Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Diezelfde avond spraken Andre en zijn moeder Thea nog een hele tijd over hun plotselinge seksuele toenadering. Natuurlijk, ze hadden een gek gesprek over seks gehad, maar er was nog een andere reden en dat was Thea’s tomeloze geilheid en haar lusteloze huwelijk. “Je vader gaat volgens mij liever naar de hoeren dan met mij seks te hebben. Of misschien is hij homo, weet ik veel. In elk geval gaat zijn carrière voor, daarom zit hij nu in Amerika. Het is de prijs die ik moet betalen met zo’n hoge piet als man. Maar als papa en ik gaan scheiden stort ons wereldje in jongen.” Andre trok een sneu gezicht bij dit verhaal, hoewel het hem niet verraste. Het duiveltje in zijn hoofd zei dat er geile mogelijkheden waren. Mam en ik.. alleen in huis, allebei geil, wat zou er niet allemaal kunnen gebeuren? 

 

“En jij Andre, waarom liet je mij je penis betasten?”, vroeg Thea. Hij schrikt op uit zijn gedachten. “Hm, ik was gewoon geil denk ik. Misschien had je wel door dat ik al maanden geen seks meer heb gehad, ik werd er bijna een beetje depri van. Het leek wel of ik het gehad had met de meisjes uit het dorp. Ik ging mijn aandacht steeds meer op jou richten. Het is ook geen wonder dat wij de laatste tijd meer dingen samen deden”. “Ja, maar dat we nu seks hebben gehad is toch wel even wat anders”, zegt Thea. “Wacht even, ik zal je nog meer vertellen”, zegt Andre, en hij kijkt schuldbewust naar de grond. “Regelmatig zit ik te staren naar je borsten en je billen, en ’s nachts in bed fantaseer ik over je kut en dat ik jouw seksmaatje zou zijn. Dan denk ik: ‘jij ligt toch ook alleen in bed, net als ik?’ In mijn dromen liggen we samen in bed, ik in je stevige armen, tussen je grote, warme borsten. Ik hoop soms dat papa nooit meer terugkomt zodat ik je kan neuken. Maar dat van pa meen ik niet hoor!” “Ik snap het lieve schat, daarom wil ik ook niet scheiden”, stelt Thea hem gerust. “Kom ‘es hier bij je moeder, dan kun je een stukje van je droom waarmaken”. 

 

Andre kruipt tussen zijn moeders knieën, zijn broek sleept nog onhandig rond zijn enkels mee. “En doe die broek eens uit, en je T-shirt ook”, zegt ze. Andre laat zich door zijn moeder uitkleden, net als vroeger. Als een kleine jongen kruipt hij tegen haar aan, zijn gezicht in haar borsten verscholen. Betere plek is er niet. Thea knuffelt en streelt hem, haar huwelijksverdriet en dit incestgenot zijn met elkaar verknoopt, het is iets wat wel even moet bezinken. 

 

Thea’s strelende handen veroorzaken nieuwe verlangens, het genot is bij moeder en zoon groter dan het schuldgevoel. Met een van Andre’s benen tussen haar eigen benen geklemd, begint Thea bijna onmerkbaar haar poesje tegen hem op te wrijven. Andre ligt te snuffelen tussen de troostrijke heuvels waar hij zo vaak naar gluurde. De tepels worden hard onder zijn strelingen en rond de tepels is het ook gevoelig. Hij ziet de donkere tepelhof samentrekken en weer ontspannen. Zijn moeder laat haar hand terloops over zijn penis gaan, die halfhard over haar ene been ligt. ‘Fijn gevoel, zo’n potente jongenslul’, denkt ze verlekkerd. Ze streelt zijn fluwelen neukapparaat langs de onderkant, haar vingers gaan verder over zijn ballen die babyzacht zijn.. “Jij houdt je schaamhaar ook kort hè, net als ik?” “Ja mam, sinds een jaar. En mijn ballen hou ik helemaal glad, dat voelt geiler”. Thea laat haar hand van zijn ballen naar zijn billen glijden. Andre is overgevoelig voor de streling, hij schokt er een beetje van. Als Thea’s hand door zijn bilnaad gaat, doet hij automatisch een been omhoog zodat ze er beter bij kan. “O, dat vond je dus wel lekker zonet?”, zegt ze, terwijl haar wijsvinger zijn anus streelt. Andre drukt zich tegen haar aan, de ogen gesloten. Zijn pik ligt hard tegen Thea’s been te duwen. “Best wel”, zegt hij. Nog nooit heeft iemand hem daar aangeraakt, hij wist ook niet dat het zo’n uitwerking kon hebben. “Je kontgaatje is een gevoelig en geil plekje”, zegt ze. “Ga ‘es voorover op bed liggen, dan kan ik er beter bij”. 

Andre doet wat ze vraagt. Hij vindt het wel raar maar is ook benieuwd wat ze van plan is. Het dringt steeds meer tot hem door wat een geile vrouw zijn moeder is. “Zo ja.. en nu je benen uit elkaar.. wat een geil gezicht is dit..” 

 

Thea komt geknield achter haar zoon zitten en masseert zijn billen. Hele kleine blonde haartjes maken de huid zacht als dons. In het middelpunt bevindt zich zijn nauw gesloten anus, als een afvoerputje. Daaronder hangen de ballen in hun zak en daar weer onder schokt de inmiddels keiharde pik, waar een draad voorgeil uit loopt. Haar handen gaan van zijn billen naar de binnenkant van zijn dijen en dan langs zijn pik. Ze pakt zijn harde paal beet en begint hem langzaam maar stevig af te trekken. Als op een trampoline dansen zijn ballen over haar rukkende hand. Ze kust ondertussen zijn strakke jongenskontje, haar neus zacht over de huid glijdend. Steeds verder gaat haar mond naar het centrum waar zijn poepgat al knijpt van plezier. Andre ligt in afwachting te hijgen, zijn moeder zal toch niet met haar tong zijn anus aanraken? “Hmm..”, klinkt Thea’s tevreden geknor. Bijna raken haar lippen de anale krans, maar haar neus gaat er eerst snuffelend overheen. Andre zucht diep.. ‘Lekker..’, denkt ze, “hij laat me mooi mijn gang gaan..” Haar neuspunt duwt tegen Andre’s kringspier, ze ruikt zijn intieme geur die haar vertrouwd voorkomt. Met haar tong likt ze tegen zijn ballen. Haar lippen volgen het naadje over zijn perineum en komen dan uit bij zijn anus. Zachtjes likt haar tongpunt de kleine rimpeltjes van zijn krans. Andre zucht heel diep, en spant zijn jonge lichaam. Het voelt gek en geil, en hij kan zich er bijna niet aan overgeven. Steeds steviger gaat Thea’s tong heen en weer, tot ze op het laatst haar zoon met lange halen ligt te rimmen. Andre kreunt nu heel hard: “OEHH.. HMM AHH.. lekkerrr.” ‘Mijn moeder likt mijn reet!!’, bedenkt hij in lichte paniek. Hij kijkt onderlangs tussen zijn benen door naar achteren en ziet hoe haar hand vakkundig zijn pik afgerukt. “O mamaaaahh.. wat lekkerrr..”, hijgt hij. Thea laat haar tong dwingend over zijn gat gaan, ze slurpt en zuigt zijn krans en steekt af en toe haar tong hard en diep in zijn reet. 

 

“AAAARGHHH!!!”, loeit Andre. Hongerig zuigt zijn moeder zijn ballen in haar mond, blijft hem met draaiende bewegingen afrukken, sabbelt en knaagt op zijn kloten. Andre weet niet wat hem overkomt, hij gaat zo weer klaarkomen! “MAM.. ik ga zo weer.. IK GA BIJNA.. UUHHH.. “, klaagt hij. 

 

Thea neemt even gas terug, haar zoon moet nog andere kunstjes vertonen. (Zijn pik in haar kut steken bijvoorbeeld.) Ze likt haar wijsvinger nat en duwt het topje met een snelle beweging zijn gat binnen. Andre lijkt het niet te merken, hij zit ingespannen voorover te genieten, overgeleverd aan dit nieuwe gevoel. Thea duwt haar vinger halfweg zijn rectum en draait rondjes.. Haar zoon geeft geen protest, alleen maar gekreun. Dan haalt ze de vinger naar buiten, steekt twee vingers in haar mond om ze goed nat te maken, en herhaalt dezelfde procedure als daarnet. Beide vingers dringen zijn opgerekte anus binnen en draaien om hun as, diep in zijn donkere hol, die zich verder opent. Thea geniet, ze merkt nu pas hoe dol ze is op anale spelletjes. De twee vingers pompt ze gevoelvol op en neer in zijn jongenskont, haar andere hand rukt nog steeds traag zijn gespannen pik af. Andre beweegt mee op de uitgestoken vingers. Hij begint aan het gekke gevoel te wennen, geil genot neemt het over. Zijn kringspier ontspant zich volledig, zijn moeder voelt het aan de druk rond haar vingers. Ze gaat nog even door en haalt dan beide vingers naar buiten. “Lekker hè schat, om zo in je kont genomen te worden?”, vraagt Thea. 

 

“Ohhh.. het voelt gek mam, maar ook geil.. ” 

 

“Dat waren nog maar twee vingers, nu ga ik er drie insteken, let op!”, zegt ze. Thea stopt wijs-, middel- en ringvinger in haar mond om ze goed nat te maken met speeksel. Dan zet ze ze alle drie tegelijk tegen Andre’s kontgat en duwt ze met aandrang naar binnen. Zijn kringspier geeft mee, de krans wordt heel wijd, wijd genoeg om een flinke pik te kunnen ontvangen. Thea kan een toespeling niet nalaten: “Heb je je nog nooit in je kontje laten neuken?” “NEE!”, kreunt Andre schor. “Maar je bent er nu wel klaar voor lieverd, zou je het niet eens overwegen? Hmm.. een flinke harde lul in je jongenskutje en dan diep geneukt worden, zoals mijn vingers jou nu in je kont neuken? Dit is geil toch?” “Jaaaghh.. ja het is geil..”, kreunt hij. 

 

“Maar mam, ik ga bijna klaarkomen...” 

 

Plagerig langzaam trekt ze haar pompende vingers uit zijn anus, ze druipen van de sappen. Dan drukt ze snel haar mond op zijn openstaande gat om de smaak te proeven, haar tong gaat makkelijk naar binnen. Diep likt ze hem daar, terwijl ze de kringspier voelt sluiten. Ze geniet van de smaak en de geur van haar jongen in deze houding, overgeleverd aan haar grillen. De hele dag zou ze zijn jongenskutje willen zuigen, maar in plaats daarvan gaat ze ruggelings naast hem liggen. 

Met haar benen wijd roept ze: “Kom bovenop me. NEUK JE MOEDER LIEVERD!” 

Andre komt bij uit zijn anale trance en kijkt versuft naar zijn springlevende moeder. “MAM! Wat een beest ben je!”, gromt hij, en hij duikt werkelijk bovenop haar gebruinde lichaam. Zijn harde paal staat rechtop tegen haar klit te duwen, Thea rilt van genot. Ze slaat haar armen om Andre heen en hun monden vinden elkaar in een heftige tongzoen. Het is eentje die minuten duurt, hun lippen glijden wild over elkaar, hun tongen vreten elkaar hongerig op. “Het is geil als je m’n kont likt mama”, hijgt Andre tussendoor. “Maar vergeet je niet je moeder te neuken?”, hijgt Thea terug. “Wees maar niet bang mam. Alleen bepaal ik nu het tempo!” Thea neemt haar zoon met een schuin oog op. ‘Hij is niet alleen maar onderdanig.. goed zo’, denkt ze. Het geil druipt uit haar kut. 

 

Andre kust zijn moeder lang en vol passie op haar mooie mond, in haar zachte hals, haar schouders en armen, en daalt dan af naar haar borsten met de dik gezwollen tepels. Hij neemt er de tijd voor en zuigt langdurig op haar borsten en tepels, maar heeft ondertussen al een vinger in haar poes gestoken. Een andere vinger wrijft haar klit. Thea kronkelt van plezier. Nu gaat Andre’s tong langzaam naar beneden, likt haar navel en daalt dan verder af naar haar vagina.. “Mam, wat een mooi gezicht, die witte afdruk waar je bikinibroekje heeft gezeten”, zegt Andre. “Ach, ik durfde nooit goed naakt te zonnen in de tuin. Ik was altijd bang dat je het ongepast zou vinden, voor je vrienden of zo..” “Hm, van mij mag je altijd in je blootje in de tuin gaan liggen, al zal ik deze aanblik missen”. 

Andre bestudeert zijn moeders poes met het kort geknipte schaamhaar. Hij laat zijn vingers door de stugge haartjes gaan, streelt vanuit de donkere driehoek haar hijgende buik en haar stevige dijen en duwt twee vingers diep in haar natte gleuf. “Hhhghh..”, kreunt zijn moeder. Andre draait rondjes met zijn vingers in de rijpe kut van zijn mama en duwt haar benen uit elkaar. Ze ligt nu wijd open, klaar om te ontvangen. Maar Andre wil eerst likken. Terwijl hij haar benen vasthoudt zuigt zijn mond zich vast op de halfopen schaamlippen. Wat is ze nat! En wat smaakt ze lekker!! Gulzig likt hij in haar kut op en neer. Hij lijkt haar geile sap op te slurpen als een dier, zijn tong ver uitgestoken om ook de uithoeken te bereiken. Thea gilt en kreunt. Wat is het lang geleden dat haar kut zo fijn en ruig gelikt is. Ze knijpt in haar dikke tieten en trekt hard aan de overgevoelige tepels. Diep gaat zijn tong naar binnen. O wat lekker is dit, ze voelt haar orgasme komen.. 

 

“AAARGHHHHHH….JAAAHHHH…!!!”gilt ze, 

 

Schokkend komt ze klaar. Haar billen stampen op en neer om Andre’s tong nog harder op haar klit te persen, dan zakt ze achterover. Haar zoon komt even omhoog. Met een mond glimmend van haar kutsap zit hij naar haar te kijken, trekkend aan zijn harde erectie. Thea kijkt verliefd naar hem met een afwezige blik. Dan buigt Andre zich weer voorover en begint weer op haar openstaande gleuf te zuigen. Met lange halen gaat hij op en neer door het druipende schaamhaar, op haar kutlippen sabbelend, haar klit bijtend. De benen van zijn moeder duwt hij achterover, zodat ze hem haar hele rijkdom toont. Andre’s tong gaat over haar klit, tussen de natte schaamlippen door, naar beneden om zich vol vuur op haar anus te persen. “O JA!!!”, jammert Thea. Nu kan Andre haar terug betalen voor de ervaring van zonet. Hij begint te begrijpen wat zijn moeder zo geil vindt aan zijn kontgat. Het is dat koppige, gesloten deurtje wat zich pas laat openen als je echt aandringt. Het kost overtuiging daar binnen te komen, maar als je er bent, ruik en proef je de diepste geheimen van de schat die er verborgen zit. Thea geeft zich helemaal over aan de heerlijke likbeurt in haar gat, ze zet haar kont wijd open zodat Andre’s tong niet alleen de krans aflikt, maar ook naar binnen kan. Ze vingert haar kut snel en met dicht geknepen ogen, genietend van deze intense en onverwachte intimiteit. “O wat lekker lieverd, wat lik je mama lekker in haar gat..”, gromt ze. De smakkende en zuigende geluiden en het gehijg van de twee minnaars is het enige geluid dat de ruimte vult. Andre perst zijn tong zo ver mogelijk in zijn moeders kontgat, ze kraait het uit van genot en vingert zich als een wilde. Zo lang mogelijk laat Andre zijn moeder balanceren op de rand van een nieuw orgasme. 

 

Maar zijn pik staat al een tijd op barsten, hij houdt het eigenlijk niet meer en wil nog maar een ding: met zijn moeder neuken. Hij komt omhoog terwijl Thea hem verwilderd aankijkt en plant beide armen stevig neer aan weerszijden van haar lichaam. Zij streelt zijn sterke grote jongenslijf met de zwaaiende harde lul. Ze snapt zijn gevoelens en weet dat hij nu moet neuken. Ze wil het ook. “Kom maar..”, fluistert ze. Met haar benen wijd en haar kut wijd open kan Andre zijn eikel goed richten. Zonder verdere hulp vindt zijn pik de weg tussen de schaamlippen. Langzaam glijdt hij naar binnen, de moederlijke warmte omgeeft zijn staalharde leuter, het voelt zo goed. “MAMA!”, is alles wat Andre kan uitbrengen als zijn pik zich tot aan de ballen heeft begraven in de veilige diepte. Thea’s benen slaat ze om hem heen, haar armen drukken hem dicht tegen zich aan. Zo liggen ze beide minutenlang te genieten, zonder te bewegen. Alleen het kloppen van Andre’s pik en het knijpen van Thea’s kutspieren geeft aan dat er leven heerst. Haar kut stroomt langzaam over van het geil en smeert de volle 22cm van haar zoons pik die haar als een speer doorboort. Knijpend met haar vaginale spieren voelt ze de dikte en hardheid van zijn geslacht. Het is genoeg om spontaan op klaar te komen. Diep van binnen begint ze te kreunen en te zuchten en heel zacht en geleidelijk overstroomt een gelukzalig orgasme haar. “Andre…jaaahh.. blijf zo liggen.. aahhh… wat lekkerrr..“ 

 

“Uh huh HUUGHHHjaaahhh!!… AAHHH!!!… achhhh..” 

 

Als ze uitgeschokt is, richt Andre zich iets op en kijkt zijn moeder diep in haar vochtige ogen. Huilt ze nu? Van geluk? Hij weet niet goed wie hij ziet: zijn moeder? Zijn minnares? Zijn oudere vriendin? Hij weet wel dat hij zielsveel van haar houdt en naar haar verlangd, al heel lang. Willen niet alle jongens stiekem hun moeder neuken? Andre voelt zich super, een echte man. Haar man. Hij drukt zijn mond op haar mond en hun tongen zuigen elkaar naar binnen. Vanuit zijn heupen begint de jongen te stoten. Diep!.. diep!.. Zijn eikel ramt tegen Thea’s baarmoedermond, maar ze is zo vol genot dat ze hem nog dieper wil hebben. “Kom maar.. stoot maar..”, moedigt ze hem aan. Haar handen strelen zijn rug, waar zich het zweet van de inspanning begint af te tekenen… Zijn billen trekt ze dicht tegen zich aan.. haar tong zoekt steeds weer de zijne voor een hongerige, natte kus… “O mam.. ik kom zo..”, kreunt Andre. Hij stoot recht op en neer, diep in de warme kut. Zijn ogen dwalen over de schuddende blanke borsten, over de hijgende gebruinde buik en weer terug naar het doorleefde, van liefde en geilheid vertrokken gezicht van zijn moeder. Zij kan haar ogen niet van haar zwoegende zoon afhouden. Wat een man is hij geworden! “TOE MAAR!!”, moedigt ze hem aan. “Neuk me hard!!” Andre ramt zijn pik nu hard in en uit, de ballen slaan tegen Thea’s billen. Hij gaat zo klaarkomen! 

 

“JA.. HET KOMT.. O JA.. MAAAAHHHH!!!!”, brult hij. 

 

De eerste stralen zaad vliegen haar kut binnen. 

 

“TOE MAAR ANDRE.. spuit me vol..IK KOM OOK WEER!”, gilt Thea. “O JAAAHH… JAAHHH..!!!!`, jammert haar zoon. 

Weer spuiten dikke stralen sperma vanuit zijn ballen haar kut binnen. Het stoten van zijn pik maakt een klotsend geluid, zaad komt soppend naar buiten gelopen. Andre kan niet stoppen met stoten, hij wordt haast gek van genot. Zijn moeder wrijft hem kalmerend over de rug ten teken dat het goed is. Langzaam vertraagd hij de bewegingen vanuit zijn heupen, tot hij vermoeid en bezweet op haar neerstort. Dan houdt Thea haar jongen dicht en troostend tegen zich aan, streelt zijn haar en knijpt met haar kutlippen de laatste restjes uit zijn zachter wordende pik. “Lekker.. dat was lekker lieverd..”, fluistert ze in zijn oor.

“Het is heerlijk mama”, fluistert Andre schor. 

 

Hij kust haar nek en hals, en als hun wangen elkaar strelen zijn hun lippen niet ver meer. Vol passie tongen moeder en zoon met elkaar. Het is zo’n moment dat eindeloos lijkt te duren, en Andre’s pik begint weer knalhard te worden. Hij zit nog steeds in zijn moeders kut te roeren in zijn eigen zaad. Thea vindt het heerlijk om te voelen hoe ze opnieuw gevuld wordt met hard pikvlees. Andre begint weer te schokken met zijn heupen. Hij streelt en kust de dikke warme borsten onder hem, en stoot steeds iets harder. De tepels zuigt en likt hij, Thea’s handen gaan wild door zijn haar, ze wordt ook weer supergeil. Met een dikke tiet in elke hand zuigt Andre de spenen om en om. Zijn pik stoot over de volle lengte in en uit. “O ja jongen.. wat lekker.. toe maar,,”, kreunt zijn moeder. 

Ineens kantelen de twee lichamen en ligt Andre onder en zijn moeder boven. Geweldig! Hij heeft haar grote borsten vlak voor zich hangen, schokkend slaan ze tegen elkaar bij elke stoot van zijn pik. Hij kan nu heerlijk de stevige meloenen likken en zuigen, terwijl zijn handen haar gespierde kont omklemmen. Hard stoot Andre omhoog, zijn kloten kletsen tegen mama’s stampende billen. Thea kreunt en jammert bovenop hem, biedt om beurten haar tepels aan om te zuigen. Andre sabbelt en likt als een hongerig kind, ondertussen haar billen knedend. Zijn vingers gaan in de bilspleet en betasten haar anus. Zonder problemen kan hij een vinger in haar gat steken. “Ja.. toe maar.. “, moedigt ze hem aan. Andre steekt een tweede vinger bij, en duwt ze allebei naar binnen, Thea kraait nog harder. Haar kut is helemaal gevuld.. nu haar kont nog.. “Steek je pik in mijn kont Andre.. doe het..”, smeekt ze hem. Andre kijkt op naar haar verhitte gezicht. “Help je me om het gaatje te vinden?”, vraagt hij. Thea komt omhoog, wipt van zijn pik die ze meteen beet pakt en naar haar poepgat geleid. Ze zet de eikel tegen haar anus en laat zich dan langzaam zakken. “JAAAAHH”, kreunt ze. ‘DIT IS GEILLL..!!!” Het duurt maar even en haar kringspier is gewend aan de omvang van Andre’s geslachtsdeel. Ze vingert zichzelf en begint te rijden. Haar borsten zwaaien wild in het rond, haar hele lichaam glanst van het zweet. Andre ligt onder haar omhoog te stoten, het is oppassen dat zijn pik er niet uitschiet. “Mam.. ik neuk je kont.. zo strak..”, hijgt Andre met grote ogen. “Oh jaah.. jaa het is lekker.. die dikke grote pik in mijn reet.. de pik van mijn eigen zoon, aahhh..”, kreunt Thea nauwelijks verstaanbaar. 

 

Na een tijdje rollen ze weer om, en nu is het weer Andre die boven ligt. Hij kan goed zien hoe zijn paal Thea’s anus geopend heeft en er zonder problemen in verdwijnt, net zo diep als in haar kut. Af en toe trekt hij langzaam zijn eikel tot net buiten de kringspier, kijkt in het vochtige, open gat en duwt dan zijn pik weer naar binnen. Mam’s kutje is super, maar haar anus is echt strak! “Mam, ik neuk je.. in je REET..”, gromt hij. “Ja.. neuk me schat.. IN MIJN GAT.. AHH.. jaah..” “Ik ga weer spuiten mam, er komt geen einde aan!”, roept Andre met een bezwete grijns. “Heb je nog over voor me? Uuuhh.. Spuit mama’s kontje maar vol.. aaghh.. ” grijnst Thea. Andre zet aan, zijn paal ramt keihard in en uit, zijn ballen slaan tegen haar billen, Thea knijpt in haar tepels. Ze voelt het ook komen. “Zullen we samen klaarkomen mam?”, hijgt hij. “Toe maar.. jaahh..”, kreunt Thea, die fanatiek haar clitoris vingert. “Ik ben er klaar voor.. ” 

Thea’s kont staat helemaal open, ze laat zich volledig gaan. Maar ze merkt dat ze ook de controle over haar blaas aan het verliezen is. De opgewonden prikkels in haar kut en kont worden zo hevig dat ze ineens een kleine straal plas laat lopen. Ze schrikt er van, Andre heeft het ook gezien. Hij neukt gewoon hard verder en hijgt: “Mam.. ga je plassen of zo?” Dit is iets dat Thea sinds haar eerste tienerjaren niet meer gehad heeft. Ze kan haar blaas niet meer bedwingen! “AAHHH!!”, gilt ze, terwijl een tweede straal doorzichtig vocht uit haar kut omhoog spuit. “ik hou het niet meer!” “Wat kan het schelen mam.. LAAT MAAR LOPEN..”, roept Andre in het vuur van de strijd. Hij ramt zijn paal nog altijd fanatiek in zijn moeders darmkanaal. Ze zal daar straks wel rood en rauw zijn. Zijn ballen verzamelen het zaad voor lancering. Hij voelt het komen.. ja!.. hij komt weer klaar! 

 

“JA.. JA.. IK KOM.. IK KOOOOOHHMM!!!”, gilt Andre.

 

“IK OOK.. IK OOK… JAAAAAAHHHH...!!!”, gilt Thea. 

 

Andre spuit zijn pik helemaal leeg in zijn moeders kont, het heerlijkste orgasme dat hij ooit had. Thea voelt het zaad stromen in haar reet en rijdt zich met haar klit klaar tegen haar stotende zoon. “AARGHHH.. jaaahh.. “, jammert ze, zwaaiend met haar hoofd en haar dikke tieten. Weer schieten grote stralen pis als een fontein uit haar vagina omhoog. Ze spat zichzelf eronder en raakt bedekt met een plas vocht, het stroomt van haar buik op het bankstel. “Mam, wat een straal!”, hijgt Andre. De jongen stoot traag door in haar kont en werkt het sperma diep naar binnen. Zijn buikspieren zuigen zich vast aan de plas op Thea’s buik. “O.. ik kon het.. ughh.. niet meer houden..”, kreunt Thea terwijl ze naar adem hapt. “Het was zo heftig.. aah..” Andre’s bezwete lichaam versmelt met het druipnatte lijf van zijn moeder.. beide zijn totaal uitgeput. Twee lichamen die aan elkaar kleven. 

 

Toen Thea later op haar zoon lag bij te komen en het sperma uit haar kont op zijn buik droop, bekende ze dat ze al lang droomde van harde, anale sex. “Je vader wilde het niet, vond het vies. Ik stak soms zelf maar een komkommer in mijn achterste om dat lekkere gevoel te krijgen.” “Ik had helemaal geen ervaring met anale seks, maar nu begin ik het te snappen mam”, zegt Andre. “Toen jij met je vingers in mijn bips zat vond ik het eerst heel raar, maar na een tijdje was het beregeil. Maar hoe kan je nou plassen bij het neuken?” Thea vertelt hoe ze als puber soms de controle over haar blaas verloor tijdens een orgasme, maar dat ze dat al in geen 20 jaar meer gehad had. Andre vond het geil, die fontein die ineens naar buiten spoot. 

Vermoeid en plakkerig kwamen ze na een tijdje overeind om zichzelf en het bankstel schoon te maken. Daarna gingen Andre en zijn moeder gearmd naar boven. Ze sliepen die nacht samen in het ouderlijke bed. Natuurlijk konden ze niet van elkaar afblijven. Dit was hun eerste nacht samen en het begin van een jarenlange incestrelatie. Maar daarover meer in het vervolg.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen