Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Het was erg warm, die zaterdag in augustus en ik ging snel naar huis toen ik met mijn werk klaar was, want we hadden drie mensen die het weekend waren gekomen om te logeren: mijn nicht en haar man die we al jaren en jaren kenden, en hun dochter. Het bleek aardig stil te zijn toen ik aankwam en ik begreep dat ze aan het winkelen waren of zo. Maar niet allemaal want Elena, de dochter van 18 jaar, was thuis gebleven en lag bij het zwembad te zonnen in haar veter-bikini, want meer was het echt niet!


We groetten elkaar natuurlijk en ik ging wat te drinken halen.
“Wil jij ook niet een beetje bruin worden?” vroeg ze.
“ja”, zei ik en ging mijn zwembroek halen die ik binnen aantrok.
“Sjonge zeg, wat ben jij bruin!” zei Elena bewonderend.
“Ja, antwoordde ik, ”maar geen witte strepen of plekken bij mij” , terwijl ik een klein stukje van een bil liet zien. ‘Kijk maar!”
“Dat lijkt me nou zo zalig, lekker bloot in de zon!” zei ze daarop.
Wat houd je tegen?” vroeg ik lachend.
“Is dat niet raar of zo” vroeg ze, een beetje verlegen. ”nee man, gewoon meteen doen”, zei ik, en ik trok een knoopje los van haar vetertje. Die kwam dus meteen los en toen volgde het andere stukje ook. ”Maar nou jij ook!” riep Elena uit en dat deed ik en trok mijn zwembroek uit. Nou zeg, die Elena zag er werkelijk schitterend uit: jonge stevige borsten, lang zwart haar en ongeveer 1meter 60 lang en slank als een den. “Sjonge zeg, ” zei ik bewonderend, ”wat ben jij verrekte mooi!” Dat vond ze leuk om te horen en keek alsmaar naar mijn paal die al begon te groeien. We namen een slokje nadat we geproost hadden en het leek wel of alles bij haar nu ineens los kwam: ze vroeg van alles en nog wat, over naakt zonnen en zwemmen, wat bij ons heel gewoon was natuurlijk.

“Mag ik iets heel raars vragen?” zei Elena ineens, ”maar je mag best NEE zeggen hoor!” “Je mag alles vragen, ” zei ik, “niks is er raar” voegde ik eraan toe.
“Kun je mij niet leren hoe ik moet neuken?” vroeg ze op de man af, ”want dat beetje ervaring dat ik heb is nou niet zo positief, terwijl iedereen het heerlijk schijnt te vinden!” Nou, dat wou ik best natuurlijk, zo’n mooie griet! ‘Goed, zei ik, ”maar dan zal ik eerst even al je schaamhaar wegscheren daar want dan ben je meteen in de juiste stemming om te leren neuken, OK?” Dat was prima en ik haalde de spullen, zij ging liggen en ik begon het haar in te zepen, af en toe ook lekker bij haar kutje naar binnen natuurlijk en dat vond ze me toch lekker!! Terwijl ik nog bezig was met scheren begon ze al te kreunen en zei: ”dat maakt me echt wel even botergeil, wat je nu aan het doen bent!” Ik vertelde dat dit nog maar het begin was en toen ik klaar was met scheren, op een klein landingsbaantje na, gaf ik haar een lange zoen op haar klitje en de wijde omgeving daarvan zodat ze nog meer en harder begon te kreunen terwijl de sappen naar buiten stroomden.

“Ik word helemaal warm van binnen, ” riep ze ineens, ”OOOOOOOOOOOOoooooooooooooooh wat is dat zalig zeg en ik zei dat ze zich gewoon moest laten gaan en alleen maar genieten. Binnen een minuut kwam ze schreeuwend klaar en ze wilde me bedanken maar dat was nonsens natuurlijk. Ze keek in verbazing naar mijn gigantische paal en ging hem strelen en gaf, op mijn aanwijzingen, een paar heerlijke trekjes eraan, zodat er al gauw wat voorvocht uit mijn eikel kwam. Ze zag dat en likte het meteen op en zei: “kan het dat ik daar nog geiler van word dan ik al ben?” Nou ja, dat kon best natuurlijk en ineens stopte ze en zei ”Maar kan dat enorme ding echt helemaal in mij, is dat niet veel te groot?” Ik lachte en zei dat als ze zo nat was dat het allemaal vanzelf zou gaan en dat ik haar echt geen pijn zou doen.
Ik ging op mijn rug liggen en mijn pik stond stijf en stram rechtop in de lucht. “Kom maar lekker op me zitten, ”zei ik, ”benen wijd dan staat je kutje lekker open en kan ik erin om jou voor het eerst lekker te laten neuken”!

Ze ging zitten en leidde mijn pik zachtjes tot de ingang van haar kutje en heel , heel langzaam liet ze zich zakken zodat ik geleidelijk aan steeds dieper in haar kwam. “Wat is dit onvergetelijk lekker” kon ze maar net uitbrengen, ”jouw heerlijke lul vult mij helemaal op en ik word er alleen maar geiler en geiler van!” Ze begon zachtjes een beetje te wippen waarbij ik van haar dansende borstjes kon genieten die ik lekker streelde en masseerde. Ze ging steeds sneller op en neer en het werd steeds wilder net als haar gekreun en gesteun, in volledige overgave aan haar hartstochten. Ineens stopte ze en vroeg: ”Als het nou komt bij jou, is het dan een stroom net als wanneer je piest of hoe gaat dat?” Nou ja, ik legde uit dat het in een soort stoten ging met klodders, in plaats van in een stroom. “Dat moet ik zien” zei ze gedecideerd, en ik wil het voelen op mijn huid en ik wil het proeven ook hoor!” Nou ja, ze begon weer als een ruiter te wippen op mijn kanonharde staaf die ik kon horen soppen in haar kletsnatte kutje. “ik kom, ik kom, ik kom weeeeeeeeeeeer!” riep ze ineens en ja hoor, ik kon het voelen aan het samen trekken van haar kutspiertjes die als een kurketrekker mijn lul aan het zuigen was. Het koste me enorme moeite om niet te gaan spuiten maar het lukte............. !!!!

Half bewusteloos liet ze zich van me af vallen maar toen ze mijn keiharde lul zag begon ze me meteen te likken en te zuigen en me af te trekken. Nou dat hield ik niet lang vol en riep dat ook. “Spuit man, spuit alsjeblieft!” riep Elena en ik voelde mijn geil koken in mijn ballen en zij voelde dat ook. Heftig trok ze aan mijn lul en ja hoor, de eerste klodder spoot eruit en kwam op Elena’s gezicht en meteen begon ze me af te zuigen zodat ik klodder na klodder in haar mond spoot. Ze was verrukt!!! Toen ze een paar keer had geslikt richtte ze mijn spuitende lul op haar lichaam zodat alles onder mijn geile witte klodders kwam: buik , gezicht, tieten en overal zat het. Toen ik eindelijk, eindelijk uitgespoten was wreef ze het helemaal in haar huid zodat ze nu spierwit leek! “Je hebt me zo enorm gelukkig gemaakt...” zuchtte Elena, ”je hebt er geen idee van. Ik wist niet dat neuken zo enorm fijn kon zijn! Dank zij jouw lessen weet ik nu hoe enorm genieten is, in plaats van binnen 1 minuut weer ermee ophouden”.


We besloten om even te douchen dan een duik te nemen en dat deden we dan ook, maar uiteraard bleven we heel gewoon bloot en ongeremd zoals aldoor al. “Wanneer word jij nu weer hard?” vroeg Elena toen we uit het water waren. Ik zei dat dat bij zo’n enorm mooie vrouw zoals Elena dat echt niet te lang zou duren en toen ze dat hoorde moest ze even lachen en begon mijn lul te strelen en te aaien met af en toe een trekje en een kusje op de eikel. En ja hoor, “het” begon te reageren, zowaar! Nou ja, ik legde uit dat we beter nog heel even konden wachten want dan was er wat meer om te spuiten en dat vond Elena een goed idee. “Maar mag ik die lekkere lul van je wel hard maken, alvast?” Nou, dat is altijd lekker natuurlijk en zo ging ze gewoon verder terwijl ik haar op stoom hield door regelmatig haar borstjes en haar clitje te strelen of met een klein beetje vingerwerk binnen in haar kutje. En zo speelden we een uurtje met elkaar, af en toe wat eten en een drankje natuurlijk!

Mijn pik was alweer een poosje op oorlogssterkte toen ik me ineens bedacht dat bij de neuklessen natuurlijk ook het uitproberen van allerlei standjes erbij hoorde. Dat vond Elena een heerlijk idee vooral ook omdat ze dan kon bepalen in welk standje ze het lekkerste klaarkwam of het gauwst of het langzaamst om het klaarkomen nog wat uit te stellen. Ik vertelde een beetje daarover, wat zoal de mogelijkheden waren en Elena was dol enthousiast om het te gaan proberen.

Ze vroeg natuurlijk hoe het was om het op z’n hondjes te doen en ik legde uit dat dat heel erg fijn was omdat ik dan heel erg diep in haar kutje zou zitten plus dat mijn handen dan lekker om haar heen haar borsten konden kneden en masseren! Ze werd helemaal enthousiast en ik vertelde haar ook dat wanneer ik op mijn rug lag en zij bovenop mij zou zitten dat er dat er dan ook nog iemand anders op mijn gezicht kon gaan zitten die ik dan al likkend en kussend ook nog kon bevredigen, plus natuurlijk tegelijk met het gewone neuken!

Zeg, dat vond Elena wel wat, want zei ze, dan kunnen beide vrouwen elkaars borsten ook nog strelen en zo alsmaar geiler en geiler worden en dat was ook zo natuurlijk. Nou ja, ze wilde ook dit best wel eens proberen maar wist alleen niet met wie en ik ook niet al had ik het best wel een paar keer gedaan. Terwijl we dit alles aan het bepraten waren was mijn pik ontzaglijk hard geworden dankzij de liefkozingen van Elena die door mijn strelingen en door mijn vingeren heerlijk geil was geworden, wat ze ook alsmaar zei. “Maar eigenlijk”, zei Elena, ”is 69en wat we nog niet gedaan hebben, natuurlijk niet ECHT neuken, het zal best wel heerlijk zijn, natuurlijk, maar jouw lul zit niet in mijn kut en dus is het niet echt neuken!”

Nou ja, ik zei dat we dat dan nu eerst maar even moesten doen, zonder dat ik klaar zou komen, al was dat met zo’n mooie jonge vrouw wel heel erg moeilijk, zoals ik tegen Elena zei. Ze glimlachte lief en begon me te kussen....

En zo kwamen we vanzelf aan het 69en: ik lag onder en Elena lag op mij en ik begroef mijn gezicht maar vooral mijn tong, lekker diep in haar kletsnatte kut en begon te likken en te zuigen, wat Elena ook bij mij aan het doen was. En we gingen allebei toch lekker.... Elena kreunde van genot en ik ook! Tijdens een kleine adempauze besloten we om even om te draaien en nu lag ik boven en Elena onder, wat ook enorm lekker was en een nieuwe variatie betekende voor haar.

Omdat ik lekker diep met mijn tong in haar kutje zat begon ze alweer klaar te komen, zoals ze riep. En ik maar proberen om mijn spuiterij uit te stellen, wat niet zo eenvoudig was want niet alleen haar mond en tong beminden me, ook haar heerlijke borsten streelden over mijn buik.... Al gauw voelde mijn tong het samentrekken van Elena’s kutspiertjes en ja hoor, ze kwam schreeuwend klaar, alweer! En meteen gingen we naar de missionaris, dus zij onder en ik lekker bovenop haar, heel langzaam voerde ik het tempo op tot we gewoon allebei aan het beuken waren. “Niet neuken, maar beuken!” zei ik tussen de stoten door.

Elena vond alles lekker en toen gingen we op z’n hondjes maar of dat nou kwam doordat ik zo enorm diep in haar zat of door het strelen van haar volmaakte borstjes ik was zo geil geworden dat ik het niet meer verder kon uitstellen en met een enorme kracht spoot ik alles in haar hete kut, er kwam zo ongeveer geen einde aan en toen ik dan klein geworden was floepte ik eruit en zag date en mengsel van haar kutsappen en mijn zaad gemengd uit haar kutje liepen, over haar benen!
“Even lekker douchen”, stelde Elena voor. Dat deden we dan ook, elkaar uitgebreid inzepen en afwassen. En geen enkel lichaamsdeel werd overgeslagen! Zo langzamerhand was het tijd geworden dat we de anderen terug konden verwachten dus moesten we, helaas!, wel iets aantrekken: Elena een zomerjurkje met daaronder bijna niks en ik een short en verder ook niets.

Toen ze inderdaad een kwartiertje later terug kwamen zaten we heel gezellig te lezen met een degelijk kopje koffie. Mijn zus, Hanna, en Henk haar man en mijn vrouw Joyce. Alle vier waren we achter in de dertig en we kletsten over hun gewinkel en zo. Joyce vroeg of het wel gezellig was geweest, met z’n tweetjes. “Ja hoor”, zei Elena “we hebben het over van alles en nog wat geklept, heel leuk” ! Joyce stelde voor om even te gaan zwemmen na al het gewinkel in de hitte en ze gaf het goede voorbeeld door haar kleren uit te trekken en poedelnaakt het zwembad in te springen. Hanna en Henk lieten zich niet onbetuigd en deden hetzelfde, nou ja, toen ik ook en als laatste kwam Elena er ook bij, piemelnaakt natuurlijk, ook zij! Alle vijf zwommen we en maakten pret vooral met het spelen met de strandbal.

 

Deinende borsten en zwaaiende pikken, dat was aan de orde van de dag. Ik merkte dat Henk nogal eens keek naar de stevige borsten van mijn vrouw, die best wel gezien mochten worden: lekker groot en stevig , zonder te hangen. En Joyce keek kennelijk met genoegen naar de gigantische paal van Henk, die inderdaad een beetje aan het overeind komen was. Elena gaf me een knipoog want ze wist dat ik eventjes rust nodig had! Alleen Joyce zag die knipoog van

 

Elena naar mij en ineens begreep ze hoe de vork in de steel zat en ze begon heel hard te lachen, terwijl ze om de beurt naar mij en naar Elena keek. En ze keek ook naar mijn lul die nog niet veel teken van leven liet zien, uiteraard. Elena moest nu ook lachen en liep naar Joyce en fluisterde in haar oor: ”ik heb Henk gevraagd om mij neuklessen te geven en dat heeft hij heel erg goed gedaan, echt waar!” Ik kon niet horen wat ze zeiden maar Joyce zei ineens hardop: ”dan hebben jullie zeker de sterren uit de lucht genaaid!” wat iedereen deed lachen natuurlijk. Hanna, mijn zus, zei tegen Henk: ”Ja Henk, ik heb het wel gezien hoor, dat je zo geil van Joyce geworden bent” en pakte zijn enorm grote en keiharde staaf beet en trok er een paar keer lekker aan. ”Niet met vuur spelen! ”riep Henk lachend naar Hanna die daarom nog even lekker een paar keer extra trok.

Hanna zei: ”maar dit hebben we nog nooit gedaan zeg, in het water en zo met z’n allen bloot en hard en geil!” Maar Joyce zei dat het kennelijk er de tijd voor was en nam Henk z’n betonnen paal over van Hanna. Henk kon niet met z’n handen Joyce haar tieten afblijven en streelde ze en kneedde ze, wat Joyce zalig vond en dat ook zei. “Zie je wel, ” zei Elena ineens, ”daar komt ie al aan!” want ze was alsmaar mijn pik aan het verwennen, al die tijd. En die stond nu ook overeind als een vlaggenmast! Elena trok zich op en sloeg haar benen om mijn middel en liet zich rechtstreeks op mijn pik zakken, met een verlekkerd gezichtje.

 

Ze fluisterde nog gauw in mijn oor dat haar ouders altijd aardig veel lawaai maakten als ze aan het naaien waren en dat klopte want Henk was grommend bezig om Joyce die voorover gebogen stond, van achteren te naaien terwijl Hanna verlekkerd keek en zichzelf aan het vingeren was. Joyce gilde het uit van genot, zoals altijd trouwens en ook Elena naaide dat het een lieve lust was en dat was het ook! Uiteraard waren de handen van Henk bezig met de borsten van Joyce waar hij helemaal geil van geworden was immers. Al gauw kon ik horen dat Joyce bezig was om klaar te komen en dat maakte Henk nog veeeeel geiler en hij riep dat hij haar helemaal vol ging spuiten. Al wippend kwam Elena ook klaar terwijl mijn lul gewoon hard bleef omdat ik al een paar keer had gespoten. En dus, nadat ze uit gehijgd was, begon Elena aan een nieuwe wip! Henk en Joyce waren allebei klaar en Henk z’n pik kwam eruit en was aanzienlijk kleiner geworden. Joyce was kapot van al haar energie... Al wippend en naaiend fluisterde Elena in m’n oor dat ik haar moeder even lekker moest naaien want die had nog geen harde pik in haar gevoeld die dag. Dus ik zei dat dat in orde was en hoewel ze nog lekker aan het neuken was, zoals ze zelf zei, klom Elena van me af en riep naar haar moeder om effe te komen.

 

Hanna kwam en Elena pakte haar hand en deed die om mijn lul zodat nu Hanna mij aan het aftrekken was! Elena hielp haar met opkomen zodat Hanna ook op mijn pik kon zitten, net als Elena. Ze vond het zalig want zo had ze het nog nooit gedaan, zoals ze zei. Elena ging even het water uit en haalde wat te drinken. Nou, ik was me toch even fijn bezig met stevige Hanna en haar heerlijke borsten wipten en deinden op en neer wat mij toch ook weer geil maakte, zoals dat altijd gebeurde! Nou ja, en al wippend en naaiend met Hanna zag ik dat Elena terug kwam met voor allemaal een heel groot glas whisky met een ijsklontje en op dat moment kwam Hanna op een enorme manier gillend klaar en we kropen van elkaar af en liepen pijlsnel op ons glaasje af.

We proostten en ik bedacht me dat het me nog nooit was gebeurd dat ik op dezelfde dag de dochter en de moeder had geneukt, iets unieks!! En wat zou het weekend verder nog aan verrassingen brengen? Dat horen we straks!

We dronken onze borrel verder op buiten het zwembad op het grasveld maar niemand had nog kleren aangetrokken natuurlijk . Joyce stelde voor dat Elena en ik wat te eten gingen halen bij de Chinees, dan kon zij met Hanna een beetje in huis de tafel dekken en zo. We trokken snel iets luchtigs aan en gingen op pad. We praatten onder heet rijden door nog over het unieke van vandaag. “Ja zeg”, vertelde Elena, “ik heb mijn ouders een paar keer zien naaien zonder dat ze het wisten maar na vandaag is alles veranderd, denk ik!” Nou ja, dat leek mij ook wel en ik zei tegen haar dat Hanna ook een lekker stuk was om te naaien maar niet zo’n zaligheid als zijzelf. Elena lachte een beetje en legde haar hand op mijn kruis terwijl ze zachtjes begon te wrijven.

Gelukkig heb ik een automaat dus schakelen hoefde niet dus kon ik op mijn beurt mijn hand onder haar jurk op haar zachte dijbeen leggen. “Vond je het raar om je eigen vrouw met mijn pa te zien naaien?” vroeg Elena. ”Nou nee”, antwoordde ik, ”wij vinden dat alles mag, als het maar geen pijn doet en iedereen gewoon doet” “Dat vind ik nou ook”, zei ze, “misschien hebben we later nog een kans om wat te oefenen”, zei ze lachend. Inmiddels voelde ik dat haar kutje al kliedernat was en mijn pik stond als een paal omhoog.

Heel handig toverde ze hem tevoorschijn en begon aan mijn eikel te zuigen en te likken. Hoe heerlijk het ook was, ik wilde echt niet spuiten want dan had ik niks meer voor later natuurlijk. Maar we waren inmiddels bij de Chinees aangekomen en daar lag het al bestelde eten klaar voor ons. We gingen naar huis terwijl ik haar lekker diep zat te vingeren en zij met mijn blote pik aan het spelen was. Thuis stond alles klaar om te eten en met een lekker pilsje erbij was het heerlijk. Wat ook heerlijk was, waren de borsten van Joyce, Elena en Hanna natuurlijk!

 

We praatten met z’n allen over deze speciale dag, want naakt waren we heel erg vaak geweest bij en met elkaar maar seks was nog nooit om de hoek komen kijken! Na het eten ruimden we op en namen koffie met likeur bij het zwembad want het was nog steeds drukkend warm.
“Tsja, ”zei Henk, ”wij hebben nog nooit geneukt waar anderen bij waren, laat staan met een andere partner!” Joyce zei: ” wij ook niet hoor, dit was de eerste keer en ik hoop niet de laatste!” En Hanna zei: “het is eigenlijk net zo natuurlijk als ademhalen, daar denk je ook niet bij na en hier moet je ook niet bij nadenken, gewoon doen!”
We klepten de hele avond verder natuurlijk onder het genot van een paar borrels en we besloten om vannacht de slaapkamerdeuren open te laten en dan zouden we wel zien hoe of wat er zou gebeuren. Alle drie slaapkamers waren op de eerste verdieping met elk een eigen badkamer met douche en toilet. We namen een laatste borrel mee naar boven en bij de slaapkamerdeuren proostten we voor de laatste keer en Elena zei lachend: ”wie weet, slapen we ook nog een klein beetje vannacht!” Joyce en ik gingen lekker samen onder de douche, wat resulteerde in een heerlijke vrijpartij natuurlijk! Henk en Hanna deden kennelijk hetzelfde maar ik kon Henk z’n gegrom horen toen hij lekker bezig was met Hanna....

 

Nou ja, we gingen eerst even slapen om alle drank kwijt te raken om later weer fris en opgewekt aan nieuwe dingen te beginnen!
Midden in de nacht werd ik wakker want het heerlijk mooie naakte lijf van Elena lag tussen Joyce en mij in, haar ene hand had ze om mijn snel groeiende pik en haar andere hand streelde de tepels van Joyce die lekker lag te slapen, op haar rug en haar benen ietsje uit elkaar.

Mijn handen begonnen Elena’s borsten te masseren en een beetje te kneden en haar tepels warden onmiddellijk hard! Toen ze voelde dat ik snel hard geworden was ging ze nog veel krachtiger verder met me af te trekken en ik zag dat ze nu de buik van Joyce aan het strelen was. Haar hand ging steeds lager en bereikt de clit van Joyce die nu in haar slap zachtjes begon te kreunen. Ik draaide me op mijn zij en Elena leidde mijn pik van achteren ik haar kut waar de sappen al rijkelijk uitliepen, zo te voelen. We begonnen heerlijke neukbewegingen te maken toen Joyce ineens wakker werd en haar eigen kutje betastte die ook al flink nat was geworden.

Elene floepte mijn pik uit haar, draaide me terug op mijn rug en ging me bereiden met dat zalige nauwe kutje van haar. Joyce was inmiddels helemaal wakker en ging op haar knieën naast mijn hoofd zitten zodat ik haar heerlijke kut kun likken en zoenen terwijl zij tegelijk de zalige borstjes van Elena masseerde. Beide meisjes gingen steeds harder te keer en al gauw kwam Elena voor de eerste keer klaar met aardig wat lawaai hetgeen Joyce enorm opwond gezien de stroom sapjes die over mijn gezicht stroomden! Op dat moment kwam Hanna onze kamer in en vroeg of het fijn was, zo met z’n drietjes. Nou ja, heerlijk dus en toen vroeg Joyce of Henk ook wakker was. “Ja hoor”, zei Joyce, ”hij hoorde jullie ook, net als ik!” Meteen kroop Joyce van mijn gezicht af en liep op een drafje naar de andere slaapkamer. Nou ja, Hanna hoefde niet uitgenodigd te worden en naam het plekje van Joyce op mijn gezicht meteen over met groot plezier. Toen besefte ik ineens dat ik zowel de moeder als haar dochter aan het neuken was!!! Elena was met groot enthousiasme weer aan het naaien geslagen en wipte op en neer wat het voor mij heel moeilijk maakte om niet lekker te spuiten en me te legen in die heerlijk nauwe kut van haar...

Helena kon zich nauwelijks meer bedwingen en liet zich zo enorm lekker gaan dat ze al gauw begon te roepen dat ik harder en dieper moest likken.... En toen ze dan bevredigd was en Elena ook weer een keertje toen hoorden we alle lawaai dat uit de andere kamer kwam. Joyce en Henk hadden er typisch iets moois van gemaakt en de kreten waren niet van de lucht! Hanna kroop zachtjes van mij af waarna Elena op haar rug ging liggen met haar benen wijd, terwijl Hanna heeeeeeeeel zachtjes ging kijken in de andere kamer. Ik stopte mijn leuter meteen lekker diep in Elena’s pretparkje en we begonnen aan een enorme wip: heel snel en heel diep met geweldige stoten van beide kanten. Ik voelde dat ik ging ontploffen en Elena voelde dat ook en fluisterde allerlei lieve dingetjes in mijn oor: dat ik maar lekker diep in haar moest spuiten, golf na golf wilde het hete spul in zich voelen komen....

 

Nou, dat kon en ik dacht dat het nooit meer op zou houden en we naaiden gewoon verder totdat ik er uiteindelijk uitfloepte. “Dit was zo ongelooflijk lekker”, zei ze zachtjes, ”nooit zal ik dit weekend kunnen vergeten!” Nou, dacht ik, ik denk dat niemand van ons dat zou kunnen vergeten! We stonden zachtjes op, allebei aardig nat natuurlijk en we gingen ook kijken in de andere kamer.

 

Nou daar was Joyce bezig om Henk te pijpen terwijl Hanna met haar vingers in de kut van Joyce bezig was! Aan het lawaai van Henk te horen was hij niet meer zo ver weg van zijn orgasme en Elena keek met verbazing naar de gigantische paal van haar vader die in en uit de mond van Joyce ging.
“Ik had nooit gedacht dat zijn pik daarin zou passen, fluisterde Elena, nogal onder de indruk. Ze had mijn pik in haar hand genomen en was weer begonnen met dat heerlijke trekken....


En toen iedereen lekker aan zijn trekken was gekomen namen we nog een slaapmutsje, we zeiden: ”Proost!” tegen elkaar en toen zei Elena onverwachts: “maar ik wil nog wel een paar privé-lessen hebben vannacht!” waarop iedereen heel hard begon te lachen.........

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen