Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Op een mooie zomeravond zaten Andre en zijn moeder in de tuin met een fles wijn onder handbereik te kijken naar de ondergaande zon over de weilanden. Ze woonden prachtig op het platteland, waar het naar hooi rook en voorbijgangers een zeldzaamheid waren. Andre’s moeder Thea was een leuke, gebruinde vrouw van 41 jaar, met sproeten op haar levenslustige gezicht en een paar ronde, dikke borsten onder haar strakke hemdje, met tepels die er meestal brutaal doorheen prikten, want van bh’s hield deze vrijgevochten vrouw niet. Haar stevige, ronde billen kwamen goed uit in de gebleekte spijkerbroek die ze vandaag droeg. Moeder en zoon waren op elkaar aangewezen in hun afgelegen boeren stulpje. Andre's vader was gedetacheerd in Washington, bij de Wereldbank, die bleef nog een jaar weg. Het geld kwam wel binnen, ruim voldoende zelfs. Verder werd pa geloof ik niet zo gemist. 

“Wil je nog een glaasje?”, vraagt Thea haar zoon, terwijl ze de fles van tafel pakt. “Graag mam, al hakt het er wel in met deze temperatuur”, antwoordt Andre. De zomer was in alle hevigheid los gebarsten, het was een snikhete dag geweest. Moeder en zoon hadden samen in de moestuin gewerkt, en nu genoten ze van een welverdiende borrel. Maar Andre dronk niet zo vaak alcohol, en hij voelde zich al een beetje licht in zijn hoofd worden. “Geweldig, zoals je me geholpen hebt lieverd”, zegt Thea. “Zonder jouw spierkracht had ik dit nooit allemaal afgekregen. Je zult wel kapot zijn?” “Och, valt wel mee mam, ik druk me zo nog 50 keer op, ha ha”, zegt Andre met een dikke grijns.” “Op jouw leeftijd ben je nooit moe, dat klopt wel. Of je nou een marathon loopt, de hele nacht in een disco rondhangt of urenlang de liefde bedrijft met je vriendin, je kunt het allemaal als je 17 bent.” “Nou, dat van die liefde zou ik niet meer weten, het is al weer vijf maanden uit met Gerda. Zo lang heb ik al niet meer.. “ 

“..Geneukt”, vult Thea aan. 

 

Andre draait met een ruk zijn hoofd naar zijn moeder. Hoorde hij dat goed? “Oei, sorry”, zegt ze giechelend, “maar ik heb jullie zo vaak bezig gehoord op jouw kamer, ik weet wat jouw uithoudingsvermogen is jongen. Jullie konden het wel goed vinden samen in bed hè?” “Klopt”, zegt Andre openhartig. “Gerda hield net zo van.. eh, neuken als ik. Heel wat anders dan Marga of Josee.. Of Steffie! Die was zo preuts!” Zijn moeder kan zich de meisjes met enige moeite herinneren. “Zeg, hoeveel vriendinnetjes heb je eigenlijk gehad? En met hoeveel heb je geneukt?” 

Andre heeft haar dit woord nooit eerder zo direct horen zeggen. En nu al twee keer achter elkaar. Hij realiseert zich dat dit wel een heel gek gesprek is voor een moeder en zoon. Maar als hij naar zijn moeder kijkt, die hem met pretoogjes zo ontspannen en nieuwsgierig gadeslaat, vindt hij het ook opwindend op een vreemde manier. Hij kijkt onwillekeurig naar haar borsten, die zacht op en neer deinen op het ritme van haar ademhaling. Haar tepels steken wel erg duidelijk door de stof. Als hij nou zijn moeder het hele verhaal eens zou vertellen? Alles wat ze wilde weten over zijn seksleven? Bij de gedachte alleen al voelt hij zijn lul opzwellen.. 

 

“Ik heb denk ik met tien meisjes echt geneukt”, antwoordt hij, en neemt de laatste, grote slok uit zijn glas. “Een paar anderen heb ik alleen gebeft of gevingerd.” Andre noemt wat namen van meiden uit de omliggende dorpen. Thea kent de meeste wel. Ze schuift onrustig heen en weer bij het horen van deze bekentenissen. Andre merkt dat zijn erectie doorgroeit. Hij probeert het te verbergen door zijn hand er op te leggen en vertelt verder. 

 

“Bij kleine Mientje -je weet wel, van de bakker- heb ik voor het eerst een kutje gezien en gevingerd. Dat was jaren geleden op het heideveld. We wisten allebei nog van niks maar ze deed toch zo haar benen wijd. Ik mocht haar kaal geschoren gleuf likken, ze smaakte een beetje naar plas weet ik nog. Verder mocht ik niks, maar ik vergeet het nooit.” Thea schuift nog onrustiger op de tuinbank heen en weer. Ze denkt aan haar eerste keer. Maar nog meer beginnen er zich beelden in haar fantasie te vormen van haar zoon, neukend en kutje likkend met de dorpsmeisjes. In gedachten ziet ze hem spiernaakt bovenop een bloot grietje uit het dorp liggen, zijn harde jonge lul diep in het kutje.. 

Thea krijgt het opeens ontzettend warm. Haar wangen beginnen te gloeien. Tussen haar benen voelt ze het nat worden. Haar hoofd duizelt. Iets te hard roept ze: “Wat een onderwerp zeg! Mijn zoons seksleven!!” Andre zit al met net zo’n rood hoofd naar haar te kijken. “Dat wist je niet hè mam? Maar je begint er zelf over!” “Dat mijn zoon ’n seksbeest is dat wist ik wel, ik zei al dat ik je vaak bezig hoorde. Maar ik zie het ineens voor me, dat is even wennen hoor.” 

 

Andre kijkt naar zijn moeder. Ze houdt haar armen voor haar borsten. Misschien schaamt ze zich voor haar dikke tepels? “En jij mam? Doen jij en papa het nog wel? Of heb je een minnaar?” “Was het maar waar!”, flapt Thea er uit. “Om je de waarheid te zeggen, we doen het bijna nooit. Nu je vader in Amerika zit al helemaal niet natuurlijk… Dus help ik mezelf, met mijn vingers. Er is genoeg porno op internet te vinden”. “Maar dat is niet het echte werk”, zegt Andre. In zijn stem klinkt medelijden. Zijn pik klopt nog altijd onstuimig in zijn broek. Hij voelt het voorvocht in zijn slip lopen. Kon hij zijn moedertje maar helpen! 

 

“Wie kon er het lekkerst neuken?”, vraagt Thea, die haar nieuwsgierigheid niet kan bedwingen. “Nou Marga in elk geval niet, die wilde liever TV kijken dan neuken.” “Die had anders wel een perfect lijf”, vindt Thea. “Dikke borsten, lekker kontje.” “Klopt. Wat uiterlijk betreft leek ze precies op jou mam.. maar dat zegt dus niks.” Thea glimlacht vereerd en voelt weer een golf geil uit haar vagina lopen. Haar slipje moet wel drijfnat zijn. “Nee ma, ik denk aan mijn laatste verkering.” Hij heeft het over Gerda, met wie hij bijna een jaar verkering heeft gehad. Zijn moeder kent het meisje goed. "Ze leek eerst zo onhandig, met haar vlechten. Bovendien kwam ze uit een hele stijve familie. Maar toen we eenmaal in bed lagen was ze verschrikkelijk geil en wilde alles leren op seksgebied". “Hoe ging de eerste keer?”, wil Thea weten. Met haar armen over elkaar zit ze stiekem in haar tepels te knijpen. De wijn heeft zijn werk gedaan. Ze heeft geen zin om de verstandige moeder te zijn en het gesprek misschien een andere kant op te sturen. Andre vertelt hoe hij Gerda ontmaagde op haar tienerkamertje, toen haar ouders weg waren: “Het deed maar heel even zeer, daarna begon ze meteen mee te bewegen en kon ik mijn lul helemaal bij haar naar binnen laten gaan. Ook bleek ze het heerlijk te vinden om eindeloos te pijpen en zaad te slikken..” 

 

Thea knijpt hard in haar tepel. “Binnen een maand liet ze me haar kontje neuken..” Thea knijpt opnieuw in haar tepel en voelt weer een golf nattigheid in haar slipje lopen. Haar gezicht kleurt. "Echt w-waar?", vraagt ze aan haar zoon. Haar stem stikt haast in haar keel. “En dan te bedenken dat ze nu met die domineeszoon verkering heeft.” 

Thea zit met opgetrokken benen op de tuinbank, en drukt haar hand in haar kruis. De gedachte aan haar zoon die de tengere Gerda in haar kont neukt doet haar kutspieren te veel geweld aan. Het vocht uit haar poesje gaat overvloedig stromen. Ze kleeft in haar slip en haar spijkerbroek raakt doorweekt als ze niks onderneemt. Andre heeft met opzet het verhaal zo rauw mogelijk verteld. Hij wil zijn moeder wel eens geil zien. Zijn pik zit nog steeds pijnlijk hard onder zijn gulp te schokken. Hij doet een poging om te verzitten en wat meer ruimte te maken in zijn broek. Dat trekt Thea's aandacht. 

"Heb je een stijve?", vraagt zijn moeder. 

 

"Ja”, zucht haar zoon. “ik ben beregeil mam", en hij kijkt zijn moeder schuldig aan. “Je verhalen laten mij ook niet onberoerd..”, zegt ze, “ik moet bekennen dat ik..” “Ben je nat mama?”, vraagt Andre. “Drijfnat.” Thea kijkt nu voor het eerst openlijk naar haar zoons kruis. Hij heeft een flinke tent in zijn broek, ze kan de vorm van zijn penis ongeveer raden. “Volgens mij heb je best een grote piemel”, fluistert ze. “Ik geloof van wel mam.” “Ik ben zo benieuwd hoe hij nu, eh.. hoe hij in je broek opgeborgen zit? Dat is toch altijd weer een mysterie voor me. Kom je hier bij me zitten?” Thea’s stem trilt. Andre staat verdoofd op. Heeft hij dat goed gehoord? Zijn moeder wil weten hoe zijn stijve lul in zijn broek zit? Gehoorzaam gaat hij naast haar op de bank zitten. 

 

Thea laat haar vingers aarzelend over de gulp van Andre’s broek glijden. De vingertoppen onderzoeken de hardheid en de lengte van zijn geslacht. Thea’s hart klopt in haar keel als ze langzaam zijn riem losmaakt, daarna de knoop lostrekt en dan de rits van zijn broek opent. Haar hand gaat naar binnen waar ze de kloppende warme staaf betast. Ze kijkt haar zoon met grote ogen aan. ‘Mijn god wat doe ik? Ik zit de piemel van mijn eigen kind te betasten!’, denkt ze verward. “Toe maar mam, Haal mijn pik er gauw uit, hij is zo hard dat het zeer doet”, kreunt Andre. “O ik wilde eigenlijk alleen maar even voelen, eh ik..”, stamelt ze. 

 

Ze kan al voelen aan de lengte en dikte van zijn penis dat ‘ie groter is dan gemiddeld. Thea’s vingers strelen zijn warme, kloppende neukorgaan onder de stof. ‘Wat een paal! Dit kan toch niet, wat ik doe? Maar hij gaf me zijn toestemming.. hij zei dat het mocht’, zegt een stemmetje in Thea’s hoofd. Haar hart bonkt in haar keel als ze de veerkrachtige jongenspik beet pakt en uit de duisternis van zijn onderbroek bevrijdt. 

 

“Sjezus..”, zucht ze. “Wat een lul.." 

 

Meer weet ze niet uit te brengen, helemaal bevangen als ze is door de magische aanblik van de trillende paal.. De eikel glanst paars, de voorhuid heeft ze naar achteren gerold, de aderen tekenen zich sterk af op de schacht. Haar vingers glijden over de perzikzachte penishuid. Andre sluit zijn ogen, dit kan haast niet waar zijn. Hij kijkt om zich heen of er niet toevallig iemand voorbij komt. Het is nog altijd doodstil aan hun landweggetje. Hij sluit de ogen weer. Thea heeft alleen maar aandacht voor de ruim 20cm lange, kaarsrechte paal van haar puberzoon, die nu in haar handen ligt te schokken.. ‘Van wie heeft hij dit in godsnaam geërfd?’, denkt ze, en laat haar hand als een vuist om de stam glijden. Langzaam trekt ze het vel op en neer. Ze voelt haar zoon huiveren van de spanning. Ze knijpt hard in zijn pik en trekt hem traag af: op en neer.. op en neer.. Steeds weer sluit de voorhuid zich rond de helft van zijn eikel, dan schiet de kop weer trots in de hoogte. Een dikke druppel voorzaad lekt traag uit de pisbuis omhoog. Thea wrijft het met haar duim uit over zijn eikel. Ze geniet van het gekreun van haar jongen alsof hij haar minnaar was.. “Ik snap wel dat de meisjes jou willen”, zucht ze. ”Als ik 16 of 17 was zou ik ook smoor op je zijn. En zeker op die pik!” 

 

“Mama, wat trek je me lekker af.. ”, kreunt Andre zacht. 

 

Thea kan zich niet meer goed beheersen. Voor Andre goed en wel beseft wat er gebeurt buigt zijn moeder zich voorover en neemt zijn harde erectie diep in haar warme mond, ondertussen langzaam rukkend aan de dikke schacht. Even wipt de jongen met zijn billen omhoog om zijn broek over zijn billen te schuiven, dan valt hij weer achterover in de kussens. "Oh mama, wat lekker!!”, hijgt hij met een hoge stem. Thea geeft geen antwoord, ze heeft haar mond vol pik en die laat ze niet gaan. Ze denkt maar aan ding: ‘Hoe krijg ik die paal in mijn kut?!’ Het smakkende, ploppende geluid van haar zuigende lippen is het enige geluid in de avondstilte. Alleen een merel tsjilpt romantisch vanaf het dak. Andre zit met dicht geknepen ogen te genieten. Hij verbijt zich om niet vroegtijdig klaar te komen. Zijn moeder stopt gelukkig even met pijpen en veegt een streep kwijl af die uit haar mondhoek loopt. Haar verhitte gezicht speurt de omgeving af naar voorbijgangers... 

 

Niemand te zien! 

 

“We moeten voorzichtig zijn. Maar het is zo geil, in het openbaar..”, kreunt ze. Haar vuist blijft trekken aan zijn geweldige pik. Toch komt Thea bij zinnen. “We kunnen maar beter niet voor het huis betrapt worden met jouw lul uit je broek terwijl je moeder er op zuigt”, zegt ze. “Laten we naar binnen gaan.” 

 

Als Andre op staat en zijn erectie terug in zijn broek propt, ziet hij een donkere vlek in het kruis van zijn moeders spijkerbroek. “Mama, je bent doorgelekt! Je bent helemaal nat in je kruis..” “Ik was er al bang voor.. Zo geil ben ik Andre. Snap je wat ik gemist heb?” Ze pakt zijn hand vast en leidt hem snel naar binnen. 

 

Als ze binnen zijn sluit Thea de voordeur af en Andre doet de luiken van de ramen dicht. Hier en daar doen moeder en zoon een sfeerlampje aan en dan vallen ze naast elkaar op de bank in de woonkamer neer. Vol verwachting kijkt Andre zijn moeder aan. Ze glimlacht geheimzinnig. “En nu? Gaan we door?”, wil ze weten. “Mag ik jou dan ook ergens aanraken mam?” “Waar denk je aan?” “Je borsten!” 

 

“Toe maar dan”, zegt ze met een stralende lach. Andre lacht ook. Eindelijk, EINDELIJK is hier de kans om zijn moeders borsten aan te raken! Daar droomt hij al zo lang van. Zijn vingers trillen een beetje van de spanning als hij ze over de moederlijke heuvels laat gaan. Ze voelen zwaar en veerkrachtig aan, ze wegen minstens een kilo per stuk schat hij. Wauw, wat een dikke, stevige tetters.. En die tepels, die steeds hard door de stof heen duwen, het is zo geil om te zien.. Thea trekt met een trage beweging haar hemd omhoog en toont Andre haar naakte prammen. “Vind je ze mooi jongen?”, vraagt ze. “Ze zijn prachtig mama, echt de mooiste borsten van de wereld!” Hij meent het. De afdruk van mams bikinitopje geeft haar volle tieten een sexy, blank contrast met de gebruinde huid van haar lichaam. Alsof ze bijna los staan van haar bovenlijf. Thea hangt achterover op de bank en laat haar zoon zijn gang gaan. Hij kneedt en knijpt in de massieve meloenen, likt de tepels, draait ze tussen zijn vingertoppen.. hij duwt zijn gezicht in haar decolleté om de moederlijke geur op te snuiven. De jongen is niet meer te houden. Thea’s hemd zit zowat om haar nek, Andre’s handen gaan overal heen. “Toe maar..”, kreunt ze, “lik mama’s tepels maar lekker, trek eraan met je lippen.. ja..“ Kreunend ligt Thea half onder haar zoon, het geil stroomt maar door tussen haar benen, ze is gereed om ter plekke geneukt te worden. Maar eerst moet die doorweekte broek uit! Ze trekt de knoop en de rits open en sjort aan de boord. Als Andre dat ziet stopt hij even met tepel zuigen om haar te helpen. Een natte plek zo groot als zijn hand tekent zich donker af op de lichtblauwe spijkerstof. ‘Geile mammie..’, denkt hij. “Kom, mijn slipje moet ook uit”, kreunt zijn moeder. Ze wipt haar blanke billen omhoog en stroopt het doorweekte lapje stof af. “Laat eens kijken mam?”, vraagt Andre. “Wat wil je daarmee?” 

 

Andre zegt niks, hij pakt het slipje van zijn moeder en knijpt in het natte kruis. Zijn hand is nu nat. Hij houdt hand en broekje onder zijn neus en ruikt er aan: “Hm.. lekker..” Thea kan niet geloven wat ze ziet. Haar jongen snuift aan haar vaginale sap! 

 

“Lekker geil luchtje mama.. plas, winden en kutgeil..”, kreunt hij met intense blik. 

 

“ANDRE!”, roept zijn moeder uit. Maar haar vingers zitten al in haar gleuf te soppen.. “Toe maar jongen, snuif mama’s geile geur maar op als je dat zo lekker vindt. Ik heb me zitten opgeilen aan die verhalen van je.. je hebt me expres geil gemaakt. Lik mijn geil maar op dan!” Ze moedigt Andre aan om te doen wat hij toch al wilde: het verse kutgeil uit mama’s natte slip likken. Smakkend laat hij zijn tong er doorheen glijden, zijn moeder aankijkend. Die ligt zich schaamteloos te vingeren voor haar zoon, haar benen wijd gespreid. Twee vingers stoot ze diep in haar kut, haar duim bewerkt haar klit. “O ik ga komen.. geil joch..”, gromt ze fanatiek. Ze blijft hem strak aankijken, genietend van de perverse vertoning. Andre likt met lange halen het geil uit haar natte slipje!! 

 

“OH! O JA!! O JAAAAHHHH…..JAAGGGHHH, O WAT GEIL….JAAGHH..!!!” 

 

Schokkend met haar hele lichaam laat ze het bankstel schudden. Haar hoofd draait links en rechts, haar haar zit in haar gezicht.. Ze komt klaar alsof er een bom ontploft. “AAAGHH.. jaahh!.. lekkerr..” Langzaam komen haar vingers tot rust in haar oversekste kutje.. “O ja, dat was geil..”, kreunt ze en kijkt haar zoon aan die de glimmende restjes uit haar slipje rond zijn neus en lippen heeft. “Wat een ondeugende zoon heb ik..” “Ik ben dol op die geur mam. Ik heb al vaak aan je gedragen slipjes geroken.” “Andre toch! En dat hoor ik nu pas? Hm, dus mijn geur bevalt je wel? Ik wil jouw geur ook ontdekken jongen, kom eens voor me staan.” 

 

Andre gaat vlak voor zijn moeder staan. Ze heeft ondertussen haar hemd over haar hoofd getrokken. Spiernaakt naar hem opkijkend begint ze voor de tweede keer zijn riem en rits open te knopen. Dit keer zakt zijn broek in een beweging op zijn enkels. Zijn staalharde lul veert naar voren. Er hangen draden voorzaad aan. “Jij hebt ook last van afscheiding”, zegt Thea, “laat me die ook eens proeven”, en ze likt uitdagend het doorzichtige jongensgeil met haar tong van zijn eikel. Ze proeft de smaak: “dit is alvast erg lekker..” Andre siddert van genot. Zijn moeder laat haar vingertoppen zacht tegen zijn ballen tikken. Alleen haar tongpuntje likt zijn gevoelige eikel. Andre verwacht dat ze zijn paal diep in haar mond zal nemen maar dat doet ze niet. Ze blijft hem zacht onder zijn balzak strelen en haar tongpuntje likt alleen maar aan de gevoelige top van zijn eikel. Het is om gek van te worden, zo geil! “Mam.. ik, ik hou het bijna niet meer..”, jammert Andre. De spanning heeft zich al een uur lang opgebouwd. Hij lijkt bang voor wat er gaat gebeuren. Thea’s handen en tong hebben geen haast. Ze streelt heel subtiel zijn billen, over de zachte huid van de gespierde rondingen tot haar vingers eindigen in zijn bilspleet. Andre knijpt zijn ogen dicht en probeert zijn orgasme te stoppen. Wat doet zijn moeder? Haar vingers strelen zijn anus, dit moet een vergissing zijn! 

 

“Mam.. oh ik..”, jammert hij opnieuw. De vingers stoppen niet en ook Thea’s tong likt nog altijd heel zachtjes rond de eikel van zijn op barsten staande pik. Ze kijkt heel stout naar haar zoon die zo in ejaculatienood verkeert. “O nee.. ik.. ga komen, ik hou het echt niet meer..”, begint Andre nu te loeien. Zijn moeder opent haar mond, haar lange tong likt zacht de onderkant van zijn knalpaarse eikel. Haar vingers strelen en duwen tegen Andre’s anus, ze probeert bij hem naar binnen te komen! Een vinger dringt zijn anus binnen. “MWAAAAHH!!! …MAMAAAAHH.. JAAAAAA……!!!” Met een vreselijke oerkreet, zijn handen onhandig om zijn eigen borst geslagen, begint de jongen klaar te komen. Een dikke straal stroperig, wit sperma spuit met kracht uit zijn lul, recht in Thea’s wijd open mond. Een deel spat tegen haar lippen en neus... “O JA.. OJAAA.. O JAAAHHH MAMAAA..!!!......” gilt hij uit. Weer volgt een dikke straal romig jongenssperma, weer in moeders mond! De vinger die ze in zijn kont heeft gestoken glijdt traag op en neer. Terwijl zijn anus samenknijpt, schiet er een derde en vierde straal sperma uit zijn zwaaiende pik. Midden in haar gezicht en in haar haren! Andre trilt nu op zijn benen, zijn ballen trekken steeds gevoelig samen, de zaadbedekte tong van zijn moeder likt zonder ophouden de onderkant van zijn overgevoelige eikel. Een trage stroom kleverig sperma vloeit uit zijn pisgaatje over haar tong en verdwijnt in haar keel. Ze ademt door haar neus, zo kan ze des te langer genieten van de smaak van zijn vers gespoten neukpap. Eindelijk ebt zijn orgasme weg. Hij staart zijn moeder met duffe ogen aan. 

 

“Mam.. ik ben in je mond klaar gekomen…” 

 

Thea kreunt instemmend en sluit haar lippen rond de slapper wordende jongenslul. Haar vinger laat ze langzaam uit zijn kontgat glijden. Ze pakt Andre om zijn billen en beweegt haar mond op neer over zijn pik, alsof hij haar in de mond neukt. Een klodder zaad golft uit haar mondhoek over haar kin en spat in een lange sliert tegen haar borsten. Nog een golf zaad stroomt langs zijn pik naar buiten.. Dan laat Thea zijn pik gaan. Obsceen opent ze haar mond en toont Andre zijn verse zaadkwak. Met een kennersblik slikt ze vervolgens de hele mondvol door. “Hmm, lekker!”, zegt ze opgetogen, en likt haar lippen. De slierten zaad die nog op haar neus en voorhoofd zitten, veegt ze met haar vinger op, die ze vervolgens ook aflikt. Met een tevreden gesmak en een klein lachje, zegt ze: “Heerlijk zaad heb je!” 

 

Al is Andre nog steeds geil, hij is ook heel moe. Spontaan zakt hij op de knieën voor zijn moeder neer en slaat zijn armen om haar nek. “Mama, dit had ik echt nooit gedacht..”, fluistert hij in haar oor. “Nee, het kwam er ineens uit hè? Letterlijk en figuurlijk.” “Het hoort niet wat we doen he?”, zegt Andre met een vertwijfelde blik. “Nee, het hoort niet”, zucht Thea. “Ik had het niet mogen laten gebeuren.” “Vind je mijn sperma echt lekker?”, onderbreekt Andre haar excuus. “Ja. Het smaakte echt lekker”. “Ik kan niet wachten tot de volgende keer”, zegt Andre. Thea kijkt haar zoon met grote ogen aan. Hij heeft geen spijt! Hij wil doorgaan met dit incestueuze spel! “Wil je dat echt?”, vraagt ze onzeker. “Gaan we dan ook.. neuken?” “Dat denk ik wel.” “Lekker mam..”

 

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen