Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

'Sukkel!' schreeuwt Sophie naar haar broertje. Hij heeft een glas laten vallen terwijl hij naast haar stond. De inhoud van het glas loopt over Sophie's gloednieuwe, witte rokje. 'Die moet je onmiddellijk uit gaan trekken Sophie!' zegt Sophie's moeder. 'Anders krijg ik die vlekken er nooit meer uit!' Sophie rent naar boven en laat haar verjaardagsvisite achter. Haar moeder komt achter haar aan. 'Trek jij even wat anders aan, dan zal ik er alles aan doen om die vlekken eruit te krijgen.' zegt ze. Sophie staat te twijfelen voor haar kast. Wat moet ze nu toch aantrekken? Ze had haar outfit juist zo zorgvuldig uitgezocht! Hoewel ze vandaag pas echt 16 jaar is geworden, had ze het rokje gisteren al van haar ouders gekregen, zodat ze dat vandaag aan kon trekken. Weken heeft ze er om moeten zeuren, en nu ze het eindelijk in haar bezit heeft gooit dat stomme broertje er een glas cassis overheen!

 

Zelfs haar slipje is nat geworden, dus ook dat trekt Sophie uit.


Sophie trekt al haar rokjes en broeken uit de kast, maar niets is zo mooi als wat ze net aan had. Uiteindelijk trekt ze snel een kort, zwart rokje aan, ze moet toch iets. Ze begint al haar andere rokjes en broeken weer terug in de kast te hangen. Ze is zo'n 5 minuten bezig als ze de bel hoort gaan. De volgende verjaardags visite staat alweer voor de deur.

Ze hoort hoe haar moeder de deur beneden open doet. 'Sophie? Kom je naar beneden? Oom Ron is er!' roept Sophie's moeder. Sophie hangt snel de laatste broeken in de kast en wil een schoon slipje pakken om aan te trekken. Shit! Er ligt niets meer in haar kast! Alles zit in de was! Sophie zoekt haar kast door, misschien ligt er eentje tussen haar sokken, of ergens anders, maar helaas, ze kan er echt geen vinden.

Als haar moeder nogmaals roept rent ze snel, zonder slipje dan maar, naar beneden.

Nadat ze het cadeautje wat ze van Oom Ron heeft gekregen heeft uitgepakt, wil Sophie gaan zitten. Oom Ron heeft echter de laatste vrije stoel ingenomen, en er is geen plek meer. 'Kom maar bij mij zitten Sophietje, op mijn schoot is plaats genoeg!' zegt Oom Ron lachend. Met een rood hoofd gaat Sophie op Ron's schoot zitten. 'Geef m'n drinken is effe aan meis' zegt Ron. Sophie buigt naar de tafel toe om Ron's glas te pakken, en voelt haar rokje omhoog schuiven. Gelukkig is er net niets te zien, en heeft niemand iets door. Ron merkt ook niets, maar van het schuiven van Sophie's kontje over zijn schoot merkt hij genoeg! Z'n lul wordt wat harder, maar omdat de huiskamer zo vol visite zit denkt hij snel aan andere dingen, zodat het weer afzakt.

'Sophie? Misschien kun je Oom Ron laten horen hoe goed je inmiddels viool hebt leren spelen!' stelt Sophie's moeder voor. Vorig jaar heeft Sophie van haar oom vioollessen voor haar verjaardag gekregen. 'Ik wil het graag horen, Sophie' zegt Ron. 'Maar mijn viool ligt boven..' zegt Sophie. 'Dat maakt toch niet uit? Ik loop wel effe mee hoor!' zegt Ron. Met tegenzin staat Sophie op. Ze trekt haar rokje snel goed, voordat iemand kan zien dat ze er geen slipje onder aan heeft. Bij de trap blijft Sophie staan. 'Gaat u maar voor oom, u weet waar het is' zegt ze.

'Nee joh, dames gaan voor he!' zegt ome Ron.

Hij wil dat kontje wat net over zijn schoot gleed graag stiekem wat beter bekijken. 'Ja maar..' zegt Sophie. Ze weet maar al te goed wat oom Ron zal zien als ze voor hem de trap op zal lopen. 'Geen gemaar, hup, kom!' zegt oom Ron, en duwt haar zachtjes richting de trap. Omdat ze geen keus heeft loopt Sophie toch de trap maar op, hopend dat het oom Ron niet op zal vallen. Ron ziet echter meer dan waar hij ooit van had durven dromen. 'Dat geile sletje heeft geen slipje aan!' denkt hij. Wie had dat ooit gedacht van Sophie?

Zijn nette nichtje loopt rond zonder slipje?

En ze heeft net ook zo bij hem op schoot gezeten! Ron voelt hoe zijn pik harder wordt. Hij ziet het zachte kontje van Sophie voor hem heen en weer wiebelen, en af en toe ziet hij een klein stukje van haar mooi glad geschoren kutje tussen haar benen door.

Veel te snel zijn ze boven en lopen ze Sophie's kamer in. 'Nou Sophie, laat maar eens wat horen!' zegt Ron. 'Hij ligt onder mijn bed.' zegt Sophie. Ze heeft haar viool verstopt, omdat haar vervelende broertje er regelmatig aan zat. 'Nou en? Dan pak je 'm toch effe? Ik ben toch zeker niet voor niets mee naar boven gekomen?' vraagt oom Ron. Sophie zakt op haar hurken naast haar bed, maar ze kan niet bij haar viool. Ze heeft hem helemaal naar achteren geschoven zodat hij echt niet meer te zien zou zijn. 'Ik kan er niet bij..' zegt ze met een rood hoofd. 'Op je knieen, dan lukt het wel!' zegt Ron, die doet alsof zijn neus bloedt.

Sophie heeft geen keuze. Ze kan moeilijk uitleggen waarom ze dat niet wil, dus zakt ze op haar knieën en buigt voorover. Ze strekt haar arm zo ver mogelijk uit, zodat ze niet te ver hoeft te buigen, maar ze kan er toch écht niet bij. Voor zijn ogen ziet Ron Sophie steeds een stukje verder voorover buigen. Haar hoofd heeft ze onder het bed gestoken en haar rokje schuift steeds verder over haar kontje omhoog. Doordat ze voorover gebogen zit heeft Ron een prachtig uitzicht op haar kutje. Zijn lul zit inmiddels helemaal klem in zijn broek, en wordt steeds harder en harder. Ron houdt het niet meer en zakt naast zijn nichtje op de grond. Met een hand streelt hij zachtjes over de ronde billen van Sophie.
Sophie schrikt en wil omhoog komen waardoor ze haar hoofd stoot. Ze probeert achteruit te kruipen maar Ron houdt haar stevig vast met zijn andere hand. Het gekronkel van Sophie maakt hem nóg geiler. 'Niet doen!' roept Sophie. 'Hou je mond dicht!' snauwt Ron terug. 'Anders zal ik iedereen beneden eens even vertellen hoe jij er net bij zat, kleine slet!'

Sophie blijft roerloos zitten. Dat wil ze niet, ze zou zich dood schamen! En wat zouden haar ouders wel niet van haar denken? Ze voelt hoe oom Ron met zijn grote hand over haar kontje streelt en af en toe een vinger over haar schaamlipjes laat glijden. Met zijn andere hand duwt hij haar bovenlichaam nog steeds omlaag. Sophie weet niet wat ze moet doen. Ze wil dit helemaal niet!

Omdat Sophie nu zo rustig blijft zitten haalt Ron zijn hand van haar rug af. Hij schuift haar topje omhoog en haakt met 1 hand het bhtje dat ze aan heeft los. Het bhtje blijft los om haar schouders hangen, en haar borsten hangen nu helemaal vrij. Ron pakt een van haar borsten vast en laat de zachte tepel tussen zijn vingers doorrollen, terwijl hij met zijn andere hand stevig in haar kontje knijpt. 'Niet doen Oom, alstublieft, niet doen! Ik zal me voortaan netjes gedragen, echt waar!' smeekt Sophie.
 
Netjes gedragen? Dat hoeft van Ron helemaal niet! 'Niet zeuren, ik zal je eens laten zien wat we doen met meisjes zoals jij.' zegt Ron streng.

Hij knoopt zijn broek los en haalt zijn lul er snel uit. Hij staat op springen! Ron gaat achter Sophie zitten en slaat met zijn pik tegen het kontje van Sophie. Sophie jammert zachtjes. Ron duwt haar benen iets verder uit elkaar. Wat een prachtig kutje heeft ze! Hij wrijft met zijn lul over het klitje van Sophie en voelt hoe ze langzaam wat natter wordt. 'Wat doet u nou Oom? Dit hoort helemaal niet! We mogen dit helemaal niet doen!' fluistert Sophie zachtjes. 'Als je me nu nog een keer een grote mond geeft, dan zwaait er wat!' zegt Ron boos.

Sophie houdt wijselijk haar mond dicht terwijl Ron verder wrijft. Hij voelt haar kleine schaamlipjes om zijn lul en elke keer als hij haar klitje raakt trekt haar kutje een beetje samen. Hij wil haar neuken, hij wil haar zo vreselijk graag neuken. Hij duwt zijn lul richting haar grotje en schuift hem er een klein stukje in. 'Oom! Nee! Niet doen! Dat kan niet! Ik ben nog m...' begint Sophie weer.
 
'Wat zei ik je nou? Je moest je mond houden!' snauwt Ron.
 
Hij houdt zijn hand voor Sophie's mond en slaat hard op haar kontje. Sophie begint te huilen. 'Wanneer leer je nou dat je moet luisteren? Ik heb je vaak genoeg gewaarschuwd, nu zul je er van lusten!' Sophie probeert weg te komen, draait haar lichaam alle kanten op, maar Ron is sterker en het maakt hem alleen maar geiler. Hij slaat een hand voor haar mond, en in een keer drukt hij zijn lul tussen de natte schaamlippen, het meisje kronkelt van schrik en pijn. Ron is niet meer te houden, die stakke kut van het jonge meisje, knijpt in zijn eikel, met een ferme stoot perdt hij zich naar voren, voelt de weerstand van haar maagdenvlies, en drukt door. Na enkele seconden breekt haar vliesje en schuift hij diep in het strakke kutje van Sophie. Onder zijn hand voelt hij hoe ze probeert te schreeuwen. Het lukt haar niet.
Ze snikt, tranen druppelen op de grond, maar hij is niet meer te houden, als een wilde beukt hij zijn paal elke stoot dieper en dieper in haar maagdelijke buikje.
 
Wat een genot, kreunend schuift zijn keiharde pik in en uit het spleetje van Sophie en voelt hoe strak ze om zijn dikke paal zit. Hij houdt Sophie stevig vast en zijn andere hand glijdt naar haar klitje. Telkens als hij haar klitje aanraakt trekt Sophie's kutje samen, waardoor ze nog strakker wordt.

Ron begint haar steeds harder te neuken en voelt hoe Sophie zich steeds minder verzet. Hij haalt zijn hand voor haar mond vandaan en pakt weer een van haar tietjes welke hij zachtjes kneed. 'Dit doen we met meisjes als jij! Dacht je nou echt dat je me ongestraft zo kon opgeilen?' Sophie geeft geen antwoord, ze is helemaal van de wereld. Ron draait aan haar tepeltje, wrijft over haar klitje en laat zijn lul snel in en uit haar glijden.
Na een paar minuten voelt Ron dat hij gaat komen.
 
Met zo'n strak kutje om zijn lul houdt hij het niet zo lang vol. Hij knijpt hard in Sophie's tepel en ramt zijn lul nog een paar keer hard in haar kutje. Hij voelt hoe zijn lul nog groter, nog dikker wordt en na een laatste harde stoot spuit hij met een onderdrukte kreun haar kutje vol met zijn kokende zaad.

Hij laat zijn lul langzaam uit Sophie glijden, bloed en zaad spatten op het zeil, waarna Sophie snel haar topje en rokje weer naar beneden trekt. Ze gaat voor haar bed zitten en staart beduusd voor zich uit. 'Zo!' zegt Ron. 'Je weet nog wat er gebeurt als je dit tegen iemand vertelt he?' Sophie knikt. 'Mooi. Je weet best wat je fout hebt gedaan, dat kan ik natuurlijk niet tolereren.
Ik heb niet het idee dat je je lesje hierna hebt geleerd, dus ik zal nadenken over hoe ik je beter kan straffen.' zegt Ron. Sophie kijkt hem bang aan. 'Zegt u alstublieft niets tegen papa en mama?' Ron wordt alweer geil als hij haar bange stemmetje hoort, hij heeft zoveel macht over haar!
Daar gaat hij zeker gebruik van maken!
En daar wil zijn broer hem vast wel bij helpen..

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen