Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Meneer De Gier was een man van net vijftig. Hij was alleenstaand en woonde in een woning in een wijk aan de rand van de stad. Hoewel hij gescheiden en alleenstaand was, was het alles behalve een eenzame man. Vrienden, collega’s en familie hielden van hem en hij van hen. Zijn speciale aandacht ging uit naar zijn nichtje Sanne. Het was de dochter van zijn zus en haar man. Het meisje, die nog een tiener was vond hij mooi, had een lieve uitstraling. Ze had iets onschuldigs maar ook iets heel sexy’s, meer dan dat: ze zag er soms erg ondeugend uit.


Dat Sanne in haar slaapkamer de wildste fantasieën had wist hij toen nog niet. Maar zeer binnenkort zou hij daar achter komen.


Sanne deed aan hockey en hoewel ze nooit zou doorbreken tot de top had ze er veel plezier in. Dit weekend had ze weer een wedstrijd. Het was een uitwedstrijd en Sanne had geen vervoer. Om een reden die wat vaag bleek had ze haar oom Roelof (de Gier) gevraagd of hij haar alsjeblieft wilde brengen. Het was zo’n dertig kilometer rijden om bij de ontvangende club te komen. Maar aangezien hij zijn nichtje graag mocht had hij het voor haar over. Daarbij vond hij het geen enkel probleem omdat hij zoals eerder gezegd een zwak had voor Sanne.


Die zaterdag stopte hij met de auto voor het huis waar ze met haar ouders woonde. Direct ging de deur open en kwam het blonde ding naar buiten gelopen. Ze sloot de deur en stapte bij haar oom in de auto. Ze droeg een joggingbroek en een trainingsjasje met daaronder sneakers. Haar tas gooide ze op de achterbank.

‘Dag oom, wat super dat u me wilt brengen,’ zei ze vrolijk en gaf Peter een kus op de wang.


Roelof keek met een schuin oog naar zijn nichtje, maar meer dan de joggingbroek was er niet veel spannends te zien. Misschien had hij meer geluk bij de wedstrijd. De autorit ging snel en Sanne sprak honderduit over school, stappen en de wedstrijd van straks.


Langs de lijn had meneer De Gier zijn plek gevonden, leunend tegen een hekje keek hij over het veld. Toen kwamen ze het veld op. Sanne zwaaide naar haar oom. Hij keek naar haar mooie benen, iets gebruind door de zon of de zonnebank. Mooi glad en slank. Haar kousen hoog opgetrokken en het rokje hadden een bijzondere uitwerking op hem. Het was natuurlijk verkeerd om te denken, maar toen hij zag dat Sanne verdedigster was en hij precies achter hun goal stond wist hij dat hij genoeg zicht op haar kon gaan hebben.


De wedstrijd begon en Roelof had veel oog voor het wapperende rokje van zijn nichtje. Ze had nog niet heel veel in actie hoeven komen maar een enkele keer had het rokje zich gevaarlijk omhoog geworpen. Wat Roelof verbaasde was dat er geen spoor leek te zijn van een slidingbroekje, zo’n ding wat veel van haar teamgenoten wel aan hadden. Toen Sanne in actie moest komen werd zijn voorgevoel bevestigd. Een sprint zorgde er voor dat het rokje van Sanne opwaaide en bijna continue opsprong. Hij zag de aanzet van haar billen. Sterker nog, bijna de helft van haar billen werd zichtbaar. Een heerlijk strak kontje in een kleine zwarte hipster en als hij het goed had gezien zat er nog een randje kant aan.


Wat een geile donder. Die meid had niet meer dan een kleine hipster aan, zo’n ding wat iets groter is dan een string en kleiner is dan een boxer. Hij genoot vanaf dat moment elke keer als Sanne in actie kwam en zorgde er voor dat hij de tweede helft met het wisselen van helft meedraaide zodat hij weer goed zicht had op Sanne haar bilpartij.


Na de wedstrijd gingen ze nog even een drankje drinken in de kantine. Roelof werd voorgesteld als meneer De Gier, de oom van Sanne. Ze hadden veel plezier, en Sanne dronk een paar wijntjes met haar vriendinnen. Roelof vond dat hij aan één biertje niet teveel had en had lol met de dames. Alleen had Sanne meer oog voor haar oom dan voor haar vriendinnen. De stemming werd joliger naarmate er meer drank in de dames ging. Af en toe lachte Sanne hard en gleed ze met haar hand over het overhemd van haar oom.


Op de terugreis was Sanne nog steeds aangeschoten. Roelof had het beeld van haar in de hipster nog niet van zijn netvlies en twijfelde of hij er over kon beginnen. Het meisje had nu een drankje op en leek aardig op zijn hand te zijn. Hij besloot de gok te wagen: ‘Sanne, waarom draag jij eigenlijk geen slidingbroekje?’ Het meisje lachte hard. ‘U denkt toch niet dat ik dat ga aantrekken? Dat ziet er super lelijk uit,’ was haar antwoord.

‘Maar heb je wel door dat het zonder slidingbroekje behoorlijk gewaagd kan zijn? Het is wel zichtbaar hoor.’

‘Wat is zichtbaar?’ vroeg ze quasi nonchalant.

‘Nou, onder je rokje.’

‘Wat.. onder mijn rokje..’ begon ze hem nu uit te dagen.

Roelof voelde zich een beetje opgelaten. Het meisje was duidelijk aangeschoten en leek geen grens te hebben.

‘Je onderbroek. Dat was zichtbaar.’

‘Onderbroek? Oom, dat is toch geen onderbroek!’ Zei ze.

‘Nee o.k. dat weet ik. Maar het was zichtbaar.’ Zei hij lastig.

‘Vond u mijn hipster niet mooi?’

‘Vind jij het niet erg dat de mensen aan de kant het zien?’ vroeg hij gevat.

‘Nee,’ ze keek hem aan. Uitdagend. Hij zag het vanuit zijn ooghoeken. ‘Het is toch leuk om sexy gevonden te worden. Dat vind ik tenminste wel. Dat vind u toch niet erg? En nogmaals: vond u mijn hipster niet mooi?’

Hij twijfelde, wat zou hij antwoorden.

‘Ja, hij was mooi.’ Zei hij dan toch. Het kon geen kwaad als hij dat zei dacht hij bij zichzelf.

‘Ziet u wel, jullie zijn allemaal het zelfde. Dacht u dat ik het niet door had, al die mannen langs de kant kijken graag naar de kontjes van de meiden. Ik speel daar graag op in. Leuk toch, een beetje opgeilen.’ Ze hikte, ze was echt aangeschoten, maar dronken mensen spreken de waarheid. Wist ook Roelof.


Het meisje had een keiharde stijve veroorzaakt bij meneer de Gier en hij was blij dat ze bij haar huis waren. Ze stapte uit en bij het uitstappen, het bukken voor de autodeur zag hij een zwart kanten randje boven haar joggingbroek. Hij werd mega geil. Haar onderrug was slank en het meisje was nog zo mooi, hij genoot van haar. Hij baalde dat de reis er op zat. Maar de gedachte aan het meisje, zijn nichtje duurde voort tot aan zijn huis, tot aan zijn slaapkamer. Daar opende hij facebook, zocht haar op en bekeek een paar foto’s van haar. Vakantiefoto’s hockeyfoto’s. Helaas niet erg pikant maar genoeg om op klaar te komen. Hij spoot zijn zaad in een handdoek en voelde zich fout maar geil. De woorden van zijn nichtje ‘..kontjes van de meiden. Ik speel daar graag op in. Leuk toch, een beetje opgeilen.’ En beetje opgeilen.. het jonge ding geilde de, doorgaans oudere mannen langs de lijn op met haar kontje. Wat een.. een sletje.. ja een sletje, dat was ze.


Tot zijn grote opluchting kreeg hij de zelfde week weer een belletje van Sanne. Die zaterdag speelden ze thuis en omdat hij nu op de hoogte was van de stand en het belang van de wedstrijd vroeg ze zich af of hij het leuk vond om te komen kijken. Daar had hij wel oren naar. Hij dacht alweer aan zijn nichtje in het kanten broekje wat ze de vorige keer droeg. Hij vroeg zich af of deze uitnodiging ook maar iets te maken had met hun gesprek in de auto van vorige keer, als ze zich daar ook nog maar iets van kon herinneren.


Roelof besloot die zaterdag op de fiets naar de hockeyvelden te gaan, het was redelijk bij hem in de buurt.

Bij de velden aangekomen waren beide teams in de kleedkamer en het zou niet lang duren voordat ze het veld op zouden komen voor de wedstrijd. Roelof besloot te wachten met het bepalen van zijn positie tot hij wist welke kant het team van Sanne opspeelden. Toen ze het veld opkwamen, de toss was geweest besloot hij naar de juiste kant te lopen. Bij het opkomen van het veld had ze enthousiast naar hem gezwaaid.


Toen Roelof, ofwel meneer de Gier zijn plek ingenomen had en de wedstrijd begonnen was werd het hem duidelijk dat het bezoekende team de overhand had. Sanne moest vaak in actie komen en haar rokje was behoorlijk in beweging. Wat Roelof zag deed zijn pik keihard worden.

Sanne droeg onder haar rokje niet meer dan een kleine string. Het was een zwarte met een roze kanten randje. Die geile slet deed het er om, dat kon niet anders. Sommige momenten was haar kontje volledig zichtbaar, de volle mooie kleine rondingen onder haar opwaaiende rokje. Roelof genoot. Ze zag er heerlijk geil uit. Het jonge vlees, en hij wist dat ze het deed om de mannen aan de kant op te geilen.


De tweede helft wisselde hij weer van helft, terwijl hij zijn ogen weer volop de kost gaf viel hem een gesprek niet ver van hem vandaan op. Het was niet heel druk, maar aan zijn kant, niet ver van hem vandaan stonden twee mannen. De ene was rond de zeventig, de ander was rond zijn eigen leeftijd, hij schatte hem nabij vijftig.

De oude zei: ‘die Sanne is toch wel de topper van het team, wat een meid.’

De vijftiger antwoordde: ‘En iedere week weer een ander geil slipje of stringetje onder d’r rokje. Zo lekker zie je ze niet vaak.’

‘Zo gewillig ook niet,’ antwoordde de oudste.


Roelof kreeg bijna een hartverzakking toen hij.

‘Wat bedoel je?’ vroeg de vijftiger.

‘Die meid doet het niet zomaar, ze vind die aandacht geweldig. Als je je kop houdt vertel ik je wat me is overkomen.’

De vijftigjarige sommeerde het oudje om verder te vertellen.

‘Goed, een maand geleden, na die wedstrijd tegen Geel-Groen waren we in de kantine. Ze dronk behoorlijk en we raakten aan de praat. Ze moest niets hebben van die jongens van haar leeftijd, oudere mannen, mannen met ervaring, dat vond ze wel wat. Van het een kwam het ander. En die avond heeft ze me achter de kleedkamers in de bosjes klaargepijpt. Alles doorgeslikt. Wat een beest.’

‘Godverdomme, die tiener pijpte jou klaar en slikte al je zaad door?’ vroeg de vijftiger verbaasd.

‘Klopt. Ik kon haar opa zijn, maar daar deed ze absoluut niet moeilijk over.’


Roelof wist niet waar hij kijken moest. Hij keek weer naar Sanne en voelde zich bloedgeil worden. Hij voelde woede, maar de geilheid overheerste.


De wedstrijd was ten einde, het zicht op het lekkere kontje van Sanne ook en dus ging hij naar de kantine. Gedouched en al kwam Sanne de kantine binnen. Ze droeg een strakke broek en een leuk shirt. Ze had schoenen met een klein hakje, een echte jongedame.

De nam een wijntje van Roelof aan en ze raakten aan de praat. Eerst over de wedstrijd, en toen zette Roelof zijn stap.

‘Dat was behoorlijk uitdagender dan de vorige keer.’

‘Wat bedoelt u?’ de ogen van Sanne spuwden vuur, geil.

‘Die string van je. Dat was nogal een spannende,’ antwoordde hij.

‘Vond u hem mooi?’ vroeg ze onschuldig.

‘Prachtig, heerlijk. Maar die heb je nu vast verwisseld voor een ander broekje.’ Roelof had al een paar biertjes op en wist dat zijn nichtje een geile meid was en dat hij het er altijd op kon wagen. De laatste tijd had hij geen seks gehad, behalve met zichzelf.


‘Ik heb een nog veel mooier broekje aangetrokken, maar ja, die zit onder mijn broek.’ Zei ze en ze knipoogde naar haar oom.

‘Wat wil je,’ vroeg hij direct.

‘Misschien moeten we bij u thuis verder drinken,’ zei ze. Ze had nog maar twee wijntjes op en was nog niet aangeschoten. Ze was dus nagenoeg nuchter en wist wat ze wilde.


Niet veel later zaten ze op de fiets naar het huis van oom Roelof, meneer de Gier. Ze zetten als een razende hun fietsen in het hok en gingen bij hem naar binnen. In de hal aangekomen zoende ze hem direct op de mond. ‘Oom,’ zei ze toen ze zich losmaakte van zijn mond, ‘ik wil dit, laten we er niet moeilijk over doen. Ik ben van u.’

Roelof liet zich dat geen tweede keer zeggen en trok haar mee naar boven, naar zijn slaapkamer. Hij sloot de gordijnen en legde haar op bed. Ze trok uit zichzelf haar broek uit. Haar prachtige benen, slank en glad kwamen tevoorschijn. Een mooi klein stringetje, een roze kanten met een zwart strikje werd zichtbaar. Hij zag door het kant heen dat ze gladgeschoren was. Snel trok ze haar shirt uit en een kleine bh was over. Ze maakte hem los en haar kleine tietjes werden ontbloot. Ze had een heerlijk jong lichaam. Een strakke buik, een lekker kontje en mooie kleine borsten.


Hij kwam over haar heen zitten en zoende haar. Kuste toen naar beneden en likte aan haar tepeltjes. Hij zoende haar borsten. Toen kuste hij langs haar buikje naar haar string. Eerst kuste hij de stof en toen trok hij hem uit. Haar kale strakke heerlijke kutje werd zichtbaar. Twee prachtige lipjes.

Hij likte aan haar schaamlippen en gleed met een vinger er tussendoor. Langzaam liet hij de vinger naar binnen glijden. Het jonge meisje, zijn nichtje Sanne was zo nat dat het bijna als vanzelf ging.


Hij rook de geur van haar kutje en toen hij zijn tong tussen haar lipjes over haar clitje liet glijden proefde hij haar zilte smaak. Ze was geweldig lekker. Langzaam befte en vingerde hij haar terwijl hij met een hand naar haar borst ging. Hij kneedde ze een voor een. ‘Hmm, lekker oompje. Lik m’n kutje please,’ kreunde ze.

Toen maakte hij zich van haar los en trok zijn eigen kleren uit. Hij ging op zijn knieën op bed zitten en zij kwam voor hem zitten. Ze nam zijn lul in haar mond en begon haar te pijpen. Hij pakte haar hoofd vast en maakte langzame neukbewegingen in haar mond. Ze liet het gewillig toe. De man van zeventig had gelijk, dit was echt een gewillig sletje.


Hij trok zich van haar af en draaide haar om. Hij zag haar perfecte kontje terwijl ze op handen en knieën voor hem zat. Hij zette zijn pik tegen haar kutje en liet zich langzaam naar binnen glijden. Ze was strak, maar geen maagd meer. Hij was niet de eerste die zijn pik in dit geile tienerkutje liet glijden. Zijn hand klapte een keer keihard op haar bil. Ze slaakte een gilletje.

‘Vind je dat lekker klein meisje van me?’

Ze kreunde, ‘ja heerlijk. Neem me oompje.’

Hij sloeg nog een keer op haar kont en begon haar toen stevig te neuken. Stevige stoten in het jonge kutje. Hij had haar vader kunnen zijn, maar hij was haar oom. De oudere man had haar opa kunnen zijn. En het maakte haar blijkbaar niet uit, ze genoot er van. Hij neukte haar steeds harder en hun lichamen maakten petsende geluiden. Ze kreunde en steunde en leek langzaam tot een hoogtepunt te gaan komen. Hij kneedde haar heerlijke billen.


En toen kwam ze. Ze kreunde, kirde en hijgde. Haar stuiptrekkende kutje en haar heerlijke hese gehijg maakte hem gek. Ze melkte hem leeg en haar bloedeigen oom spoot zijn zaad diep in het kutje van zijn nichtje. Ze genoten er allebei van. Haar kutje gevuld met zijn zaad. Ze liet zich op het bed vallen. Hij kneedde haar billetjes nog even terwijl het sperma uit haar kutje droop.

‘Dat was lekker oom, maar niet eenmalig toch?’

‘Wat dacht je zelf?’

‘Nee, ik wil meer van u. U mag alles met me doen.’ Ze kwam omhoog en zoende hem.

Reacties   

0 #1 RM 18-10-2016 22:57
Leuk verhaal!, zit er nog een vervolg aan te komen ?
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen