Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Op het terras zaten een heleboel leuke meiden en Daan was rustig om zich heen aan het kijken, of te zien of er nog iets lekkers was om op te pikken voor die dag. Hij was wel toe aan een lekkere beurt met een vreemde chick , maar kon niet kiezen. Daar, met de zon in haar rug, kwam iets wonder-schoons aanlopen. Haar vormen waren duidelijk zichtbaar foor Daan, maar niet haar gezicht. Toen ze eenmaal zat, was haar rug naar hem toegekeerd en zo had hij nog geen gezicht gezien. Maar dat lichaam moest en zou hij in zijn bed krijgen. Het leek wel of hij haar kende, zo een gevoel kreeg hij bij die strakke mooie vrouw. Hij besloot op haar af te lopen. “Zeg, ik ben misschien kort door de bocht, maar ik zou met jou wel eens lekker willen neuken.” Daan hield van de directe aanpak en toen de vrouw zich omdraaide, hoopte hij te kunnen scoren. Hij schrok zich dan ook wild toen hij zijn eigen zus in het gezicht keek. Ze glimlachte naar hem en Daan kon ondertussen wel door de grond zakken van schaamte en ellende. Ze gebood hem naast haar te komen zitten.

Hij probeerde zich eruit te lullen, maar het lukte hem voor geen meter. Plotseling legt zijn zus haar hand op zijn arm en kijkt hem recht aan. “Ik wil jou ook wel een keertje lekker neuken.” Hij moet lachen. Zijn zus heeft altijd al goede humor gehad, maar dit was een erg goede. Ze blijft echter kalm en serieus en staat op. “als je ook wilt, moet je straks bij mij thuis langskomen, ik wacht op je.”Vervolgens verdwijnt ze en zit Daan toch met een behoorlijk stijve pik alleen aan het tafeltje. Hij rekent meteen zijn koffie af, gaat naar huis om zich te wassen en vervolgens gaat hij op weg naar het huis van zijn zus. Ze doet open in niets anders dan een badhanddoek en hij is met stomheid geslagen.

Ze laat hem binnen en gooit ineens haar handdoek van zich af, kijkt hem aan en begint haar tieten te masseren. Hij is door het dolle heen. Hij gaat gewoon incest hebben met zijn zus! Ze wil hem, iets wat hij natuurlijk nooit echt had gewild, maar ja, ze had wel een lichaam waar hij helemaal voor wilde gaan. Ze kon niet wachten tot hij stappen zou ondernemen en maakte meteen zijn broek los, trekt zijn shirt uit en pakt zijn dikke pik vast om hem nog harder en dikker te maken dan hij al was. Zijn eikel was zelfs al nat en terwijl ze met haar tong over zijn eikel likt, schiet het genot door zijn pik heen. Hij laat zijn hand tussen haar benen ingaan en streelt haar klitje waarna zijn vinger in haar kut verdwijnt. Dan gaat het snel want meteen klimt ze op zijn schoot en gaat ze hard rijden op zijn leuter. Hij zit meteen in de kut van zijn zus en hij kan niet geloven hoe lekker het aanvoelt. Ze laat zich helemaal gaan en bijt hem in zijn schouder en gromt dierlijk van verlangen naar hem. Hij pakt haar vast, hooit haar op de banken legt haar op haar rug. Daan rukt zijn pik nu van achteren in haar kutje ne neukt haar zo hard als hij kan.

Haar dikke tieten schudden heen en weer, hij slaat op haar volle billen en voelt zijn zaad opkomen. “Spuit in mijn kutje broer!” Dat laat hij zich geen tweede keer zeggen en met diepe lange halen spuit hij zijn zaad in haar kutje. Ze voelt zich warm worden van binnen en geniet vol overgave van het sperma van haar eigen broer, dat nu diep in haar baarmoeder zit.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen