Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Je bent nu wel echt een zaadsletje aan het worden,’’ reageerde Agnes. Ik wil graag vaker seks met jou hebben, graag met twee dominante mannen erbij, kletste haar moeder verder. De beide meesters kwamen nu weer de kamer binnen en waren nu naakt, de beide vrouwen keken naar het gereedschap wat ze tussen hun benen hadden hangen en ze keken elkaar verwonderd aan. Tjerk was goed geschapen, maar dit sloeg alles. Agnes schatte de beide pikken op zo een vierentwintig centimeter en zeker zes centimeter dik, haar tepels werden nog harder bij het zien van de flinke pikken…. Amber moest ook even slikken, maar bij haar liep het geil al langs de dildo af. Richard ging voor Amber staan en meester Mark voor Agnes, beiden trokken de dildo’s uit hun kutten, die automatisch open bleven staan, zolang hadden ze er al in gezeten. De mannen keken er goedkeurend naar, meester Mark vroeg aan Agnes, ‘’je pessarium toch wel verwijdert, He slet? En je gebruikt geen pil toch,’’ waarop Agnes bevestigend knikte.


Meester Richard wist al dat Amber nog geen pil slikte, dus beide vrouwen waren lekker vruchtbaar en hun zaad zou zich straks vermengen met een eitje, het idee dat de sletten zwanger konden worden, wond ze alleen meer op. Beide sletten werden nu losgemaakt, maar de klemmen en gewichten bleven zitten, ‘’op jullie knieën met gezichten naar elkaar subjes,’’ brulde een van de meesters. Ze deden wat hun werd gevraagd en gingen wijdbeens op hun knieën. ‘’Tong elkaar nu, terwijl wij jullie nemen en ons vruchtbare zaad in jullie spuiten, maar eerst maken we jullie nog wat geiler.’’ Agnes begon Amber te zoenen en beide tongen gingen wild te keer in elkaars mond, toen ze een pijnlijke klap op hun billen voelden. Ze kregen zweepslagen en niet zo zuinig ook, bij elke zweepslag voelden ze het ook in hun borsten, omdat de gewichten van links naar rechts gingen, ook hun kut reageerde erop door flink wat vocht af te scheiden, het liep gewoon langs hun dijen en ze begonnen licht te kreunen.

Na een minuut of tien zo behandeld te zijn, zette ze beiden hun pik voor de kletsnatte genotsgaatjes en duwde in een keer door, wat beide vrouwen deed kermen. Ze voelde in een split seconde vierentwintig centimeter hard mannenvlees, in hun lichaam door dringen. Amber had het gevoel dat het zelf haar baarmoeder hals in ging, zo diep en ook Agnes moest even adem happen, terwijl die toch al een flinke pik gewend was.Amber’s kutje scheurde wat verder in omdat ze ruw en wild voorzien werd van harde diepe stoten. Agnes had het ook zwaar te verduren, haar kut lippen zaten super strak om de pik van meester Mark heen. Beide mannen gingen als beesten te keer en trokken de vrouwen aan hun haren en bereden ze als een loopse merrie. Agnes begon als eerste wild te kreunen, een orgasme bouwde ze op, ‘’oooooooohhh ja…ja..mmmmmmmmm,’’ haar geil spoot langs de ballen van meester mark. Amber kwam even later, haar kutje verkrampte en een super orgasme was het resultaat, ‘’sp.. …spuit me vol mmm..meester.’’ Ze voerden het tempo nog wat op en kletsten vol met hun ballen tegen de kutten van beide vrouwen, meester Mark begon als eerste te kreunen en voelde het zaad uit zijn ballen trekken. Meester Richard hield het ook niet meer, hij voelde het kutje van slet Amber zijn pik afmelken en kwam hevig klaar, ‘’………..jjaaaaaaaaaaaaa…..gggggggg,’’ hete golven met zaad vulde het vruchtbare kutje van Amber, het leek wel of hij vol in haar buik spoot, veel meer dan haar vader, ook zij kwam voor de tweede keer klaar toen ze het zaad haar lichaam voelde verwarmen. ‘’Mam.. Dank je, ‘’schreeuwde ze nog, ‘’waarna ze zich uitgeput liet zakken.

Beide mannen pakten een soort van plug, duwde die in de kutten, bliezen de plug op zodat de kutten werden afgesloten, ‘’zo blijft ons zaad op zijn plaats.’’ ‘’Dit laten jullie tot de volgende avond zo zitten’’ Ze knikten bevestigend. De mannen kleden zich weer aan en liepen naar beneden, ze hoorden de deur dicht slaan en de dames keken elkaar aan….

Amber en Agnes waren totaal gesloopt, met veel moeite vonden ze hun bed en vielen in een diepe slaap, Amber werd in haar droom achtervolgd door een horde harde pikken.

Amber had vergeten de wekker te zetten, dus toen ze wakker werd en op de klok keek, ‘’SHIT,’’ ze had nog maar twintig minuten om op tijd op school te zijn. Ze stond snel op, het was tussen haar benen nog erg gevoelig door die immense grote dikke lul, die er in gezeten had en de plug maakte het nog wat erger, ze liep dus erg moeilijk. ‘’mam, ik moet direct naar school, ‘’schreeuwde ze, bij de slaapkamer deur van haar moeder. ‘’Is goed..meisje,’’ hoorde ze en haar mams draaide zich nog eens lekker om, blij dat ze er nog niet uit hoefde. Amber had dus totaal geen tijd om zich te douchen, ze had snel haar haren een beetje in orde gemaakt en zich aangekleed, de plug in haar kutje bleek ook niet echt handig te zijn op de fiets. Ze was nog maar net op tijd, omdat de conciërge net van plan was om de deur af te sluiten. ‘’Je bent maar net op tijd,’’ kreeg ze dan ook te horen. ‘’Ja, sorry hoor, was vergeten de wekker te zetten,’’ ze zag er weer verduveld sletterig uit en hij meende haar ook te kunnen ruiken, zijn pik reageerde daar op. Amber wilde doorlopen, ‘’wacht ff jij, je stinkt enorm geil,’’ kreeg ze te horen en hij zag ook wat rode striemen op haar dijen, tja dat mini rokje ook, He Amber.

Heb jij de hele nacht liggen NEUKEN?

Vroeg hij, terwijl zijn pik al klem zat, ‘’kom jij maar even mee naar kantoor,’’ en ze werd bij een arm gepakt en mee getrokken. Hij greep gelijk tussen haar benen, het plakte daar nog allemaal behoorlijk, de slet had zich niet gewassen, zijn vingers zaten in haar natte slipje en konden niet binnen dringen in haar kutje, ‘’wat verdomme heb je in je geile kutje zitten, sletje?’’ ‘’OEPS….,’’ ontglipte er aan Amber’s pijp mondje, waar nog wat aangekoekte sperma zat, de plug!!, haar slipje werd naar beneden getrokken en hij duwde haar naar het bureau en zette haar daarop neer.

Amber besefte dat het blijkbaar normaal was, dat iedereen haar nu pakte, gretig kneep hij in haar dijvlees. Hij kon de plug zien zitten, want haar kut lipjes waren niet gesloten door de opgeblazen plug die er in zat. ‘’Zo?, waar is dat dan voor, hebben ze jou volgepompt??,’’ sprak hij hees en voelde dat er al voorvocht in zijn slip droop. Hij had die blonde altijd al een geil stuk gevonden, ‘’vertel, ben je goed doorgeneukt?’’ ‘’Wat ben jij een geile slet zeg,’’ hij had zin om haar gewoon te neuken en trok het ventieltje los, ‘’NEE….,’’ schreeuwde Amber nog, maar het was al te laat, de plug plopte er uit en sperma golfde er achteraan. Hij was zo geil dat het hem niet uitmaakte, dat ze nog vol zat met sperma van de afgelopen nacht en ritste zijn broek open en trok die met slip en al naar beneden, zijn pik stuiterde omhoog. ‘’N…..niet erg zeker dat ik je even neem,’’grinnikte hij geil en even later drong de lul bij haar naar binnen, zoals ze op het bureau zat, zijn handen klauwden zich in haar billen voor houvast en hij begon gelijk ruw te stoten. Amber was nog erg gevoelig en begon gelijk tegen haar zin te kreunen, moest niet gekker worden, met diepe halen werd ze genomen, het was geen grote pik, maar ze voelde toch dat ze er op klaar ging komen, ‘’oooooohhh nn..neee…nn..niet weer..oooooohhh..ja..ja..jaaa,’’ en hij kwam te gelijk klaar en spoot vrijelijk in haar. Hij trok na uitgehijgd te zijn en zijn pik er uit was geschoten, haar slipje verder uit, ‘’die hou ik als souvenir,’’ hoorde ze. ‘’zeg zo te zien wordt je met een zweep bewerkt, zo een geil subje wil ik ook wel.’’

Amber kwam dus weer te laat in de klas, zonder slipje, terwijl het sperma duidelijk voor iedereen langs haar dijen afliep. Jongens vonden dat natuurlijk wel lekker, zoals dat geile sletje er weer bij liep, maar de leraar was er niet over te spreken. Amber wilde gaan zitten, maar,’’ben jij nou helemaal gek geworden om zo binnen te komen, kom jij maar mee naar de directeur, dan zal die jou wel schorsen!!’’ ‘’Jullie maken maar wat huiswerk alvast, ik ben zo terug!!,’’ commandeerde hij, de rest van de leerlingen en Amber werd bij een oor gepakt en de klas uit gesleurd.

‘’AU..au..u dd..doet me pijn,’’ gilde ze.

‘’Viezerik,’’ kreeg ze te horen, ‘’vieze smerige straat hoer!’’ Hij klopte aan bij de directeur en stoof gelijk naar binnen, de directeur propte snel zijn pik in de broek en klapte de la naar binnen, daarin lag een foto van………….Amber. ‘’Wat is er, Richard?,’’ reageerde hij geschrokken. ‘’Deze smerige straat teef komt zonder slipje binnen en heeft duidelijk net gemeenschap gehad en ze stinkt.’’ ‘’O, ik vind haar wel lekker geil ruiken, eigenlijk,’’ reageerde de directeur, wat de leraar geheel van zijn stuk bracht, die opmerking had hij niet verwacht en al helemaal niet van de directeur. ‘’Hoe..hoe bedoeld u?’’ ‘’Vind je haar niet lekker geil stinken dan en ze ziet er ook om op te vreten uit??’’ ‘’He… euuu…ja..he..ja eigenlijk wel,’’kwam het er moeizaam uit. ‘’Nou dan gebruiken we haar toch, daar is ze voor,’’ de leraar wist niet wat hij hoorde, zei de directeur eigenlijk dat hij wilde, dat ze samen Amber seksueel zouden gaan gebruiken?, die opmerking stond hem tegen………,maar hij voelde roering in zijn broek.

Hij was er eentje met een vrouw die thuis letterlijk de broek aan had en van seks was bijna geen sprake en nu stond er een doorgeneukt lekker sletje, in zijn hoofd begon het te spoken en in de broek kwam iets klem te zitten. ‘’Nou???,’’ drong de directeur aan. ‘’Heb…heb wel zin in haar,’’ reageerde hij zachtjes, zou hij nu eindelijk is kunnen doen waar hij zin in had? ‘’Ga je gang,’’ de directeur bood hem aan, om haar als eerste te pakken, maar ja die bleef natuurlijk kijken en dat was de leraar niet gewend. ‘’Ik..ik..,’’ stotterde hij. Bram vond dat Richard teveel treuzelde en liep op Amber af, ‘’op je knieën slet, je weet wat je te doen staat!!’’ Amber zakte door haar knieën en begon de gulp van de directeur los te maken, haalde zijn harde pik naar buiten en begon hem af te pijpen. Ze zoog de stijve lekker diep naar binnen. Richard keek met grote ogen, want hij kon dan al wel vijfenveertig zijn, maar hij had zelfs nog geen porno film gezien en nu zag hij in natura een meisje een man pijpen en wat voor een meisje, een geile doorgeneukte smerige, lekkere zaadteef en dat door zijn baas?, waarvan hij het helemaal niet verwacht had, zo een nette man.

Richard kwam dichter bij, zakte door zijn benen en trok haar T-shirt kapot en begon zachtjes haar heerlijke stevige tietjes te kneden. Bram kwam weer vrijsnel klaar in dat heerlijke mondje, kreunend leegde hij zijn ballen en Amber slikte het gulzig door. ‘’Nu..nu.. Jij,’’ zei hij hijgend, ‘’grijp haar, doe ermee waar je zin in hebt.’’ Bram ging er voor zitten, gratis voorstelling, zeg maar.

Richard zijn pik deed gewoon zeer, zo geil was hij. Hij mocht blijkbaar ongestraft met Amber doen wat hij wilde. Amber lag nog op haar knieën, maar werd nu bij een arm gepakt en door Richard omhoog getrokken, ze was nog bezig de laatste resten sperma weg te werken. ‘’Geile hoer,‘ ’hoorde ze hem zeggen, blijkbaar begon hij los te komen. ‘’Stinkende slet, voorover bukken op dat bureau, snel een beetje!’’

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen