Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Vader Tjerk is vijftig jaar en internationaal vrachtwagen chauffeur. Moeder Agnes is achtendertig en dochter Amber zestien. Amber heeft donkerblond lang haar en is gewoon een plaatje, een lekker stuk, met fel blauwe ogen en een leuk b cupje. Ze lijden onder het harde regime van de man des huizes als ie thuis is. Hij is rijdt internationaal en is soms weken weg, tot grote vreugde van vrouw en dochter, maar als hij weer thuis is, meestal een week lang, dan wordt er een strak beleid gevoerd van verre gaande onderdanigheid, de man is de BAAS en de dochter en vrouw hebben maar naar hem te luisteren, hij is extreem jaloers en extreem overdrijvend dictatoriaal.


‘’Amber!!!,’’ schreeuwt hij en zorg dan maar dat je direct bij hem komt. ‘’Wat…www.wat is er papa?’’ Hij laat zijn hand zien, waar een witte handschoen om zit en in dit geval met stof er op (vroeger sergeant in het leger geweest) ,’’wat verdomme is dit?’’ ‘’Een beetje stof, papa.’’ Amber krijgt een harde tik met een slagwapen wat hij altijd bij zich heeft, hij gooit de heleboel in haar kamer om en de kasten leeg, ‘’opruimen, NU en schoonmaken!’’ ‘’Ik moet naar school papa,’’ wat weer een klap op levert, moeder was al zo ver dat ze zich niet verzette als hij thuis was en desnoods kroop als hij dat eiste. ‘’Je moet doen wat IK zeg, snotneus, ben ik duidelijk??’’ ‘’Ja papa,’’ en ze begon op te ruimen, zo ging het altijd en het zou alleen maar erger worden, als pa weer vertrok ging letterlijk de vlag uit.

Agnes was in de keuken bezig schoon te maken, er mocht immers geen spatje te vinden zijn. Tjerk kwam de keuken in en ritste zijn gulp open, haalde zijn enorme geslacht door de gulp naar buiten, het ding was keihard, ‘’pijpen,’’ schreeuwde hij en Agnes lag gelijk op haar knieën en pakte de harde kloppende pik en nam die in haar mond en zoog er aan of haar leven er van af hing. ‘’Dieper!,’’ was het volgende commando. Ze begon hem dieper en harder te zuigen, zo diep dat ze begon te kokhalzen, wat hem nog kwader maakte. Hij sloeg haar hard in het gezicht, wat haar een bloedneus opleverde, ze pijpte flink door en haar bloed sijpelde in haar mond.

Na enkele minuten begon hij te grommen en ze voelde een flinke lading in haar mond gepompt worden, ze zorgde er wel voor alles door te slikken zonder te morsen, want dat had haar de laatste keer een gekneusde arm opgeleverd, ze moest drie x goed slikken om het weg te krijgen., ze rilde er bij, ze haat hem verschrikkelijk. Hij ritste zijn gulp dicht en ging weg zonder een woord te zeggen. Agnes stond op en bekeek haar bloedende neus in de spiegel, ze veegde alles af voordat haar dochter naar beneden kwam. Ze proefde nog zijn zaad in de mond en ging snel haar tanden poetsen.

Ze had nu weer een aantal dagen rust, want hij was weer op weg naar zijn werk, ze moest langzamerhand wat verzinnen om van hem af te komen, want zij was bang dat hij zich aan zijn dochter zou vergrijpen…. ‘’Mama wat heeft hij gedaan?, je neus is gezwollen,’’ shit ze kon het nog zien. ‘’Nee, niets hoor, laat maar we zijn er weer een week van af.’’ ‘’Ik..ik.kkk.kom nu te laat op school door hem,’’ snikte ze. ‘’Ik ga wel even met je mee naar school om het uit te leggen,’’ samen hand in hand verlieten ze de woning, op school praat de moeder met de klasse leraar zodat haar verzuim niet genoteerd werd.

Amber besloot die avond met haar moeder uit te gaan en was vast van plan om dat vaker te gaan doen als haar vader niet thuis was. ‘’Kom mam, we gaan lekker naar een leuk restaurantje vanavond.’’ Agnes was volkomen verrast en de tranen sprongen haar in de ogen, als ze haar dochter niet had gehad, had ze zelfmoord gepleegd bedacht ze zich, want weg gaan bij dat beest was geen optie, die avond hadden ze de lol van hun leven en gingen ook nog dansen in een discotheek.

Half beschonken kwamen ze midden in de nacht thuis en daar stond hen de schrik van hun leven te wachten…… Nadat ze lachend naar binnen waren gegaan en de deur in het slot, hoorden ze geschreeuw vanuit de andere kamer komen…, het was haar man, verstijfd van schrik bleven ze staan… hoe hoe kan dit? Hij zou een week weg zijn.

Tjerk stormde woest de hoek om, ‘’WAAR KOMEN JULLIE GODVERDOMME VANDAAN, VIEZE SLETTEN!!,’’ schreeuwde hij. Hij pakten beiden aan een arm en trok ze de kamer in, hij sloeg beiden hard in hun gezicht en bond Agnes vast aan een stoel en deed een prop in haar mond zodat ze niet kon schreeuwen.

‘’Ik zal jullie leren plezier te hebben, terwijl ik weg ben, jullie zijn zeker ook geneukt hè?’’ Hij scheurde de blouse van zijn dochter open en trok haar BH kapot, zodat haar tietjes vrij kwamen, hij kneep er hard in, zodat Amber begon te schreeuwen van de pijn, hij sloeg haar weer in het gezicht en dwong haar te knielen. Hij ritste zijn gulp open en haalde zijn lid te voorschijn, ‘’ZUIGEN SLET!!,’’ schreeuwde hij en trok haar aan haar haren zodat Amber haar mondje opende en hij zijn stijve pik er in duwde. Amber voelde de pik diep in haar keel komen wat haar deed kokhalzen, hij pakte haar hoofd vast en begon haar in haar mond te neuken, tranen liepen uit haar ogen, maar ze liet hem steeds dieper in haar keel neuken, want anders sloeg hij weer in haar gezicht, ze had nog nooit geneukt, laat staan gepijpt….

Na enkele minuten stopte hij en trok haar omhoog, onderwijl zijn vrouw vuil aankijkende, die van angst verstijfd was, ze had zelfs in haar broek geplast kon hij zien, daar zou hij haar later wel voor straffen. Hij scheurde de rest van de kleding van hun dochter van haar lijf en bekeek haar eens goed, ze had een prachtig figuur, mooie kleine borsten en een heerlijk kutje.

Hij pakte enkele ti-ribs, bond haar handen vast en schopte haar benen uit elkaar en bond ook die vast zodat ze geen kant op kon. Zo bekeek hij haar enkele minuten en dit zo dat hij zeker wist dat Agnes dit ook kon zien. Hij liet zijn handen over het lichaam van hun dochter glijden en liet zijn vingers langs haar schaamlippen gaan, ze smeekte nu duidelijk hoorbaar tussen haar snikken door, ‘’….niet doen pap alsjeblieft..ik..ik ben nog maagd…’’ Hij keek haar woest aan, ‘’dat geloof ik niet slet, waar komen jullie anders zo laat vandaan, volop lachend..mij uit lachend.’’ Deed een prop in haar mond en duwde twee vingers in haar schede, ze draaide met haar lichaam om het te voorkomen, maar ze was kansloos. Hij sloeg met zijn andere hand op haar tietjes, dat ze deed ze op zwellen, niet van genot, maar meer van de pijn. Hij voelde wel dat ze heel nauw was, misschien had ze toch de waarheid gesproken en was ze nog maagd, het maakte hem alleen maar geiler. Hij haalde zijn vingers en ging voor haar staan, zijn stijve pik in zijn hand houdend, plaatste hij hem voor haar kutje. Tjerk likte haar gezicht en duwde zijn lid langzaam in haar naar binnen.

Agnes kon niets anders doen dan toekijken, hoe haar lieve dochter werd verkracht door haar man.

Haat maakte zich meester van haar….., steeds verder vond zijn pik de weg in Ambers lichaam, hij voelde weerstand maar drukte door. Zijn negentien centimeter grote pik zat er nu voor tweederde in haar. Hij haalde hem er even uit om naar het resultaat te kijken, hij zag bloed uit haar vagina lopen en keek verbaasd….., ze was dus toch nog maagd geweest. Hij draaide even om, om het zijn vrouw te laten zien. Agnes zag haar dochter bloeden en wist dat dit beest haar leven had verpest…..

Tjerk ging weer voor haar staan en pakte zijn pik weer vast die ook onder het bloed zat en bracht hem weer in haar, steeds dieper en dieper, toen hij er net zover in zat, drukte hij bruut door, tot aan zijn ballen zat hij nu in zijn dochter, het voelde zalig aan. Ze was zo superstrak en het idee dat het zijn pik was die als eerste in haar kwam, maakte hem nog geiler. Hij neukte haar hard nu en sloeg op haar steeds roder wordende borsten , na een minuut of tien zo door te hebben geneukt voelde hij het borrelen in zijn ballen.

Hij begon luid te grommen en te kreunen, stak zijn pik zo diep mogelijk in zijn dochter en spoot zijn hete zaad in haar…., ‘’aaaaaaaaaaaaagggggggggg..gggggggggggg..gggg,’’ vier a vijf flinke scheuten zaad vulde haar kutje op. Hij liet zijn pik nog in haar, nagenietend van zijn felle orgasme, tot dat hij er half slap uit floepte. Tjerk ging twee meter van haar weg staan en bekeek het resultaat, hij zag zijn dochter snikkend staan, haar kutje stond nog open en een glinsterend straaltje zaad liep langzaam uit haar, langs haar dijen naar beneden.

Hij liep naar zijn vrouw toe, haalde de prop uit haar mond en dwong haar zijn pik schoon te likken, hij sloeg in haar gezicht om zijn eis kracht bij te stellen. Agnes likte zijn pik schoon en proefde zo ook haar dochter en het restje zaad van haar man, wat haar deed rillen….

Tjerk bleef geil en Amber kon niet anders dan afwachten, of hij nog meer in petto had, daar kon ze op wachten, want zijn pik verdikte zich en kwam langzaam schokkend weer omhoog. Hij maakte haar benen los en knipte de ti-ribs door en haalde plotseling een paar stalen handboeien te voorschijn, het koude staal deed Amber rillen. ‘’LAAT JE DOCHTER MET RUST.., VUILE KLOOTZAK, heb je nog niet genoeg kapot gemaakt,’’ schreeuwde zij het uit. ‘’HOU JE KOP TRUT,’’ kreeg ze te horen, ‘’en jij in doggy style, geile slet,’’ kreeg Amber te horen, terwijl ze net verkracht was en de eerste pik haar had doorboord.

Amber wist niet hoe gauw ze in het gevraagde standje op de grond moest komen, bang voor nog meer klappen. ‘’Goed zo hoertje, jij snapt tenminste waarvoor je op de wereld bent.’’ Amber’s tietjes leken in dit standje groter. Hij boog zich over haar heen en gromde, ‘’vuile neukteef, ik had jou al veel eerder moeten pakken,’’ en molde haar tietjes, opnieuw drong zijn harde lul bij haar naar binnen en werd ze met keiharde diepe harde stoten genomen. Tjerk kon het nu langer vol houden, het duurde een tijdje, maar toen hoorde hij, zijn dochter toch echt kreunen, ‘’oohh…oooohh…ooooo..ja..pp..papa..wat doe je met me..OOOHH..JA..JA..JAAA,’’ ze kwam klaar op de beukende pik van haar vader in haar lichaam.

Amber schaamde zich, want klaar komen op haar verkrachter!

Dat was toch wel het laatste wat ze gewild had, maar haar lichaam dacht daar anders over.

‘’Zie je wel, dat je een GEILE SLET bent, ‘’brulde hij, toen hij haar kutje zijn pik voelde afknijpen, die vrouwen zijn toch allemaal het zelfde, bedacht hij, als ze eenmaal een harde pik in hun lichaam hadden zitten. Amber’s geil perste zich een weg naar buiten, langs de in haar beukende lul, het ene orgasme was amper weg of de volgende kondigde zich alweer aan, nu kwam ze luid kreunend opnieuw klaar. Tjerk vulde na een kwartier, haar kutje opnieuw met een verse lading sperma, Amber voelde zijn geil pulserend naar binnen gepompt worden, God wat had papa een dikke harde grote pik zeg, spookte het in haar geile hoofdje. Agnes wist zich geen houding, ze hoorde haar dochter klaar komen en klaar komen en nog eens voor een derde keer, op een vreselijk geile manier klaar komen, voordat de verslappende lul er uit schoot. Amber wist het ook allemaal even niet meer, ‘’mama ik wilde helemaal niet klaar komen op die smerige pik van hem,’’ zei ze snikkend en haar traantjes rolde over haar wangen, terwijl ze nog in het gevraagde standje zat en de sperma vermengd met haar eigen geil nog uit haar kutje droop.

Tjerk liet haar zo zitten. Hij moest immers weer met de vrachtwagen weg en zou toch al te laat bij de klant aankomen, als hij niet toevallig naar huis terug was gekomen, omdat hij wat papieren was vergeten, had hij nooit geweten wat zijn vrouw en dochter uitspookte. Hij dacht nu echt, dat ze hem altijd voor de gek hielden, als hij er niet was, een ding was zeker, die geile dochter kon zijn pik vaker krijgen en aangezien hij haar onbeschermd had vol gespoten met zijn vruchtbare geile zaad.

Ze wachtte beiden met iets te zeggen, of te handelen, tot dat ze zeker wisten dat hij weg was. Amber had de stalen handboeien nog om, maar kon wel vrij lopen, dat in tegenstelling tot Agnes, die helemaal was vast gebonden op dekstoel en geen kant op kon. Amber stond op en liep naar haar moeder toe, zaaddruppels op de vloer achter latend, wat uit haar kutje lekte…, ergens schaamde ze zich, dat ze drie x was klaar gekomen, maar gaande weg het verkrachten van haar, begon ze het toch lekker te vinden. Nu moest ze haar moeder nog los zien te krijgen, ze knielde voor haar en probeerde met haar tanden de ti-rib om haar polsen door te bijten, terwijl Amber daarmee bezig was, keek ze naar haar moeder en ze zag dat haar tepels door haar shirt heen prikten. Ze was toch niet geil geworden?, van het toekijken hoe haar dochter werd verkracht. Agnes zag haar kijken en werd vuurrood, ze probeerde zich er uit te praten, maar moest toch toegeven dat ze geil werd van het mooie lichaam van haar dochter. Amber kreeg het voor elkaar de ti-ribs door te bijten, bij haar polsen en die bij haar voeten deed Agnes met een schaar, maar hoe moest ze de stalen boeien om de polsen van haar dochter er af krijgen?!

Amber liep nog steeds leeg van het vele zaad, dat haar vader in haar had gespoten, dus pakte Agnes een handdoek om haar kutje en dijen schoon te vegen. Amber ging zitten, met haar benen wijd, zodat haar moeder er gemakkelijk bij kon. Ze wreef tussen haar dijen en over haar kutje en het viel haar op, dat het kutje van haar dochter nog steeds een beetje open stond, plots zonder dat ze het zelf realiseerde, ging ze met haar mond, naar het kutje van haar dochter en begon haar te likken…., eerst twijfelend, maar toen ze haar dochter zachtjes hoorde kreunen, duwde ze haar tong diep in het kutje en proefde haar geil en het zaad van haar man, waarmee Amber nog vol zat. Ze voelde haar eigen kut zeiknat worden en likte het klitje van Amber en duwde nu ook drie vingers in haar, waardoor ze luid begon te kreunen, ‘’oooooooooooooooohhh…oooooooohh..mama,’’ en het duurde ook niet lang dat ze spuitend klaar kwam, enkele straaltjes geil spoten in de mond van haar moeder.

Agnes werd nu ook wild, ze stond op en deed haar kleren uit. Ze stond poedelnaakt voor haar dochter, die nog steeds met geboeide polsen op de stoel zat. Agnes was al zo vaak vernederd en verkracht door haar man, dat ze enigszins wat trekjes had over genomen. Ze pakte het hoofd van haar dochter vast en duwde haar natte open staande kale kut er op. Amber was nu al vier keer klaar gekomen en al zo ver heen, zodat ze nu tot meer bereid was. Ze duwde haar tong, zover mogelijk in de kut van haar moeder. Agnes begon wild met haar onderlichaam te schokken, toen ze de tong van Amber diep in haar voelde, ‘’ooohhh ..Amber wat lekker…ooooohh..ja….’’ Amber befte alsof ze nog nooit iets anders gedaan had en het duurde dan ook niet lang dat haar moeder wild schreeuwend klaar kwam, ‘’oooooooohhh ja..ja….ik kom…oohh ww…wat doe je dat lekker..mmmmm,’’ het geil vloeide rijkelijk en Amber likte alles uit haar en dronk het geil van haar moeder…

Agnes vond uiteindelijk de sleutels van de stalen boeien gewoon in de keuken en bevrijde haar dochter, die over haar pijnlijke polsen wreef, beiden zeiden ze niets, nog steeds verbaasd wat er gebeurd was en een zeker schaamte gevoel, geen van de twee was een lesbo, maar toch was dit gebeurd.

‘’Mam…,’’ zei Amber uren later, ‘’mam..ik..ik.hoe?’’ ‘’Laat maar Amber, het is gebeurd, laten wij ons daar maar niet te druk om maken, ik vond het lekker, dat wil ik best toegeven.’’ ‘’Ik vond het ook lekker mam, maar ook dat papa mij zo ruw verkrachte, vond ik uiteindelijk lekker, spoor ik soms niet of zo??,’’ antwoordde ze.

Amber ging de volgende dag, na er een verzuimd te hebben gewoon weer naar school, haar lange blonde haren nu in twee staarten met strikjes en een verduveld kort rokje, zo dat er bij veel jongens hun mond open viel van verbazing en in menig broek zich wat roerde. Ze zag er opeens hoerig uit, was dat bewust? ‘’Amber, je moet bij de directeur komen,’’ riep de leraar opeens, ‘’waarom?, ‘’vroeg ze nog, ‘’nou je verzuimd nogal de laatste tijd en dat mag je hem gaan uitleggen!!’’

Amber stond op en de leraar keek zo tussen haar tietjes, omdat haar blouse nogal ver open stond, dat de directeur haar zo de school had zien binnen komen, wist ze niet, maar haar gedrag was iedereen op gevallen. Amber normaal een rustig meisje, dat eigenlijk niet opviel, ook al was ze bloedjes mooi en nu opeens rondliep als een volleerde hoer. Ze klopte netjes aan en de directeur riep,’’kom maar binnen Amber.’’ Amber opende de deur en stond voor het bureau, een beetje met haar handen te friemelen, ‘’ga zitten meisje, ik wil een hartig woordje praten met je veranderde gedrag.’’ Amber trok een stoel bij en nam plaats, de directeur een blik gunnende tussen haar tietjes, de directeur op zijn beurt, voelde wat omhoog schokken in zijn broek, waar was dat sletje mee bezig, zag je hem denken. ‘’Je ziet er uit als een goedkope straatslet,’’ kreeg ze te horen en haar reactie was, dat ze met haar ellebogen op het bureau ging leunen, zodat de inkijk tussen haar tietjes nog wat duidelijker werd.

Agnes op haar beurt, liet zich die ochtend bespringen door de buurman. Thijs was altijd al geil op haar geweest, maar was bang voor de berensterke Tjerk, maar nu Agnes letterlijk gesmeekt had om geneukt te worden, was die grens vervaagd.

Bram, zo heet de directeur, voelde zijn lul klem komen te zitten in zijn broek, dat sletje daagde hem uit, dat geile pijp smoeltje van haar, hij stond op, liep naar de deur en sloot het af. Hij liep naar haar toe en ging voor haar staan, ‘’maak mijn gulp los, geile loopse teef,’’ bromde hij. Amber trok de rits naar beneden en haar rechterhand frommelde in zijn broek en hengelde zijn half stijve lul naar buiten en zonder wat te zeggen begon ze de man af te pijpen.

‘’Ooooooooooooooohhh…,’’ kreunde Bram, het was al zeker dertig jaar geleden, dat een vrouw hem gepijpt had, zijn vrouw begon er niet aan, dat was iets voor hoeren had ze hem verweten, toen hij er om vroeg. Amber bleek een talentje te zijn, want zoals ze hem af pijpte, leek het wel haar dagelijkse bezigheid te zijn en Bram spoot zwaar kreunend al binnen vijf minuten zijn ballen totaal leeg, in haar gulzige mondje. Ze slikte zijn zaad door, het verbaasde haar hoeveel Bram in haar mond had gespoten, ze moest meerdere keren slikken om het goedje weg te krijgen. Amber liep weg en draaide zich nog even om en knipoogde,’’nu krijg ik vast wel een voldoende op alle vakken, He.’’

Toen de school was afgelopen, fietste ze naar huis, daar aangekomen deed ze de deur open en ze hoorde haar moeder luid kreunen in de slaapkamer, verbaasd liep ze naar boven en deed de deur open, daar zag ze haar moeder hangen aan een soort raamwerk, benen en armen wijd vastgebonden, met een soort halsband, met pinnen, die je weleens ziet bij gevaarlijke honden die zijn aangelijnd. Ook zaten er klemmen op haar tepels, met gewichten van een halve kilo per stuk zodat haar tieten flink uitgerekt werden, twee gemaskerde mannen waren flink bezig met haar, een van de mannen had een zweep in zijn hand, waar hij haar borsten en billen mee afranselde. Ze had een ongelofelijke grote dildo in haar kut zitten die nauwelijks paste….., ze zat onder de striemen.

De twee mannen keken Amber aan en grepen ook haar beet, ze schreeuwde, ‘’blijf met je poten van mij af,’’ maar ze pakten haar alleen maar harder vast en commandeerde haar zich uit te kleden. Amber keek naar haar moeder en zag tot haar verbazing een soort van genot in haar ogen, waardoor ze kalm werd en zich ging uitkleden. De mannen keken naar haar,toen ze haar blouse en daarna haar rokje uit deed en haar slipje volgde. Ze knikten goedkeurend naar elkaar en knepen beiden even goed hard in de tepels van Amber. Ze voelde het goed, maar niet omdat het niet fijn was, haar tepeltjes werden er stijf van. Haar moeder zei plots, dat ze zo genoten had van haar dochter de laatste keer, dat ze op een contact advertentie had gereageerd, waarin twee zeer dominante mannen, een of twee zaadsletten zochten voor hun genot. Agnes had zelf al heel lang onderdanige SM gevoelens (waarschijnlijk door Tjerk aangewakkerd) en nu zag ze haar dochter die ook hebben, hoe kon ze anders drie x klaarkomen, terwijl ze bruut geneukt werd door haar vader?!, dus zou haar dochter dit ook fijn vinden, maar voor de zekerheid vroeg ze het even aan haar.

Amber zei er niets op, ze knikte alleen maar bevestigend. Ze werd stevig vast gepakt en net zo aan het rek vast gezet als haar moeder, ze voelde de pinnen in haar hals. De andere man pakte twee tepel klemmen en plaatste deze op haar tepels, een snerpende pijn gleed door haar borsten heen, maar het was een soort van genots pijn, want haar kutje ging er open van staan en een druppel geil vloeide er uit.

‘’Je geniet er al net zo van als je moeder,’’ zei een van de mannen, ‘’je mag mij meester Mark noemen en mijn vriend is meester Richard.’’ Amber kreeg ook gewichtjes aan de tepel klemmen, zodat haar tepels ook langer werden. Ze gingen niet zo hangen als bij haar moeder, maar deze waren ook veel kleiner en steviger… Zij kreeg ook een veel te grote dildo naar binnen, haar kut lippen konden het niet aan en ze voelde, dat ze langs boven een beetje inscheurde, tenslotte was ze nog niet zolang geleden nog maagd, dus haar kutje moest wennen aan de vele lullen die er nog in zouden glijden…., de meesters beken hun werk en knikten tevreden. Ze lieten de beide vrouwen zo een half uur hangen en gingen in de keuken wat te drinken halen… Amber vertelde intussen wat er op school gebeurd was en dat ze zich geen zorgen hoefde te maken over de school punten.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen