Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Dit is een waar gebeurd verhaal over mij en mijn moeder. Mijn moeder is een vrouw van 45 jaar en 1,70 m lang, ze had een stel vooruit priemende volle borsten, cupmaat C. Ze heeft een chique kledingstijl en dit zorgt dat ze er altijd netjes en aantrekkelijk uitziet. Ze heeft een goed gevormde kont die ze zo goed mogelijk probeert naar voren te laten komen in haar kledingkeuze, een echte MILF. Omdat mijn oudere zus uit huis is gegaan woon ik alleen met mijn moeder. Mijn ouders zijn twee jaar geleden gescheiden, na een periode van veel ruzies en een hoop gezeik.

Het was een vrijdagavond rond een uur of kwart voor 12 en ik klom uit bed om een glas water te halen. Ik liep de trap af naar de eerste verdieping van ons huis. Ik hoorde een gedempt stemgeluid uit de slaapkamer van m’n moeder komen. Ik zag dat de deur op een kier stond en er scheen licht doorheen. Omdat ik niet wist wat er aan de hand was, gezien het feit dat ze alleen in haar kamer was besloot ik stiekem door de kier naar binnen te gluren om zeker te zijn dat er niets mis was. Ik sloop voorzichtig naar de deur, en keek door de kier naar binnen.

Wat ik zag vuurde een schok als een bliksemschicht door m’n lichaam en ik stond als aan de grond genageld.
M’n moeder lag op bed, in niets anders gekleed dan een paar bruine pantykousjes. Ze lag achterover, met knieën opgetrokken en benen gespreid, en een trillende vibrator diep in haar kont. Ze kromde telkens haar tenen en ik kon duidelijk zien hoe de rand van haar behaarde aars zich om de in en uit schuivende vibrator sloot.
Dit was een beeld die mij zo ongelooflijk opwond dat m’n pik in twee seconden stijf werd.
Ik was namelijk al enkele jaren aan het fantaseren over m’n moeder. Het waren voornamelijk fantasieën die anaal van aard waren en ook haar voeten kwamen er regelmatig in voor.

Ik had zelfs op m’n PC al m’n fantasieën in verhalen omgezet, met de bedoeling ze misschien te mailen naar een sexverhalen-site. Het toeval dat bij deze ontdekking betrokken was, was daarom gigantisch. Een droom die uitkwam. Het enige wat er nog aan ontbrak, was dat deze ontdekking zou uitmonden in een echte neukpartij, maar dat zou wel heel erg veel gevraagd zijn. Ik besloot daarom ten volste te genieten van het begluren van mijn moeder die zichzelf aan het bevredigen was met een vibrator in haar aars.

Ik haalde m’n pik uit m’n onderbroek en begon langzaam aan m’n stijve lul te trekken terwijl ik bleef loeren naar m’n moeder en die trillende vibrator tussen haar billen.
God, hoe graag ik eens zou weten hoe haar kontgaatje ruikt en smaakt, en voelt om m’n paal.
Ik hoorde haar weer kreunen en iets mompelen, en besloot beter te luisteren.

“Oooh, jaaa, steek je heerlijke dikke pik tot je ballen in m’n kont, stoot ‘m helemaal naar binnen. Ik wil je zo graag in m’n aars.”

Ik geilde steeds meer buiten die slaapkamerdeur, terwijl ik genoot van de beelden voor m’n ogen en die ongelooflijk hete taal die ze uitsloeg. Zo had ik haar nog nooit horen praten. “Zo ja, steek je tong in m’n mond, laat je speeksel over m’n tong druipen, en proef het mijne”. Als ze zo door zou blijven praten, zou ik het geen minuut meer uit houden en spuit ik zo haar deur onder. Opeens werd haar stem een stuk luider.

“Jezus, Raul, m’n kut spuit het sap zo naar buiten, zo geil maak je me!”

God allemachtig, m’n moeder heeft het over MIJ. Ze fantaseert over MIJ!
Die vibrator glijdt telkens weer in haar bruine kier en ze stelt zich voor dat het MIJN lul is.
Wie anders zou ze moeten bedoelen, ik ben de enige Raul in haar leven.

Ik realiseer me steeds meer dat m’n moeder, m’n geile moeder, ook al een hele tijd over mij fantaseert en deze gedachte maakte me helemaal dol. Ik rukte door en wachtte op misschien nog meer onthullingen.

“Glijd je lekker, Raul? Glijd je pik lekker diep in m’n kontje? Knijpt m’n poepgaatje lekker aan je lul? Dat komt omdat m’n kont geilt op jouw pik.”

Mijn moeder sprak nu denkbeeldig heerlijke geile taal tegen me. Maar deze manier van praten wond me ook verschrikkelijk op.

“Mijn kontgaatje geilt op je zoals mijn hele lichaam op je geilt. M’n tong geilt op je, tieten, tepels, m’n drijfnatte kut, m’n aars, en m’n tenen. Ik weet dat je graag op m’n tenen zou willen zuigen, Raul. Daarom draag ik m’n favoriete pantykousjes, speciaal voor jou. Uuuuhh, alsjeblieft, Raul, zuig op m’n tenen”.

Ik kon het niet langer uithouden en stormde m’n moeders slaapkamer binnen. Ik wist dat ik hiermee een groot risico nam, maar ze kon niet meer ontkennen wat ze voor me voelt.
En zij weet duidelijk hoe ik over haar denk.
M’n moeder zag me binnen stormen maar keek alsof ze niets anders had verwacht.

“Ben je daar eindelijk. Ik dacht dat je nooit zou durven. Ik wist dat je daar al een tijdje stond en ik hoopte dat je de moed zou vinden om binnen te komen, en me zou geven wat je me geeft in die geile verhalen van je. Ja, dat klopt. Ik weet dat je verhalen over me schrijft, want ik heb ze allemaal gelezen.”

“Ik kan er niets aan doen, Ma. Ik word zo geil van je”.

“Het maakt niets meer uit, ik word ook geil van jou. En we weten het nu van elkaar, dus we hoeven het niet meer voor elkaar te verbergen. Sterker nog, nu kun je boven je verhalen zetten dat ze op waarheid bewust zijn. We gaan alles met elkaar doen, en jij stuurt de verhalen op naar die Internetsites met al die sexverhalen. Ik heb gehoord dat verschrikkelijk veel mensen in het geheim geilen op Incestverhalen. Maar laten we nu met elkaar beginnen, schat.
Ik heb al te lang gewacht, en jij ook. Doe maar wat je zo graag wilde”.

“Dit wordt zo geweldig, Ma. Dit wordt zo’n geweldige nacht. Ik wil je tenen zuigen, Ma. Ik wil likken over de naad van je pantykousjes en op je tenen zuigen terwijl je ze nog draagt”.

“Ga je gang lieverd. Zuig op Mama’s tenen”.

Ik kroop een beetje naar onderen. En pakte m’n moeders voeten. Ik masseerde haar grote tenen met m’n duimen en wijsvingers, en tilde ze naar m’n gezicht. Terwijl m’n moeder tussen toegeknepen ogen toekeek, likte ik teder over de naad van de pantykousjes, die over de toppen van haar tenen liep. Ik proefde de smaak van het synthetische nylon, en voelde haar tenen wriemelen onder het puntje van m’n tong. Toen, onder geile begeleiding van het gekreun van m’n moeder, duwde ik haar voeten tegen elkaar, en nam zoveel mogelijk tenen tegelijk in m’n mond, om er hard en gepassioneerd op te zuigen. M’n moeder kreunde, en kromde haar tenen in m’n mond, terwijl m’n tong erover en erlangs gleed. Ik duwde speels m’n tongpuntje tussen haar tenen, het nylon ertussen drukkend, en beet zachtjes in haar grote tenen.

“Oh god, je tenen smaken zo lekker, Ma. Ze smaken zo lekker op m’n tong. Ik word er zo geil van.”

Ik haalde vervolgens m’n tong langs de zool van haar voeten, van de hakken naar de toppen van haar tenen. Daarna zoog ik weer op haar tenen,

“Zuig er maar lekker op, van nu af aan mag je erop zuigen wanneer je maar wilt, zolang niemand er bij is”.

“Ik zou ook zo graag ergens anders op zuigen”, zei ik zacht terwijl m’n ogen gefixeerd waren op die behaarde, druipende, bruine kutgleuf. Haar kut was zo kletsnat, dat haar schaamhaar om haar schaamlippen aan haar huid geplakt zat. Ik kroop langzaam omhoog, en die geur van een lekkende kut werd steeds scherper. Hoe scherper die geur, hoe meer ik m’n tong in haar snee wilde persen, en ik wist dat het echt zou gebeuren. Op dit moment was ik in de hemel, wat mijzelf betrof in ieder geval.
Ik lag inmiddels met m’n hoofd tussen haar dijen, en ik drukte met m’n handen haar benen wijd uit elkaar.

“Lik het, Raul. Ik kan niet wachten, zoon. Lik m’n kut. Zuig m’n sappen eruit”.

“Zoals je wilt”, zei ik en meteen haalde ik de hele lengte van m’n tong van onder naar boven tussen haar schaamlippen door. Ik proefde de zoute sappen, en slierten speeksel, vermengd met haar kutvocht verbonden m’n tong met haar gleuf, terwijl ik als een hond likte aan m’n moeders hete poes.

“Aaahh, Jezus, zo ja, lik m’n kut, steek je tong erin. Uuuuhhjj Jezus, je likt m’n poes zo lekker”, riep m’n moeder uit.
Met gemoffelde geluiden en gekreun had ik m’n gezicht platgedrukt op de opening van haar vagina, en perste zo hard mogelijk m’n tong in haar zoete en zachte roosvormige opening. De geur van haar rijpe kut maakte me duizelig en nog geiler tegelijk. Haar sap droop via m’n mondhoeken naar onderen, en verzamelde zich enigszins op de plek waar haar schaamlippen ophielden, en haar bilnaad begon. En als ze op bed spartelde, en haar billen bewogen, en een beetje uit elkaar trokken, sijpelde het sap via haar kontgat naar het laken, waar een donkere vlek al duidelijk zichtbaar was.
Onder de soppende, sloesjende geluiden gleed m’n tong als een heipaal steeds in en uit de roze tunnel waar ik eens, zo’n 18 jaar geleden, uit tevoorschijn kwam.

''Je kut is zo heet en nat”, klonk m’n stem van tussen haar dikke bruine schaamlippen.
Een dikke druppel gleed over haar linkerbil en snel likte ik deze eraf.
“Ongelooflijk, nooit geweten dat m’n bloedeigen zoon zo’n goede kutbeffer was. Had ik het eerder geweten, dan had ik je vader al veel eerder de deur uit getrapt. Die nutteloze wilde me niet eens likken. Oooh, jaa, zuig maar lekker door op m’n clit.”

Dit ging zo minuten door tot de kamer één en al kutgeur was.
M’n moeder kon er niet meer tegen en greep me bij m’n haar, om me voorzichtig, maar resoluut naar boven te trekken. Ik hing toen met m’n gezicht boven de hare, en keek diep in haar lustgevulde ogen. Na een tiental seconden stak ze opeens een tong vol speeksel tussen m’n lippen, m’n mond in. Haar kwijl droop langs m’n kin en over m’n tong. Wit schuimend speeksel vulde de ruimtes tussen onze mondhoeken. Toen we onze monden weer van elkaar trokken hingen er enkele dikke slierten kwijl tussen onze lippen.

“Lekker?”, schertste m’n moeder.

“Heerlijk”, antwoordde ik, waarna ik m’n mond vulde met m’n eigen speeksel en een open mond om die van m’n moeder sloot, en haar mond vol liet lopen. Kreunend slikte ze het weg.

“Niet te veel verspillen, ik wil er zo direct veel van in m’n gaatje.
Je weet welk gaatje ik bedoel, hè?”

Nou en of.

“Je kontgaatje”.

“Juist”, kreunde m’n moeder terwijl ze me diep in de ogen keek. “M’n poepgaatje. M’n aars, m’n bruine kier, m’n poepspleet, m’n hol, m’n reet. Ik wil je tong erover en erin. En wel NU!”

“Ma, ik ga je kont zodanig likken en zuigen dat hij opzwelt tot een rode, gerimpelde krans, zoals ik eens gezien heb op Internet.” Ik had geen geduld meer over en dook naar onderen, duwde haar benen naar boven tot haar knieën haar sappige borsten platdrukte. Ik trok met m’n handen haar malse billen wijd uit elkaar, en ontblootte haar bruine, knijpende ster. Een dikke, gerimpelde, met veel haar omringde ster. Haar gat knipoogde naar me.
Ik dook met m’n gezicht tussen haar billen, drukte m’n neus tegen haar hol, en snoof hard om de geur van haar kontje in me op te nemen. HEERLIJK!

Toen kon ik me niet meer beheersen en ik begon wellustig over en langs haar poepgaatje te lebberen. Ik spuugde op haar gat en likte het erover. M’n moeder schudde van lust met haar onderlijf terwijl ik haar aars aflikte als een dorstige hond.

“UUUUHHNN, Ja zo, Raul, lik m’n reet, zoon. Lik over m’n kont. Proef de smaak van m’n aars. Steek je tong erin, neuk m’n kont met je tong, jongen!” Ik tuitte m’n lippen, liet een dikke druppel spuug op haar geile kier neerdalen, en wreef soepel met de top van m’n wijs- en middelvinger het kwijl over haar gat.
Na het voldoende ingesmeerd te hebben, mikte ik met m’n tong in het midden van haar ster, en gleed, dankzij het overvloedige speeksel, diep in m’n moeders kont. Ik voelde hoe haar nauwe kontkanaal me weer zenuwachtig naar buiten kneep, maar ik drukte weer terug en gleed weer een beetje dieper. Zo neukte ik m’n moeder met m’n kleddernatte tong in haar aars, tot ik m’n hele tong erin kon schuiven.

“Juist, zo gaat het goed, Raul. Steek ‘m er helemaal in. Neuk die reet van me met je tong. Nog dieperrrrr. UUUnnnh”.
Na een paar minuten werd het wat hardhandiger en ik stootte met m’n hoofd en boorde een spitse tong continu haar hol in, die nu uit zichzelf wagenwijd open bleef staan, een rood, gapend gat tonend. De soppende, sloesjende geluiden die ik eerst in haar kut maakte, maakte ik nu in haar kont, m’n moeders kont!
Ik perste twee vingers in haar reet, draaide ze ruw rond en ragde flink in en uit. Vervolgens trok ik ze eruit en stak ze in m’n mond, haar heerlijke aars nog beter proevend. Hierna volgde ik het zelfde ritueel, maar nu bood ik m’n vingers aan m’n moeder aan:”Proeven?”

“Graag”, zei ze en nam ze in haar mond. “Mmmmm”, nooit geweten dat m’n eigen kont zo lekker smaakte. Het Smaakt naar meer”.

“Straks mag je de mijne proeven, Ma. Maar eerst geniet ik nog even hiervan”, zei ik en sloot m’n mond over haar bruine knipperdoos. Vervolgens zoog ik hard op haar kont, met obsceen luide smakkende en slurpende geluiden.

“Jaa, zoo, zuig op m’n reet. Godsamme, dit heb ik nog nooit meegemaakt. Iemand die zo lekker op m’n poepgaatje zuigt.”.

Ik boorde m’n tong weer diep in haar hol en draaide m’n hoofd rond, op die manier ragde ik met m’n tong gelijk haar kont uit. Ik trok terug en zag m’n moeder haar aars samenknijpen, waardoor er een dikke druppel geelwit vocht naar buiten geperst werd. Ik aarzelde geen seconde en likte de druppel van haar inmiddels enorm gezwollen ster af.

Toen verraste m’n moeder me compleet door een keiharde, langdurige scheet te laten, midden in m’n gezicht. De warme lucht blies gedeeltelijk in m’n neusgaten en gedeeltelijk in m’n mond. De seconden die daarop volgden, terwijl ik verbaast tussen haar benen lag, vulde een ruige lucht de kamer.

“Je kon erop wachten, jongen”, schaterde m’n moeder, “Dit stond immers ook in een van je verhalen, en de mogelijkheid diende zich aan”.

Ik kon niet ontkennen dat ik inderdaad ook had gefantaseerd dat m’n moeder scheten liet in m’n gezicht. Maar ik had nooit verwacht dat zij hieraan zou meewerken. Gelukkig heb ik geen fantasieën over plas- of poepseks, anders had ik nog meer kunnen verwachten. Nadat het verassingselement was uitgewerkt, besloot ik te genieten van het gebeurde, en nam die heerlijke geur van die scheet van m’n moeder in me op, voordat ik m’n mond weer sloot over haar knijpende, bruine kontgat. Ik zoog en slurpte weer wild verder aan die almaar zwellende krans.

“Ooh, jaaa, zo wil ik het hebben! Zuig die reet van me”

Opeens pakte m’n moeder me bij m’n haar, en trok me voorzichtig omhoog, tot m’n gezicht boven het hare hing.
Ze keek me weer recht en diep in de ogen. “Vertel me wat je het geilst vind. Wat je geiler maakt dan wat dan ook. Kijk me aan en vertel het me.” Diep in haar ogen kijkend: “Alles. Wat ik net deed. Je heerlijke anus afzuigen, en je kontsap eruit likken. Je tenen likken, terwijl je je pantykousjes draagt. Maar ook dat je MIJN kontgaatje likt, dat je proeft hoe mijn reet ruikt en smaakt. Ik kan niet wachten tot ik die zachte, natte, warme tong van je in m’n kont voel glijden”.

“Draai je maar om, dan geef ik je waar je naar verlangt”.

Ik ging op m’n rug liggen, trok m’n knieën op, en spreidde m’n benen zo ver mogelijk.
Nog nooit in m’n leven heb ik me zo naakt gevoeld als nu. Elk gedeelte van m’n lichaam dat altijd bedekt was, lag nu open en bloot aangeboden voor m’n moeder. Ze kon recht in m’n poepgaatje kijken. Ze keek naar alles. Ik voelde haar ogen over m’n kruis glijden. M’n pik en ballen, en een golf van genot trok door me heen toen ik gewoon kon voelen hoe haar ogen zich concentreerden op m’n harige roodbruine ster.

Als een loerende panter kroop ze langzaam naar me toe, tot haar gezicht slechts een centimeter of tien van m’n billen verwijderd waren. Ze had m’n reet al moeten kunnen ruiken. Ze legde een hand op elke bil, en trok ze zo ver mogelijk van elkaar vandaan, voor zover dit nog mogelijk was. Toen voelde ik hoe ze haar neus tussen m’n billen bracht en extreem kreunend de geur opsnoof die uit m’n gaatje kwam. Vervolgens drukte ze haar neus hard plat tegen m’n aars en snoof hard en lang.

“UUUhhhmm, je kont ruikt zo geil”, kreunde ze, geiler dan ik ooit had gehoord.
“Zo geil, ik wil proeven. Raul, mag ik alsjeblieft proeven?”.

“Als je rustig likt, mag je proeven. Dan moet je me vertellen hoe het smaakt”

M’n moeder likte met haar tongpuntje over m’n sterretje. Ik sidderde bij het voelen van dat natte tongetje over m’n gaatje. Ik kneep door het gevoel steeds m’n sterretje aan, op die manier plagend aan het tongpuntje van m’n moeder knijpend.

“Mmm….smaakt zooo lekker”, mompelde ze van tussen m’n billen.

“ECHT lekker?”, vroeg ik.

“Heerlijk, om je vingers bij af te likken”.

“Laat je dan maar gaan, ma. Laat me maar voelen hoe lekker je het vindt”.

Dit had ik haar niet twee keer hoeven zeggen want ze begroef haar gezicht echt hard tussen m’n billen, en likte stevig van onder naar boven door m’n bilnaad. Klodders warm speeksel dropen door m’n naad naar het laken, en ik genoot terwijl ze hard met haar tongpuntje in m’n krampende sterretje begon te wroeten als een varken die in de modder naar truffels zocht.

Soppende geluiden kwamen tussen m’n billen vandaan dankzij m’n kont beffende moeder. M’n anus begon steeds glibberiger aan te voelen terwijl ze met haar tong maar in m’n reet bleef graven. Met neukende bewegingen stootte ze haar hoofd op en neer en ik voelde hoe haar tong beetje bij beetje dieper drong; ze draaide tussendoor tevens haar hoofd wild heen en weer om de binnenkant verder met haar speeksel in te smeren. Kreunend en slurpend befte m’n moeder m’n aars en ik spartelde op het bed, greep de lakens in gesloten vuisten en kreunde hardop. M’n moeder spuugde een enorme klodder op m’n inmiddels gezwollen krans en sopte haar tong weer diep naar binnen. Haar speeksel gutste naar buiten toen haar tong naar binnen drong. Haar tong zat voor meer dan de helft in m’n reet, en terwijl ze, over m’n pik en ballen, in m’n ogen keek, bewoog ze haar tongpuntje, binnenin m’n hol, heen en weer.
Vervolgens gleed ze weer uit m’n kier, en sloot haar lippen over m’n krans. Met luide smakkende en slurpende geluiden begon ze superhard op m’n anus te zuigen. Ik spartelde op het bed, door het gevoel dat moest lijken op het gevoel van een stofzuiger op je reet, maar dan warm en nat.

Ik kon me niet meer inhouden en liet een enorme scheet, recht in m’n moeders mond.
Maar ze haalde haar mond nog niet voor een fractie van een seconde weg; bleef slechts doorzuigen. Ze slikte de warme gassen weg, samen met het kontvocht dat ik naar buiten voelde lopen.

“Zo lekker vind ik je heerlijke reet, zoon”, hijgde m’n moeder nadat ze op haar ellebogen steunde.

Ze pakte m’n pik en begon me langzaam af te sjorren, nadat ze het voorvocht van m’n eikel over m’n hele leuter had gesmeerd, en met de middelvinger van haar andere hand, begon ze m’n kont te vingeren. Dit ging soepel, dankzij al het overvloedige speeksel dat nog op en in m’n anus zat. Een vullend gevoel bezorgde ze me, zeker toen ze haar wijsvinger erbij stopte. Terwijl de seconden verstreken, ging haar rukkende rechterhand sneller, evenals de twee vingers in m’n aars. Na een tweetal minuten ragde ze m’n kont helemaal uit met haar vingers en rukte m’n pik af alsof ze een wereldrecord wilde breken. Ik kon er niet meer tegen en het zaad schoot uit m’n ballen naar m’n lul, die spoot als een fontein. Ik schoot met m’n lendenen in de lucht en schreeuwde het uit, en m’n sperma schoot meer dan een meter omhoog, een persoonlijk record voor mij. M’n moeder dook voorover en likte vurig langs en over m’n eikel; zaad spoot in haar mond en ernaast. Toen ik klaar was nam ze m’n pik in haar mond en zoog ‘m schoon, kreunend en genietend.

“Godverdomme”, hijgde ik met piepende stem, “Ik kon niet meer inhouden, ma. Je vingers…in m’n…reet deed het ‘m”.

“Maak je geen zorgen, jongen. het Is nog geen eens kwart voor één. We hebben de hele nacht en het hele weekend nog, en ik ben nog lang niet klaar met je”.
Vervolgens trok ze haar vingers uit m’n uitgeholde reet en stak ze in haar mond. Kreunend zoog en likte ze die schoon van het kontvocht.

Ze kwam naast me liggen en stak een sigaret op.
“Zo, nu dat je weet hoe het is. Wat je in je verhalen schrijft. Wat vond je ervan?”

“Ma, ik moet eerlijk zeggen dat je m’n fantasieën overtreft. Als je ergens over fantaseert, denk je vaak niet aan de geur of smaak. Maar ik weet nu hoe je echt smaakt en ruikt, en het is beter dan ik had durven dromen. Weet je, ik heb zolang gefantaseerd over je voeten. Elke keer als je met je voeten op tafel televisie keek, keek ik stiekem naar je voeten. Hoe je ze bewoog, je tenen kromde. Ik zat meestal te watertanden. Dan ging ik, als ik boven was, weer een verhaal schrijven, en daarna aftrekken. Het volgende wat ik deed was fantaseren over je kont. Hoe je kontgaatje eruit zou zien. Hoe het zou ruiken. Ik wilde het zo graag weten dat ik m’n eigen gaatje masseerde met m’n middelvinger, en eraan rook, en net deed alsof het jouw reet was die ik rook. Dan rukte ik tegelijkertijd en kwam hard klaar. Daarna besloot ik te zoeken naar slipjes in de wasmand. En toen ik ze vond, drukte ik het bruine gedeelte tegen m’n neus en ik kon je kont ruiken. Dan spoot ik je slipje vol, en gooide het weer terug in de wasmand. Daarna zocht ik in je kleerkast en pakte een schoon paar pantykousjes, en likte eraan, en zoog het in m’n mond. En dan deed ik net alsof je voet erin zat.”

M’n moeder zat zich terwijl ik praatte stevig te vingeren.

“Ik heb je vibrator gevonden, Ma”.

M’n moeder stopte even met vingeren en keek verbaasd, ging toen weer verder met vingeren.

“Ik vond ‘m bovenin je kast. Ik dacht bij mezelf, Pa is zolang geleden het huis uit gegaan, en je hebt al zolang geen man gehad, je MOEST wel een vibrator hebben. En dus zocht ik in je kast. Toen ik ‘m vond, maakte ik zeker dat er niemand thuis was. Toen ik dat wist, rook ik eerst, en ik kon je kut ruiken, Ma. Dus toen nam ik die vibrator in m’n mond en zoog alsof ik je sap eraf kon likken”.

“Weet je, Raul, dat ik die vibrator niet alleen in m’n kut schoof, maar ook elke keer in m’n kont? Dus toen al proefde je m’n reet. Alleen wist je het niet”.

“Als ik het had geweten, was ik alleen maar nog geiler geworden, Ma”.

Raul’s moeder legde haar hand op z’n slappe pik en begon rustig erover te strelen.

“Nou dat je je fantasieën uitgeprobeerd hebt, is er nog iets wat er in je opkomt”?

Ja eigenlijk wel, ik fantaseer ook regelmatig over mijn bloedeigen tante, de zus van mijn moeder. Ze is een hele geile dame van 47. Ze draagt altijd hele strakke topjes met een colbertje eroverheen met heerlijke strakke leggings eronder. Dit zorgt ervoor dat je haar binnen heen en weer ziet schudden tijdens het lopen. Ik geniet hier altijd van en heb me er meerdere malen al op afgerukt.

''Zo zo je zoekt het wel steeds meer in je familie he zoon.'' Zegt mijn moeder.

''Ja ik vind mijn tante ene hele mooie volle vrouw, haar rondingen bezorgen me binnen een paar seconden een stijve.'' Ik zie dat mijn pik weer stijf wordt door het denken een mijn tante en het feit dat mijn geile moeder nu naakt naast me ligt met der benen gespreid.

Ik hield het niet meer en kroop over m’n moeder. Ik begon wild over haar tieten te likken en zoog hard op haar enorme tepels. Hijgend kneep m’n moeder hard in haar memmen en ik voelde haar warme melk in m’n mond spuiten.

“Drink m’n melk, Raul. Zuig op m’n borsten en drink m’n melk”.
Ik hield m’n tong uitgestoken en m’n moeder kneep in haar tieten. Haar melk spoot hard in zeker drie dunne straaltjes over m’n tong.
Ik sloot m’n mond over de enorme aureool en zoog bijna haar halve tiet naar binnen, en dat was al een enorme stunt.

“Neuk me, Raul! Steek je pik in m’n kut en stamp ‘m diep en hard”.

Ik nam snel plaats tussen de dijen van m’n moeder en richtte m’n lul tussen haar enorme bruine flappen, zette ‘m tegen de roosvormige opening van haar kut en gleed in haar gloeiend hete en drijfnatte grot.
Meteen begon ik m’n lul hard en snel in haar gleuf te hameren, zo hard dat m’n ballen met harde ploffen tegen de reet van m’n moeder kletsten.

“Zo ja, neuk me hard, ik wil je ballen platgedrukt tegen m’n aars voelen, zo diep moet je gaan”.

Slurpende, soppende geluiden vulden de kamer terwijl ik m’n paal in en uit stootte.
Telkens als hij naar buiten gleed, zaten er witte slierten vocht over m’n lul en de tocht die erlangs gleed voelde koud aan. M’n moeder sloeg haar benen kruiselings om m’n heupen en haakte haar voeten achter elkaar vast, en trok me zo hard mogelijk tegen haar onderlichaam. Voor zover het me lukte, pompte ik m’n lul hard en snel in en uit de zuigende, soppende kut van m’n moeder, die als een natte oven aanvoelde.

“Je kut is zo heet en nauw, ma. M’n lul lijkt wel te verbranden”. 

“Dat komt door jouw lul, Raul. M’n kut is heet en nat door jou”, reageerde m’n moeder kreunend.

Ik ging een beetje achteruit met m’n bovenlichaam, zodat ik een perfect zicht had op het lichaam van m’n moeder, dat op het bed schudde onder het beukende geweld dat m’n lul haar aandeed. Ik keek in haar ogen, en tilde haar benen omhoog. Terwijl m’n lul tussen haar dikke bruine schaamlippen bleef glijden, bracht ik haar voeten naar m’n gezicht en begon weer over haar tenen te likken. Toen scheurde ik haar pantykousjes kapot en nam haar blote, grote teen in m’n mond. Diep in m’n moeders ogen starend, zoog ik hard op haar tenen. Smakkend zoog ik erop alsof ik ze pijpte. M’n mond op en neer erover glijdend.

“Laten we omkeren. Ik wil op je pik zitten en over je heen rijden”, lispelde m’n moeder.

Ik klom van haar af, m’n pik, compleet met haar geil besmeurt, met zuigend geluid uit haar gleuf glijdend.
Ik ging op m’n rug liggen en zag m’n moeder haar lichaam over de mijne slingeren.
Ze richtte m’n pik omhoog en gleed ineens over m’n paal, die tot aan de wortel in haar verdween.
M’n ballen werden platgedrukt onder haar billen en ik spreidde m’n benen verder om m’n zak ruimte te geven, voordat ie vermorzeld werd onder het gewicht van m’n moeder. Vervolgens begon m’n moeder als een wilde vrouw haar onderlichaam als een heipaal op en neer te hameren op m’n lendenen. Harde, ploffende geluiden vulden de kamer en het bed piepte zo hard dat ik dacht dat we er nog door zouden zakken.

“Ooohh, jaaa. Je pik stoot zo lekker diep in m’n kut. Ben ik lekker nat voor je, Raul? Is Mama lekker nat voor je pik”?

“Je kut is als een oven, ma. het lijkt wel een natte warme spons die m’n pik uitmelkt”.

Keer op keer voelde ik kilo’s zacht vlees op m’n schoot neerploffen. Ik was behoorlijk verbaasd dat ik m’n hoogtepunt nog niet bereikt had door deze hard neukende vrouw, m’n moeder. Ze boog voorover en stak haar tong uit. Ik zag dat de tong van m’n moeder begon te kwijlen en sloot m’n mond om haar tong. Vervolgens slurpte ik haar speeksel in m’n mond.
Zo werd ik minutenlang bereden door m’n moeder.

“Jezus, Raul. Ik ben zo geil door jou geworden. Ik denk steeds aan het gevoel van je tong die zo lekker in m’n kont gleed. Ik wil iets groters en harders in m’n reet.

"NEUK ME IN M’N KONT! Neuk je moeder in haar aars, Raul. Kom op, ik wil je pik hard en diep in m’n poepgat voelen”. 

Zo gleed m’n moeder van m’n lul af. M’n lul kwam met een vrolijke “pop” uit haar lekkende gleuf en bungelde scheef in de lucht.

Ze ging op haar rug liggen, en trok haar knieën op tot ze haar borsten platdrukte. Ze reikte met haar armen om haar billen en trok ze zo wijd mogelijk uit elkaar.

“Lik ‘m weer even nat, Raul. Gebruik je spuug als glijmiddel”.

En zo geschiedde. Ik dook opnieuw met m’n gezicht tussen de malse billen van m’n moeder en likte, zoog en spuugde weer overdadig op haar spastische bruine ster.

Nu klom ik met m’n knieën naast haar heupen, en zette m’n paarse eikel tegen de enorm gezwollen opening van m’n moeders anus. Als een warme handschoen paste haar darmkanaal om m’n pik toen ik, dankzij al het speeksel, gemakkelijk in haar reet schoof.

“AAAAhh, JJJJAAAAA. Zo jaa, steek ‘m helemaal erin. Schuif je pik tot je ballen in m’n reet. Godverdommmeeeeeeeee. Kom op, zoon. Neuk je moeder in haar aars tot ik klaarkom”. 

Ik boog voorover, en steunde op m’n armen. Vervolgens begon ik te doen wat m’n moeder verlangde. Ik begon als een bezetene m’n pik in en uit haar knijpende reethol te hameren.
Tussendoor maakte ik m’n vingers nat in haar poes en smeerde m’n lul in zodra deze even uit haar kont was geschoven. Het bloed steeg naar m’n hoofd door de intense hitte die de anus van m’n moeder op m’n pik afgaf, en de wrijving liet m’n lul jeuken. Ploffend kwam m’n zak steeds in aanraking met haar billen en ik kon het niet lang meer uithouden.

“Ma, ik ga zo klaarkomen. Ik hou het niet meer”.

“Kom klaar in m’n kont, Raul. Spuit je zaad diep in m’n reet. Dan knijp ik het er uit op m’n hand en lik het op”.

Deze gedachte werd me uiteindelijk te veel en ik spoot schreeuwend m’n zak leeg in de gloeiend hete, hard knijpende kont van m’n moeder.

“Aaah, MAAA, IK KOM KLAARR. HIER IS het. IK SPUIT ALLES IN JE HEERLIJKE REET. JE HEERLIJK SMAKENDE, RUIKENDE, KNIJPENDE AARS. AAARRHH”.

Na een minuut klom ik uitgeput van m’n moeder, en m’n pik kwam met zuigend, slurpend geluid uit m’n moeders wijd openstaande kontgat. Ze klom snel overeind, op haar knieën, en hield haar hand onder haar sluitende ster. Vervolgens zag ik hoe ze mijn sperma uit haar anus kneep, op haar hand, gevolgd door een nat klinkende scheet.

“Kijk Raul, dit doe ik voor jou”.

Toen bracht ze haar hand naar haar gezicht en likte mijn uit haar reet geperste zaad van haar hand, om het, diep in mijn ogen kijkend, door te slikken.

Nadat ze haar hand compleet schoon had gelikt, ging ze naast me liggen, en stak weer een sigaret op.

“Van nu af aan slaap je elke nacht bij mij”, zei m’n moeder.
“En we zullen alles doen wat je maar wilt, als je me geeft wat ik nodig heb”.

“Alles”, vroeg ik?
En de gedachte aan m’n mooie volle tante gingen door mij.

“Alles”, antwoordde m’n moeder, en nam weer een trek aan haar sigaret.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen