Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Met een onderdrukte kreun, duwde Frits zijn kloppende eikel tussen de dikke sappige natte lippen van zijn tante. Daarna schoot zijn blik snel naar het gezicht van zijn tante en na een korte kruising van hun ogen, hielden beiden hun adem in terwijl Frist zijn zalige harde staaf het strakke kutje van zijn tante in liet zakken. ‘OOoooohhhhhh………..’, kreunde Frits’ tante diep en op zware toon terwijl ze voelde hoe dit flinke lul van haar neef zich in haar lichaam naar binnen drong. Tante’s kutje was drijfnat maar Frits voelde veel weerstand en sidderde van genot terwijl hij zijn grote paal langzaam tot aan de stam naar binnen duwde. ‘Mmmmmmmaaaahhhhhhhh’, kermde tante zwaar hijgend toen ze Frits’ ballen tegen haar billen voelde tikken. Ten teken dat hij bijna of helemaal in haar zat. ‘Oooohhaaahhhh…..’, gromde Frits diep en duwde zijn kont stevig naar voren om de laatste millimeter van zijn keiharde lul in het kutje van zijn tante te persen. ‘Aaaahhhhhhhhhh………..’, piepte tante zachtjes op haast onhoorbare hoge toon toen ze haar neefje zijn bekken met ferme kracht naar voren voelde duwen en zijn eigen haar rijpe baarmoedermond aantikte, ‘Ooohhh…………’. 

 

De kloppende jonge dikke harde flinke lul van de neef in het rijpe strakke zeiknatte bloedgeile bronzige kutje van zijn tante. De gedachten aan wat er komen zou gaan deed hun beiden zich voor een moment stil houden. Even genietend van elkaar en hun samensmelting. 

‘Oh tante….’, kreunde Frits fluisterend vol liefde, hartstocht, passie, verliefdheid en geilheid. 

 

 

‘Mmmmm’, kreunde tante terug, ‘Fritsssszzzzzzz…..’. ‘Oohhhhh!!’, gromde tante diep toen Frits haar begon te neuken, ‘Oohh!! OOOHH!! OOHHH!! AAHH!! AHHH!! OOH!!! AAHH!! OOHH!! AAHHOOHH!!’. Met elke lange, grote, diepe slag liet tante zich een kreun ontgaan! Het klonk Frits als muziek in de oren!! ‘AAHH!! AHH!! AHH!! AHHH!!’, gromde, steunde, kreunde en zuchtte tante diep, ‘OHH! OHH!! OHH!! AHH! OHH!’. Frits keek breed glimlachend naar zijn tante die onder hem lag. Diep, zwaar, zacht kreunend en steunend onder elke diepe penetratie van zíjn lul in haar machtige kutje!! Haar oude benen gespreid door zijn stevige jonge onderarmen die hij in haar knieholten had geplaatst. Haar zalige kutje zo spreidend en makkelijk toegankelijk makend voor zijn harde, grote paal! 

‘Ohh mijn god’, kreunde Frits diep terwijl hij zijn keiharde lul met harde, rake klappen in het zeiknatte kutje van zijn tante ramde, ‘Oohhhh…. Ohh góóóddddd……’. Tantes kutje voelde zo ongelofelijk lekker aan zijn lul dat Frits nu al moeite moest doen om niet klaar te komen!! Tantes kutje voelde zo ontzettend lekker warm, nat, uitnodigend, liefdevol en beminnelijk aan zijn keiharde staaf dat het zaad al tegen het kookpunt aan zat in zijn grote ballen. 

 

‘Pffffff…..’, zuchtte Frits het uit, ‘Oohhh wat lékker!’. ‘Mmmmmmm……’, kreunde tante bevestigend terwijl ze op haar lippen beet. Frits keek zijn tante aan en zag haar geconcentreerde, genietende en bezwete gezicht. Met elke slag en stoot zag hij haar ogen draaien en kaak verstrakken. 

‘Oohhhhh!! Ahhh! Oohh!!’, kreunde tante met elke stoot van haar neefjes’ lul in haar hunkerende kut. 

 

Frits’ eikel botste met regelmaat diep in haar kut tegen haar baarmoedermond aan. Het gaf haar een tinteling wat ze nog nooit had gevoeld. Ze voelde zich in de zevende hemel. ‘Ooohhh Fritssss….’, kreunde ze diep en keek haar prachtige neef in zijn ogen en gleed met haar handen over zijn heerlijke lichaam heen om vervolgens zijn billen te grijpen en Frits tegen zich aan trok. Daarna spreidde ze haar benen zo wijd als ze kon en trok haar neefje nog een tandje strakker tegen zich aan. Ze wilde hem diep in haar voelen! Ze wilde hem voelen stoten en beuken tegen haar rijpe baarmoedermond! Ze wilde het, ze wilde het, ze wilde het!! Haar kutje voelde zich geil als nooit te voren en ze wilde het krijgen ook! 

Woorden waren niet nodig om Frits aan te sporen. Hij voelde hoe tantes kutje zich spreidde en begon zijn tempo op te voeren!! Doordat zijn tante hem stevig tegen haar aan trok, neukte Frits zijn zalige tante met korte, krachtige, diepe stoten! 

 

‘Mmmmm!’, klonk het uit beiden kelen terwijl Frits zijn tempo bleef versnellen en dieper en dieper in de kut van tante probeerde te raken!! Met harde, korte rake klappen dreunde Frits’ dikke, harde staaf keer op keer op keer op keer op keer ver naar binnen bij tante! Keer op keer op keer op keer op keer op keer beukte zijn dikke eikel tegen tantes baarmoedermond! Het maakte tante hélémaal gek!! 

 

‘OOHH FRITS!!’, kermde tante het uit en trok haar neef met volle kracht tegen zich aan! Haar benen spreidde zich nóg een tandje verder en met een zware diepe kreun kwam tante klaar!!!! 

 

‘OOOHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!’, gromde tante diep terwijl haar kut zich strak om Frits’ pompende paal sloot, ‘AAAHHHHHHHHHH!!!!!’. Het prachtige geluid van zijn klaarkomende tante, haar bloedmooie gezicht tegelijk ge- en ontspannen was, haar zálige kutje wat zijn al zéér gevoelige eikel en lul met volle kracht omsloot en probeerde te melken, deed Frits nog geen tel na zijn tante ook klaarkomen!!! ´MMMWWAAAAHHH!!!!!!, bromde Frits vanuit zijn tenen en pompte zijn spuitende lul tot in het aller, aller diepste puntje van de rijpe, zuigende, uitgehongerde kut van zijn tante! 

´OOOOHHHHH!!!´, piepte tante luid en hoog toen ze Frits´ zaad in haar kut voelde kolken en zich gevuld voelde worden met zijn heerlijke sperma!! ´OOHHJJAAAAAAA!!!!´, riep tante uit, ´OOHH FRITS!!

 

OOHH!!!´. Frits beukte en ramde en stootte zo diep, ver en hard als hij kon met zijn zaad schietende staaf de zuigende, slikkende, samentrekkende, knijpende rijpe kut in! Elke druppeltje zaad wat er maar in zijn grote zware ballen zat, zou en moest hij aan zijn tante geven!! 

‘Ooohhhhhh’, kreunde tante volop genietend van haar neefje die zijn zaad ver en diep in haar bloedgeile kut aan het lozen was, ‘JJjaaaaaaaaaahhhhhh………..’. ‘Mmmmwwoohhhhhhhhh…………’, kreunde Frits grommend terwijl hij zijn laatste stoot in zijn tantes kut deed en het aller, aller laatste restje zaad uit zijn ballen in haar rijpe baarmoeder had gespoten. 

‘Oohhh Frits….’, fluisterde tante zuchtend terwijl haar neef zijn staaf diep in haar kut hield en zich vermoeid bovenop haar liet zakken. ‘Mmm…’, kreunde Frits terwijl hij zijn tante liefdevol begon te tongen en zoenen. ‘Ahhh….’, gromde tante diep genietend van de passie van haar neef en sloot haar benen om zijn billen. Haar neefje en zijn zalige pik heerlijk vast klemmend. 

 

Na hijgend, zuchtend en steunend lagen tante en Frits heerlijk van elkaar te genieten tot ook bij hun de tijd en realiteit doordrong. ‘Zouden ze ons gehoord hebben?’, vroeg tante met een glimlach en serieuze maar ook plagerige ondertoon. ‘Ach….’, schokte Frits met zijn schouders. ‘Mmm’, kreunde tante bevestigend en duwde haar neef liefdevol van zich af. Frits rolde naar zijn tante in bed en keek naar de oude vrouw. Zijn geheime verliefdheid. Eindelijk had hij de liefde met haar bedreven en het was nog beter dan hij al die jaren zich had voorgesteld. De vele jaren van hunkeren, vleien, voorzichtige aanrakingen, complimenteren en aanbidden waren eindelijk voorbij. 

 

Tante stond op en excuseerde zich van Frits. Terwijl ze zich wat ging op frissen en langs het bed liep, keek ze naar haar mooie neef. Haar stiekeme liefde. Terwijl hij opgroeide naar de prachtige kerel die hij nu was, was ze verliefd op hem geworden. Ze was gevoelig voor zijn vleierij en complimentjes. Soms als hij haar weer eens aanraakte of ‘per ongeluk’ stootte, had ze hem wel zijn kleren van het lijf willen trekken en hem willen bereiden als een paard. Het hunkeren en verlangen was eindelijk voorbij. 

 

Toen tante terug kwam in de kamer lag haar neefje nog compleet naakt op bed. Tante nam een moment om te genieten van zijn mooie naakte lichaam. En Frits nam dat moment om te genieten van haar mooie naakte lichaam. 

 

Hun blikken kruisten. En het opzwellen van Frits’ lul maakte woorden overbodig. 

 

Tante klom op haar neefje en gaf hem een zoen.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen