar spleetje te strelen. Iris humt en duwt haar billen nog een stukje mijn kant op. Voor mij voldoende om verder te gaan. Ik friemel mijn vinger tussen haar lipjes. Ze is drijfnat. Langzaam wrijf ik op en neer. Iris rilt en humt nog wat luider, ik zie kippenvel over haar billen gaan. Ik doe mijn vinger in haar warme holletje, het voelt grappig. Iris stopt met pijpen en geniet van mijn gevinger. Lekker, vraag ik zachtjes. Iris knikt. Zullen wij…. uhm, even ergens anders? Ze kijkt om. Hoe bedoel je? Nou, misschien op jouw kamer, verder hiermee? Tegelijk duw ik mijn vinger diep naar binnen. Iris kreunt en gaat wat rechter staan. Ik haal mijn vinger eruit en lik ‘em helemaal af. Iris kijkt bedenkelijk. Ik vind het erg lekker wat je net bij mij deed, maar ik denk niet of ik dat ook bij jou zou doen hoor. Dat hoeft ook niet, antwoord ik direct. Wat jij wilt. En Dennis dan? Die komt later wel, grinnik ik. Iris lacht ook. Wil je mij dan ook gaan likken? Ja hoor, als jij dat wil. Oké, zegt ze en we gaan naar haar kamer. Ga maar op bed liggen. Doe je benen nog wat verder uit elkaar en over de rand, je voeten op de vloer. Kijk, nu kan ik er goed bij. Langzaam begin ik haar spleetje te strelen. Zeg je het als je iets niet fijn vind? Iris kreunt alleen maar zachtjes terug, dus ik ga gewoon door. Zachtjes wrijvend, maak ik haar lipjes helemaal nat. Daarna voorzichtig een likje erlangs. Het windt me enorm op, het gevoel langs mijn tong, haar geur en wat ik proef. Ik druk mijn mond op haar spleetje en Iris duwt haar heupen meteen omhoog ertegenaan. Van binnen lach ik, Iris zal dit vast ook nog wel een keer bij mij willen doen, ze is zo geil. Mijn tong wurm ik tussen haar lipjes, best een gek gevoel en erg lekker. Het smaakt eigenlijk lekkerder als bij mezelf. Ik zet mijn handen op haar onderbuik en open met beide duimen haar spleetje verder, zodat ik er beter bij kan. Het vocht druppelt uit haar holletjes, of zou dat nog van de douche zijn? Ik lik het weg en proef alles behalve water. Iris kreunt luid als ik mijn tong diep naar binnen duw. Daarna zoek ik haar klitje op, die is heel klein, maar zo hard dat mijn tong het knopje snel vindt. Tegelijkertijd ga ik voorzichtig met mijn middelvinger in haar. Iris wiebelt een beetje met haar heupen en kreunt goedkeurend. Met het puntje van mijn tong wrijf ik snel en hard over haar klitje en meteen voel haar kutje om mijn vinger knijpen. Ik krijg wel wat kramp in mijn tong, maar probeer zo snel mogelijk door te gaan met likken. Iris begint te kronkelen en te zweten. Mijn vinger kan nauwelijks nog bewegen in haar drijfnatte maar super strakke kutje. En dan komt ze met kleine schokjes klaar. Ik stop meteen met haar klitje hard te likken en ga over op zoentjes en zachte likjes langs haar schaamlippen en mijn rustig in en uit bewegende vinger. Ze smaakt heerlijk en ik probeer zoveel mogelijk van haar heerlijke sappen weg te likken. Iris komt wat overeind en kijkt wat ik doe. Ik lach naar haar en geef een knipoog. Ze lacht wat verlegen terug. Lekker, vraag ik. Ze knikt. Inderdaad lekkerder als onder de douche, antwoord ze grinnikend. En jij? Ik zou het zo nog een keer doen. Je bent erg lekker. Iris kijkt me wat verbaasd aan. Jij heb je jezelf toch ook geproefd, vraag ik met een grote grijns. Iris knikt. Maar ik zou toch niet zomaar een ander gaan likken. Heb je wel eens een ander meisje goed kunnen bekijken? Iris schud nee. Heb je jezelf al eens goed bekeken? Ja, één keer snel in een handspiegeltje, maar toen hoorde ik mijn vader de trap op komen. Ik knik. Zal ik die spiegel uit de badkamer even pakken? Nu, vraagt ze voorzichtig. Ja, of wil je dat liever alleen doen. Iris lacht. Duh, alsof dat nu nog wat uitmaakt. Oké, zegt ik en sta op om de spiegel te gaan halen. Als ik terug kom, zit Iris in kleermakerszit op haar bed. Ik leg de spiegel tussen haar benen en houd ‘em wat schuin zodat ze, als het goed is, haar kutje kan zien. Iris kijkt even en neemt dan de spiegel van mij over. Met haar andere hand voelt ze aan haar schaamlippen. Dan kijkt ze naar mij. Wat is er, vraag ik. Mag ik ook bij jou kijken? Ik lach. Natuurlijk, zeg ik en trek mijn slipje uit. Iris volgt mij met aandacht als ik bloot voor haar sta en door mijn schaamhaartjes kroel. Misschien moeten we ruilen van plek? Iris knikt en stapt van het bed. Ik ga op haar warme plekje zitten en doe mijn benen uit elkaar. Ze gaat op haar knieën voor het bed zitten en kijkt naar mijn kutje. Ik word er een beetje warm van. Jij hebt wel meer haar als ik. Verder zie ik weinig verschil. Misschien komt er bij jou nog wat haar bij. Iris knikt. Bij mij in ieder geval niet, het is al een jaar zo, ga ik verder. Ga je het niet scheren? Ik schud nee. Dan blijf je aan de gang. En als iemand dáár op afknapt, maakt het mij niet uit. Dan was het toch al een loser. Hoezo blijf je aan de gang, vraagt Iris verbaasd. Van scheren gaat je haar harder groeien en dan ben je dus minstens elke week bezig om het kort te houden. En dan krijg je ook nog stoppels, die jeuken je helemaal gek, heb ik gehoord. Ik zie Iris nadenken en dan weer aandachtig naar mijn poesje turen. Zonder er verder bij na te denken trek ik mijn benen op en leg ik mijn handen onder mijn billen. Mijn vingers zoeken even naar mijn schaamlippen om ze vervolgens wat van elkaar te trekken. En, vraag ik, wat vind je? Iris krijgt een beetje een rode kleur. Wel grappig, antwoord ze wat verlegen. Het is jammer dat er niet aan durft te komen, want het voelt heel anders als bij jezelf. Ik durf wel, antwoord Iris meteen. Maar ik wil niet met meisjes bezig zijn. Ik haal mijn handen weg. Dat ben je nu toch ook, vraag ik voorzichtig. Iris kijkt me even aan. Je vond mijn likbeurt net toch ook heerlijk? En zoenen? Daar wordt je echt niet lesbisch van hoor, gooi ik erbovenop. Ondertussen streel ik zachtjes met één hand over mijn spleetjes dat vanzelf nat wordt. Daar ben ik ook helemaal niet bang voor. Ik vind het gewoon raar om er nog meer mee bezig te zijn. Je bent grappig, giechel ik. Zoals je nu mijn doos bestudeerd en tegelijk zegt dat je het raar vind. Iris lacht ook een beetje. Dit is alleen vergelijken. Als ik eraan ga zitten voelen wordt het wat anders. Hoezo? Dat kun je toch ook vergelijken? Iris lijkt na te denken over mijn idee. Een glimlach verschijnt. Je wil gewoon dat ik je ga vingeren of zo. Nee hoor, zeg ik meteen. Ik vertel alleen maar dat ik je grappig vind. Iris is weer even stil. Vertel je het echt aan niemand? Als jij dat niet wilt, het maakt mij niets uit. Maar mag ik dan wel aan iedereen vertellen dat ik jou klaar gebeft en gevingerd heb? Iris schrikt een beetje. Ga je dat verder vertellen dan? Ik schiet in de lach. Nee, natuurlijk niet, maar daar vroeg er niet naar en nu wel. Wat is het verschil? Tja, zegt Iris, ik weet het ook niet meer. Nu niet verder gaan, bedenk ik me. Het komt misschien nog wel. Zullen we weer naar Dennis, vraag ik met een brede grijns. Iris lacht. Is goed, zegt ze en staat op. Ik volg haar. Dennis ligt nog steeds te slapen. Ik ga wat te eten maken, vermaak jij je hier wel? Iris grinnikt, ik blijf hier echt niet alleen hoor. Als hij wakker wordt moet jij het helpen uitleggen. Oké, zeg ik. Ik weet wat beters. Vanavond, als jij gaat slapen, gaan Dennis en ik vrijen. En dan kom jij ‘toevallig’ binnen. Cool, zegt Iris. En dan? Dan zien we wel. Iris’ ogen twinkelen, maar er is ook twijfel. Stel nou dat Dennis heel boos wordt. Ik zal zorgen dat dat niet gebeurt, beloof ik. Iris knikt. Is goed, zegt ze. Daar houd ik je aan. Goed, en nu even weer wat aantrekken en dan eten regelen. Ik pak mijn slipje en merk dat ie nog wat vochtig is. Heb jij misschien een schone voor mij? Iris haalt twee schone op. Het zijn precies dezelfde. Ik ben benieuwd of Dennis het straks ziet, grap ik naar Iris terwijl ik het net iets te kleine slipje over mijn billen trek. Bij Iris is het een gewone slip, bij mij lijkt het bijna een hipster. Kom we gaan naar beneden, zegt Iris. Ik pak mijn natte slipje van de vloer en loop nog even langs Dennis. Iris kijkt lachend toe als ik het broekje op zijn piemel leg. Zal ik…ook? Ja, tuurlik, moedig ik haar aan. Ze pakt haar slipje en legt die op zijn buik. Giechelend gaan we naar beneden, wat te eten maken. Volgens mij heeft ze niet echt door wat ze met haar natte slipje bij Dennis zal losmaken, maar dat merken we straks wel. Als wij een half uur later aan de zelf gemaakte hamburgers zitten, komt Dennis ook weer beneden. In een boxer en met twee slipjes in z’n handen. Hij kijkt ons vragend aan. Ik wil het gezicht van Iris nu wel zien, maar durf niet naar haar te kijken. Bang dat ik in de lach zal schieten. Die heb ik bij jou neergelegd, lieg ik half. Allebei van jou, vraagt hij met een grijns. Nee, duh! één van mij en één van Iris. Dennis kijkt even goed naar wat ik dan nu aan heb. Heb je die dan van Iris geleend? Ik knik. Past ie wel? Ik sta op en draai een rondje. Mooi, zegt Dennis. En wat is er dan met deze? Hij houdt de twee slipjes omhoog. Ik zie Iris vanuit mijn ooghoeken druk naar haar bord staren. Die zijn wat nat geworden, grinnik ik. Ja, zegt Dennis, dat had ik al wel gemerkt. Nou, die van mij was al nat hè? Dat wist je al. En we hebben het over sex gehad, vertel ik rustig. Tja, en dan kan dat gebeuren. Ik kijk even naar Iris. Ze heeft een rode kop gekregen en durft zo te zien niet op te kijken. Volgens mij was deze van jou. Dennis houd het lichtpaarse slipje van mij omhoog. Joh, dat weet jij toch wel? En anders ruik je het wel. Iris verslikt zich bijna in een klein hapje van haar broodje, maar Dennis bedenkt zich geen moment en houd het slipje onder z’n neus. Iris kijkt nu wel op. Met grote ogen ziet ze hoe Dennis bezig is op te snuiven van wie het lichtpaarse slipje is. En daarna het gestreepte broekje van Iris. Ik weet het niet zeker, zegt Dennis dan, maar volgens mij is het de paarse. Klopt, antwoord ik droog en steek het laatste stukje van mijn broodje in mijn mond. Dennis komt naast me zitten en pakt een hamburger van de schaal. Iris schiet in de lach. Wat is er, vraagt Dennis. Iris kijkt naar mij en dan weer naar Dennis. Ze haalt haar schouders op. Ehm… hoe kun je nou ruiken dat, uh, welke nou van wie is? Daar ben je misschien nog wat te jong voor, grapt Dennis. Hij wist het al hoor, zeg ik dan maar. Ze lijkt echt te denken dat Dennis het verschil kan ruiken. Iris wordt weer rood. Je ruikt gewoon aan mijn… ze maakt haar zin niet af. Het was maar voor de grap hoor, sust Dennis. Iris schuifelt heen en weer op haar stoel. Volgens mij zit ze te soppen van opwinding. Ik kan niet wachten tot ze gaat ‘slapen’. Maar dat duurt nog wel even. Het is verder een gezellige avond. We hebben veel lol, Iris heeft verassende humor voor haar leeftijd en Dennis probeert haar nog een paar keer te dollen, maar ze krijgt steeds meer handigheid om de rollen om te draaien. Tegen half 10 staat Iris op en zegt dat ze gaat slapen. Nu al, vraagt Dennis verbaast. Iris knikt. Ja, ik ben moe. Volgens mij slaap ik binnen een minuut. Ik geef haar een knipoog als ze de trap op gaat. Tot morgen, geeuwt ze ons toe. Zodra ik boven de deur hoor dichtgaan spring ik bovenop Dennis. Rustig, rustig, lacht Dennis. Hoezo rustig? Ik trek z’n boxer naar beneden en begin hem rustig af te trekken. Langzaam voel ik ‘em groeien. Als ie ook maar enigszins overeind staat, ga ik op hem zitten. Hij glijdt er, ondanks dat hij nog niet helemaal hard is, gemakkelijk in. Ik voel hem in mij nog verder groeien en begin dan op en neer te bewegen. We liggen heerlijk te neuken als ik de deur boven hoor. Iris, fluistert Dennis. Ik knik en kreun iets luider. Dennis knijpt in mijn billen, zoent mijn borsten en zuigt aan mijn tepels. Ik ril van genot en opwinding over wat er gaat gebeuren. Tot mijn verbazing voel ik dat ik al ga komen. Zo snel!! Met lange kreunen kom ik klaar. Zalig! Dan zie ik Dennis langs mij kijken, zijn ogen worden groter. Ik volg zijn blik en zie ik Iris op de trap staan. Ze probeert zich achter de paal, waar de trap omheen draait, te verschuilen. Sorry, zegt ze zacht en kijkt meteen vragend mijn kant uit. Ik moet nu doen alsof ik haar te hulp schiet. Joh, dat geeft niet hoor, zeg ik rustig. Na onze gesprekken van vanmiddag kan ik me voorstellen dat je niet echt binnen één minuut in slaap gevallen bent. Iris lacht een beetje. Hallo, ik zit hier met jou op m’n blote stok en mijn zusje heeft ons, wie weet hoe lang al, staan te begluren. Joh, maak je niet zo druk. Jij hebt haar ook al een paar keer naakt gezien toch? Ja, maar dat was per ongeluk en… hoe weet jij dat? Tja, we hebben het vanmiddag heel wat besproken. Waar hebben jullie het precies over gehad dan, vraagt Dennis heel nieuwsgierig. Ik draai me half om naar Iris. Wil jij het vertellen? Moeten wij eerst niet even wat aan doen, vraagt Dennis lachend. Ach, waar ben je bang voor? Ze heeft al meer dan genoeg gezien. Of vind je het vervelend, vraag ik aan Iris. Iris schud nee, ze stapt de trap af en komt naast ons staan. Langzaam begin ik weer een beetje op en neer te rijden. Dennis’ pik is gewoon hard gebleven. Kwam je nou net klaar, vraagt Iris zacht. Hi hi hi, zeker. Het is erg lekker. Maar ik ben ook beregeil, want zo snel ben ik niet eerder klaargekomen met alleen een pik in mij. Daar hebben we het vanmiddag ook over gehad, vertel ik Dennis. En over beffen, pijpen, vingeren. Anaal, vraagt Dennis voor de grap. Nee, dat niet, antwoord ik snel. Iris giechelt een beetje zenuwachtig. Ze vroeg zich nog wel af hoe sperma smaakt. Tjee, zegt Dennis. Hij kijkt even naar zijn zusje. Ze krijgt een rode kleur. En… ze is erg benieuwd naar jouw piemel. Ik hoor Iris een soort “nee hè” mompelen. Dennis kijkt mij verbaasd aan. Ja joh, ze heeft nog nooit een echte gezien, jok ik een beetje. En nadat jij haar twee keer bloot hebt betrapt, heeft ze ook bij jou… dat moet je niet vertellen komt Iris ertussen. Wat, vraagt Dennis meteen. Niks, zeg ik. Ze heeft gewoon één keer geprobeerd jou ook bloot te zien. Ooo, zegt Dennis luchtig. Is dat alles? Ik zie Iris opgelucht adem halen. En nu, vraagt Dennis. Misschien moet je ‘em even laten zien, zeg ik. Ik vind het best hoor, zegt Dennis. Wil je dat echt? Iris knikt verlegen ja. Dus ik stop met bewegen en ga van hem af. Zijn stijve petst op zijn buik en springt daarna een paar keer op. Iris kijkt er zeer geïnteresseerd naar. Wil je ‘em ook vast houden, vraag ik bijna fluisterend. Iris kijkt naar haar broer. Ik vind het best hoor, zegt hij rustig. Dat geeft Iris moed. Ze pakt de nog van mijn kutsap glibberige stijve beet en wrijf met haar duim over zijn eikel. Zal ik hem eerst even helemaal aflikken, vraag ik goed bedoelt. Maar Iris schud nee terwijl ze zich voorover buigt en tot onze grote verbazing zijn piemel in haar mond neemt. Zo hee! Dennis kijkt even naar mij maar dan snel weer naar zijn zusje, die mijn kutsappen van zijn stijve aflikt. Dennis geniet van deze verassing. We hadden wel gedacht dat ze mee zou willen doen, maar meteen zoveel initiatief hadden we weer niet verwacht. Dennis legt zijn hand op haar hoofd, zachtjes streelt hij door de haren. Ze is erg goed, kreunt hij oprecht en ik zie Iris glimlachen terwijl ze gewoon doorgaat met pijpen. Ze wil je proeven, zeg ik. Nou, dat gaat dan niet lang meer duren, grinnikt Dennis. Dat zou mij dan weer verbazen na vanmiddag, maar Iris gaat meteen iets sneller. Binnen een minuut of zo, zie ik dat Dennis al gaat komen. Hij kan z’n ogen niet van zijn pijpende zusje afhouden en kreunt bijna aanhoudend. Hij gaat spuiten, fluister ik in Iris’ oor. Nog een paar tellen later komt Dennis klaar. Er zal niet zoveel meer uitkomen denk ik. Ook wel handig voor Iris, zo’n eerste keer. Ik kijk naar haar, ze beweegt niet meer, met haar ogen dicht en dan zie ik haar slikken. Cool! Uit haar mondhoek zie een druppel verschijnen. En dan nog één. Ze laat de snel slapper wordende piemel uit haar mond glippen en likt langs haar lippen. Ik lach. En? Iris grijnst breeduit. Apart, antwoord ze kort. Dennis komt overeind, dat was heftig zeg. Blijf maar liggen hoor, ik ben nu. Even wachten. Eerst even naar het toilet. We kijken hem na als hij de kamer uit loopt. Wat ga jij met hem doen, vraagt Iris met een geile blik in haar ogen. Eerst ga ik hem weer hard likken. Likken? Onderbreekt ze me meteen. Hij is nu naar het toilet! Dus? Hij maakt ‘em echt wel schoon hoor. En het is super lekker om een slappe piemel in je mond, langzaam te voelen groeien. Ze kijkt me verbaasd aan. Oké, zegt ze. En dan? Dan ben jij aan de beurt, zeg ik grijnzend. Hoe bedoel je? Ik heb net… maar dan dringt het tot haar door. Je bedoelt… er, ehm… in? Ik knik. Of wil je dat liever niet? Zeker wel, zegt ze meteen. Maar hij mag dan niet klaarkomen. Ben je niet aan de pil, vraag ik verbaasd. Ze schud nee als ik Dennis weer hoor binnenkomen. Wist jij dat ze nog niet aan de pil is? Dennis schud nee. Nooit op gelet eigenlijk. Wat dan? Dennis kijkt naar Iris die zenuwachtig lacht. Ow… dat. Tja, met een condoom misschien, maar anders zie ik het niet zo zitten. Joh, je bent helemaal leeg gezogen. En je bent net naar het toilet geweest, dus volgens mij kan het wel. Iris giechelt. Dennis denkt na. Oké, zegt hij dan, maar dan moet deze eerst weer overeind. Dat is geen probleem, zeg ik meteen en duw hem naar de bank. Een paar tellen later zit ik tussen zijn benen, op mijn knieën voor hem met zijn lekkere piemel in mijn mond. Het duurt best lang voordat er weer wat groeit, ik krijg kramp in mijn kaken. Wil jij nog even, vraag ik daarom aan Iris. Die knikt, dus wisselen we van plaats. Ik kijk het zo even aan en vraag me dan af waarom ze geen 69 proberen, dus stel ik dat voor. Ze vinden het beide een prima idee en zo liggen ze, na wat gedoe om er goed bij te kunnen, elkaar tegelijk te verwennen. Ik ga achter Iris zitten en kijk hoe Dennis zijn zusje druk aan het likken is. Hij doet enorm zijn best ik besluit hem wat te helpen door Iris tegelijk te vingeren, dat wordt beantwoordt met haar goedkeurend gekreun. Aan het gesteun van Dennis te horen snapt Iris heel goed hoe ze hem binnen de kortste keren kan laten komen. Alleen is dat nu niet de bedoeling. Gelukkig voel ik dat Iris ook al rap naar haar volgende orgasme gaat en inderdaad komt ze al weer snel met kleine schokjes en haar grappige gesnik klaar. Dennis laat meteen z’n hoofd zakken, maar ik ga nog even door met vingeren. Ik zie dat Iris ook gestopt is met pijpen en geniet van mijn vinger in haar drijfnatte holletje. Ze beweegt zelf over mijn vinger in en uit. Als haar orgasme is weggeëbd, klimt ze over Dennis van de bank. Gaat het nog, vraag ik lachend aan hem. Ja, best. Ik dacht dat je al bijna weer zou klaarkomen! Dennis grijnst. Dat scheelde inderdaad weinig. Wat kun jij dat allemachtig lekker! Iris glundert. Mooi, zegt ze met trots in haar stem. Mag ik nu…? Ik schiet in de lach. Ze heeft de smaak goed te pakken! Dennis komt overeind en gaat weer rechtop zitten. Ik kijk naar zijn stijve. Wil je erop, vraag ik. Wat is het lekkerste? Ik vind erop altijd erg lekker, maar misschien wil jij wel wat anders. Gewoon uitproberen denk ik. Ze gaat eerst op schoot zitten en dan met haar knieën op de bank. Dan buigt ze zich wat voorover en geeft een verbaasde Dennis een zoen op zijn mond. Vind je dat niet goed, vraagt Iris wat twijfelend door Dennis’ reactie. Tja, misschien hoort dat er ook wel bij, lacht Dennis. Ik vind het wel lekker, dus als je het niet erg vind. Dennis geeft haar een knipoog en zoent haar terug. Iris slaat haar armen om hem heen en ze zoenen elkaar even behoorlijk intiem. Ik snap precies wat Iris bedoelt. Zoenen hoort er gewoon bij. Maar ik snap mijn broer nu ook wel wat beter, dat hij zoenen de eerste keer niet zo zag zitten. Ik voel een beetje jaloezie nu ik Iris en Dennis zo bezig zie. Zoenen is eigenlijk intiemer dan sex zie ik nu. Dan laat Iris zich wat zakken. Ze pakt Dennis’ stijve en richt die op haar kutje. Langzaam laat zich eroverheen zakken. Het is een onwijs geil gezicht. Na wat op en neer gewiebel zit ie er helemaal in. Ze heeft haar ogen dicht en ik zie kleine zweetdruppeltjes op haar rug ontstaan. Ik wil haar niet storen, maar ben eigenlijk ook te nieuwsgierig, dus vraag ik voorzichtig hoe het is. Na wat gehijg komt er een zacht “geweldig” uit. Ze opent haar ogen, buigt zich wat naar mij toe en geeft me een zoen op mijn mond. Uit mijn ooghoeken zie ik Dennis naar ons kijken. Ik zie een kans om Iris nu helemaal los te maken en zoen haar terug. Ze vind het prima zo te voelen, want ze opent haar mond en likt met haar tong langs mijn lippen. Een vreugde scheut trekt door mijn kutje en buik, ik hoop zo dat ze verder wil. Het idee alleen al dat ze mij straks misschien wel zou willen likken, maakt dat ik al bijna klaarkom. Maar Iris stopt met zoenen en kijkt naar Dennis’ stijve die langzaam in en uit haar kutje beweegt. Aan haar gekreun te horen is ze goed bezig om naar een orgasme te neuken. Om te zorgen dat Dennis niet eerder komt, help ik Iris door haar klitje te masseren. Ze verstrakt even, maar lacht dan naar me. Weer een zoen. Lang en nat. Ik open mijn mond en voel gelijk haar tong op zoek gaan naar de mijne. Ook voel ik haar hand over mijn borst gaan. Verrukt door deze aanraking, leg ik mijn hand in haar nek en streel door de haartjes. We zoenen elkaar steeds intenser, maar dan komt Iris ineens heftig klaar. Ik laat haar even gaan. Ik zie tranen in haar ogen en ze maakt weer van die kleine snikgeluidjes. Met een lichte trilling in haar stem zucht ze een paar keer. Ze beweegt niet meer op en neer en heeft haar ogen dicht. Pas na een paar minuten doet ze haar ogen weer open en kijkt ons aan. Dat was geweldig, zegt ze zacht. Volgens mij vind ik meisjes ook wel interessant worden giechelt ze er achteraan. Ik zag het, zegt Dennis. Erg opwindend om te zien. Iris kijkt naar mij. Ze kijkt enorm geil uit haar ogen en ik hoef maar een beetje in haar richting te gaan of ze buigt naar me toe en zoent me alweer heftig op mijn mond. Ik laat me voorzichtig achterover op de bank zakken en Iris volgt, gelijk kriebelt het in mijn buik. Omdat ze gezegd heeft dat ze eigenlijk niks met meisjes wil, maakt ze me helemaal gek door zo geil bovenop mij te gaan liggen, terwijl ze met haar natte spleetje over mijn iets opgetrokken been rijdt. Dennis gaat van de bank af en komt op z’n knieën naast ons zitten. Hoewel ik erg benieuwd ben naar de blik in zijn ogen, wil ik niets anders dan mijn aandacht helemaal aan Iris geven. Als ik dit goed aanpak kunnen we ongeremd met z’n drieën vrijen. Of, als mijn broer ook nog wil meedoen, met z’n vieren natuurlijk! De gedachte alleen al… Iris zoent heerlijk. Ze lijkt wel dronken, zo los, zo opgewonden. Ze heeft een hand op mijn borst gelegd en streelt telkens over mijn tepel. Dan stopt ze met zoenen en zakt ze al kussend af naar mijn borsten, die ze om de beurt zoent totdat ze één van mijn harde tepels in haar mond heeft. Ze zuigt erop en kneed mijn borst voorzichtig. Tjeemig, wat is dit geil! Nu Iris mijn borsten heeft ontdekt kan ik even opzij kijken naar Dennis. Die zit met een rood hoofd en een keiharde piemel naar ons gevrij te kijken. Ik geef hem een knipoog, hij grijnst terug. “Goed hè”, beweeg ik met mijn mond. Hij knikt. Ik voel een hand over mijn buik naar beneden gaan. Jaaa! Roep ik van binnen. Ze kroelt even door mijn schaamhaar, maar maakt ook heel af en toe een uitstapje met haar vingers langs de binnenkant van mijn dijbeen en rakelings langs mijn spleetje. Durft ze niet of is ze echt zo gewiekst om mij helemaal gek te maken? Dan komt ze weer omhoog en zoent me overal. Haar been heeft ze tussen die van mij gelegd. Ze begint zacht druk op mijn klit uit te oefenen. Ik word gek van verlangen en wil dat ze me laat komen, maar Iris lijkt het zoenen nu het lekkerste te vinden. En eigenlijk is het wel super erotisch. Net als ik besloten heb om het maar over me heen te laten komen, voel ik haar vingers in mijn spleetje gaan. Ik ril en krom mijn rug. Jaaah, kreun ik luid. Toe, verder. Iris gaat verder en het is zalig. Ze vingert me langzaam maar zeker naar een hoogtepunt, maar net voordat ik ga komen stopt ze. Ik doe mijn ogen open en kijk recht in haar breed grijnzende gezicht. Doe ik het goed? Ik knik. Je stopte net te vroeg, antwoord ik hijgend. O, is alles wat ze zegt en geeft me een zoen. En dan nog één. En nog één. Dan wat lager. En nog iets. Mijn hals, mijn schouders, mijn borsten. Ik voel haar hand weer langs de binnenkant van mijn dijbeen richting mijn kutje gaan. Maar ook haar mond gaat weer verder omlaag. Over mijn buik, door mijn poesje naar mijn been. Ik til mijn hoofd iets op, nieuwsgierig wat ze gaat doen. Ze kijkt naar mijn kleddernatte kutje en ik zie haar twijfelen, maar geilheid wint het zo te zien van verstand en ik voel haar tong langs mijn schaamlippen gaan. Dan nog eens, nu aan de andere kant. Ze likt langs haar lippen en kijkt even naar mij. Weer gaat haar tong langs mijn spleetje, maar nu ook heel even ertussendoor. Ik kreun van genot. Waanzinnig! Nu kijkt ze me aan terwijl ze doorgaat met haar tong tussen mijn schaamlippen te wurmen. Elke keer als ze mijn klitje raakt, gaat er een klein schokje door me heen. Iris vindt het kennelijk grappig, want ze herhaalt het kunstje steeds vaker. Dan voel ik ook nog een vinger voorzichtig naar binnen glijden. Dat wordt snel te veel; ik krijg een verrukkelijk orgasme. Iris stopt helaas meteen met likken, maar haar vingers masseren gelukkig rustig door. Zoiets heb ik nog niet eerder meegemaakt. Ik moet echt bijkomen, mijn benen tintelen en mijn buik kriebelt. Iris haalt haar vinger uit mijn kutje en ruikt er even aan. Daarna likt ze ‘em af. Ik lach. Lekker hè? Ze knikt. Dan kijkt ze naar Dennis en naar zijn stijve. Ze lacht even. Nu jullie weer, zegt ze dan. Wat zou je willen dat we doen, vraagt Dennis nieuwsgierig. Ze denkt even na. Wat heb ik nog niet gezien, vraagt ze dan. Dennis en ik kijken elkaar aan. Ehm… anaal, denk ik, zegt Dennis. Iris’ ogen groeien. Hebben jullie al anaal gedaan? Ik knik. Meerdere malen. Maar dat gaan we nu niet doen hoor, zeg ik er direct achteraan. Het is al laat, ik moet zo naar huis. Jammer, zegt Iris. Ik ben wel benieuwd hoe anaal gaat. Ik lach. In je kont natuurlijk. Je krijgt het binnenkort vast wel te zien. Of misschien kunnen jullie straks zelf…? Is het erg lekker, vraagt ze nieuwsgierig. Ik vind van wel, maar ik lees ook wel van meisjes die het niks vinden. Wat dan? Nou ja, eh… pijnlijk, ze vinden het vies, dat soort dingen. Kunnen jullie het echt niet even laten zien? Ik kijk Dennis aan. Als je niet klaarkomt, kan het wel even. Hoezo niet klaarkomen, vraagt Iris verbaast. Dan moet ik met een tampon in m’n kont naar huis, grinnik ik. Echt, vraagt Iris verschrikt. Ik knik. Mijn kontgaatje gaat erna niet meteen weer in z’n normale stand, zeg ik giechelend. Dus als ik dan naar huis fiets zit m’n slipje, of nu eigenlijk jouw slipje, en mijn rokje en zadel onder de sperma. En dan heb ik thuis wel wat uit te leggen. Iris lacht. Cool! Oké, zegt Dennis. Doen? Is goed. Pak jij even wat olie? Als Dennis terugkomt uit de keuken met de olie, heb ik de bank wat aangepast, zodat we wat ruimte hebben en ik straks wat comfortabeler op mijn knieën kan zitten. Iris kijkt geïnteresseerd hoe Dennis zijn piemel insmeert met wat olie. Ik ga met mijn buik op een kleine stapel kussens liggen, met m’n knieën op de vloer. Dan smeert Dennis ook een klein beetje olie op mijn kontgaatje, het kriebelt heerlijk. Ook mijn billen krijgen een korte massage. Ik kijk om en geef hem een knipoog. Iris zit er met haar neus haast bovenop, als Dennis zijn eikel tegen mijn sterretje drukt. Voorzichtig duwt hij steeds wat verder. Ik voel ‘em wat naar binnengaan. Ohw! Mmmmmpff. Verder, verder, iets terug. Nog dieper. Hij vult me helemaal. Dan voel ik zijn zak zachtjes tegen m’n spleetje schuren. Toe, neuken, kreun ik zacht. Gelijk begint hij me rustig te neuken. Niet spuiten hè? Ik kijk half om of hij het begrepen heeft, maar hij knikt ja, dus kan ik ontspannen genieten. Ik leg mijn hoofd op het kussen en geniet van zijn stoten. Aan het gekreun te horen is Dennis toch alweer redelijk op weg naar een orgasme, dus ik kijk nog eens om. Hij kijkt gebiologeerd naar zijn zusje die zich schaamteloos naast ons staat te vingeren. Maar dan stopt Dennis. Hij trekt z’n stijve uit mijn kontje en kijkt me aan met een moeilijk gezicht. Ik schiet in de lach. Gaat het? Net, zucht hij. Dat scheelde weer weinig. Ik draai me om en kijk tegen zijn op springen staande piemel en zonder er bij na te denken neem ik ‘em in mijn mond. Dennis kreunt luid. Tsjees, hoor ik Iris naast me fluisteren. Ze komt op haar hurken naast me zitten en kijkt hoe ik hem steeds dieper in mijn mond neem. Ik proef, behalve de olijfolie, niets geks bedenk ik me dan ineens en ben verbaasd over mezelf. Dat ik zomaar doe! Maar dan proef ik zijn sperma, het is heel weinig maar nog steeds erg lekker. Als ik de laatste druppel heb weggelikt, laat ik ‘em los. Dennis en Iris kijken mij allebei met ongeveer dezelfde blik aan. Verbaasd en geïnteresseerd tegelijk. Het was echt niet vies hoor, grinnik ik. Nee, het was heerlijk, lacht Dennis. Ongelooflijk, mompelt Iris. Mooi, zeg ik en kijk op de klok. Ik geef Dennis een dikke zoen en ga mijn kleding bij elkaar zoeken. Jammer dat je niet kunt blijven, zegt Iris oprecht teleurgesteld. Morgen kom ik zo snel als ik kan weer terug. En dan wil ik alles weten wat jullie allemaal gedaan hebben. Iris kijkt naar haar broer. Hi hi hi, kun jij nog wel? Ja hoor. Als jij mij straks weer zo gaat pijpen als net, dan is ie binnen no time hard. Een brede grijns verschijnt. Ik trek mijn eigen slipje weer aan, nog steeds wat vochtig, maar ik kan niet met het broekje van Iris thuiskomen. Rokje en topje en ik kan op pad. Nog een zoen van Dennis en een knipoog naar Iris en ik stap de zwoele avond in, op weg naar huis. Ik zou niets liever willen dan blijven, maar dat gaan ze thuis nooit goed vinden. Ik zwaai nog even als ik op de fiets spring. Benieuwd wat ze me morgen allemaal te vertellen hebben.

 

Reacties   

0 #2 Pietje 02-04-2013 18:39
lekker :oops: :oops:
Citeer
0 #1 Pietje 02-04-2013 18:36
God, wat een heerlijk verhaal....zou beide meisjes wel eens willen verwennen met mijn dik geworden pik :oops:
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen