Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Andre zijn vader zou nog zeker een jaar wegblijven voor zijn werk. Thea en haar zoon voelden zich veilig en genoten van elkaars lichaam in een lange, onrustige eerste nacht waarin Andre keer op keer tussen zijn moeders dijen verdween om zijn harde lul naar binnen te steken. Zijn erecties bleven maar komen, hij werd er duizelig van in zijn hoofd. Zijn moeder kon zelf ook niet genoeg krijgen van de heerlijke grote paal van haar knul. Wanneer ze bijna in slaap viel schrok ze weer wakker met een ongelooflijke kriebel in haar kut. Dan dook ze onder het dekbed op zoek naar Andre’s kleverige pik die ze gretig in haar mond propte en erop zoog tot hij weer hard was. Thea beleefde deze gedenkwaardige nacht het ene orgasme na het andere. Andre spoot zijn zaad in haar kut en in haar mond, en viel pas in slaap toen hij helemaal leeg gemolken was. 

De volgende ochtend zagen ze er uit alsof ze een natuurramp overleefd hadden. Andre kwam te laat op school, Thea voelde zich schuldig. 

“Dit kan zo niet”, zei ze later die dag. “Jij moet nog twee weken naar school en op deze manier ga je dat niet halen. De rest van de week slaap je maar lekker in je eigen bed.” “Jammer mam, maar gaan we nog wel neuken?”, vroeg Andre. “Jij denkt aan niks anders hè?” “Vandaag op school moest ik er steeds aan denken. Ik kreeg erecties onder de les en een keertje moest ik net voor de klas komen toen ik een enorme dikke lul had. Ik geneerde me dood, iedereen kon mijn stijve pik in mijn broek zien!” “Ik had er graag bij gezeten, hihi”, lacht Thea. Ze streelt Andre over zijn gulp en omhelst hem. Een lekkere tongzoen is het directe gevolg, waarna Andre zijn moeder de kleren van het lijf rukt. Hij legt haar in de woonkamer op de bank op haar rug, spreidt haar benen en werkt zich met zijn harde pik in haar drijfnatte kut. De gordijnen zijn gewoon open, iedere voorbijganger kan hen zien liggen. Maar moeder en zoon zijn zo verschrikkelijk geil op elkaar, dat er geen houden aan is. Als een wild beest schokt de jonge knul op zijn kreunende moeder in. Zijn paal is hard en groot, en Thea geniet met volle teugen. Als ze drie keer schreeuwend is klaar gekomen spuit haar zoon zich leeg. Het is alsof ze het al jaren met elkaar doen. 

Iets later liggen ze naakt in elkaars armen uit te hijgen, Andre’s zaad zit diep in zijn moeders kut opgeborgen. “Wat heb ik toch allemaal gemist al die jaren”, zegt Thea en kijkt haar mooie zoon in de blauwe ogen. Het verlangen om hem niet meer los te laten is groot. “Wat dacht je er van om er eens lekker tussenuit te gaan, jij en ik? Naar een andere stad waar niemand ons kent?”, vraagt ze. “Mam! Goed idee!”, reageert Andre enthousiast. “Dan kunnen we over straat alsof ik je jonge minnaar ben. Waar gaan we naar toe?” “Wat dacht je van Antwerpen? Er is daar kermis, we kunnen lekker uit eten gaan en naar de kroeg, of naar de sauna als je wil.. of we kunnen een fiets huren om de omgeving te verkennen. Wat zeg je er van?” “Super mama! Gaan we vrijdag meteen als ik uit school kom?” “Ik zal een hotelkamer boeken, vrijdagmiddag gaan we!” 

Dit plan hielp de geile moeder en zoon om elkaar even los te laten en tot rust te komen. Ze gingen naar de keuken om eten te maken en verheugden zich op het weekend. De rest van de week verliep redelijk geordend. Vaak zaten ze toch weer aan elkaar, en werd er geneukt. Maar tegen elven gingen ze beide naar hun eigen kamer, zodat er ’s nachts geslapen werd. 

Eindelijk was het vrijdag. Thea stond al klaar toen Andre uit school kwam. Hij slingerde zijn schooltas in de hoek en sprong naast zijn moeder in de Peugeot. Enthousiast gaf hij haar een dikke knuffel, gevolgd door een lange, natte tongzoen. Zijn hand gleed als vanzelf in de diepe decolleté van zijn moeder, want ze had een laag uitgesneden vestje aan. Kort kneedde hij de stevige warme borst, waarvan de tepel opzwol onder zijn vingers. Daarna reden ze snel weg om een paar uur later op de plaats van bestemming aan te komen. Terwijl ze door de stad reden zagen ze de kermis al. “Kijk mam, daar wil ik straks heen!”, riep Andre. Thea lachte. “Eerst even installeren in ons hotelletje, daarna gaan we op pad.” 

Niet veel later stonden ze met koffer en sleutel tegen elkaar aan in de lift van het hotel. Thea keek trots en verlangend naar haar zoon. Dit weekend zou ze hem echt voor zichzelf hebben alsof hij haar man was.. Het geil liep in haar slipje en ze pakte Andre om voor een snelle kus. “Ik heb zin in die lekkere grote pik van je”, fluisterde ze in zijn oor. Andre keek zijn moeder in haar ondeugende groene ogen en lachte, hij voelde zijn lul meteen opzwellen. ‘Pling!’deed de lift, en ze stapten uit. 

De kamer zag er goed uit en het bed was groot, zacht en uitnodigend. Ze lieten de koffers vallen en doken op bed in elkaars armen.. twee incestminnaars. De kleren vlogen uit en even later lagen moeder en zoon in een 69 houding. Andre lag onder en likte de natte moederkut boven hem en Thea hapte gulzig de harde jongenspik op die als een vlaggenmast omhoog stond. Haar tong danste rond zijn glimmende eikel, langs de aders van de schacht en over de gezwollen ballen. Andre’s mond zoog zich vast op haar klit terwijl zijn neus in de natheid van haar schaamlippen verdween. Hij befte Thea tot ze gillend klaarkwam, waarbij een kleine straal vocht uit haar blaas ontsnapte en recht in zijn mond vloeide. “Mjam! Lekker!”, riep Andre hijgend. “Ja schat? Vind je mama’s pis niet vies?”, vroeg Thea bezorgd. “Het smaakt niet zout maar zoet, ik vind het geil”, kreunde Andre. “Het doet me denken aan het eerste kutje dat ik proefde, van Mientje van de bakker.” 

Thea moest lachen om haar jongen, want zijn gezicht glom van het vocht, niet alles was in zijn mond gespoten. Ze draaide haar been weg en klom toen andersom op haar grote, sterke zoon. Zijn pik nestelde ze lekker tegen haar schaamlippen aan. “Vind je ’t echt niet vies?”, vroeg ze nogmaals, en kuste hem op de lippen. Andre schudde van ‘nee’, en kuste haar terug. Meteen versmolten hun monden in een onstuimige tongzoen. Ze hadden allebei perverse verlangens en voelden dat van elkaar. Thea begon hem te likken, als een puppy. “Mam.. dat kietelt..”, probeerde Andre zich te verweren. Maar Thea ging gewoon door, ze likte alle natte plekjes op zijn gezicht nog eens af, en drukte toen haar tong weer diep in zijn mond. Hun speeksel ging over en weer, hun tongen draaiden om elkaar heen alsof de dag geen einde had. Andre’s pik was als vanzelf in Thea’s kut gegleden. Ze begon haar jongen te berijden, alsof ze in de Hobbel-en-de-Geit zat op een ouderwetse kermis. “JAAH.. JAAH.. TOE MAAR.. DIEPP..”, zo bleef ze maar roepen. Haar dikke borsten schudden op en neer, Andre greep er naar om zich er op vast te zuigen. Zijn gespannen paal naaide Thea diep in haar kut. “Mama.. ik kom lekker klaar… JJAAAHH!!!”, gromde hij, en hij voelde de eerste stralen zaad door zijn pik schieten. “Ik ook.. ja, JA.. IK OOOKKK… JAAAAGHH…, gilde Thea. 

Het hele hotel wist nu wel wat voor een stel ze in huis hadden, maar Andre en Thea kon het niets schelen. Vandaag mocht iedereen weten hoe geil ze waren. Tegelijk kwamen ze klaar en Thea liet weer heel wat nattigheid uit haar kut lopen. Dicht tegen elkaar gedrukt kwamen ze langzaam tot rust. “Heerlijk mama, om zo stiekem met jou op een hotelkamer te neuken”, zei Andre. “Ja schat”, hijgde Thea, ik voel me net als toen ik zelf 17 jaar was, en smoorverliefd.. Ongelooflijk!” 

Na deze heerlijke neukpartij was het bed ingewijd. Er zaten overal natte plekken maar wat kon dat schelen. Moeder en zoon stapten onder de douche om zichzelf en elkaar te wassen. Andre’s pik, zijn ballen en zijn billen kregen extra veel aandacht van zijn moeder. Andre op zijn beurt zeepte de ronde, zware borsten van zijn moeder langdurig in en speelde er mee. Door hun gewicht en formaat hingen ze een beetje, en natuurlijk ook omdat Andre als baby er zijn melk uit had gedronken. Toch waren Thea’s borsten nog altijd vol en stevig, ze was er trots op. 

Toen ze zich afgedroogd hadden, trokken ze schone kleren aan. Thea liet haar BH liggen en trok een strak truitje over haar bovenlijf. Daarna trok ze een kort rokje aan. Dat was lang geleden, en ze moest even wennen aan zichzelf in de spiegel. “He mam, dat is sexy!”, zegt Andre en fluit tussen zijn tanden. “Je mooie benen komen zo erg goed uit”. Thea geniet van zijn compliment. Ze aarzelt of ze haar slipje uit zal laten, zo geil is ze al weer. ‘Hm, die kan altijd nog uit’, denkt ze. Haar tepels steken door haar truitje. Andre kijkt er naar, het enige dat hij zegt is ‘wauw..’ 

Hongerig van de reis en hun onstuimige seksdriften trokken ze de kamerdeur achter zich dicht. Met een plattegrondje in de aanslag liepen ze gearmd de stad in om een leuk restaurant te zoeken. Ze gingen na een korte wandeling een klein eettentje binnen, bestelden mosselen en friet met Belgisch bier en aten hun buik rond. Onder de tafel zaten onze tortelduifjes te voetjevrijen. Het bier smaakte naar meer. Tegen 21u waren ze klaar en langzaam slenterden ze gearmd in de richting van de kermisgeluiden. Thea was vroeger gek op de kermis, er werd bij haar in de stad altijd heel wat afgezoend in het reuzenrad of in de ‘Rups’. “Dan ging op volle snelheid een kap over de bakjes. Niemand kon je zien, er werd dan altijd veel gezoend en gevoeld”, vertelt ze. “Er is nu ook vast een leuk plekje te vinden om even aan elkaar te zitten”, zegt haar zoon. 

De kermis beslaat een groot terrein, en het is er gezellig druk. “Kijk daar, de Octopussy, daar wil ik in met jou!”, roept Andre. “En dan zeker mijn pussy voelen hè?”, zegt Thea met een lach. Als ze twee fiches hebben gehaald en een leeg bakje hebben veroverd zit Andre met zijn hand al tussen zijn moeders benen. 

“Laat me je pussy voelen mam”. 

Thea doet haar benen uit elkaar. Terwijl de stalen armen van de attractie met de honderden lampjes langzaam de gondels laten ronddraaien, streelt Andre haar over haar kruis. Ondanks de lekkere beurt in het hotel is haar slipje al weer nat aan het worden. Onderuit gezakt laat ze zich lekker vingeren door haar zoon, terwijl de machine snelheid maakt. “Hmm.. wat heerlijk.. gevingerd worden op de kermis.. door mijn eigen zoon!”, kreunt Thea. Dan moet ze zich vasthouden om niet opzij geslingerd te worden. “OWEEE..”, gilt ze. Andre lacht en slaat snel een arm om haar heen. Thea gooit haar hoofd achterover en geniet van het duizelig makende gevoel. Ze suizen in het rond, de muziek gaat stampend tekeer, de stroboscoop flikkert en Andre vingert haar kutje in een razend tempo. 

“IK KOM!”, gilt ze, “IK KOOOOOHHHMM….!!!” 

Schokkend tegen de veiligheidsstang komt ze gillend klaar. Andre houdt haar in een ijzeren greep rond haar schouders en op haar klit vast. Als hij opzij kijkt, ziet hij vanuit de rondtollende bakjes nieuwsgierige ogen op hen gericht. Thea’s orgasme is niet onopgemerkt gebleven. Als ze weer op vaste grond staan maken ze zich gauw uit de voeten. Giechelend pakt Thea haar zoon bij zijn middel. “Durf je wel! Je moeder zo te laten gillen waar al die mensen bij zijn?” Andre lacht. 

Een half uur dwalen ze rond. Ze gaan in het spookhuis, verdwalen in het spiegelpaleis en Thea wint een sleutelhanger van een skelet bij het ballen gooien. “Zo zie ik er uit als wij elke dag neuken”, zegt ze tegen Andre. Ze dwalen verder en kijken bij de gokkasten. Thea gooit ergens een eurootje in terwijl Andre verder slentert. Met een grijper probeert ze een beer te pakken. Het lukt niet. Nog eens.. en nog eens.. Als ze eindelijk een pluche beer te pakken heeft en haar zoon zoekt, ziet ze hem verderop staan; hij is met een meisje aan de praat geraakt. Gespannen bekijkt Thea het tafereel. Ze denkt: ‘Wat als hij verliefd wordt op zo’n jong meisje? Ben ik dan mijn seksmaatje kwijt? Ik moet er wel rekening mee houden’. Ze knijpt in het beertje en verschuilt zich achter een gokkast. Ze ziet hoe Andre rondkijkt en haar blik zoekt. Het meisje maakt wanhopige gebaren tegen haar zoon. ‘Ach wat!’, denkt Thea, ‘wat moet gebeuren, gebeurt’, en ze loopt op het tweetal af. 

“Hallo!”, roept ze van een afstand. Andre zwaait en wenkt haar. “Mam, dit hier is Tiffany. Tiffany, dit is mijn moeder, Thea”. Thea geeft het meisje een hand. Het is een klein, lief klein handje. Hoe oud zou Tiffany zijn? 16, 17? Ze is een tenger en bleek meisje, met kleine punttietjes die bijna door haar strakke T-shirtje heen schijnen. Een BH draagt ze niet. Ze heeft dunne benen die onderuit haar spijkerrok steken. Haar gezicht is bleek maar niet onknap. Ze zou wat slaap kunnen gebruiken want nu heeft ze wallen onder haar mooie, bruine ogen. Ze kijkt Thea onderzoekend aan. Andre legt snel uit: “Tiffany komt ook uit Nederland. Ze heeft ruzie gehad met haar vriend en die heeft haar gewoon laten stikken. Hij is weg en zij heeft geen geld. We moeten haar helpen mam, vind je niet?” Tiffany kijkt Thea bijna smekend aan. “Het spijt me mevrouw, maar ik ben wanhopig. En toen uw zoon me aansprak.. toen..” Het meisje begint te snikken. Ze is over haar toeren van de spanning. “Arm kind”, zegt Thea. “Mannen kunnen zo gemeen zijn. Niet alle mannen natuurlijk..”, en ze kijkt met een schuin oog naar haar zoon. “Heb je al gegeten?” 

Dat blijkt niet het geval. Ze nemen Tiffany mee maar het eerste beste frietkot en halen een grote patat. Met een braadworst. “Zo, gaat het weer een beetje?” Tiffany is dankbaar voor de hulp. Steeds weer stamelt ze: “O ik ben zo blij dat ik jullie ben tegen gekomen, ik had het anders niet geweten..” “Kom, zegt Thea, “we gaan een biertje drinken. Ik wil nog wat plezier maken vanavond. Laat je lekker verwennen Tiffany, ik trakteer.” 

Zo gaat het drietal een kroeg binnen, op de hoek van het marktplein. Het is er druk en rumoerig. Iedereen is uitgelaten vanwege de kermis en aangeschoten van de alcohol die rijkelijk vloeit. Thea haalt biertjes terwijl Tiffany en Andre nader kennis maken. Het klikt goed tussen de twee. Het bier smaakt voortreffelijk en smeert de conversatie. Thea en Andre zorgen voor nieuwe aanvoer. Thea heeft wel door dat Tiffany en Andre elkaar liggen. Als Tiffany naar de wc moet, zegt Thea: “Volgens mij vindt ze jou wel een lekkere gozer. Ga je haar versieren?” “Versieren?”, zegt Andre verschrikt. “Toch niet waar jij bij bent?” “Waarom niet? Het kan altijd gebeuren dat je iemand leuk vindt. Je bent niet met mij getrouwd en trouwens.. ik vind het wel geil”. “Hoe bedoel je mama? Wil je dat we..” Andre kijkt zijn moeder aan. Ze knikt met een geheimzinnig lachje rond haar mond. “Ik ben er liever wél bij dan niet bij..”, legt ze uit. “Ik snap het”, zucht Andre. “Mam, je bent echt..” Meer kan hij niet zeggen want Tiffany is alweer bij hun tafeltje terug. “Zal ik nog even wat te drinken halen?”, zegt Thea. Zonder het antwoord af te wachten is ze al op weg naar de bar. Van een afstand bekijkt ze het tengere, verloren meisje dat ze ontmoet hebben. Ze heeft een heel sexy koppie, met dat bruine, halflange haar. Hier en daar heeft ze een jeugdpuistje, het is bijna vertederend. Een mooie mond met volle lippen heeft ze ook. In gedachten zoent Thea de zachte meisjeslippen. Het geil stroomt langs haar schaamlippen en maakt haar slip weer nat. Die was net een beetje opgedroogd. Kijk, Tiffany legt haar hand al even op Andre’s arm, terwijl ze geanimeerd zitten te praten. ‘Dat gaat de goeie kant op’, denkt Thea, en gaat met nieuw bier terug. 

Het is 1 uur ‘s nachts. Ons drietal heeft heel wat gedronken en loopt om beurten naar de wc om de volle blaas te legen. De barkeeper roept: “Laatste ronde!” “Wat?! Nu al?”, zegt Thea. Maar het is niet anders, ze moeten er bijna uit. Snel haalt Andre nog drie biertjes. Als ze later naar buiten lopen merken ze alle drie hoe aangeschoten ze zijn. Vooral Tiffany loopt te waggelen op haar benen. “Ojee, ik kan niet.. meer recht lopen..”, stamelt ze. Andre pakt haar rond haar middel en zo gaan ze op weg. 

De kermis is tot staan gekomen, het terrein is verlaten op een enkele dronkenlap na. Tegen de nogakraam staat een vent te pissen. Als Thea, Andre en Tiffany voorbij komen draait hij zich brutaal naar hen toe en lalt: “He! Hedde gij nog dorst of wat?! Ha ha ha!” Hij zwaait zijn plassende lul heen en weer, daarbij zijn broekspijpen nat pissend. Thea roept: “Dat lijkt wel puur bier wat daar uitkomt!” “Hedde gij goesting naar een slokske?”, brult de kerel. “Een andere keer!”, roept Thea en lachend gaan ze verder. 

Door donkere straatjes waar ze geen mensen meer tegen komen waggelen ze verder. Tiffany is echt dronken. Ze kan niet tegen zoveel Belgisch bier en dreigt onderuit te gaan. Ze kraamt onzin uit en giechelt dat ze zo’n geluk heeft dat ze zo’n leuke jongen tegen gekomen is, met zo’n lieve, knappe moeder er bij, en dat ze zo nodig moet piesen hi hi, en of er nog iemand een slokske wil ha ha en ze kan het bijna niet ophouden, maar wat lief dat ik op jullie hotelkamer mag slapen vannacht, ik had anders niet geweten wat te doen.. Andre heeft een dikke grijns op zijn gezicht en kijkt naar zijn moeder: “Ik moet ook plassen. Zullen we haar even hier in dit trapportiek neerzetten?” 

Zo gezegd, zo gedaan. Tiffany hangt versuft op de traptreden en Thea hangt tegen Andre aan. Ze is toch wat jaloers nu ze haar zoon niet meer voor zichzelf heeft. Ze slaat haar armen om hem heen en kreunt met haar aangeschoten stem: “Kom ‘es hier, ik heb de hele avond, sinds de kermis, geen knuffel meer gehad!” Andre pakt zijn moeder om en zoent haar op de mond. “Mhhmm.. ik ben je niet vergeten mama..” Tiffany zit er met open mond naar te kijken. “Andre! Jij zoent met je eigen moeder! Hihi..” “Ach, mijn moeder en ik zijn nogal close..”, zegt Andre, en weer zoent hij Thea, nu niet op de lippen maar met de tongen op elkaar. Tiffany krijgt een enorme lachaanval: “Hi hi hi.. met zijn eigen moeder hi hi, en ik moet pissie uit mijn poesie doen hi hi..” 

Tiffany heeft het zelf niet eens door, maar haar blaas geeft de strijd op. Als een warme gloed haar slipje overstroomd merkt het meisje te laat dat ze zichzelf aan het bevuilen is. 

“O NEE.. IK PIS IN ME BROEK..”, jammert ze. 

Thea schiet er snel op af en trekt Tiffany’s rokje omhoog. Te laat, er zit al een donkere, natte plek in. Langs de pijpjes van haar slipje -ooit kanariegeel met roze bloemetjes- stroomt de urine in een waterval langs haar benen de traptreden af. Thea krijgt er de slappe lach van. Ook Andre komt er bij en samen kijken ze hoe Tiffany, die giechelende wartaal uitslaat, haar blaas laat leegstromen. “Er komt geen einde aan zeg”, fluistert Andre. “Meid wat kan jij plassen, je hebt er echt lol in hè?”, zegt Thea. Tiffany lacht en draait met haar ogen: “O sorry sorry.. wie wil er een slokske hi hi..”, Ze trekt haar slipje aan de kant om de rivier aan pis doorgang te verlenen. Zo kunnen moeder en zoon haar kaal geschoren kutje bewonderen. Een flinke straal heldere urine schiet als een fontein vanuit de fors ontwikkelde schaamlippen door de lucht. “O laat ook maar gaan dan.. kan mij het kakken hi hi..”, kreunt het kleine ding met dubbele tong. “Ik kan het niet laten, ik bedoel.. helpen, hi hi hi.. Ik heb veelsteveel gezopen.. een slokske te veel ha ha..” Thea en Andre zitten ademloos te kijken naar het spuitende tienerkutje. Tussen hen beide door stroomt Tiffany’s plas de trap af en verspreidt zich over de stoeptegels. 

Als ze uitgeplast is, blijft ze stilletjes achteroverhangen, haar drijfnatte onderbroekje zit tegen haar kutje geplakt. “Moeten we die niet even uittrekken?”, vraagt Thea. “Maar eerst wil ik een kusje... “, mompelt Tiffany met een dronken stem, en laat een enorme boer ontsnappen. Het galmt door de ruimte. “OEPS! Sorry..”, giechelt ze weer. Thea gebaart naar haar zoon dat hij haar een kus moet geven. Zelf begint ze aan het natte broekje te trekken. Andre buigt zich over Tiffany heen. “Wil je echt een kus?”, vraagt hij voor de zekerheid. “Zo eentje als je je moeder gaf.. die wil ik hi hi”. “Met dronken mensen moet je nooit in discussie gaan”, zegt Thea, die met moeite het natte onderbroekje van Tiffany’s billen stroopt. Haar zoon buigt zich over het suf kijkende tienermeisje heen en geeft haar een zoen op haar mond. “Nog een keer”, zegt ze met een Teletubbiestemmetje. Weer zoent hij haar, en voelt meteen haar lippen van elkaar gaan en haar tongetje naar buiten komen. Ze draait haar tong traag tegen zijn lippen en probeert zijn mond binnen te komen. Andre is niet van steen, hij voelt zijn pik snel hard worden. Zijn tong glijdt diep in Tiffany’s mond. 

“Mhjamm.. hmm..”, kreunt ze. 

Thea sjort ondertussen aan het doorweekte slipje, ze heeft ‘m bijna uit. “Nou, die kan wel weg”, zegt ze, en gooit het druipende stukje textiel in de goot. Ze ziet nu hoe haar zoon zich over Tiffany’s zoengrage mondje ontfermt, hun zachte gesmak klinkt op de een of andere manier heel erotisch in de hoge portiek. Het meisje ligt met de benen uit elkaar, en Thea kan haar forse, uitstulpende schaamlippen goed zien bij het schaarse licht van de straatlantaarn. Ze heeft best zin om het natte kutje te likken. Maar dat zou Tiffany vast niet goed vinden. Nee, het is beter behoedzaam te werk te gaan. Haar zoon ligt er naast, een beetje ongemakkelijk op de traptreden. In zijn broekspijp ziet ze zijn erectie afgetekend. Ze streelt erover en knijpt er in. 

“Moest jij niet plassen Andre?”, vraagt ze. 

“Eh, ja.. maar ik denk niet dat ik nu kan..”, zegt haar zoon. “Je hebt een dikke lul ja, dat wordt lastig plassen. Maar het kan wel hoor.” “Pissen met een stijve? Nooit niet!”, zegt Andre verbaasd. “O jawel hoor, maar je moet geduld hebben”, zegt Thea. “Dat wil ik wel eens zien.. ”, lalt Tiffany, bij wie de kus weer een beetje leven ingeblazen lijkt te hebben. “Ja wacht even..”, sputtert Andre, “denk je nou dat ik..” “Jawel hoor”, zegt Thea beslist. “Vast wel”, valt Tiffany bij. “Kom Andre, probeer het eens”, zegt zijn moeder en begint zijn gulp open te knopen. Andre laat het toe, hij is te ver heen om zich te verzetten. Bovendien is het erg geil om aan een wildvreemd meisje zijn harde pik te tonen. Het duurt maar even of hij zit met blote billen op de koude stenen trap, Thea heeft zijn broek al op zijn knieën. Tiffany kijkt met grote ogen naar zijn enorme erectie. Zo’n joekel van een pik heeft ze nog nooit gezien. 

“En nu.. plassen maar!”, zegt Thea opgetogen. 

Tiffany en Thea kijken gespannen naar Andre’s stijve. Hij houdt zijn apparaat heel vertrouwd met zijn vingers vast, maar er komt niks. “Het wil niet..”, kreunt hij. “Concentreer je, ontspan je.. denk aan watervallen, denk aan de wc thuis, denk aan..” Verder hoeft Thea niks te noemen want een klein straaltje plas maakt zich los uit het spleetje van zijn eikel. “Uhmpff..”, kreunt Andre. “Relax..”, fluistert Tiffany. 

De straal uit zijn eikel richt zich op, het kleine stroompje wordt een kleine fontein. Andre richt zijn lul wat opzij zodat alles op de trap terecht komt. Maar dan wordt de straal ineens sterker, zijn blaas leegt zich met volle kracht! Tiffany slaakt een gilletje en schuift aan de kant maar kan niet wegkomen. Als een brandslang schiet de straal pis door de lucht en maakt alles in zijn omgeving nat. Tiffany’s rokje wordt nat, haar benen, het klatert tegen de stenen treden en over Andre’s broek. “O Jezus, alles komt er onder te zitten..”, zucht de jongen, maar hij kan het urinale geweld niet stoppen. “Laat maar gaan, het is prachtig om te zien!”, roept Thea, alsof ze een bijzonder natuurverschijnsel waarneemt. Ze voelt een sterke aandrang om van de pissende pik te drinken. Ze laat haar vingers over Andre’s been glijden, naar zijn ballen en dan naar zijn paal. Haar hand en arm worden al nat gespetterd. Andre kijkt zijn opgewonden moeder aan en laat haar haar gang gaan. Nu is het Thea die de pik controleert. Ze richt hem recht omhoog: het is verdorie net een fontein in de vijver. Met kleine rukjes voelt ze de hardheid van zijn erectie. Tiffany komt dichterbij zitten, met haar gezicht echt vlakbij Andre’s lul. Het dronken schatje kan zich blijkbaar niet bedwingen en steekt haar tong uit die ze in de straal houdt. Andre kijkt naar zijn moeder, zo van: ‘Wat is die van plan?’ Tiffany kruipt nog dichterbij, ze lijkt werkelijk een ‘slokske’ te willen nemen.. Thea ziet het en richt de pik naar haar mond die ze meteen wijd opent. Een kolkend geluid is te horen wanneer de straal uit Andre’s lul recht in het tienermondje belandt. Tiffany wacht tot haar mond overstroomd en neemt dan een grote slok. “He, dat is lekker!”, roept ze opgetogen. “Je houdt er van hè?”, wil Thea weten. “Hmjaah.. een lekker slokske ha ha”, giechelt ze. 

Thea wordt bloedgeil van het hele tafereel. Zij en Andre kijken met verbazing naar de tiener die helemaal in haar spel opgaat. Thea moedigt hem aan: “Toe maar Andre, PIS DAT GRIETJE HELEMAAL NAT!” Andre heeft nog wat over in zijn blaas, hij laat het vrijelijk lopen en pist Tiffany compleet zeiknat. Haar haar druipt, haar gezicht glanst en haar mondje loopt over van de pisstroom. Haar T-shirt is doorweekt waardoor de tepels duidelijk zichtbaar zijn. Het lijkt haar allemaal niets uit te maken. Ze drinkt Andre’s urine tot de straal langzaam afneemt. Als Andre uitgeplast is, propt ze zijn natte, stijve pik in haar mond en begint hem te pijpen. Smakkend gaat Tiffany’s mond over de eikel op en neer, ze moet slikken om de laatste plas weg te krijgen. Thea trekt met kleine rukjes aan de schacht. “Kind wat kun jij lekker pijpen”, moedigt ze het tienertje aan. Slurpend en likkend pijpt Tiffany de harde jongenslul, onder toeziend oog van moeder Thea. Andre krijgt het te kwaad. Zijn volle blaas is verdwenen, maar zijn ballen voelen heel vol! 

Plotseling gaat boven hen een deur open. “WIE IS DAAR?”, roept een harde mannenstem. “WAT MOEDE GIJ HIER? SCHEER U WEG JA?” Onze vrienden trekken zo snel als maar kan hun kleren recht, Andre trekt zijn natte broek op, en ze vliegen als ondeugende pubers de portiek uit. 

Als ze ver weg zijn, in een andere straat, houden ze in. Alle drie gieren ze van de lach, al valt Tiffany bijna om. “Help, ik kan niet meer!”, hijgt ze. Haar kleren zijn doorweekt, maar gelukkig is het een warme, haast broeierige nacht. “Ik ben ook nat, kijk maar”, zegt Andre en wijst op zijn broek en shirt. Ze moeten lachen om hun idiote pisvoorstelling, en dat in een portiek! Andre en Thea pakken het tengere meisje elk van een kant om haar middel en zo vervolgen ze hun weg, op zoek naar het hotel. Ze zijn verdwaald door de onverwachte gebeurtenissen. Andre bestudeerd het plattegrondje. “Hm, volgens mij moeten we hier langs. Even door dat parkje aan de overkant en dan rechts aanhouden. Het kan niet ver zijn.” 

Gearmd steken ze over en volgen het voetpad door een klein buurtplantsoen. Er is een speeltuintje dat er stil en verlaten bij ligt in de nacht. Tiffany wil even zitten en wordt languit in het gras neer gelegd. Thea en Andre staan er naast in een wankele omhelzing. Moeder en zoon strelen en kussen elkaar, voor Tiffany hoeven ze niks te verbergen. “Wat kan jij plassen zeg! Een heerlijke straal”, kreunt Thea tegen haar zoon. “De volgende keer wil ik je ook proeven..” “Dat zal niet lang meer duren mam, ik voel dat ik straks weer moet..” “Ja, ik zelf trouwens ook. Al dat bier ook..”, kreunt Thea en kijkt om zich heen waar ze zal gaan zitten. Andre kijkt zijn moeder aan: “Ik weet wie we daar een plezier mee doen.” Beide kijken naar de zeiknatte Tiffany die languit in het gras ligt. Haar rokje zit tegen haar buik geplakt en ze ligt haar kutje te vingeren. Alsof het de normaalste zaak van de wereld is. 

“O ik was zo geil geworden, ik dacht effe vingeren”, mompelt ze met een tevreden grijns. Thea kijkt naar haar zoon en gebaart dat hij met de dronken tiener kan doen wat hij wil. “Je bent klaar om geneukt te worden hè?”, vraagt ze. “Hm, jaaahh… lekker neuken..”, kreunt Tiffany, en ze trekt haar benen op en toont haar kale kut. “Hm geil meisje”, zucht Thea, “vind je het goed als ik even aan je kutje lik?” “Ja mevrouw.. ik bedoel Thea.. hihi, toe maar.. hmmm..” 

Thea gaat voorover in het gras liggen en drukt haar mond op de tienergleuf. Tiffany’s spleet is net zo drijfnat als haar kleding, en ze smaakt naar pis en tienergeil. Zoet met een beetje zout. Thea werkt haar tong diep in het kutje. Wat smaakt dat grietje lekker! Het is voor het eerst dat Thea een vagina likt, maar dat weten de beide jongelui niet. Zij denken dat dit normaal is. Andre heeft zijn broek laten zakken en zit naast Tiffany’s gezicht. Hij laat zijn harde paal zakken tot voor haar lippen. Ze likt aan de eikel met haar tongetje. Dan opent ze haar lippen en hapt naar zijn pik. “HMMM.. “, gromt Andre, “LEKKERR..” ‘Wat een geil kippetje..’, denkt hij. Ze zag er eerst zo zielig en tenger uit. Nu is Andre bezitterig en verliefd op haar. Hij moet zich bedwingen om zijn pik niet ruig en diep in haar nauwe mond te stoten! “Verrek wat een pijpbekkie!”, hijgt hij. “Ik kom zowat klaar…!” “NEE..”, hoort hij zijn moeder kreunen. “Kom hier en steek je pik in het kutje, Tiffy is er klaar voor!” 

Thea heeft het meisje als een echte lesbo voorgebeft, ze is nat en glibberig in haar doosje. Andre komt overeind, trekt snel zijn broek uit en laat zich vallen in het gras tussen de tienerbenen. Hij richt zijn verhitte eikel tussen de dikke schaamlippen en steekt zijn paal ineens naar binnen. “AAARGH!!”, gilt Tiffany. “Wat een joekel!” Andre steunt op zijn armen en kijkt hoe zijn lul helemaal naar binnen gaat. Het is een lekker gezicht, die dikke lippen rond zijn gespannen paal. Thea heeft het ondertussen te kwaad met haar blaas die op springen staat. 

“O jongens, ik moet zo nodig..”, jammert ze, terwijl ze haar slipje uittrekt. “Moet je plassen?”, vraagt Tiffany nieuwsgierig. Haar tengere lichaam schokt onder de stotende heupen van Andre. Verlangend kijkt ze omhoog. “Heel nodig”, zegt Thea. “Kan ik je er een plezier mee doen?” “Hm, kom maar!”, zegt ze meteen. “Ik ben dol op een slokske!” Haar ogen krijgen een opgewonden glans terwijl haar lippen al open staan. Meer aanmoediging heeft Thea niet nodig. Ze hurkt boven het gezicht van Tiffany. Ook Andre ziet zijn moeders poes ineens heel dichtbij. Hij kan haar zo likken terwijl hij Tiffany neukt! “Wacht even..”, kreunt Thea, “ja.. daar komt het..” Drie paar ogen wachten gespannen op de straal die komen gaat... 

“Aaahh.. jaaahhh…”, kreunt Thea, en laat haar blaas voldaan leeg stromen. Wat begint als een kleine rivier wordt al snel een enorme straal pis, eigenlijk een soort waterval. Klaterend stroomt het heldere nat naar buiten. Tiffany hapt er naar maar haar gezichtje wordt werkelijk onder gedompeld in pis. Hoestend hapt ze naar lucht. Het is een echte gouden waterval… Andre houdt zijn kloppende lul stil in het knijpende tienerkutje en steekt zijn tong uit. Hij heeft al eerder zijn moeder geproefd terwijl ze spuitend klaar kwam, maar dit is het echte werk! Hij proeft er aarzelend van en opent dan zijn lippen. Direct vult zijn mond zich met warme pis. O wat lekker zoet!! Thea’s blaas laat zich niet stoppen en de urine dendert recht in Andre’s gezicht, in Tiffany’s haar, in haar proestende mond en over haar tietjes. 

“AAARGH.. jaaghhh.. ”gromt Thea wild, haar plassende kut vingerend. 

De straal neemt iets af in kracht, en wordt een mooie boog. Andre heeft zijn mond ver open en laat zich helemaal afvullen. Dan buigt hij zich over Tiffany heen. Ze begrijpt wat hij wil, opent haar mond en neemt Thea’s opgespaarde nat van hem over. Tevreden slikt ze alles door. “Mwaaahh! Lekkerr.. jaa..”, kreunt ze. Om beurten plast Thea de jongelui in hun mond en beide doen hun best om alles door te slikken. Als de straal afneemt en ten slotte opdroogt, duwt Thea haar kut naar voren. “Hier jongen, lik me schoon..”kreunt ze. Andre likt zijn moeder in haar natte poes. Thea’s billen zakken over Tiffany’s gezicht heen. Direct voelt ze de meidentong haar aarsgat kietelen. Haar rok zit rond haar middel geknoopt en zo rijdt ze heen en weer op de twee likkende tongen. Ze gaat keihard klaarkomen! “Ah.. ja.. o ja.. UGHHHMMMPFF!!!… JAAGHH..!! HHAAAAGHHH..!” Haar stem galmt door de stille, Antwerpense nacht. Een kat gromt en miauwt in een dakgoot. Een late dronkenlap waggelt door de straat, maar kan het geluid van Thea’s orgasme niet thuisbrengen. “AAARGGHHHH….AAHH JAAHHH…o jaaaahhh..” Schokkend komt Thea klaar op de twee likkende tongen. Haar hele lichaam vibreert van genot. Het duurt daarna een poos tot het moederlijf tot rust gekomen is. Ze heeft alles gegeven en zakt achterover op het gazon tussen de schommels. 

Andre en Tiffany liggen te tongen op de laatste natte restjes van Thea’s zoetige urine en geil. “Heb je mijn moeder gelikt in haar anus?”, wil Andre weten. Tiffany knikt. “Lekker?” Tiffany knikt weer. “Héél lekker.. ik ging met mijn tong echt naar binnen. Je moeder is zo’n mooie en geile vrouw!” “Kom je in het hotel lekker tussen ons in liggen?”, wil Andre weten. “Dat lijkt me zalig.. hihi..”, giechelt het meisje. Ze drukken hun monden op elkaar voor een lange diepe kus en Andre begint weer te schokken met zijn heupen. Diep gaat zijn paal in en uit, Tiffany kan de volle lengte hebben. Ritmisch slaan zijn ballen tegen het kleine kontje aan, steeds knalt zijn eikel tegen Tiffany’s baarmoedermond aan. “O toe! NEUK ME!”, begint ze te jammeren. “IK KOM KLAAR!” “TOE MAAR…”, kreunt hij. “ik kom ook bijna..” 

Eigenlijk is Andre nog niet zo ver, maar hij kan niet stoppen. Hij wil Tiffany klaar pompen.. Haar ogen staan wijd open gesperd. Ze gilt. “JAAH..! O JAAHHH…!! JAAAGGHH..!!! CHRISTUS NOG AAN TOE..!!!” Wild draaiend met haar hoofd komt ze klaar onder de voortdurende stoten van Andre’s lichaam. Ze lijkt even helemaal de weg kwijt. “Aiaiaighh jaah o Jezus… jaaahhh…”, gromt ze na. 

Thea komt er bij gekropen, haar rok nog steeds om haar middel geslagen. Ze streelt het schokkende meisje zacht over haar wangen. “Stil maar schatje.. ben je zo lekker klaar gekomen?” Tiffany kan geen woord uitbrengen. De opwinding van de dag heeft bezit van haar genomen. Als ze na een paar minuten haar glimlach terug gevonden heeft, zegt ze tegen Andre: “Nou ben jij nog niet klaar gekomen hè?” “Ach, geeft niks”, zegt Andre grootmoedig. Zijn lul is uit het kutje gegleden. Hij rolt van Tiffany af op zijn rug. Zijn paal danst halfhard op en neer. Thea kruipt dichterbij en grijpt zijn kleverige lul beet. “Even pik en kutje proeven..”, mompelt ze. Ze likt de sappen van zijn paal, die meteen weer hard opstijft. Ook Tiffany heeft zichzelf weer onder controle en komt er bij liggen. Andre grijnst van voldoening. Twee heerlijke vrouwen die zich over zijn erectie ontfermen.. Hij voelt hun tongen en lippen over zijn eikel gaan, er wordt op zijn ballen gezogen, ervaren handen trekken de voorhuid op en neer. Andre is bijna zo ver. Nog even.. “Toe maar… jaahh, toe maar, ik kom zo klaar..”, kreunt de jongen. 

“Ja.. O JAAAH!!! ik KHHHOOOOOOMMMMM!!! JAAAAAHH…” 

Thea sjort aan de grote jongenspik en Tiffany zuigt op zijn paarse eikel. Dan ineens schieten de eerste stralen zaad er uit, recht in haar mondje en gezicht. Ze slikt een grote hap sperma door, maar moet even de eikel laten gaan. Direct knalt een nieuw spermaschot tegen haar voorhoofd. Thea kruipt er bovenop, ze wil ook een flinke hap van zijn heerlijke zaad proeven.. “MHAHMM.. MJAAHH..”, klinkt het smakkende geluid van twee monden die om beurten het sperma van de lul zuigen. Thea neemt Tiffany’s druipende gezichtje voor haar rekening. Overal zitten dikke klodders fris ruikend puberzaad die ze oplikt en doorslikt. De smaak is haar zo vertrouwd. Tiffany pijpt en likt verder op de enorme lul. Ze duwt de pik diep in haar glibberige keel. Dan gaat haar tongetje weer rond de gloeiende eikel. Uiteindelijk ontmoeten Thea en Tiffany’s monden elkaar. Andre’s zaad wordt liefdevol over en weer gelepeld, de tongen draaien op elkaar en Tiffany laat zich aflikken. 

Alle drie zijn ze leeg en moe. Ze werken zich moeizaam overeind in hun natte plunje. Na een korte oriëntatie vinden ze de weg naar het hotel. Een nachtportier is er niet; met de sleutel kunnen ze binnen komen. Tiffany sluipt met moeder en zoon mee het hotel binnen, naar de lift en dan naar boven. In het muisstille gebouw zijn zij de laatste die naar hun kamer gaan. Eenmaal binnen stappen ze alle drie snel onder de warme douche en zepen elkaar schoon. Hun natte kleren hangen ze voor het open raam te drogen. Gezellig tegen elkaar liggend, Tiffany in het midden, vallen ze in het grote bed in een heerlijke slaap. 

De relatie tussen de drie zou nog lang duren. Tiffany logeerde een tijdlang bij moeder en zoon en trok uiteindelijk maar bij hen in. Voor pa was geen plek meer. Andre zou later een kindje maken bij Tiffany en dat werd door hen samen opgevoed. Zo leefden ze nog lang, gelukkig en pisgeil aan hun stille landweggetje.

EINDE

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen