Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Nico is zestien. Hij beleeft met zijn oudere zus die last heeft van een prettige afwijking een paar heerlijke avonturen

Apetrots was hij op z'n nieuwe camera. Er zat van alles en nog wat op, je kon er zelfs films mee maken. Nico wilde altijd al zo'n camera hebben, hij was altijd al geïnteresseerd geweest in fotografie. Een nu was het eindelijk zover. Na bijna een jaar vakken vullen in te plaatselijke supermarkt, had hij geld genoeg gespaard om er een aan te schaffen. En toen hij in de winkel kwam had hij geluk. Een van de modernste toestellen was in de aanbieding. Toen hij ermee thuiskwam zette hij de doos op tafel en begon gelijk de uitgebreide gebruiksaanwijzing te lezen. Marijke zijn één jaar oudere blonde zus zag hem zitten met zijn nieuwste aanwinst. "Zo dat is mooi" zei ze tegen hem. Nico keek verstoord op, hij viel van de ene verbazing in de andere toen hij las wat hij allemaal met de camera kon doen. Marijke zag wel dat haar broer nu even geen tijd voor haar had. Jammer, ze had net zo'n jeuk aan haar kutje... een paar dagen geleden had ze haar broertje van een heel andere kant leren kennen.

Marijke ging over straat als het sletje van de wijk. Elke knul wilde wel met z'n vingers aan het bevallige blonde meisje zitten als ze haar zagen. En het leek wel of ze altijd geil was. Ze ging altijd minimaal gekleed. Een kort rokje, een topje wat alleen haar tieten bedekte vond ze genoeg. Haar schouders en haar platte strakke buik hield ze altijd bloot. Ze zag er werkelijk uit als een plaatje. Ze was 1, 65 lang, en paar stevige bruine benen, en een lekkere kont, niet te dik, maar ook niet te klein. En paar stevige tieten en een ondeugend geil gezichtje. Genoeg om elke kerel van te laten kwijlen. Ze genoot er dan ook van dat als ze op de fiets zat, of gewoon over straat liep, als er naar haar geroepen werd of hard getoeterd.

Het meest uitdagende wat ze deed, was als ze op de fiets zat haar slipje uit laten, in de hoop dat iemand haar netjes geschoren gleufje zag. Daar kreeg ze een ontzettend nat kutje van, en als er dan iemand naar haar keek kreeg ze er zo'n kick van dat ze snel en rustig plekje op moest zoeken om zich even snel lekker op straat of ergens in de bosjes klaar te vingeren.

Het meisje was dus bijna elke dag geil en bijna niet te bevredigen. En zeker nu het zo'n prachtige zomer was, had ze gelegenheid genoeg om zich met haar naturitische drang te vermaken. Ze ging zo ver ze kon. Het enigste wat ze nog nooit gedaan had, was dat ze werkelijk seks had gehad met iemand. Die stap had ze nog nooit gezet. Ze werd natuurlijk wel eens op een van haar uitdagende wandelingen aangesproken door een man, maar dan maakte ze altijd in paniek dat ze wegkwam. Ze vond dat ze genoeg had aan haar vingers. Totdat ze op een keer haar oog op haar broertje liet vallen.

De eerste keer was op een zaterdagochtend. Marijke die gewend was om lekker uit te slapen, kwam om een uur of elf naar beneden in haar uitdagende outfit. Ze voelde zich een beetje opgewonden en was van plan om er weer een geile opwindende dag van te maken. Toen ze beneden kwam zag ze Nico op de bank zitten. Ze begroette hem en vroeg waar pa en ma waren. "Ik denk dat ze om boodschappen zijn," zei hij. "Ik kom net terug van het voetballen, ik heb ze ook nog niet gezien vandaag."

Hij keek naar zijn zus die er weer behoorlijk uitdagend uit zag. "Wat kijk je," vroeg Marijke aan haar broer, ze zag wel dat hij naar haar borsten zat te loeren. En dat haar uitdagende kleding ook bij hem werkte zag ze ook aan zijn kruis.

 

Hij had een dikke bobbel in zijn sportbroek. "Je ziet toch niks hé." "Bijna," zei hij. Hij zag ook wel dat zijn zus en paar prachtige tieten had, en deze keer had ze het topje zo ver naar beneden getrokken dat hij bijna haar tepels kon zien. Hij kreeg het er warm van! Marijke kreeg een idee, waarom laat ik ze niet helemaal zien dacht ze. Tenslotte is Nico m'n broer. Ze wilde wel eens kijken wat er gebeurde als ze een jongen haar borsten helemaal liet zien. Niet dat hij er volgens haar veel verstand van had, ze had hem nog nooit met een meisje gezien. Maar ze wilde het toch wel eens uit proberen. "Wil je ze zien," vroeg Marijke. Nico keek zijn zus verrast aan.

 

Hij had er altijd al stilletjes op gehoopt dat hij ze een keer mocht zien. Zijn zus liep er altijd zo sexy bij. Hij had al pogingen genoeg gedaan om ze te stiekem te bekijken. Het was altijd zo dichtbij geweest, en nu was het dan eindelijk zo ver, en het mooiste was, ze vroeg het zelf!!"Je mag er niet aanzitten hoor!" waarschuwde Marijke. Hij zag hoe ze de stof vast pakte, klaar om haar borsten te onthullen. Hij had zijn volle aandacht op haar gevestigd. Nico knikte en zat vol verwachting op zijn zus te wachten, tot ze haar borsten liet zien. "Ga eens wat achteruit zitten." Dat zei ze om te voorkomen, dat als hij zich niet in kon houden, toch een greep naar haar tieten zou doen. Nico nam nog een beetje afstand. Toen Marijke tevreden was, trok ze tergend langzaam het topje van haar borsten. "Oooo wat zijn ze mooi zeg! zei Nico, toen ze, ze helemaal ontbloot had. "Vind je?" vroeg Marijke. Ze streelde zachtjes over haar borsten. Ze zag dat Nico bijna zat te kwijlen. Ze maakte het topje van haar wijsvinger nat. "Kijk," zei ze. "Als ik over mijn tepels wrijf dan worden ze van zelf stijf. Leuk hè?"

Nico zijn lul barstte nu bijna uit zijn broek toen hij zijn zus zo met zichzelf bezig zag. Hij had nooit verwacht, om zijn knappe blonde zus zo met haar eigen borsten bezig te mogen zien. Nico kreunde en legde zijn hand op zijn kruis.

 

"Wat doe je," vroeg Marijke toen haar broer over zijn kruis zag wrijven, "heb je soms een stijve?" Nico knikte. "Heel erg zus," zei hij. Marijke glimlacht. "Raak je er zo opgewonden van als je mijn borsten ziet?" Om hem nog geiler te maken kneep ze zacht in haar tieten."Als jij je niet meer kan inhouden, mag je er wel even aan je lul trekken hoor! Ik hou je niet tegen!!"

Nico kon zich inderdaad niet meer inhouden. Hij stond op en liet zijn broek zakken. Hij was zo geil geworden van de naakte tieten van zijn zus, dat hij zich nergens meer voor schaamde. Met grootte ogen keek Marijke naar zijn stijve lul. Hij nam hem in zijn hand en begon er hard aan te trekken. "Kom," zei ze. "Je bent nog een hand vrij, hou mijn tieten maar even vast, voor deze ene keer mag het wel."Ze schoof een eindje naar voren zodat Nico haar kon aanraken. Wild trekkend aan zijn stijve pik, betaste hij met zijn andere hand, haar borsten. Toen ze voelde dat hij er zachtjes in kneep, gaf hij een schreeuw en hij spoot zijn stijve leeg over haar tieten.

Hijgend keek hij naar het resultaat. Zijn zaad droop van haar borsten. "Jemig broertje, dat is wel veel zeg!, en wat een smeerboel maak je ervan!" Ze wreef zijn sperma uit over haar borsten. Marijke had er van genoten om haar broer zo over zich heen te zien spuiten, ze voelde hoe haar kutje kletsnat was geworden. Nico ging naar zijn kamer om zich om te kleden. Hij was diep onder de indruk van zijn zus geweest. Wat een geile tieten had ze zég! Hij hoorde dat zij ook haar slaapkamer in was gegaan, het duurde niet lang voordat hij haar hard kreunend zijn naam hoorde roepen. Ze zal nu vast ook wel klaargekomen zijn, dacht hij. Net als ik...

Marijke stond die middag half hangend uit het slaapkamerraam naar buiten te kijken. Ze zag de buurman druk bezig met zijn grasmaaier. Hij had het zoals gewoonlijk weer veel te lang laten worden. Dat het niet erg lukte hoorde ze wel aan de krachttermen die hij af en toe gebruikte. De grasmaaier sloeg om de paar meter vast in het veel te lange gras. Nico kwam thuis. Hij kwam net terug van zijn baantje dat hij bij de supermarkt had. Deze keer had hij zijn gedachten meer bij zijn zus gehad dan bij zijn werk. Hij moest constant denken aan wat er vanmorgen gebeurt was. Hij was dan ook blij dat het werk er op zat.

Toen hij thuis kwam liep hij gelijk naar boven en opende de deur van de kamer van zijn zus. Hij zag haar half uit het raam hangen. Ze droeg nog steeds de zelfde kleren als vanmorgen. "Kom snel kijken," zei ze. "Kees is weer eens met z'n grasmaaier aan vechten!"Het raam was te smal om met zijn tweeën naast elkaar te staan. Nico ging achter zijn zus staan en keek over haar schouder naar buiten. "Ik zie niks," bromde hij. Hij ging wat dichter tegen Marijke aan staan en keek naar de buurman. Hij voelde haar zachte warme onderlijf tegen hem aan, wat hem heel erg opwond, hij kreeg gelijk een stijve lul. En zeker toen hij zag dat Marijke met haar blootte tieten op de vensterbank leunde. "Trek m'n rok omhoog," zei ze zacht, "dan heb ik een verrassing." Hij deed wat ze aan hem vroeg, en tilde haar rokje op. Toen hij dat deed zag hij tot zijn verbazing dat ze er niks onderaan had. Ze stond gewoon in haar blootte kont voor het raam!!!

"Ben jij niet bang dat iemand dat ziet?" zei Nico. "Vlug doe dan de deur op slot!!" siste Marijke."Vanaf beneden is er niemand die ziet wat we hier doen," zei ze. Verstond ik dat nou goed, dacht Nico, zei ze nou 'ons'?"Kom terug staan en laat me je stijve lul tegen me aan voelen," zei Marijke zacht. Nico deed maar al te graag wat Marijke aan hem vroeg. Hij had al een stijve gekregen toen hij zich daarnet tegen haar aandrukte, en haar tieten weer zag. Hij trok zo'n broek uit en ging weer achter haar staan. Marijke trok haar rokje omhoog en Nico drukke zijn stijve tussen haar benen. Nu voelde hij het natte kutje van Marijke tegen zijn stijve lul. Toen zijn eikel haar klitje raakte kreunde zijn zus. Ze begon zacht over zijn pik te rijden. Nico boog over Marijke heen. Zonder wat te vragen nam hij haar borsten in zijn handen. Hij begon ze zacht te masseren. Marijke deed haar hand tussen haar benen. Ze drukte zijn lul stevig tussen haar schaamlippen, iedere keer dat Nico heen en weer bewoog raakte hij haar gevoelige klitje. Marijke kreunde. "Sssst," zei Nico, "straks horen ze ons nog!"

"Oooooh," kreunde ze. "Daar geef ik niks om, dit is zooo lekker!!"

Ze begon steeds sneller te hijgen. Trillend op haar benen kreeg ze haar orgasme. Haar kut werd steeds natter. Daardoor glipte Nico zijn stijve een klein eindje naar binnen in haar kut. "Oooh nee," riep Marijke "niet er in, pas op!!" Om er voor te zorgen dat Nico zijn lul niet naar binnen duwde, bewoog ze haar billen naar achteren, ze wilde hem zo weg duwen. Dit had dus niet het gewenste effect. In een keer pinde ze zich zelf vast op zijn stijve lul. Ze schrokken er allebei van. In een keer schoot zijn stijve diep in haar kut. Marijke gaf een gil. Nico bleef stokstijf staan. Hij bewoog geen vin. "Ooooh jongen, je hebt me ontmaagd, ik ben ontmaagd door mijn broertje!!" Marijke stond nog steeds hijgend voorover met Nico zijn lul diep in haar begraven. "Doet het pijn, zus?" vroeg hij bezorgd. Bij hem in ieder geval niet. De kut van zijn zus bezorgde hem een heerlijk klemmend gevoel rond zijn harde lul. "Moet ik hem er uit halen?" "Nee wacht," zei Marijke. Die was nu al een beetje gewend aan dat harde ding in haar kut. "Beweeg eens in me, maar pas op niet klaarkomen als je er in zit hè, anders krijg ik een kindje en dat wil ik niet!" Nico begon langzaam te bewegen. "Ooooh wat is dat lekker zus, vind jij dat ook?" Marijke genoot van zijn dikke lul. "Ja ja o, geweldig," hijgde ze. Nu begon zij ook te bewegen. Ze duwde haar billen naar achteren zodat ze zijn stoten nog beter kon voelen. Nico voelde dat hij ging spuiten, en kon zich niet meer inhouden, wild ramde hij zijn lul diep in zijn zusje, twee dikke stralen spoot hij tegen haar baarmoeder voor hij zijn paal uit haar strakke kutje trok, zijn zus gromde van teleurstelling. Hij trok hij zijn laatste stralen zaad uit zijn lul, zijn sperma belandde op haar mooie billen. "Oooh Marijke dit was heerlijk," zei hij terwijl hij de laatste druppels uit zijn lul kneep. "Wat heb jij een lekkere kut!" Hij vertelde er maar niet bij dat hij toch in zijn zus had gespoten!

En nu zat hij dus zijn nieuwe camera te bestuderen. Marijke kwam terug, en ging weer naast hem zitten. Ze gaf hem een kus. "Weet je al hoe hij werkt," vroeg ze. Nico keek zijn zus aan. Wat zag ze er weer lekker uit vandaag. Ze had zichzelf, zelfs wat make-up op gedaan. "Ja een beetje, wat denk je zou jij voor mij willen poseren zodat ik hem kan uit proberen?" "Ik wilde het net zelf ook voorstellen," zei Marijke. Voor de zekerheid vroeg ze, of dat wanneer zijn foto's zouden mislukken of hij ze dan ook gelijk kon wissen. Nico keek in het boekje en kwam tot de conclusie dat, dat geen probleem was. "Mooi," zei Marijke, en ze keek hem ondeugend aan.

De eerste foto sessie vond plaats in een park de stad. Hier kwam Marijke regelmatig. Het was vandaag niet zo druk. Er was een bloemperk aangelegd met allerlei mooie kleurige bloemetjes. "Als je dat nou op je hurken bij gaat zitten dan maak ik daar een paar foto's van je," zei Nico.Marijke ging zitten en Nico begon met fotograferen. Hij kon er veel maken, er zat een hele grootte memory card in het toestel.

Marijke keek om zich heen. Er waren wel wat mensen maar die lette niet zo op hun.Nico zag dat Marijke haar benen wat uit elkaar deed. Hij zag zo haar kutje. Ze had weer eens geen slipje aan getrokken. "Snel!" zei ze maak wat opwindende foto's van me! Nico liet het toestel klikken. Marijke keek strak in het toestel een trok haar topje naar beneden. Ze liet zo haar blootte borsten zien! Nico moest wel even slikten toen hij al die heerlijkheden die zijn zus daar tentoonstelde zag. Ze deed haar hand tussen haar benen en raakte haar kutje aan. Nu haar broertje erbij was met zijn camera durfde ze veel meer. En Nico legde alles vast van wat zijn geile zus daar allemaal deed. Er kwam iemand aangelopen, en Marijke stond op. "Kom ander plekje," zei ze.

Nico sloeg brutaal zijn arm rond z'n zus. "Ben je geil," vroeg hij aan haar. Hij keek naar Marijke die zich tegen hem aandrukte. Hij duwde zijn bovenbeen tussen haar benen. Is je kutje nat? vroeg hij. Marijke lachte en ze fluisterde in zijn oor, "ja, heel erg!"

Ze zagen een bankje, er zat een man en krant op te lezen. "Hier mag je ook een paar foto's van me maken Nico," zei Marijke. Ze gaf hem een knipoog. Nico vroeg zich af wat ze nu weer van plan was. Ze ging dwars op het bankje zien met haar rug naar de man toe. De man keek naar Marijke en Nico die zijn camera in de aanslag had. "Ik zit toch niet in de weg hé," vroeg hij. "Nee hoor meneer," zei Marijke vriendelijk. "Mijn broertje wil alleen een paar foto's van me maken, méér niet!" De man kon niet zien wat Marijke aan het doen was, en dat was maar goed ook. Toen Nico haar begon te fotograferen, deed ze haar benen uit elkaar en trok met haar vingers haar schaamlipjes uit elkaar. Nico kreeg gelijk een stijve lul van de capriolen die zijn zus aan het het uithalen was. Daar zat ze dan, met een vreemde man achter zich met haar kutje open. Nico zoomde in op haar openstaande spleetje, en legde alles tot in detail vast. Ook toen Marijke een vinger in haar kut duwde. Ze kon een kreun niet onderdrukken. Nico vond het nu wel genoeg. Hij zag de man toen hij Marijke hoorde vreemd opkijken. Het was tijd om te gaan. Toen ze op stond, zag hij de man zijn hoofd schudden. Hij kon zo haar blootte billen zien.

Ze liepen verder het park in. "Zou die kerel wat gemerkt hebben?" vroeg Marijke. "Reken maar, toen hij jouw zo hoorde kreunen keek hij naar je," zei Nico. Ze kwamen bij de vijver die midden in het park lag. Nico ging even op een bankje zitten en bekeek samen met Marijke de foto's die hij tot nu toe gemaakt had. "Oooh ze zijn wel goed gelukt zeg." zei Marijke toen ze zag wat Nico van haar gemaakt had. "Ja," zei hij "kom we maken er hier ook nog een paar." En eindje verder stond er een vrouw eendjes te voeren, maar Marijke was inmiddels zo geil geworden dat ze zich daar nog maar weinig van aan trok. Nico ging tegenover haar zitten op z'n knieën met zijn toestel in aanslag. "Wacht even," zei Marijke. "Ik heb vanmorgen nog wat in het nachtkastje van mama gevonden." Ze rommelde wat in haar tasje, en tot verbazing van Nico haalde ze er een vibrator uit.

"Wat heb je daar dan?" vroeg Nico. "Nou let maar op, maak jij maar een paar foto's van me." Marijke keek hem geil aan. Ze begon met het ding tussen haar benen te wrijven. "Kan je hem er ook in duwen?" vroeg Nico. "Ja hoor, sinds jij je lul in mijn kut hebt geduwd wel hoor!" Marijke keek om zich heen of er niemand naar hun keek en ging op het randje van het bankje zitten. Ze hield de vibrator, met haar ene hand vast en met haar andere hand spreidde ze haar schaamlippen. Nico zag door de camera de witte staaf zo in haar kut verdwijnen. Ze begon hijgend het ding heen en weer te bewegen. Nico maakte de opname's van z'n leven. Marijke die nu bloedgeil was geworden, wilde nog maar één ding, en dat was klaarkomen op de trillende staaf in haar kut. Dat deed ze dan ook. Schokkend kwam ze kreunend klaar op het bankje. Toen ze een beetje bij gekomen was, vond Nico het wel eens tijd worden om naar huis te gaan.

Toen ze thuis kwamen gingen ze gelijk naar de slaapkamer van Marijke. Nico sloot zijn camera aan op haar pc en samen bekeken ze de foto's. "Ooooh wat geil zus, wat ben je mooi, en dat je dat zomaar durft zeg, zo met je blote kut in het park zitten." zei Nico toen ze de foto's bekeken. Marijke sloot de deur, en trok haar kleren uit. "Jij moet toch ook wel verschrikkeling geil zijn geworden," zei ze tegen Nico. Ze ging bij hem staan en drukte haar tieten tegen zijn gezicht. Daar had ze gelijk in. Zijn slip was nat van het voorvocht dat onder het fotograferen uit zijn stijve lul was gelopen. Nico likte aan de borsten van zijn naakte geile zus. Snel kleedde hij zich uit. Marijke ging languit met haar benen wijd op haar bed liggen. Nico keek naar het kutje van Marijke. Het ging bijna vanzelf, hij deed het bijna automatisch. Hij ging tussen haar benen liggen en kuste haar kut. Dat haar broertje dit met haar zou doen, daar had Marijke niet van durven dromen. Het was de eerste keer dat iemand haar kut likte!! Ze voelde hoe zijn tong haar gevoelige natte gleuf verkende. Ze rilde toen hij met het puntje van zijn tong haar klitje aanraakte. Ze trok haar benen op zodat Nico haar heerlijke geile gleuf nog beter kon likken. "Ooooooh, oooh wat is dat een lekker geil gevoel," kreunde Marijke. "Oooooh ja lik m'n kut!!" Ze nam haar borsten in haar handen en kneep in haar stijve tepels. Ze voelde dat warme gevoel weer door haar lijf stromen. Die heerlijke spanning trok naar haar natte kut, naar het kleine harde knopje, dat nu steeds sneller door haar broertje gelikt werd. Marijke schreeuwde toen ze klaarkwam. Ze moest Nico z'n hoofd wegduwen anders was hij gewoon door blijven gaan.

Nico ging naast zijn zus liggen en keek naar haar, ze lag met haar ogen dicht te hijgen. "Mag ik je nu neuken alsjeblieft," vroeg hij. "Ik ben zo vreselijk geil." Marijke lachte en gaf hem en kus. "Natuurlijk mijn lieve broertje, daar had ik al op gerekend dat je dat zou vragen. Ze pakte een condoom van onder haar kussen. "Kijk eens! Vanmorgen van mijn zakgeld gekocht, volgende keer moet jij er zelf kopen hóór!"

Ze maakte de verpakking open. "Hou je lul eens rechtop dan doe ik het er wel omheen." Nico trok de huid van zijn pik naar achteren zodat zijn eikel bloot kwam. Marijke gaf een kusje op zijn lul. Ze was best trots op zichzelf dat ze dat durfde, ze ging zelfs nog een stapje verder. Ze nam nu zijn lul een klein eindje in haar mond, en begon er een beetje aan te zuigen. Nico kreunde, wat was dat een geil gevoel, die warme zuigende mond rond het topje van zijn pik. Als ze niet op houd, dacht hij, dan kom ik straks nog in haar mond klaar!!

Marijke hoorde haar broertje kreunen, ze streelde zijn ballen en liet daarna zijn pik los. Ze gunde hem haar kut. Zelf wilde ze hem ook weer voelen. Het maakte haar zo geil dat lekkere stotende gevoel in haar kut. Ze deed het condoom rond zijn lul, en zei dat hij hem erin mocht duwen. Dat had ze niet tegen de verkeerde gezegd. Nico ging op haar liggen en duwde zijn harde pik in haar gleufje. "Oooh jaaah," kreunde Marijke, "niet te snel hé. Laat mij er ook van genieten."

Nico begon zijn lul in haar heen en weer te pompen. Hij was zo geil dat hij deze keer eens niet naar zijn zus luisterde. Zijn ballen jeukten. Het kutje van zijn zus voelde zo lekker nauw rond zijn pik dat hij al snel zijn orgasme aan voelde komen. Met een schreeuw vulde hij het condoom in haar heerlijke geile kut.

Toen hij van haar af ging gaf hij haar een paar kusjes op haar tieten.

"Jij bent de liefste zus op de hele wereld," zei hij tegen haar...

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen