Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Afgelopen augustus ging ik op een mooie warme zomeravond een bakkie doen bij mijn zwager Chris (30) en schoonzus Irene (29). Ik had van te voren niet gebeld, ik ging er vanuit dat zij wel thuis zouden zijn. Echter toen ik aankwam bleek alleen Chris thuis te zijn die ik aantrof in zijn werkkleding, hij bleek net thuis te zijn gekomen uit zijn werk en vertelde dat Irene met een vriendin naar de bioscoop was. Ik wilde alweer weggaan omdat Chris zei eigenlijk op het punt te staan om te gaan douchen. Ik was ook zomaar even lang gegaan omdat mijn man, de broer van Irene in die week een paar dagen in het buitenland verbleef voor zijn werk, en ik even wat aanspraak wilde hebben.

Deze avond liep voor mij heel anders toen Chris tegen mij zei, joh blijf gezellig, zet jij koffie dan spring ik even snel onder de douche en drinken wij daarna samen een bakkie. Waarom ook niet dacht ik, Chris is altijd een spontane en gezellige man, wij hebben een goed contact met hun. Wij zijn wel een stukje ouder dan Chris en Irene, maar doen wel vaker leuke dingen met elkaar zoals ergens gezellig uitgaan eten of hebben een leuke avond bij hun of ons thuis. Zij hebben (nog) geen kinderen, wij hebben één zoon van inmiddels 19 jaar die al meestal zijn eigen gang gaat, maar nog wel bij ons thuis woont. Ik ging koffie zetten en Chris liep naar boven om te gaan douchen. Het was zoals gezegd een mooie zomerse avond, ik opende hun terrasdeuren, zetten de koffie kopjes op de tuintafel, waar wij aan gingen zitten toen Chris uit de douche was gekomen. Wat ik op zich best wel een beetje vreemd vond was dat Chris zich niet had aangekleed, maar in zijn badjas naar beneden was gekomen. Achteraf bleek hij dit bewust te hebben gedaan, waar ik niet bij stil stond op dat moment. 


Chris zat tegenover mij, wij praten eerst over gewone wat dingen, o.a. vertelde ik dat Henk, mijn man, een paar dagen in het buitenland verbleef. Chris vroeg of ik daar geen moeite mee had als Henk niet thuis was, lijk mij s, avonds zo koud om alleen in bed te stappen lachte hij. Man het is hoogzomer lachte ik ook, ja dat wel zei hij en ik zag zijn ogen over mijn benen gaan. Ik had die avond een dun zomerjurkje aan, best wel een kort jurkje, maar daar was de temperatuur ook naar. Mijn temperatuur liep even daarna behoorlijk op toen hij ging verzitten en daarbij zijn badjas een stukje open viel. Ik keek plotseling tegen zijn mannelijkheid aan, Chris bleek dus geen onderbroekje daar onder aan te hebben gedaan. Ik voelde opgelaten, wat is dit nou schoot het door mij heen. Chris bleef gewoon zo zitten en deed waarschijnlijk alsof hij dat zelf niet in de gaten had! Ik probeerde er niet naar te kijken, maar dat lukte mij niet goed. Ik werd er echt onrustig van, hij is natuurlijk heel confronterend en intiem, om zomaar tegen de penis en ballen te kijken van je eigen zwager. Chris moet dit toen al goed door te hebben gehad, dat ik zicht op zijn penis had. Daar was zijn volgende opmerking ook naar…) wat een leuk jurkje heb je vandaag aan Samantha glimlachte hij.

Dank je was het enigste wat ik op dat moment uit kon brengen. Ik werd er licht van in mijn hoofd, voelde ineens een spanningsveld tussen ons ontstaan, wat nog nooit eerder was gebeurt. Ik was ook nooit eerder in een dergelijke intieme situatie terecht gekomen met een andere man, die zomaar zijn geslachtsdeel open en bloot aan mijn liet zien. Chris begon ook nog vleiende opmerkingen te maken over mijn benen, weet lachte hij, ik heb jou altijd al een aantrekkelijke vrouw gevonden, maar dat moet je maar niet tegen Henk zeggen zei hij. Ik wist mij even geen raad meer, stond toen snel op om even naar de keuken te lopen om de koffiepot te pakken. Wat is dit nou vroeg ik mezelf af? Ik ben op de eerste plaats 11 jaar ouder en wij zijn familie van elkaar, ik voelde ineens de spanning tussen ons die er zeker van mijn zijde nooit eerder was geweest. Waarom deed hij dit en gaf hij zichzelf ineens zo bloot ten overstaan van mij? Toen ik met de koffiepot terug kwam en vlak bij Chris stond, verstijfde ik helemaal toen ik plotseling zijn hand onder mij jurkje voelden. Ik voelde zijn hand in mijn kruis, wat doe je nou riep ik uit. Chris pakte mij toen helemaal vast en draaide mij naar zich toe.

Zijn opwinding stond op dat moment al bijna recht omhoog in zijn nog verder open gespreide badjas.
Ik was volkomen uit het veld geslagen, Chris kap daar mee zei ik en keek gelijk in het rond of er geen buren buiten waren die dit konden zien. Chris zijn reactie was, kom wij gaan naar binnen, hij stond op en hield mij stevig vast toen wij op de zitbank in hun woonkamer belanden. Op de één of andere manier was ik zo overrompeld dat ik mij er niet tegen durfde te verzetten. Ik keek starend vanaf de bank naar hem toen hij in zijn helderheid van geest de lamelle bij de terrasdeuren sloot, zijn badjas helemaal uitdeed en weer naar mij toe kwam lopen. Chris bleek een zelfverzekerde man te zijn die precies wist wat hij deed, hij kwam met zijn naakte lichaam half over mij heen liggen op de zitbank en duwde zonder pardoes zijn tong mijn mond in. Er volgde een hele heftige lange intieme tongzoen, die ik ook niet meer tegen kon houden, alhoewel mijn gedachten toch alle kanten op schoten. Echter de heftigheid van zijn tongzoen beantwoorden ik toch ook met een warm en opwindend gevoel, ik wist en voelde goed wat er gebeurde. Zo besefte ik mij terdege dat ik mij zomaar aan Chris overgaf.

Achteraf is dat best gek, dat je nooit seksuele behoefte heb gehad of fantasieën over een andere man dan je eigen man, waar ik inmiddels bijna 21 jaar mee bent getrouwd. Die avond liet ik mij er zomaar toe verleiden door mijn eigen zwager, ik begon de spanning diep in mij te voelen, maar raakte er ook vreselijk opgewonden van toen Chris mijn jurkje daarna over mijn hoofd uit deed, gevolgd door mijn bh en string. Dan lig je daar over elkaar heen in de woonkamer op de zitbank van hun huis en vergeet verder even de wereld om je heen. Ik kreeg zijn erectie in mijn mond en begon hem zo goed ik kon te pijpen, mijn hoofd en mond waren er letterlijk vol van. Chris bleek een stuk forser geschapen dan Henk, ik had geen ervaring of eerder vergelijkingen, maar op dat moment zag en voelde ik dit ook in mijn mond. Chris is fysiek een totaal andere man, dan Henk. Ik weet nog dat ik elke aanraking van hem super opwindend begon te vinden, zoals Chris mijn stijve tepels, borsten en lichaam streelde, had ik nog nooit eerder zo intens gevoeld. Ik ging volkomen open voor Chris, ik vond het super opwindend om zijn keiharde dikke lul in mijn mond te hebben, om maar in zijn woorden over te gaan. O wat pijp jij mijn lul geil Samantha zei hij, en wat een geil lichaam heb jij. Hij overspoelde mij met complimenten en zelfs zijn grove taal wond mij vreselijk op. Mijn man heb zoiets nog nooit gezegd, althans zeker niet met de woorden die Chris hiervoor gebruikten. 

Mijn kut was warm, nat en geil volgens hem toen hij mij begon te vingeren, het bleef niet bij alleen zijn vinger in mijn kutje, hij deed er ook een vinger bij in mijn maagdelijke kontgaatje waar ik ook geen ervaring mee had. Ik liet alles toe, ik beleefde het best ook allemaal wel in een roes van ongekende spanning en vrouwelijke opwinding. Toen Chris mijn hoofd diep over zijn lul naar beneden duwde en ik er bijna van begon te kokhalzen, voelde ik alles in mijn lichaam samen trekken en kreeg ik een heftig orgasme van zijn vinger in mijn kont en kutje. Ik moest mijn mond van zijn lul halen, ik hijgde en snakte even naar adem, zo intens trok mijn orgasme door mijn lichaam. Ik heb nog nooit naar zulke opwindende ogen gekeken als bij Chris, ik ga je neuken lachte hij. Een paar seconden later lag hij bovenop mij en voelde ik zijn enorme lul heel diep bij mij naar binnen komen. O riep ik uit, want het deed mij even pijn toen ik dat voelde, doe het voorzichtig heb ik hem gevraagd. Chris deed dat gelukkig ook, hij stelde mij op mijn gemak door te beloven dat hij het rustig aan zou doen. Daarna werd het alleen maar hemels voor mij, Chris bracht het rustig op gang en zoog daarbij eerst heerlijk op mijn stijve tepels en zoende mij intiem. Zijn lul opende mijn kutje langzaam verder ik voelde al snel dat het geen pijn meer deed en ik van zijn lengte en dikte begon te genieten.

Toch kwam er ook even een emotioneel moment bij mij op, Chris waar zijn wij nu mee bezig stamelde ik, refererend aan Irene en Henk. Dit is tussen ons Samantha, hij had vaak over mij gefantaseerd zei hij. Ik was totaal verbaasd van zijn openhartigheid en had hier nooit iets van gemerkt, ik begreep het ook niet want Irene is werkelijk een mooie, misschien dan wel iets te volle jonge vrouw van nog geen dertig jaar jong. Hij zelf is een sportieve man, slank, 1.90 m lang met een gespierd krachtig lichaam, waarom hij nou plotseling mij zo aantrekkelijk vond kon ik niet verklaren. Ik heb zelf een zoon van 19 jaar, mijn lichaam is al jaren niet meer zo strak als 20 jaar geleden, en wat er nu tussen ons gebeurde, was in mijn ogen puur seksueel. Lang kon ik daar niet over nadenken, Chris neukte mij als het waren de sterren in mijn ogen en vulde mijn vrouwelijkheid met zijn grote lul tot het uiterste. Mijn tweede orgasme bleef dan ook niet lang uit, en wat voor orgasme. Nooit eerder kwam ik zo snel en intens klaar, ik gilde het uit, kronkelde als een paling onder hem op de zitbank en verlangde naar meer…) neuk me kreunde ik terwijl ik net mijn tweede orgasme had gehad. 

Chris bleek geen man te zijn die je aan hoefde te sporen, hij vouwde mijn benen over zijn brede schouders en begon mij ongelooflijk snel en lekker te neuken. Ik kreeg zelfs op dat moment een soort van trots over mij heen dat ik zijn vette paal zo goed in mijn kutje kon ontvangen, ik moet ook wel erkennen dat ik nog nooit zo nat ben geweest. De opwinding in mij bleef aanhouden, ik wilde hem natuurlijk ook lekker verwennen en hiervan laten genieten. Op het moment dat ik voelde en dacht nou kom hij ook klaar, trok hij zich uit mij terug en begon hij mijn plotseling te likken. Wat een geile natte bef kut heb je pruttelde hij tussen mijn benen vandaan, ja vind je mijn kutje lekker hoorde ik mezelf achteraf stom vragen. Toen Chris mijn kontgaatje daarbij ook nog begon te likken wist ik het helemaal niet meer waar ik het zoeken moest, dit vond ik net als alles wat hij bij mij deed, SUPER. Ik kon bijna niet geloven dat een man dit lekker vond om te doen, maar ik ga zeker niet zeggen dat ik dit vies of niet lekker vond. Toen Chris weer met zijn nog altijd stijf staande lul weer in mijn kutje kwam, kwam ik bijna alweer klaar. Hij voelde dit ook gelijk aan en bleef weer even stil op mij liggen.

Om even daarna mij weer stevig en diep te neuken, ik kreeg meer gewicht van zijn lichaam op mijn lichaam toen ik voelde dat hij zijn hand tussen ons in bracht. Vrij snel daarna voelde ik daar de bedoeling van. Hij duwde zijn vinger in mijn kontgaatje er bij naar binnen, ik moest mij even aan wennen, maar vond dit heerlijk om te voelen. Chris neukte mijn kutje steeds weer vol met zijn monsterlul.nl/" target="_blank">dikke lul en vingerde gelijktijdig mijn anus, ik explodeerde bij mijn derde orgasme. Dit is echt niet normaal dacht ik bij mezelf, nog nooit was dit mij overkomen dat ik zo snel achter elkaar een orgasme kreeg, en wat voor orgasmes! Ik kon er ook geen genoeg van krijgen, wat moet hij wel niet van mij denken schoot het door mij heen toen ik hem bovenop mijn lichaam bleef vasthouden en smeekte om door te gaan. Het had er zonder meer ook mee te maken dat ik Chris wilde voelen en zien klaarkomen. Hij deed het allemaal zo lekker bij mij, ik gaf mij dan ook helemaal over aan hem. Ineens stopte hij, bleef stil op mij liggen en gaf mij weer een lange tongzoen. Zijn lul voelde ik daarbij hevig kloppen in mijn kutje. Wil je anaal vroeg hij? Anaal herhaalde ik, dat heb ik nog nooit gedaan zei ik eerlijk.

Chris keek mij met een blik aan alsof hij mij niet geloofde, nee echt nog nooit zei ik. Hij trok zich toen helemaal uit mijn terug, ga op je knieën zitten vroeg hij. Ik wilde niet truttig overkomen en voelde mij nog steeds vreselijk opgewonden, maar ik twijfelde wel nog even of dat niet te pijnlijk zou worden met zijn grote, en ook nog eens dikke lul. Toch deed ik het, op mijn knieën zittend en met mijn billen naar hem toe gericht stond Chris inmiddels achter mij. Hij begon mijn anus nog even te likken waarvan de genotsrillingen door heel mijn lichaam trokken. Ontspan je zei hij toen ik zijn ding tegen mijn aarsje voelde drukken, heel langzaam voelde ik zijn lul mijn anus in komen, ik kan het gevoel van dat moment amper beschrijven. Ik vond het pijnlijk, maar ook heel opwindend, een gek gevoel ook, alsof ik moest poepen. Het begon ook lichtelijk te branden bij mij, maar ik wilde wel dat hij door ging. Heel langzaam en voorzichtig heeft Chris mij anaal geneukt, niet met zijn hele lengte, want dat kon ik nog niet aan. Het was een raar, opwindend gevuld gevoel en ik kreeg er ook geen orgasme bij, maar ik vond het wel heel geil. Toen het te erg ging branden vroeg ik hem te stoppen, wat hij gelukkig ook gelijk deed. Ik ben zo terug zei hij en liep de trap op naar boven. Chris ging zich even opfrissen.

Inmiddels zat ik versuft om mij heen te kijken toen hij weer terug kwam, Chris rook weer fris toen hij zijn slap geworden lul weer in mijn mond aanbood. In no time stond hij weer stijf en dik in mijn mond, ik werd door Chris weer op mijn knieën op de zitbank gezet en werd toen achterlangs diep en fel door hem geneukt in mijn kutje. Ik had het echt niet meer toen ik hem weer zo diep en hard in mij voelde, met schaamte over mij bijna nymfomane gedrag kreeg ik mijn vierde orgasme. O ja sorry riep ik uit toen hij mij even daarna snel van zich af duwde, ik draaide mij van schrik om en zag zijn glimmende grote natte gevaarte op mij gericht, een paar seconden later spoot Chris een paar dikke vette stralen sperma over mijn lichaam uit. Ik was er helemaal confuus van en zag er ook niet meer uit. Ik bleef er nog even bij zitten, ik moest weer op adem komen toen Chris tegenover mij ook op een stoel neerploften. Tering wat was dit geil Samantha lachte hij tegen mij, het drong amper nog tot mij door, maar toen ik op hun klok in de kamer keek zag ik dat het inmiddels 21.30 uur was geworden. Ik had de tijd aan mezelf, maar besefte mij toen wel dat wij bijna twee uur seks hadden gehad, en mijn schoonzus ook niet zolang meer zou weg blijven. Ik moet naar huis Chris stamelde ik, straks kom Irene ook thuis. Hij keek toen ook op de klok, zo is het al o laat zei hij en vroeg of ik nog niet even snel een douche bij hun wilde nemen? Dat durfde ik toch niet aan hoe ik er ook uitzag.

Ik begon mij snel aan te kleden, het sperma van Chris plakte op mijn lichaam en tegen mijn jurkje aan. Niet zo fris gevoel, maar ik was als de dood dat Irene thuis zou komen, ik wist niet hoelang die film duurden. Het begon in die augustus maand al te schemeren dus niemand die verder iets kon zien hoe ik eruit zag eenmaal onderweg naar mijn eigen huis. Het afscheid ging allemaal een beetje snel, maar ik moest daar zo snel mogelijk weg. Chris gaf mij in de gang nog een lange tongzoen in zijn naaktheid,. Zijn erectie kroop al snel weer omhoog tegen mijn jurkje aan, viespeuk lachte ik, want ondanks dat dit natuurlijk niet kon wat wij hadden gedaan, ik had wel goede seks met Chris gehad en mijn opwinding voor hem was ook nog niet weg. Ik ga sputterde ik tegen toen hij mij bleef zoenen, wanneer zie ik je weer vroeg hij? Ik bel je wel zei ik verder ondoordacht. Een kwartier later kwam ik thuis aan, mijn zoon was er gelukkig nog niet, dus ik kon vrij gaan douchen en mijn badjas aan doen.Eenmaal een beetje in rust gekomen met een kopje thee erbij overdacht ik deze heftige avond.

Een halfuurtje later kroop ik vermoeid mijn bed in, ik voelde mijn spieren, mijn tepels stonden nog steeds keihard en mijn kutje was zeker ook nog heel gevoelig. Ondanks mijn vermoeidheid kon ik niet in slaap komen, zo hoorde ik mijn zoon rond 00.30 uur thuis komen en naar zijn kamer gaan. Ik beleefde alles weer opnieuw, lag mezelf daarbij intiem te strelen, maar had geen behoefte meer in een orgasme. Ik voelde mij doorgeneukt, Chris had mij er goed van langs geven, hij bleek over een goed uithoudingsvermogen te beschikken en was toch wel erg monsterlul.nl/" target="_blank">groot geschapen, naar wat ik gewent was. Mijn gevoelens waren dan ook heel dubbel over deze onverwachte avond, ik had de beste seks gehad tot dan toe in mijn leven, maar was hiermee ook volkomen in de fout gegaan tegenover mijn man en schoonzus. Achteraf was ik ook wel blij dat Henk niet naast mij lag na deze avond met Chris, ik zou mij dan zeker geen houding hebben kunnen geven. Het verwarrende was ook dat ik er zo van had genoten, mij echt totaal bevredigt voelde als vrouw, en het mijn ego streelde dat een veel jongere man mij een aantrekkelijke vrouw vond. Het lastige daaraan was natuurlijk wel dat Chris onze zwager is, en wij dit allebei nooit hadden mogen doen met elkaar. Uiteindelijk viel ik in slaap.

De volgende dag voelde het aan alsof ik een kater had, te veel gedronken had, en zweverig door mijn huis liep. Nadat ik mijn ochtend plasje had gedaan, voelde ik Chris nog steeds in mij! Hij bleef heel de dag in mijn gedachte, met trillende handen pakte ik die avond daarop dan ook mijn mobiel op, toen ik zag dat het Chris was. Hij kwam al snel weer op onze avond terug, en vroeg wanneer Henk eigenlijk weer van zijn zakenreis terug kwam. Overmorgen zei ik toen, hij vroeg daarop gelijk of hij de volgende avond nog even langs mocht komen? Ik legde hem uit dat dit niet kon, Joris mijn zoon zwerf overal en nergens en ik weet nooit wanneer hij wel of niet thuis is! Ik wist toen al dat ik Chris graag nog een keer ergens alleen wilde ontmoeten, maar wilde dat wel zonder risico doen en al helemaal niet in ons eigen huis. Chris hield wel aan, hij wist wel een adresje waar wij elkaar konden ontmoeten zei hij. Zo spraken wij voor een week later af, op een vrijdagavond, ik moest maar iets verzinnen tegenover Henk hoorde ik hem lachen. Chris bleek over de sleutel te beschikken van zijn ouderlijk huis, zijn vader is al jaren geleden overleden en zijn moeder verbleef in die periode in een verzorgingshuis. Ik zal maar niet vermelden hoelang die week voor mij duurde, voor ik Chris weer zag. Tot in de puntjes verzorgd ging ik die vrijdagavond de deur uit, voor Henk ging ik naar een concert in Amsterdam met een vriendin. Met bevende vingers belde ik rond 19.00 uur aan bij het ouderlijkhuis van Chris, die mij met een warm onthaal en lange tongzoen in de hal ontving.

Binnen een halfuur lag ik naakt vastgebonden op het bed van Chris moeder in een wat muffige, gedateerde slaapkamer op een oud groot tweepersoonsbed. Daar werd ik geconfronteerd met de dominante trekken van Chris, die met soms tegen het perverse aan dingen met mij heeft gedaan en heef laten voelen, die voor mijn ongekend waren. Later werd vijftig tinten grijs ook voor mij een way of live in een geheime seksuele relatie met Chris. Ik wil mijn verhaal graag delen met de lezers van deze site, want ik lees hier op de site vaker verhalen van vrouwen ‘en mannen die ik ook in geheime seksuele relaties zijn terecht gekomen, en dit ook willen delen. Ik schrijf ons verhaal ook wel in opdracht van Chris, die een Meester blijkt te zijn in het openen van mijn ware aard en seksuele verlangens als vrouw, verlangens die mijn man zeker nooit met mij zal kunnen delen of geven. Ik hou nog steeds van mijn man, heb ook totaal geen plannen om ooit van hem te scheiden, dat geldt ook voor Chris die inmiddels samen met Irene een kind verwachten medio juni dit jaar. 

In deel twee zal ik voor jullie beschrijven waarmee Chris mij volledig voor zich won en er voor mij een nieuwe seksuele wereld open ging. Een way of live die nog steeds voort duurt, die ik koestert tot op de dag van vandaag. Binnenkort schrijf ik deel twee voor de geïnteresseerde lezers, kusjes Samantha .B

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen